Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor cesaret verdi

SivasSpor.Com
04.09.2008, 10:12
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor cesaret verdi..

Sivasspor süper lige çıkalı 4 sezon oldu ama „40“ sezondur bu ligde mücadele eden takımların yapamadıklarını yaptı.

Ney mi yaptı? Özellikle geçen sezon ligin son haftasına kadar şampiyonluğu kovalaması, süper ligdeki hemen hemen bütün Anadolu takımlarının iştihanı kabarttı! Bugün bakıyorumda lige henüz çıkan Eskişehir bile „Hedefimiz üst sıralar“ diyebiliyor.

Bu sezon ikide iki yapan Bursa ve Gaziantepsporun bir şey demesine gerek yok!, kamuoyu zaten „Sivasspor`un geçen sezon gösterdiği başarıyı bu sezon bu takımlar neden göstermesin“ demeye başladı.

Dikkat edin, genellikle sezona birkaç Anadolu takımı çok iyi bir başlangıç yapar,hatta haftalarca ligi zirvede yada ikinci sırada götürür,ama hiçbir yerde bu takımın şampiyon olacağından filan söz edilmezdi, edilse de kimse inanmazdı. Ta ki geçen sezona kadar! Sivasspor`un geçen sezonki başarısının ardından „Onlar başardı biz neden başarmayalım“diyen takımların sayısı bir hayli çoğaldı. Hatta sezon başında Ankarasporlu bir yöneticinin „ Yeni sezonda hedefimiz üst sıralar“ şeklinde bir açıklamasını okumuştum.

Sivasspor Anadolu futbolunun lokomotifi oldu,ufknu açtı,Türk futboluna bundan daha büyük hizmet olur mu?

Ligin ilk haftalarını kayıpsız kapayan Anadolu takımlarının bu başarılarının devam etmesini canı gönülden isterim. Ancak geçen günde ifade ettiğim gibi,Anadolu`dan bir takımı şampiyon yapmazlar. Daha ligde iki hafta geride kaldı,ilk haftada Galatasaray`a, geçen haftada Fenerbahçe`ye hakemlerin yaptığı kıyağı açıkca gördük.

Sivasspor gibi takımların şampiyon olabilmesi için ya çok çok güçlü kadron olacak ve her türlü olumsuzluklara rağmen maçları kazanacak, ya da hakemler adil olup takımların isimlerine göre değil,oynadıkları futbola göre karar verecekler.

Geçen sezon bizim için söylenenleri bende Bursa ve Gaziantepspor için şimdiden söylüyorum; „Sivasspor şampiyon olamazsa Anadolu`dan bir takım olsun“

davulcu
04.09.2008, 10:31
bize boşuna yiğidolar demiyolar...Allahın izniyle gözümüzün gördüğü hiçbirşeyden kotkmayız

OLCAY_58_AKKUS
04.09.2008, 10:32
valla hiç heveslenmeyin bence .4 tane takımın haricinde bu yamyamlar şampiyon falan çıkarmazlar.Geçin bunları inanmıyorum ben şu yaşanan olaylara bakın zaten ne demek istediğimi anlarsınız..

58ikose58
04.09.2008, 10:32
BİZ YİGİDOYUZ ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIZZZZ.

Abdullah DuMaN
04.09.2008, 11:12
ANADOLUNUN YILLAR SÜREN SUSKUNLUĞUNUN ÇIĞLIĞIDIR SİVASSPOR

yerliturkuaz
04.09.2008, 11:25
Bizim yaptigimiz gerceklestirdigimiz basariyi cekemeyenler spor yazari kisiler halen Sivasspor`umuza laf atmaktan geri kalmiyorlar.

Bilmiyorlar ki bu sayede Turk futboluna yrni bir heycan kattik biz yinede elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edip uc buyuklere kafa tutmaya sampiyon olmaya gayret gosterecgiz...

muttalip58
04.09.2008, 11:28
sivaslıyız gardaş yiğidin harman olduğu yerdeniz bizim bileğimiz kimse bükemez

yigidomustafa58
04.09.2008, 12:00
daha fazlasını da yapacağız bu sezon...