Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun'un Kızına Tokat
Besyo_cu 21.12.2008, 17:15 Uygun'un kızına tokat!
http://www.sporx.com/images/1/29/189_B_bulentuygun025.jpg
Gençlerbirliği-Sivasspor maçı sonrası tatsız olaylar yaşandı. 2-1 Sivasspor'un üstünlüğü ile sona eren maçın çıkışında içeriye girmek isteyen Bülent Uygun'un kızı Almina'ya güvenlik görevlisi engel oldu.
19 Mayıs Stadı'nın misafir takım sporcu girişindeki noktada cereyan eden olayda tartışma çıktı. Güvenlik görevlisi içeriye giremeyeceğini belirttiği Bülent Uygun'un kızına tokat atarak şiddet uyguladığı iddia edildi.
Daha sonra içeriden çıkan Bülent Uygun'un Yücel Özşen adlı güvenlik görevlisinin üzerine yürüdü. Küfürlü konuşmalar yapan ve kızının uğradığı durum sonrası çılgına dönen Bülent Uygun'un güvenlik elemanına vurduğu belirtildi. Bülent Uygun yanında Sivassporlu taraftarlar derneğinden birilerinin olduğu da görüldü. Yücel Özşen çevrede bulunan polislerin yanına giderek karakola devam etti ve Sivasspor'un hocası hakkında şikayetçi oldu.
yigido_sampiyon 21.12.2008, 17:19 olayı tam bilmediğimiz için yorum yapamayacam...
konartr58 21.12.2008, 17:23 evet kızına karşı şiddet uygulanmasını kınıyorum.bilent uyguna da biraz fevri çıkış yerine olgun olmasını salık veriyorum.birileri bu şekilde tahrik etmek isteyebilir
ofgurleyuk78 21.12.2008, 17:28 evet kızına karşı şiddet uygulanmasını kınıyorum.bilent uyguna da biraz fevri çıkış yerine olgun olmasını salık veriyorum.birileri bu şekilde tahrik etmek isteyebilir
Yaşın kaç bilemiyorum ama senin kızına birisi tokat atsa sen ne yaparsın. Bülent az bile yapmış. O stadı yakıp yıkmadığına şükretsinler. O ********lerin gücü bayana yetiyor herhalde..
güvenlikgüçlerinin ve elemanlarınınbiraz daha insanlara saygılı ve dikkatli yaklaşmaları gerekiyor bence.Olayı tam olarak bilmediğimiz için yorum yapmak burda kolay geliyor bence. Gerçekten böyle bir olay yaşandıysa ve bülent hoca o şekilde bir karşolık verdiyse ben eline sağlık derim.Bir kimsenin ailesine yapılan saygısızlığa kimse kayıtsız kalamaz
ethembey 21.12.2008, 17:32 bülent uygunun kizi orda ne isi var ??????
Besyo_cu 21.12.2008, 17:34 Ne olursa olsun kimse bir cocuga vuramaz helede bir kız cocuguna. Güvenlik görevlisini şiddetle kınıyorum Bülent hoca az bile yapmış.
cenk5821 21.12.2008, 17:38 bayanlara el kalkmaz diye bosuna demiyorlar heralde bulent hocann yeirnde olan herkes aynısı yapardi
bulent abime helal olsun az bile yapmis
karahisarli 21.12.2008, 17:43 insallah dogru degildir eger dogruysa o stad onun basina yikilmaliydi
EyüphanAydın 21.12.2008, 18:26 Böylesi tuhaf bir olay olduysa şiddetle kınamaktan başka bir çaremiz yok! Denildiği gibi Çocuk,
Tatlı dil dururken neden böyle kaba-kuvvet kullanırlar anlamadım.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
İki güzel söz ile çocuğu mest edebilirdi,ama bu tür görevli vaakaları çok olmaktadır.
Bülent hocamız'ın kızına kalkan eller kırılsın!:mad:
sivasli_boy 21.12.2008, 18:29 yalandir...böyle bisey olsa türkiye sallanirdi...
sivas ın galibiyetini hazmedemiyen birisidir o ...... eger çocuga vurmuşsa bülent iyi etmiş.ancak daha dikkatli olmamız lazım,bizi kötü olmaya zorluyorlar.biz efendiligimizi bozmuyalım.
Besyo_cu 21.12.2008, 20:01 Haber doğru trt de söyledıler.
cılgın_turk 21.12.2008, 20:07 vay be bülent abi nasıl olmuşta yıkmamış orayı .. yaw kardeşim bu bizim miillet ne zaman adam olacak çocuğa vurulur mu yaw..
cılgın_turk 21.12.2008, 20:13 Ankara'da Bülent Hoca'ya büyük ayıp
Kızını soyunma odasına sokulmadığı ve dövüldüğü bilgisini alan Bülent Uygun, çılgına döndü. Stadın özel güvenlik görevlileriyle Uygun arasında yumruklaşmaya varan kavga yaşandı.
21 Aralık 2008 17:50
Başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ni zorlu bir maçtan sonra 2-1 yenen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ligin ilk yarısını lider bitiren futbolcularıyla gurur duyduğunu söyledi.
Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, futbol adına birşey başardıklarını ifade ederek, ''Bu, bir avuç Anadolu insanın mücadelesidir. Ligin ilk yarısını lider bitiren futbolcularımı kutluyorum. Biz iyiyiz. İyilerle çalışıyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz'' dedi.
Sivassporlu futbolculardan Mehmet Yıldız da maç sonrasındaki açıklamasında, mücadelenin kendileri açısından stresli geçtiğini ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını anlatarak, ''Futbol sonuç oyunudur. Bülent Uygun'un askerleri olarak Anadolu'dan bir takım üst üste iki kez ligin ilk yarısını lider bitirmeyi başarmıştır. Bu sonuçla bizler tarih yazdık. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Bugün kötü de oynasak, ilk yarıyı lider bitirdik'' diye konuştu.
Karşılaşmadaki gollerden birine imza atan Mohamed Ali de Gençlerbirliği maçının zor olacağını bildiklerini belirterek, ''İlk yarıyı lider bitirmek istiyorduk. Kimse beklemiyordu ama biz buna inanmıştık'' dedi.
-MAÇ SONUNDA ARBEDE ÇIKTI-
Karşılaşmanın bitiminden sonra Bülent Uygun'un kızının soyunma odasına girmesine engel olan stadın özel güvenlik görevlileriyle teknik direktör Bülent Uygun arasında tartışma çıktı.
Kızının içeriye alınmaması ve dövüldüğünün iletilmesi üzerine Uygun'un, görevlilerle sözlü tartışmaya girdiği, bazılarıyla da yumruklaştığı iddia edildi.
Emniyet görevlileri, olaya karışan özel güvenlik görevlisini gözaltına aldı.
yigidomustafa58 21.12.2008, 20:51 stad görevlisiymiş bu olayı yapan ayıp gerçekten...
HaSiVasLıM58 21.12.2008, 20:59 stad görevlisiymiş bu olayı yapan ayıp gerçekten...
Kimsenin kimsede ahı kalmaz merak etmeyin hele hele Sivas ı temsil eden birisi ise hiç kalmaz...
KRAL YİĞİDO 21.12.2008, 21:00 çekememişler heralde galibiyeti
burakkova 21.12.2008, 21:47 bülent abiye helal olsun az bile yapmış..
F&YİĞİDO&B 21.12.2008, 21:58 Valla burda sorgulanması gereken şey Bülent hocanın kızının orda ne aradığıdır!!!!
Tabi söz konusu evlat olunca insanın psikolojisi değişir, kendinden önce onu düşünürsün ve aynısı benim başıma gelse bende Bülent hocanın yaptığını yapardım..
Ancak şu varki ben kızımın soyunma odasına inmesinede müsade etmezdim...
yerliturkuaz 21.12.2008, 21:58 Bülent Uygun'un kızının orda olması nasıl yanlış ise güvenlik görevlilerinin bir çocuğa şiddet uygulamaları o kadar yanlıştır....
ofozturk 21.12.2008, 22:12 Valla burda sorgulanması gereken şey Bülent hocanın kızının orda ne aradığıdır!!!!
Tabi söz konusu evlat olunca insanın psikolojisi değişir, kendinden önce onu düşünürsün ve aynısı benim başıma gelse bende Bülent hocanın yaptığını yapardım..
sonuçta kızı ve birşeyleri başaran babasıyla birlikte bu mutluluğu yaşamak istiyor. gayet normal ve olabilecek bi durum. nice insanlar gidiyorki oralara. belki kapısına gidip babasını cagırtacaktı. sonuçta kızda biliyor soyunma odasında ne işi oldugunu.
Besyo_cu 21.12.2008, 22:13 Valla burda sorgulanması gereken şey Bülent hocanın kızının orda ne aradığıdır!!!!
Soyunma odasına değil sadece cıkışta babasının yanına gitmek istiyor hermaçtan sonra birlikte cıkıyorlar. Babasının yanına gitmek istemesi kadar doğal bişey yok güvenlikcinin yaptıgıı büyük ayıp...
F&YİĞİDO&B 21.12.2008, 22:27 Arkadaşlar sonuçta soyunma odasına giden yol o dediğiniz yerin girişidir ve yeni kurallar gereği gerekli göğüs kartı olmayan kişilerin o alanlarda bulunması cezai işlem gerektirir.
Bakın ben burda o görevlinin vurmasını savunmuyorum ama o bölgeye girmesini engellemesi normaldir.
Yinede belirteyim benimde kızıma tokat atsalar karşımda kim olduğuna haklımı haksızmı olduğuna bakmam, bende ona girişirim ancak Bülent hocanında kızının o bölgede işi yok !!!
burakkova 21.12.2008, 22:39 Valla burda sorgulanması gereken şey Bülent hocanın kızının orda ne aradığıdır!!!!
bence çok yanlış bir yorum yapmışsın.. maksatın sadece birşeyleri sorgulamak.. sorgulayacak birşey bulamamışsın.. kimler inmiyor ki maçtan sonra.. herkesin çoluğu çocuğu karısı kızı iniyor..
sofularlı34 21.12.2008, 22:45 gereken yapılır.bir bayana nasıl böyle bir uygulama yapılır.Bülent hoca nın kızı bile olmayada bilirdi.Terbiyezlik cahillik işin güvenlik sen git bayanı tokat at.Zaten bu özel güvenlikçiler nasıl güvenlikçi oluyorlar.Gidersin 300 ytl ciwarı para werirsin.Bu sertifikayı manavdanda alırsın yok olmadı bakkala sepet sallar alırsın.2 AYDA GÜVENLİKÇİ OLUR ÇIKARSIN.işte basit bu kadar basit.
sofularlı34 21.12.2008, 22:46 TERBİYEZSİZLİĞİN GELİNDİĞİ SON NOKTA.
Way bea Neler Olmuş Hayatta Arkadaşlar Olur Böyle Wakkalar ;)
dülger58 21.12.2008, 23:00 İSTEMEDİGİMİZ HAREKETLER.BİZİ SİNDİREMEYEN İNSANLARIN VE ÇEVRESİNİN OYUNLARI OLABİLİR.HERZAMAN SAGDUYU İÇERİSİNDE HAREKET ETMEKDE FAYDA VAR.HER BABA HERHALDE ÇOÇUGUNU KORUMAK İÇİN AYNI ŞEYLERİ YAPARDI.OLAYI TAM MANAYLA AYRINTILI BİLMEDİGİMİZDEN DOLAYI GAZA GELMEMEK LAZIM...
.....HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK.....
spainloco 21.12.2008, 23:01 Blent hocanın kızının orda olması yanlıs ama o noktaya gelintikten sonra bulent hoca az bile yapmıs..
cücü baba 21.12.2008, 23:13 Bu işler çığrından çıkmaya başladı Hocanın kızı veya bir başkası bir bayana ne hakla el kaldırıyorlar veya hakaret edilebiliniyor bu ne densizliktir bizler o kutsal saydığımız değerlere nasıl hakaret edebiliyoruz ayıptır günahtır esefle kınıyorum maalesef toplum olarak bazı kesimlerde çöküş içerisindeyiz ve bu kirli insanlar sporuda buna alet ediyorlar...
Bence o tokat sadece Bülent hocanın kızına dııl. Butun sıvaslılara atılmıs tokattır. butun sıvaslılara Bulent hocanın kızı vesılesıyle yapılmıs hakarettır. sıvassporun 2 senedır zırveden kopmamasını hazmedemeyen ınsanların bu tur olaylarla sıvassporu alasagı etme cabalarıdır... uyanın artık butun sıvaslılar bu olay sıze yapılmıs bır hakarettır.. artık daha takımınıza destek vermezsenız. stadta cekırdek cıtlersenız. daha cok bole hakarete maruz kalırız.UYANIN ARTIKKK
Dark Force 22.12.2008, 00:23 Çok çirkin bir olay bülent hoca az bile yapmış
abdullah58 22.12.2008, 00:32 Bence o tokat sadece Bülent hocanın kızına dııl. Butun sıvaslılara atılmıs tokattır. butun sıvaslılara Bulent hocanın kızı vesılesıyle yapılmıs hakarettır. sıvassporun 2 senedır zırveden kopmamasını hazmedemeyen ınsanların bu tur olaylarla sıvassporu alasagı etme cabalarıdır... uyanın artık butun sıvaslılar bu olay sıze yapılmıs bır hakarettır.. artık daha takımınıza destek vermezsenız. stadta cekırdek cıtlersenız. daha cok bole hakarete maruz kalırız.UYANIN ARTIKKK
AYNEN KATILIYORUM BU TOKAT SIVASIMIZA SIVASSPORA ATILMIS TOKATTIR
BÜLENT HOCAYA KALKAN O EL ORDA KIRILMALIDIR
HIC KIMSE BIR BAYANA ORADA ZOR KULLANMAYI VE DARB ETMEYI MAHZUR GÖREMEZ:
ISTERSEN CAVCAV OL NE OLURSAN OL YAZIKLAR OLSUN SIZE EY GENCLERBIRLIGI KÜLÜBÜ
BIZE KARSI OYNADIGINIZ FUTBOLA BAKTIMDA SIMDIYE KADAR NIYE HIC BIR MACINIZDA BÖYLE OYNAMADINIZ? NEREDEN EMIR ALDINIZ?KIMIN ICIN OYNADINIZ?
BIR CIFT LAFIMDA SIVASSPORLUYUM DIYE GECINEN ARKADASLARA
BUGÜN HOCANI VE KIZINI DÖVERLER YARIN BASKANINI DÖVERLER VE YORUM YAZAN ARKADASLAR SIZDE BIR SIVASLI OLARAK YAZIYORSUNUZ KI .ACABA BU OLAY DOGRUMU?
YOK EFENDIM BÜLENT HOCANIN KIZININ NE ISI VARMIS ORADA?
AYIP BEYLER AYIP
NE OLURSA OLSUN HOCAMIZIN KIZINA VE HOCAMIZA EL KALKMIS
SIZLER DAHA NEYIN HESAPINI YAPIYORSUNUZ
HEPIMIZIN GÖREVI EN SERT BICIMDE TEPKIMIZI VERMEK
yorumyapıyombenya 22.12.2008, 01:47 Şiddetle kınıyorum hiç kimsenın bir cocuga vurmaya hakkı olamaz. Haddi bildirilmelidir.
büyükyüreğilli 22.12.2008, 09:09 Bülent hocam en iyisini yapmis ellerine sağlık eğer vurduysa.Arkadaşlar, kızın ne isi var diyenlere sesleniyorum yani babasının yanına gidip izleyebilir ama soyunma odasına girmesi bencede yanlıs ALEMDE TEK TAKIMM SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
OLCAY_58_AKKUS 22.12.2008, 09:23 adiliğin de bu kadarı olur.kimse bizim hocamızın saçının teline dokunamaz.dokunan karşısında sivası bulur.
bulent uygunun kizi bizim kizimiz :mad:
adilere bak sen az bile yapmis bulent hocamiz
olayı tam bilmediğimiz için yorum yapamayacam...
valla bende yorum yapamayacam ama ayıp olmus
SenSetik 22.12.2008, 10:06 fatih terimin kızına vursana o tokatı göreyim seni....
Bülent az bile yapmış. O stadı yakıp yıkmadığına şükretsinler. .
evet iyi bir hoca. bülent uygunun değil kimin kızı olursa olsun el kalkmaması lazım.
lütfen insanları gözünüzde fazla büyütmeyin ne demek yakıp yıkmak.
HUMANİST 22.12.2008, 10:32 BEN TRABZONSPORLUYUM AMA HİÇ BİR KATAGORİDE ŞİDDETE HOŞGÖRÜM OLAMAZ O GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÇOK AYIP ETMİŞ BÜLENT HOCA AĞZINI BURNUNU KIRSAYDI ONUN:) BÜLENT BABA İYİDİR ASKER BÜLENT
bekiro0758 22.12.2008, 10:44 yenildiler ya bülen hocaya geçmiş ols un dioruz
yener_sahin 22.12.2008, 11:09 yanlışlarla dolu bir olay.öncelikle şunu belirtmeliyim ki,ufak bir kız çocuğunun soyunma odasında ne işi var?Öyle herkes içeri girebiliyor mu?Akreditasyon kartları ne için var.Bu kartlar o kadar önemli ki hatırlarsınız Bülent Uygunun taktığı halde ters döndü okunmadı diye ceza yedik.Diyelim ki babasını tebrik etmek için gitti.O aciz güvenlik görevlisine soruyorum.Bu kadar mı erkeksin.Bülent UYGUN babalık hisleriyle orda kızına yapılmış olan muameleyi hazmedemez.Hazmetmemektede haklıdır.Yine fazla büyültmeden kapatmış ki mevzuyu detaylar fazla bilinmiyor.
kerem_inci 22.12.2008, 11:14 bnde biraz önce gazetede okudum doğrumu peki bu
mehmetyildiz58 22.12.2008, 11:18 Helal olsun Bülent Hocaçok tatsız bir olay fakat Bülent hocanın da sakin olmasını beklememiz doğru olmaz heralde...Gencler i kınıyoruz...
yiğidomustafa 22.12.2008, 12:30 Özel güvenlikciye gereken cevap eminim verilmiştir bu kadar terbiyesizlık olmaz
besyo_cu gardasima sonuna kadar katiliyorum. opuyorum gozlerinden
bunlar ne zaman adam olacaklar?
Abdullah DuMaN 22.12.2008, 14:14 Bu sabah telefonla atv ye katıldı hocamız bülent hocada hala kızgınlık vardı kızımı daha maçlara götürmeyeceğim dedi ve ekledi bir insan topluluğuyla iyi işler başardık bütün futbolcularımı kutluyorum
RECEP_YÜKSEL 22.12.2008, 14:49 Hocam gerekli cevabı ve tepkiyi rahatlıkla vermiştir
eğer tokat varsa bu tokatı atan kişiye yazıklar olsun
o kişi şunu bilmeli ki dünyanın her yerinde sporcuların çoçuklara saha girer
bunda hiç bir yasaklama yoktur ASKER BÜLENT HOCAM HER ZAMAN YANINDAYIZ
Maalesef çoçuklara sporu sevdirelim derken onları iyice soğutuyoruz
Ankarada tüm maçlarda 7-8 yaşlarında çoçuklarda bile para alınıyor
yani insanlar çoçuklarını maddi yönden getiremiyorsa kendide gelmiyor
Ankara çoçuklar konusunda bir adım atması lazım sevgi eğitimi vermesi lazım
Başkent bu konuda sınıfta kalmıştır ben istanbuldaki SİVASPOR Maçlarını hiç bir zaman
7, 8, 9, 10, 11, 12, ve 13 yaşlarında çoçuklra bile bilet almıyorlar
Türkiye Genelinde Özel Güvenlikçiler Sınıvta Kalmışlardır Maalesef
ANKARA UYUMA UYAN ÇOÇUKLAR SEVGİ İSTER ZORLUK DEĞİL
SON NOT : 10,5 BİLET YAZIK ÇOK YAZIK ,5 NE İNSANLARLA DALGA GEÇMEKMİ
GLoBe-Y-Gençlik 22.12.2008, 15:10 guvenlıkcı sert kayayaya carpmıs...!
sivaslıavukat 22.12.2008, 15:39 evet kızına karşı şiddet uygulanmasını kınıyorum.bilent uyguna da biraz fevri çıkış yerine olgun olmasını salık veriyorum.birileri bu şekilde tahrik etmek isteyebilir
Soğukkanlı ve sağduyulu açıklaman için teşekkür ederim , umarım senin gibi düşünenlerin sayısı artar.
eroltas58 22.12.2008, 16:20 evet kızına karşı şiddet uygulanmasını kınıyorum.bilent uyguna da biraz fevri çıkış yerine olgun olmasını salık veriyorum.birileri bu şekilde tahrik etmek isteyebilir
yasin kac bilmiyorum ama insanin kizina sille ,birak lafatmak ne demek biliyormusun.azbile yapmis ben olsan orada cok agir seyler yapardim.
BÜLENT HOCA GEREKEN CEVABI VERMİŞ.
|