Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?

BOUN
11.10.2008, 14:26
Bülent Uygun, Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı

Sivasspor'un başarılı hocası Bülent Uygun, Fenerbahçe'de verilecek her türlü göreve hazır olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin İspanyol teknik direktörü Luis Aragones'in yanına yardımcı olarak düşündüğü iddia edilen Kırmızı-Beyazlı teknik adam, kulübünün onayı alınırsa Sarı-Lacivertli ekipte görev alabileceğini söyledi. Geçen sene Sivasspor'u son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan Bülent Uygun, Sarı-Lacivertli formayla unutulmaz anılarının olduğunu belirterek "Fenerbahçe'de gol krallığı yaşamış, taraftarın gönlünde yer edinmiş biriyim. Şu anda Sivas'ın başarısı için çalışıyorum. Sivas olarak Türkiye'de şampiyonluğu, Avrupa'da ise Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Ancak F.Bahçe'nin yeri çok özel. Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim." diye konuştu. Bu arada, F.Bahçe'nin üst üste aldığı kötü sonuçlar üzerine eleştirilerin odağına yerleşen Aragones'in kulüpteki akıbeti önümüzdeki hafta başında yapılacak yönetim kurulu toplantısında değerlendirilecek. İspanyol hocanın yanına Rıdvan Dilmen, Bülent Uygun veya Aykut Kocaman gibi kulübü ve Türk futbolunu iyi tanıyan bir ismin geleceği öne sürülüyor. Ancak Aragones'in bu işe sıcak bakmayacağı ve tepki gösterebileceği de belirtiliyor. Öte yandan, Aragones, Sarı-Lacivertlilerin kötü gidişatını sakatların çokluğuna bağlarken, uzunca bir süredir arkadaşlarını yalnız bırakan Deivid, Vederson ve Tümer'in Kocaelispor maçının kadrosuna alınacağı öğrenildi. Avusturya'da yapılan sezon başı kampında sağ ayak bileği kırılan Deivid'in yanı sıra menisküs ve çapraz bağ ameliyatı olan Wederson ile yine sakatlığı bulunan Tümer, Aragones'in kendilerini hazır görmesi durumunda bu sezon ilk kez kadroda yer alacak. Yasin Tuncer, İstanbul, Zaman

BOUN
11.10.2008, 14:26
Böyle haberlerden bıktık usandık artık, yine yalandır diyelim yine iftiradır diyelim. Hocamızın kafasını bulandırmaya çalışıyorlar diyelim ancak biz de seni bir yere kadar savunalım. Fakat şu fener muhabbetini ve fenere kapıcı olmak hususundaki hırsını her seferinde öyle belli ediyorsun ki biz de Sivassporlular olarak şarşırdık kaldık, artık mızrağı çuvala sığdıramıyoruz. Seni daha nasıl savunalım bilmiyoruz. Sizdeki fener aşkını nasıl örtelim, nasıl saklayalım, nasıl bu utancımızı içimizde yaşayalım ama dışarıya belli etmeyelim, ele güne rezil olmayalım, vallahi şaştık kaldık.

Yeter artık yeter, biz seni imparator olarak görüyoruz, sen fenerde üç ayda kovulacak kapıcı olmaya razı olup bizim imparatorluk payemizi reddediyorsun. Madem öyle işte böyle: İllaki gideceğim diyorsan bir an evvel git şu fenerine kavuş da sen de kurtul biz de kurtulalım. Daha fazla zaman kaybetmeden bir açıklama yapmanızı bekliyoruz, bir yeri seçtiğinizi, bir yeri sevdiğinizi söyleyin. Bu Sivas veya fener olsun ama sadece ve sadece birisi olsun.

Sivas'ta kalıp bu takıma bir kaç yıl daha hizmet edeceksen eyvallah biz seni zaten seviyoruz. Delikanlıca burayı bırakıp fenere gideceksen git, biz seni yine severiz, Sivasspor'a hizmeti geçti deriz. Ancaaaaaak burada kalıp Allah'ın her günü bir öyle bir böyle olacaksan, Sivas deyimiyle 'sac ekmeği' gibi olacaksan, bize bu eziyeti yapma!!!!

ibrahimovic7
11.10.2008, 14:44
Ben dahi herkes anlamıyor şu bülent hocayı.....

MustafaParlak
11.10.2008, 14:50
Bırakın Gitsin O gider başkası gelir Biz destegimizi verelim yeter...!

cem
11.10.2008, 14:55
yalan haber inanmayın..kulagımla duymadan inanmam...

GokhanTurna
11.10.2008, 16:01
http://www.sporx.com/images/1/29/246_B_bulentuygun025.jpg

F.Bahçe'de İspanyol teknik direktörü Luis Aragones'in yanına yardımcı olarak düşündüğü iddia edilen Kırmızı-Beyazlı teknik adam, kulübünün onayı alınırsa Sarı-Lacivertli ekipte görev alabileceğini söyledi.

Geçen sene Sivasspor'u son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan Bülent Uygun, Sarı-Lacivertli formayla unutulmaz anılarının olduğunu belirterek "Fenerbahçe'de gol krallığı yaşamış, taraftarın gönlünde yer edinmiş biriyim. Şu anda Sivas'ın başarısı için çalışıyorum. Sivas olarak Türkiye'de şampiyonluğu, Avrupa'da ise Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Ancak F.Bahçe'nin yeri çok özel. Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim." diye konuştu.

Bu arada, F.Bahçe'nin üst üste aldığı kötü sonuçlar üzerine eleştirilerin odağına yerleşen Aragones'in kulüpteki akıbeti önümüzdeki hafta başında yapılacak yönetim kurulu toplantısında değerlendirilecek. İspanyol hocanın yanına Rıdvan Dilmen, Bülent Uygun veya Aykut Kocaman gibi kulübü ve Türk futbolunu iyi tanıyan bir ismin geleceği öne sürülüyor. Ancak Aragones'in bu işe sıcak bakmayacağı ve tepki gösterebileceği de belirtiliyor. Öte yandan, Aragones, Sarı-Lacivertlilerin kötü gidişatını sakatların çokluğuna bağlarken, uzunca bir süredir arkadaşlarını yalnız bırakan Deivid, Vederson ve Tümer'in Kocaelispor maçının kadrosuna alınacağı öğrenildi. Avusturya'da yapılan sezon başı kampında sağ ayak bileği kırılan Deivid'in yanı sıra menisküs ve çapraz bağ ameliyatı olan Wederson ile yine sakatlığı bulunan Tümer, Aragones'in kendilerini hazır görmesi durumunda bu sezon ilk kez kadroda yer alacak.

Kaynak : Zaman

Ne Şimdi Bu Ya?

metincetin58
11.10.2008, 16:03
herkesin kendi tercihidir tutan yokki giden gider

yigidoo
11.10.2008, 16:17
isteyen istedigi yere gide bilir,hür vede serbestir.
ama gidenlerin akabeti daha cok beter oluyor,
unutmasinlar
Oguz cetin
aykut koraman
Ritvan dilmen
sofoglu
ne oldu bunlara FB ?? sanmakki seninki bunlardan daha iyi olur Hoca
8 tas aynisi
Riza
Saglam

3 büyük denen kulpte hoca olmak o kadar kolay degil.orda dayin olmasi lazim
Denizli vede Fatih hocalar gibi yoksa ekmek vede su vermezler sana
Sivasspor bir kac kisiye kalmisa eger birakin ikinci lige geri gitsin

YASİN ÇONGAR
11.10.2008, 17:49
bu konusmaları takımında duzenı nı bozar gıdeceksen gıt yada sus

metincetin58
11.10.2008, 17:54
unutmasinlar
Oguz cetin
aykut koraman
Ritvan dilmen
sofoglu
8 tas aynisi
Riza
Saglam

çok güzel bi şekilde açıklamışsın diyecek bişey kalmamış

sinan-58
11.10.2008, 18:00
arkadaşlar medyanın yapmak istediği bu yalan haberleri sürüp sivassporun başarısını engellemek bizi hocamıza düşman etmek inanmayın bu haberlere medyanın tuzağına düşmeyin

ozer10
11.10.2008, 18:17
ya bülent hocamız fenere giderse orda ii davranmazlar hocamıza yazık olur bizde böyle bir hocayı kaybettiğimiz için yazık olur ama eğer giderse fazla tutacaklarını sanmam bakın ertuğrul hocaya adama neler ettiler

yigidomustafa58
11.10.2008, 18:43
adamın aklını karıştırmak için yapıyorlar bence

Del Piero
11.10.2008, 18:47
gerçekten boun arkadaşımıza katılıyorum...

artık çıkıp açıkca söylemeli sivasta emanetçimi yoksa kalıcımı gideceksen git...

eğer gitmeyeceksende şu fener muhabbetini bırak...

sivasli_boy
11.10.2008, 18:53
Fenerbahceye gitse bulant uygun sanki feneride sivasi oynattigi gibi defansa dayanip kontraylami oynatacak arkadaslar bulant uygun sivasimizin basina geldigi ilk gunden beri buyuk takimlara gitmeye calisiyo ama kimse onu istemiyo neden mi nedeni su bulentin kafasi sadece kontraya calisiyor sivassporda geriye kalan isleri basariya ac futbolcularimiz gerceklestiriyor bizim hocada burdan pirimleniyor...

yeniceri_can
11.10.2008, 19:09
valla adamın cep telefonu melodisi bile fenerbahçe marşı.bilemeyecem.

YuNuSPaSa58
11.10.2008, 19:40
Kulağımla duymadan inanmam.. Ama ßiLdiqimiz üzere ßüLent Hoca Fenerbahçe'nin Eski futbolcusu.. Gönlünde Fenerbahçeyi çalıştırmak istemesini gayet normaL Karşılıyorum...

FurkaN
11.10.2008, 19:53
Her zaman gitmek istediğini söylüyor bence gayet normal... Nasıl ki futbolcular için oralar zirveyse hocalar içinde zirve oralar... Düşünün Sivasspor da işler biraz kötü gitse ve adam kapı önüne konsa bu yazdıklarınızı o günde tekrarlayacak mısınız?... Hocanın takım tutması normal ve tuttuğu takımın hocası olmak istemesi en doğal hakkı... Bunu çeşitli platformlarda dile getirmesi de orayı ne kadar çok istediğini gösteriyor... Onun bizimle bir göbek bağı yoktur istediği zaman bırakıp gitme hakkı var...

üçyıldız58
11.10.2008, 20:00
şimdi bülent hocanın biran öncee sivassporu fenerin oyuncağı olmakdann çıkarmasıı lazım gidiyorsan git gitmiyorsan çeneni kapa görevini yap unutmaki senii bülent uygun sivasspor yaptı zonguldakdaki günlerini unutmaa mecnun başakn olmasaydı arayanın soranın yoktuu

KIZILCAN
11.10.2008, 20:09
Bülent Hoca'nın Sivasspor'da daha çok pişmesi gerekiyor.Gitmek istiyorsa gitsin ama eğer şimdi bırakıp giderse adım adım çıktığı merdivenlerden tepe taklak aşağı iner ve sonunda pişman olur,iş işten geçer.Eninde sonunda yuvadan uçacak ama herşeyin bir zamanı var.

karahisarli
11.10.2008, 20:24
adami agzindan hrkes duydu ama yinede gazete haberlerine inaniyorlar ben sivas ta ki hedeflerimi gerceklestirmeden bir yere gitmem demisti ama yalan haberler daha inandirici geliyor galiba

yusuf_07
11.10.2008, 21:52
buradaki insanları hiç anlayamıyorum. adamı hemen yerden yere vuruyorsunuz bu kadar başarıyı yakalamamızdaki en büyük pay onun..

karadavut58
11.10.2008, 23:02
buradaki insanları hiç anlayamıyorum. adamı hemen yerden yere vuruyorsunuz bu kadar başarıyı yakalamamızdaki en büyük pay onun..
slm tamamda gardas basarida simdi ne yapalim yani adaamin ne yapti ne etti belli deyilki feneri duyunca fenerleri yaniyor tamam gidecekse amenna yok kalacaksa bilelim olmaz boyle gidersede helal olksun yolu acik olsun tabi herseyi goze almali giderken buyuk takimlar buyuk basarilar bekler olmadimmi kapinin ..... gibi kovarlar biz oylemiyikki gardas kendinin elindeki imkani hicbir takim vermez aga gonlu bilir

merkez_emre
11.10.2008, 23:05
profesyonel ol biraz hocam lutfen :)

crburak58
11.10.2008, 23:33
yerinden oynayan kırk belaya oynar...ne yani burdaki mutlu ve başarılı ortamı bırakıpda fenere gitmekte ne şimdi... böyle birşey olursa ayıp eder

GLoBe-Y-Gençlik
11.10.2008, 23:36
Emeği geçti uygun hocanın allah daha ıyı yerlerde oynatsın.!!

Her yol aswalt

etzel1967
12.10.2008, 00:33
bu konuda bülent hoca gerekli açıklamayı yapar...ağzından duymadan inanmayın arkadaşlar...suizanda bulunmayın...

yigido_furkan
12.10.2008, 00:39
Belkı hayalımızde goremeyecegımız basarılarımızda en onemlı paydan bırıde Bulent Uygun herkes nasıl bır anda bu kadar kotulemıs anlamıyorum yanı herkesın bır amacı var nasıl bız Sıvassporumuzu sampıyon gormek ıstıyosak Bulent hocanında hedefı bır gun Fb teknık dırektoru olmak bnce herkes saygı duymalı

XXCakir58
12.10.2008, 01:04
Eger dogruysa cok üzüldüm onun söylediklerine.

Forza Sivasspor
12.10.2008, 02:03
unutmasinlar
Oguz cetin
aykut koraman
Ritvan dilmen
sofoglu
8 tas aynisi
Riza
Saglam

Anadoluda bir takımı şampiyon yapmak istiyorum diyende ben değildim Bülent hocam.Sen dedin.Lütfen unutma bu lafını.Şampiyonluk olmasa bile bu yola başkoymak başarmak demektir.Yüzde 60 Sivasspor Fenerbahçe çarkıyla dönüyor.Bu yüden kaybediyoruz.Konuşmak isterdim ama bu kadar yeter.Saygılarımla...

koz58
13.10.2008, 12:07
Bugün gazetelerde dolaşırken bu haberi buldum ve sizle paylaşmak istedim.

SİVASSPOR'DA KAFALAR KARIŞIK

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye Gideceği Yönündeki Haberler, Camiada Kafaları Karıştırdı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberler, camiada kafaları karıştırdı. Taraftarlar, Uygun'un 'Sivasspor yönetimi onay verirse Fenerbahçe'de çalışabilirim' yönündeki açıklamalarına tepkili.
Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da değerlendiren Sivasspor, önümüzdeki pazar günü Ankaragücü'nü konuk edecek. Antalya'dan dün dönen kırımzı-beyazlı takım, Ankaragücü maçının hazırlıklarına bugün başlıyor.

İdmana milli takım kampında olan golcü futbolcu Mehmet Yıldız katılmıyor. Ligin 6. haftasında Ankaraspor'a yenilen kırımzı-beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. Ancak bu maç öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Fenerbahçe'ye gidebileceği yönünde Zaman'a yaptığı açıklamalar moralleri bozdu.

İlk 6 haftada Luis Aragonez'den beklediğini alamayan Fenerbahçe için yeşil ışık yakan Uygun, "Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim" yönünde ifadeler kullanmıştı. Geçen yıl Sivasspor'un son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan ve yeni sezonda da başarılı bir grafik çizen Uygun'un bu açıklaması taraftarı üzdü. Futbolcuların bu açıklamalardan etkileneceği görüşünde birleşen seyirciler, Uygun'un Sivasspor'un başında kalmasını istiyor.
(CİHAN)

EyüphanAydın
13.10.2008, 13:14
Bırakıp giden bir gün dönmek ister,Bırakın bırakın dönsünde ne kaybettiğini görsün.

muhsin koçak
13.10.2008, 13:55
sivassporla türkiye ligi ve şampiyaonlar liği şampiyonluğunu hedefliyorum diyorsun ondan sonra çıkıp fb de göreve hazırım diyorsun! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

BOUN
13.10.2008, 20:10
bu konuda bülent hoca gerekli açıklamayı yapar...ağzından duymadan inanmayın arkadaşlar...suizanda bulunmayın...

Umarım bu konuda Bülent Hoca'dan en kısa zamanda ciddi ve bir Yiğido'ya yakışır açıklamalar duyarız ve içimiz rahatlar.

En azından içimizi rahatlatacak açıklama yapmasa bile bizi rahatsız edip durmasın yeter!

yerliturkuaz
13.10.2008, 21:36
Büyük takımlarda kolay harcanıyorlar Türk anrenörler fakat her teknik adamında rüyasında büyük takım çalıştırmak vardır...

Bırakalım yolunu açalım Bülent Uygun'u Bülent Uygun yapan Sivasspor'dur arkadaşlar....

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer tilki dükkanıdır unutmayalım...

izmirliyigido
14.10.2008, 15:08
Bence büyütmenin, abartmanın ve adamı yerden yere vurmanın hiçbir anlamı yok, bunu yapmanın zamanı da değil. Bülent Uygun 2 senedir bunu ima ediyorda takımı küme mi düşürmüş?

Veya küme düşmemeye mi oynatıyor? Zirveye oynayan bir takımımız var ve hepimizin başı dik. Bu kimin sayesinde? Hepimiz biliyoruz bunun cevabını.

Sanırım Boun kardeşimiz anti-Fenerli veya G.Saray sempatizanı.

Bülent Uygun, Fener kökenli değilde, G.Saray'lı olsaydı ve aynı şeyler gerçekleşseydi aynı tepkiyi gösterecekmiydi?

Diyelim gösterdi. Ya da Trabzonspor kökenli olsaydı, bu sefer de ona tepki gösterecektik. Beni Trabzonspor istiyor, ben Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum falan dedikçe yine hepimiz ayağa mı kalkacaktık?

Onun için bırakın böyle safsataları. Her teknik adamın geldiği bir kulüp olduğunu biliyoruz. Onu hep o forma ile görmeyelim. Sivasspor forması altında görelim. Önemli olan yaptığı işte başarılı olup olmadısıdır. Şu an başarılı mı, değil mi onu göz önüne alalım.

Başarılı olduğu için, Sivasspor adını Avrupa'ya yazdırdığı için 7 milyon Sivas'lıyı gurbette, Avrupa'da başı dik dolaştırttığı için, Anadolu'nun gururu yaptığı için biz yine onun yanında olalım, yine onu savunalım. Bundan gocunmayalım.

Aynı şeyi Bülent Korkmaz gerçekleştirseydi veya Ertuğrul Sağlam veya Samet Aybaba gerçekleştirseydi yine aynı şeyleri söylerdim. Renk önemli değil, başarı önemli. Bu konuyu da daha fazla uzatıp, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya koymayın tadı kaçıyor. Bırakın takım iyi giderken, (zaten basın, medya ve belli bir kesim bizi karıştırmaya, başarımızı küçümsemeye çalışıyor bari) biz kendimizi karıştırmayalım.

Bunun kimseye faydası yok takımımıza zararı var. Bülent Hoca aklı başında insan, geleceği ve kariyeri için ne uygunsa onu yapar, kimseyi satmaz.

Bu forumuda burada kapatın. Böyle saçma birşey olamaz.

.

BOUN
14.10.2008, 23:04
Bence büyütmenin, abartmanın ve adamı yerden yere vurmanın hiçbir anlamı yok, bunu yapmanın zamanı da değil. Bülent Uygun 2 senedir bunu ima ediyorda takımı küme mi düşürmüş?

Veya küme düşmemeye mi oynatıyor? Zirveye oynayan bir takımımız var ve hepimizin başı dik. Bu kimin sayesinde? Hepimiz biliyoruz bunun cevabını.

Sanırım Boun kardeşimiz anti-Fenerli veya G.Saray sempatizanı.

Bülent Uygun, Fener kökenli değilde, G.Saray'lı olsaydı ve aynı şeyler gerçekleşseydi aynı tepkiyi gösterecekmiydi?

Diyelim gösterdi. Ya da Trabzonspor kökenli olsaydı, bu sefer de ona tepki gösterecektik. Beni Trabzonspor istiyor, ben Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum falan dedikçe yine hepimiz ayağa mı kalkacaktık?

Onun için bırakın böyle safsataları. Her teknik adamın geldiği bir kulüp olduğunu biliyoruz. Onu hep o forma ile görmeyelim. Sivasspor forması altında görelim. Önemli olan yaptığı işte başarılı olup olmadısıdır. Şu an başarılı mı, değil mi onu göz önüne alalım.

Başarılı olduğu için, Sivasspor adını Avrupa'ya yazdırdığı için 7 milyon Sivas'lıyı gurbette, Avrupa'da başı dik dolaştırttığı için, Anadolu'nun gururu yaptığı için biz yine onun yanında olalım, yine onu savunalım. Bundan gocunmayalım.

Aynı şeyi Bülent Korkmaz gerçekleştirseydi veya Ertuğrul Sağlam veya Samet Aybaba gerçekleştirseydi yine aynı şeyleri söylerdim. Renk önemli değil, başarı önemli. Bu konuyu da daha fazla uzatıp, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya koymayın tadı kaçıyor. Bırakın takım iyi giderken, (zaten basın, medya ve belli bir kesim bizi karıştırmaya, başarımızı küçümsemeye çalışıyor bari) biz kendimizi karıştırmayalım.

Bunun kimseye faydası yok takımımıza zararı var. Bülent Hoca aklı başında insan, geleceği ve kariyeri için ne uygunsa onu yapar, kimseyi satmaz.

Bu forumuda burada kapatın. Böyle saçma birşey olamaz.

.

Sevgili İzmirliyigido abim, bana anti fenerli ve gs sempatizanı diyerek yapılabilecek en ağır eleştiride bulundun. Halbuki beni biraz tanıyan iyi bilir, ben üçü için de anti grubuna dahilim. Bu açıdan için rahat olsun, Sivasspor'dan başka hiçbir takıma sempatim ve sevgim yoktur, bu eleştirileri de zaten Sivasspor'a duyduğum sempati yüzünden yazdım.

Aşağıdaki forumu ziyaret edersen benim üç büyültülmüşe karşı oln tavrımı daha iyi öğrenirsin. Kal salıcakla....

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20918

........

izmirliyigido
14.10.2008, 23:16
Sevgili İzmirliyigido abim, bana anti fenerli ve gs sempatizanı diyerek yapılabilecek en ağır eleştiride bulundun. Halbuki beni biraz tanıyan iyi bilir, ben üçü için de anti grubuna dahilim. Bu açıdan için rahat olsun, Sivasspor'dan başka hiçbir takıma sempatim ve sevgim yoktur, bu eleştirileri de zaten Sivasspor'a duyduğum sempati yüzünden yazdım.

Aşağıdaki forumu ziyaret edersen benim üç büyültülmüşe karşı oln tavrımı daha iyi öğrenirsin. Kal salıcakla....

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20918

........

Canım kardeşim, en ağır eleştiriyi yapmak için yazmadım. Takımda herşey yolunda giderken yola taş koymayı kabullenemiyorum. Bırakın Bülent Uygun nasıl düşünürse düşünsün, hangi takımı tutarsa tutsun, hangi takıma gitmek isterse gitsin. Önemli olan şu an bize faydalı olup olmadığıdır.

Dediğim gibi bizim başımızı dik dolaştırmıyor mu? Adımızı tüm Türkiye'ye söyletmiyor mu? Daha geçen sene Şampiyonluğu son 2 haftada kaçırmadık mı? Bunlar hep başkanımızın ve Bülent hocamızın sayesinde oldu. Onun için emeğini bir çırpıda bir kenara atmayalım.

Suçlamayalım, ama gitmemesi içinde maçlarda tezahüratlar yapalım, pankartlar açalım. Unutmayın Bülent Uygun adam satmaz. Açıkça söyler ve şartlar uygun olursa gider.

Seni kırmak gibi bir maksadım yoktu, yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim. Ama huzuru bozmayalım. Takıma sahip çıkalım.

.

batujhan_1907_
04.11.2008, 23:55
Arkadaşlar takdir edersinizki galatasaraylılar bile fenerbahçe de çalışmak oynamak yönetici olmak ister. Ve bu fırsat insanın eline sürekli geçmez bu fırsatları değerlendirmezseniz ileride pişman olursunuz onun için bülent hocamızın fikrine saygı duymalıyız. Şimdiye kadar bize tarifi imkansız mutluluklar yaşattığı için teşekkür etmeliyiz.

myway
05.11.2008, 00:43
Inanmam icin bulent uygunun kulagima fisildamasi lazim :)