Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Başkan En Doğrusunu Bilir.

ertor58
28.12.2008, 19:31
Kimse büyük başkandan daha iyisini bilemez bu klup için zira 40 yıllık hayali gerçekleştiren başkanımızdır . çok biliyosanız çok gitmesini istemiyorsanız aranızda 5 milyon euro toplayıp klube verinde mehmet te kalsın lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız ama maça gelince 3- 4 bine oynuyoruz 5- 10 ytl ye bilet alıp maça gitmek zorunuza gidiyor sms kampanyası düzenleniyor sms atmıyosunuz 500 milyarlık otobüsü aylar süren kampanyayla zor aldık. ama siz herşeyi yinede çok biliyosunuz değilmi? gitmesini istemiyenler bir araya gelsinde versin klube 5 milyon. stata maça gelenlerin üzerinde rengarenk formalar var kaçınız lisanslı ürün kullanıyorsunuz. maçta kaçınızın sırtında lisanslı sivasspor ürünleri var söylermisiniz? başkanımız klubün menfaaetleri ve mehmetin gelecegi açısından son derece güzel bir transfere imza atmıştır kendisini tebrik ediyor ve destekliyorum. hayırlı olsun klubumuzede mehmedimizede.

etzel1967
28.12.2008, 19:36
aslında bu yazdığın şeylerde haklılık payın var...şapkamızı önümüze alıp düşünmeliyiz...bu eleştirilere bir de hem sivası hem de üç istanbul takımından birini tuttuğunu söyleyenleri, yani bizi ele güne rezil edenleri ekleyelim...ama gene de takım şampyonluk yolunda ilerlerken takımın en gözde oyuncusunu başka takıma göndermek yanlış...hele de geseye göndermek daha büyük yanlış...çünkü gese rakibimiz bu bir...ikincisi ise, mehmet eğer geseye giderse bir değil iki kez bize karşı oynayacak...o sebeple transferi tasvip etmiyorum...ancak takımın şampiyonluk iddiası olmasaydı bu transfer için olumlu şeyler söyleyebilirdim...

muco5806
28.12.2008, 19:37
Kimse büyük başkandan daha iyisini bilemez bu klup için zira 40 yıllık hayali gerçekleştiren başkanımızdır . çok biliyosanız çok gitmesini istemiyorsanız aranızda 5 milyon euro toplayıp klube verinde mehmet te kalsın lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız ama maça gelince 3- 4 bine oynuyoruz 5- 10 ytl ye bilet alıp maça gitmek zorunuza gidiyor sms kampanyası düzenleniyor sms atmıyosunuz 500 milyarlık otobüsü aylar süren kampanyayla zor aldık. ama siz herşeyi yinede çok biliyosunuz değilmi? gitmesini istemiyenler bir araya gelsinde versin klube 5 milyon. stata maça gelenlerin üzerinde rengarenk formalar var kaçınız lisanslı ürün kullanıyorsunuz. maçta kaçınızın sırtında lisanslı sivasspor ürünleri var söylermisiniz? başkanımız klubün menfaaetleri ve mehmetin gelecegi açısından son derece güzel bir transfere imza atmıştır kendisini tebrik ediyor ve destekliyorum. hayırlı olsun klubumuzede mehmedimizede.40 Yıllık hayalleri gerçekleştiren başkan 5 milyon avroyu 5 ay sonra alsa olmazmıydı.Hayaller gerçekleştikten sonra umutlar ayykua çıktıktan sonra.Bu takımın KRAL ı Mehmet deilmi.En baba avrupalı golcülerle kapışan ve onlardan çok daha teknik ve yetenekli olan.Fazla bişey istemiyoruz sezon sonuna kadar kalsa ne olurdu bana söylermisin.Şampyion olamasak bile misyonunu tamamlayıp gitseydi ne olurdu?

tanju_58
28.12.2008, 19:48
51 yıllık süper ligde ilkdefa bukadar organize olmuş bir anadolu takımı var.ilk defa ikisene üst üste ilk yarıyı lider kapatmayı başaran bir takım.bundada büyük emekleri olan ve takımın demirbaşlarından bir futbolcunun heleki kaptanının şampiyonluktaki en önemli rakiplerinden birine devre arasında göndermesi benim mantığım almıyor.bu yarışın içindeyken önemli parçalarından birini gönderirsen ben nasılsa şampiyon olamam alın siz olun diyip teslim olmaktır.sonra neden anadoludan şampiyon çıkmıyo der herkes.bu mantıkla biraz zor...

sinan-58
28.12.2008, 19:51
şimdiye kadar buyuk işler yapan başkanımız bundan sonrada oyle yapmaya dvm edecek sadece destek olalım

burakkova
28.12.2008, 19:56
haklısın gardaş.. takımı buraya getiren başkan ve bülent hocadır.. onlar en iyisini bilir..

Shan58
28.12.2008, 20:35
Kimse büyük başkandan daha iyisini bilemez bu klup için zira 40 yıllık hayali gerçekleştiren başkanımızdır . çok biliyosanız çok gitmesini istemiyorsanız aranızda 5 milyon euro toplayıp klube verinde mehmet te kalsın lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız ama maça gelince 3- 4 bine oynuyoruz 5- 10 ytl ye bilet alıp maça gitmek zorunuza gidiyor sms kampanyası düzenleniyor sms atmıyosunuz 500 milyarlık otobüsü aylar süren kampanyayla zor aldık. ama siz herşeyi yinede çok biliyosunuz değilmi? gitmesini istemiyenler bir araya gelsinde versin klube 5 milyon. stata maça gelenlerin üzerinde rengarenk formalar var kaçınız lisanslı ürün kullanıyorsunuz. maçta kaçınızın sırtında lisanslı sivasspor ürünleri var söylermisiniz? başkanımız klubün menfaaetleri ve mehmetin gelecegi açısından son derece güzel bir transfere imza atmıştır kendisini tebrik ediyor ve destekliyorum. hayırlı olsun klubumuzede mehmedimizede.

Bu takıma gönül veren herkes bütçesinin elverdiğince elinden geleni yapıyor.
Paramızmı varda çıkarıp 1 milyon YTL vereceğiz klube
Bi arkadaş demişki 10 YTL'yi çok görüyorlar diye. tamamda kardeş adam 500 YTL maaşla çalışıyor, yarısı kiraya diğer yarısı yakıta elektriğe gidiyor.
zaten ay sonunu zor denk getiriyor, herkesin verecek durumu yokki.
sivas gecesinde İşadamlarında 2 - 3 Milyon YTL para toplandı, Şampiyonluğa oynuyoruz diye. şu an lig TV'den idda'dan en çok para alan klup sivasspor.
Tamam belki yeterli değil ama bir çok klupten daha iyi durumu en azından borcu yok.
Anadoludan şampiyon çıkabileceğini gösterdik diyor başkan.
Başkanım kusura bakmada, şampiyon olarakmı gösterdiniz yoksa, laflamı ?

Madem olabilecekse o zaman olunda bizde görelim.
Kim olacak Anadoludan, Gençlerbirliğimi, Gaziantepmi yoksa Kayserimi ?
Hiçbirinin ağzında şampiyonluk lafı yok ama.
E o zaman nasıl anadoludan şampiyon çıkacak söylermisiniz.

Şampiyon olmak için büyük takım gibi davranmak gerekir.
büyük takımsan, kaptanını, sivassporla özdeşleşmiş futbolcunu götürüpte para için rakibe satmak yerine, rakibininden nasıl futbolcu alırım diye hesap yapacaksın.

Büyük takımsan para için taraftarını incitip, ezik duruma düşürmeyeceksin.

belalı_yiğido58
28.12.2008, 21:00
bu takımın imparatoru en dogrusunu bilir...................

furky.b
28.12.2008, 21:02
Aslinda gercegi dusunmek gerekirse mehmet yildizin transferini bi yandan cok dogru ve mantikli buluyorum..

*Bize necatiyi teklif ediyorlar(sevmedigim bir oyuncu)
Piyasa degeri 4 milyon avro (www.transfermarkt.de)
*Mehmet Güven'i Veriyorlar henuz yasi 21 ve
Piyasa degeri 900.000 avro
*Yaser Yildizi Veriyorlar yasi 20.. Piyasa Degeri 1 milyon avro
*Aydin Yilmazi Kiralik Veriyorlar.. Super Yetenek Bence, Bonservisiyle verseler super olurdu ama vermezler..

Bunlarin 3unu topladikmi piyasa degeri toplam ; 5.900.000 avro ediyor..
Üstüne bir miktar da para, sanirim 3,5 milyon gibi rakam? ; ediyor.. 9.400.000 avro..

Necatinin yerine , biraz daha yasli olsada UMIT KARANI tercih ederim..

dülger58
28.12.2008, 21:16
ERTOR58 KATILIYORUM.SİVASSPOR MADDİ AÇIDAN YETERLİ DURUMDA DEGİL.BİRAZDA İŞİN PARASAL YÖNLERİNİ DÜŞÜNMEK LAZIM.SİVASLILAR OLARAK GERÇEKTEN TAKIMIMIZA DESTEK ÇIKMIŞ OLSAK,MEHMET YILDIZI SATMAYI BIRAK BİRTANE DAHA MEHMET YILDIZ ALIRDIK.

.....HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK.....

tanju_58
28.12.2008, 21:28
ERTOR58 KATILIYORUM.SİVASSPOR MADDİ AÇIDAN YETERLİ DURUMDA DEGİL.BİRAZDA İŞİN PARASAL YÖNLERİNİ DÜŞÜNMEK LAZIM.SİVASLILAR OLARAK GERÇEKTEN TAKIMIMIZA DESTEK ÇIKMIŞ OLSAK,MEHMET YILDIZI SATMAYI BIRAK BİRTANE DAHA MEHMET YILDIZ ALIRDIK.

.....HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK.....

sivassporun borcu olmayan tek kulüp olduğunun farkında değilsiniz heralde.doğru parasal yönü düşünmek lazım ama şampiyon olduğunuzda gelecek parayı düşündünüzmü hiç???

myyiğido58
28.12.2008, 21:32
hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

yigidozan
28.12.2008, 22:57
hala aynı sözler arkadaşlar sadece mehmet'e endeksli değil şampiyonluk yapmayın allah aşkına ya. takımın geri kalanını kaldırıp attınız çöpe. sabahtan beri aynı laf herkesin ağzında "vah vah mehmet gitti şampiyonluk gitti" nerde kaldı bülent hocanın taktik zekası, nerde kaldı bilica'nın musa'nın ve diğerlerinin katkısı. mehmet yıldız sivassporumuz için çok büyük bir oyuncu olabilir ama biz takım oyunu oynuyoruz bülent hoca Mehmet yıldızı satıyorsa tabi ki vardır bi bildiği. ve borcumuz olmayabilir ama elimizde paramız da yok. satılmazsa ne güzel ama satılırsa da bu kadar büyütmemek lazım. takımın menfaati ve geleceğe yönelik planı herşeyden önemlidir

demircan34
28.12.2008, 23:25
arkadaşlar kimse fanatik ve kendi açısından bakmasın bu olaya biz kulübün dışındayız taraftarız yçnetici değiliz...şimdiye kadar güzel gitmesinin en büyük nedeni büyük başkan mecnun OTYAKMAZ ve bülent UYGUN un en çok katkı sağlayan olmalarıdır...kim derdi birisi gelecek bu takımı alacak lige çıkartacak kim derdi ilk yıl 8. ikinci sezon 7. üçüncü sezon 3. ve ilk devre lider ve şuan ilk devrenin kralı ve kim derdiki asker bülent hocamız olcak...arkadaşlar hain olmayalım kör allaha nasıl bakarsa allahta köre öyle bakarmış!!! aman başımızda ki abilerimize ( başkanımıza) hocamıza futbolcu kardeşlerimizden allah razı olsun..kayseri olaylarını yaşamış bir insanın yakını olarak ve o insanın gözyaşlarını görerek bu insanlara saygı duyuyorum isterse düşsün isterse şampiyon olsun yine saygıyla eğilirim..belki bir dahaki yasamında göremeyecek ve yaşayamıcak olanları bize yaşattı ve yaşatıyolar....

howsoonisnow3
29.12.2008, 00:20

Lisanslı formam, kaşkolüm, şapkam, hatta eşofmanım bile var. Kayseride üniversite okuyor olmama rağmen takımımızın sivastaki her maçına geldim.Kombinemle izledim. Hatta hacettepe maçını koltuk değnekleriyle izledim.
AMA MEHMET'İN DEVRE ARASI GÖNDERİLMESİ NE OLURSA OLSUN ÇOK BÜYÜK BİR HATA OLACAKTIR!

XXCakir58
29.12.2008, 00:42
tabiki en dogrusunu onlar bilir, mehmet yildiz gibisi cok nadir.

ertor58
29.12.2008, 13:29
hala aynı sözler arkadaşlar sadece mehmet'e endeksli değil şampiyonluk yapmayın allah aşkına ya. takımın geri kalanını kaldırıp attınız çöpe. sabahtan beri aynı laf herkesin ağzında "vah vah mehmet gitti şampiyonluk gitti" nerde kaldı bülent hocanın taktik zekası, nerde kaldı bilica'nın musa'nın ve diğerlerinin katkısı. mehmet yıldız sivassporumuz için çok büyük bir oyuncu olabilir ama biz takım oyunu oynuyoruz bülent hoca Mehmet yıldızı satıyorsa tabi ki vardır bi bildiği. ve borcumuz olmayabilir ama elimizde paramız da yok. satılmazsa ne güzel ama satılırsa da bu kadar büyütmemek lazım. takımın menfaati ve geleceğe yönelik planı herşeyden önemlidir

teşekkür ediyor ve katılıyorum sözlerinize.

sivassporummm58
29.12.2008, 14:01
40 Yıllık hayalleri gerçekleştiren başkan 5 milyon avroyu 5 ay sonra alsa olmazmıydı.Hayaller gerçekleştikten sonra umutlar ayykua çıktıktan sonra.Bu takımın KRAL ı Mehmet deilmi.En baba avrupalı golcülerle kapışan ve onlardan çok daha teknik ve yetenekli olan.Fazla bişey istemiyoruz sezon sonuna kadar kalsa ne olurdu bana söylermisin.Şampyion olamasak bile misyonunu tamamlayıp gitseydi ne olurdu?

Öncelikle ertor kardeşimi yerden göğe kadar haklı buluyorum.Muco kardeş galiba sen bilmiyorsun Mehmet'in sene sonunda sözleşmesi bitiyor.Yani boşta kalıyor.Mehmet i almak isteyenler de bu durumda sadece Mehmet'e para verecekler klube değil.Bu yüzden klubun de para kazanması için sözleşmesi bitmeden satılmak isteniyor.Başkanımıza bu konuda sonuna kadar güveniyoruz.Çünkü bizlerin bu durumlara gelmesinde en büyük emek başkanımız başta olmak üzere yönetim ve teknik heyetindir.Dolayısıyla bir Mehmet yıldız transferi için kimseyi hakir görmeye hakkımız yok.Onlar inanki bizden daha dikkatli davranıyorlar bu konuda buna emin ol.Ayrıca Sivasspor da bir Mehmet Yıldız gider, bir Mehmet Yıldız gelir.Sivassporumuzun şampiyonluğu bir futbolcuya endeksli ise napıyım ben öyle şampiyonluğu...

muhsin koçak
31.12.2008, 14:48

Sivasspor taraftarını anlatacak çok güzel atasözleri biliyorum ben,şimdi burada söylesem ....

kingsivas
31.12.2008, 18:48
büyük başkan işini bilir hep destek tam destek

burak_baykal
31.12.2008, 18:50
imparator nederse o büyük başkana sevgiler

kingsivas
06.05.2009, 22:10
başkan sogukkanlı olsun yeter bizi başarılara götürecegine şüphe yok

SavLo
07.05.2009, 20:58
tebrik ediyorum büyük başkan :)

ee kayınçosu kim bu adamın :)

okan27ank
07.05.2009, 21:02
Kimse büyük başkandan daha iyisini bilemez bu klup için zira 40 yıllık hayali gerçekleştiren başkanımızdır . çok biliyosanız çok gitmesini istemiyorsanız aranızda 5 milyon euro toplayıp klube verinde mehmet te kalsın lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız ama maça gelince 3- 4 bine oynuyoruz 5- 10 ytl ye bilet alıp maça gitmek zorunuza gidiyor sms kampanyası düzenleniyor sms atmıyosunuz 500 milyarlık otobüsü aylar süren kampanyayla zor aldık. ama siz herşeyi yinede çok biliyosunuz değilmi? gitmesini istemiyenler bir araya gelsinde versin klube 5 milyon. stata maça gelenlerin üzerinde rengarenk formalar var kaçınız lisanslı ürün kullanıyorsunuz. maçta kaçınızın sırtında lisanslı sivasspor ürünleri var söylermisiniz? başkanımız klubün menfaaetleri ve mehmetin gelecegi açısından son derece güzel bir transfere imza atmıştır kendisini tebrik ediyor ve destekliyorum. hayırlı olsun klubumuzede mehmedimizede. sivasta tarftar görmek için bir 5 yıl lazım..

SavLo
07.05.2009, 21:04
neden öle diosun gardaş ???

neden 5 yıl ?