Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayran Kaldım

SivasSpor.Com
21.10.2008, 09:16
http://www.sivaspostasi.com.tr/resimler/yazar/nailsertakan88.jpg

Nail SERTAKAN / Sivaspostası

Hayran Kaldım

Müthiş sıcak ve güzel bir hava. Süper bir zemin, seyirci tribünleri tamamen doldurur diye bekledik ama yine klasik bir seyirci. Bu sefer kimsenin maça gelmemesi için üreteceği hiç bir bahane yok. Demek ki kapasitemiz bu. Olsun gelenlerin canı sağolsun. Gelenlerin tamamı maç önü, maç içi Terim'i istifaya davet etti. Seyirciden bahsetmişken Ankaragücü taraftarlarını kutluyorum. Hem taraftarlarımızı uyutmadılar, hem de futbolcularımızı ayakta alkışladıkları için. Bizlerde taraftar nasıl olur dersi verdiler. hele maç sonu bizizm yapamadığımızı yaptılar, Sivassporlu futbolcuarı soyunma odasından çağırarak ayakta alkışladılar demekki daha çok öğreneceğimiz şeyler var. Hayran kalmadım desem yalan olur.

Bülent hoca maçı mutlaka alıp üst sıralarda kalmanın yine ligi sonuna kadar kovalamanın hesabını yaptı ki maça üç forvetle başladı.
Abdurrahmanın cezasının bitmesi ile birlikta sağ kanada yine hareket getirmesi maçın hemen başında Abduruhman'n uzun tacında arkaya aşırılan topta günün yıldızı Balili kafa ile ilk golünü attı. İlk yarı bitimibe kadar musa'nın asaistlerinde Mehmet Yıldız ve Tum'un, hatta kendisinin kaçırdığı inanılmaz gol pozisyonları ile geçti.

İkinci yarı yine sahada oynayan Sivasspor, ne yaptığını bilmeyen Ankaragücü takımı vardı. Ben hiç bir zaman böyle bir Ankaragücü görmedim toparlanmazlarsa başkent ekibini çok zor günler bekliyor. Araya atılan topta Balili hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü attı 10 dakika sonra Mehmet Yıldız skoru 3-0 yapınca sanki maç bitti. futbolcularımız belkide meslektaşlarının durumundan da etkilenecek olmalarından ki skoru fazla açmadılar.

Her şeye rağmen moralsiz Mehmet Yıldız'ı destekleyen taraftarları kutluyorum. Tabii kolay değil. Haklı olarak milli maçta oynatılmamış, bu da kendisinde büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaratmıştı. Helal olsun hoca be sana, yine futbolcularına sahip çıktın. Her şeye rağmen taraftarlarına alkışlattırdın. Her geçen gün seni daha ileri götürüyor. Sen her zaman ikinci adam değil birici adam olmaya layıksın.

Oyun belki önemli ama, bence bu maçı kazanmak bizim için çok daha önemliydi. Çünki üst sıralarda olmamız açısından alınacak 3 puana ihtiyacımız vardı. Bunu da gerçekleştirdik. Daha bitmedi hazırolun Muhammet Ali ve Sedat geliyor. Her maç en az on pozizyon üreten Sivasspor bundan böyle daha çok farklı maçlar alacağını unutmayın. Bu takımı izlemeye herkes devam etsin.

Abdullah DuMaN
21.10.2008, 09:22
SEDAT VE MUHAMMED TAKIMA ÇOK ŞEY KATACAK.......................

yerliturkuaz
21.10.2008, 09:27
Tarafatara bir nebze olsun canlilik getirmesi bakimindan Ankaragucu taraftarlarindan amigolarini transfer etsek nasil olur...

SivasLady
21.10.2008, 09:50
nail bey maci güzel özetlemis
evet ankaragücü taraftarini kutlarim
insallah bir gün bizimde böyle taraftarlarimiz olur
ilk seneler gol pozisyonlari bulamazken
bu sezon cok pozisyona giriyoruz ama degerlendiremiyoruz
insallah sakatlarin düzelmesiyle her hafta güzel skorlar elde ederiz
herkes bu takimi izlemeye devam etsin daha nice ilkler görecekler :)

yigidomustafa58
21.10.2008, 14:08
bizi tebrik ediyor bizde sizi tebrik ederiz...

muttalip58
21.10.2008, 14:33
arkadaşlar ben maça gittim kimse yok

EyüphanAydın
21.10.2008, 14:37
Böylesi hoş bir yazıyı çok keyifle okumak bana çok iyi geldi.Sivas ve Sivasspor'u çok kısa anlatmış.

Taraftarlarımızın hakkında gerçek olanı söylemiş.Aslında çok iyi taraftarlarımız bulunmakta ama az sayıda.Parası olmayıpta maça bilet parası bulmak için onca fedakarlık yapan taraftarlarımız gibi.

Çekirdekçi başları yüzünden bağıran,takımını destekliyen,hiç bir zaman susmayan taraftar kitlesinin adı kirleniyor.

En yakın zamanda çözülür diye düşünüyorum.

üçyıldız58
21.10.2008, 14:41
KIRMIZI ,BEYAZ ŞAMPİYONN SİVASS