Orijinalini görmek için tıklayınız : Her Yer Kırmız Beyaz Olsun

sefilix
15.12.2008, 12:51
Sivassporlular ve Sivasspora sempati duyan herkese açık davet bu..Neden bu sene şampiyon anadoludan çıkmasın diye soruyorsanız haydi her alanda destek verin. Netlog, facebook, msn veya üye olduğunuz diğer sitelerde resimlerinize sivasspor bayrağıda ekleyin. Bayrak kampanyası başlattık. Her yeri kırmızı beyaza boyayalım. Hadi resimlerinizi sivasspor bayraklarıyla değişin görüntü resimlerimiz sivass:rolleyes:por bayrağı olsun
Kendi resminizi kullanmıyorsanız sivassspor bayrağı kullanınız......

ssozan
15.12.2008, 12:55
İYİ GÜZEL DİYOSUN DA AMA SENİN NİYE RESMİN YOK ŞU AN SİTEDE SİVASSPOR BAYRAĞININ RESMİ?

sefilix
15.12.2008, 15:28
yeni üye oldum kardeş ondan resmi koymadım aceleye geldi aha şimdi koyacam ama pek ilgi göstermiyor sivaslılar ben bazı sitelerde başka şehirli arkadaşlarımı bile ikna ettim ama hemşerilerimiikna edemedim:(

sefilix
15.12.2008, 15:30
bu arad benim resmim formda gözükmüyor bunu anlamadım sebep ne acaba
ne yapmam lazım

GuNaY
15.12.2008, 15:34
Güzel fikir.
Aslında olması gereken günlük yaşamda kırmızı beyaz giyebilmek. Maçlarda forma ve atkı ile bulunmak.
Bu arada Ozan kardeş hemen eksiklik bulmak yerine daha yapıcı yorum yazsan daha iyi olmaz mı?

ssozan
15.12.2008, 16:07
bu arad benim resmim formda gözükmüyor bunu anlamadım sebep ne acaba
ne yapmam lazım

AYARLARIMA GİR ORDAN DA PROFİL RESMİMİ DEĞİŞTİRE TIKLA OLMAZ SA BİR DAHA DENE

;)

ssozan
15.12.2008, 16:13
Güzel fikir.
Aslında olması gereken günlük yaşamda kırmızı beyaz giyebilmek. Maçlarda forma ve atkı ile bulunmak.
Bu arada Ozan kardeş hemen eksiklik bulmak yerine daha yapıcı yorum yazsan daha iyi olmaz mı?

YOK YA BEN O MAKSATLA DEMEDİM SADECE BİZE KARŞI HİSLERİNİ SÖLEYİP KENDİ RESMİNDEDE SİVASSPOR BAYRAĞININ RESMİNİ GÖREMEYİNCE ÖLENİE BİR SORDUM

YANİ KÖTÜLEMEK MAKSATIYLA DEĞİL:rolleyes:

yerliturkuaz
15.12.2008, 17:01
Soyle yapsak daha iyi olmaz mi Sivas`taki bir maca tamamen kirmizi renklerle veya beyaz renklerle gelsek daha guzl vede daha buyuk bir atilim yapmis olmaz miyiz?

yigidoo
15.12.2008, 17:02
Gardas fikir güzelde gecen sene ligin dumanin alirken Sivasspor Sivasda neden süslenmedi bayraklarla ?? nette istedigin kadar Kirmizi/ beyaz olsun neye yariyor ki!! Sivasi gelin kiz gibi süslemeleri lazimdi 4 Eylül Damat gibi olmaliydi neden bunlar yapilmadi gecen sene ??
bu sene Ts bakin bir iki mac iyi gittiler sittata 20.00 kisi var her macta.
Sivasspor taraftarina bakin kac bin kisi var maclarda ?
cok ama cok sinirliyim bu konuda.
bir Bursa,Denizli,TS vede Eskisehir taraftari kadar olamadik !! onlarin takimlarina vede siramalarina yerlerine bakin !! birde tas gibi takimi olan Sivaslilara bakin !!