Orijinalini görmek için tıklayınız : Balili Transferi Tamam
RüStü ElmaS 04.09.2005, 19:18 Sivasspor Yöntimi tarafından her konuda anlaşılarak takıma kazandırılan Balili önceki gün resmi sözleşmeyi imzaladı.
Kayserispor’dan alacağını tahsil edemediği nedeniyle Sivasspor’a imza atmayan Balili’nin bu sorunu önceki gün çözülürken, İstanbul’da düzenlenen törenle Balili resmi sözleşmeyi imzaladı. Balili’yi transferin son gününde remsen kadrosuna dahil eden Sivasspor Yönetimi böylece rahat bir nefes almış oldu. Sivasspor Yönetimi, önceki gün İstanbul’da yapılan törenle Balili`yi 2 yıllığına renklerine kattı.
ElbeyLi58 04.09.2005, 19:29 Sivasspor´muza hayirli ugurlu olsun
umarim Balili tez kaynisip futbolcu arkadaslariyla
iyi bir Futbol oynar
twity_58 04.09.2005, 19:32 aslında ben pek sevmedım görunusunu ama önemlı olan futbolu insallah hayırlısıdır insallah futbolunu gösterebılır HAYIRLI OLSUN YONETICILERE TESEKKUR ÖZELLİKLE MECUNUN BASKANIMA bayılıyorum bu adama yaa :D
sinan58_34 04.09.2005, 19:40 hayırlı olsun takımımıza basarılar getırır ınsallah
erhan5834 04.09.2005, 19:43 Sivasspor Yöntimi tarafından her konuda anlaşılarak takıma kazandırılan Balili önceki gün resmi sözleşmeyi imzaladı.
Kayserispor’dan alacağını tahsil edemediği nedeniyle Sivasspor’a imza atmayan Balili’nin bu sorunu önceki gün çözülürken, İstanbul’da düzenlenen törenle Balili resmi sözleşmeyi imzaladı. Balili’yi transferin son gününde remsen kadrosuna dahil eden Sivasspor Yönetimi böylece rahat bir nefes almış oldu. Sivasspor Yönetimi, önceki gün İstanbul’da yapılan törenle Balili`yi 2 yıllığına renklerine kattı.
SİVAS İÇİN HAYIRLI OLSUN UMARIM FAYDALI OLUR
1967_DERNEK_10UR 06.09.2005, 14:23 BALİLİ OYNARSA ANDERSONLA BİRLİKTE İYİ BİR İKİLİ OLUŞTURURLAR GALATASARAYA KARŞI İSTEDİĞİMİZ OYNU OYNARIZ..
gardaşlar yönetim elinden geleni yapıyor ama balili biraz hata ben kayseride kalıyorum bu adam kayseride oynadı tamam çok süper depar atıyor ama 33 maçta 7 gol atmış bize yırtıcı forvet lazım lorant bunu çok çalıştırmalı ne diyelim hayırlı olsun
GeCeVeMaVi58pRf 06.09.2005, 14:50 hayırlı ugurlu olur inşallah baliliye basarılar dilerim...
sinan-58 06.09.2005, 15:01 Hayirli Olsun
ozbas_ozbas 06.09.2005, 15:39 ohhhh be kurtulduk biz baliliden valla çok sorunlu bir oyuncudur geçen yıl milli takıma gıdıyodu zor geliyodu..içki kumardada 1numaraymış balili efendi
yinede size hayırlı osun
KAYSERİSPORLUYUZ=ERCİYESSPORLU YUZ
SİVASSPORA BASARILAR
bakalım senin dediğin gibimi olacak bizim düşündüğümüz gibimi??? hayırlı uğurlu olsun takımımıza :) kalitesi ortada, atmasada attıran bir oyuncu...!
işallah hayırlı olur takıma.
hala iyi bir transfer yapamadık.
şöyle takımı alıp götürecek sürükleyecek.
gardaş bu takım oturursa bay bir iş yapar... tamam adı olan bir transfer yapamadık ancak isimsiz kahramanlardan oluşan bir takım kurduk!!!
BaarKonT 05.10.2005, 18:19 takim içindeki o takım ruhunu tüm futbolcularımız benimserse yıldız futbolcu transferi yapılmasada o ruh la tüm takımlara bedel olurlar insallah baliliyede bu transferin ugur getirmesi temennisi ile takıma fayda getirir insallah
JACKAL_35 05.10.2005, 19:42 insallah takıma faydalı olmaya devam eder...
gollerinin devamını bekliyoruz...
deparlarının da!!!!
KURUNTULARIMIZDAN KURTULALIM ARKADAŞLAR BALİLİ KALİTE BİR OYUNCU VE BUNU ZAMANLA GÖRECEĞİZ......
70 metre sürükleyip atılan gol amator ve şansa atılmış bir gol değil...
ErdalGüler 10.08.2007, 10:12 Balili zamanla kalitesini göstermiştir. Sivasspor için iyi bir transfer olduğunu kanıtlamıştır. Bu hafta trabzona atacağı gollede bunu bir kez daha gösterecektir. ;)
jakobieen 10.08.2007, 11:55 bakalım senin dediğin gibimi olacak bizim düşündüğümüz gibimi??? hayırlı uğurlu olsun takımımıza :) kalitesi ortada, atmasada attıran bir oyuncu...!
baktık ve gördük her zamanki gibi haklı çıktık :) iyiki bizimlesin balili..
ceza_tolga_rep 10.08.2007, 12:59 balili sıcak kanlılığıyla ve golleriyle bize çok katkılar sağlamıştır.bizim için unutulmayacak bi oyuncumuzdur.balili bizden gitmez zaten.
altuntas58 10.08.2007, 13:47 KURUNTULARIMIZDAN KURTULALIM ARKADAŞLAR BALİLİ KALİTE BİR OYUNCU VE BUNU ZAMANLA GÖRECEĞİZ......
70 metre sürükleyip atılan gol amator ve şansa atılmış bir gol değil...
Zaman sizin görüşlerinizi haklı cıkardı sizi tebrik ederim
Zamanında ne kadar isabetli ve ne kadar akıllı bir transfer
yapıldığı herkesin taktirine kalmış iyiki varsın BALİLİ bu
hafta trabzona şu meşhur golünü ve gollerini tekrarlarsan
sivas halkını çok mutlu edersin
|