Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin İdman Yurdu

+Rh1925
06.12.2008, 09:07
sa kardeşler mersinden yiğidolara selamlar olsn..

Taraftar adresleri:
www.seytanlargrubu.com
www.forzaseytanlar.com
www.forzAnadolu.com

Kulup website:
www.mersinidmanyurdu.org

emremoni
18.01.2009, 20:13
a.s krdşm bnde mersinde oturuom ve bizde sizlere selamlarımızı yolluyoruz inş super lig e cıkarsınız

seytanlargrubu
12.07.2009, 12:47
sivastaki maca gelmiştim.yanılmıyorsam bayramın ilk günüydü ve mac 2-0 bitmişti.Macta yeniçerilerle tartışmıştık.Sonra olaylar büüyüdü.2.yarı mersin e geldiğinizde bu olayların etkisinde kalmıstık .Yanlısta olsa mactan sonra otobüslere saldırılmıştı.Bunlar hiç hoş olmayan olaylardı.sivassporun bu seneki basarısını takdir ediyorum.bu sene bankasyaya cıkık...umarım süperligde tekrar karsılasırız.basarılar sivas

seytanlargrubu
12.07.2009, 12:54
taraftarlar derneği rsmi sitesi www.seytanlar.org

merkez_emre
12.07.2009, 14:41
biz takımımıza pet sıse atanlara tepkı gosterırken baska bırılerı de o ara mersınlılerle dostluk yapıyordu ama korkmadık mersıne de gıttık satırların donerlerın ıcıne de gırdık...

sinan-58
12.07.2009, 14:56
sivastaki maca gelmiştim.yanılmıyorsam bayramın ilk günüydü ve mac 2-0 bitmişti.Macta yeniçerilerle tartışmıştık.Sonra olaylar büüyüdü.2.yarı mersin e geldiğinizde bu olayların etkisinde kalmıstık .Yanlısta olsa mactan sonra otobüslere saldırılmıştı.Bunlar hiç hoş olmayan olaylardı.sivassporun bu seneki basarısını takdir ediyorum.bu sene bankasyaya cıkık...umarım süperligde tekrar karsılasırız.basarılar sivas

siz maçta başkanımıza küfür ettiniz futbolcularımıza sataştınız ondan sonrada dostlukdan bahsediyorsunuz

subasi29
12.07.2009, 15:37
her deplasman sivastir hic ayirt etmeden gidildi desteklendi

seytanlargrubu
15.07.2009, 10:30
sivastaki maçta olayları ilk baslatan yenicerilerdi.Hiçbir sorun yokken küfür edildi,el kol hareketleri yapıldı.Bizler cukurovada büyüyen insanlarız.Bu tür hareketlere göz yumamayız.Sizler adam akıllı hareketlerde bulunsaydınız size mersinde adam akıllı muamele yapardık.Umarım süper ligde tekrar görüşürüz.Mersin e bekleriz...

Devils33
15.07.2009, 13:19
Mersin'den selam olsun hepinize . Arkadaşlar Sivasspor'dan Dawi Feteloza diye bir Brezilyalı aldık . 19 yaşındaymış . Futbolcu hakkında bilgisi olan arkadaşlar performansı hakkında bilgi verebilirler mi ? Ayrıca şampiyonluk yolunda başarılar ...

emremoni
18.07.2009, 10:32
Muhammed Ali Kampa Katılıyor. Ve Yeni Transfer de Dawi fortelaza Sivasımdan transfer edilmiş