Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle Hakemlere Az Bile Ediyorlar!

SivasSpor.Com
28.01.2009, 09:57
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Böyle hakemlere az bile ediyorlar!

Dün geceki maçı izlerken hiç böylesine sinirlenmedim. Zaman zaman içimdende ”Böyle hakemlere Galatasaray yönetimi az bile konuşmuş”dedim. Ya arkadaş,insan taraftar baskısından ve hafta içerisinde yapılan açıklamalardan bu kadar mı etkilenir? Galatasaray’lı Baroş, Emre ve Sabri oyundan atılmak için elinden geleni yaptı,ancak hakemde inadına oyunda tuttu. 90 dakika yapılanları anladıkta, uzatmalarda ceza sahası içerisinde Emre’nin Bilica’ya attığı Tokat’a nasıl kırmızı kart göstermezsin? İşte böyle hakemler için, hakem yorumcuları ağır sözler sarfettiği zaman ”Niye böyle konuşuyorsunuz” diyorlar. Az bile konuşuyorlar. Bari sarı kartı göstermede,” Tokat”ı görmedi desinler.
Benim en çok merak ettim,Galatasaray’ın kalemşörleri acaba bu maç için nasıl bir yorum yapacak? Yine bu sonucu yardımcı hakememi bağlayacaklar? Yoksa zeminemi kusur bulacaklar?
Galatasaray’ın uzatmada attığı golün ofsayıt koktuğuna,Emre’nin Bilica’ya attığı Tokat’a,Baroş’un hakemin üzerine yürümesine değinecekler mi? Asla değinmezler! Çünkü onlar bu tür maçları hep at gözlüğüyle izlediler,bundan sonrada öyle olacak.

ŞİMDİ NEYE KUSUR BULACAKSANIZ?
Sivasspor’un ligde 2-0’lık haklı galibiyetini gölgelemeye çalışanlar,acaba dün geceki maçta neye kusur bulacaklar? zeminmi kötüydü? Yoksa eksikmi oynadınız? Ne eksiği fazlanız bile vardı. Hakem Hüseyin Göçek,özellikle ikinci yarıda ipin ucusunu iyice kaçırdı. Emre,Baroş ve Sabri’yi oyunda tutmakla en azından hakemlik onurunu zedeledi. Baroş,nerdeyise hakemi dövecekti ama kart bile göstermedi. Yani Galatasaray dünkü maçı 12 kişiyle oynadı ve yine yenemedi.
Hani lig maçının tekrarı isteniyorduya,işte tekrarı! 12 kişiyle oynadınızda ne oldu?

by_hunter
28.01.2009, 10:30
EEE HESAP GÜNÜ ARKADAŞLAR O KADAR HAKEMİ ELİEŞTİREN gs BAKALIM BU MAÇIN HAKEMİNE NELER SÖYLÜYECEK!!!

howsoonisnow3
28.01.2009, 11:20
helal olsun abimize çok güzel konusmus. Bunun üzerine fazla yoruma gerek olmadığını düşünüyorum.

58_babacan_58
28.01.2009, 11:51
HER ŞEYE RAĞMEN KUPADA BİZİM ŞAMPİYONLUKTA BİZİM BU SENE

yerliturkuaz
28.01.2009, 15:49
Artik birakalim akemler ile ugrasmayi biz isimize bakalim sadece...

ssozan
28.01.2009, 16:04
HAKEM OLMAK NE ZOR BİR ŞEY YA BEN HAKEM OLMAM VALLA:D

yigidolar06
28.01.2009, 16:15
Cmbomu hakemiyle yönetimiyle taraftarıyla medyasıyla evireçevire yendik. Son noktayıda 3 şubatta koyacağız

avrupali yigido
28.01.2009, 16:37
hakemler ödlek galatasaraydan korkuyorlar

Rallim58
28.01.2009, 16:39
Abdullah kardeşimin yüreğindeki Sivasspor aşkı bir yana yaptığı objektif yorum bir yana...

Türkiye'nin gözleri önünde sergilenen bu oyuna? kim dur diyecek.

Müsabakada Baroşun hakeme (ağzından tükürüklerini saçarak) el işareti ile neden kart vermiyorsun tepkisini, Sabri'nin, Arda'nın hele kendini dağ başında sanan Emre'nin Mehmet Yıldız'a yaptığı külhanbeyvari tavrına kim ceza verecek doğrusu beklemedeyim

Ama merak edilmesin, kimse ceza vermezse, Sivassporum Galatasaray'ın o yüce şanını 4 Eylül çimine boğarak, kupadan eleyerek verecektir inşaallah....

emrekarakaya
28.01.2009, 19:55
Abdullah bey cok guzel yazmissin eline saglik ama emre asikin attigi tokati herhalde sadece biz sivaslilar gorduk cunku hic bu tokattan konusan yok ben bir sivasli olarak bu tokati bana atmis gibi hissettim ve sinirimden gozume uykugirmedi ve halen cok kiziyorum.

arslansoylemez
28.01.2009, 20:05
arkadaşlar hüseyin göcek iyi bir hakem ama yine de bu atmosferi kaldıramadı bi hakemler bu hakemlerle devam edeceğiz bu yüzden onlara sahip çıkmalıyız,,, 33 yaşında bir kardeşimiz sonuçta biz onların seviyesine inmeden hakem abilerimiz ve kardeşlerimizi desteklemeliyiz.....unutmayın önümüzde şampiyonlar ligi var veorda daha iyi hakemler göreceğiz ve bir gün avrupa şampiyonu da olacağız inanın buna yeter ki her sivaslı sadece ve sadece bu takımı tutarsa:)

gül5858
28.01.2009, 20:31
S.SPOR YİNE DİMDİK KARSILARINDA DURACAK.BİZLER BİLİYORUZKİ BU KOŞULLARDA BİLE S.SPOR DAHA HIRSLANIYOR VE DAHA İYİ YE GİDİYOR VE DAHADA İLERİ GİDECEK G.SARAY 4 EYLÜL STADINA GELİNCE S.SPORUN BAŞARISIYLA SON MAÇIDA ALMASIYLA GEREKEN KİŞİLERE TOKAT GİBİ CEVABINI VERECEKTİR BU ZİHNİYETTEKİLER GÖRECEKTİR S.SPOR'UN BAŞARISINI TARAFTARINI NE İMKANLARLA NERELERE GELDİĞİNİ EN GÜZEL CEVAP BUDUR İŞTE ONLARA SATLIK HAKEMİNE TARAFTARINA VE OYUNCUSUNA
YİĞİDOLAR EN SON NOKTAYI SİZ KOYACAKSINIZ DUALARIMIZ HER ZAMAN SİZİNLE