Orijinalini görmek için tıklayınız : SÜPERLİG TRANSFER GÜNLÜĞÜ
SenSetik 26.12.2008, 11:45 ARKADAŞLAR GÜNLÜK TRANSFERLERLE İLGİLİ HABERLERİ, FISILTILARI BU BAŞLIK ALTINA YAZABİLİRİZ...İLK OLARAK BEN BAŞLIYAYIM BUGÜN;HEM DAHA DERLİ TOPLU BİR BAŞLIK OLUR HEMDE KONU KİRLİLİĞİNİ ÖNLEMİŞ OLURUZ.
26.12.2008 CUMA
SİVASSPORUMUZ
Kırmızı-beyazlılar, Ankaragücü'nde forma giyen Mehmet Yılmaz ile Sakarya'da kiralık oynayan G.Saraylı Özgürcan için düğmeye bastı.
Mutlaka yerli oyuncu
Golcü Mehmet Yıldız'a gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alan Sivasspor, forvete takviye yapmak için hazırlıklara başladı. Balili ve Tum'un yanına yerli bir santrfor takviye etmeyi düşünen kırmızı-beyazlı takımın Ankaragücü'nün forveti Mehmet Yılmaz ve bonservisi Galatasaray'da olan Sakaryalı Özgürcan için
girişimlere başladı.
Mehmet "gelirim" dedi
Daha önce Trabzonspor forması giyen Mehmet Yılmaz'ın, teknik direktör Bülent Uygun'la bir telefon görüşmesi yaptığı ve "Kulüple anlaşırsanız, seve seve sizle çalışırım" dediği öğrenildi. Sivasspor'un, para problemleri nedeniyle Sakarya'dan ayrılmak isteyen Özgürcan Özcan konusunda da Galatasaray'ın kapısını çalacağı bildirildi.
BURSASPOR
Bursaspor'da Güvenç Kurtar'ın istifasının ardından teknik direktör arayışları yoğunlaştı. Yönetim dün önce Rıdvan Dilmen'le görüştü. Dilmen'den "Hayır" cevabını alan yeşil-beyazlılar bu kez Şenol Güneş'e yöneldi. Yılmaz Vural da Bursa'nın listesinde. Öte yandan taraftarlar Bursaspor'dan yetişmiş Adnan Örnek'le anlaşılması için yönetime yoğun baskı yapıyor.
ANKARAGÜCÜ
Teknik direktör arayışlarını yoğunlaştıran MKE A.Gücü ibreyi eski hocası Hakan Kutlu'ya çevirdi. Kulübe yakın kesimler Kutlu ile bugün anlaşma yapılabileceğini açıkladı. Yöneticiler ise "İkinci yarıda yepyeni bir takım olacağız. Maddi sıkıntılar yakında bitecek. Taraftarımız merak etmesin" diye konuştu.
DENİZLİSPOR
İkinci yarı öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor'un, Kocaelispor'la yollarını ayırmaya hazırlanan Murat Hacıoğlu'nu renklerine bağlamak istediği öğrenildi. Tecrübeli oyuncu, "Kocaelispor ile bağlarım kopmak üzere. Eğer anlaşırsak Denizlispor'a seve seve gelirim" dedi. Öte yandan Denizlispor, Trabzonsporlu Erdinç ve Jabi'yi transfer etmek
için harekete geçti.
KAYSERİSPOR
Kayserispor, süper bir golcü almayı hedefliyor. Başkan Recep Mamur, alacakları forvetin kimse tarafından tartışılmayacağını belirtti. Öte yandan ilk yarıda kalesinde 7 gol gören Kayserispor, Avrupa'nın en önemli 10 ligi arasında, ilk yarıda "en az gol yiyen ekibi" sıralamasında 3. takım oldu.
mustafa_kavak58 26.12.2008, 12:08 "Kulübüme teklif geldiyse bundan haberim yok"
Turkcell Süper Lig'de ilk yarının bitişiyle birlikte adı transfer gündeminden düşmeyen Sivassporlu Mehmet Yıldız, "Henüz bana gelen resmi bir teklif yok" dedi.
2007-2008 Futbol sezonunun flaş isimlerinden Sivasspor'un başarılı futbolcusu ve kaptanı Mehmet Yıldız son zamanlarda hakında çıkan transfer haberlerini DHA'ya değerlendirdi.
Henüz kendisine bir teklif ulaşmadığını ifade eden Yıldız, "Kulübüme teklif geldiyse bundan da haberim yok. Ben şu anda Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Ama zaman ve şartlar neyi gösterir ilerleyen günlerde göreceğiz. Çıkan haberlere baktığımda sanki ben bir takıma imza atmışım gibi benim ağzımdan yazılıp çiziliyor. Ama şu an için böyle bir şey kesinlikle yok. Ben bu zamana kadar ne kimse ile görüştüm, ne de bana resmi bir teklif geldi. Kulübümün de görüştüğünü zanetmiyorum. Görüşüyorlarsa da benim haberim yok. Ama böyle bir teklif gelirse, şartlar beni ve kulübümü ikna ederse düşünebilirim" diye konuştu.
Mehmet Yıldız, ilk yarıyı ise şöyle değerlendirdi:
"Biz ilk yarıda takım olarak büyük bir başarı göstererek tarihe geçtik. Çünkü 2 yıl üst üste hiçbir Anadolu takımı ilk yarıyı lider bitirme başarısı gösteremedi. Biz bunu başardık. Bizim nasıl bir takım olduğumuzu herkes gördü. Bizim bu başarımıza kimsenin 'tesadüf' demeye hakkı yok. Böyle bir tesadüf de olmaz zaten. Artık önemli olan bizim zirvede kalmamız. Geçen yılki tecrübelerimize bakarak bu yıl şampiyonlukta daha şanslı olduğumuzu görüyoruz. Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini bütün Türkiye'ye göstermek istiyoruz."
İkinci yarıda takım olarak yakaladıkları başarıyı korumak istediklerini söyleyen Yıldız, "Geçen yılki başarımızın üzerine çıkmak istiyoruz. Türkiye'ye artık Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini göstermek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz. Zaten devre arası kampımız bu hafta sonu başlıyor. Bu hazırlık dönemini iyi geçirip, Türkiye Kupası ve içeride oynayacağımız Galatasaray maçı ile kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Benim taraftardan isteğim, takımları ile gurur duymaları. Çünkü biz Sivas şehrini ve Sivasspor'u tarihe geçirdik. Bizi desteklemeye devam etsinler. Onlar bizim için itici bir güç. 2'nci yarı daha zor geçecek, bizden desteklerini esirgemesinler" ifadesini kullandı..
bugunku spor sıtelerınde de nıgrısın kıralandıgı ve aymanın geldıgı belırtılmıs ankaragucume.ama gözümle gormeden ınanmam:)
yigidozan 26.01.2009, 22:25 eğer öyleyse hayırlı olsun kardeş. biz de kamana'ı aldık. bir iki maça izlieyecez onu da hayırlısı bakem:)
Sivassprumuz Dan Orta Sahaya Takviye Bekliyorum..
Sampionluga Giden Bir Takimin 22 Futbolcusu Olmasi Cok Yanlis Bence..
Arkadaslar Transfer Donemi Hangi Tarih Te Bitecek ?
SİVASLIYIZ 05.02.2009, 21:04 valla sivassporun kalecisi iyi forvette ii ama defans ve ortasahaya takviye lazım
yigidozan 05.02.2009, 21:31 eğer öyleyse hayırlı olsun kardeş. biz de kamana'ı aldık. bir iki maça izlieyecez onu da hayırlısı bakem:)
işte edit'in zevki burda. kamanan'ı aldık e tüm türkiye gördü nasıl bir oyuncu olduğunu. gelir gelmezz salladı füzeyi:D
korsan hüsam 23.02.2009, 13:44 bilica gitmez de kalıra defans da iyi ama orta saha sorun olabilir:D
İLK AÇIKLAMA: BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ DAHA SAMİMİYDİ!..
İLK AÇIKLAMA: BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ DAHA SAMİMİYDİ!..
Şampiyon Beşiktaş’ın yeni sezon için transfer çalışmaları sürerken Kayserispor’un yıldızı Mehmet Topuz için Kayserispor'la anlaşıldı.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Kayserispor Başkanı Recep Mamur Antalya’da transfer için yaptıkları son görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı. Mehmet Topuz’la da her konuda anlaşan Beşiktaş'ın Kayserispor’a bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro ödeyeceği ileri sürüldü.
Anlaşma sonrası ilk açıklamasını LİG TV'ye yapan Topuz, şunları söyledi:
-"BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ DAHA SAMİMİYDİ"-
10 gündür Fenerbahçe ile görüşmelerim sürüyordu ancak Beşiktaş kulübünün teklifini daha cazip ve samimi bulduğum için Beşiktaşlı da olduğum için bu teklifi kabul ettim. Beni buralara getiren Kayserispor Kulübü’ne ve Başkanım Recep Mamur’a teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun.
-"FENERBAHÇE'YE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM"-
Fenerbahçe benim menajerlerimle görüşmüştü. Onlara da çok teşekkür ediyorum benimle ilgilendikleri için. 3 sene için anlaştım Beşiktaş’la. Şu an Beşiktaşlı yöneticilerle beraber yemekteyiz. Herkese hayırlı olsun.
Besiktas Mehmet Topuz'u kapti..
yusuf_yusuf 04.06.2009, 23:54 TRANSFERLER İÇİN HAYDI HAYIRLSI DİYELIM
canimfeda58 05.06.2009, 00:00 amman ne takiyorsunuz kim iyi olacaksa türkiye ligi icin onlar gelsin
takimimiza.. ben sahsen ligin iyilesmesinden yanayim.. isterse denizlispor
dünyanin en iyi futbolcusunu alsin kiskanmam bile.. :D maksat lig pahalilassin
besiktas,Mehmet Topuz icin kayserispor ile 5 milyon euro karsılığında anlaşmış.
subasi29 05.06.2009, 01:10 bizde bır gelısme olmuyor ya herkes tıkır tıkır bızde horul horul uyuyoruz ne dıyem hayde rastgele
oguzhan_1616 05.06.2009, 09:25 Kayseri'den Yıldız atağı
İddialı bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Sivas´ın kaptanı Mehmet Yıldız´a kanca attı. İki kulüp başkanı arasında, bu transfer için görüşmeler başladı
Geçtiğimiz sezon lige erken havlu atan Kayserispor, transferde atağa kalktı... Puroviç ve Aghahowa transferlerinde büyük hayal kırıklığı yaşayan Sarı-Kırmızılılar, bu kez işi sıkı tutuyor. Yönetim, birçok kulübün transfer listesinde bulunan Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Başkan Recep Mamur’un, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yaparak, Mehmet’i transfer etmek istediklerini söylediği öğrenildi.
Son söz patronların!
Daha önce Galatasaray’ın da ilgilendiği Mehmet Yıldız’ın bonservis bedeliyle ilgili konuşmanın yapılmadığı, iki başkan arasında daha sonra yüz yüze gerçekleştirelecek bir görüşmeyle bu konunun karara bağlanacağı belirtildi. Bu arada Sivasspor Yönetimi’nin, bu transfere sıcak baktığı ifade edildi.
M.Ali Sabuncu
FANATİK
Böyle oynarsa gitsin
YİĞİDO HAKAN 05.06.2009, 09:28 bence mehmet yıldızı satmay6ın sivassporun kaptanı o gittim mi sivassporda sıkıntılar yaşanır?
Rijkaard Galatasaray'da
Galatasaray teknik direktörlük görevine Rijkaard ı getirmiş.Yardımcılığını ise Johan Neeskens yapacakmış
sivasli215 05.06.2009, 13:40 frank rijkaard galatasarayda!
şu ana avrupanın belkide dünyanın en iyi takımını, geçen seneye kadar çalıştırmış bir adamın türkiyede çalışması rakibimizde olsa sevindirdi beni!
umarım transferde de kaliteli futbolcular gelir ve türk futbolu avrupa da daha bir söz sahibi olur
sivasımızdan da artık bir yıldız futbolcu transferi bekliyorum,o kadar gelir elde etti bu sene!
bunu istemek hakkımız değil mi???
rijkardda sivasa gelecek,geldiği gibi gidecek:D
DUYURU..!
05.06.2009
Kardeş kulübümüz Sivassporda oynayan futbolcu Mehmet Yıldız ile ilgili Fanatik Gazetesinde yayınlanan haber tamamen asılsızdır...
Kardeş kulübümüz Sivassporda oynayan futbolcu Mehmet Yıldız ile ilgili Fanatik Gazetesinde yayınlanan haber tamamen asılsızdır. Kulübümüz, adı geçen oyuncu ile hiçbir ilgisi yoktur. Mehmet Yıldız’ın, kardeş kulübümüz Sivassporda daha büyük başarılara ulaşması en büyük dileğimiz
Saygılarımızla
Kayserispor Kulübü Başkanlığı
www.kayserispor.org.tr
Fanatik ve Fotomaç yalan haber yazma konusunda bir numaralar.
Ama doğru olsada üzülmezdim.
Mehmet Yıldızın gitmesini hiç istemiyorduk ama son 4 maçta oynadığı ciddiyetsiz oyun yüzünden takımı şampiyonluktan etti. tarihi fırsatı kaçırdı.
Tabi onun kadar Musa Aydın'ında kabahati var.
Hadi Mehmet yıldız eski futbolcu affedilir ama bu Musa Aydın'ı geçen sene postalamaları gerekiyordu.
İnşallah bi kulüp bulup satarlar ve bir dahada gelmez.
Nereden kardeş oluyoruz? Anlamadım.
abdulhadi 05.06.2009, 15:31 adamlar barça nın hocasını getiriyo bizimkiler şeyhmuz u alıyo zohahahahahaha
mehmetyildiz58 05.06.2009, 15:41 Sivasa kesinlike ortasahaya çok ama çok çok iyi oyun kurucu lazım...belirli bir taktiğimiz bile yok şişirme toplarla...Mehmete şişir...indirsin..geriden gelenelere asist ondan sonra ancak gol...trabzonspor maçında hayretinin attığı gol...antalya mçında sezer'in attığı golleri örnek verebilrm
sivasli215 05.06.2009, 16:26 şu an uefa nın resmi sitesinin manşetinde galatasaray ve yeni transfer rijkaard transferi var!!!
gerçekten önemli bir adım türk futbolu için!
darısı sivasımızın başına...
GALATASARAYIN ALDIĞI ADAMIN TEKNİKTİREKTÖRLÜK KARİYERİNDE hiç bir başarısı yok....barcayı bana versinler bende en az onun kadar başarı elde ederim......
muco5806 05.06.2009, 17:02 Abi valla çok şaşırdım harbiden büyük transfer.Hayırlı uğurlu olsun Beşiktaşa.Adamlara helal olsun...
Metal Gear 06.06.2009, 11:41 Mehmet Topuz transferi ne kadar ilginç bir hal aldı..
Adam ben doğuştan Bejekelyim diyor..
Bundan 2 yıl önce Bülent Uygun ,Topuz hakkındaki düşüncelerini söyleyince Kayserisporlular Bülent'i düşman ilan etmişti..Şimdi kendileri Topuz'a lanet okuyor..Kapak olsun!
58_SEMİH_58 06.06.2009, 12:25 GALATASARAYIN ALDIĞI ADAMIN TEKNİKTİREKTÖRLÜK KARİYERİNDE hiç bir başarısı yok....barcayı bana versinler bende en az onun kadar başarı elde ederim...... Yorum yaparken bazı seyleri bilerek yaz.!!!
Şampiyonlar ligi kupasını başarıdan saymayorsan diyecek bişey bulamıyorum !!!
noname87 06.06.2009, 12:34 Mehmet Topuz transferi ne kadar ilginç bir hal aldı..
Adam ben doğuştan Bejekelyim diyor..
Bundan 2 yıl önce Bülent Uygun ,Topuz hakkındaki düşüncelerini söyleyince Kayserisporlular Bülent'i düşman ilan etmişti..Şimdi kendileri Topuz'a lanet okuyor..Kapak olsun!
kayserideki oyuncuların çoğu böyle bize karşı nasıl oynadılar öldüreceklerdi bizim oyuncuları az daha Onurun futbol hayatı bitiyordu yönetim de akıllı değil şampiyonluğa oynucaz diyorsun en iyi adamını satıyorsun 5milyon euroya kayserinin paraya ihtiyacı yok şu maddi güç ve kadro bizde olsa iki senedir şampiyon olurduk
EMRE_YÜKSEL 06.06.2009, 14:43 Yaaa ben valla şu Mehmet Topuza şaştım ya hem gitcektin niye erkenden gitmedin şimdi kayserispor daha çok güçlenmesi gerkirken Mehmet Topuz kayserispordan ayrılıyor.Yani ben hayret duydum.Birde Mehmet Topuzun "Ben doğuştan Beşiktaşlıyım demesi beni yanıltdı.
Bizim transfer Mehmet Nasa gelince ben olsam Mehmet Nası almaktan üstüne para katıp Bilicanın yerine bir güzel oyuncu alırdım.Bende bu transferi sevmedim.Ama inşallah Sivasımız bu sene daha güzel transferler yapar.Şunuda söyliyim ben Mehmet Nası istemem.
Ankarasporlu Erhan Güvenin Besiktasa Aydın Karabulut karsılığında takası gercekleşmiş..
Ayrıca Mehmet Topuzun transferinin sonucunu merakla beklemekteyim :) Adam doğustan besiktaslıyım diyor,kayseri bonservisini fenerbahceye veriyor,fatih gökşen cıkıyor diyorki Mehmet doğustan galatasaraylı.. :) iyice komikleşmeye basladı :)
GALATASARAYIN ALDIĞI ADAMIN TEKNİKTİREKTÖRLÜK KARİYERİNDE hiç bir başarısı yok....barcayı bana versinler bende en az onun kadar başarı elde ederim......
kusura bakmada barçayı barça kim yaptı sen önce bunu bi düşün istersen barça orta halli bir avrupa takım iken aldı ve dünyanın en iyi takımı yaptı
58_SvS_58 06.06.2009, 20:52 mehmet topuz 5.5m euro + emrecıksın le beraber fenerbahceye verıldı besıktasın almaya calısmasını anlıyamadım zaten
adamlar barça nın hocasını getiriyo bizimkiler şeyhmuz u alıyo zohahahahahaha
eeeeeeee onlar dünyanin en basarili bes takimin kaptaninida almislardi.
ayrica Sikibeyi de getirmislerdi. biz se onlarin bir futbolcuya verdigiyle bir takim kurduk. durum ortada ligi altimizda bitirdiler. bu arda sehmuz? dogrumu yanlismi? bu konuda fikir yürütmeyecegim sadec itirazim o barca hocasini getiriyora.
Kibrisli 06.06.2009, 21:42 kusura bakmada barçayı barça kim yaptı sen önce bunu bi düşün istersen barça orta halli bir avrupa takım iken aldı ve dünyanın en iyi takımı yaptı
Gardaş sende abarttın... Barcelona orta halli bir Avrupa takımı olmadı hiçbir zaman:) Herzaman en büyük takımlardan birisiydi, maradonadan hagiye Kumandan Rivaldoya hep dünya yıldızları oynadı Reijkard'dan önce... Reijkard geldiği yıl bir kaç yıldır şampiyon olamıyordu sadece Barcelona o şampiyonluğa ulaştırdı ama unutmayalım ki geldiği yıl başkan değişimi olmuştu Barcelonada ve Rüştü dahil bir sürü transfer yapmıştı... Fakat yinede önemli bir teknik direktör öbür arkadaş gibi de küçümsememek gerek... ancak ilk yıl ne kadar başarılı olur bilemem Türkiye ligini tam bilmiyor... Ben Daumdan tırsıyorum...
espenzoFB 08.06.2009, 02:23 arkadaşlar bilica seneye bizde oynayacakmış canım gibi sevdiğim sivastan canım gibi sevdiğim fenerbahçeme geliyor hayırlı olsun feneye fb svs şampiyonlar liginde final oynamalı .... iyi geceler
espenzoFB 08.06.2009, 02:25 kusura bakmada barçayı barça kim yaptı sen önce bunu bi düşün istersen barça orta halli bir avrupa takım iken aldı ve dünyanın en iyi takımı yaptı
barça orta halli bir takımkenmi aldı ya kardeş futboldan biraz uzaksın sen heralde bu adam tam bir fiyasko göreceksiniz
aslanefe58 08.06.2009, 02:42 barça orta halli bir takımkenmi aldı ya kardeş futboldan biraz uzaksın sen heralde bu adam tam bir fiyasko göreceksiniz
yaa allahaşkına kaç defa söyledik. sivassporumuzun zaten bi yeri var. burayı gs - fb forumuna dönüştürmeyin. bize ne fb'nizden bize ne gs'nin hocasından. lütfen rica ediyoruz:mad:
canimfeda58 08.06.2009, 03:03 taner ile mehmet nas süper.. insallah ikisi geliyor iyi isler yaparlar gibi geliyor bana... bu sene iyi isler yapacagimiza inaniyorum bence öyle yabanci degildi türk yerli futbolculari almamiz cok dogru..
yaa allahaşkına kaç defa söyledik. sivassporumuzun zaten bi yeri var. burayı gs - fb forumuna dönüştürmeyin. bize ne fb'nizden bize ne gs'nin hocasından. lütfen rica ediyoruz:mad:
hemserım celallenmeden bı baslıga bak once:)bırak ısteyen ıstedıgı transferle ılgılı konussun!
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Taner Gülleri ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
davidas58 15.06.2009, 16:06 hadi be kayseri eline iyi de para geçti.al artık şu mehmet yıldızı.mehmet bu sene mutlaka transfer olmalı yoksa elimizde kalıcak.ve diğer futbolcuların çıkışını engelliyecek.mutlaka onu satıp yerine iyi bir forvet almalıyız
Mehmet Yıldızı Galatasaray'da almak istiyormuş 2milyon euro + Ümit Karan artık ne kadar doğru bilemem ama...
Ankarasporda Oyniyan Ozer Hurmaci, Fenerbahce De..
Trabzonspor Istanbul BB den Tijizuku la temasta..
Galatasaray gecen sezın bank asya 1. liginde sezonun en değerli futbocusu secilen Sezer Öztürk ile sözleşme imzalayacakmış..
tekdoktirin 16.06.2009, 02:08 KARDEŞİM NE MEHMET YILMAZIYA ALLAHAŞKINA YA SIVASA KALİTELİ TOPCULAZIM
Metal Gear 16.06.2009, 13:28 Tuttosprun habeien bakılırsa FEBE 8 milyona Poulsenle anlaşmış..Vay be!
GokhanTurna 02.08.2009, 13:34 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/8/18_264792_tomas.jpg
Gençlerbirliği Tomas’ı getirdi
Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen Stepjan Tomas'ı Ankara'ya getirdi.
Savunmaya takviye yapmak isteyen Gençlerbirliği, uzun süredir Hırvat stoper Stepjan Tomas ile görüşüyordu. Fenerbahçe ve Galatasaray formaları da giyen deneyimli oyuncu, dün Ankara’ya geldi. Son olarak Rubin Kazan’da oynayan Tomas’ın, kulüp tesislerini gezdiği ve Kırmızı-Siyahlı idarecilerle görüştüğü belirtildi. Resmi imzanın atılması an meselesi.
----------------
Yakında imzayı atar. Sevdiğim defans oyuncularından biri ve çok sağlam Sivassporda forma giymesini isterdim
Divriği58- 02.08.2009, 14:39 aynen keşke yasin yerine tomas gibi yabancı alsaydık
GokhanTurna 05.08.2009, 15:26 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_z5_Alejandro Ruiz001.jpg
Paşa'ya tangocu forvet!
Kasımpaşa, Arjantinli futbolcu Diego Alejandro Ruiz Scheuschner'i transfer etti.
Lacivert-beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Romanya Ligi takımlarından Cluj'da forma giyen 29 yaşındaki forvet oyuncusuyla kiralık olarak sözleşme imzaladıklarını, memnun kalmaları durumunda 4 yıllık opsiyonu da işleme koyacaklarını söyledi. Kasımpaşa'nın bu transferle yabancı futbolcu kontenjanı dolarken, lacivert-beyazlılar bir yerli santrfor alarak transferi kapatmayı planlıyor.
GokhanTurna 13.10.2009, 13:38 Ankaragücü, küme düşürülen Ankaraspor'dan Baki Mercimek, Adem Koçak, Bilal Kısa ve Özgür Çek ile sözleşme imzaladı.
Ankaragücü'nün dün akşam yapılan antrenmanına katılan 4 futbolcuyla kiralık olarak sözleşme imzalandığı öğrenildi.
Bu arada sarı-lacivertliler, bu akşam tesislerde Türk Telekomspor ile bir hazırlık maçı yapacak.
Murat ARICI 13.10.2009, 16:15 SİVAS ANKARADAN KİMSEYİ ALMAYACAK ANLAŞILAN..
Sivas Meydan 13.10.2009, 17:28 Melih Gökçek hedefine ulaştı işte aklı sıra mazlum rolleri oynuyor yemezler.
melih başka takımlara futbolcu vermiyormuş, başkanın açıklaması bu yönde eğer fırsat olursa muhtemelen takım transfer yapacak ankaradan...
altuntas58 13.10.2009, 20:12 Eğer kendimize gelirsek sivasspor gibi oynamaya kalkarsak bizim kadromuz çok iyi ilk yarı bitene kadar takıma şimdilik takviyeye gerek yok
EsEs2626 15.10.2009, 20:09 Aydın da A.Gücü'nde!
Ankaragücü, Ankaraspor'un orta saha oyuncusu Aydın Karabulut'u sezon sonuna kadar kiraladı.
Ankaraspor'un küme düşürülmesinin ardından, futbolculara tanınan özel transfer izni doğrultusunda Aydın Karabulut, Ankaragücü'ne geçti. Sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağlanan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeni takımıyla bugün ilk antrenmanına çıktı.
Aydın transferiyle birlikte Ankaragücü, bu sezon Ankaraspor'dan 9. oyuncuyu da renklerine bağlamış oldu. Başkent ekibi, transfer sezonunda Mehmet Çakır, Fredrik Risp, Ediz Bahtiyaroğlu ve Muhammet Hanifi Yoldaş'ı transfer etmişti. Sarı-lacivertli ekip, Ankaraspor'un küme düşürülmesinin ardından ise Adem Koçak, Bilal Kısa, Özgür Çek ve Baki Mercimek'i kadrosuna katmıştı.
A.A..
Federasyon bir karar aldı, ancak bu kararda göze çarpan bir eksik var. İki kulüp arasında şaibeli bir ilişki varsa ve sen bu yüzden kulüplerden birini ligden düşürüyorsan, kendi aralarında transfer yapmalarını da geçici olarak engellemelisin. Bu yapılmadığı takdirde, onların amacına hizmet etmiş olursun.
Amaç neydi, Ankaragücü nün ihya edilmesi, şu şartlarda bu sağlanmış görüyor...
Helal olsun...
subasi29 15.10.2009, 20:27 bır oyuncu bile alamadik bır defans ıyi olurdu
kayserispor mehmet eren , önder turacı ve süleymanu ile yollarını ayırmış
İbrahim58070 24.05.2011, 17:33 kayserispor mehmet eren , önder turacı ve süleymanu ile yollarını ayırmış
o topcular iyi olsa zaten GaYSERi bırakmazdı.Biz onun bunun artığıyla değil daha iyi transferler yapmalıyız
kangallıwert 01.06.2011, 16:42 Mersin İdman Yurdu Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Hakan Arıkan'la anlaşma sağladı ...
Mersin İdman Yurdu uğur boral la prensipte anlaşılmış.
|