Orijinalini görmek için tıklayınız : En Beğendiğiniz Anadolu Derbi maçımız hangisi?

s!vasspor
19.12.2008, 10:46
A) Sivasspor - Kayserispor

B) Sivasspor - Trabzonspor

Trabzonspor: Süperlig'e çıkmamız ile birlikte üzerimize gelen baskılardan ötürü bu külüb ile bir rekabete girmiş bulunuyoruz.Bu rekabet 2007-08 sezonunda Trabzon'da oynanan maçta çığrından çıkarak patlak vermiş ve her iki kulübü zaman zaman karşı karşıya getirmiştir.Sahaya dalmalar,Futbolcular arasında gerginlikler ve zaman zaman kulüp yöneticileri atışmaları gözükmektedir.Son oynanan maçlarda biraz ortam yumuşamış gözüksede rekabetin süreceği oluşan tablolardan gözükmektedir.Rekabeti kavgasız istiyoruz.

Kayserispor: 1967 olayları ile birlikte oluşan küskünlük devam etmektedir.Son zamanlarda unutuldu densede unutmayan insanlar da vardır.Fazla sorun olmadı son zamanlarda ama unutmayın ki, oynanacak olan maç(maçlar) ANADOLU DERBİSİ...

Yorumlarınıza dikkat edersk katılabilirsiniz.Hangi derbi maçımızdan zevk alıyorsunuz.

Eyvaz94
19.12.2008, 12:24
Bence de Sivasspor-Kayserispor maci.....

ilker_8787
19.12.2008, 12:49
Derbi maçı , aynı şehrin iki takımının mücadelesine verilen addır.Bence konunun başlığını değiştirmekte fayda var.

Konuya gelince ise bana Sivas-Trabzon maçları daha çekici geliyor...

ssozan
19.12.2008, 13:01
Sivasspor - Trabzonspor 8 50,00%
Sivasspor - Kayserispor 8 50,00%

ben SİVASSPOR-TRABZONSPOR A OY VERDİM

furkancfc
19.12.2008, 16:42
bence SİVASSPORUMUZ - Kayserispor tmm bir derbi havasında ve çok heycanlı geçiyor.

mev58lüt
19.12.2008, 16:57
bence fenerbahce-sivasspor maci

mustafa_kavak58
19.12.2008, 17:06
sivas kayseri maci bence en begendigim trabzonspor biraz ters gibi 4 büyüklerden diye

XXCakir58
19.12.2008, 17:08
süphesiz tek derbi diyorum, cok heyecanli herzaman oluyor maclari, kavgasiz, kardeslik maci oluyor.

Sivasspor-Kayserispor

spainloco
19.12.2008, 17:36
sivas kayseri macı daha heycanlı oluyur.. Trabzonu zaten yeniyoruz hep :)

tonusluyum
19.12.2008, 17:53
bence barcelona sivas maçı ama ankete olmadığı için kayseri sivas işaretledim :))))

pover58
19.12.2008, 18:13
KAYSERİ MAÇI ÇOKTA SORUN OLMAZ OLMAMALIDA KAYSERİ BİZİM HEM KOMŞUMUZ HEM DOST ŞEHRİMİZ. ZAMANINDA OLAN OLMUŞ UNUTMALIYIZ.ŞİMDİ TRABZON MAÇI DAHA HEYECAN VERİYOR ,DAHA İDDALI OLUYOR.TABİKİ TS SS MAÇLARI DAHA GÜZEL.

hoLiGan Enes
19.12.2008, 18:19
Sivas Kayseri Maçı Daha İyiydi Bence....

mustafa_kavak58
19.12.2008, 18:19
Anketimiz: En Beğendiğiniz Derbi Maçımız Sizce Hangisidir?
Sivasspor - Trabzonspor 28 48,28%
Sivasspor - Kayserispor 30 51,72%
Katılımcı sayısı: 58. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız

dülger58
19.12.2008, 18:41
BENCE SİVASSPOR-TRABZON MAÇI.ŞUANA KADAR BİZE BİR ÜSTÜNLÜK SAGLAYAMADILAR.TRABZONSPOR ANADOLUNUN TARİH AÇISINDAN EN İYİ KULÜBLERİNDEN BİRİ.BÖYLE BİR TAKIMI YENMEK BANA BÜYÜK BİR KEYİF VERİYOR.....

devran&ronaldo
19.12.2008, 18:54
bence her ikiside güzel ama ben Sivasspor-Kayserispor yaptım:D

EyüphanAydın
19.12.2008, 22:43
A) Sivasspor - Kayserispor

Kayserispor: 1967 olayları ile birlikte oluşan küskünlük devam etmektedir.Son zamanlarda unutuldu densede unutmayan insanlar da vardır.Fazla sorun olmadı son zamanlarda ama unutmayın ki, oynanacak olan maç(maçlar) ANADOLU DERBİSİ.

Her zaman üst seviyede geçen maçların en başında gelir;)

sivasli215
19.12.2008, 23:00
SİVASSPOR-kayseri maçı bencede
en azından aynı şehrin olmasa bile aynı toprağın takımları,yani bir anlamda derbi!!!
eski olaylardan dolayı kırgınlığımız olsa da yine de kayseri her zaman en sevdiğim derbidir...:)

muhsin koçak
19.12.2008, 23:44
konumu itibariyle kayseri diyorum ben.

erol_58
20.12.2008, 00:49
trabzonu yenmek daha çok zevk veriyor.

cılgın_turk
20.12.2008, 02:17
trabzon tabiki severim iyi uşaklardır .. milliyetçi şehir taraftarıda ii destek veriyor örnek alınması gereken bi anadolu takımı ..bence

muhsin koçak
20.12.2008, 03:29
trabzonu yenmek daha çok zevk veriyor.

ben zevk almıyorum trabzon galibiyetlerinden artık,yen yen alıştık mı ne?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

TSemre61
20.12.2008, 04:41
ben zevk almıyorum trabzon galibiyetlerinden artık,yen yen alıştık mı ne?:D:D:D:D:D:D:

Hafızan çok zayıf galiba. Geçen sene sahada kazandık, masada kaybettik. Bu sene tarihi farktan kurtuldunuz.:D:D:D

Çalınan 7 puanımız nedeniyle şimdilik 7 puan farktan da kurtuldunuz:D:D:D

Ama Trabzonda kimse Sivas maçlarını derbi olarak görmüyor, işte sizin açınızdan sorun burada.:D:D:D

Bence Sivas-Kayseri maçına oy verin. 2 senedir ligde zirvelerde dolaşan ama tek şampiyonluğu olmayan Sivas ile 34 senedir ligde zirve için oynayan ve 6 şampiyonluğun yanısıra 19 kez ligi ilk 3 sırada bitiren TS un adını yanyana anmak çok komik oluyor.

Bence Sivas-Kayseri maçları derbi olabilir. 2 takım da son birkaç yılda yukarılarda olan ama hiç şampiyon olamamış. Yani birbirine denk. Orta Anadolu derbisi denebilir.:D:D:D:D:D:D:D:D:D

altuntas58
20.12.2008, 09:56
Bence Sivasspor-Trabzonspor derbi macları zevkli ve heyecanlı geciyor

yener_sahin
20.12.2008, 11:22
anketteki şıklardan hiç birisi derbi değil.Halk arasında derbi artık 4 büyültülmüşlerle oynanan maçlara söylenir olmuş.Oysaki akademik çevrelere göre derbi,aynı şehrin iki takımının oynadığı maça denir.Biraz araştırma yapıp öyle konu açsaydınız...

Yiğiter
20.12.2008, 11:31
Ben başlıkta bir hata görmüyorum.Zaten derbi değil Anadolu Derbisi denmiş.
Medya da artık Anadolu Derbisi tabirini sık sık kullanılıyor.Terim manası aynı şehir takımları arasında yapılan maçlar olarak geçse de Anadolu Derbisi tabirinde de ben hata görmüyorum şahsen.
öyle olsa Trabzon-Beşiktaş maçına da derbi denemez.Ama derbi kelimesi daha çok iki çok güçlü takım arasında oynanan çoğunlukla büyük heyecana sahne olan maçlar için de kullanılıyor.

ofozturk
20.12.2008, 11:45
kayseriyle olan maçlarımız daha bi güzel oluyor. hem kayseri deki hem sivastaki. inş bundan sonra da daha güzel olur.

FurkaN
20.12.2008, 11:46
Hafızan çok zayıf galiba. Geçen sene sahada kazandık, masada kaybettik. Bu sene tarihi farktan kurtuldunuz.:D:D:D

Çalınan 7 puanımız nedeniyle şimdilik 7 puan farktan da kurtuldunuz:D:D:D

Ama Trabzonda kimse Sivas maçlarını derbi olarak görmüyor, işte sizin açınızdan sorun burada.:D:D:D

Bence Sivas-Kayseri maçına oy verin. 2 senedir ligde zirvelerde dolaşan ama tek şampiyonluğu olmayan Sivas ile 34 senedir ligde zirve için oynayan ve 6 şampiyonluğun yanısıra 19 kez ligi ilk 3 sırada bitiren TS un adını yanyana anmak çok komik oluyor.

Bence Sivas-Kayseri maçları derbi olabilir. 2 takım da son birkaç yılda yukarılarda olan ama hiç şampiyon olamamış. Yani birbirine denk. Orta Anadolu derbisi denebilir.:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Olsa ile bulsanın sonu eyvahtır :D halamın da sakalları olsa amcam olurdu. Yukarıda saydıklarının hepsi olacaktı falan filan... 6 şampiyonluğunuza kimse bir şey demiyor ama siz hala 20 sene öncesinde yaşıyorsunuz...

xremix
20.12.2008, 11:58
trabzonu rakip olarak görmüyorum,bize yakınlığı ve kaliteli takımı ile KAYSERİSPOR anadolu derbisindeki rakipimiz,SİVAS-KAYSERİ ELELE ŞAMPİYONLAR LİGİNEE...

mustafa_kavak58
20.12.2008, 12:43
Sivasspor - Trabzonspor 64 48,85%
Sivasspor - Kayserispor 61 46,56%
Diğer 6 4,58%
Katılımcı sayısı: 131. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız

velibircan
20.12.2008, 13:49
Bence Trabzonla Yaptığımız MAçlar

furky.b
20.12.2008, 14:39
Tabiki Sivasspor - Kayserispor.. Bana Daha Cok Heyecan Ve Zevk Veriyor.. Adi Ustunde Anadolu Derbisi..

Anadolunun En iyi 2 Takimlari Birbiriyle Karsilasiyorlar..

Ve komsu Sehirler...

Birazda Taraftarda Rekabet Olsa Cok Guzel Olur Ama Maalesef O Yok..

buraks58
20.12.2008, 15:10
kesinlikle rabzonspor maçları daha büyük bir heyecana sahne oluyor .iki takımın taraftarlarının iki yıldır süren rekabeti tetikleyen tartışmaları da artık bu maçın anadoluda farklı bir yerde olmasını sağlıyor...

izmirliyigido
20.12.2008, 15:20
Bence Trabzonspor ile yaptığımız maçlar daha heyecanlı ve soluk soluğa geçiyor. Ben şahsen Trabzonspor'a yenilmektense Çemişgezekspor'a yenilmeyi tercih ederim.

Kayserispor ile yaptığımız maçlarda ise daha değişik heyecanlar duyuyorum. Yenilsek bile o kadar koymuyor. Netice de kardeş takım, komşu takım. O yüzden fazla üzülmüyorum.

AYK

mustafa_kavak58
20.12.2008, 16:22
Sivasspor - Trabzonspor 86 48,31%
Sivasspor - Kayserispor 85 47,75%
Diğer 7 3,93%

Besyo_cu
20.12.2008, 18:43
Anadolunun gercek temsilcisi ve gururu Sivas ve Kayseridir. Başka maca gerek yok.

muhsin koçak
20.12.2008, 18:43
önümüzdeki süreçte sivasspor-kayserispor rekabeti daha önemli noktalara taşınacak,demedi demeyin.

mev58lüt
20.12.2008, 19:59
Derbi maçı , aynı şehrin iki takımının mücadelesine verilen addır.Bence konunun başlığını değiştirmekte fayda var.

Konuya gelince ise bana Sivas-genclerbirlimaçları daha çekici geliyor...

yerliturkuaz
20.12.2008, 20:03
Futbol insnaları birbirine yakınlaştırır bizler geçmişte yaşananları unuttuk ama benim gözümde Anadolu'nun yükselen iki değerinin arasında oynadığı maçlar daha zevkli ve dahada güzel geçiyor....

F&YİĞİDO&B
21.12.2008, 10:50
Yahu inatla derbi nitelemesini aynı şehrin takımlarının maçları olarak nitelendirmişsiniz..
Real Medrid le Barcelona aynı kentin takımlarımı ???
Niye o zaman El Clasico olarak adlandırılıyor ve dünyanın sayılı derbilerindendir deniyor !!!!
Derbi; aralarında tarihten süregelen bir rekabet (husumet) olan, maçlarının izlenme takip edilme oranlarının yüksek olduğu iki takımın yaptığı maçlardır.
O sizin dediğiniz manada derbi ismide, ilk olarak İngilterede aynı kentteki iki takımın yaptığı maça derbi demişler diye o şekilde devam ediyor.
Ama bizim çok bilmiş bazı basınımız, hem derbi aynı şehrin iki takımının maçıdır der hem de Barça Real maçlarına derbi diyerek kendiyle çelişir..
Bizim açımızdan bakarsak olaya, bende Ts maçlarından daha çok zevk alır daha bi heyecanla takip ederim

YASİN ÇONGAR
21.12.2008, 11:42
TABİKİ SİVASSPOR-KAYSERİSPOR MACLARI

etzel1967
21.12.2008, 12:54
trabzonsporu, üç istanbul takımından farklı görmüyorum...adları anadolu sadece ama aslında anadolunun baş düşmanıdır kendileri...hiç bir anadolu takımının şampiyon olmasını istemezler, azıcık kendi başarılarına yaklaşan bir takım olunca da yapmadıkları çirkinlik kalmaz...bence trabzon anadolu falan değil...gerçek anadolu derbisi sivas-kayseri maçıdır...

etzel1967
21.12.2008, 13:02
Geçtiğimiz hafta Bursaspor karşısında haksızla uğradığı için fırtınalar koparan Trabzonspor'un bu kez hakem tarafından kollandığını savunan eski hakem Metin Tokat, Milliyet'teki köşesinde Fırat Aydınus'a yüklendi. Aydınus böyle istedi diyen Tokat, sözlerine şöyle devam etti...

Maç öncesi yaşanan tartışmalardan dolayı Fırat Aydınus da etkilenmişti. Ceza alanı içinde Tayfun-Umut mücadelesinde verdiği penaltı kararı çok komikti. Umut’a aldatmadan sarı kart göstermeliydi. Penaltı kararını inanarak verdiyse bariz gol şansını engellemeden Tayfun’a kırmızı göstermeliydi. 56. dakikada sarı kartlı Colman, Koray’a yumruk attı. Direkt kırmızı görmeliydi. 61. dakikada ise sarı kartlı Cale, arkadan yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı görmeliydi. Objektif hakemlik yapabilse, Trabzonspor 9 kişi kalacaktı. Eskişehirsporlu oyunculara çok kolay çıkan kartlar sonrası Tayfun’un Isaac’a yaptığı hareketin ardından gördüğü ikinci sarıdan kırmızı kart doğru olsa da, maçtaki yönetimiyle baskıya boyun eğmesi sonucu skorun değişmesine sebep oldu. Çok kötü bir hakemlik örneği sergiledi. Bu maçı gördükten sonra, Fırat Aydınus kadar, Türk hakemliği adına üzüldüm.

internetspor sitesinden alıntı...

baha38
21.12.2008, 13:09
trabzonsporu, üç istanbul takımından farklı görmüyorum...adları anadolu sadece ama aslında anadolunun baş düşmanıdır kendileri...hiç bir anadolu takımının şampiyon olmasını istemezler, azıcık kendi başarılarına yaklaşan bir takım olunca da yapmadıkları çirkinlik kalmaz...bence trabzon anadolu falan değil...gerçek anadolu derbisi sivas-kayseri maçıdır...valla dogru söylüyon abii,trabzon anadolu takımı filan degil,has ve has istanbul takımıdır..yayın gelirleri bizim takımların 5 misli en az,,30 yıldır şampiyon olanıyolar,ayrıca federasyondan ek kaynak alıyolar.ts taraftarı desen,bizlere düşmanlar.ts kendisinden yukarıda,istanbul takımını ister, hiç bi anadolu takımını istemez.bu böyledir yıllardır...benim gözümde,ve bir çok kayserispor taraftarının düşünceside,en büyük anadolunun zorlu maçı,siz ve bizim aramızda geçer(sivas-kayseri)

etzel1967
21.12.2008, 13:15
valla dogru söylüyon abii,trabzon anadolu takımı filan degil,has ve has istanbul takımıdır..yayın gelirleri bizim takımların 5 misli en az,,30 yıldır şampiyon olanıyolar,ayrıca federasyondan ek kaynak alıyolar.ts taraftarı desen,bizlere düşmanlar.ts kendisinden yukarıda,istanbul takımını ister, hiç bi anadolu takımını istemez.bu böyledir yıllardır...benim gözümde,ve bir çok kayserispor taraftarının düşünceside,en büyük anadolunun zorlu maçı,siz ve bizim aramızda geçer(sivas-kayseri)
trabzonsporun taraftar sitelerini devamlı dolaşıyorum...ne sivas ne kayseri ne de bir başka anadolu takımı hakkında bir tane olumlu görüş bildiren, sağ duyulu bir yorum göremiyorum...üstelik ağızlarından kenef akıyor...bu kadar büyük kini hak edecek ne yaptık bizbilemiyorum...yani sivas gibi mütavazi bir anadolu şehrinin çıkıp da şampiyonluk yarışında ben de varım demesi mi bunları rahatsız ediyor...ruh hastası bunlar aslında...Allah ıslah etsin...

yigido_ilhan58
21.12.2008, 15:27
bence trabzon nedenini onlar iyi anlar

badboysefaa
21.12.2008, 16:16
trabzonla heycan olmuyor benim açımdan sadece gerginlik oluyor başka bişey yok kayseri maçları bana göre daha güzel daha çekişmeli geçiyor kayserili yigidolara sevgiler...

sivassporummm58
21.12.2008, 16:55
tabiki sivas-kayseri derbisi var mı başka seçenek...

cılgın_turk
21.12.2008, 16:56
yıkacaz Allahın izniyle istanbulun ne tahtı kalacak ne tacı.... bu arada trabzonluların niye bizi kıskandğını anlamıyorum anadolunun birlik olması gereken bu zamanda ... çünkü onlar işine geldiği zaman hemen birlleşiyorlar örnek geçen sezon son haftada kaçırdık uefa yı

lokmankantar
21.12.2008, 17:18
Sivas ve Kayseri arasındaki rekabet her alanda olduğu için bence Sivasspor-Kayserispor ve bu iki şehir ve iki takım yükselme trendi gösteriyorlar ne kadar güçlü olurlarsa hem şehirler hem de ülke kazanır

Yiğiter
21.12.2008, 21:38
Bu galibiyeti bize kendi taraftar forumları BMN'de Sivas'ıma dünya kadar küfür eden(ballı itler,********ler,i.neler ve daha niceleri) ve o küfürleri silmeyen seviyesiz yöneticilerine armağan ediyorum.
Trabzonspor bir Anadolu takımıdır ama taraftarı tamamiyle İstanbuldur.
Trabzonspor büyük bir camiadır ama taraftarı çok küçüktür.
Bir hafta boyu resmen zırladılar hakemle maçı aldılar,sonra Gençlerin hakkı yendi diye yine zırlamaya başlarlar.
Aralarında hala bize çekirge,balon diyen gerizekalılıların sayısıysa forumun büyük kısmını işgal etmekte.
Kendileri kötü oyanyıp maç kazanırlarsa büyük takım oldukları içindir,ama biz kötü oynayıp kazanırsak "ballı it" oluruz.
Colman çatala topu asarsa mükemmel goldür,ama Musa ve Mohamed atarsa "kendilerinin bile inanmadığı gol" olur.
Aralarında Mehmet Yıldız gibi her yönden kaliteli bir insana kro bir çoban diyen züppe kılıklılar da hala var.
Bülent Uygun'un atkı takmasını bile Fatih terim'e benzeme ve ona yalakalık yapma hareketi olarak algılayan embesiller de var.:)
Futbolcumuzun kafası yarılır yere yatar,onun adı bile oyunu soğutmak için çirkeflik yapmaktır.

Siz ve sizin yüreğiniz bu!!!

fatihtuztas
21.12.2008, 22:47
trabzon lazları da nerden çıktı ya.bana göre kayseri sivas olayları sebebiyle ve de iki komşu şehir olması yönünden sivas kayseri maçları daha heyecanlı geçiyor.

sofularlı34
21.12.2008, 22:47
.............................. .............................. ..YORUM YOK HER MAÇ

cılgın_turk
21.12.2008, 23:26
Bu galibiyeti bize kendi taraftar forumları BMN'de Sivas'ıma dünya kadar küfür eden(ballı itler,********ler,i.neler ve daha niceleri) ve o küfürleri silmeyen seviyesiz yöneticilerine armağan ediyorum.
Trabzonspor bir Anadolu takımıdır ama taraftarı tamamiyle İstanbuldur.
Trabzonspor büyük bir camiadır ama taraftarı çok küçüktür.
Bir hafta boyu resmen zırladılar hakemle maçı aldılar,sonra Gençlerin hakkı yendi diye yine zırlamaya başlarlar.
Aralarında hala bize çekirge,balon diyen gerizekalılıların sayısıysa forumun büyük kısmını işgal etmekte.
Kendileri kötü oyanyıp maç kazanırlarsa büyük takım oldukları içindir,ama biz kötü oynayıp kazanırsak "ballı it" oluruz.
Colman çatala topu asarsa mükemmel goldür,ama Musa ve Mohamed atarsa "kendilerinin bile inanmadığı gol" olur.
Aralarında Mehmet Yıldız gibi her yönden kaliteli bir insana kro bir çoban diyen züppe kılıklılar da hala var.
Bülent Uygun'un atkı takmasını bile Fatih terim'e benzeme ve ona yalakalık yapma hareketi olarak algılayan embesiller de var.:)
Futbolcumuzun kafası yarılır yere yatar,onun adı bile oyunu soğutmak için çirkeflik yapmaktır.

Siz ve sizin yüreğiniz bu!!!

helallllll.................... ..............................

F&YİĞİDO&B
22.12.2008, 00:36
Yahu arkadaşlar herkes istediği şıkka oy verebilir ama oy verdikten sonra verdiğiniz bu oyu genel olarak iki takım arasındaki dostane ilişkilere bağlarsınız bu konunun doğasıyla ters gider..
Yahu derbi dediğiniz şeyin zaten özünde rekabet, husumet, hıs yada belkide şiddet vardır.
Şimdi Kayseri bizim dost şehrimiz diyipte işte gerçek derbimiz bu dersiniz çok komik kaçar.
Dünyada bir tane taraftarlarının yada klübünün dost olduğu bir derbi gösterirmisiniz !!!
Yine tekrarlıyım herkesin oyu tabiki kendine, bi açıdan burda verdiğimiz oyun çokta önemi yok lakin derbi, rekabetten bahsediyorsak bunu dost şehir ve takımımız budur diyipte bunlara dayandırırsak komik kaçar..

sivassporummm58
22.12.2008, 00:44
Sivas için asıl derbi her zaman sivas-kayseri derbisi olmuştur.Bu tarihten gelen bir olay.Trabzonla biz maç yapalı daha ne kadar oldu ki.Bizim maçlarımız kayseri ile her zaman çekişmeli geçmiştir.Tarihimizde kayseri ile çok olaylarımız olmuştur.Ancak kayseri bizim için her zaman ezeli rekabet ebedi dost olarak kalmıştır.Bunu herkes bilmeli arkadaşlar.Bunun için de sivas-ts deyip de tsluları gereksiz yere büyütmenin de bir anlamı yok...

fahrettin sözcü
22.12.2008, 13:08
Ben SİVASSPOR-Trabzon maçı diyorum çünkü Trabzonspor 4 büyüklerin içinde ama unutmayın süperligin bir büyük takımı daha var en büyük SİVASSPOR

yiğidomustafa
22.12.2008, 13:34
BENCE EN ZEVKLİ ANADOLU TAKIMI VE DERBİ MACI SİVASSPOR-kayserispor

s!vasspor
23.12.2008, 15:18
KAYSERİSPOR İLE TRABZONSPOR MAÇLARINI İNŞALLAH 2. YARI KAZANIRIZ.

ademgoze
28.12.2008, 11:50
bencede sivas kayseri maçıdır anadolu derbisi

Buraq58
28.12.2008, 12:05
Bence Ne Olcağı Belli Değil Her Kez Birini Yener..!

muhsin koçak
28.12.2008, 13:55
trabzonsporu, üç istanbul takımından farklı görmüyorum...adları anadolu sadece ama aslında anadolunun baş düşmanıdır kendileri...hiç bir anadolu takımının şampiyon olmasını istemezler, azıcık kendi başarılarına yaklaşan bir takım olunca da yapmadıkları çirkinlik kalmaz...bence trabzon anadolu falan değil...gerçek anadolu derbisi sivas-kayseri maçıdır...

Yav sanki beynimi okuyormuş: gibi yorum yazmışsın,ellerine sağlık. :D

yigido_sampiyon
28.12.2008, 14:05
seyir zevki olarak sivas-trabzon maçı bence tam bir anadolu derbisi...
ancak sivas-kayseri maçlarıda iki komşu ilin başarılı takımları olarakta ayrı bir yeri var...

yigidomustafa58
28.12.2008, 16:53
Sivasspor-Kayserispor

kesinlikle...

F&YİĞİDO&B
28.12.2008, 21:35

Bence burda sıkıntı Anadolu takımlarının Trabzonsporun başarısını yakalamaya çalışmasıyla ortaya çıkmıyor..
Sorun bir Anadolu takımı biraz başarılı olunca yeni 4. büyük biziz demesi ki bu forumda ben buna defalarca kez tanık oldum.
Adamlar kendilerine 4. büyük demiyor, 4 büyükten biriyiz diyor.
Bizse kalkmış yeni 4. büyük biziz diyorduk, forumda daha öncede yazdım yine yazıyorum biz hedefimizi 4. büyük olmak yerine en büyük olmak olarak taraftarların diline dolasaydık emin olun ne Trabzon taraftarı nede başka bir takımın taraftarıyla aramızı bozmazdık..
Keza biz tüm Sivas lıların, İlkokul okul çağındaki çocukların Sivassporu tutmasını istiyorsak; hedefimizi en büyük olmaktan yana koymalıyız.
İnşallah kendimi ifade edebilmişimdir...

yusuf_yusuf
28.12.2008, 22:33
sivassspor kayserıspor maçı bana gore

alemdargokhan
29.12.2008, 12:32
Bence burda sıkıntı Anadolu takımlarının Trabzonsporun başarısını yakalamaya çalışmasıyla ortaya çıkmıyor..
Sorun bir Anadolu takımı biraz başarılı olunca yeni 4. büyük biziz demesi ki bu forumda ben buna defalarca kez tanık oldum.
Adamlar kendilerine 4. büyük demiyor, 4 büyükten biriyiz diyor.
Bizse kalkmış yeni 4. büyük biziz diyorduk, forumda daha öncede yazdım yine yazıyorum biz hedefimizi 4. büyük olmak yerine en büyük olmak olarak taraftarların diline dolasaydık emin olun ne Trabzon taraftarı nede başka bir takımın taraftarıyla aramızı bozmazdık..
Keza biz tüm Sivas lıların, İlkokul okul çağındaki çocukların Sivassporu tutmasını istiyorsak; hedefimizi en büyük olmaktan yana koymalıyız.
İnşallah kendimi ifade edebilmişimdir...

kesinlikle katılıyorum ve bu konuya açıklık getirdiğin için teşekkür ediyorum...

merithan58
29.12.2008, 17:36
artık sıkıldım ya ben bu trabzonspor muhabbetinden. adamların forumuna girdim forumdakilerin %80'i şampiyonluk görmemiş.hala çıkıp büyük takımız diyorlar. fransa ikinci liginde oynayan Reims akımıda zamanında fransada şampiyonluklar yaşayıp avrupa şampiyon kulüpler kupasında arda arda ikikez final oynamış.ama nerdeler bakın görün. bunlar hala 6 şampiyonlukla avunuyor.kardeşim sivasla uğraşıncaya kadar 25 yıldır neden şampiyon olamadığınızı düşünün.

ayrıca trabzonspor ancak akçaabatla derbi oynar denk kuvvetler veya ofsporla:D:D:D:D:D:D:D:D

bizim derbimiz kayseriyle.

UTKUM_58
30.12.2008, 17:07
BEN SIVASLI OLDUGUM ICIN DEMIYORUM, TEK SEVDIGIM TAKIM SIVASSPORDUR ANADOLU TAKIMI OLARAK, BASKADA YOKTUR;

EN NEFRET ETTIGIM TAKIMSA TRABZONDUR ZURRIYETI BELLI OLMAYAN BIR TAKIM ;YANI ANKETE YAN YANA GETIRMENIZ BILE GICIK OLMUS YAKISMISMI HIC

uhud85
03.01.2009, 17:34
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/SUPER-LIG-2008-Sivas'in-yili_3_Detail_88_122609.htm

mev58lüt
03.01.2009, 18:08
En Begendigim Anadolu Derbi maçımız sivassspor kayserispor maçı bana göre..

mehmeTayyib
03.01.2009, 21:21
derbi aynı şehrin iki takımı ile olur..

Sivasın derbisi...: Sivas-Divriği.... gerçek bu

cücü baba
03.01.2009, 23:18
Belki derbi aynı şehrin takımları arasında oynanan maçlara denir ama geçmişte zaten Kayseride bizim kazamız gibi bir yermiş hatta dahada geriye gidersek 1300 lü yıllarda SİVAS tam bir ticaret kenti imiş ve nufusuda 100 binin üzerindeymiş yani SİVAS Kayseri maçı aramızdaki nahoş hadiselerden dolayı tam bir derbidir...

gül5858
03.01.2009, 23:26
TABİKİ KAYSERİ MAÇLARI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ TARİHTEN BU GÜNEEEE

cem
03.01.2009, 23:28
bence sivas bursa macı olsun.. çünkü hep kazanıyoruz.. hehe...

YigidoGenclik38
04.01.2009, 04:19
SİVAS-KAYSERİ

HİC TARTISILMAZ<<

nuri_58
04.01.2009, 12:11
bence kayserispor maçı...........

alemdargokhan
04.01.2009, 15:09
artık sıkıldım ya ben bu trabzonspor muhabbetinden. adamların forumuna girdim forumdakilerin %80'i şampiyonluk görmemiş.hala çıkıp büyük takımız diyorlar. fransa ikinci liginde oynayan Reims akımıda zamanında fransada şampiyonluklar yaşayıp avrupa şampiyon kulüpler kupasında arda arda ikikez final oynamış.ama nerdeler bakın görün. bunlar hala 6 şampiyonlukla avunuyor.kardeşim sivasla uğraşıncaya kadar 25 yıldır neden şampiyon olamadığınızı düşünün.

ayrıca trabzonspor ancak akçaabatla derbi oynar denk kuvvetler veya ofsporla:D:D:D:D:D:D:D:D

bizim derbimiz kayseriyle.

öyle bir diyorsun ki sanki siz 25 sene önce görebildiniz şampiyonluk!siz daha süper ligi yeni gördünüz.kaldı ki sizin 2.lige yükseliş hikayenizi istersen burdan bi zahmet oku:
http://www.haydigencler.com/index.php?ID=forum&sayfa=postlar&mfid=3&fid=26&tid=506&s=last

kim çıkarmış sizi ikinci lige, kimin amatör takımının gerisinde kaldınız ve kim tuttu elinizden.bize 25 senedir şampiyonluk görmediniz lafını gs ve fb diyebilir sadece.bjk bile diyemez çünkü onlar da 100. yıl olmasaydı 16 yıllık hasretleri olacaktı.

ayrıca şunu da belirteyim.chelsea 50 yıl üzerine şampiyonluk yaşamıştır.
trabzonspor şampiyon olmamışsa bile 6-7 tane ikinciliği sayısız cumhurbaşkanlığı, başbakanlık ve türkiye kupasına sahiptir.şimdi Allahın 2.liginden gelip de burda haddini aşmaya kalkma.

sen adıyamanspor ile oynarken biz barcelona ile aston villa ile inter ile oynuyorduk.hadi ordan...

şampiyon olun hep beraber alkışlayalım.

Not:yorumum sadece bu arkadaşa cevap niteliğindedir.sivasspor camiası ile ve trabzona gelen sivassporlu arkadaşlara yönelik değildir...

zaralı ulkucu
04.01.2009, 15:19
bencede kayserı macı .............................. ..
+58

joke58
05.01.2009, 12:10
bence kayserispor maçı anadolu derbisi

burak_baykal
05.01.2009, 12:38
bana göre ilk trabzonspor başka bilmiyorum

myyiğido58
05.01.2009, 13:12
sivas trabzon maçı derbi gibi bu yüzden bu maç en heyecanlı maç

Kangal(ss)
05.01.2009, 15:58
bence sivas trabzon maçı daha heycanlı geçiyo

Alişan
05.01.2009, 17:19
Arkadaşlar kırılmasın diye cevapladım ama gardaş derbi maçı aynı şehir takımları tarafından oynanan maçlardır benim bildiğim o yüzden bence başlığı sivassporun bütün maçlarını beğenerek seyrediyorsunuz ama içinde en çok aklınızda kalan maç hangisi diye sorarsan bence daha iyi olacaktır. Lütfen yanlış anlama seni üzmek veya sana birşeyler öğretmek değil amaç yol göstermek sağlacakla kal gardaş

s!vasspor
05.01.2009, 18:16
gardaş...

Rangers - Celtik İskoçya Derbisi

'Old Firm' derbisi dediğine örnektir.

Ancak futbolu bulan ülke olan İNGİLTERE acaba neden Cehelse - Liverpool maçına derbi diyor.Ayrıca neden Manchester - Arsenal maçına derbi diyor.

Kalbini kırmak istemem.Anadolu derbisi denilmiş konuda ve Trabzonda kendini anadolu kaplanı görüyor.Kayseride komşumuz.Acaba onlarda hangi bölgeden.Traşı bırakalım ankete katılalım bence.Eyvallah...

dede58
05.01.2009, 18:43
Sivasspor - Trabzonspor 214 45,73%
Sivasspor - Kayserispor 216 46,15%
Diğer 38 8,12%

**özgür58**
05.01.2009, 20:09
manchester sivaspo ve kayseri derbisidir. trabzonu hep yeniyoruz zaten. sonuç belli. :))))))))))

GLoBe-Y-Gençlik
05.01.2009, 20:20
Bence sıvasspor-kayserispor maçı keyıflı gecıyor dostluk esıyor

üçyıldız58
05.01.2009, 20:47
TRABZON,TRABZON OLALI BÖYLE ZULUM GÖRMEDİ

mev58lüt
06.01.2009, 01:04
En Begendigim Anadolu Derbi maçımız sivassspor Kayserspor ve Gaziantepspor maçı bana göre..

emremoni
09.01.2009, 18:29
sivas-kayseri macı ve bu mac kayserinin stadının hazır olmaması nedeniyle adanada yapılacak ve bende mersinden sivassporuma destek için adanaya gidecegim inş

yorumyapıyombenya
13.01.2009, 23:43
Ben en cok Kardeş takım Kayseri ile yaptıgımız maçlarda büyük kayif alıyorum.

S1vasLee
14.01.2009, 06:53
Sivasspor-Trabzonspor
Bence bu maç derbi havasında geçiyor.

gurbetciler
15.01.2009, 14:46
tabiki sivasspor;)kayserispor........ .........

kayayatakci
15.01.2009, 15:01
arkadasim derbi demek iki sehrin takimi arasinda oynanan maca denir ne kayseri ne trabzon nede digerleri derbi olabilir ama biraz kayseri olabilir nede olsa yakiniz ve kayseri eskiden sivastan ayrilma yinede olma ama oldu diyelim .

chakal sefer
15.01.2009, 19:15
aga haklısın barcelona - SİVAS maçı hepsinden heycanlı bunlar sarmıo bizi:)

kadir20
15.01.2009, 19:49
trabzonla rekabetimiz daha yeni basladi,kayseriyle senelerdir devam ediyo,konum olarakta kayseri komsumuz ve bence Sivas-Kayseri maclari daha cok ilgimi cekiyo.

burak_baykal
15.01.2009, 20:29
en beğendiğim anadolu derbi maçında sivasspo-kayserspor maçı diyorum.

YASİN ÇONGAR
15.01.2009, 21:03
TAİBİKİ DE A- ŞIKKI ____SİVASSPOR---KAYSERİSPOR____

mev58lüt
15.01.2009, 21:08
BENCE EN IYI ANADOLU TAKIMI VE DERBI MACI SIVASSPOR-KAYSERISPOR

ekremkocmx58
15.01.2009, 21:34
Genclerbirliği Maçıda Bence Zevkliydi Hele O Sonunda Ap Ayrı Bir Tad Vardı:):)