Orijinalini görmek için tıklayınız : SeRHaN ReiS Ve/PoSTaCı YoLa ÇıKTıLaR...
GeCeVeMaVi58pRf 10.09.2005, 20:08 evet yarın oynanacak/ olan galatasaray macı/ için dernegimiz adına serhan reıs ve postacı yani sebahattin abi biraz önce yola cıktılar inşallah hayırlısıyla kazasız belasız istanbula varı/rlar inşallah mutlu bir şekilde dönerler
efsanedavulcu 10.09.2005, 20:12 evet yarın oynanacak/ olan galatasaray macı/ için dernegimiz adına serhan reıs ve postacı yani sebahattin abi biraz önce yola cıktılar inşallah hayırlısıyla kazasız belasız istanbula varı/rlar inşallah mutlu bir şekilde dönerler
SERHAN REİS VE SEBATTİN ABİ YE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLİYORUM....UMARIM KAZASIZ BELESIZ GIDERLER ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN....
SERHAN REİS SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN......SEBO ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
sinan58_34 10.09.2005, 20:14 SERHAN REİS VE SEBATTİN ABİ YE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLİYORUM....UMARIM KAZASIZ BELESIZ GIDERLER ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN....
HAYIRLI YOLCULUKLAR DILERIZ BASIMIZIN UZERIDE YERLERI VAR BUYURSUN GELSINLER ELIMIZDEN GELDIGI KADAR YARDIMCI OLMAYA CALISIRIZ
HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLİYORUZ....OTOGARDAN ALCAZ REİSLERİ
1967_DERNEK_10UR 10.09.2005, 20:24 DERNEK OLARAK GELEMİYOZ AMA PANKARTIMIZ GELİYOR...YOLUNUZ AÇIK OLSUN..
twity_58 10.09.2005, 20:25 evet yarın oynanacak/ olan galatasaray macı/ için dernegimiz adına serhan reıs ve postacı yani sebahattin abi biraz önce yola cıktılar inşallah hayırlısıyla kazasız belasız istanbula varı/rlar inşallah mutlu bir şekilde dönerler
evet hayırlı yolculukları olsun kazasız belasız gelsın gitsinler :)
erhan5834 10.09.2005, 20:27 evet yarın oynanacak/ olan galatasaray macı/ için dernegimiz adına serhan reıs ve postacı yani sebahattin abi biraz önce yola cıktılar inşallah hayırlısıyla kazasız belasız istanbula varı/rlar inşallah mutlu bir şekilde dönerler
YOLUNUZ AÇIK OLSUN REİS BU ZAFERE TANIK OLCAĞINIZA ÇOK SEVİNDİM
sabah 9 gibi allahın izniyle otogardan alacaz..
GeCeVeMaVi58pRf 10.09.2005, 22:27 sabah 9 gibi allahın izniyle otogardan alacaz..
inşallah saolun kardesler biz dualarımızla sivassporun yanındayız inşallah alnımızın akıyla ali samıyendfen cıkacaz....istanbuldakı sivaslılara çok selamlar...
1967_DERNEK_MUSTAFA 10.09.2005, 22:34 BİZ GİDEMESEKTE SERHAN VE SEBATTİN ABİYİ YOLCETTİK...
BİZİM YOKLUGUMUZU SERHAN VE SEBATTİN ABİ VE ORDAKİ DOSTLARIMIZ ARATMAYACAK....
HEPİNİZE TESEKKUREDERİM
GeCeVeMaVi58pRf 10.09.2005, 23:25 BİZ GİDEMESEKTE SERHAN VE SEBATTİN ABİYİ YOLCETTİK...
HEPİNİZE TESEKKUREDERİM
onlar 2 kişi gittiler ama butun sivaslıların dualarıyla bırlıkte gıttıler takımı asla yalnız bırakmıcaz...
her zaman her yerde en buyuk sivas...
sivaslibozo 10.09.2005, 23:52 arkadaslar gönül isterdiki bu maca tüm yigidolar gelsin....iste kimimizin maddi sorunlari , kimimisizin yurt disinda kalmasi bizi ayiriyor takimimizdan...ama tek tesseliyim...ali samiyende tek bir bile bos yer kalmamasi bizi ayirilan yerlerde....ummarim insallah her nasil olursa olsun taraftarlar maca akin eder...ve maci aliriz....ve bir kez daha tek büyük takimin SIVASSSPOR oldugu ispatlanir...
bu arada Serhan ve Postaci kardeslere iyi maclar diliyorum, ve onlara her türlü yardimda bulunan kardeslere de ALLAH razi olsun diyorum...
vesselam
EMİNÇOLAK 11.09.2005, 00:08 BİZ GİDEMESEKTE SERHAN VE SEBATTİN ABİYİ YOLCETTİK...
HEPİNİZE TESEKKUREDERİM
gardaş bizde 1967 genç taraftarlar derneginin üyesiyiz eniyi şekilde temsil edecegiz inşallah
fatih_5834 11.09.2005, 00:08 SERHAN REİS VE SEBATTİN ABİ YE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLİYORUM....UMARIM KAZASIZ BELESIZ GIDERLER ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN....
ınsallah rahat bır yolculuk gecırırler ve neseyle gerı donerler...yarın karsılıycazve maca gıdıcez....
serhankaburcuk 12.09.2005, 16:07 Sevgili arkadaşlarım bu topic biz yola çıktıktan hemen sonra açılmış...Allaha çok şükür sağ salim gittik ve geri memleketimiz Sivasa geri döndük...İlk önce bizi burdan yolcu eden kardeşlerime teşekkür ediyorum...Daha sonra burada yazıldığı gibi bizi sabah otogardan alan sevgili abimiz Emin,Orhan(Puar),Erol(er58ol)k ardeşimize teşekkür ediyoruz...Daha sonra bizi işyerinde misafir eden sevgili abimiz Tevfik Çevik'e,Kürşata,Sinana(sinan58 34),Aligüler(İmparator),Wronva y'a ve Aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum...Ayrıca beni ağırlayan Dişi_Kartal58'e ve Dişikartal_mrv'ye ayrıca teşekkür ederim...
SİZE HELAL OLSUN .SİZLERI SEVIYORUZ
Disi Kartal_58 12.09.2005, 16:48 Sevgili arkadaşlarım bu topic biz yola çıktıktan hemen sonra açılmış...Allaha çok şükür sağ salim gittik ve geri memleketimiz Sivasa geri döndük...İlk önce bizi burdan yolcu eden kardeşlerime teşekkür ediyorum...Daha sonra burada yazıldığı gibi bizi sabah otogardan alan sevgili abimiz Emin,Orhan(Puar),Erol(er58ol)k ardeşimize teşekkür ediyoruz...Daha sonra bizi işyerinde misafir eden sevgili abimiz Tevfik Çevik'e,Kürşata,Sinana(sinan58 34),Aligüler(İmparator),Wronva y'a ve Aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum...Ayrıca beni ağırlayan Dişi_Kartal58'e ve Dişikartal_mrv'ye ayrıca teşekkür ederim...
RİCA EDERİZ AMA BİŞEY YAPMADIKKİ ZAMAN ÇOK AZDI İNŞALLAH BAŞKA ZAMAN BEKLERİZ
disikartaL_mrv 12.09.2005, 16:55 RİCA EDERİZ AMA BİŞEY YAPMADIKKİ ZAMAN ÇOK AZDI İNŞALLAH BAŞKA ZAMAN BEKLERİZ
Serhan inan bizde seninle tanışıp sohbet etmekten büyük keyif aldık.İnşallah bizlerde birgün Sivas'a geliriz...Beşiktaş maçı olabilir mesela :) Perihan'ın da dediği gibi zamanımız dardı pek fazla beraber olamadık.Bizimde adımızı burda verdiğin için ayrıca gururlandık ve mutlu olduk.Bidahaki geldiğinde çay ile yetinmeyip yemekte yeriz artık :)))
kursad58 12.09.2005, 18:35 SERHAN GARDAŞIM BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR SONUNA KADAR ARKANIZDA OMUZOMUZ OLACAĞIZ İNŞALLAH
serhankaburcuk 12.09.2005, 22:00 RİCA EDERİZ AMA BİŞEY YAPMADIKKİ ZAMAN ÇOK AZDI İNŞALLAH BAŞKA ZAMAN BEKLERİZ
Valla bu sefer olmadı...Diğer sefere beraber yemekde yeriz inşallah... :)
serhankaburcuk 12.09.2005, 22:02 Serhan inan bizde seninle tanışıp sohbet etmekten büyük keyif aldık.İnşallah bizlerde birgün Sivas'a geliriz...Beşiktaş maçı olabilir mesela :) Perihan'ın da dediği gibi zamanımız dardı pek fazla beraber olamadık.Bizimde adımızı burda verdiğin için ayrıca gururlandık ve mutlu olduk.Bidahaki geldiğinde çay ile yetinmeyip yemekte yeriz artık :)))
Herşey için teşekkür ederim..Seninle tanışmak benim için büyük bir zevkti...Sen Sivaslı olmamana rağmen Sivasspora olan sempatin beni gerçekten çok mutlu oldu...Öbür gelişimde beraber yemeğe gitmek için ve gezmek için vaktimizde olur inşallah...Sizleri seviyoruz...
serhankaburcuk 12.09.2005, 22:04 SERHAN GARDAŞIM BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR SONUNA KADAR ARKANIZDA OMUZOMUZ OLACAĞIZ İNŞALLAH
İnşallah kardeşim yakın ilgi ve alakanız beni çok mutlu etti...İnşallah sizleride bir gün Sivasta görmek istiyoruz....Özellikle seni ve Orhanı..
1967_DERNEK_10UR 12.09.2005, 22:14 SERHAN ABI ZATEN İSTANBULA GİTMEK SANA YARADI:D GİTTİN.GÖRDÜN.HELAL OLSUN SANA BABAAAAAAAAAAA:D
serhankaburcuk 12.09.2005, 22:17 SERHAN ABI ZATEN İSTANBULA GİTMEK SANA YARADI:D GİTTİN.GÖRDÜN.HELAL OLSUN SANA BABAAAAAAAAAAA:D
EYVALLAH YİĞİDİM....DARISI HAFTAYA BERABER GİTMEYE...
SERHAN ABI ZATEN İSTANBULA GİTMEK SANA YARADI:D GİTTİN.GÖRDÜN.HELAL OLSUN SANA BABAAAAAAAAAAA:D
ooooo masallah baya gezmiş görmüş serhan abi ama ben göremedim :( bu hafta ins. tekrar görüşürüz...
serhankaburcuk 12.09.2005, 22:23 ooooo masallah baya gezmiş görmüş serhan abi ama ben göremedim :( bu hafta ins. tekrar görüşürüz...
İnşallah seni gözlerim aradı tribünde....Herkes vardı sen yoktun...İnşallah haftaya Olimpiyatı yıkarız...
İnşallah seni gözlerim aradı tribünde....Herkes vardı sen yoktun...İnşallah haftaya Olimpiyatı yıkarız...
ins abi bu sefer bir hafta öncesinin acısını cıkartmak icin gelecegim :)
serhankaburcuk 12.09.2005, 22:30 ins abi bu sefer bir hafta öncesinin acısını cıkartmak icin gelecegim :)
inşallah bu hafta acısını çıkartırız...
dernek olarak tam kadro buradasınız değilmi???
serhankaburcuk 13.09.2005, 14:19 dernek olarak tam kadro buradasınız değilmi???
İnşallah bir aksilik olmaz ise eğer dernek olarak tam kadro ordayız...
|