Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Taraftar Olmak Bu !!!!

merkez_emre
23.09.2008, 03:49
Gecen gun fatih abimiz bir baslık acdı "anti istanbul" diye saolsunlar 40,000 uyelı sıtemızde yaklasık 40 kısı destek cıktı buna bende varım dedi...

ne mutlu bize ki buyuk bır taraftar topluluguyuz takıma her zaman sahıp cıkan her zaman yanında duran haklarını savunan ve de yerı geldıgınde masaya yumrugumuzu vuruyoruz...

bakın bjk gecen sene haksız 3 puan alarak üstümüzde yer aldı..bunu da cogu gazete tv haber olarak vermedi...bu olay baska bır anadolu takımına yapılsaydı o zaman tepki neymiş hakkını savunmak neymiş görürdük...trabzonlular bır macını yayınlamadılar diye onbinlerce mail attılar mecbur kaldılar ertesi hafta onların macını verdıler bızım mac yerıne trabzonun altlarda bızım en tepede olmamıza ragmen. Peki biz neden bir kamuoyu olusturup nden tepkimizi vermedik??? illa birseyler olması ıcın futbolcu ve camia dan mi birseyler beklemek lazım...artık ben bıktım üniversiteye gelenlerden bu takıma nasıl sahıp cıkılmaz kardesım diye ettıklerı sitemden.Onlar bile bu takımı bızden cok dusunurken taraftariz diye gecınenlerın hiç birsey yapmamalarını gormek gercekden cok acı verici..cok iyi hatırlıyorum biz 2. ligdeyken üniversiteden gelen anadolu takım taraftarları sivasspor a destek oluyordu hafta ıcı spor programında konusan bir abımızın dedıklerı aynen su "ben rizeliyim gelmişim sivasspor icin bagırıyor bagırtıyorum ama hadı bagıralım dedıkce sivaslılar "gardas cekıl macı izleyek" diyorlar anlam veremıyorum" demişdi...ama biz alısmısız ınternette taraftarlık yapmaya biz alısmısız stada 5 ytl vererek futbolcuya sövmeye yenemeyınce 10 dk onceden stadı terketmeye...Yeri geldınde 7 mılyonuz diye seviniriz hava atarız ama bir hayır işi yada yardımlasma olunca sıvaslı kımlıgımızden hemen uzaklasırız...Bazi seylerın farkına varma zamanı gelmedimi artık..

ilgili baslıga gecen senekı bjk nin yaptıgı haksızlıgı buyuk bır pankart acarak dıle getirelim dedim ama sonradan pişman oldum cunku herkesın yardım etmesı ıstenecek ama cogu "taraftarimiz" oralı bıle olmuyacaklar...halbuki mac sonucu skorlarında sonuc kotuyse hepsı antrenor hepsı futbolcu kesilir...

belli ki icimizdekı ıstanbul hayranları bıtmek bılmıyor ki yapılan calısmalara duyarsız olunuyor...

Sizlerle bir kez daha gururlandım bir kez daha göğsüm kabardı...

son söz antalya trıbunlerınden olsun...

" 12. adamız 12 kısı kalsakda bu takımın arkasındayız"
(7 mılyon sivaslı 40,000 uye olsa da olmasa da )

badboysefaa
23.09.2008, 04:41
helal olsun vallaha yazı süper olmuş anadoldan şampiyon neden çıkmaz işte senin degindigin konu yüzünden çıkmaz nasıl çıkar?taraftarlarımız ne zaman takımımız yenildiginde sövmezse ve en önemlisi içlerindeki istanbul takımları sevgisini öldürürse ozaman bu takım şampiyon olacaktır.takıma destek vermeyi bıraktım bu memleketin ekmegini yiyip suyunu içip soran oldugunda gururla SİVASlıyım diyen ama galatasaray veya başka takım geldiginde onları çiçeklerle karşılayan ve sivas tirbünlerine degil misafir takım alanında maç izleyen o kadar cok insan tanıyorumki bu takıma destek verilse inanınki süper şeyler olur!!

erol_58
23.09.2008, 06:20
içimizdeki istanbul yalakaları bitmediği sürece biz taraftar olamayız herkes uykuda halen sivassporumuzun büyüklüğüne inanamıyorlar sivaslı takımına sahip çık ekmek yediğin su içtiğin yere hiyanet etme

ofozturk
23.09.2008, 08:38
yazın çok güzel olmuş.
kardeşim bir insan nasıl olurda sivassporumuzu yıpratmak isteyen büyümesini istemeyen istanbul takımlarını tutar. onlar göstere göstere sivasımıza sivassporumuza zarar verirken onların taraftarı olmak vicdanen rahatsız ediyor mu? sivaslıya sivaslıdan başka destekçi olmaz. bırakalım istanbul takımlarını ve kendi takımımıza bakalım. hem onlar bize birşey kazandırmaz ama sivassporumuzu sivasımıza şu 3 sene de neler neler kazandırdı bunu görmüyor musunuz?
gelin birlik olalım ve istanbul takımlarını bırakalım. bazı arkadaşlar avatarlarında ve nicklerinde gözümüzün içine sokar gibi belirtiyorlar önce onları düzeltelim.
adam gs yi tutuyor mesela 1905-58 gibi nickler alıyor. veya sempati duydugu futbolcunun adını yazıyor. ne olur bırakın bu tip destekleri. sivaslısınız ve sivassporlusunuz bunu anlayın. bursa da eskişehir de trabzonda var mı istanbul takımı tutanlar. adamların dalga konusu oluyoruz önce memleketinizin insanları takımnızı tutsun diye.

GLoBe-Y-Gençlik
23.09.2008, 08:39
http://img175.imageshack.us/img175/3608/grnt041vl5yy0ku8.jpg

Kralı gelsın ulany bu takımın arkasındayız.ölene dek

elıne saglık emre

YiğidoGençlik
23.09.2008, 08:44
eline sağlık kardeş çok haklısın Anti-İstanbul

XXCakir58
23.09.2008, 11:27
Ellerine, Emegine saglik.
Paylasim icin sagol.

üçyıldız58
23.09.2008, 11:35
Gecen gun fatih abimiz bir baslık acdı "anti istanbul" diye saolsunlar 40,000 uyelı sıtemızde yaklasık 40 kısı destek cıktı buna bende varım dedi...

ne mutlu bize ki buyuk bır taraftar topluluguyuz takıma her zaman sahıp cıkan her zaman yanında duran haklarını savunan ve de yerı geldıgınde masaya yumrugumuzu vuruyoruz...

bakın bjk gecen sene haksız 3 puan alarak üstümüzde yer aldı..bunu da cogu gazete tv haber olarak vermedi...bu olay baska bır anadolu takımına yapılsaydı o zaman tepki neymiş hakkını savunmak neymiş görürdük...trabzonlular bır macını yayınlamadılar diye onbinlerce mail attılar mecbur kaldılar ertesi hafta onların macını verdıler bızım mac yerıne trabzonun altlarda bızım en tepede olmamıza ragmen. Peki biz neden bir kamuoyu olusturup nden tepkimizi vermedik??? illa birseyler olması ıcın futbolcu ve camia dan mi birseyler beklemek lazım...artık ben bıktım üniversiteye gelenlerden bu takıma nasıl sahıp cıkılmaz kardesım diye ettıklerı sitemden.Onlar bile bu takımı bızden cok dusunurken taraftariz diye gecınenlerın hiç birsey yapmamalarını gormek gercekden cok acı verici..cok iyi hatırlıyorum biz 2. ligdeyken üniversiteden gelen anadolu takım taraftarları sivasspor a destek oluyordu hafta ıcı spor programında konusan bir abımızın dedıklerı aynen su "ben rizeliyim gelmişim sivasspor icin bagırıyor bagırtıyorum ama hadı bagıralım dedıkce sivaslılar "gardas cekıl macı izleyek" diyorlar anlam veremıyorum" demişdi...ama biz alısmısız ınternette taraftarlık yapmaya biz alısmısız stada 5 ytl vererek futbolcuya sövmeye yenemeyınce 10 dk onceden stadı terketmeye...Yeri geldınde 7 mılyonuz diye seviniriz hava atarız ama bir hayır işi yada yardımlasma olunca sıvaslı kımlıgımızden hemen uzaklasırız...Bazi seylerın farkına varma zamanı gelmedimi artık..

ilgili baslıga gecen senekı bjk nin yaptıgı haksızlıgı buyuk bır pankart acarak dıle getirelim dedim ama sonradan pişman oldum cunku herkesın yardım etmesı ıstenecek ama cogu "taraftarimiz" oralı bıle olmuyacaklar...halbuki mac sonucu skorlarında sonuc kotuyse hepsı antrenor hepsı futbolcu kesilir...

belli ki icimizdekı ıstanbul hayranları bıtmek bılmıyor ki yapılan calısmalara duyarsız olunuyor...

Sizlerle bir kez daha gururlandım bir kez daha göğsüm kabardı...

son söz antalya trıbunlerınden olsun...

" 12. adamız 12 kısı kalsakda bu takımın arkasındayız"
(7 mılyon sivaslı 40,000 uye olsa da olmasa da )

kardeş sen pankartı yaptır parası bana ait 0532 49 444 92.
senin gibi duyarlı arkadaşlarr can gurbannn

mrkz_abi
23.09.2008, 11:40
BU SİTEDE EMRE AZ YAZAR AMA YAZDIĞI ZAMANDA GÜZEL YAZAR EMRENİN BU YAZDIĞI YAZI İLK DEĞİL BUNLAR GİBİ ÇOOOOK YAZILAR YAZDIN EMRE SANA SORUYORUM BU YAZILARIDAN SONRA NE DEĞİŞTİ SADECE KLAVYEDEN DESDEK GELDİ NE YAPARSAK YAPALIM BANA GÖRE BU SEYİRCİ SİVASSPORUN DEĞİŞMEZ KADERİ

mysuskunx
23.09.2008, 11:50
yaşasın anadolu kardeşliği.................... ......

yener_sahin
23.09.2008, 12:07
arkadaşlar birinci pakart bir kişi tarafından karşılandı.şimdi bir tanetle yetinmek olmaz.bizde yanına bir tane daha yaptıralım.

üçyıldız58
23.09.2008, 12:15
pankartı yaptıracak arkadaş benle telefonla irtibataa geçerse şirketimizin reklamcısıyla irtibat kurduttururr istediği boyda istediği ebatta istediği şekilde pankartı yaptırırızzz.
0532 49 444 92

yener_sahin
23.09.2008, 12:18
pankartı yaptıracak arkadaş benle telefonla irtibataa geçerse şirketimizin reklamcısıyla irtibat kurduttururr istediği boyda istediği ebatta istediği şekilde pankartı yaptırırızzz.
0532 49 444 92

sağol abi.şimdi sen üzerine düzen vazifeyi yaptın.bizde seninle beraber yanına bir tane daha yaptıralım.eminim emre seninle irtibata geçecektir.gereken detayları onunla konuşursunuz.

üçyıldız58
23.09.2008, 12:26
başka sivas başka sivasspor varmı kardeşş hiç unutmuyorumm trabzonda trabzon telekom ile dış toprak sahada maç yaparken avni akere dışardan baktığım günleri.
o zaman derdim şu sahada trabzonla maç yapmak nasip olacakmı diyee RABBİM bize bu günleri nasip etmişşş ne mutlu bizee.
termede 3_0 yenilincee bizee gülüyorlardıı köy takımınaa yenildinizz diyee biz o günleri unutmadıkk bu günümüze sahip çıkmaksakk yine aynı duruma düşerizzz

zaralı19
23.09.2008, 12:27
Yazın çok güzel olmuş kardeşim eline sağlık biz ne olursa olsun hep sivassporumuzun yanındayız öylede olacak Anti-İstanbul

yener_sahin
23.09.2008, 12:28
başka sivas başka sivasspor varmı kardeşş hiç unutmuyorumm trabzonda trabzon telekom ile dış toprak sahada maç yaparken avni akere dışardan baktığım günleri.
o zaman derdim şu sahada trabzonla maç yapmak nasip olacakmı diyee RABBİM bize bu günleri nasip etmişşş ne mutlu bizee.
termede 3_0 yenilincee bizee gülüyorlardıı köy takımınaa yenildinizz diyee biz o günleri unutmadıkk bu günümüze sahip çıkmaksakk yine aynı duruma düşerizzz

abi şimdi gerçek taraftarmıyız ortaya çıkar.konularda yapılacak pankart için yarımlarını beklediğimizi cidden bu işde samimiler mi görelim diye yazdım.bakalım sevgili sivasspor hayranı olduğunu söyleyen arkadaşlarımız cidden bizde varız benden bu kadar diyecekler mi.???

EyüphanAydın
23.09.2008, 13:16
Böylesi bir konuya destek vermekten başka bir çare yok.Bende her zaman elimden geldiği kadar yanınızdayım.

merkez_emre
23.09.2008, 16:46
kardeş sen pankartı yaptır parası bana ait 0532 49 444 92.
senin gibi duyarlı arkadaşlarr can gurbannn

eyvallah abim gecen senede bayragımıza yardım etmısdın cok tesekurler ettım...ıftardan sonra goruselım ıstersen?

yprum yazan yazmayan herkseede tskler

YigidoGenclik38
23.09.2008, 16:50
arkadaslar iste böle dewam bizde kayseri de pankart yaptırdık süperrrr

yeniceri_can
23.09.2008, 17:08
ellerine sağlık emre abi her zaman oldugu gibi ekleyecek birşeyim yok.

YigidoGenclik38
23.09.2008, 17:09
NE BİR GÜN NE BİR MAC İCİN SENİ HER ZMN SEWDİK SİVASIMM BUNU UNUTMA

MustafaParlak
23.09.2008, 17:19
BU SİTEDE EMRE AZ YAZAR AMA YAZDIĞI ZAMANDA GÜZEL YAZAR EMRENİN BU YAZDIĞI YAZI İLK DEĞİL BUNLAR GİBİ ÇOOOOK YAZILAR YAZDIN EMRE SANA SORUYORUM BU YAZILARIDAN SONRA NE DEĞİŞTİ SADECE KLAVYEDEN DESDEK GELDİ NE YAPARSAK YAPALIM BANA GÖRE BU SEYİRCİ SİVASSPORUN DEĞİŞMEZ KADERİ

Sana Katılıyorum ancak emre abinin dediklerine katılmamak elde degil.3 büyük yalakaları gitmedigi sürece bu tribün adam olmaz.Yha gitsinler yada biz bu kadare katlanalım ama olan sivasspor'a olur.

yusuf_yusuf
23.09.2008, 17:22
anadolu kardeslığı hep var olsun kı hepımıze destekçıklım