Orijinalini görmek için tıklayınız : Anti istanbul - FORZA ANADOLU...

yener_sahin
27.01.2009, 11:50
http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2069/138/64/1460730740/n1460730740_30185606_4161.jpg

http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2069/138/64/1460730740/n1460730740_30185608_6203.jpg

Bugün itibariyle bursaya indim ve ilk iş Sivasda yaptırdığımız bayrağı getirip tepelerine asmak oldu.Birileri protokolde fb şapkalarıyla otururken bizler onları tepelerine astık bayrağımızı.Safımızda takımımızda bellidir.

Bu bayrağı yaptırmamızda bize destek olan ve bursaya kadar gönderen sayın murat kuzu (üçyıldız58) abime çok teşekkür ediyorum.Değişlik açılardan fotoğrafları ve asılırken çektiğim videoyu ekleyeceğim...

Alt katta oturan polis abimiz ve bütün apartman sakinleri fb lidir.Yan konşumuz apartman yöneticisi fahri amca dahil :) ama polis abimizle konuştum,fb liyim ama sivas şampiyon olsun dedi.Bayrağı asmamıza izin verdi.
ANTİ İSTANBUL - FORZA ANADOLU

furkancfc
27.01.2009, 11:53
Helal olsun ben yener abi helal olsun . İstanbul'un alayı kolpa abi.

İstanbul Yalakalarına İnat Ölümüne SİVAS.

zaralı19
27.01.2009, 11:54
vay yener kardeş asmışsın geldinmi bursaya hoşgeldin

özgühertaş
27.01.2009, 11:54
ANADOLUYU ŞAHLANDIRAN BİZLERİ GURURLANDIRAN BU TAKIMLA NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR.

velibircan
27.01.2009, 12:01
Gardaş Yüreğine Sağlık Eline Sağlık NE Güzel Yapmışsın...Dicek Söz Bulamıyorum...HElal Olsun Beee....

Böyle Bi Bayrak'da Giresuna LAzım :)

muhsin koçak
27.01.2009, 12:03
Eylemlerinizin devamını diliyorum.:D

B.Demirci
27.01.2009, 12:07
Biz Sivas'lılar daha uyanamadık. Uyandığımızda Sivasspor şampiyon olmuş olacak. inşallah..

yiğidomustafa
27.01.2009, 12:08
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN ( SİVASSPOR )

58K_A_L_E_L_İ58
27.01.2009, 12:13
abi mükemmel bir görüntü çok teşekkürler bu arada KELİME yapan olursa haberimiz olsun alırız ifadesini mükemmel olmuş

Del Piero
27.01.2009, 12:19
Eline sağlık gerçekten harika bir görüntü orada ki febe lilerede kapak olur sanırım :d

üçyıldız58
27.01.2009, 12:20
yener kardeşim ben sendeki sivasspor sevgisini sivas sevgisini çok iyi biliyorum bunlarıda anlatmak kelimelere yetmez.
öğrenci olduğun halde elazığdan çıkıp sivassporumuzu izlemek için defalarca sivasa geldin uykusuz yorgun argın tekrar trenle elazığa gittin.
şimdi bakıyorum istanbulda yetişmiş istanbul külütürüyle büyümüş sivası hayatında hiç görmemiş hemşerilerimiz sivasspor için çalışıyor didiniyor deplasmanlara organizasyonlar yapıyor böylesi hemşerilerimizi gördünmü inanın gurur duyuyorum.
elazığdan sivasa geldin galatasaray maçında takımına desteğini verdin sonra bursaya gittin inan bir çok kişi bu eziyete bu zahmete katlanmaz.
ben kendi kendime bazen düşünüyorum belki ben bursada yaşasam istanbulda ,ankarada,izmirde,yaşasam bu kadar sivasspor hastası olurmuydum yoksa işin kolayına kaçar büyütülmüş takımlardan birinimi tutardım
eğer sizin gibi biz sivasda yaşayanlarda bu işe inansak takımımıza destek versek bizim bileğimizi kimse bükemez
ligde galatasarayı eze ,eze yenmişsik ligde açık ara lideriz şehirde bir ölüm sessizliği dün bir arkadaşım geldi trabzondan her yer bordo mavi diyor
işte trabzon 220.000 nufusuyla bu duyguyla şampiyon oldu 6 sefer
sizin gibi kalbi sivasspor için atan arkadaşlarımıza,kardeşlerimize can feda
seni bir kardeş gibi seviyorum emeklerine yüreğine sağlık yener şahin

astaravisa
27.01.2009, 12:32
Futbol Kültürü demek bu oluyor galiba. Trabzon da bunu yaşıyorlar.
Zorlamayla olacak gibi değil. Gs yi dağıttık ama maçtan çıkışta etrafımda bjk fb zaman zaman gs atkılıları görünce sinir oldum.

hursit0658
27.01.2009, 12:51
süper helal olsun valla yakışmış aslında bu tip çalışmalar güzell evet herkes sivasın şampiyon olmasını istiyor ama sözde sivaslı olan sözüm onlara 4 büyüğü tutuyor.bugün ank gücünün durumuna bakın sivasın durumuna bakın ama taraftarda tam tersi oluyor...birazda özen gösterelimm bu takım her kula alalh nasip etmez

davulcu
27.01.2009, 12:58
tebrikler..................... ............

yener_sahin
27.01.2009, 22:05
yener kardeşim ben sendeki sivasspor sevgisini sivas sevgisini çok iyi biliyorum bunlarıda anlatmak kelimelere yetmez.
öğrenci olduğun halde elazığdan çıkıp sivassporumuzu izlemek için defalarca sivasa geldin uykusuz yorgun argın tekrar trenle elazığa gittin.
şimdi bakıyorum istanbulda yetişmiş istanbul külütürüyle büyümüş sivası hayatında hiç görmemiş hemşerilerimiz sivasspor için çalışıyor didiniyor deplasmanlara organizasyonlar yapıyor böylesi hemşerilerimizi gördünmü inanın gurur duyuyorum.
elazığdan sivasa geldin galatasaray maçında takımına desteğini verdin sonra bursaya gittin inan bir çok kişi bu eziyete bu zahmete katlanmaz.
ben kendi kendime bazen düşünüyorum belki ben bursada yaşasam istanbulda ,ankarada,izmirde,yaşasam bu kadar sivasspor hastası olurmuydum yoksa işin kolayına kaçar büyütülmüş takımlardan birinimi tutardım
eğer sizin gibi biz sivasda yaşayanlarda bu işe inansak takımımıza destek versek bizim bileğimizi kimse bükemez
ligde galatasarayı eze ,eze yenmişsik ligde açık ara lideriz şehirde bir ölüm sessizliği dün bir arkadaşım geldi trabzondan her yer bordo mavi diyor
işte trabzon 220.000 nufusuyla bu duyguyla şampiyon oldu 6 sefer
sizin gibi kalbi sivasspor için atan arkadaşlarımıza,kardeşlerimize can feda
seni bir kardeş gibi seviyorum emeklerine yüreğine sağlık yener şahin

abi zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır.Ben her zaman bunu aklıma getiririm.Eğer bu takım şampiyon olacaksa ben trenlerde yorulmaya deplasmanlarda aç susuz kalmaya razıyım.Bu yaptıklarımızın karşılığı bizi mutlu edecek tek şey bir şampiyonluk başka bir şey değil.

Abi önümüz kesildiğinde sevdamıza yasak konduğunda sadece senin gibi abilerimizin sivasspor sevgisini aklıma getirip kendimi gaza getiriyorum.Hangi taraftara dokunsan bin ahh işitiyorsun.İşi bilmeyenler anca yazıp çizip ahkam kesiyorlar.İşi bilenler ise canlarından bezmişler.Geçen yanına geldiğimde anlattıkların varya abi,hani beş arkadaş kalkıp 88 sezonunda ığdırspor-sivasspor maçına gitmen,sivassor için turhala destek vermen,sivasspor için erzuruma kadar gidip polis geri döneceksin deyip geri dönmen.Her zaman zayıf olan takımı tutman.Bunlar beni tekrar gönüllendiren konuşmalardı abi.Burda taraftarım diye geçinenler, elleri sadece yazan,stadlarda yumruk olup sallanmayan kişiler meydanda fink atıyorlar.Asıl taraftar buralarda banlanıp silinirken,her mesaja teşekkür edip daha 14-15 yaşında deplasman nedir bilmeyenler moderatör yapılıyor,susturulmuyor...

En basitinden bu sitede gs avatarı hepimiz fb liyiz avatarı taşınalara göz yumulurken,deplasmanlarda çile çeken kardeşlerimi banlıyorlar,mesajlarını siliyorlar.Meydan sana ve senin gibilere değil,eline değneği alana geçmiş abi.Elbet gün gelir hesap döner...Bir gün 4 eylül hakeden taraftarının elinde olur...Bu bayrağı astım amcamın oğlu taa sivasdan aradı.Sen manyakmısın evi mi taşlatacaksın diye.Korkacak olsak SİVASSPOR lu olmazdık....

BİR GÜN GERÇEK TARAFTARIN OLACAK BU SEVDA...

ssk58
27.01.2009, 22:28
gs-fb-bjk- tutan sivaslı kardeşlerim bak bugun gs maçındada oldu diger maçlarada gittim ben ana avrat sövüyorlar sivaslılara hoşunuza gidiyor mu ve hala destekliyormusunuz ne zaman gerçegi görecek kendi kendinize küfür ettirmiyceksiniz.artık akkıllanın pi...sivaslılar demeleri hoşunuza mı gidiyor yazık ya gerçegi görelim artık

baha38
27.01.2009, 22:41
gs-fb-bjk- tutan sivaslı kardeşlerim bak bugun gs maçındada oldu diger maçlarada gittim ben ana avrat sövüyorlar sivaslılara hoşunuza gidiyor mu ve hala destekliyormusunuz ne zaman gerçegi görecek kendi kendinize küfür ettirmiyceksiniz.artık akkıllanın pi...sivaslılar demeleri hoşunuza mı gidiyor yazık ya gerçegi görelim artıkçok dogru söylemissin kardeşim,ne zaman bitecek bizim bu memleketlerde istanbul yalakaları bilmiyorum.bizim gs ile yaptıgımız istanbul daki maçdada gs taraftarı aynı b.. yemişti.

ssk58
27.01.2009, 22:50
çok dogru söylemissin kardeşim,ne zaman bitecek bizim bu memleketlerde istanbul yalakaları bilmiyorum.bizim gs ile yaptıgımız istanbul daki maçdada gs taraftarı aynı b.. yemişti.

ama anlamıyorlar bir anlasalar küfürü hak etmiyoruz ama biraz iyi oyna küfür ediyorlar

avrupali yigido
27.01.2009, 22:53
bu sene sivas insallah sampyion

yener_sahin
28.01.2009, 09:44
gs-fb-bjk- tutan sivaslı kardeşlerim bak bugun gs maçındada oldu diger maçlarada gittim ben ana avrat sövüyorlar sivaslılara hoşunuza gidiyor mu ve hala destekliyormusunuz ne zaman gerçegi görecek kendi kendinize küfür ettirmiyceksiniz.artık akkıllanın pi...sivaslılar demeleri hoşunuza mı gidiyor yazık ya gerçegi görelim artık

adamlar asimile olmuşlar ister istemez kanlarına dokunuyor.Senin milletvekilin fb şapkasıyla gs maçı izlerse işte sen burdan pay biç.Balık başdan kokar...

ANTİ İSTANBUL ULAAAAN....

06Murat58
29.01.2009, 22:49
Sivaslı doğduk Sivaslı ölecegiz , Toprak dan geldik Topraga gidecegiz

İSMAİL CAN
01.02.2009, 11:29
çok güzel bir fotoğraf heryerde ve her zaman sivasspor

kangallı58
01.02.2009, 11:38
kardess burası besevler dglmi ya geçen gün geçtigimde görememiştim bayragı havalar iyi olsada sürekli asılı kalsa bayrak

yener_sahin
03.09.2009, 21:12
Ne günlerdi be adamlar kaç gün indir diye yalvarmışlardı :D

07reis58
03.09.2009, 21:15
helal olsn sana helal olsn :):)

emre41
03.09.2009, 22:02
Ne günlerdi be adamlar kaç gün indir diye yalvarmışlardı :D

Ya bayrak durmuyor mu?
Üniversite açılınca tekrar assan; ben de bizim arkadaşlara hava atsam nasıl olur:)))
Ben Bursa'da okuyorum ve her gün oradan geçiyorum.
:Kardeşim sen de Bursa'da mı okuyorsun; yoksa orada mı oturuyorsun. Bursa Sivas maçında tanışmak isterim seninle.
Emre

yener_sahin
03.09.2009, 22:04
Ya bayrak durmuyor mu?
Üniversite açılınca tekrar assan; ben de bizim arkadaşlara hava atsam nasıl olur:)))
Ben Bursa'da okuyorum ve her gün oradan geçiyorum.
:Kardeşim sen de Bursa'da mı okuyorsun; yoksa orada mı oturuyorsun. Bursa Sivas maçında tanışmak isterim seninle.
Emre

gardaş yenersahin@live.com msn adresim ekle tanışalım

emre41
03.09.2009, 22:07
gardaş yenersahin@live.com msn adresim ekle tanışalım

::::..Ekledim gitti be toprağım:))

yigidocengiz
03.09.2009, 22:42
vay arkadaşım eline sağlık. bu günlerde pek fazla gülemiyoruz;bizi hem güldürdün hemde gururlandırdın eyvallah kardeş.İNŞALLAH başarılarımız devam ederki bu tür atraksyonlar devam etsin.

58ÖREN58
03.09.2009, 22:51
bunu yapsa yapsa kım yapar tabıkı yener şahın yapar ellerıne saglık hemso

Abdullah Bulmus
03.09.2009, 23:29
uludag unıversitesıne gıderken sol da ızmır yolunda :) gunde bınlerce kısının gectıgı guzel bır nokta, bu bınanın yakınlarında bırde hemsehrımızın mobılya dukkanı var o bınaya da boyle bır bayrak asılabılırse cıft taraflı kusatılmıs olur yol :) bursa da antiistanbul sevdalısı cok oldugundan bu calısmaya destek cıkan cok olur ! ;)

eseseseseses
03.09.2009, 23:45
Sayın sivaslı kardeşlerim öncelikle sizlere süperligde başarılar dilerim. İnanın bu olaya çok geç başladınız. Sivas da hiç bir zaman böyle başka illerin takımlarının bayrakları asılı olmamalı asla sivasda böyle başka takımların bayraklarına izin verilmemeli şampiyonlukları kutlanmamalı diye düşünüyorum. ilk sayfada gördüğüm o fener bayrağı yada storesi inanın eskişehirde olsa ki böyle birşey asla yok. feneryum açılmıştı eskişehirde 1 ay içinde kapatıldı. eskişehirde 7 sinde 70 ine eskişehir formalı taraftarlar her kapı önünde hemen hemen eses armaları bayraklarını görürsünüz. Şehrinizi artık sivasdan başka takımlara prim vermemlisiniz bayraklarını astırmamlısınız gerçek anadolu taraftarları gibi duruşunu göstermelisiniz diye düşünüyorum saygılarımla...

joe cole
04.09.2009, 00:43
Sayın sivaslı kardeşlerim öncelikle sizlere süperligde başarılar dilerim. İnanın bu olaya çok geç başladınız. Sivas da hiç bir zaman böyle başka illerin takımlarının bayrakları asılı olmamalı asla sivasda böyle başka takımların bayraklarına izin verilmemeli şampiyonlukları kutlanmamalı diye düşünüyorum. ilk sayfada gördüğüm o fener bayrağı yada storesi inanın eskişehirde olsa ki böyle birşey asla yok. feneryum açılmıştı eskişehirde 1 ay içinde kapatıldı. eskişehirde 7 sinde 70 ine eskişehir formalı taraftarlar her kapı önünde hemen hemen eses armaları bayraklarını görürsünüz. Şehrinizi artık sivasdan başka takımlara prim vermemlisiniz bayraklarını astırmamlısınız gerçek anadolu taraftarları gibi duruşunu göstermelisiniz diye düşünüyorum saygılarımla...

tamam guzel dıyorsun da arkadas 7 sınden 70 ıne eskısehırsporşu dıyorsun gecenlerde bılyoner.com bı arastırma yaptı butun ıllerde sızın ıldede istanbul takımlarının taraftarı daha cok cıktı buna ne dıyeceksınız

eseseseseses
04.09.2009, 01:55
tamam guzel dıyorsun da arkadas 7 sınden 70 ıne eskısehırsporşu dıyorsun gecenlerde bılyoner.com bı arastırma yaptı butun ıllerde sızın ıldede istanbul takımlarının taraftarı daha cok cıktı buna ne dıyeceksınız
Bak unutugun birşey var eskişehir üniversite şehri iki tane ünv. var ve 30 bin üzerınde ogrencı var ogrencvılerı cık eskişehr tek ılınden takım tutan takım var bunu unutma. dediklerime kulak ver sen bence bir sivaslı ol.

eseseseseses
04.09.2009, 01:56
ayrıca o anketi iyi araştır sen bence sadece ilini destekleyen şehirler arasında 1 sıradayız.

eseseseseses
04.09.2009, 01:57
Birde şunu söyleyeyim en azından bizim ilimizde asla başka ilin dernegği yok storesi yok şampiyonlk asla kutlanmaz istbl takımlarının

sivassporummm58
04.09.2009, 02:08
Tamam da eses kardeş gördüğün foto sivas değil bursa.Bursa Fb derneği üstü:)
Ayrıca Sivas'ta böyle karelere kolay kolay rastlayamazsın;)

yigidocengiz
04.09.2009, 02:11
eses li arkadaşım esmiş gürlemişsinde sizinde bizden farkınız yok sen geç öyle eskişehirde bizim borumuz öter ayaklarını,heryerde istanbul saltanatı var,adı ne olursa olsun.

ilteriş58
04.09.2009, 15:40
Bak unutugun birşey var eskişehir üniversite şehri iki tane ünv. var ve 30 bin üzerınde ogrencı var ogrencvılerı cık eskişehr tek ılınden takım tutan takım var bunu unutma. dediklerime kulak ver sen bence bir sivaslı ol.

eskişehirin 600bin nüfusu var 30-40 bin üniversite öğrencisi bu anketin sonucunu etkilememeliydi senin dediğin gibi olsa ???

yigidomurat
04.09.2009, 18:34
bundan sonra forza anadolu değil FORZA SİVAS.anadolu takımlarının bize karşı nasıl (adeta) savaştığını hep beraber gördük ve tabiki beşiktaşı nasıl şampiyon yaptıklarını.bundan sonra HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.bu arada bayrağımızda çok yakışmış,İNŞALLAH böyle görüntüler çoğalır.

GuVeN
04.09.2009, 18:44
ya adam guzelce yazmıs bı dovmedıgınız kalmıs.essede gurlesede hakkıdır. halımızı gormeden eskısehır taraftarını mı begenmıyoruz yanı. kendımıze gelelım beyler.lafla degıl ıcraatle;tıpkı onların yaptıgı gıbı!!!

ilteriş58
04.09.2009, 22:07
ayrıca o anketi iyi araştır sen bence sadece ilini destekleyen şehirler arasında 1 sıradayız.

o ankette trabzon hariç kendi ilinde 1. sırada olan takım yok

eseseseseses
04.09.2009, 22:16
ben kötübirşey söylemedim sadece dedimki taraftar olarak takımınıza sahip çıkın hiç bir istanbul takımının armalarını ve bayraklarını astırmayın. Bakın geçen sene şampiyonluga oynayan sivas hacetepe maçında 2000 bile yoktunuz eğerki eses o konumda olsun o stad dolardı bunlar önemli konular ancak yeni nesillerinize sivas sempatisi doldurun başka il bayraklarını görmesin demem odur ki ağaç yaş iken eğilir küçük yiğidolara sivas sevgisi aşılamanız lazım. Eses herzaman istanbula karşı direnişini sürdürmüş mücadele ediyor dimdik ayakta ama sivas da bir istanbul ili takımlarının şampiyonluğu kutlanıyorsa oturup kendinizi sorgulamanız lazım diye düşünüyorum. saygılarımla

ilteriş58
04.09.2009, 22:20
eyvallah kardeş çok doğru söylüyorsun ;)

eseseseseses
04.09.2009, 22:26
eses li arkadaşım esmiş gürlemişsinde sizinde bizden farkınız yok sen geç öyle eskişehirde bizim borumuz öter ayaklarını,heryerde istanbul saltanatı var,adı ne olursa olsun.
Cengiz kardeşim darılma kızma ama evet eskişehirde eses borusu öter hiçbir istanbul takım forması arması bayrağı bulamasın ayrıca hiç bir istanbul takımı şampiyonluğu kutlanmaz emin ol.

yener_sahin
04.09.2009, 22:26
ben kötübirşey söylemedim sadece dedimki taraftar olarak takımınıza sahip çıkın hiç bir istanbul takımının armalarını ve bayraklarını astırmayın. Bakın geçen sene şampiyonluga oynayan sivas hacetepe maçında 2000 bile yoktunuz eğerki eses o konumda olsun o stad dolardı bunlar önemli konular ancak yeni nesillerinize sivas sempatisi doldurun başka il bayraklarını görmesin demem odur ki ağaç yaş iken eğilir küçük yiğidolara sivas sevgisi aşılamanız lazım. Eses herzaman istanbula karşı direnişini sürdürmüş mücadele ediyor dimdik ayakta ama sivas da bir istanbul ili takımlarının şampiyonluğu kutlanıyorsa oturup kendinizi sorgulamanız lazım diye düşünüyorum. saygılarımla

Kardeş sütten çıkma ak kaşık değilsiniz.Burda hep iyi yanlar konuşulmuyor.Eskişehir tribünlerinin ne kadar çirkef olduğunu biz iç sahamızdaki 1-0 lık maçtan sonra daha iyi gördük.Anketmiş cartmış curtmuş.Senin ankete itibarın bu kadar çoksa bırak bu anket işlerini derim sana.Şurda süper ligde 5. senemizi bitirdik ne bekliyorsun bursa gibi ankaragücü gibi taraftar mı olalım.Sizde yani yazacaksanız biraz düşünün yazın.Artık sivasdada kimse şampiyonluk kutlayamaz sen canını sıkma.bjk linin birisi buna kalkıştı çok ağır ödedi bedelini.

eseseseseses
04.09.2009, 22:40
Öncelikle yener uslubun çok çirkin yaşının gençliğine veriyorum ayrıca yaşım 39 benim bir abi gibi dediğimi dinle fikirlerime onay verip vermemen önemli değil ben bir andolu taraftarı olarak duygu ve düşüncelerimi aktardım. Ayrıca agız burun kırmakda çare değil çare o genç beyinleri yanınıza çekebilmek. Eses taraftarı hiç bir zaman çirkeflikle alakalı noktada olmadı sadece istanbula karşı direnişini sürdürdü her eseslide geçen sene sivasın şampiyon olmasını istedi buna sen inanmayabilirsin ama durum böyle

üçyıldız58
04.09.2009, 22:53
biz anadoludan desteği bireysel olarak değil bursa trübünü gibi ankaragücü trübünü gibi toplu şekilde görmek istiyorduk eskişehirden sivas şampiyon olsun demişlerr
tşk ediyoruz amaa burdaki maçta sen bir sivasda olsaydın engin baytarı izleseydin andersonu izleseydin zaten maçtan sonra yönetiminizin tavrını tüm türkiye gördü
artık biz anadolu masallarını unuttuk kayserininn .antepin konyanınn sayesindee koskoca stad konyada .... sivas olamasın şampiyon dedi
bu anadolu laflarına karnımız tok bize tek dost bursa ankaragücü adamlarr samimilerrr

yigido_ilhan58
04.09.2009, 23:01
gardaş mrb ben ilhan emekte oturuyorum sifaşta çalışıyorum sizinle tanışmak isterim

eseseseseses
04.09.2009, 23:02
Size ozaman dostlarınızla mutluluklar dilerim bir sivas sempatizanı olarak sadece dileklerimi söyledim ama demkki yanılmışım siavslı kardeşlerimden. Size bülent hocamla süperligde başarılar dilerim Hoşçakalın

eseseseseses
04.09.2009, 23:03
Emek mahallesimi kardeşim. Bende yıldıztepeliyim tanışalım tabiki hemşerim.

58ÖREN58
04.09.2009, 23:04
Öncelikle yener uslubun çok çirkin yaşının gençliğine veriyorum ayrıca yaşım 39 benim bir abi gibi dediğimi dinle fikirlerime onay verip vermemen önemli değil ben bir andolu taraftarı olarak duygu ve düşüncelerimi aktardım. Ayrıca agız burun kırmakda çare değil çare o genç beyinleri yanınıza çekebilmek. Eses taraftarı hiç bir zaman çirkeflikle alakalı noktada olmadı sadece istanbula karşı direnişini sürdürdü her eseslide geçen sene sivasın şampiyon olmasını istedi buna sen inanmayabilirsin ama durum böyle

SEN TURKSEL SUPER LIGINE CIKTIGINIZA YAT KALKTA O VERGI KACAKCISI UNAKITANA DUA ET VERGIDEN CALDI VATANDASTAN CALDI ESKISEHIR SPOR KULUBUNE YATIRDI SIZDE TOPCU ALDINIZ SIMDIDE KONUSUYORSUNUZ YOKSA SIZ BIRINCI TURKSEL SUPER LIGINI RUYANIZDA BILE GOREMEZDINIZ AYRICA BIZLER SİVASSPORLU VE YENİÇERİLER OLARAK KIMSEYI NE DOVERIZ NEDE INCITIRIZ ( EDEPLE GELEN SAYGIYLA KARSILANIR SAYGIYLA GELEN EDEPLE YOLCUEDILIR YIGIDOLARDA BU BOYLEDIR SAYIN ESES ANADOLUDADA TEK DEVRIMI SİVASSPOR YAPMISTIR VE YAPMAYADA DEVAM EDCEKTIR

eseseseseses
04.09.2009, 23:06
Sana vereceğim tek cevap sporda siyasete herzaman karşıyım. Sanırım sana yeterli cevaptır bu ayrıca yazının şu bölümüne katılmıyorum(ANADOLUDADA TEK DEVRIMI SİVASSPOR YAPMISTIR VE YAPMAYADA DEVAM EDCEKTIR) tarihi iyi araştırmak lazım bakman lazım ezbere konuşmamak lazım.

eseseseseses
04.09.2009, 23:09
skişehirspor Türkiye 1. Liginde (Süper Ligde) hiç şampiyon olamamış fakat 3 defa 2.lik, 4 defa da 3.lük alarak diğer Anadolu takımları için kırılması güç bir rekora imzasını atmıştır. 1 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 Başbakanlık Kupası bulunmaktadır. Avrupa kupalarında en iyi başarısı ise 1974-75 sezonunda elde ettiği Balkan Kupası 2.liği olmuştur. UEFA Kupası'nda İspanya'nın dev takımı Sevilla'yı Fethi Heper'in son dakikada attığı üç golle deviren kırmızı şimşekler, Türk futbol tarihinde bir İspanyol takımını eleyen ilk Türk takımı olmuştur. Fethi Heper’in Mikelli (Finlandiya) maçında attığı 4 gol, bir uluslararası karşılaşmada bir Türk futbolcunun attığı en çok sayıda goldür.

eseseseseses
04.09.2009, 23:10
Eskişehirspor Taraftarı ve Amigo Orhan

Amigo Orhan

1970'li yıllarda Eskişehirspor'un adı taraftarı ve Amigo Orhan'ı ile birlikte anılıyordu. İstanbul dükalığı'na son veren ve Anadolu'da devrim yapan Eskişehirspor sadece Eskişehir'in değil tüm Anadolu kentlerinin takımıdır. Bu nedenle taraftarları tüm Anadolu'dur. Anadolu kentlerine yolunuz düşerse bir çok yaşlı insanın Eskişehirspor'u tuttuğuna tanık olursunuz. Amigo Orhan ise Siyah ve Kırmızı renklere ayrı bir canlılık verir. Türkiye'de gerçek anlamıyla amigo kavramını başlatan Eskişehirspor taraftarları ve Amigo Orhan'dır. Orhan'ın bir elini kaldırışıyla tüm stad donar kalır. Bir el işaretiyle gök gürültüsü gibi şarkılar, marşlar tüm kentte yankılanırdı. Eskişehirspor ilkler takımı oldugu gibi taraftarı da o yıllarda herşeyin ilkini yapmıştır. Ülkede deplasmana maça gitme olayını Eskişehirspor taraftarı başlatmıştır. Tribünlerde kartondan dev yazılar yazmayı yine Eskişehirspor taraftarı yapmıştır. Şarkıları,marşları hep ilk olarak Es-Es taraftarı gerçekleştirmiştir.

eseseseseses
04.09.2009, 23:11
lk kurulduğu seneler Eskişehirspor'lu taraftarların, deplasman maçlarına topluca gitmeleriyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Eskişehirspor; 1995-96 sezonunda ise Konya'da Aydınspor'a karşı oynanan 2.Lig Play-Off Baraj final maçında yaklaşık 32000 biletli Eskişehirspor'lu taraftarın tribünlerde yer alması ile, bir ikinci lig deplasman maçına en fazla sayıda taraftar götüren takım olarak bir dünya rekoru da kırmıştır.

eseseseseses
04.09.2009, 23:12
Yakın tarhimizden kesitler sayın sivaslı kardeşim.

eseseseseses
04.09.2009, 23:14
Ayrıca en yakın günümüzden örnek eses taraftarı namı ve takımı ile dizilere bile konu oluyor eses dizisi en yakın bugünümüz.

yigidomurat
04.09.2009, 23:19
uzun ettin eses,misafir gibi geldin öyle karşıladık,bizimle .idik yarıştırma istersen.seninde dediğin gibi o 1970 lerdeydi.sıkıysa o başarıları şimdi gösterin bizde taktir edelim.hariçten gazel okumayla olmuyo bu işler.hiç öyle üstünü başını parçalama sen ne dersen de bizim tek bildiğimiz SİVASSPOR'dur başkada tanımayız.trabzonlu abilerinde senin ağzından konuşuyodu.yok biz şu kadar şampiyon olduk yok bilmem şu kadar kupamız var.onlar geçmişte kaldı.GELECEK İSE BİZİM ELLERİMİZDE İNŞALLAH

eseseseseses
04.09.2009, 23:21
ozaman gelecege bakalım 0 puanla basarılar size umarım puanınız bu sene 10 yaparsınız. anadolu da yıgıdolar böylemi yıgıdo yani sıze basrılar umarım bu sene düşmezsiniz.

yener_sahin
04.09.2009, 23:25
yaşına hürmeten abi diyorum,ama burda kopyala yapıştır bilgilerle artık karın doymuyor.Es es taraftarı gelir konuşur konuşur konuşur gider.birde trabzonlular böyle.sempatin varsa amenna başımızın üstüne yerin var.061626 dediniz bir kardeşlik uydurdunuz.Sonra önceki hafta bursayı küfürle düzledi tribünden ankragücü atkısı yaktınız.Şimdi ise facebook dahil iki gün önce kardeş dediklerinize ağıza alınmayacak sözler söylüyorsunuz.Bursa-ankara maçından size cevap geldi.Ankara ankara bursa ankara eskişehir yalaka bursa ankara.Siz kasımpaşa ile devam edin.senden ufaksam tribünü bilmeyen saf salak değilim.Edebi konuşak diyorsan senden de güzel konuşurum.ama inan hiç içimden gelmiyor.Arada eskişehir.com da sivas topiğine bakıyorumda sizden inan nefret ediyorum.

şu süper ligde kardeş ilan etmediğiniz takım kalmadı neredeyse yahu kardeşim tamam en büyük sizsiniz,kurduğunuz ütüpik dünyanızda size başarılar.yok amigo orhan yok anadolu efsanesi.Tamamda bunları bize anlatmana gerek yok biz zaten biliyoruz.şu eskişehirlilerin sitede yazacak başka bir şeyleri olmaz mı ya.Amigo orhan olmasa ortada kalacaksınız neredeyse.Kardeşim kendinizi siz övmeyin bırakın başkası övsün.

yigidomurat
04.09.2009, 23:25
eses kardeş bak ramazan ramazan kalp kırmak huyum değildir,ama sende kabul etki bizim bamtelimize bastın.tamam biz eses kadar iyi bir taraftar topluluğu olamadık henüz ama inan bana bunun için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz.eğer kırıcıbişeyler söylediysem kusuruma bakma,bizde misafire yanlış olmaz,iyi dileklerin içinde teşekkürler.eses ede başarılar

yener_sahin
04.09.2009, 23:28
ozaman gelecege bakalım 0 puanla basarılar size umarım puanınız bu sene 10 yaparsınız. anadolu da yıgıdolar böylemi yıgıdo yani sıze basrılar umarım bu sene düşmezsiniz.

valla benim msn adresimde onlarca es es li var.hepsi abi derler bana da tribünden saf temiz çocuklar.şurda 3 maç yenildik ikisi derbi maçlardı.şimdi burda dua et büyüksün abi.Küme muhabbeti yapacak adamı neyse bu kadar kolay lafsız çıkarmazdım burdanda büyüğümsün.o sıfır iki gün sonra sizi altına alıpda peşine taktığında döner gelir etmediğim lafımıda o zaman yersin...

ilteriş58
04.09.2009, 23:45
lk kurulduğu seneler Eskişehirspor'lu taraftarların, deplasman maçlarına topluca gitmeleriyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Eskişehirspor; 1995-96 sezonunda ise Konya'da Aydınspor'a karşı oynanan 2.Lig Play-Off Baraj final maçında yaklaşık 32000 biletli Eskişehirspor'lu taraftarın tribünlerde yer alması ile, bir ikinci lig deplasman maçına en fazla sayıda taraftar götüren takım olarak bir dünya rekoru da kırmıştır.

play-off baraj maçı deplasman sayılaz benim bildiğim zaten tek ayak maç tarafsız sahada oynanıyor ;)

ilteriş58
04.09.2009, 23:45

play-off baraj maçı deplasman sayılmaz benim bildiğim zaten tek ayak maç tarafsız sahada oynanıyor ;)

58ÖREN58
05.09.2009, 00:39
skişehirspor Türkiye 1. Liginde (Süper Ligde) hiç şampiyon olamamış fakat 3 defa 2.lik, 4 defa da 3.lük alarak diğer Anadolu takımları için kırılması güç bir rekora imzasını atmıştır. 1 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 Başbakanlık Kupası bulunmaktadır. Avrupa kupalarında en iyi başarısı ise 1974-75 sezonunda elde ettiği Balkan Kupası 2.liği olmuştur. UEFA Kupası'nda İspanya'nın dev takımı Sevilla'yı Fethi Heper'in son dakikada attığı üç golle deviren kırmızı şimşekler, Türk futbol tarihinde bir İspanyol takımını eleyen ilk Türk takımı olmuştur. Fethi Heper’in Mikelli (Finlandiya) maçında attığı 4 gol, bir uluslararası karşılaşmada bir Türk futbolcunun attığı en çok sayıda goldür.

BEN SENIN BU YAZDIKLARINA SADECE GULER GECERIM:D:D:D:D:D HAHAHAHA DIKKATINI CEKERIM ESES SİVASSPORUMUZ YANI NAMIDEGER YIGIDOLARIMIZ SADECE VE SADECE BES SENEDE BUNLARI BASARMISTIR SEN ISE 1974 1975 LERDEN BAHSEDIYORSUN ESES BASARMISMI YAPMISMI BES SENE ICERISINDE BUNLARI SENINKI SADECE LAF KALABALIGI

merkez_emre
05.09.2009, 00:57

kardes kac kere kafa ya oynadınız..biz cıkalı 3 sene olmadı sız onca sene oynadınız da noldu ? anadoluda en fazla galıbıyet alan takım bızız ya siz ?

eseseseseses
05.09.2009, 22:55
Valla darılmak gücenmek yok arkadaşlar ben gerçeği söyledim biz 06-16 yanına 26 koymadık onları bursa ve ankara koydu ki biz o oluşumun içine hiç girmedik kimseyede yalakalık yapmadık herekz bizimle kardeşlik kurmaya çalışıyor ayrıca öyle kardeşlik durumumuz olamı kimseyle. Ama sizin ilinizde istanbul takımları şampiyonluk kutlanıyorsa bunu nasıl içinize sindiriyorsanız anlamak mümkün değil bence sizler eses ve taraftarını örnek alın ben ilersini görerek söyledim bu sene sivas çok kötü eğer diyarbakırı evinde yenemiyorsan hangi takımı yeneceksin diye sormazlarmı adama. Biran önce toparlanın nacizane tafsiyem yoksa hiç ummadığınız bank asyada kendinizi görür verirsiniz. Bundan sonra sempati ile baktığım sivasa herzaman antipati ile bakacağım şu yazdıklarınızdan ve büyüğünüze saygı göstermediğinizden dolayı. ayrıca izim eskişehirspor caom da asla küfür olayı olmaz çirkef diye bir tabir olmaz bu yakıştırmalarda anında üyelikleri elinden alınır aynı şekilde burdan bu sitenin moderatörleride lütfen böyle yakışıksız kelimeleri yazanları siteden uzaklaştırmanız diye düşünüyorum.

eskisehirLee26
05.09.2009, 23:08
bak kardeşim bende eskişehirliyim ESKİŞEHİRSPORLUYUM be sivaslı sevdiğim bir çok abim var o kendisini bilio anadoluda dargınlık yoktur herşey maç içindedir oke şunu yaz kafana ant İ stanbul forzAnadolu tamam mı

emre41
05.09.2009, 23:41
Ayrıca en yakın günümüzden örnek eses taraftarı namı ve takımı ile dizilere bile konu oluyor eses dizisi en yakın bugünümüz.

Trkcel 3 g gibisin be vıınnnnnn.. esiyor, yağıyor ve gürlüyorsun. Kolay gelsin yav......

subasi29
06.09.2009, 02:27
birak bu 3G muhabbetini bizler 4G yi kullaniyoruz onlar bir kat altimizda oturuyor herkes haddini bilecek

GuVeN
06.09.2009, 03:18
ya bırakın arkadaslar atısmayı,yaptıklarınız konunun baslıgına hıc yakısmıyor..

İbrahimAyas01
06.09.2009, 05:25
sadece taraftar yetmez takımların başarısı için iyi yönetim iyi teknik direktör iyi stad iyi tesiste lazım.(taraftarıyla övünenlere)
Bu arada bizdede ads liler övünür seyircisiyle ama halen 2.lig 4.gruptalar.gırtlaga kadar borç
bizim yeni yapılan tesisler (meraklısına);
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=%C3%A7atalan+tesisleri&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=%C3%A7atalan+tesisleri&fp=5eec163bf4380442
170 bin metre kare alana sahip olduğunu, tesislerde, ışıklandırılmış 4 adet çim saha, 45 bin metre kare peyzaj alanı, atletizm ve yürüyüş parkurlarının yer aldığını, 5 yıldızlı oteli aratmayacak tesisin 56 yatak kapasitesine de sahip.
Hemen basmışız pankartımızı :)
http://img21.imageshack.us/img21/4682/58142559.jpg
açılış videosu tff başkanını şaşırtan taraftar grubu ve meşala show
http://www.vimeo.com/4432681
not: video yu yüksek sesle dinlemeyin tesisatınız yanabilir :D

tesislerden görüntüler

yiğido26
06.09.2009, 05:44
kardes kac kere kafa ya oynadınız..biz cıkalı 3 sene olmadı sız onca sene oynadınız da noldu ? anadoluda en fazla galıbıyet alan takım bızız ya siz ?

emre hacım en basitinden senle muhabbetimiz var bende eskişehirliyim ve koyu bi esesliyim ben şu en başta yemişim trabzonunuda bursasınıda ankarasınıda eses in eses ten başka sivasında sivastan başka dostu yok iki şehirdede yaşadım ve yaşıyorum hala bunu görüyorum ama bi anadolu sempatizanlığı var en azından bizde var bu sende bende arkadaşlarımızda gerçek anadolu taraftarında var en ufak bi istanbul hegamonyasına tahammülümüz yok hep anadolu iyi olsun isteriz... bunu benim ve arkadaşlarım açısından en iyi sen bilirsin ondan sana alıntı yapıyorum ve genel olarak yazıyorum bu mesajı sivas için biz deplasman yaptık antepe eses liyiz ama anadolucuyuz ve gene yapıcam bu yılda oraya geldiğimde emre gibi kardeşlerimle hiç tanışmızlığımız yokken tıpkı bi anadolucunun davranması gibi davrandılar çünkü helal olsun.. ama anadoludaki bu birbirini çekememezlik sürdükçe bu anadolucuların sayısıda azalcak ön yargı başlıcak ve istanbul hegamonyası iyice esir alcak bizi... bu istanbul sempatizanlarınıda takdir ediyorum ha çok güzel fitne fesat sokuolar araya ama adamlar haklı altta karışıklık olcak ki üste çıkabilip rahat etsinler... arkadaşlar oyuna gelmeyelim burda bi tane esesli kardeşim sadece şehrinize sahip çıkın demiş anadoluda bir nefer daha kazanmak istemiş haklıda ama arada fitne fesatlar çıkınca oda kendini kaybetmiş olsa gerekki bazı yerlerde saçmalamış... ama eskişehiri istanbul sempatizanlığına alet eden arkadaşlara cevabım; buyrun sempatizanı olduğunuz istanbul takımının formasını giyin gelin ve dolaşın cevabınızı zaten kendiniz bulursunuz, sadece budur. Ama sivastada o potansiyel var sadece biraz zamana ihtiyaçları var bu potansiyelde kimse gücenmesin ama yeniçerilerde var onlar büyüdükçe genişledikçe istanbul formalılar sivastanda elini ayağını çekecektir... emre sorularına gelince inşallah bi deplasman yolunda ben sana hepsini açıklarım bunların ama bu sefer yerde gitmemen şartıyla:) arkadaşlar kendi takımlarımızı destekleyelim aramızdaki istanbul sempatizanlarını ayıklayalım dostluk kardeşlik ayaklarını bırakalım ama anadolu sempatizanlığımızı kaybetmeyelim yıkılmayalım kendi içimizde çatışmayalım bizans oyunlarına gelmeyelim... Anti istanbul - FORZA ANADOLU...

merkez_emre
06.09.2009, 14:28
emre hacım en basitinden senle muhabbetimiz var bende eskişehirliyim ve koyu bi esesliyim ben şu en başta yemişim trabzonunuda bursasınıda ankarasınıda eses in eses ten başka sivasında sivastan başka dostu yok iki şehirdede yaşadım ve yaşıyorum hala bunu görüyorum ama bi anadolu sempatizanlığı var en azından bizde var bu sende bende arkadaşlarımızda gerçek anadolu taraftarında var en ufak bi istanbul hegamonyasına tahammülümüz yok hep anadolu iyi olsun isteriz... bunu benim ve arkadaşlarım açısından en iyi sen bilirsin ondan sana alıntı yapıyorum ve genel olarak yazıyorum bu mesajı sivas için biz deplasman yaptık antepe eses liyiz ama anadolucuyuz ve gene yapıcam bu yılda oraya geldiğimde emre gibi kardeşlerimle hiç tanışmızlığımız yokken tıpkı bi anadolucunun davranması gibi davrandılar çünkü helal olsun.. ama anadoludaki bu birbirini çekememezlik sürdükçe bu anadolucuların sayısıda azalcak ön yargı başlıcak ve istanbul hegamonyası iyice esir alcak bizi... bu istanbul sempatizanlarınıda takdir ediyorum ha çok güzel fitne fesat sokuolar araya ama adamlar haklı altta karışıklık olcak ki üste çıkabilip rahat etsinler... arkadaşlar oyuna gelmeyelim burda bi tane esesli kardeşim sadece şehrinize sahip çıkın demiş anadoluda bir nefer daha kazanmak istemiş haklıda ama arada fitne fesatlar çıkınca oda kendini kaybetmiş olsa gerekki bazı yerlerde saçmalamış... ama eskişehiri istanbul sempatizanlığına alet eden arkadaşlara cevabım; buyrun sempatizanı olduğunuz istanbul takımının formasını giyin gelin ve dolaşın cevabınızı zaten kendiniz bulursunuz, sadece budur. Ama sivastada o potansiyel var sadece biraz zamana ihtiyaçları var bu potansiyelde kimse gücenmesin ama yeniçerilerde var onlar büyüdükçe genişledikçe istanbul formalılar sivastanda elini ayağını çekecektir... emre sorularına gelince inşallah bi deplasman yolunda ben sana hepsini açıklarım bunların ama bu sefer yerde gitmemen şartıyla:) arkadaşlar kendi takımlarımızı destekleyelim aramızdaki istanbul sempatizanlarını ayıklayalım dostluk kardeşlik ayaklarını bırakalım ama anadolu sempatizanlığımızı kaybetmeyelim yıkılmayalım kendi içimizde çatışmayalım bizans oyunlarına gelmeyelim... Anti istanbul - FORZA ANADOLU...

saol dusuncelerın ıcınde tanıyamadım k bakma nerden tanısıklımız var ?

sivastatlıbelam
06.09.2009, 14:40
forza sivas,forza diyarbakır,forza bursa,forzaantep,forzakayseri FORZA ANADOLU.....

ÖLÜMÜNE ANADOLU.

fener karşısında bursaya

ts karşısında istanbul belediyeye başarılar dilerim.

gs ve bjk maçındada iki takımada şanssızlıklar dilerim.

sofularlı34
06.09.2009, 15:11
<<GÜZEL BİR MESAJ 3G FORMATINDAAAA
<<MERAK ETMİYORMUSUNUZ ŞAMPİYON ANADOLUDAN OLSA....
<<<MERAKINIZI GİDERMEK İÇİN SİVASSPORU İZLEYİN DESTEKLEYİN 5858 MESAJ YOLLAYIN.....HADİ ŞİMDİ SENİN BEŞİN ELDEN GELCEK 15 İYİYDİR...

ilteriş58
06.09.2009, 20:00
zamanla herşey daha güzel olacak inşallah

hoLiGan Enes
06.09.2009, 20:31
Helal olsun kardeş...

İstanbul Yalakalarına İnat Ölümüne SİVAS.

sevda58
06.09.2009, 21:27
Oyle bir gun gelecek ki, SIVAS'ta o istanbul yalakalarin formalarini giyipte gezemiyeceksiniz!!

yigidomurat
06.09.2009, 23:24
Valla darılmak gücenmek yok arkadaşlar ben gerçeği söyledim biz 06-16 yanına 26 koymadık onları bursa ve ankara koydu ki biz o oluşumun içine hiç girmedik kimseyede yalakalık yapmadık herekz bizimle kardeşlik kurmaya çalışıyor ayrıca öyle kardeşlik durumumuz olamı kimseyle. Ama sizin ilinizde istanbul takımları şampiyonluk kutlanıyorsa bunu nasıl içinize sindiriyorsanız anlamak mümkün değil bence sizler eses ve taraftarını örnek alın ben ilersini görerek söyledim bu sene sivas çok kötü eğer diyarbakırı evinde yenemiyorsan hangi takımı yeneceksin diye sormazlarmı adama. Biran önce toparlanın nacizane tafsiyem yoksa hiç ummadığınız bank asyada kendinizi görür verirsiniz. Bundan sonra sempati ile baktığım sivasa herzaman antipati ile bakacağım şu yazdıklarınızdan ve büyüğünüze saygı göstermediğinizden dolayı. ayrıca izim eskişehirspor caom da asla küfür olayı olmaz çirkef diye bir tabir olmaz bu yakıştırmalarda anında üyelikleri elinden alınır aynı şekilde burdan bu sitenin moderatörleride lütfen böyle yakışıksız kelimeleri yazanları siteden uzaklaştırmanız diye düşünüyorum.

abi sen çok çıtkırıldımsın yaw,söyledin sözleri kulağın duymuyo kendi kendine küsüyon,antipatiyle bakıyon bilmem ne.bizimle kimse alay edemez es esli abi kusura bakmada.hem o ne demek öyle yok ilinizde istanbul takımları seviniyo bilmem ne.sevinmesinler mi,öldürelim mi adamları yani bununlamı övünüyosunuz.resmen provokatörlük yapıyosun,yazdıklarına bakarak söylüyorum kusura bakma ama yazdıkların yukarda.hem bundan önce yazdığın yok 0 puandasınız 10 puan alırsınız ilk yarı falan bunlar hiç hoş şeyler değil es es li abi.bunun adı resmen tahriktir.ama biz yine edebimizi koruyacaz ve misafire nasıl davranılması gerekirse öyle davranacaz.görüyosun ya es es li abi,biz bırak kendi şehrimizde sevinen istanbul takımları taraftarlarını kendi sitemize giren bu kışkırtıcı yorumlara bile usulü dairesinde karşılık veriyoruz.kusura bakma biz iklimimiz gereği biraz sertizdir abi sürçü-lisan ettiysek affola diyelim ve şunuda söyleyelim,bizde asla misafire yanlış olmaz,saygısızlık asla tabi misafir gibi gelene...

Ultra sivasli
07.09.2009, 01:45
eseseseseses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

YERDEN GÖGE KADAR HAKLISIN DOGRU SÖZE NE DENIRKI

merkez_emre
07.09.2009, 02:25

Arkadasımızı sızlerle tanıstırıyım once :) adı okan gecen sene kı sampıyonluk macımız vardı ya hanı antepkı o maca eseslısı adanalısı 5 kısı gelmıslerdı...hanı bu sıtede onlarca taraftarlık yapan ona buna elestırı yapan bir cok kısı var ya onlardan daha sıvaslı daha sıvassporlu...yolculukdan bır kac saat once haber verdı 5 kısı yer ayır dıye otobus 4 5 kısı kısı fazladan dolmus olsada sırf mısafırımız dıye 10 kısı fazla gıttık maca..vede üstlerınde sıvasspor formalarıyla geldıler gecenın o saatınde forma bulup gıydıler...kendı ozelestırımızı de yapmak gerekırse bızımde arkadaslarımızda forma bıle yoktu...gercekden helal olsun demekden baska sozum yok :)

sivaslıların okan ve arkadasları gıbı sıvaslı olmasada kalplerı Sivasspor ıcın atanlardan örnek almaları sart...

yiğido26
07.09.2009, 05:49
Arkadasımızı sızlerle tanıstırıyım once :) adı okan gecen sene kı sampıyonluk macımız vardı ya hanı antepkı o maca eseslısı adanalısı 5 kısı gelmıslerdı...hanı bu sıtede onlarca taraftarlık yapan ona buna elestırı yapan bir cok kısı var ya onlardan daha sıvaslı daha sıvassporlu...yolculukdan bır kac saat once haber verdı 5 kısı yer ayır dıye otobus 4 5 kısı kısı fazladan dolmus olsada sırf mısafırımız dıye 10 kısı fazla gıttık maca..vede üstlerınde sıvasspor formalarıyla geldıler gecenın o saatınde forma bulup gıydıler...kendı ozelestırımızı de yapmak gerekırse bızımde arkadaslarımızda forma bıle yoktu...gercekden helal olsun demekden baska sozum yok :)

sivaslıların okan ve arkadasları gıbı sıvaslı olmasada kalplerı Sivasspor ıcın atanlardan örnek almaları sart...

asıl size helal olsun hacım misafirperverliğinizden dolayı bizler anadolu aşığı olarak elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız allah nasip ederse bayram sonu ordayız gelir gelmezde içerde dışarda devam maçlara elimizden geleni yapıp anadolunun SİVAS ın peşinden koşmaya devam edeceğiz... YENİÇERİLER... FORZA ANADOLU