Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK-SİVAS MAÇINI BERABER İZLEYELİM

by_hunter
22.10.2008, 13:31
Geçen sene bir kaç maçta yapmıştık bu uygulamayı malum bazı sebeplerden dolayı herkes deplasmana gidemiyor.Liğ tv nin bu maçı vermesi sivasspor.com ailesi olarak birliğimizi ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek için büyük fırsat.

Arkadaşlar maç saat 20:00 de 19:00 da kongre müzesi yanında atatürk büstünün hemen yanında buluşarak maçı veren bir yere gidelim ve hep beraber izleyelim bu uygulamayı gecen sene yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam izmirli ve ankaralı arkadaslarda uygulamışlardı gelecek arkadaşlar isimlerini bildirilerse sevinirim

İsmini yazdıran arkadaslara son gun mesaj atacam hatırlatma amaçlı

GeNÇLiK_58
22.10.2008, 13:33
tmm abi ben 3 arkadaşımla ordayım....

GeNÇLiK_58
22.10.2008, 13:34
furkan (furkancfc ), onur , berk iisimler bunlar.

muttalip58
22.10.2008, 13:46
tamam abi gelemyi çalışırım 3 kişiyle

GLoBe-Y-Gençlik
22.10.2008, 13:49
Tamam Bende Gelıcem İş Çıkışı Oradayız Hem Tanışırız. İki Kişi Benle Beraber İsimleri:

Ahmetturan90
Eyup
furkancfc
onur
berk

GeNÇLiK_58
22.10.2008, 14:08
sivasspor aşkına oradayız... yiğido gençlik.

slasher//z
22.10.2008, 14:20
Geçen sene bir kaç maçta yapmıştık bu uygulamayı malum bazı sebeplerden dolayı herkes deplasmana gidemiyor.Liğ tv nin bu maçı vermesi sivasspor.com ailesi olarak birliğimizi ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek için büyük fırsat.

Arkadaşlar maç saat 20:00 de 19:00 da kongre müzesi yanında atatürk büstünün hemen yanında buluşarak maçı veren bir yere gidelim ve hep beraber izleyelim bu uygulamayı gecen sene yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam izmirli ve ankaralı arkadaslarda uygulamışlardı gelecek arkadaşlar isimlerini bildirilerse sevinirim

ben gelmem siz izleyin;
BEN İNÖNÜDE İZLEYECEM GELEN YİĞİDOLARLA BİRLİKTE...

EyüphanAydın
22.10.2008, 15:11
Böylesi hoş bir maçta güzel bir organizasyon yaptığınız için teşekkürler.Haydi tüm arkadaşlar maçı beraber izleyin.

by_hunter
22.10.2008, 15:20
ben gelmem siz izleyin;
BEN İNÖNÜDE İZLEYECEM GELEN YİĞİDOLARLA BİRLİKTE...

walla kimseye yalvarmıyoruz gel diye sıvasta maçı izleyecek arkadasların cogunun ya maddı ımkanı yok yada çalışıyor yoksa herkes maçı orada izlemek ister
bizde sivastaki yiğidolarla izleriz gidemeyen yiğidolarla bu arada tüm deplasmanlara gidiyorsun galiba böyle konuştuğuna göre biraz sitemkar yazmışsın çünki yazını

RECEP_YÜKSEL
22.10.2008, 15:49

YA KARDEŞ SEN DOĞRU OLANI YAPTIN HERKEZ MAÇA GELEMİYECEĞİ KESİN EN AZINDA TOPLUCA SEYREDİLME İMKANI VARSA NE GÜZEL OLUR

KARTALIN KANADINA
KANARYANIN GAGASINA
HAMSİNİN BUĞLAMASINA
ASLANIN TACINA
ŞAMPİYON SİVASSPOR YAZACAĞIZ

by_hunter
22.10.2008, 15:58
YA KARDEŞ SEN DOĞRU OLANI YAPTIN HERKEZ MAÇA GELEMİYECEĞİ KESİN EN AZINDA TOPLUCA SEYREDİLME İMKANI VARSA NE GÜZEL OLUR

KARTALIN KANADINA
KANARYANIN GAGASINA
HAMSİNİN BUĞLAMASINA
ASLANIN TACINA
ŞAMPİYON SİVASSPOR YAZACAĞIZ

herkes senin gibi düşünse recep abi gelecem diyen arkadasların hemen hemen hepsi çalışıyor bende çalışıyorum özel sektör bu gelemıyecem dedımmı hıc gelme dıyo ona kalırsa ıstanbuldakı maçta o zaman taraftarlar stada sıgmaz o kadar sıvaslı var istanbulda benım ıstedigim nerde olursak olalım takımımızı hep beraber destekleyelım bu kara zihnıyet bızde oldukça stat içinde daha çok taraftar grupları cıkar hepsini toplasan bır grup anca eder işte bu ayrımcılık yuzunden taraftarlar olarak bu haldeyız stada maca gıdıyorm lay lay sıvasspor oda olmadı kırmızı beyaz başka bişi yok tribünde heyecan kalmıyor ki onun içinde millet oturup çekirdek yiyor bu takımın buyukler arasına adını yazdırmasına az kaldı ama bızım buyuk taraftar olmamız için daha amatör kümeden çıkmamız lazım

myway
22.10.2008, 16:01
gercekten cok guzel calisma. insallah kalabalik bir sekilde hep beraber izlersiniz maci.. gecen sene izmirde sivas-gs macini izlemek icin 60 kisi toplanmistik izmir bucada . cok da guzel olmustu...

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18509

izmirde gerceklestirdigimiz bu guzel org. nun fotograflari..

sizde fotograf cekip bizle paylasirsaniz cok seviniriz...:)

YavuZ ÇandıR
22.10.2008, 16:07
abi sivasta olsam gelirdimde istanbuldayım

Abdullah DuMaN
22.10.2008, 17:02
:mad:çok can atıyordum ancak nöbetçiyim:mad:

GLoBe-Y-Gençlik
22.10.2008, 17:22
:mad:çok can atıyordum ancak nöbetçiyim:mad:

baba sendede ne sans var apo neyse senın yerınede ızlerım

by_hunter
22.10.2008, 18:14
abi sivasta olsam gelirdimde istanbuldayım

düşünmen yeter paşam gelmiş kadar oldun

karyola
22.10.2008, 18:24

İsmini yazdıran arkadaslara son gun mesaj atacam hatırlatma amaçlıMAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜNDEN SONRA TEK TOPLANMA YERİ KONGRE BAHÇESİ..HERKES ORDA OLACAKTIR BUNA EMİNİM.

furkancfc
22.10.2008, 18:30
maçdan sonra el ele hep beraber kongre müzesine :d

GuNaY
22.10.2008, 20:04
Güzel bir düşünce olmuş gardaş,
Memleketimizde de bir tribün havası oluşturulabilir. İstanbul için saat 20 bazı arkadaşlar için geç olabilir, ancak Sivas için saatte bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Şöyle kalabalık halde attığımız gollerin çoşkusunun fotoğraflarınıda bizimle paylaşırsanız demeyin keyfimize...

Nasip olursa bende stadda yerimi alacağım...

emresahin
22.10.2008, 20:24
arkadaslar ben bir beşiktaşlı olarak sivassporumuzn türbününde bjk formamla olacagım beni görebilrsnz büyük ithtimalle sivasdan gelenler için sölüorm bana ordan bir adet forma getirin:)

slasher//z
23.10.2008, 12:30
walla kimseye yalvarmıyoruz gel diye sıvasta maçı izleyecek arkadasların cogunun ya maddı ımkanı yok yada çalışıyor yoksa herkes maçı orada izlemek ister
bizde sivastaki yiğidolarla izleriz gidemeyen yiğidolarla bu arada tüm deplasmanlara gidiyorsun galiba böyle konuştuğuna göre biraz sitemkar yazmışsın çünki yazını

hayır ya ne alakası var; ben ditemkar yazmadım gardaş; ayrıca tüm deplasmanlara gitmiyorum; zaten istanbulda oturuyorum; sivasdaki maçlara gidemiyorum ama; istanbulda yiğidomuzu yalnız bırakmıyorum; onu espirili bi şekilde soylemeye çalıştım ama anlaşılmadı galiba; neyse sağlık olsun...

yener_sahin
23.10.2008, 12:48
arkadaslar ben bir beşiktaşlı olarak sivassporumuzn türbününde bjk formamla olacagım beni görebilrsnz büyük ithtimalle sivasdan gelenler için sölüorm bana ordan bir adet forma getirin:)

arkadaşım bir tercih yap.ya SİVAS ya bjk.Sivasımıza diyorsun ardından beşiktaşlı olarak diyorsun.süper ligde takımın var daha ne başka sevdaları gönlünde barındırıyorsun.Artık senin için sadece SİVASSPOR olmalı.

by_hunter
23.10.2008, 17:12
hayır ya ne alakası var; ben ditemkar yazmadım gardaş; ayrıca tüm deplasmanlara gitmiyorum; zaten istanbulda oturuyorum; sivasdaki maçlara gidemiyorum ama; istanbulda yiğidomuzu yalnız bırakmıyorum; onu espirili bi şekilde soylemeye çalıştım ama anlaşılmadı galiba; neyse sağlık olsun...

demekki ben yalış anladım kusura bakma gardaş

furkan130
23.10.2008, 17:13
orada olmayı isterdim.ama orada deilim

by_hunter
23.10.2008, 18:27
orada olmayı isterdim.ama orada deilim

bir daha ki sefere inşallah gardaş

slasher//z
24.10.2008, 08:59
demekki ben yalış anladım kusura bakma gardaş

ÖNEMLİ DEĞİL GARDAŞ; NE DEMEK CANIN SAĞOLSUN.