Orijinalini görmek için tıklayınız : Giresunspor Otobüsü Kaza Geçirdi!!!

GuNaY
03.09.2005, 19:47
Giresunspor yarın Erzurumda oynacak maç için bu ile giderken Kop dağı mevkiinde virajı alamayan otobüs yan yattı. Kazada Otobüs Şöförü Metin DİZDAR Kaleci TOLGA ve bir kaç yönetici yaralandı. Yaralıların Erzurum Eğitim Hastanesine kaldırıldığı ve yarın oynanacak maçın iptal edildiği açıklandı.

KENDİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR ALLAHTAN ACİL SİFALAR DİLERİM... :(

HakkıTİMUÇİN
03.09.2005, 19:55
Giresunspor yarın Erzurumda oynacak maç için bu ile giderken Kop dağı mevkiinde virajı alamayan otobüs yan yattı. Kazada Otobüs Şöförü Metin DİZDAR Kalecimiz TOLGA ve bir kaç yöneticimiz yaralandı. Yaralıların Erzurum Eğitim Hastanesine kaldırıldığı ve yarın oynanacak maçın iptal edildiği açıklandı.

KENDİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR ALLAHTAN ACİL SİFALAR
DİLERİM... :(

Geçmiş Olsun...yaralılara Allahtan acil şifalar

twity_58
03.09.2005, 20:13
Giresunspor yarın Erzurumda oynacak maç için bu ile giderken Kop dağı mevkiinde virajı alamayan otobüs yan yattı. Kazada Otobüs Şöförü Metin DİZDAR Kalecimiz TOLGA ve bir kaç yöneticimiz yaralandı. Yaralıların Erzurum Eğitim Hastanesine kaldırıldığı ve yarın oynanacak maçın iptal edildiği açıklandı.

evet acil sifalar dılerız :(

kadir20
03.09.2005, 21:52
gecmis olsunn yaa insallah kötü bi durumlari yoktur futbolcularin

GuNaY
04.09.2005, 01:09
2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup takımlarından Giresunspor Kulübü kafilesinin bulunduğu otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu, ilk belirlemelere göre 5’i futbolcu 6 kişi yaralandı.

Erzurum Emniyet Müdürü Tahsin Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Erzurumspor ile yapacağı maç için Erzurum’a gelen Giresunsporlu futbolcu ve yöneticileri taşıyan otobüsün, Aşkale İlçesi’nde Pınarkapanı mevkiinde şarampole yuvarlandığını söyledi.

Kazada ilk belirlemelere göre 5’i futbolcu 6 kişinin yaralandığı yönünde bilgi aldıklarını belirten Demir, olay yerine kaza kurtarma ekibi gönderildiğini kaydetti.

.......................

EMİNÇOLAK
04.09.2005, 01:13

GEÇMİŞOLSUN...
ACİL ŞİFALAR DİLERİM... ::P

Imparator5834
04.09.2005, 01:40
Komsu Ilimiz Giresuna Giresunspora Gecmis Olsun Allahtan Acil Sifalar Dileriz.

Er58Ol
04.09.2005, 09:40
geçmiş olsun,,,acil şifalar dileriz...

sinan58_34
04.09.2005, 11:13

gecmis olsun yaralanan kardeslerımıze allah tan acıl sıfalar dılıyoruz

1967_Dernek_Ayhan
04.09.2005, 12:17
öncelikle geçmiş olsun yaralılarımıza acil şifalar dilerim

omercoskun
04.09.2005, 12:23
geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

1967_DERNEK_10UR
04.09.2005, 12:42
GİRESUNSPOR'A GEÇMİŞ OLSUN.YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ..

serhankaburcuk
04.09.2005, 12:48
Geçmiş olsun...Aslında bize geçen gün taraftarları çok küfürler hakaretler yaptılar ama biz insanız...Giresunspor camiasına büyük geçmiş olsun...Allah Sabır versin..

GeCeVeMaVi58pRf
04.09.2005, 12:49

çok geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin gercekten çok üzüldük...