Orijinalini görmek için tıklayınız : KAPTAN BUNU YAPARSA DIGERLI NELER YAPAR

34-murat-58
12.09.2005, 11:33
HAKKI BILE ATMOSFERDEN ETKILENIP..
TOPU ELIYLE TUTUYORSA DIGER COCUKLAR NE YAPSIN...
HAKKI KI SUPERLIG TECRUBESI OLAN BIR FUTBOLCUMUZ..

DJMuRaT
12.09.2005, 11:38

Doğru söylüyosunda ...Böyle bi olay ancak 50 yılda bir olur o da Hakının Başına Geldi!
Kaptanımzıın her zaman yanındayız.

Disi Kartal_58
12.09.2005, 11:39
bence bir şansızlıktı o böyle bir anda hakkıya destek olmak lazım
adamın yerine kendinizi bir koysanıza ne kadar kötü birşey

GeCeVeMaVi58pRf
12.09.2005, 12:01

galiba sen macı izlemedin yan hakem butun hırsıyla bayragı salladı ve diğer futbolcularda oyunu bıraktılar hakkı baba ne yapsın herkes onun ustune gıdıyor zaten yenılıyorduk yanılgının faturasını hakkıya cıkarmayalım mac 1-0 dı ve sivasspor hiçte gol atacakmıs gıbı oynamıyordu...

kursad58
12.09.2005, 12:04
HAKKI YA BURDA TEK KELİME KÖTÜ BİR ELEŞTİRİ YAPILMASIN O ÇOCUKLARIN HİÇBİRİ BUNU HAKETMEDİ DÜN HEPSİ ASLANLAR GİBİ ELLERİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTILAR BİR ÇOK GALATASARAYLI ALİ SAMİYENDE ŞU AN KADAR EN AKILLI TOPU SİVASSPORUN OYNADIĞINI SÖYLÜYOR ONLARA SONUN KADAR DESTEK OLMALIYIZ KLAVYE BAŞINDAN BU İŞLER OLMUYOR

agca58
12.09.2005, 12:40
ne alaka ya , adam şansızlığın ve salak hakemlerin kurbanı oldu. tek büyük hata sivassporun ofansif futbol oynamaması...

acakislalimahoni
12.09.2005, 12:46
MORAL BOZMAK YOK SONUNA KADAR DESTEKLEMEMİZ LAZIM HADİ HERKES OLİMPİYATA SİMDİ UYUMAYIN İSTANBULLU YİĞİDOLAR BU MESAJI OKUYAN HERKES MAHALLESİNDE DERNEĞİNDE ÇAĞRI YAPSIN BÜTÜN TÜRKİYEYE YİĞİDONUN GÜCÜNÜ GÖSTERELİM

Kokomo
12.09.2005, 12:53
Maçın 0-0 bitmemesinin en büyük nedenlerinden birisi, Cem Karaca'nın sakatlanıp çıkmasından sonra yerine Lorant'ın İlhan'ı değil de Musa Kuş'u alıp,
Balili'yi orta beşlinin soluna çekmesi oldu. Balili Hayrettin'e destek olamadığı için tüm akınlar ve goller bu kanattan geldi. Kalla ise olağanüstüydü.

Diger yandan Penaltı pozisyonunda asıl konuşulması gereken Hakkı değil de dünyada hiçbir hakemin faul demeyeceği bir pozisyona Bayrak kaldıran Yan hakemdir !

Saygılar.

karakule58
12.09.2005, 12:57
kaptan hakkının üzerine gitmemek lazım canı saolsun bu zaman kadar süperliğde bize 4 puan kazandırdı. hakemlerin kurbanı oldu ...

ElbeyLi58
12.09.2005, 13:02
Sivassporlu Hakkı: "Orta hakemin devam kararını göremedim"

Galatasaray-Sivasspor maçında yaşanan ilginç penaltı pozisyonuyla ilgili olarak orta hakem Mustafa Çulcu, topu eline alan Sivassporlu futbolcu Hakkı'nın, kendisinin devam kararını gördüğünü ileri sürdü.
Çulcu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, yardımcı hakemin faul gerekçesiyle bayrak kaldırmasına rağmen kendisinin bu karara katılmayarak ''Devam'' kararı verdiğini belirterek, ''Herkes bilir ki futbolda nihai kararı orta hakem verir. Hakkı ile göz göze gelerek (Oyna) diye işaret ettim. Ama Hakkı topu eline aldı ve hata yaptı. İlginç bir penaltı pozisyonu oldu'' diye konuştu.
Sivassporlu futbolcu Hakkı ise yardımcı hakemin bayrağını kaldırdığını gördüğünü ifade ederek, ''Diğer oyuncular da duraklamıştı. Orta hakemin (Devam) kararı verdiğini göremedim. Topu elime alınca penaltı kararı verdi. Sanırım maç stresinden kaynaklandı. Çok üzgünüm'' dedi.

ElbeyLi58
12.09.2005, 13:11
Teknik Direktörü Werner Lorant da Galatasaray ile
oynadıklarını vurgularken, yedikleri penaltı golü için ise,
''Ben kariyerimde ilk defa böyle bir penaltı ile karşılaştım.
Oturduğum yerden tek görebildiğim, yan hakemin bayrağı kaldırdığıydı.
Orta hakemin nasıl bir karar verdiğini göremedim'' dedi.
Lorant, gelecek ile ilgili de Sivasspor olarak buraya kadar
nasıl geldilerse aynı şekilde yollarına devam edeceklerini kaydetti.

serhankaburcuk
12.09.2005, 15:46

Hakkı atmosferden falan etkilenmedi...Hakemin gazabına uğradı...Biz Sivassporlu Yiğidolar olarak kaptanımızın arkasındayız..

rguler
12.09.2005, 15:52
Hakkıya bu konuda yüklenmek yanlış olur.Düne kadar aslanım dediğimiz birine hemen tu kaka demek bize yakışmaz.sivassporun ve bütün futbolcuların her zaman yanında ve destek olmalıyız.

bbptek58
12.09.2005, 15:54
HAKKI NIN BAŞINA GELEN OLAY KİMSENİN BAŞINA GELMEZ OLDU BİR TALİHSİZLİK NAPALIM

SİVAS İST ÜBERALL

34-murat-58
12.09.2005, 15:58
hakkıya faturayı yuklemıyoruz...
allahı var butun hırsıyla oynadı herzaman yanındayız..
hakem bayrak salladı ama onemlı olan orat hakem bıraz dıkkatlı olmak lazım..
zaten mac 1:0 dı bırde berabere olsa o penaltıyla yenılsek yıkılırdık..

Sweetgirl
12.09.2005, 16:03
Halkki'miza haksizlik yapmayalim! bencede hakkinin hic bir sucu yoktu! ne atmosferden etkilenmek ya! daha cok hakemin bir hatasinin kurbaniyiz!

ErdalGüler
12.09.2005, 16:13
Her futbolcunun başına gelebilir... Hele hele lige yeni çıkmış, 4 haftada yenilgi yüzü görmemiş bir takımda yer alan ve ilk derbi heyecanını yaşayan oyuncularımız bana göre çok iyi mücadele ettiler. Belki bir şansızlık yaşadık ama olsun bunlar bizim için tecrübe ve iyi futbol demektir. O yüzden tüm Sivasspor takımının karşısındaki kim olursa olsun Galatasaray maçındaki gibi mücadele edeceğini ve her hafta daha da iyi olacağını düşünüyorum...

5841
12.09.2005, 16:27
Hakkıya bu konuda yüklenmek yanlış olur.Düne kadar aslanım dediğimiz birine hemen tu kaka demek bize yakışmaz.sivassporun ve bütün futbolcuların her zaman yanında ve destek olmalıyız.
SENLE AYNI GÖRUŞTEYIM HAKSIZLIK YAPMAYALIM. BİZ ONLARI HEP SEVIYORUZ

CAGLAYAN
12.09.2005, 16:38
Kaptan Hakkının Üzerine gitmemek lazım canı sagolsun .
Bence büyük bir şansızlıktı böyle bir anda Hakkıya destek olmak lazım

abircan
12.09.2005, 16:51
hakkıya faturayı yuklemıyoruz...
allahı var butun hırsıyla oynadı herzaman yanındayız..
hakem bayrak salladı ama onemlı olan orat hakem bıraz dıkkatlı olmak lazım..
zaten mac 1:0 dı bırde berabere olsa o penaltıyla yenılsek yıkılırdık..

yav murat biraz negatif yorum yapmaktan vazgeçsen dahi iyi olacak bunun için demiyorum ama sanki 40 yıllık takımı yargılar tarzda yazıyosun birde eski gs olduğun vurgusu var yorumlarında , ayrıca hatasız kul olmaz bak sen bile iki satır yazıda bile hatalı yazabiliyosun orta hakem yazacakken orat yazmışsın çokda hata aramayın o ayıp hakem ikilisinin di, arkadaşım kaşının üstünde gözün duruyor be :) bu hata değil pardon

34-murat-58
12.09.2005, 17:00
yazılarımda hata yapmıs olabılırım ama..
sozlerımın sonuna kadar arkasındayım..
sende benım gs lı oldugumu yazıp duruyorsun ben gs lı degılım..
zorla takım degıstırteceksın...
hakkı hatalıydı bunu kabullenmek lazım..
hakkıyı oldurecekte degılız..bugune kadar aslanlar gıbı oynadı dunde dahıl..
ama hatayıda kabul etmek lazım..
benım ıma etmek ıstedıgım daha tecrubesız bır takımız..bıraz daha dıkkatlı olmalıyız..
bızım takımımız gecen sene asy de beledıye macında kadıkoyde sarıyer macında
olımpıyatta karagumruk macında bızım onları desteklememıze ragmen atmosferden etkılenmıslerdı...
bu maclara gıttıysen hatırlıyorsundur......
sonunda korkulu ruya gormektense bastan uyarıyorum...

mistili
16.09.2005, 23:27
tecrübeli takımlara dikkat edin hiç bir futbolcu oyun durduğunda bile topu eline
almıyor.hep ayakla oynuyorlar.bizimkiler ise düdük çalarçalmaz topu ellerine alı-
yorlar.buna gerek yok çünkü trübünden de düdük sesi gelirse vay halimize.
futbolcu hiç bir zaman elle oynamamalıdır.buna dikkat etmek tecrübe olsa gerek.
kaptanı hakemler aldattı ama ele almak terine topu her zaman ayakla atmak lazım.

skywriter
16.09.2005, 23:31
Ayda yilda bir yasanacak talihsizlikten dolayi oyuncumuzu daha fazla rencide etmenin manasi yok. Hakki bugunku Trabzonspor macinda gorevini tumuyle yerine getirmistir ve diger maclarda yerine getirecektir de.
Zaman elestiri zamani degil, takimimizi her turlu durumda desteklememiz lazim..

sarkislali
17.09.2005, 00:02
Her insanin basina gelebilir. Heyecaninin kurbani oldu. Deneyimlerle istedigimiz yere ulasacagiz. Trabzon u gectik. Sivasim kesinlikle Avrupa ya acilmayi hedeflemelidir.

hemso58
27.09.2005, 09:35
HAKKI BABANIN HER ZAMAN YANINDAYIZ.YAPTIĞI HAREKETLE DİKKATLER ÜZERİNE ÇEKİLDİ VE YENİLGİNİN FATURASI ONA KESİLDİ.DİKKATİNİZİ ÇEKERİM ZATEN 1-0 YENİK DURUMDAYDIK...