Orijinalini görmek için tıklayınız : trabzon maçında tribün şova hazırmısınız ?

burak_baykal
13.09.2005, 12:16
merhaba gardaşlar bu arada futbol federasyonun yaptığı hataları kimse örtecek vaziyette değil.bazı takım ve spor yazarlarının sivassporu küçümsemesi beni çok etkilemesi ve neredeyse sabrımın taşıcağını belirtmektedir.şimdi bu arada sivasspor atatürk olimpiyat stadında tekrar maç yapacak inşallah manisa maçında gelen taraftarlarımızdan daha fazla taraftarın gelmesini istiyoruz.galatasaray maçında gösterdiğimiz perfonmansı daha iyi şekilde trabzonun karşısında göstermek isteriz.şimdi sivassporu tarbzon maçında desteklemek istiyoruz. haydi yiğidolar haydi olimpiyat stadına....................... ...........

e17eren
13.09.2005, 14:26
arkadaşlar sivasspor olarak bu sene ilk defa ev sahibi sıfatı ile maçımız 90 dakika yayınlanacak
bizde kendimize düşen görevi yapalım
burada maçta nasıl tribün şovları yapabiliriz onları tartışalım
bence ;
- bütün sivaslılara kırmızı beyaz balonlar dağıtıp bu balonları da istiklal marşından sonra hep beraber aynı anda patlatarak güzel bir görsel ve ses şovu yapabiliriz.
herkes atkıları ile gelirsede güzel bir görüntü olur

formalar henüz gelmediği için sahte formalarla maça gelmeyelim

sizin de fikriniz var mı ?

1967_DERNEK_10UR
13.09.2005, 14:31
arkadaşlar sivasspor olarak bu sene ilk defa ev sahibi sıfatı ile maçımız 90 dakika yayınlanacak
bence ;
- bütün sivaslılara kırmızı beyaz balonlar dağıtıp bu balonları da istiklal marşından sonra hep beraber aynı anda patlatarak güzel bir görsel ve ses şovu yapabiliriz.

SİVASSPOR TARAFTARININ HİÇ BİR YOLU OLMAZ...STAD DOLSUN YETER..

GeCeVeMaVi58pRf
13.09.2005, 14:37

bende umutsuzum ama belkı akılları basına gelmıstır onur bırazdaha umutluyum ben inşallah stad dolar eger dolmassa bırdaha bu konuda konusmayacagımmm...

serrkann58
13.09.2005, 15:37
Nedense istanbul benim beklediğim gibi çıkmadı harbiden bu beni çok üzüyor taraftar bu kadar duyarsız olmamalıydı maçlar olimpiyatta oynanmasıda etkisi var oldum olası bende hiç ısınamadım sevmedim o stadı trabzon maçında şov filan yazmışsınız bunların üstüne orda yeterli seyirci olsun helal diyecegim takımın arkasında taraftar destegi tam olmalı

GuNaY
13.09.2005, 15:42
YETERİ KADAR SEYİRCİ GELSİNDE O SEKİLDE BİR GÖRÜNTÜYEDE RAZIYIM.... YİNE BİZLER 90 DK BAGIRIRIZ... MİLLET MAC İZLER TİYATRO İZLER GİBİ... AMA HERKESİN ATKISI İLE GELMESİ COK İYİ OLUR...

heryerdeyiz61
13.09.2005, 15:46
haydaa bide burda başlık açılmış. bunedir ya birsürü başlık açılmış bu maçla alakalı . tek başlık altında yazsanıza. daha ii olmazmı. önüne gelen konu açmış aynı şey hakkında.

Dağcı
13.09.2005, 15:49
Asıl şimdi destek olma zamanı. Tribünlerin dolması hayal gerçi. Ama Trabzon seyircisininde çok fazla geleceğini tahmin ediyorum.

Yiğidolar olarak bu sefer gerekli desteğin verileceğini ümit ediyoruz.

gercek58li
13.09.2005, 15:52
GARDASLAR SEYIRCI STADI DOLDURSUN SHOW YAPMASI FUTBOLCULARA KALIR VE DE INANIYORUM KI O SEYIRCIYI GÖRÜNCE YAPACAKLARDIR...

heryerdeyiz61
13.09.2005, 15:53
GARDASLAR SEYIRCI STADI DOLDURSUN SHOW YAPMASI FUTBOLCULARA KALIR VE DE INANIYORUM KI O SEYIRCIYI GÖRÜNCE YAPACAKLARDIR...

ewet sana katılıyorum . yattara böyle kalabalık maçları çok seviyo

agca58
13.09.2005, 15:57
bence ;

hele bi satadı dordursunlar istanbuldaki yiğidolar..2,5 milyon sivaslı var diye öğüneceğimize gelelimde stadı dolduralım...önce satad dolsun en az 30 bin kişiyle sonra herşey kendiliğinden çıkar ortaya..

CAGLAYAN
13.09.2005, 16:03
bu hafta sizinle maçımız olduğu için girdim sitenize. hatta ilk girişim. site içerik olarak güzel fakat acayip derecede dağınıklık var!. mesela sivas trabzon maçıyla alakalı birsürü konu açılmış . üstelik farklı bölümlerde. tek başlık altında yorum yazmayı deneseniz daha güzel olurdu bence. en basiti şuan mesaj yazdığım başlık. daha yeni açılmış . ne gereği varki. maçın cuma günü olduğunu bilmeyenmi kaldı. cuma günü olduğunu bilmeyende varsın bilmesin zaten. gereksiz başlıklar açılıyor çok ve konu dağılıyor!!

----------------------------------------
Trabzonlu Arkadasimiz Hakli Lütfen biraz duyarli olalim.

sinan-58
13.09.2005, 16:10

arkadaşa katılıyorum

ama geçen maçta6.500 bilet satılmış içeride20 000 i aşkın seyirci vardı lutfen maça bilet alarak girin

heryerdeyiz61
13.09.2005, 16:16
yaaa allah aşkına kaçıncı konu oldu bu. çok gereksiz!

Ozancan
13.09.2005, 17:16
yaaa allah aşkına kaçıncı konu oldu bu. çok gereksiz!

Prokovatör ajan mısın sen?

Ozancan
13.09.2005, 17:19
Provokatör ajan mısın sen? :)

erhan5834
13.09.2005, 17:22
STADIN DOLMASIDA SORUN DEĞİL BU MAÇ VESTEL MAÇI GİBİ OLMAYACAK VESTEL SETİRCİSİ 35 KİŞİYDİ SESLERİ ÇIKMIYODU BU TRABZON SEYİRCİSİ MALUM STADI DOLDURMAKLA İŞ BİTMİYOR DOLDURAN YİĞİDOLARIN ÇEKİRDEK YEME ALIŞKANLIKLARINI BIRAKIP AZDA DESTEK VERMELERİ GEREK EN AZINDAN YEDİKLERİ ÇEKİRDEK KADAR DESTEK VERİLSE YETER...

serhankaburcuk
13.09.2005, 17:28
Arkadaşlar bu maçta show yaparız...Çeşitli organizasyonlar bu maç için düşünüyoruz...Ama ilk önce taraftarımızdan ricamız; bu maçta tribündeki yerlerini alsınlar yeter...Shovu bize bıraksınlar bizim çeşitli fikirlerimiz var bu maç ile alakalı...HAYDİ YİĞİDOLAR TRABZON MAÇINA OLİMPİYATA...

heryerdeyiz61
13.09.2005, 18:45
Provokatör ajan mısın sen? :)

haksızmıyım??.sivasspor- trabzonspor maçı ile ilgili kaçtane başlık açılmış istersen bi bak. bunun nesi provakatörlük? sadece fikrimi söyledim. benim fikrim bi başlık altında bu maçla alakalı şeylerin yazılması. benim için çokta sorun değğil. çünkü ben bu maçtan sonra daha gelmiycem buraya. ama sizin için ii olur. isterseniz bir deneyin. 4 5 tane başlığa yazmak durumunda kalmazsınız aynı maç için!! hepsi farklı bölümlerde üstelik.

twity_58
13.09.2005, 18:50
yok abi anladık artık gelmıyor mıllet gelıncede bagırmıyor :D artık dedıgınız gibi bi şekılde kapatacaz tezahurat acıgını ama o stadın dolması lazım sivas ımız için sivaslılarımız için

twity_58
13.09.2005, 18:52
Arkadaşlar bu maçta show yaparız...Çeşitli organizasyonlar bu maç için düşünüyoruz...Ama ilk önce taraftarımızdan ricamız; bu maçta tribündeki yerlerini alsınlar yeter...Shovu bize bıraksınlar bizim çeşitli fikirlerimiz var bu maç ile alakalı...HAYDİ YİĞİDOLAR TRABZON MAÇINA OLİMPİYATA...
en guzelını beklıyoruz abıcım ben de kendı adıma arkanızda olacam ama aılemı bılemem :D benı dınlerlerse yola gelırler :D TESEKKURLER

wrongway
13.09.2005, 19:32
kubra sen bu hırs bu ınançla aılenı degıl herkezı kandırırsın serhan senın organızasyonlarından şuphemız yok hem sen bıze yakışmayanı yapmazsın zaten ama artık lutfen şu maça gelelım ve ınanıyorumkı hepımızın desteghıyle trabzonu yeneıp g.s yenılgısını unutacagızn hep beraber bunu başaracagızz....

Yigido58_NL
13.09.2005, 20:19
Butun dilegim o ama,son maclardan sonra hic guvenemiyorum.Umutsuzum yani.Ama yapabilirsek helal olsun.Turkiye gormeli artik Sivasspor taraftarini.

LaZz_61
14.09.2005, 09:49
bende fanatik TRABZONSPOR luyum....İstanbulda bildiğim kadarıyla en çok siwaslı sonra da TRABZONLU war...Dileğimiz 2 takımında seyircilerinin stadı dolruması ve dostça mücadele etmesi...tabi Trabzonsporumuzdan galibiyet bekliyoruz...ama önce TEMİZ FUTBOL VE CENTİLMENLİK ÇERÇEVESİNDE MÜCADELE

e17eren
14.09.2005, 09:59
ist da sivaslıdan sonra en çok rizeli var istatistikler böyle diyor trabzon ilk 5 in dışında her halde
maç dostça geçer sivaslılar herkesle iyi geçinir malatya maçında malatyalılarla kol kola staddan ayrıldık
umarım trabzon maçıda sonuç ne olursa olsun böyle olur

Kaptan-58
14.09.2005, 10:00
bende fanatik TRABZONSPOR luyum....İstanbulda bildiğim kadarıyla en çok siwaslı sonra da TRABZONLU war...Dileğimiz 2 takımında seyircilerinin stadı dolruması ve dostça mücadele etmesi...tabi Trabzonsporumuzdan galibiyet bekliyoruz...ama önce TEMİZ FUTBOL VE CENTİLMENLİK ÇERÇEVESİNDE MÜCADELE

SİZİN GİBİ SPORSEVERLERİN BAŞIMIZIN ÜSÜTNDE YERİ VAR... SİTEMİZE HOŞGELDİN GARDAŞ... NE OLURSA OLSUN İNŞALLAH ÖNCE DOSTLUK SONRA İYİ OYNAYAN KAZANIR........

DJMuRaT
14.09.2005, 11:20

Harbidende öyle stad dolsun hiç değilse Sivasspor para kazanır.Ama bizdeki taraftarda nerde o duyarlılık!

BOUN
14.09.2005, 12:06
Gardaşlar forumlarda bazı arkadaşlar Sivası Trabzonla mukayese ediyor ve geçen yılki Trabzon-İstanbul maçına 40.000 kişi geldiğinden bahsediyor ve İstanbuldaki Sivaslılara laf vuruyor. Unutmayalım ki Trabzonun 7 şampiyonluğu var ve uzun yıllardır oluşturmuş olduğu birikimi var. Maalesef bazı arkadaşlar bilgisayar başından ve oturdukları yerden İstanbul'u ve İstanbul'un şartlarını çok da iyi bilmeden sallıyorlar. Yattıkları yerden kesin hükümler veriyorlar. Trabzon 7 defa şampiyon olmuş defalarca Avrupa kupalarında oynamış ve bir çok zafer elde etmiş ve geçen yıl Olimpiyat'a 40-50 bin kişi toplamış çok mu? Sivasımız bırakın 7 defa şampiyon olmayı; bir defa adamakıllı şampiyonluğa oynasın Olimpiyatın hertürlü olumsuz şartlarına rağmen 80.000 kişiyide toplar. Buna emin olun.

Ayrıca bazı arkadaşlarımız aşırı takım sevgisini ve realiteleri birbirine karıştırıp saçma sapan -afedersiniz ama- dangalakça yorumlar yapıyor. Sivasımızın son 4 yıldır istanbulda oynadığı maçlara bakın. Geçen yılki şampiyonluk dışında hiçbir ciddi başarısı olmayan takımın 15-40 bin arasında değişen taraftar desteği var. Sevgili yiğidolar ben de fanatik Sivassporluyum ama birazda olaylara realist yaklaşmak lazım. Son Galatasaray maçında memlekette tatildeydim onun haricinde İstanbuldaki bütün maçlara gittim. Bu sözleri sadece bilgisayar başında oturup yazmıyorum. Lütfen mantığınızla hareket ediniz...

Biz istiyoruz ki daha şunun şurasında ulusal medyada adından iki-üç yıldır söz ettirebilen bir takım her maça 50.000 kişiyle çıksın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Bu takım teknik heyetiyle yönetimiyle adamakıllı şampiyonluğa oynayacak ondan sonra 80 bin 90 binleri görecek. Buna emin olun. Biraz mantıklı olalım. Bursaspor ve Trabzon hariç hangi Anadolu takımı bırakın deplasmanı kendi evinde dahi 15-20 bin seyirciyi toparlayabilmiş. Bu kadar kısa bir geçmiş ve çok az miktardaki başarı kariyeriyle bu takıma 15-40 bin arasında destek varsa bu sadece ve sadece bizim ne kadar büyük olduğumuzu gösterir.

Hepinize selamlar....

ReDYiGiDo
14.09.2005, 13:12
Seyirci stadı dolduramaz ama taraftar doldurur...

heryerdeyiz61
14.09.2005, 16:43
Gardaşlar forumlarda bazı arkadaşlar Sivası Trabzonla mukayese ediyor ve geçen yılki Trabzon-İstanbul maçına 40.000 kişi geldiğinden bahsediyor ve İstanbuldaki Sivaslılara laf vuruyor. Unutmayalım ki Trabzonun 7 şampiyonluğu var ve uzun yıllardır oluşturmuş olduğu birikimi var. Maalesef bazı arkadaşlar bilgisayar başından ve oturdukları yerden İstanbul'u ve İstanbul'un şartlarını çok da iyi bilmeden sallıyorlar. Yattıkları yerden kesin hükümler veriyorlar. Trabzon 7 defa şampiyon olmuş defalarca Avrupa kupalarında oynamış ve bir çok zafer elde etmiş ve geçen yıl Olimpiyat'a 40-50 bin kişi toplamış çok mu? Sivasımız bırakın 7 defa şampiyon olmayı; bir defa adamakıllı şampiyonluğa oynasın Olimpiyatın hertürlü olumsuz şartlarına rağmen 80.000 kişiyide toplar. Buna emin olun.

Ayrıca bazı arkadaşlarımız aşırı takım sevgisini ve realiteleri birbirine karıştırıp saçma sapan -afedersiniz ama- dangalakça yorumlar yapıyor. Sivasımızın son 4 yıldır istanbulda oynadığı maçlara bakın. Geçen yılki şampiyonluk dışında hiçbir ciddi başarısı olmayan takımın 15-40 bin arasında değişen taraftar desteği var. Sevgili yiğidolar ben de fanatik Sivassporluyum ama birazda olaylara realist yaklaşmak lazım. Son Galatasaray maçında memlekette tatildeydim onun haricinde İstanbuldaki bütün maçlara gittim. Bu sözleri sadece bilgisayar başında oturup yazmıyorum. Lütfen mantığınızla hareket ediniz...

Biz istiyoruz ki daha şunun şurasında ulusal medyada adından iki-üç yıldır söz ettirebilen bir takım her maça 50.000 kişiyle çıksın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Bu takım teknik heyetiyle yönetimiyle adamakıllı şampiyonluğa oynayacak ondan sonra 80 bin 90 binleri görecek. Buna emin olun. Biraz mantıklı olalım. Bursaspor ve Trabzon hariç hangi Anadolu takımı bırakın deplasmanı kendi evinde dahi 15-20 bin seyirciyi toparlayabilmiş. Bu kadar kısa bir geçmiş ve çok az miktardaki başarı kariyeriyle bu takıma 15-40 bin arasında destek varsa bu sadece ve sadece bizim ne kadar büyük olduğumuzu gösterir.

Hepinize selamlar....

haklısın kardeşim ama gs liler 15 defa şampiyonluk uefa kupasını almalarına rağmen geçen sene tüm sezon ortalama 4 - 5 bin kişiye oynadılar. unutmamak gerek.

koyu58
14.09.2005, 17:14
SEYİRCİLER GELSİNLER YETER ZATEN BİZİMKİLER SÜPERLER AMA TARAFTAR OLİMPİYATTA YOK KEŞKE MAÇ BİZİM CENNETTE DİĞER 80 İLİN CEHENNEMİ OLAN 4 EYLÜL DE OLSAYDI

bassguitar
14.09.2005, 17:18
arkadaslar istanbuldaki sivaslilarin lig baslamadan önceki düşüncelerini ne kadar gerceklestirdiklerini gördük.malatya .manisa .galatasaray. maclarinda takima ne kadar sahip cikabildiginizi gördük.artik bu hikayeleri birakin her horoz kendi cöplügünde öter misali sivassporun yeri sivas 4 eylüldür .

kursad58
14.09.2005, 18:48
EVET KESİNLİKLE İSTANBUL SİVASSPORİÇİN YALAN OLDU EVSAHİBİ AVANTAJIMIZI KULLANMAK İSTİYORSAK BİR AN ÖNCE 4 EYLÜLE DÖNMELİYİZ

serhankaburcuk
14.09.2005, 19:21
en guzelını beklıyoruz abıcım ben de kendı adıma arkanızda olacam ama aılemı bılemem :D benı dınlerlerse yola gelırler :D TESEKKURLER

Bekleriz kübra...Seni aramızda görmek bize gurur verir...

serhankaburcuk
14.09.2005, 19:22
kubra sen bu hırs bu ınançla aılenı degıl herkezı kandırırsın serhan senın organızasyonlarından şuphemız yok hem sen bıze yakışmayanı yapmazsın zaten ama artık lutfen şu maça gelelım ve ınanıyorumkı hepımızın desteghıyle trabzonu yeneıp g.s yenılgısını unutacagızn hep beraber bunu başaracagızz....

İnşallah kardeşim bu maçta çok güzel şeyler düşünüyoruz...Yeterki taraftarımız gelsin ve bizmle omuz omuza olsunlar...

GeCeVeMaVi58pRf
14.09.2005, 20:27
sunu soylemek istiyorum örnek verecek olursam twity kardesımı ornek verebılırım o daha yas olarak küçük ve bir kız ama istanbuldaki çogu erkekten daha yürekli ve içindeki sivas sevdası daha fazla onun yüreği büyük inşallah diğer sivaslı kardeslerımızde twity gibi yürekli olurlar ve sivassporu yalnız bırakmazlar ....ayrıca 1967 genc sivasporlular dernegı olamadan nasıl bir şov olur orasını bılmem...

DJMuRaT
14.09.2005, 21:05
sunu soylemek istiyorum örnek verecek olursam twity kardesımı ornek verebılırım o daha yas olarak küçük ve bir kız ama istanbuldaki çogu erkekten daha yürekli ve içindeki sivas sevdası daha fazla onun yüreği büyük inşallah diğer sivaslı kardeslerımızde twity gibi yürekli olurlar ve sivassporu yalnız bırakmazlar ....ayrıca 1967 genc sivasporlular dernegı olamadan nasıl bir şov olur orasını bılmem...

Oldu gece ve mavi ara beni!

KEREM_58_34
14.09.2005, 21:35
İnşallah kardeşim bu maçta çok güzel şeyler düşünüyoruz...Yeterki taraftarımız gelsin ve bizmle omuz omuza olsunlar...

Allahın izniyle bende orda olacam

serhankaburcuk
14.09.2005, 21:47

Evet 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olmadan Arif başkan olmadan tribünlerin tadı tuzu olmaz...İnşallah stadyumda show yaparsınız...

muRTix
14.09.2005, 21:48
istanbullu sivaslara hiiiiç güven kalmadı:S

kursad58
15.09.2005, 10:07
İNŞALLAH BU MAÇTA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK TRABZON TARAFTARI BU MAÇI ÇOK ÖNEMSİYOR BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ İSPAT ETMEK İSTİYORSA BÜYÜK BİR TAKIMA KARŞI TRİBÜNDE ÜSTÜNLK KURMAMIZ ŞART BURDA TÜM SİVASLILARIN OLİMPİYATA AKIN ETMESİYLE OLUR HAYDİ YİĞİDO OLİMPİYATA

serrkann58
15.09.2005, 10:12
İnşallah maçı alıcagız takımımız gerçekten iyi mücadele ettikten sonra yenemiyecegi takım yok bu ligde.. Maça 1967 Dernekten gelen varmı ne alemdesiniz siz olmadan tribünün tadı olmaz

lazkopat
15.09.2005, 11:31
Eğer bir insan, hayatı horon teper gibi coşkuyla yaşıyorsa, icabında Karadeniz'in dalgaları gibi sert, gerektiğinde sırtı gümüşlü hamsiler kadar kıvrak olabiliyorsa, bilin ki o sahici bir Trabzonspor'ludur.

Çünkü; Trabzonsporluluk, sadece bir şehrin, bir bölgenin üyesi olmaktan ibaret değildir. O yalnızca, Anadolu'nun bağrından fışkırmış bir "futbol okulu" veya inatçı bir isyan alevi olarak da tanımlanamaz!

Trabzonsporlu olmak demek; Türkiye'nin ya da dünyanın neresine gidersen git, kendini, kendi evinde hissedeceksin ve ömür boyu deplasmana çıkmayacaksın demektir.

Arkadaşlar sizde sivassporu bu değerler içerisinde sevin ozaman başarıyı yakalayacaksınız sivassporu yanlız bırakmayın anadolu güçlendikçe bizans çökecek içinizdeki bizanslıları temizleyin "BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN" Haydi olimpiyata 40.000 sivaslı 40.000 TRABZONLU kardeşce elele başarılar...BMN