Orijinalini görmek için tıklayınız : KAYIP YOK - HAYDİ MAÇA

SivasSpor.Com
02.02.2009, 13:13
http://www.sivaspostasi.com.tr/resimler/yazar/nailsertakan88.jpg

Nail SERTAKAN / Sivaspostası

KAYIP YOK - HAYDİ MAÇA

KAYIP YOK

İkinci yarının ilk maçında Sivasspor Kayserispor'a dördüncü sezonda da deplasmanda yine yenilmedi. Alınan 1 puan belki birilerini memnun etmese de rakibin gücünü düşündüğümüzde bence çok iyi diye düşünüyorum. Hatta Kayseri'nin büyük rakiplerde hiç maç kaybetmediğini hesaba katarsanız 1 puanın anlamı daha iyi anlaşılır. Bizim için her zaman Kayserispor kardeş ve dost şehir olarak kalacaktır. Bunu bozmaya ne Tolunay hocanın konuşmaları ne eylemleri, ne de bir kaç futbolcunun gücü yeteceğini zannetmiyorum. Aklı selim Kayserili yöneticilerin ve taraftarlarının bu konuda gereğini yapacağını umuyorum. Kaybedilen iki puan belki birilerinin iştahını kabartsa da hiç kimse merak etmesin yine bugünden itibaren kaldığı yerden yiğido yoluna devam edecektir.

HAYDİ MAÇA

Fortis Türkiye Kupasında çeyrek finalin ikinci maçını bugün oynayacağız. İlk maçta deplasmanda alınan avantajlı bir sonuç var. Tabii ki hiç bir maç ve tur, koşmadan, mücadele etmeden kazanılmıyor. Her zaman olduğu gibi futbolcular sabırlı seyirciler ise ilk maçta olanları hiç bir şekilde kafaya takmadan takımlarını desteklemeleri gerekiyor. Tüm taraflı tarafsız insanların beğenisini ve sempatisini devam ettirmek için bugün ve bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor. Bundan böyle takımımıza ve futbolcularımıza bu gibi sözler ve eylemler yapılacaktır. Şu ana kadar yapılanlar bizi küçültmedi aksine hep büyüttü, hem de taraftar kazandırdı. Artık tüm takımlar bizi büyük takım olarak görüyorsa seyircisinin de büyüklük kavramı içerisinde hareket etmesi gerekiyor.

Gerekli dersi futbolcularımız sahada verecek, yarı finalede çıkacağımızdan eminim. Biz şu eksik, bu sakat bahanesi hesabı şimdiye kadar yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağız. Mevcut kadrodaki tüm futbolcularımız hangi 11'le sahaya çıkarsa çıksın gereğini yapar, kimin bu işi Haydi hayırlısı diyelim hiç bir mazeret göstermeden stadyumu dolduralım. General Bülent'in askerleriyle kazanılacak zaferin tadını hep birlikte, büyük başkan ve yönetimiyle kutlayalım.

gül5858
02.02.2009, 13:32
Genarel'in Askerleri haydi zafere.
Dualarımız sizinle