Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatih Hoca Dalgasını Geçiyor!
SivasSpor.Com 13.10.2008, 09:34 http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Milli takım kadrosunu adil biçimde yaptığına artık kimse inanmıyor.
Şu işe bakın. Mehmet Yıldız gibi adamı 18 kişilik kadroya bile almıyor ve 17 yaşındaki Beşiktaşlı Batuhan'ı sahaya sürüyor. Aynı Mehmet Yıldız,hatta şu andaki performansından biraz daha düşük olsa ve Sivasspor'da değilde 3 büyüklerden birinde oynasa,acaba Fatih Terim yine bunları yapar mı? Kesinlikle yapmaz!
Yapsa ulusal basın tefe kor oynatır! Nasıl olsa Mehmet Yıldız Sivasspor'un futbolcusu onun arkasında basını yok, oynatmasada kimse bir şey demez! Gerçi maç sonrasında azda olsa bazı spor yazarları Mehmet Yıldız 18 kişilik kadroya alınmadığı için eleştirmiş ama çok az sayıda olduğu için fazla dikkat çekmedi.
"Ben Milli formada pazarlık yaptırmam" diyecek kadar Milli formaya saygılı ve hak edenin giydiğini ima eden Fatih hoca, Bosna maçında bu inandırıcılığını tamamen kaybetti.
Dün Milli maçın konuşulduğu her yerde Mehmet Yıldız'ın kadroya alınmaması ve buna duyulan tepki vardı. Ben anlamıyorum! Sivasspor'a ve onun futbolcusuna neden bu kadar önyargı var? Benim kafamın almladığı bir başka konuda, şu anda Türkiye'de spor yazarlarının ve spor adamlarının en çok övdüğü, yere-göğe sığıdıramadığı futbolcu Sivassporlu Mehmet Yıldız.
Ancak aynı Mehmet Yıldız 18 kişilik kadroya bile alınmadığı zaman nedense, yok denecek kadar az insan bu durumu eleştiriyor. Sizi bilmem ama ben bun yapılanları gördükçe bu Milli takımdan soğuyorum! Ay-yıldızına canımız feda! Bu düşüncemi kimse yok edemez. Bununla Fatih hocanın başında olduğu Milli takımı bir birine karıştırmamak gerekir.
Fütih hocaya birde şu soruyu sormak lazım. "Fatih hoca, 17 yaşındaki Batuhan kendi takımında bile oynayamzken (bu sezon sadece bir maçta oynadı) nasıl oluyorda Milli takımın 11 kişilik kadrosuyla sahaya çıkıyor? Üstelik bunu yaparkende Mehmet Yıldız gibi 10 tane Batuhan edecek adamı 18 kişilik kadroya almıyorsun? Fatih hocaya son bir söz!
Hocam nasıl olsa,4 büyüklerden ve o takımlarda daha önce forma giymiş futbolculardan kadro kuruyorsun,sen Milli takımın değil, bu takımlardan birisinin başına yakışırsın...
SenSetik 13.10.2008, 09:37 o inattır, benim bildiğim doğrudur, başkası değil mantıoğı ile hep hareket eder..
şimdi herkes bu konuyu konuşuyorya inadına oynatmaz mehmet'i...
bakalım estonya maçında geçecekmi inadından??
ibrahimovic7 13.10.2008, 09:40 bu konu çok yankı uyandırır estonya maçında oynatması şart mehmet yıldızı hemde ilk 11 de.
PACHTEN_YIGIDO 13.10.2008, 10:21 batuhan sakatligi nedeniyle kadrodan cikartildi
simdi 3 forvetimiz var kadroda
HALIL ALTINTOP
MEVLÜT ERDINC
MEHMET YILDIZ
ben bildigim gibi fatih terim halil altintopu hep sonraki goller icin silah olarak kullaniyor yani hic ilk 11'e sokmuyor ki son dakikalarda yorulmayip goller atsin diye...
yani artik mehmeti simdi ilk 11'e sokmazsa daha ne diyim
FATIH HOCA BU IS SENIN IMPARATORLUGUNA YAKISMIYOR HEM BEN DEGIL BELKI DÜNDAYAKI TÜM 80 MILYON BÖYLE DÜSÜNÜYOR ARTIK SOK MEHMETI ILK 11'E AY YILDIZIN YILDIZINI YILDIZ PARLATSIN...BATUHANI BIRAK ÜMITLERDE OYNASIN...
FALÇATA 58 13.10.2008, 10:54 geçsin bakalım adam ne olsa euro 2008 de başarılı oldum kötü sonuç alırsam kimse bişe demez diyor belki de
SivasLady 13.10.2008, 11:28 batuhan sakatligi nedeniyle kadrodan cikartildi
HALIL ALTINTOP
MEVLÜT ERDINC
MEHMET YILDIZ
ben bildigim gibi fatih terim halil altintopu hep sonraki goller icin silah olarak kullaniyor yani hic ilk 11'e sokmuyor ki son dakikalarda yorulmayip goller atsin diye...
FATIH HOCA BU IS SENIN IMPARATORLUGUNA YAKISMIYOR HEM BEN DEGIL BELKI DÜNDAYAKI TÜM 80 MILYON BÖYLE DÜSÜNÜYOR ARTIK SOK MEHMETI ILK 11'E AY YILDIZIN YILDIZINI YILDIZ PARLATSIN...BATUHANI BIRAK ÜMITLERDE OYNASIN...
bu adam inadindan vazgecmezse sahaya tek forvet bile cikarir
görecegiz estonya macinda sahaya hangi kadroyla cikacak
bu seferde Mehmet`i oynatmazsa artik herkesin tepkisini görür
YigidoGenclik38 13.10.2008, 11:28 BU ADAM NE YAPMAYA CALISIYOR SANKİ ADAMA KÜFÜR EDER GİBİ BEBE SAHADA İLK 11 SAHADA YÜRÜYEN YUSUFU ALIYOR AMA M.YILDIZ GİBİ OYUNCUYU YEDEK KADROYA BİLE ALMIYOR ADAM DAHA NE YAPACAK Kİ YAZIKLAR OLSUN SANA f.terim yazıklarrr
yigidomustafa58 13.10.2008, 14:43 fatih hoca bile demiyorum fatih bey artık istifa et yeter arkadaşlar bu haksızlığa karşı birşeyler yapalım...
edebiyatisyen 13.10.2008, 15:17 mehmet yıldız 4 büyüklerin birinde olsa batuhanda sivasta olsa acaba hangisini oynatır.Artık milli takımda bile torpille ve hatır için oyntılan oyuncular vardır.Üst düzey birisi arıyor ve şu oyuncuyu kadroya al diyor.artık buna inandım.
abdurrahim_58 13.10.2008, 15:52 Wallaha helal olsun gercekten cok guzel bir yazı gercekten dediği gibi Fatih TERİM Milli takımın başına yakısan bir teknik adam değil ancak 3 buyuk takımdan birinin basına yakısırsın(dha cok da Salatasarayın aklin fikrin orada cunku milli takım onlardan olusuyor)
sonkral58 13.10.2008, 16:03 sen fatihsen ODA MEHMET sen terimsen ODA YILDIZ sen imparator degil sen yeniçeri askeri bile olamazsın yüz kişiye sorsan batuhanmı mevlütmü MEHMET ben sonuçu hiç merak etmiyorum sonuçtabika MEHMET YILDIZ olur ama terim efendi bunu görmemeklikten geliyo bol şanş fatih efendi
sıcakkum 13.10.2008, 16:04 İnşallah Gün Gelir Mehmeti Mumla Ararsın TERİM !!!!
sonkral58 13.10.2008, 16:07 [QUOTE=sonkral58;425814]sen fatihsen ODA MEHMET sen terimsen ODA YILDIZ sen imparator degil sen yeniçeri askeri bile olamazsın yüz kişiye sorsan batuhanmı mevlütmü MEHMETmi ben sonuçu hiç merak etmiyorum sonuçtabika MEHMET YILDIZ olur ama terim efendi bunu görmemeklikten geliyo bol şanş fatih efendi bol şanş oynatma bakam sen maç kazanmıyosun senin sistemin çöküyo cocuklar maçı alıyo
Estonya maçında Halil- Mevlit oynar forvette yine oynatmayacak... Ama kaybeden kendisi oluyor iyice kredisini tüketti milletin gözünde
...
YuNuSPaSa58 13.10.2008, 16:22 batuhan sakatligi nedeniyle kadrodan cikartildi
HALIL ALTINTOP
MEVLÜT ERDINC
MEHMET YILDIZ
ForvetLer Kesinleşti.. Halil'Le Mevlüt yani:):):)
EyüphanAydın 13.10.2008, 16:40 Söylemiyim söylemiyim dedim ama en sonunda dayanamayacağım ; Eşşek hoşafdan ne anlar ?
Fatih terim Mehmet Yıldız'ın kıymetinden ne anlar ? Aynı hesaba çıkıyor.
yerliturkuaz 13.10.2008, 23:32 Onun derdi macera aramak görmüyor bir türlü Mehmet Yıldız'ı madem oynatmyacaksın neden aldın kadroya yaw...
ali_zara 13.10.2008, 23:35 geçsin bakalım fatihmi yaman mehmetmı görecez
atamtürk 13.10.2008, 23:42 hoca diyorumki bir yıldır gol kralığına ve asist krallığına bak bu yıldız nerede ilerde nekadar faydalı futbolcu anlarsın 18 kişilik kadroda göremeyince aklıma her gelmesinde .............................. ...............hoca...
crburak58 13.10.2008, 23:43 aklım mantıgım anlmıyor böylesi işi..batuhan kim madem genç kadro kuracaksan sürekli genç oyna milleti kendıne küfür ettirmek hoşunamı gidiyor bu adamın.MEHMET YILDIZ gibi güçlü fizikli forvet varmıydı milli kampta?bence yusufla mevlütü oynatır bu adam yedekte halil.MEHMET i almaz 18 e bu adam.ama çok pişman olacan sinyor terimmi
DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR....
07 MEKAN
58 VATAN
abdullah kardeşim dogru söylemişsin onun derdide zaten 3 büyüklerin birine çöreklenmek,şanslı adam, olacak en kötü 11 i sahaya sürüyor ve galip geliyor.diyecek bişey yok.
cenk5821 14.10.2008, 00:07 batuhan sakatligi nedeniyle kadrodan cikartildi
HALIL ALTINTOP
MEVLÜT ERDINC
MEHMET YILDIZ
cok super bi yazı yemn ederm mac izlerken icim icimi yiyo surda mehmet yildiz olsa zevkınden gecilmez die ama kadroya bakıyorum mehemt yok maci izliyorm girer die sonra batuhan sakatlanıo nuri girio sonra spker yedekleri sayyiyio adeta soke olyurom ve maci kapatıyorm sonucu yeter izleye luzum yok bjkde ilk 11 mi oynams batuhan kadroya alıyosn fatih tekke umut bulut mehmet yildiz nerdeeeeeeee yazik diilmi ya
cenk5821 14.10.2008, 00:10 batuhanin bir golu mehmetin 14 golune bedelmi acaba oylemi dusunuosn fatih hoca tam tersi olmasn hata mehmetin 1 golu batuhnn 10 golune bedeldirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrr
bilgekagan58 14.10.2008, 01:03 SELAM DEGERLI SIVASLILAR VE COK DEGERLI YIGIDOLR BIRAKIN O SAHSIYET DALGASINI GECSIN BIZ TÜRKÜYENIN ASIGIYIZ INSANIN DEGIL EGER ISTESEYDIK YANI TÜRKÜYENIN ASIGI OLMASAYDIK BIZIM KOCA OGLANI ORAYA GÖNDERMEZDIK AMA O SAHSIYETE BÖYLE YAPMAK GEREKIYORMUS YANI YILDIRAY GIBI ACIK VE SERT BIR SEKILDE O SAHSIYET MILLI TAKIMIN BASINDA OLDUGU SÜRECE BEN ORDA OYNAMAM EMISTI BIZDE DIYELIMKI O SAHSIET ORDA OLDUGU SÜRECE MILLI TAKIMA FUTBOLCU GÖNDERMEYELIM VARSN DESINLER BIZE VATAN HAINI DIYE AMA BILSINLERKI ASIL VATAN HANI ONLAR DIR BU GENCECIK INSANLARI MILLI SUURDAN MILLI DAVADAN SOGUTANLAR BIRAKIN IP INCELDIGI YERDEN KOPSUN
BIRDE SUNU SÖYLEMEDEN GECEMIYECEGIM BAKIN MILLI TAKIIN SAG BEKINE HAFTALARDIR SAKATTI VE LIGE BAKIYORUZ SADECE ORDA OYNUYACK IKI KISI VAR BIRISI FENERLI GÖKAN GÖNÜL ODA SAKAT DIGERI VAR DIKKATINIZI GEKERIM ODA BIIM YIGIDO ABDURAHMAN BUNU NIYE ALMIYORSUN MILLI TAKIM OLMZ O SIVASDA OYNUYOR GIDEMEZ SAGLIK OLSUN BE HEMSERILERIM SAGLIK OLSUN BE KOCA SIVASLILARIM BIRAKIN BU ADAMLARI SIZ ÖNÜNÜZE BAKIN BUNLARIDA YENIN
GALIBA BIRAZ KAFANI AGRITTIM AMA BENIN ICIM YANIYOR ICIM SIVASDAN BIR FUTBOLCU MILLI TAKIMDA OLMAYINCA ICIM YANIYOR ICIM AMA BNUN VEBALINI BU HAKKIMI O SAHSIYE HELAL ETMIY<ECEGIM
O SAHSYET DIYE YAZIMDA GEEN SAHIS ( fatih hoca diyorlaya o )
SivasLady 15.10.2008, 22:21 bu adam inadindan vazgecmezse sahaya tek forvet bile cikarir
görecegiz estonya macinda sahaya hangi kadroyla cikacak
bu seferde Mehmet`i oynatmazsa artik herkesin tepkisini görür
ben demstim adam inadina tek forvetle bile cikar diye
aynen öyle yapti :mad::mad:
cenk5821 15.10.2008, 23:08 saolsun ya yine oynatmadi ona inat iste macda boyle olur
arkadaş lar her insanı severim
yaradanı sev yaradandan ötürü
ama bu adamı sevmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm
Ter-im bile olamasın
Bu adam demeye dilim varmıyor Mehmet Yıldız'ı ya hiç izlememiş, ya kasıtlı yapıyor, ya da futbolu bilmiyor.
Mantığa en yakın seçenek kasıtlı yapıyor, yoksa hangi normal insan estonya maçının ikinci yarısına Mehmet'le başlamaz...
Ya ben sana ne diyeyim (umursamaz ya kimseyi bay ego) adamlar agresif defans yapıyor, sırtı dönük oynayabilen, asist yapabile, en önemliside yıkılamayan , topu saklayabilen bir forvet var yanında oturuyor, yanında!
Şu an içimden ngelen tek şey yüzüne tükürmek, yazık yazık bu milletin heyecanına, inancına, milli takım sevdasına yazık.
Adam değilsin adam
Kişilik problemlerin var daha gelişmeye ihtiyacın var, senin. Yusuf golu kaçırında bağıra bağıra küfür ediyorsun, kamera sana dönünce alkış.
şovu bırak, milli takımı da bırak!..
Bu adam bu forumda tartışmaya bile değmeyecek bir adam aslında ama,maksat forum olsun!
konartr58 15.10.2008, 23:54 eeeeeee adamı kral ilan edersen,imparator ilan edersen olacağı bu.
birde onun genel alışkanlığı takımında işe yarmıyanı almak.memet yıldız da yedek olsa görürü
sivasa gıcığı var.
başbakana mehmeti de al götür deyipde orada mehmet hala durmuşssa takımda istememişse adamda böyle oynar sivasla türkiye ile.
aslında açık söyleyeyim takım adına üzüldüm.ama bazen bu tür sonuçlar olmayınca da bazı iyi şeylerin önü açılmıyor inşallah bu sonuç hayırlı bir kapı açar
crburak58 15.10.2008, 23:58 yaktın milli takımı sinyor terim çok yazık ettin...ispanya 1 .liği garantıledı şimdi 2 .lik için depinip duracaz..tüm türkiye mehmet oynasa farklı olurdu diyor bu adam hiç gazateye tv ye bakmıomu yaa..senın ta..........başka bişey demıyom
izmirliyigido 16.10.2008, 00:09 Yazıklar olsun Terim !... İnadına Mehmet Yıldız'ı oynatmadın, topa vurmaktan aciz Nuri ile Mevlüt ile gol aradın. Halil'in yanında Mehmet Yıldız müthiş iş yapardı. Sırf inadın uğruna hem milli takımı yaktın, hemde Mehmet Yıldız'ı küstürdün. Hemde biz Sivas'lıların nefretini kazandın. Yemin ederim bu maça kadar Terim'i her yaptığı harekette destekliyordum artık nefret ediyorum.
Defol git. Git G.Saray'ına da onuda rezil et. Rezil adam. Defol git, 1,5 senedir milli takımla kahır çekmekten, acaba gol atabilecekmiyiz diye beklemekten yorulduk, sinir krizleri geçirdik. Artık yeter. Bırak yakamızı, defol git !.
.
izmirliyigido 16.10.2008, 00:30 Miadın doldu artık Terim. Aldığın 4 Trilyon para yetimlerin hakkı. Sen o parayı hak etmiyorsun. Hemen istifa et ! Hemde sabahı bekleme !.
.
|