Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız bir daha gitmesin!

SivasSpor.Com
17.10.2008, 10:00
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sanırım Milli maçı izleyen çoğu insan benim gibi düşünmüştür. Yani „Bu takımda Mehmet Yıldız nasıl oynamaz“ diye.

Sahi, bu Mehmet Yıldız, bu kadroya nasıl giremez, akıl alacak iş değil! Mehmet Yıldız`ın bile kadroya giremeyeceği takım, dünyanın en iyi takımı olması lazım, ayrıca Estonya gibi takımlara en az 5 farkla yenmesi gerekir.

Fatih Terim kaprisi ve adam kayırmacılığı yüzünden Türk insanını kendi Milli takımından soğutuyor. Estonya gibi 3.sınıf bir takım karşısında son yarım saate giriliyor ve maç golsüz devam ediyor,biz televizyonun başında „Milli takıma gol lazım, birazdan Mehmet`i oyuna alır“ derken, inanılmaz bir iş yapıyor ve forvet yerine kenar adamı olan Uğur Boral`ı oyuna sokuyor. Yazık ya!

Milyonların gözü önünde, üstelikte Milli takımda bunlar oluyor.

Maçı dikkatle izleyenlere sorarım, Nuri`yi 35`te oyundan alıyor ve yerine Mevlüt`ü sokuyor. Nuri oyunda kaldığı sürede ne yaptı?. Yerine giren Mevlüt ne yaptı? Bu ikisini toplasanız bir Mehmet Yıldız eder mi? Estonya fizik güce dayalı ve üstelikte sert oynayan bir takım. Yani tam Mehmet Yıldız`ın dişine göre bir rakipti, olmadı, olmadı, bundan sonrada olmazda…

MEHMET YILDIZ MİLLİ TAKIMA GİTMESİN

Bundan önce oynanan Euro 2008 elemeleri maçlarında da hemen hemen hiç şans vermediği Mehmet Yıldız`ı, bu defa oynatacağını düşündük. Çünkü, forvette Semih, Nihat ve Gökhan Ünal gibi adamlar sakattı. Ama yine olmadı, Mehmet Yıldız`a bu kadar çok ihtiyaç duyulan maçta Fatih hoca bunu yapma yerine Amerikayı yeniden keşfetmeye çalıştı ve 17`lik Batuhan`ı sahaya sürüp Mehmet`i 18 kişilik kadroya bile almadı.

Estonya maçında esame listesindeki sayıyı tamamlamak için 18 kişilik listeye yazdı. Milli takıma çağırılan bir futbolcu, bunun gururunu yaşar ve çevresinde de kariyer edinir.Ama Mehmet Yıldız bunları yaşayamadı, yaşatmadılar..

Mehmet Yıldız`ın bundan sonra yapacağı tek şey var. Eğer Fatih Terim bu Milli takımın başında olmaya devam ederse, bir dahaki maçlar için aday kadroya çağırdığı zaman affını isteyecek ve gitmeyecek.

Böylece Sivaslı`larla ve kendisiyle daha fazla dalga geçilmesine izin vermemiş olacak.

Doğruya! Fatih hoca Mehmet Yıldız`ı oynatsınki? Geldiği takım Sivasspor, nasıl olsa medyadaki büyük çoğunluk „ Niye oynatmadın hoca?“ diyede hesapta sormaz. Ama Fenerli Uğur Boral`ı almasaydı bakın o zaman neler yazılıp çiziliyordu?..

Abdullah DuMaN
17.10.2008, 10:26
karar kendisinin ama bence terim gitsin daha mantıklı olur.......................... .

muhsin koçak
17.10.2008, 10:38
bu şerefiz,bu onun bunun çocuğuyla uğraşmaya değmez be abdullah abi,dedimya onun bunun çocuğu diye.

yerliturkuaz
17.10.2008, 10:38
Boyle bir karar cok sacma olur kendini ne zannediyor der bizim medya...

pover58
17.10.2008, 11:20
bu adama 220 bin ytl verdi federasyon aylık.kimsede kulagından çekip niye mehmeti oynatmıyon demedi.1 ss bidaha bu adam varken milli takıma adam göndermesin.2 basında bu konu gündeme getirilsin.3 mehmet yıldız daha çok gol atıp gol kralı olmakm için ne gerekiyorsa yapsın. benim ve tüm tanıdıklarımın milli takım diye bi derdimiz kalmadı.ne kadar milli desekte nerdeyse inşallah yenilirler diyecek duruma geldik.kim bu batuhan ,kim bu nuri, kim bunlar nasıl şans buluyorlar mehmet varken.

tanju_58
17.10.2008, 12:38
bir luca toni kendini 27-28 yaşlarında fiorentinada gösterdi,ordan milli takıma ordan b.münihe gitti.

bizim mehmetimiz kendini 24-25 yaşında gösteriyor ancak sırf anadolu çocuğu diye istanbul karmasına alınmıyor.

yazık valla yazık........

yeniceri_can
17.10.2008, 12:51
Bende Böyle düşünenlerdenim ama sanmıyorum bu görev kendisine verildiği zaman mehmet yıldızda çoğu futbolcu gibi koşarak gidecektir..

OLCAY_58_AKKUS
17.10.2008, 13:12
bende katılıyorum.bundan sonra Mehmet çağrılsa dahi gitmesin.giderse ona da çok kızarım.tepkisini koysun.

ofgurleyuk78
17.10.2008, 13:33
Kızgınlıkla yazılan bir yazı. Bu Milli bir görev. Her Türk kendisine ihtiyaç duyulduğunda kendisini gitmek için mecbur hisseder. Daha doğrusu "pireye kızıp yorgan yakmaz". O adamı (fatih terim)bende sevmiyorum ama naparsın mecburuz çekmeye. Mehmedim herzaman hazır olsun. Bir gün olur değeri anlaşılır.

yiğido
17.10.2008, 13:36
mehmet her zaman her çağırıldığında elbette orada olmalıdır ama merak etmeyin birgün bu fettulahçı terimi oradan gönderecek babayiğit biri çıkar.

MURAT SARI
17.10.2008, 13:47
ASLINDA SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA BEN TEK KELİME İLE ÖZETLİYECEGİM FATİH TERİM ALLAH SENİN B..... VERSİN G...T

Kokomo
17.10.2008, 17:42
Bu millet Fatih Terime verilen 220 Milyar aylık maaşa ses çıkarmadıgı sürece, Mehmet Yıldzı gitse ne olur gitmese ne olur !

mustafa_kavak58
17.10.2008, 17:46
Fatih terim milli takimda oldugu sürece mehmet yildiz gitemesin ben zten demistim oynamayacak diye ben mehmet yildizin yerinde olsam daha da gitmem

sinan-58
17.10.2008, 17:50
en doğru karar olur aynen yıldırayın yaptığı gibi fatih terim varsa ben yokum diyecek

yusuf_yusuf
17.10.2008, 18:50
mehmet yılıdz daha gitmesın ya terım almıyor ya oda anadolu katılı

etzel1967
17.10.2008, 18:58
kendi kaprisleri ve kişisel hesaplaşmaları uğruna isviçre maçında olay çıkmasına ve 3 maç ceza almamıza neden olan terim değil miydi...terim için milli takımın önemi yoktur...önemli olan kendisidir...1 aylığına milanın teknik direktörü oldu....hala ayakları yere değmedi...bir de bu adam kesinlikle sivas düşmanıdır taaa adanademirsporda oynadığı zamandan beri...

rapge
17.10.2008, 19:10
bnde maçtan 5 sn sonra bunu dedim babama...
mevlüt ne yaptı girdide...adam heyecandan topu tutamıo bile...çağırmasın bidaha böyle olacaksa bu ne!!!

yigidomustafa58
17.10.2008, 19:54
Mehmet Yıldız gerçekten forma şansı bulamıyorsa gitmesin bence de...

yigidoo
17.10.2008, 20:01
Mehmet Yıldız`ın bundan sonra yapacağı tek şey var. Eğer Fatih Terim bu Milli takımın başında olmaya devam ederse, bir dahaki maçlar için aday kadroya çağırdığı zaman affını isteyecek ve gitmeyecek.

bu adam degilmiydi Yildirayi Halili serdaldi sanirim ismi bu 3cünu kadrodan cikaran insan degilmiydi!! bunlari kadroya aliyorsun simdi. adam kompeksli kardesin Fatih tekke yi almiyormehmeti oynatmiyor Tr de daha nice golcüler var,ama bu sadece Cin con, 8 Tastan Fb oynuncu aliyor, gerisi bosa ugrasiyor.
birde Nuri cok yetenekli bir oyununcu bu macta iyi olmaya bilir ama gelecegi cok parlak bir insan,bu macta hepsi kötu oynadi bastan sona kadar.

1967_DERNEK_MUSTAFA
17.10.2008, 20:01
gidp gitmemesi mehmet yıldıza bağlı değildir yanlız sivasspor yönetimi futbol federasyonuna baş vurarak benim futbolcum sakat raporunu verecek sağlam futbolcu sakatmış gibi gösterilecek milli takıma gönderilmeyecek anca böyle olur