Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaprak dökümü sürüyor??

OLCAY_58_AKKUS
02.08.2008, 08:54
Sivas'ta yaprak dökümü

Sivasspor, İlhan ve İvan Chetkov ile yollarını ayırdı; İlgar Gurbanov, Aytaç, Emre ve Ömer Kaplan'ı ise kiralık olarak verdi. Teknik direktör Bülent Uygun, Sivasspor'un geleceği açısından takım içerisinde revizyona ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Herkes için iyi olacak bir karar aldık" dedi.

özgühertaş
02.08.2008, 09:29
ÖNÜNE GELEN BAŞLIK AÇMAYA DEVAM EDİYOR.BU HABER ZATEN DÜNDE VARDI.

anilcan213
02.08.2008, 10:18
bülent hoca iice abarttı takımdan adam gönderme işini cok havalandın hoca cokk...

sivaslimete
02.08.2008, 11:06
yaw allah allah cvetkov niye gitti tum geldi diye ilhanin ne faydasini gördünüz anca pas hatasi yapti öbürleri ztn kiralik yaprak dökümüymüs sanki topcu kalmadi elde

OLCAY_58_AKKUS
02.08.2008, 11:31
ÖNÜNE GELEN BAŞLIK AÇMAYA DEVAM EDİYOR.BU HABER ZATEN DÜNDE VARDI.

rahatsız olduysan konuyu okuma yorum da yapma.ayrıca haber daha yeni sen dün nerden aldın bu haberi bu sitede göster de bakalım.ben baktım bulamadım sitede arkadaşların bilgisi olsun diye konuyu açtım.sen niye rahatsız oldun''herkes te kafasına göre yönetici kesildi'' burda

cügo58
02.08.2008, 11:49
rahatsız olduysan konuyu okuma yorum da yapma.ayrıca haber daha yeni sen dün nerden aldın bu haberi bu sitede göster de bakalım.ben baktım bulamadım sitede arkadaşların bilgisi olsun diye konuyu açtım.sen niye rahatsız oldun''herkes te kafasına göre yönetici kesildi'' burda

beni rahatsiz etmedi bu haber ama sormussun sen dün nerden duydun diye arkadasa.
buyur
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20060
saygilar.

özgühertaş
02.08.2008, 13:34

Beklenen Revizyon Gerçekleşti

--------------------------------------------------------------------------------

Sivasspor’da beklenilen revizyon gerçekleştirildi.

Sivasspor’da beklenilen revizyon gerçekleştirildi. Sivasspor iki futbolcusuyla yollarını ayırırken, 4 futbolcusunu da kiralık olarak verdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptığı açıklamasında, İlhan ve İvan Chetkov ile yollarını ayırdıklarını, Ilgar Gurbanov , Aytaç, Emre,Ömer Kaplan'ın ise kiralık verildiklerini söyledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'umuzun geleceği açısından takım içerisinde revizyona ihtiyaç duyduklarını dile getirerek İlhan Ummak Rizespor ile İvan Chetkov Azerbaycan takımı ile anlaşma sağladı. İki sporcumuzla tamamen yollarımızı ayırdık dedi

KİRALIK GİTTİLER
Öte yandan Ilgar Gurbanov Bolu ‘ya Aytaç, Ömer Kaplan ve Emre Efe ise Diyarbakırspor'a kiralık olarak verildiler.

SPORCULARA TEŞEKKÜR
Satılan ve kiralık verilen sporcularla ilgili olarak açıklama yapan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktörümüz Bülent Uygun Sivasspor'umuza gönül veren ve takımın başarısı için çaba sarf eden İlhan ve İvan'a yeni takımlarında başarılar dileriz. Kiralık olarak gönderilen arkadaşlarımızın da kendilerini gelecek sezona daha iyi hazırlayacaklarını ve gelecek sezonda Sivasspor'un as kadrosunda yer almalarını bekliyoruz dediler.

OKUDA GÖR

OLCAY_58_AKKUS
02.08.2008, 14:05
Beklenen Revizyon Gerçekleşti

--------------------------------------------------------------------------------

Sivasspor’da beklenilen revizyon gerçekleştirildi.

Sivasspor’da beklenilen revizyon gerçekleştirildi. Sivasspor iki futbolcusuyla yollarını ayırırken, 4 futbolcusunu da kiralık olarak verdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptığı açıklamasında, İlhan ve İvan Chetkov ile yollarını ayırdıklarını, Ilgar Gurbanov , Aytaç, Emre,Ömer Kaplan'ın ise kiralık verildiklerini söyledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'umuzun geleceği açısından takım içerisinde revizyona ihtiyaç duyduklarını dile getirerek İlhan Ummak Rizespor ile İvan Chetkov Azerbaycan takımı ile anlaşma sağladı. İki sporcumuzla tamamen yollarımızı ayırdık dedi

KİRALIK GİTTİLER
Öte yandan Ilgar Gurbanov Bolu ‘ya Aytaç, Ömer Kaplan ve Emre Efe ise Diyarbakırspor'a kiralık olarak verildiler.

SPORCULARA TEŞEKKÜR
Satılan ve kiralık verilen sporcularla ilgili olarak açıklama yapan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktörümüz Bülent Uygun Sivasspor'umuza gönül veren ve takımın başarısı için çaba sarf eden İlhan ve İvan'a yeni takımlarında başarılar dileriz. Kiralık olarak gönderilen arkadaşlarımızın da kendilerini gelecek sezona daha iyi hazırlayacaklarını ve gelecek sezonda Sivasspor'un as kadrosunda yer almalarını bekliyoruz dediler.

OKUDA GÖR
benimde canım bu konuyu açmak istedi varmı bir diycen açtım sana neeeeeeeeee

XXCakir58
02.08.2008, 14:09
bence cvetkovun gitmesi hic iyi olmadi.
Paylasim icin sagol.