Orijinalini görmek için tıklayınız : Balili Neden Birtürlü ilk 11'de Oynamıyor !!

uhud85
04.10.2008, 22:26
Arkadaşlar ben Bülent Hoca'nın Mehmet yıldıza biraz fazla yüklendiğini düşünüyorum.Tamam mehmet türkiyenin en iyi forvetlerinden biri ama 3 tane forvetimiz varken neden rotasyon yaparak mehmeti arasıra dinlendirmiyoruz.BALİLİ-TUM ikilisyle başlayıp 2.yarı mehmeti alabiliriz.Böylece mehmetin'de performansı artabilr diye düşünüyorum..Sizce de iyi olmaz mı??

mustafa_kavak58
04.10.2008, 22:28
bence mehmet yildiz ve balili ilk onbirde olmalidir
aslinda balili ile tum oynayamaz balili hizli tum cok yavas

uhud85
04.10.2008, 22:33
TAMAM DA ABİ..MEHMET YILDIZ HER HAFTA OYNAYARAK ÇOK YIPRANIYOR..BU ŞEKİLDE SAKATLANMA OLSALIĞIDA YÜKSEK..BİRAZ ONU DA DİNLENDİRMEK LAZIM VE TAKIMIN MEHMETSİZ DE İYİ OYNAYABİLDİĞİNİ GÖSTERMEK LAZIM..BÖYLECE TAKIMIN GÜVENİ DE ARTAR

cenk5821
04.10.2008, 22:38
mehmet yildiz -balili oynamali tum yerine biraz

talha58
04.10.2008, 22:39
Mehmet Yıldız bastonla bile oynar. Alternatifi yok .

SVS*58
04.10.2008, 22:41
MEHMET YILDIZ ÇOK İYİ FUTBOLCU AMA DİNLEMESİ LAZIM İKİ SEZONDUR MAÇLARIN HEPSİNDE VAR. EN AZINDAN BAZI MAÇLARDA YANİ RAHAT GÖREBİLECEGİMİZ KENDİ EVİMİZDE OLAN MAÇLARDA İKİNCİ YARI GİRİP İŞ BİTİRİCİ POZİSYONUNA GİREBİLİR HEMDE DİNLENMİŞ OLUR. SAKATLIK ORANLARI DÜŞER. VE SİVASSPORDA MEHMET YILDIZSIZ BİR TAKIM UYUMUNDAKİ BAŞARISINI İSPATLAMIŞ OLUR. ALLAH KORUSUN MEHMET BİR İKİ HAFTA YOK O ZAMAN OYNAMIYACAGIZ BU HAFTAMI DİYECEZ ?

yigido_sampiyon
04.10.2008, 22:42
bence mehmet yıldızı bir maç dinlendirmek lazım...

bide hep mehmet aynı yerde aynı taktikte oynuyor...rakip ona göre önlem alıyor...mehmet etkisiz kalıyor...

süper ligde baliliyi durduracak adam yok...ama oynamıyor...düşündürücü...

SVS*58
04.10.2008, 22:46
BU ARADA HEPİMİZİN BAŞI SAGOLSUN DİYORUM HEMŞERİLERİM ŞEHİTLERİMİZİN AİLESİNE BAŞSAGLIGI VE SABIR DİLİYORUM... BUGÜN İKİ KÖTÜ GÜNÜMÜZ ALLAH SAGLIK VERSİN DİLİYORUM. HER YANLIŞINDA DOGRU TELAFİLERİ OLUR. ANKARALILARIN YORUMLARI CANIMI ÇOK SIKTI KÜFÜRLERİ VS.. TAKIMIMIZ BAŞARILIDIR.. ÇOK SIMARTMAMAK LAZIM TAKIMI. HOCAM BİLGİSAYAR TÜRBÜLENT YADA BUNA BENZER HERŞEYİDE YAYMIYALIM ÇEVİRİYORMUŞUZ DİYE İŞE YARAMADIGI ZAMANLARDA OLDUGUNDA FAZLA REZİL OLMUYALIM LÜTFEN.. BAŞARILAR SİVASSPOR BÜYÜK TAKIMDIR. BAŞARILI TAKIMDIR GÖNÜLDEN KUTLUYORUM...

yigido_sampiyon
04.10.2008, 22:47
birde bülent uygun televizyona çok çıkıyor ya...

yavaş yavaş medyatik olma yolunda ilerliyor...

cem
04.10.2008, 22:51
Tum bugun gene hıç bi varlık gösteremedi,deplasmanda balili oynuyodu ama bu sefer Tum ile basladı.. abdurrahmanı çok aradık bu macta.. kanatlarımız resmen çöktü.. faruk oyundan cıkınca önce sol kanattan ilk golü yedik..

007furkan1994
04.10.2008, 22:56
BENCE BALİLİNİN SONRADAN OYUNA GİRMESİ DOĞRU MEHMET YILDIZ RAKİP DEFANSI YIPRATIR 2. YARI HIZIYLA BALİLİ GİRDİĞİ ZAMAN OYUNA GOL ATAR DÜŞÜNCESİYLE

yigido_sampiyon
04.10.2008, 22:59
BENCE BALİLİNİN SONRADAN OYUNA GİRMESİ DOĞRU MEHMET YILDIZ RAKİP DEFANSI YIPRATIR 2. YARI HIZIYLA BALİLİ GİRDİĞİ ZAMAN OYUNA GOL ATAR DÜŞÜNCESİYLE

dünyanın hiçbir takımında böyle bir taktik görülmez...

balili ikinci yarı girdiği zaman oyun hızlanıyor ama gol olmuyor...

balili ile oyuna başlamak lazım bence...oyunun ilk dakkalarında golü ve galibiyeti düşünmeli...

yigido_furkan
04.10.2008, 23:08
arkadaslar 1 yenılgı aldık dıe hocanın kararlarını elestırmeyelım gecen hafta tek forvet oynadık 2.yarı 3 forvete donduk aldık macı Bulent hocanın bıldıgı vardır sızın kadar

Eyvaz94
04.10.2008, 23:13
Bence de Balili-Tum hic uygun olmaz.En iyisi Mehmet-Balili..YAw biz bir kere bile olsunda 3-4-3 oynasak nasil olur..

uhud85
04.10.2008, 23:14
MEHMET YILDIZ ÇOK İYİ FUTBOLCU AMA DİNLEMESİ LAZIM İKİ SEZONDUR MAÇLARIN HEPSİNDE VAR. EN AZINDAN BAZI MAÇLARDA YANİ RAHAT GÖREBİLECEGİMİZ KENDİ EVİMİZDE OLAN MAÇLARDA İKİNCİ YARI GİRİP İŞ BİTİRİCİ POZİSYONUNA GİREBİLİR HEMDE DİNLENMİŞ OLUR. SAKATLIK ORANLARI DÜŞER. VE SİVASSPORDA MEHMET YILDIZSIZ BİR TAKIM UYUMUNDAKİ BAŞARISINI İSPATLAMIŞ OLUR. ALLAH KORUSUN MEHMET BİR İKİ HAFTA YOK O ZAMAN OYNAMIYACAGIZ BU HAFTAMI DİYECEZ ?

bencede mehmet artık biraz dinlenmeli..çok yıpranıyor..ve rakiplerde artık mehmete önlemini alıyor..10 kişi oynuyoruz..bence TUM-BALİLİ ikilisi biraz beraber oynayarak birbirine uyum sağlamalı ..bu çok önemli bir ayrıntı

titizyiğido
04.10.2008, 23:17
evet bence balili ve mehmetle başlanmalı

EyüphanAydın
04.10.2008, 23:19
Artık bu haftadan sonra Balili kesinlikle oynamalı.Artık böyle devam etmez.

XXCakir58
05.10.2008, 00:30
Balili cok iyi, yetenekli, hizli oyuncu. Ilk 11 baslamasi gerekir bence. Onun golleri özledik.

durufuba
05.10.2008, 00:32
abi ben mehmet yıldızın oynamadıgı mac bilmiyorum gecen sene tek forvet kaldıgı icin baya zorlanıyodu bu konuyu acan cok güzel bir konuda durmus

YuNuSPaSa58
05.10.2008, 00:45

şöyLe diyeßiLirLer: Mehmet YıLdız yoksa ßizde yokuz:D:D ErteLeyin maçı:D:D

uhud85
05.10.2008, 04:17
Yok abi eğer biz şampiyon olmak ya da türkiye kupasını almak gibi bir hedefimiz varsa şayet,o zaman mutlaka daha farklı sistemlerde de oynamayı öğrenmeliyiz.Mehmet Yıldızın dinlenmesi veya yorgun çıkacağı maçlar da olucak bu uzun maratonda.O zaman Balili-Tum ikilisini devreye sokmamız gerekecez,zaten 2.yarıya kadar dayanabilrsek 2.yarı ÖMER RIZA'da katılacak..

howsoonisnow3
05.10.2008, 06:03
TAMAM DA ABİ..MEHMET YILDIZ HER HAFTA OYNAYARAK ÇOK YIPRANIYOR..BU ŞEKİLDE SAKATLANMA OLSALIĞIDA YÜKSEK..BİRAZ ONU DA DİNLENDİRMEK LAZIM VE TAKIMIN MEHMETSİZ DE İYİ OYNAYABİLDİĞİNİ GÖSTERMEK LAZIM..BÖYLECE TAKIMIN GÜVENİ DE ARTAR

1. Mehmet şu ana kadar ciddi hiç sakatlık problemi yaşamadı.
2. Mehmet sürekli oynayarak form grafiğini yükseltiyor.
3. Mehmet olmazsa takımın performansı %30 düşer.

uhud85
05.10.2008, 16:13
1. Mehmet şu ana kadar ciddi hiç sakatlık problemi yaşamadı.
2. Mehmet sürekli oynayarak form grafiğini yükseltiyor.
3. Mehmet olmazsa takımın performansı %30 düşer.

Bak kardeş şuana kadar sakatlık yaşamamış olması bundan sonra yaşamıyacağı anlamına gelmez.Bunun garantisi mi var.İşte bu zihniyet yüzünden bu halde değilmiyiz.Bir şeyi tartışmamız için illaa iş işten geçmesini mi beklicez..Ayrıca eğer mehmetsiz oynayamıyorsak bu bizim henüz takım olmadığımız anlamına gelir

bekiro0758
05.10.2008, 16:57
pini felix balili son yarım saatın adamı60. dakidada giriyor asistini yaıyor depatrını atıyor ve gol atıyor:D:D:D:D:D:D antalyadan sewgilerle GöKaN ߀K!R

crburak58
05.10.2008, 17:24
balili yi durduracak kimse yok bu ligde m.yıldız balili ikilisi çok iş yapar ama karar bülent hocanın o en iyisini bilir bu arada angaralıların g.. tavan yaptı dalga geçiyolar onlar 4 eylüle geldiğinde başlarına gelecek faciadan haberleri yok SİVASIN ŞAKASI OLMAZ ankara

uhud85
05.10.2008, 19:18
sadece ankaralıların olsa anlarım da.Benim asıl malimi bozan bu trabzon ve bursalılar.Bunlara noluyor anlamıyorum.Bazı sitelerde yaptıkları yorumlar beni çıldırttı!! Ama sıra onlarada gelecek

memet24
05.10.2008, 19:36
ilerliyen haftalarda daha iş olur................

cücü baba
05.10.2008, 21:22
balili eğer moralli olur maça ilk 11 de çıkarsa bir silah ama o silahı kullanmak lazım ne hikmetse bu sezon bir türlü patlamadı kanaatimce ilk 11 de sürekli yer vermek lazım tum balilinin yerini tutmadığı gibi balilininde düzeninide bozdu..

etzel1967
05.10.2008, 21:25
elbette zaman zaman m yıldızı dinlendirmek gerek...bülent hoca da düşünüyordur mutlaka...

uhud85
05.10.2008, 22:08
bence de balili uzun bir süre ilk 11 de oynamalı ki kendini bulsun.Şuan elimizde çok süper bir forvet var ama kullanamıyoruz.Balili yi bir şekilde kullanmamız lazım.Ona sorumlulk vererek ancak olabilir bu

yerliturkuaz
05.10.2008, 23:27
Bu tür rotasyosyonları eminim Bülent Uygun'da düşünmüştür elinde kaliteli bir kadro var değerlendirmesini çok iyi bilir...

uhud85
05.10.2008, 23:34
düşünmüş olabilir ama bu iş cesaret ister.mehmet yıldızı yedek bırakmak herkesin harcı değildir

konartr58
06.10.2008, 01:00
umarım bu yorumları okuyordur.ya da yorumların özetleri ilgililere ulaştırılıyordur.genelde tüm yorumlarda dikkat çeken bir husus var.bülent uygun seviliyor.başarılarından dolayı da gurur duyuyoruz.ancak basında çok fazla ve gereksiz sözlerle çıkıyor.taraftar bu durumdan memnun değil.yorumlar bu yönde.işini yapsın konuşmasın.kendisine güldürecek sözler söylemenin gereği yok.

crburak58
06.10.2008, 01:05
bülent hocaya saygılar o en iyisini bilir

cywasli
06.10.2008, 01:49
Balili olmadan Sİvasspor un işi zor tabi. ilk 11 de olmalı bencede. geçen sene bi sakatlandı, ikinci yarı neler çektik... zaten mehmet ve balili o kadar iyi anlaşıyorlarki, her türlü gol yollarımız açık olur eğer oynasa...

YigidoGenclik38
06.10.2008, 08:22
balili 2 yarı fotbolcusu is kötü gidiyosa hemen yapmalısın ama ii futbolcu daha yararlanacaz ondan

kerami58
06.10.2008, 11:34
balili bence ikinci yarıda oyuna başlasa daha yararlı oluyor.

uhud85
06.10.2008, 21:08
umarım bu yorumları okuyordur.ya da yorumların özetleri ilgililere ulaştırılıyordur.genelde tüm yorumlarda dikkat çeken bir husus var.bülent uygun seviliyor.başarılarından dolayı da gurur duyuyoruz.ancak basında çok fazla ve gereksiz sözlerle çıkıyor.taraftar bu durumdan memnun değil.yorumlar bu yönde.işini yapsın konuşmasın.kendisine güldürecek sözler söylemenin gereği yok.

bence de haklısın..böyle TÜRBÜLENT olayları gibi olaylar bülent hocayı komik düşürüyor medyada..fazla medyatik olmasının sebebide belli..kendini fenerbahçe yönetimine göstermek

uhud85
09.10.2008, 16:29
bence fazla medyatik olmadan sadece isini yapmali...o zaman daha basarili olur

cihat14535858
09.10.2008, 18:51
belkıde gecen yılkı maçlard oynayamadığından olabilir ama cızgı yı tutturduğu zaman daha başaralı olacaktır

mesut_koçak_58
09.10.2008, 19:04
bence 90 dk oynuyamıyor çabuk yoruluyor sonradan gırınce daha etkılı oluyor dıye dusunuyorum

uhud85
09.10.2008, 20:15
bence 90 dk oynuyamıyor çabuk yoruluyor sonradan gırınce daha etkılı oluyor dıye dusunuyorum

evt ama en azından ilk 11 de başlasın...öne geçtikten sonra o çıksın TUM girsin

howsoonisnow3
20.10.2008, 05:29
Bak kardeş şuana kadar sakatlık yaşamamış olması bundan sonra yaşamıyacağı anlamına gelmez.Bunun garantisi mi var.İşte bu zihniyet yüzünden bu halde değilmiyiz.Bir şeyi tartışmamız için illaa iş işten geçmesini mi beklicez..Ayrıca eğer mehmetsiz oynayamıyorsak bu bizim henüz takım olmadığımız anlamına gelir

1-)O zaman aman mehmet sakatlanacak diye adamı son 30-35 dakika kenara çeksin bülent uygun. Ondan sonra oynadıkça form tutan Mehmet'i de kaybedelim
2-)Asıl bu zihniyette olduğu için bülent bizim takımda bu kadar iş yapıyor. Dinlenmesi gereken adamları zaten dinlendiriyor.
3-)Herkesten farklı yorum yapıp dikkat çekerek reklam yapma zihniyetini hiç tasvip etmiyorum
4-)Ayrıca halimizde ne varmış?

DeadPool
03.01.2009, 15:34
:confused:Bence Balili 11de oynamalı çünkü geçen senede M.Yıldız ile forma şansı bulamadı

cesur sivas
03.01.2009, 15:43
bizim ilk onbirimiz bence böyle olmasi lagzim
petkovic - abdurrahman dereli, bilica, sedat bayrak, hayrettin - ibrahim dagasan, musa aydin, muhamed ali kurtulus, sezer badur - mehmet yildiz, balili.

yedekler: akin vardar,mamadou diallo, faruk bayar,kanfory sylla, sergio oliveira, onur tuncer, herve tum

serhatcan
03.01.2009, 15:44
Ben çok merak ediyorum. galatasaray maçında sivasta trübünler KAHROLSUN İSRAİL diye bağıracaklarımı. preteto edeceklermi. edeceklerse balilinin ondan sonraki performansını merak edeceğim.

muhsin koçak
03.01.2009, 15:52
Ben çok merak ediyorum. galatasaray maçında sivasta trübünler KAHROLSUN İSRAİL diye bağıracaklarımı. preteto edeceklermi. edeceklerse balilinin ondan sonraki performansını merak edeceğim.

balilininde bu yaşanan insanlık dışı saldırıları tasvit ettiğini düşünmüyorum.

mev58lüt
03.01.2009, 15:53
BENCE BALİLİ VE MEHMET YILDIZ RAKİP DEFANSI YIPRATIRYOR.

serhatcan
03.01.2009, 16:07
balilininde bu yaşanan insanlık dışı saldırıları tasvit ettiğini düşünmüyorum.

Kardeşş elbette insan olan bu katliamı tavsip etmez. insanlık suçu resmen. aynı sivastaki 37 kişinin yakıldığı gibi alçakca bir katliam. benim anlatmak istediğim bu pretostoyu yapacakmı sivaslılar türübünde.

kızılelmalım
03.01.2009, 16:35

BENCE BÜLELNT HOCAM EN DOĞRUSUNU YAPIYOR BALİLİ İLK ONBİR BAŞLAYACAK OYUNCU DEĞİL İKİNCİ YARI YORULAN DEFANSLARA KARŞI SÜRATİYLE TAKIMA KATKISI DAHA FAZLA OLUR DİKKAT EDİN MAÇLARIMIZIN ÇOĞUNU 60.DAKİKADAN SONRA YAPILAN HAMLELERLE ALMADIKMI,HATIRLATIRIM.

uhud85
03.01.2009, 16:49
Balilinin bu kadar sık sakatlanmasının bir sebebide bence sürekli oynamadığından dolayı.Bu yüzden eğer baliliden tam performans görmek istiyorsak onu bir süre ilk 11'de oynatmamız lazım.Tum ve Mehmet ikilisinden birini dinlendirmek lazım.İkinci dönemle birlikte Ömzer Rızada forvete katılacak ve böylece hücumda zenginlik kazanmış olacağız.
Ayrıca ortasahaya Murat Erdoğanı alabilirsek mükemmel bir nokta transfer yapmış oluruz,çünkü bizim en zayıf noktamız SOLAÇIK ve OYUNKURUCU mevkiinde.Ömer Erdoğan iki mevkiide de oynayabilen çokyönlü bir futbolcu.İnşallah alırız onu.Ayrıca SOLAÇIKA bir yabancı transfer yapabilirsek şampiyonluk yolunda çok etkili olabiliriz.
SİVAS-gs maçının lig tv de yayınlanacağını ve bütün türkiyenin bu maçı izliyeceğini düşenerek lanet israile tepkimizi her şekilde gösterelim ve ben bunun balilinin performansını olumsuz yönede etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü bu bir insalık ayıbıdır.zaten eğer balili olumsuz yönde etkileniyorsa bu balilinin ayıbıdır bizim değil..ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR SİVASIM

uhud85
03.01.2009, 16:55
ÖMER ERDOĞAN DERKEN MURAT ERDOĞANI KAST ETMİŞTİM :))

uhud85
03.01.2009, 17:31
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/SUPER-LIG-2008-Sivas'in-yili_3_Detail_88_122609.htm

sinan-58
03.01.2009, 17:34
balili 3 lü forvet oynayınca oynuyor ama 2 li başlarsak 3. silah olarak kenarda başlıyor tamamen taktik gereği

uhud85
02.02.2009, 01:18
mehmetin artık dinlenmez zamanı gelmiştir.çünkü hem fiziki olarak çok yoruldu hemde transfer dedikoluranın yüzünden ruhsal olarak yoruldu..salı günkü maça mutlaka balili-kamanan ikilisyle başlanılmalı..

candayanmaz58
02.02.2009, 01:45
malum,mehmet yıldızın psikolojik durumu bu aralar biraz kötü(maç esnasında ki hareketleriyle belli oluyor) bu yönde biraz anlayışla davranılıp destekte bulunulmalı Tam olarak o eski ''bombacı mehmet yıldız'' halini aldığı an zaten istesekte istemesekte bu takımda ki değişilmez yerini alacaktır Bence şu sıralar sahada ki verimine göre oynatılmalı eksikliğini tum bilhassa da balili giderir zaten

uhud85
02.02.2009, 02:34
inşalahhh kardeş düzzelir mehmet imiz inşallahhh

kangal06
02.02.2009, 03:35
tamamen taktiksel yoksa balili nin tum dan iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz.. 2.yarı rakibi deparlarıyla öldüren bi balili mantıklıca aslında bülent hoca nın yaptığı..

furkancfc
02.02.2009, 08:45
İLK YARI Mehmet YILDIZ rakip takımın defansını yıpratıyor 2.yarıda BALİLİ oyuna girerek etkili olduğu için .

uhud85
17.02.2009, 00:01
mehmetin cezalı olduğu haftada bile bursa gibi bir deplasmanda balilinin neden 11 de oynamadığını anlayamıyorum..bülent hocama saygım sonsuz ama bence artık balilinin oynama zamanı

onetanem58
17.02.2009, 00:10
mehmet yildiz olmayinca olmaz bursaspor maci bize ornek..

uhud85
17.02.2009, 00:13
deplasmanda oynuyorsan BALİLİ olacak bi defa kardeşim..bu olmasa olmaz