cücü baba
10.10.2008, 22:23
ne bu yahu ben bir YİĞİDO olarak UYGUN'a yapılan bu UYGUNSUZ transfer dedikodularından sıkıldım ve üzüldüm sanki bülent hoca boşta sanki SİVASSPOR'U yok sayıyorlar ayıptır beyler kendinize gelin sezon biter oturur konuşur anlaşır kimi istiyorsanız onu alırsınız ne yani sezon başlamış tam takım forma girmiş taze hevesler yeni heyacanlar ediniyoruz önce hakemlerle örneğin abdurrahmanın eskişehirde gördüğü kırmızı kart o pozisyonların çok daha ağırı yapılıyor sahalarda ama ne hikmetse bize ikinci sarıdan kırmızı ve yetmezmiş gibi 2 maç ceza sonra bursa maçı masa başı oyunları sonra dürüst denilen bünyamin gezer beyefendinin fener maçındaki tutumu mesela colinmidir kolinmidir kazımın sahada nasıl atılmadan kalabilmesini f.b. li yazarlar bile anlayamamış şimdide hocamızın ve takımın kafasının karıştırılması sizcede garip değilmi arkadaşlar YETER..YETEER..bırakın artık yakamızı biz bu günlere gelebilmek için ne canlar verdik ne eziyetler çektik ne sıkıntılara katlandık şimdi çıkmış istanbullu agalar bu şehri ve bu takımı nasıl tökezletiriz diye bizans oyunları oynuyorlar ama maalesef bizde film seyreder gibi seyrediyoruz haydi YİĞİDOLAR takıma ve hocaya sahip çıkmaya..