FurkaN
29.12.2008, 19:30
Artık kafası iyice karıştı bence yararlı olamayacak artık kendisi de istiyor gitmeyi kalmasının bir anlamı yoktur.
Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız SATILMASIN Sayfa :
1
[2]
FurkaN 29.12.2008, 19:30 Artık kafası iyice karıştı bence yararlı olamayacak artık kendisi de istiyor gitmeyi kalmasının bir anlamı yoktur. mev58lüt 29.12.2008, 19:42 Sene sonu satamazsın, adam kendi gider. Sene sonu serbest kalıyor. O zamanda yönetimi topa tutarlar sözleşmeli oyuncunken neden satmadınız diye. Ne demişler, davulun sesi uzaktan hoş gelir. bence mehmet yildiz sivasspor,da kalacak sampiyon olacik GS 10 milyon versede gitmiyecek......:D SAMPIYON SIVASSPOR UTKUM_58 29.12.2008, 20:26 git işine kardeşim. Mehmeti 5 milyona sattıktan sonra başarısız olunca da gururlanacak mısın? SACMA SACMA KONUSMA ARKADASIM TEK ADAMLA BASARIZMI OLUNUR.. BARI MANTIKLI YORUM YAP....OZAMAN MEHMET YILDIZ GITSIN SIVASKUME DUSER OYLEMI ALLAM YA... poseidon26 29.12.2008, 23:37 bence mehmet yildiz sivasspor,da kalacak sampiyon olacik GS 10 milyon versede gitmiyecek......:D SAMPIYON SIVASSPOR Diyelim Mehmet Yıldız gitmedi kaldı klüpte. Şampiyonluğu kim garanti ediyor peki? Sanki her sene şampiyon olunuyormuş gibi nerden bu kadar emin olabiliyorsunuz şampiyonluktan? Diğer takımlar da enayi gibi bekleyecekler çünkü değil mi? Vakit varken satıcaksın para kazanıcaksın. Yokluktan ortaya çıkmış bir Sivasspor takımı var. Yaşadıkları sıkıntıları en iyi onlar bilir. Son pişmanlık fayda etmez. Koskoca takım Mehmet gidiyor diye şampiyonluk yarışından kopacaksa, hiç oynamasınlar o zaman. Diğer futbolculara saygısızlık ediyorsunuz böyle söyleyerek. mev58lüt 30.12.2008, 00:01 Diyelim Mehmet Yıldız gitmedi kaldı klüpte. Şampiyonluğu kim garanti ediyor peki? Sanki her sene şampiyon olunuyormuş gibi nerden bu kadar emin olabiliyorsunuz şampiyonluktan? Diğer takımlar da enayi gibi bekleyecekler çünkü değil mi? Vakit varken satıcaksın para kazanıcaksın. Yokluktan ortaya çıkmış bir Sivasspor takımı var. Yaşadıkları sıkıntıları en iyi onlar bilir. Son pişmanlık fayda etmez. Koskoca takım Mehmet gidiyor diye şampiyonluk yarışından kopacaksa, hiç oynamasınlar o zaman. Diğer futbolculara saygısızlık ediyorsunuz böyle söyleyerek. Sivaslıysan konuş örnek alsınlar,fenerliysen sus adam sansınlar,galatalıysan git kafanı koparmasınlar. sivasspor yokluktan her sey para deyil serhatcan 30.12.2008, 02:52 Sivaslıysan konuş örnek alsınlar,fenerliysen sus adam sansınlar,galatalıysan git kafanı koparmasınlar. sivasspor yokluktan her sey para deyil çok mantıksızca yorum yapıyorsun. Mantıklı biri mehmet in artık sivasta misyonunu tamamladığuını ve satılarak sivassporun yapılanması için para kazandırmak için transfer olması gerektiğini bilir. ve bir takım 1 futbolcuya endexsliyse o takımın geleceği yok demektir.mehmet 27 yaşında .2 sene daha bu performansla oynadı. eee ondan sonraaa..? farzet bu sene şampiyoun oldu .21 sene sonra mehmet bu performansı gösteremeyecek demekki ozaman sivasspor küme düşecek. yine söylüyorum. sivassporun yeniden ve iyi yapılanması için mehmet in gitmesi şaert ve gelecek paraylada ileriye dönük yatırımlar yapılabilir. serhatcan 30.12.2008, 02:58 Sivasspor zaten bir oyuncuya endeksli ve o da Mehmet Yildiz. Bütün sistem Mehmet Yildiz'a dönüyor ve bunu Mehmet'in gittiginden sonra herkes farkina varacak. Sivasspor bundan sonra sampiyonlugu düsünmesin. kardeşşş. mehmet gişderse sivasspor kümeyemi düşecek. bu ne mantıksız bir yorum. vee bir takım 1 futbolcuya endexsliyse o takımın geleceği yok demektir.. mehmet kaldı diyelim.3 sene daha oynadı ve 31 yaşına geldi. eee 31 yaşında şimdiki performansını gösterecekmi. haliyle gösteremeyecek çünkü fiziksel bir olay. veeeee demekki 3 sene sonraa sivasspor jümeye düşecek.bu ortaçağ zihniyetidir. günlük başarıdan medet ummak başarısızlıktır.bari bu düşünceyi yaşamında uygulama kardeş. yani allah korusun aile reisin vefat etse senindee bu dünyada yerim yok deyip ölmek istemen gibi( allah korusun )yada hayata küsüp sorumluluklarını yerine getirmek istememen gibi. serhatcan 30.12.2008, 03:00 MEHMET YILDIZ SİVASSPORDA MİSYONUNU TAMAMLAMIŞTIR ARKADAŞLARR. GİTMESİ HEM KENDİ İÇİN HEMDE SİVASSPOR İÇİN İYİ OLACAKTIR. serhatcan 30.12.2008, 03:04 SATMATZINLAR MEHMETIN YERİ KIMSE DOLDURAMAZ İÇİN ŞAMPİYONLUKTAN ETMESİNLER BİZİ PARAYA DEĞİL TARİH YAZMAYA ŞAMPİYONLUĞA İHTİYACIMIZ VAR .:confused::confused: kardeşşş yaşın kaç bilmiyorum.sen GÖZTEPE diye bir takım duydunmu.. onlarda zamanında tarih yazdılar.1 ligde yenmediği takım yoktu,avrupa kupalarında oynadılar ve seyircileride hiç bir klüpte yoktu. şimdi nerdeler biliyormusun. amatör kümeye kadar düştüler. neden mii iştee günlük başarılarla sevindikleri için,geleceklerine yatırım yapmadıkları için. koz58 30.12.2008, 03:17 Mehmet Yıldız 5 Ocak' ta imza atacağı bir çok yerde yazıyor. Fotomaç' ta yazmış zaten.Daha uzatmaya gerek yok,alan almış,satan satmış. Buyrun burda sizde bakın: http://www.fotomac.com.tr/gal109.html Mehmet Yıldız, Cimbom'a hayırlı uğurlu olsun Galatasaray, yılan hikayesine dönen Mehmet Yıldız transferinde amacına ulaştı. Galatasaray ve Sivasspor yöneticileri dün bir kez daha masaya oturdu ve transfere son şeklini verdiler. Anlaşmaya göre, Cimbom Mehmet Yıldız'a karşılık Sivasspor'a 3.5 milyon euro ve iki oyuncu verecek. İmzalar ise 5 Ocak'ta atılacak. mev58lüt 30.12.2008, 03:29 kardeşşş yaşın kaç bilmiyorum.sen GÖZTEPE diye bir takım duydunmu.. onlarda zamanında tarih yazdılar.1 ligde yenmediği takım yoktu,avrupa kupalarında oynadılar ve seyircileride hiç bir klüpte yoktu. şimdi nerdeler biliyormusun. amatör kümeye kadar düştüler. neden mii iştee günlük başarılarla sevindikleri için,geleceklerine yatırım yapmadıkları için. SIVASSPOR BIR MEHMET BALI DEYIL BIR MEHMET DACHA GELIR SAMPIYON SIVASSPOR:D:D:D:D:D:D:D PirO58 30.12.2008, 11:22 Serhatcan'in dedigi çok dogru, bence kulak verin ve protestonuzu yapin. tuzlugollu 30.12.2008, 12:58 satilsinya mehmet yildiz nede olsa seneye tekrar sivasa donecek en azindan karimiz olur mehmet istanbul takimlarinda oynayamaz kulubede yatar yatar kilo alir amma maddi acidan kazanir bence gs de sivastaki kadar yildiz olamayacak gitsin gule gule ..... tuzlugollu 30.12.2008, 13:00 mehmet yildizin gitmesinide istiyorum balili banko oynar ve eminimki mehmetten cok gol atar balili bir kadro maca baslamadan rakibi soyunma odasinda strese sokuyo ....balili ne yapacagi belli olmayan bi ye tenek tuzlugollu 30.12.2008, 13:03 gs den umit karani degilde umarim genc aydini alirlar takasta valla muthis bi oyuncu gelecek vadeden bi yildiz adayi bence poseidon26 30.12.2008, 13:56 gs den umit karani degilde umarim genc aydini alirlar takasta valla muthis bi oyuncu gelecek vadeden bi yildiz adayi bence Bu yüzden Aydın'ı hiçbir yere vermezler zaten. Ancak kiralık gider. YiğidoGençlik 30.12.2008, 13:58 satılıyorsa satılsın satılmıyacaksa bu dedikodular bitsin bu dedikodolar Sivasspora ve Mehmet e zarar veriyor bunda yönetimimizin büyük kabahatı var bu ne kardeşim önüne gelen yönetici teknik direktör herkes bişi söylüyor ey Bülent Uygun senin işin mi futbolcu satmak herkes işini yapsın... SenSetik 30.12.2008, 14:22 İŞTE SON GELİŞME; MEHMET YILDIZ KALDI MI, GİTTİ Mİ? Haberi yazdırın 30 Aralık 2008 14:13 Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, golcü futbolcuları Mehmet Yıldız`ın takımlarında kaldığını söyledi. Ünsal, kaptanları Mehmet Yıldız`ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray kulübüyle yapılan görüşmelerin sonuçlandığını kaydetti. İki kulübün de karşılıklı anlayış içerisinde, iyi niyetli olarak görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirten Ünsal, bunun sonucunda transfer anlaşması sağlanamadığını ifade etti. Ünsal, "Mehmet Yıldız Sivasspor'da kaldı" diye konuştu. serhatcan 30.12.2008, 14:31 EVEEETTT GÖRÜŞMELER SONUÇLANDI VEE MEHMET YILDIZ SİVASSPORDA KALDII...... serhatcan 30.12.2008, 14:34 KAYBEDEN SİVASSPOR OLDUUU. SİVASSPORUN GELECEĞİ YOK OLDU. serhatcan 30.12.2008, 14:34 GÖRÜŞMELER SONUÇLANDI. MEHMET YILDIZIN GALATASARAYA TRANSFGERİ GERÇEKLEŞMEDİ. MEHMET YILDIZ SİVASSPORDA KALDI. iborotti58 30.12.2008, 15:30 Sezon sonu satılabilir. bir zamanlar gençlerbirliğinin yaptığı gibi yıldızlar yetiştirip iyi paralara satabiliriz. şu anda gençlerbirliği ve diğer takımlar hali ortada. Biz şu anda o takımlara göre yeniyiz,başarısızlıkta yaşayacağımız çöküş büyük olabilir.Şu andaki güzel gidişi bozmamamız en doğrusu.Servet gittiğinde yeri doldurulurdu ama canını dişine takan bir yıldız yeri zor doldurulur.Şu anda liglerdeki golcülerde yıldızı tarafsız olarak bir kıyaslayın ona göre düşünün. gül5858 30.12.2008, 17:02 Biz ne desek boş herşeyi hazırlamışlar bir imza kalmış Biz taraftarlara kabul etmekten başka çözüm yok Ne karar alınırsa alınsın tabiki sivas sporun yanında olmak ve desteklemek düşer biz SİVASLILARA AMA GÖNÜL İSTERKİ ANA DOLUNUN YILDIZLARI TEK TEK KAYMASIN MEHMET YILDIZ GİBİ UTKUM_58 30.12.2008, 17:10 YA SIVASA NE YILDIZLAR GELECEKTIR INSALLAH; UMUDUM HIC BITMIYOR; DUN PLAYSTATIONDA SIVASSPOR CHEELSI SAMPIYONLAR LIGI FINALINDE OYNADIM 2-1 KAZANDIM KUPA BIZIM OLDU...birgun o GERCEK OLCAK.. MEHMET YILDIZIN IKI TOPUDA DIREKTEN DÖNDÜ...:D halitt58 30.12.2008, 17:35 bence satılmasın orada harcanır halitt58 30.12.2008, 17:37 yıldızın satıması çok yanlış parasal yoldan sıkıntı varsa değişik çözüm bulunmalıdır mustafa_kavak58 30.12.2008, 19:36 Mehmet Yıldız Yuvada Kaldı! -------------------------------------------------------------------------------- Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, golcü futbolcumuz Mehmet Yıldız`ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray kulübüyle yapılan görüşmelerin sonuçlandığını ve takımımızda kaldığını söyledi. İki kulübün de karşılıklı anlayış içerisinde, iyi niyetli olarak görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirten Ünsal, bunun sonucunda transfer anlaşması sağlanamadığını ifade etti. Ünsal, "Mehmet Yıldız Sivasspor'da kaldı" diye konuştu. -MEHMET YILDIZ, ANTALYA KAMPINA KATILDI- İkinci yarı hazırlıklarını Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Sueno Otel sahalarında sürdüren Sivasspor, günde çift antrenman yapıyor. Bu sabahki antrenmanda PAF takımdan 8 futbolcu sahada çalışırken, A takım oyuncuları konakladıkları otelin fitness salonunda çalıştı. ``Yiğidolar``ın golcüsü Mehmet Yıldız`ın da kampa dahil olduğu bildirildi. Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bülent Uygun, Antalya`daki hava şartlarının Sivas`a göre çok güzel olduğunu söyledi. Ortamın güzel olmasının oyuncuların da çalışmalarını olumlu etkilediğini ifade eden Uygun, ``Sezonun devre arasına sakatsız bir şekilde girdik. Bu da bizi umutlandırıyor. Şu ana kadar da her şey güzel gidiyor`` dedi. Uygun, futbolcularına yapılan transfer tekliflerinin takım üzerinde olumlu etki yaptığını sözlerine ekledi. kaynak: sivasspor resmi sitesi 58zarali 30.12.2008, 20:02 satılmadıı mehmet yıldız sivassporda kaldı ademgoze 30.12.2008, 20:48 http://www.tumspor.com/manset/images/20081230143307.jpg myway 30.12.2008, 21:18 http://www.tumspor.com/manset/images/20081230143307.jpg anaaa biz :D Fotograf denizlide Sivassporun kaldigi otelde izmirliyigidolar tarafindan cekilmistir..:) Mehmet yildizi omuzlara alip havaya firlattik fotograftan hemen sonra. Yalcin abi bu fotografta nereye gidiyorsun oyle :) eheeh cok guluyorum baktikca hala..:) Guzel bi hatira olarak kaldi... ertor58 30.12.2008, 21:30 benim başkanımızın ve bülent hocanın klubü menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğine inancım tamdı sözü edilen teklifler verilmiş olsa satılacaktı ve klubumuz kazanacaktı ancak gs parasal teklifini 2 milyon avrodan yukarı çıkaramadığı ve ümit karan ile diğer fubolcularını ikna edemediği için transfer gerçekleşmedi. mehmet için 2 milyon avro da az olacağı için satılmadı. sonuçta klubun menfatleri doğrultusunda hareket edildi. tebrikler başkan tebrikler bülent hoca. bu arada bu haberler çıkar çıkmaz mehmetin üstünü çizenler arkasından konuşanlar başkana ve hocamıza sözlü saldırıda bulunanlar utanıyorlardır şimdi herhalde. sabanoh 30.12.2008, 21:56 Ben bir koyu yigidoyum fakat mehmetin gitmesini isterdim . 2 milyon euros + yaser + guven + necati + aydin(kiralik) , bu çok güzel teklif bunu kabul etmeliydi mecnun baskan . Eger mehmet bizi sampiyon etmezse ben sizi görürüm o zaman . Yaw bir adama o kadar mi güvenilir. Hem onun için iyi bir baslangiç olurdu galatasaray dan sonra avrupa bekliyordu fakat illaga sampiyon yapmasi gerekmis mehmetin bizi . Mehmeti görürüm simdi . Aydin ve yaser bizi sampiyon ederdi zaten eger uyum olsaydi. Eger bir tek para teklif etselerdi kabul etmezdim . Ama birde aydini , yaseri ve ön liberoya mehmeti veriyorlardi . Halen kizginim yönetime . Diyarbekir21 30.12.2008, 23:24 Sivasspor dan satılacaksa kafaya koyulmuşsa eğer ve yeni sağlam transferler varsa satılsın derim ama yeri doldurulamayacak gibiyse bence gereksiz yigido_sampiyon 30.12.2008, 23:31 Sivasspor dan satılacaksa kafaya koyulmuşsa eğer ve yeni sağlam transferler varsa satılsın derim ama yeri doldurulamayacak gibiyse bence gereksiz fakat bu transfer devre arasında olmaması lazım...sezon sonu bende mehmet yıldızın gitmesine onay veriyorum...zamanı geldiğinde oyuncuyu tutmanın bir yararı yok... trafocu 30.12.2008, 23:56 Satılmasın.Üstelik her maçta fileleri havalandırsında spor gündeminde adından hep söz ettirsin.Haydı Mehmet. Göreyim seni.Sivas senin yanında. black34 31.12.2008, 00:47 satılsın veya satılmasın demıyorum sivasspor kulübü için ne faydalı olucaksa o olsun diyorum ve baskanımız sivasspor kulübünün başında olduğu sürece kulübümüz için vargücünü sarfedeceğine inanıyorum bi kulupte bi futbolcu daima kalıcak diye birşey yok kulübün menfeati neyse o sonuç sağlanmalı diye düşünüyorum saygılarhttp://img.fotoambar.com/img/05/7cfd212def9cb6bd3fcfde7b2b1a02 8a.png mucahit_58 31.12.2008, 01:53 herkes satilmasin diye yorum yapmista bu satilsin diyenlere anlam veremiyorum bi Mehmet yildiz daha cikarmi sivastan? Elimizdeki degerlere sahip cikmaliyiz... davulcu 31.12.2008, 12:06 Aslan değiliz ki Yelemiz Olsun, Kanarya Değiliz ki Uçup Konalım, Kartal Değiliz ki Pençemiz Olsun, Laz Değiliz ki Kolbastımız Olsun.. YİĞİDOYUZ Kİ NE MUTLU OLSUN...!!! MEHMETİMİZ VAR OLSUN... etzel1967 01.01.2009, 20:49 takım liderken ve geçen seneye göre daha iyi futbol oynuyorken satılması yanlış olurdu...kalması çok iyi oldu....... izmirliyigido 01.01.2009, 21:22 Mehmet Yıldız'ın transfer konusu geçtiğimiz günlerde netleştiği için anket oylaması kapatılmıştır. Bu ankette 4934 kişi oy kullanmış ve bunlardan 2674 kişi % 54,20 oranında satılmasını istemezken, 2191 kişi % 44,41 oranında satılması yönünde görüş bildirmişlerdir. 69 kişi ise % 1,40 oranında kararsız kalmıştır. Bu ankete oy veren ve sitemizi yoğun bir şekilde ziyaret eden siz YİĞİDO'lara teşekkür ederiz. Başka, heyecanlı, sürükleyici ve ilginç anketlerle yine sizlerle olacağız. AYK |