Orijinalini görmek için tıklayınız : SERGIO ... NERDESİİİNN..?

balmandol
16.12.2008, 13:02
Arkadaşlar nedendir bilmiyorum bu Sergıo'ya taktım ben yaa..Çok iyi bi oyuncu,yumuşak bilekli,zeki,akıllı ve hızlı bir oyuncu.Ancaaakkkkk devamlılık yok gibi.Bülent Hocanında TV'de dediği gibi ancak %10 verim alabildim diyor.
Bu bi çelişki bence her iki taraf içinde.Yeni gelen Bilica %100 verimle oynuyor,harika oynuyor (maşallah diyelimde) ama 2 yıldır burda olan Sergio %10 verimle oynuyor.Tabii herkes üzerine düşeni yapıyordur da benim burdan sözüm Sergio'ya..HADİ BE KARDEŞİM YETER ARTIK GÖSTER KENDİNİDE ŞU GÖZ ZEVKİMİZE GÜZELLİKLER SUNMAYA BAŞLA..Ne dersiniz arkadaşlar..Haksızmıyım..?

mc_efe
16.12.2008, 13:05
OYNASA BİŞEYLER OLACAK. 3,4 MAÇ ÜSTÜSTE OYNASIN GÖR O ZAMAN ADAMI... AÇILIRR BİRAZ

ssozan
16.12.2008, 13:07
ASLINDA BÜLENT HOCA ONU BU SEZON CUMHURİYET KUPASIN DA ŞANS VERDİ SERGİO DA GOL ATTI VE CUMHURİYET KUPASINI MÜZEMİZE GÖTÜRDÜK

ASLINDA BÜLENT HOCA SERGİO YA ŞANS VERSE ADAM COŞTURUR...
İLK GELDİĞİ GÜNLER BÜLENT HOCA SERGİO YU ALEX E BENZETİYORDU ŞİMDİ İSE TAKIMDA TUTMAK İSTEMİYOR

davulcu
16.12.2008, 13:15
aslında iyi bir futbolcu ama çoktandırki yok:confused:

balmandol
16.12.2008, 13:16
İşte meselede bu,bir anda adam silinmez yaaa.. Ne olursa olsun yabancı diyoruz,kültürü yabancı,dili yabancı,dini yabancı. Birilerinin yardımcı olması lazım,karşısına alıp konuşması lazım..Belkide bunların hepsi yapıldı ama...Sanki bi küskünlük var bu adama karşı.Kaç maçtır bakıyorum 18 kişilik kadroda bile yok..Yazık ediliyor diyorum ben...

izmirliyigido
16.12.2008, 13:20
Takımda sürekli oynaması gereken bir futbolcu. Seri ve de göze hoş gelen futbolu var, bileği kıvrak, pasları mükemmel veriyor. Oynadığı zamanlar takımada çok faydası oldu.

Ama ne olduysa bir türlü takıma giremiyor. Belli ki, ciddi bir durumlar var. Aslını Bülent hoca daha iyi bilir. Ama biz oynamasını çok istiyoruz. Biran önce sahalara dönmesini ve o güzel futbolundan bizi mahrum bırakmamasını istiyoruz. İligili kişiler duymuştur umarım.

AYK

tanju_58
16.12.2008, 13:47
sergio ilk geldiği zamanlar bülent hocamız alex tipinde bi futbolcu olduğunu söylüyordu.ama o futbolunu fazla göremedik.bunun gerekçelerinden biride takımımızın tek kişiye odaklı değilde takım halinde oynama şeklidir diye düşünüyorum.

ama saha içinde futbolu şova çevirecek birinede ihtiyacımız var açıkçası.iki hareket yaparak trübünleri coşturacak bi futbolcuyu görmek istiyoruz.şuan elimizde sergio var ama ikisenedir beklenen verim alınamıyosa doğru dürüst takımda yer alamıyosa bu futbolcu üzerinde fazla durulmaması gerekiyor.eğer böyle devam edecekse devre arasında sergio gönderilip yerine özer hurmacı tipinde bir futbolcunun alınması lazım...

YigidoGenclik38
16.12.2008, 14:04
evet epeydir göremiyoruz onu.!!!!!!!!!!!

muhsin koçak
16.12.2008, 14:33
bülent hoca savaşan ve mücadele eden oyuncuları daha çok tercih ediyor,ama sergio'yu transfer eden ve alex kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyende kendisi,şimdi adama sormazlar mı bu adam bu kadar kaliteli bir oyuncuda neden oynatmıyorsun?

cenk5821
16.12.2008, 15:29
adam kadroya bile giremiyor ki oynasa keske bende isterim

muhsin koçak
16.12.2008, 15:46
sergionun tranfer olma sürecini şöyle bir aklımıza getirdiğimiz zaman ne görüyoruz hatırlayalım.
İlk önce transfer olduğu takımın taraftarları sergionun başka takıma tarnsferine karşı çıkmışlar,maçları protesto etmişler hatta kulübe fiili saldırılarda bulunmuşlardı.
sivasspor bu oyuncuyu transfer edebilmek için çok çetin mücadeler verdi,bonservisini bile uzun bir süre bekledikten sonra alabildi ve hatta transfer etmesine rağmen uzunca bir sürede oynatamadı.
bülent uygunun bu oyuncuyla ilgili övgü dolu sözlerini bugün gibi hatırlıyorum.
ama biz ulus olarak balık hafızalı bir millet olduğumuz için her şeyi çok çabuk unutuveriyoruz,ben şimdi bütün forumdaki akadaşlara şu soruyu sormak istiyorum;
bülent hocanın fiyasko transferlerinden neden hiç bahsedilmiyor?

skep06
16.12.2008, 16:21
Ben sergioyu beğenmedim ama M.Ali yürüyerek oynuyorsa sergio da oynar.Oynatmadığına göre hocanın bir bildiği vardır elbet.

58özal58
16.12.2008, 16:30
arkadaslar bülent hoca bu adami oynatmiyor oynasa daha iyi olur ama bu adam kesin yolcu

titizyiğido
16.12.2008, 16:51
takım çok iyi eskisi kadar şans bulamıyo buda onu kötü etkiliyo bence

yerliturkuaz
16.12.2008, 21:50
Bülent hocanın açıklamasında kente alışamadığından bahsediyordu yanılmıyorsam devre arası gidecek....

artismaho58
11.06.2009, 19:43
Ya bence taraftar da sahip çıkmadı maçlarda balili diye tezahurat yapılıyo sonra balili oyuna alınıyo ama bence çok yazık oldu ben oynadığı maçları da izledim süper bir futbolcu bülent hoca oynatsaydı büyüklere transfer olabilecek bir oyuncuydu aynen alex gibi oynuyo ama blmiom:confused:

OsMaN1674
11.06.2009, 20:09
Sergio satıldı İnter Turku muydu İnter baku mu takımın adı tam aklıma gelmiyor Bülent uygun açıkladı bir programda

nejmi58
11.06.2009, 20:30
kac paraya gitti bilen varmi????
niye yönetim aciklamiyorki? 4 yabanci gidecek, teklifleri degerlendiriyoruz diyorlar, teklifleri aciklamamalarindaki sakinca ney acaba?
hangi oyuncumuza kim ne kadar teklif ediyor, söyleselerde bizde bilsek?

artismaho58
11.06.2009, 20:34
inter baküye gitti ama kaça gitti blmiom yazık oldu:mad:

Harput0658
11.06.2009, 21:45
200.000 $ a verdiler. Hiç fırsat verilmedi ki oynasın. İyi oyuncuydu ama fazla pres yapmıyordu ondan oynatmadı sanırım.