Orijinalini görmek için tıklayınız : FENERBAHÇE ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
adnanerdemir 26.09.2008, 11:05 DÜN HAVALİMANINDA FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARI ÇİÇEKLERLE KARŞILAYAN SİVASSPOR FORMALI TARAFTARLARI GÖRDÜM.
BU NASIL BİRŞEYDİR BÖYLE YAA
YA SİVASSPORLU OLURSUN YADA FENERBAHÇELİ
FEDERASYON BİLE ISTANBUL TAKIMLARINI DESTEKLERKEN NASIL OLURDA BU ŞEHRİN İNSANI BURALARA KADAR GELMİŞ KENDİ TAKIMI DIŞINDA BAŞKA BİR TAKIMI TUTABİLİR ANLAMIYORUM
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL MEMLEKET HASTASIYIZ
sgulturk 26.09.2008, 11:29 böyle sivaslıları görünce utanıyorum kendimden. böyle insanlar bu memlekette nasıl oluyorda bu şekilde yetişiyyor anlayamıyorum. kişiliksizlik ve kendini hakir görmekten başka bir şey değil. kardeşim senin memleketinin takımı Zaten Fenerin üstünde. Bu ne zihniyet yazık. bunları önceden Feneri fanatik takip eden biri olarak yazıyorum
adnanerdemir 26.09.2008, 11:33 hayır birde utanmadan "KANDIRILMIŞ ANADOLU ÇOCUKLARI" diye pankart açıyorlar.
bizde hala centilmenlikten bahsediyoruz
yazık bize
58_SEMİH_58 26.09.2008, 11:34 Terbıyesızlık................. ............
r0m4nt1c 26.09.2008, 11:35 bu olaya nezaket denir kardesım hangı takım olursa olsn gelır buraya cıceklerle karsılarız karanfıllerle gonderırız..
OLCAY_58_AKKUS 26.09.2008, 11:36 içimizdeki hainler.yazıklar olsun bu topraklarda yaşayıpta yalakalık yapanlara.
adnanerdemir 26.09.2008, 11:38 bu olaya nezaket denir kardesım hangı takım olursa olsn gelır buraya cıceklerle karsılarız karanfıllerle gonderırız..
adamlar sana "KANDIRILMIŞ ANADOLU ÇOCUĞU" diyecek
sende nezaket gösterip çiçek vereceksin. varmı böyle birşey yaa
futbolda sahadaki kadar tribündede karşılıklı rekabet olmalı.
oldu ozaman bizde nezaket olsun diye onlar ilk golü hediye edelim ozaman. onlar misafir yaa
olurmu böyle bişey yaa
adamı çileden çıkarmayın
r0m4nt1c 26.09.2008, 11:42 sn oncekı trıbunolaylarını hatırlamıosun galıba 2 taqım amıgoları sahada bulusur bırbırlerıne cıcek hedıye ederlerdi olayı kıskırtmayın buyutmeyın! o dedıgın rekabet sadece trıbunde olur
Divriği58- 26.09.2008, 11:49 çiçeklerle karşılayıp gollerle uğurlayalım futbolun güzellikleri bunlar
YASİN ÇONGAR 26.09.2008, 11:50 ONU YAPAN INSANLAR SIVASLI OLAMAZ KI
r0m4nt1c 26.09.2008, 11:51 aynen ole o fener tayfasını trbunde sustrmlyz bugun
yener_sahin 26.09.2008, 11:51 es-es lerin texasın kostadın fb yi çiçeklerle karşılayacağını hayal ediyorum da ...
adnanerdemir 26.09.2008, 12:04 ya inanamıyorum yaa
taraftar başkanları birbirine çiçek versin, eyvallah
futbolcular birbirine çiçek versin bunada eyvallah
sivaslı taraftarın fenerbahçeli futbolcuyu çiçekle karşılamasını kabul edemem ben. bu centilmrnlik değil yalakalıktan başka bişey değildir
GLoBe-Y-Gençlik 26.09.2008, 12:36 biraz önce milliyette haber okudum sivasgfb lıler azızınen dalga gecmıs falan sızlere diyecek laf bulamıyom sivas gfb dıyıp adımızı kırletmeyın bea bu ne terbıyesızlık sivas diyorlar ama sıvaslı degıl unıversıtede bır ıstanbullu bırı karslı sıvaslı degılsın..:!!
?*
dıkkat edın
Bence de onu yapan insanlar Sivasli olamaz..Yaw ben bile Sivasli olmasamda yinede oyle bir sey yapmam.Ama Sivasspor
yusuf_yusuf 26.09.2008, 13:15 ya neden karsılıyorsunuz kı ya alalaaa bunlar bızım dusmanımız ya hakmemlerı satın alarak hep yendıler bızı
Arif Coşkun 26.09.2008, 13:31 Çiçeklerle karşılasınlar neyse centilmenlik diyelim buna ama gollerlede uğurlayacağız inşallah.
mysuskunx 26.09.2008, 13:38 HARBİ TERBİYEZSİZLİK VE MEMLEKETE İHANET BU KİMLİĞİNDE SİVAS YAZAN GİDİP BAŞKA TAKIMI SEVMEZ, YİĞİDOYA YAKIŞMAZ
NAUGHTYBOY58 26.09.2008, 13:41 aDamlar Kandırılmış Anadolu cocukLArı Die Pankart Açıor ßizim Siwasın İnsanı Siwasspor FormasıyLA Ezikleri KArşılıoyor ßu Nasıl Mantık ßu Nasıl Düşünce TerßiyeSizlik Etmeyin Ya İStanbul Ya AnadoLu
slasher//z 26.09.2008, 13:45 onlar da bize aynısını yapsalardı,insan olsalardı belki dediğin doru olurdu ama;
adamlar sana (8JK MAÇINDA) 'SİVASLI AYILAR İSTANBULDA NE ARAR' DİYE BAGIRDILAR
İNÖNÜDE
ARTIK GERİSİ SANA KALMIS İSTER DESTEKLE İSTER DESTEKLEME
HaSiVasLıM58 26.09.2008, 13:47 Çarşı eee şimdide Sivas'lı Fb ler Aslında onları tutacaksın Tekke nin uçurumdan tek tek bir kaçını atacaksın millete İbret olsun...
hakandemirezen 26.09.2008, 14:08 Mesele artık ülke meselesi gibi olmuş,sivasspor formalı bir kaç kişi fb li futbolculara çiçek vermiş,fair play örneği sunmuş öyle diyelim.Madem bu şekil davranışlara karşısınız özellikle sivas ta yaşayan ve bu günkü maça gidecek olan hemşerilerime diyiyorumki bu gün 90 dakika durmadan fb li futbolcuları boğunn dar edin 4 eylülü onlara bu kadar basit.Atalım golleri uğurluyalaım feneri.
fenerbahçeyi çiçeklerle karşılarlar tribüne çıkıp sivas diye bağırmazlar
Abdullah DuMaN 26.09.2008, 14:53 çiçeklerle karşılayıp gollerle uğurlayalım futbolun güzellikleri bunlar
aynen bu şekilde...............
ssmerkez 26.09.2008, 14:57 ARKADAŞLAR İYİ YERLERE GELMEK SADECE TAKIMIN SAHADA OYNADIĞI FUTBOLLA OLMUYOR. BİR KULÜP, SPORCUSUYLA, TARAFTARIYLA, YÖNETİMİYLE PROFESYONEL OLMALI. ELBETTEKİ SİVASTS YAŞIYORSAK, SİVASLIYSAK SİVASSPORU TUTACAĞIZ.BUNUN AKSİ BİR DURUM AKILLA BAĞDAŞMAZ ZATEN. ANCAK; BİZANS İSTANBUL, ŞÖYLE YAPARIZ, YOK NİYE ÇİÇEKLERLE KARŞILAMIŞLAR SZÖLERİ DE AKILLA BAĞDAŞMAZ. BİZANS İSTANBUL DEDİĞİNİZ YER YÜCE PEYGAMBERİMİZİN SÖZÜNE MAZHAR OLMUŞ BİR YER UNUTMAYIN.BUNU DEMEKLE BİZANSA YARDIM ETMİŞ OLMUYORMUSUNUZ. HERKES AKILLI OLSUN. SONUÇTA BİR FUTBOL MAÇI.TAKIMIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE (ÇEKİRDEK ÇITLATMADAN) DESTEKLEYİP, İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALALIM VE PAŞA PAŞA KEYFİMİZE BAKALIM.
ofozturk 26.09.2008, 15:22 aynı muameleyi biz istanbula gittiğimiz zaman da göreceksek eyvallah. ama görmüyorsak veya göstermiyorlarsa orada duralım arkadaşlar. neden biz milletin yalakalığını yapıyoruz. bırakın sahada bülent hocamız zaten çiçeklerini veriyor. futbolcularımızda inş futbol dersini verirler. size ne oluyorda taaa havaalanına gidiyorsunuz. hadi gittiniz diyelim bari sivaslı oldugunuzu göstermeseydiniz.
yav tmm cicekle karsılanır o bizim büyüklüğümüzü gösterir ama aynı nezaket tribünde ve sahada gösterilmez !!.. ayrıca kandırılmıs anadolu cocukları diye pankart acanlar kim ?? bizde pankart acacagız bugun merak etmesinler..
adnanerdemir 26.09.2008, 15:45 birkez daha söylüyorum
bu akşam fenerbahçe taraftarının da stad da sesini çıkartmamamız lazım
geçen maçta adamların sesi tv den bile duyuluyordu
sivasspor bu şehir için çok şey yaptı
taraftar olarak bizde bu kulübe ve şehire yakışan taraftarlar olmalıyız
stadı inletmeliyiz
hiç kimse fair playdan yada centilmenlikten bahsetmesin
kulüp olarak bizim kadar hiçkimse centilmen olamaz
ama staddaki ıslık, pankart, tezahüret
bunlar futbolun güzelliği zaten
hep destek tam destek
cenk5821 26.09.2008, 15:56 benim anlamadıgım nokta bundan ne varki sivasli cocouklar fb yi ciceklerle karsılamız bundan guzel ne var misafirperverligimizi gormsler bu heryerde boyledir.... insallah gollerle ugurlarız:D
adnanerdemir 26.09.2008, 16:04 ya adamlar sana istanbul agittiğinde öyle midavranıyorlar
böyle lüzumsuz bir davranış olamaz..yıllarca beni ezen,aşağılayan bir takımı çiçeklerle karşılamam ben..
kayseriyi,trabzonu,esesi konyayı karşılayın karşılayacaksanız..
MustafaParlak 26.09.2008, 16:43 İçimizdeki BAKIN İSTANBUL TAKIMLARI DEMİYORUM SADECE FENERBAHÇE TARAFTARINI TEMİZLESEK EN BÜYÜK TARAFTAR TOPLULUGU BİZ OLURUZ.ANCAK HARBİDEN ADAMLAR KANDIRA KANDIRA MİLLETİ NARKOZ YEMİŞE DÖNDÜRDÜLER EGER BUNA BİR DUR DENMEZSE YAKINDA ANADOLUNUN HİÇ BİR TAKIMININ TARAFTARI KALMAYACAK...!
slasher//z 26.09.2008, 16:54 benim anlamadıgım nokta bundan ne varki sivasli cocouklar fb yi ciceklerle karsılamız bundan guzel ne var misafirperverligimizi gormsler bu heryerde boyledir.... insallah gollerle ugurlarız:D
onlar da bize aynısını yapsalardı,insan olsalardı belki dediğin doru olurdu ama;
adamlar sana (8JK MAÇINDA) 'SİVASLI AYILAR İSTANBULDA NE ARAR' DİYE BAGIRDILAR
İNÖNÜDE
ARTIK GERİSİ SANA KALMIS İSTER DESTEKLE İSTER DESTEKLEME
yeniceri_can 26.09.2008, 16:57 neye lazımdı şimdi bu hareket.
XXCakir58 26.09.2008, 17:31 Herkese karisamayiz, herkes istedigi takimi tutar, isterse bir degil cok takim tutar. Ama Sivassporu tutuyorum diyerek, Sivasspor formasini giyerek, Feneri karsilamaya gidiyorsa, o zaman ona taraftar demem.
Bende yalan söylemiyorum, acikca konusuyorum, 2 Takim tutuyorum, Sivasspor ve Galatasaray, ama Sivassporun zirvede Galatasaray ile yarisirsa, o zaman Sivassporun sampiyon olmasini dilerim.
Sivassporun hic sampiyonlugu yok, onlar insallah sampiyon olurlar, olacaklarda.
Paylasim icin sagol.
kadir0911 26.09.2008, 17:33 FB'nin Ciceklerle Karsilandigini duydugumda cok sinirlendim, ama giden insanlarin üstüne gitmeyin, herkezin istedigi takimi tutma hakki yok mu ?
sivasli215 26.09.2008, 17:39 bari üzerinizdeki formayı çıkarında yalakalığınızı öyle yapın,yalaka herifler...
Waxn2626 26.09.2008, 17:51 http://img530.imageshack.us/img530/2461/eses26om2.jpg
ARkadaslar bi fotoyla paylasayım istedim umarım bi sorun yoktur 2 takım tutanlara bizim sözümüZ ESkişehirspordur bizim özümüz Baska diyenlere inat sadece Eskişehirspor .Aynısı Sivasspordan da bekliyoruz uyan artık anadolu Bizans egemenligine bi son verelim Su baslık sacmalık tan baska birsey değildir !
SAYGILAR ...
4eylulcehennemi 26.09.2008, 18:01 o sivasspor formalılar küfredtselerdi içlerinden biri kalkıp futbolcu dövseydi iyimi olurdu???bunumu istiyosunuz?
BU HAREKERİ YAPAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM!SİZİN DEDİĞİNİZİN AKSİNE GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULARMIŞ HELAL OLSUN!ÇÜNKÜ SİVAS İNSANI MİSAFİR PERVERDİR ARKADAŞLAR BU KADAR DÜŞMAN OLMAYALIM KİMSEYE!!!
SELAMETLE...
sivasli215 26.09.2008, 18:16 beyler cincon çiçeklerle karşılandığında hiçbirşey yok fenerbahçe karşılandığındamı YALAKALIK oluyor? memleket hainliği oluyor!
o sivasspor formalılar küfredtselerdi içlerinden biri kalkıp futbolcu dövseydi iyimi olurdu???bunumu istiyosunuz?
BU HAREKERİ YAPAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM!SİZİN DEDİĞİNİZİN AKSİNE GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULARMIŞ HELAL OLSUN!ÇÜNKÜ SİVAS İNSANI MİSAFİR PERVERDİR ARKADAŞLAR BU KADAR DÜŞMAN OLMAYALIM KİMSEYE!!!
SELAMETLE...
ne kadar fanatik bir fenerli olduğun belli arkadaşım
ama biz GERÇEK sivaslıyız!!!
biz ne bjk,ne gs ne de fb'nin burada bu şekilde karşılanmasını istemiyoruz
istanbulda vay sivaslılar gelmiş,gidip karşılayalım diyen ya da bize çiçek veren bir takım taraftarı gördün mü sen???
bırak ondan geçtim,üstüne üstlük birde hakaret işit onlardan
sende bu insanlara,üstelikte üzerinde SİVASSPOR FORMASIYLA git çiçek ver!!!
kusura bakma,bunun adı ne centilmenlik olabilir ne de misafirperverlik
bunun adı olsa olsa YALAKALIK olur...:mad:
Waxn2626 26.09.2008, 18:25 sivasli215;
sEnin gibi SivaSlılara ne mutlu aqa....
orhanyıldız58 26.09.2008, 18:26 adamlar sana "KANDIRILMIŞ ANADOLU ÇOCUĞU" diyecek
sende nezaket gösterip çiçek vereceksin. varmı böyle birşey yaa
futbolda sahadaki kadar tribündede karşılıklı rekabet olmalı.
oldu ozaman bizde nezaket olsun diye onlar ilk golü hediye edelim ozaman. onlar misafir yaa
olurmu böyle bişey yaa
adamı çileden çıkarmayın
Cıcek verdı dıye olayı buyutmene gerek yok kardesım.cıcek verdı dıye ılk golu vermesıne gerek yok
sivasli215 26.09.2008, 18:29 sivasli215;
sEnin gibi SivaSlılara ne mutlu aqa....
gerçekleri söyledim kardeşim
bence doğru olan da budur...
yener_sahin 26.09.2008, 18:38 o sivasspor formalılar küfredtselerdi içlerinden biri kalkıp futbolcu dövseydi iyimi olurdu???bunumu istiyosunuz?
SELAMETLE...
Senin o misafirperverlik dediğin yalakalık için yapılmaz.Hakeden kişi başımızın üstüne alır canımızı veririz.Ama sen tutacaksın önce yüssüz gibi sana stadında küfreden adama çiçek götüreceksin.Ardından diyeceksin ki bu nezaket.
Kardeş nezaket nedir biliyormusun.Benim profilime bak Sivas-Eskişehir maçından eklediğim bir kare var git ona bir bak.Bizzat ben çektim o kareyi ve ibreti alem olsun diye de ekledim.Hem eskisehir.com'a hem buraya.Bizi layıkıyla eskişehirde misafirperverlik gösterdiler.misafirperverlik yapılacak kişi fb bjk gs değil.ESKİŞEHİR-KAYSERİ-KONYA-BURSA-SAKARYA-ANKARA-YANİ ANADOLU...onlara sıra gelene kadar evin yolun bulunmaz.
İnönüde "sivaslı .yılar istanbulda ne arar" sloganlarını kadıköyde saatlerce söylenenleri ben biliyorum.Birde tutacağım onlara anadolu takımları gibi misafirperverlik göstereceğim haa.İşde o kadar yalaka değilim ben.bana burda misafirperverlik zırvaları sayma biz iyi muamelemizi isteyene değil hakedene yaparız.ve bu 3büyültülmüşler haketmiyorlar.bu yalakalarla da sülük gibi kanımızı emmeye devam edecekler...
hatta sen zahmet etme ben sana direk misafirperverlik nedir fotoğrafla göstereyim...inşallah gardaşlarımızı daha güzel karşılamak nasib olur.
http://img93.imageshack.us/img93/9863/img4740yv4.jpg
|