Can Ustunel
27.01.2009, 16:27
Dün öğleden sonra Sivasspor Rivadaki kamptan Herzamanki gibi Dedeman Oteline geldi saat 17 de beni aradı yigenim abi gel diye saat 18 de oteldeydim yine bir tane bile taraftar görmedim benim merak ettiğim istanbuldaki sivaslı taraftarlar neden bu şansları kullanmıyolar otele giriş serbest futbolcular zaten girişte oturuyolar hatta kapı önünde kocaman otobüs duruyo görmemek imkansız futbolcularda kapıdaki cafelerde oturuyolar kırmızı beyaz üstleriyle ama kimse yok ben bu işi merak ettim sabahta oteldeydim kahvaltı saatleriydi futbolcuların ben yigenimi teslim edip biletixten gs tribunune bilet aldım akşamki maç için ama tel geldi akşama gs tribününde değilim biletimi vericem Sİvas tribününe biletlerimiz gelmiş :))))
Normal...Biz alistik buna...Bu duyarsizligin sebebini cozmeye calisiyorum da bulamiyorum...Hakkaten arastirilmasi gerekn bi konu bu...
hursit0658
27.01.2009, 16:32
hmm süper bi fırsat valla değerlendirmek lazım ank gelincede takip edelim:D burdada yakalarız belki
titizyiğido
27.01.2009, 16:36
maalesef bu böyle halbuki bizler biraz bu işe önem versek onlarda sorumluluklarının daha iyi farkına varacaklar
hursit0658
27.01.2009, 16:38
maalesef bu böyle halbuki bizler biraz bu işe önem versek onlarda sorumluluklarının daha iyi farkına varacaklar
sorumsuzlukları yokda biraz daha özen gösterirler yoksa hepsi elinden geleni yapıyor... ank gücünde taraftar var takım yok bizde takım var taraftar yok:(
myyiğido58
27.01.2009, 16:40
arkadaşlar böyle diyorsunuz ama çoğumuzun işi gücü var o saatlerde ekmek parasını bırakıp orayamı gelelim
burak_baykal
27.01.2009, 16:43
Dün öğleden sonra Sivasspor Rivadaki kamptan Herzamanki gibi Dedeman Oteline geldi saat 17 de beni aradı yigenim abi gel diye saat 18 de oteldeydim yine bir tane bile taraftar görmedim benim merak ettiğim istanbuldaki sivaslı taraftarlar neden bu şansları kullanmıyolar otele giriş serbest futbolcular zaten girişte oturuyolar hatta kapı önünde kocaman otobüs duruyo görmemek imkansız futbolcularda kapıdaki cafelerde oturuyolar kırmızı beyaz üstleriyle ama kimse yok ben bu işi merak ettim sabahta oteldeydim kahvaltı saatleriydi futbolcuların ben yigenimi teslim edip biletixten gs tribunune bilet aldım akşamki maç için ama tel geldi akşama gs tribününde değilim biletimi vericem Sİvas tribününe biletlerimiz gelmiş :))))
Gardaş her zaman sivassporun yanındayız ve sivassporun daha yeni geldiğini ama rahatsız edilmemesi için bulunmadık ama üst yönetimin isteği olsaydı biz orada olacaktık..
Can Ustunel
28.01.2009, 12:15
Gardaş her zaman sivassporun yanındayız ve sivassporun daha yeni geldiğini ama rahatsız edilmemesi için bulunmadık ama üst yönetimin isteği olsaydı biz orada olacaktık ...
sende kendine göre haklı olabilirsin ama ben kendi adıma söylüyorum desteklediğim takımı görmek için yönetimden izin gelmesini beklemem benim için en üst yönetim mecnun otyakmaz oda benim akrabam olduğu için herhangi birinin ses çıkaracağını düşünmüyorum ve sizlerinde bidahaki sefere orda olmanızı rica ediyorum...o çocuklar istanbulda kendilerini yanlız hissetmemeli çünkü bu takım bu sezon çok güzel işler yapıyolar yapmayada devam edicekler..
İstanbulda en çok sivaslının bulunupda bu şekide ilgisiz kalmaları çok üzücü, inşallah bundan sonra bütün sivaslılar desteğini takımımızdan esirgemez
maçlarımıza istanbul takımlarının formaları il gelen milletvekili istemiyoruz
arkadaşlar böyle diyorsunuz ama çoğumuzun işi gücü var o saatlerde ekmek parasını bırakıp orayamı gelelim
İstanbul'da sayısızca işsiz sivas'lılar var. Sivasspor'un bulunduğu otele neden gelemdiler ben size söyleyim:
çünkü sayın hemşerilerimiz '******** gsnin' bulunduğu oteldeydiler. Ne olsa coğu hemşerimizin ikici takımı sivasspor.
Sivasspor gibi bir takım sivaslılara çok. Böyle bir takımı zaten hak etmiyorlar!