Orijinalini görmek için tıklayınız : Chat De Saygi
Bu topiği inanın açmayı hiç istemezdim ama sustukça aynı olayların devam etmesi beni gerçekten üzüyor bazen chat odasına giriyorum arkadaşlarımızın birbirlerine küfürlü,saygısız ve sevyesiz yazışmalarına şahit oluyorum ya lütfen arkadaşlar sivasspor com çatısı altında hepimizin aynı amaç uğruna bir araya geldiğimiz bu yerde birbirimize biraz daha saygılı olalım insan gardaş diye hitap ettiği kişi ve kişilerle butür konuşmaz sizlerden ricam lütfen birbirimize saygı ve sevgi sınırları içinde muhabbet edelim sivaslıyız öyleyse gardaşız gardaş gardaşa küfür etmez herşey sivasspor için.
Neden Insanlar Birbirine Küfür Eder.
Hele Ayni Takimi Destekleyen Insanlar Neden Birbiriyle Kavga Eder Anlamiş Değilim.
gardaş haklısın önemli bir konu... bir iki güzel söz söyleyerek birbirimizin gururunu okşamak yerine hakaretle neden kıralım birbirimizi? geçici olan dünyada bir tebessüm dahi sadaka yerine geçerken güzel söz nelere kadirdir bilinmez... saygı ve sevgi ile...
gercek58li 02.09.2005, 01:55 Bazen diger sitelere baktigimda,bizim sitemizin en temizi oldugunu görüyorum.
Forumlarda bazi kendini bilmezler yazdigi zaman müdahele ediliyor.
Ayni takip chatte de olsa cok iyi olur.
Böyle terbiyesizligi yapanlarin, Sivassporlu olduklari icin degil, bozgunculuk icin giren adiler olduguna inaniyorum!
RüStü ElmaS 02.09.2005, 02:09 Arkadaslar, bildiginiz gibi sitemiz hergün binlerce kisiler tarafindan izleniyor.
Sitemize Sivasspor taraftarlari ellerinden geldigince forumlarda yorumlarini yapiyorlar. Bunun yanisira rakip taraftarlarda yorum yapiyorlar.
Centilmence bir yoruma her zaman acigiz.
Tabiiki bu katilim chattede kendini gösteriyor.
Chat`imizde yigidolar, sürekli birbirleriyle konusuyor, görüsüyor ve kaynasiyorlar. Bazende rakip taraftarlar ilede güzel sohbetler gerceklesiyor.
Bunlar Sivasspor taraftari icin spor adina cok güzel seylerdir.
Maalesef kendini bilmez bazi kisiler, bu güzellikleri bozmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Bunlarin icerisinde her türlü insanlar mevcut (Sivaslisida var, rakip taraftarida var)
Tabiiki elimizden geldigince sitede kontrolü sagliyoruz.
Ama maalesef yinede bu olaylar oluyor.
Biz bu küfürleri ve cirkin konusmalari ve yazilari siddetle kiniyor ve geregini yapiyoruz.
Sizden ricamiz bu olaylar ve yazilari gördügünüzde bize bildirmenizdir.
Geregi derhal yapilacaktir, bundan emin olun.
gercek58li 02.09.2005, 02:25 Rüstü Gardas,
sizi takdir ediyor ve de sonuna kadar güveniyorum. Böyle sayisi 10 000e varmis bir site bundan daha iyi kontrol altinda tutulamaz.
Zaten bu sitemizede giremezsem,iki kolu da kirilmis bir vaziyette olacagimdan eminim.
SIVASSPOR ve SIVASSPOR .com bir tutkudur ve de ayrilmasi zordur.
Tekrar tesekkürler ve basarilar...
Lezgi Arkadasim Haklisin...rüştü Abime Bir Onerim Olacak Bazi Karakterleri Yazi Karakterlerini Engellesin..ahlak Dişi Sözleri Nasil Olur...çünkü Eskisi Gibi Derğil Chat Bir Tuaf Olmuş...
kursad58 02.09.2005, 09:24 Lezgi Arkadasim Haklisin...rüştü Abime Bir Onerim Olacak Bazi Karakterleri Yazi Karakterlerini Engellesin..ahlak Dişi Sözleri Nasil Olur...çünkü Eskisi Gibi Derğil Chat Bir Tuaf Olmuş...
evet bazı karakterler engellenebilir bazılarına fikir açıklama platformu sununca sapıtıyor gardaşım:):)
Kaptan-58 02.09.2005, 09:46 Bu topiği inanın açmayı hiç istemezdim ama sustukça aynı olayların devam etmesi beni gerçekten üzüyor bazen chat odasına giriyorum arkadaşlarımızın birbirlerine küfürlü,saygısız ve sevyesiz yazışmalarına şahit oluyorum ya lütfen arkadaşlar sivasspor com çatısı altında hepimizin aynı amaç uğruna bir araya geldiğimiz bu yerde birbirimize biraz daha saygılı olalım insan gardaş diye hitap ettiği kişi ve kişilerle butür konuşmaz sizlerden ricam lütfen birbirimize saygı ve sevgi sınırları içinde muhabbet edelim sivaslıyız öyleyse gardaşız gardaş gardaşa küfür etmez herşey sivasspor için.
EVET MALASEF SON GÜNLERDE CHAT ORTAMINDA GERGİNLİKLER ARTTI. BUDA BENİ CHATTEN SOĞUTTU.. NE ZAMAN GİRSEM BİRİLERİ KAVGA EDİYOR.. YA ARKADAŞLAR NEYİ PAYLAŞAMIYOSUNUZ NEDEN SÜREKLİ KAVGA EDİYOSUNUZ.. BİZ DAHA CHAT ORTAMINDA BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞAYAMIYORUZ.. BİDE BİRLİKTEN SÖZ EDİYORUZ. İNŞALLAH HERKES KENDİNE GELİR.....
twity_58 02.09.2005, 11:19 EVET MALASEF SON GÜNLERDE CHAT ORTAMINDA GERGİNLİKLER ARTTI. BUDA BENİ CHATTEN SOĞUTTU.. NE ZAMAN GİRSEM BİRİLERİ KAVGA EDİYOR.. YA ARKADAŞLAR NEYİ PAYLAŞAMIYOSUNUZ NEDEN SÜREKLİ KAVGA EDİYOSUNUZ.. BİZ DAHA CHAT ORTAMINDA BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞAYAMIYORUZ.. BİDE BİRLİKTEN SÖZ EDİYORUZ. İNŞALLAH HERKES KENDİNE GELİR.....
+imza+kase+mühür
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 14:28 Bazi Arkadaslar Chate Baska Seyler Için Geliyorlar Onlari Kiniyorum...
serhankaburcuk 02.09.2005, 14:31 Evet malesef bende bazen karşılaşıyorum bu tür durumlar ile...İnsan bence gardaş diye hitap ettiği birisine bence küfürlü konuşamaz...Bu tür durumları bizlere lütfen bilidriniz...
KÜFÜRE HAYIR...
1967_DERNEK_10UR 02.09.2005, 16:45 Bu topiği inanın açmayı hiç istemezdim ama sustukça aynı olayların devam etmesi beni gerçekten üzüyor bazen chat odasına giriyorum arkadaşlarımızın birbirlerine küfürlü,saygısız ve sevyesiz yazışmalarına şahit oluyorum ya lütfen arkadaşlar sivasspor com çatısı altında hepimizin aynı amaç uğruna bir araya geldiğimiz bu yerde birbirimize biraz daha saygılı olalım insan gardaş diye hitap ettiği kişi ve kişilerle butür konuşmaz sizlerden ricam lütfen birbirimize saygı ve sevgi sınırları içinde muhabbet edelim sivaslıyız öyleyse gardaşız gardaş gardaşa küfür etmez herşey sivasspor için.
ÇOK DOĞRU BİR KONU ..CHATE GİRENLERE BİR BAKIN ALLAH AŞKINA KAÇ KİŞİNİN FORMALRDA YAZISI VAR..YANİ SİTE NİN CHAT SAYFASI ZURNA KANALINI DA GEÇTİ...
serhankaburcuk 02.09.2005, 16:57 Sivaslılar düzgün ahlaklı insanlardır..Küfür kesinlikle etmez...
rüştü abi butür davranışta bulunanları size bildirelimde bu chat odasına üye harici girenler engellenemezmi acaba?
|