Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 Bin Taraftar Ankara'da ne yaptı? HİÇBİRŞEY...

ahmetdmr
29.01.2005, 14:59
Sayın Sivasspor taraftarları...
Eğer süper lige çıkmak istiyorsak takımımızı 90 dakika boyunca desteklememiz lazım...
Telekom maçını TV'den izledim. Bu arada ben de Sivas dışındaki Yiğidolar'danım. Telekom maçındaki taraftara kocaman bir "0" veriyorum. Sivasspor golü yemiş, 1-0 geride bikaç kişi bağırmaya çalışıyor. Derken durum 1-1. Taraftar bir ayaklanıyor, bir canlanıyor ki sormayın. İşte budur taraftar dediğim anda hepsi birden susuyor. Yani saman alevi gibi golde bağırıp bir dakika sonra tehahüratı kestiler. Taki Sivasspor'un 90+3'teki golüne dek... Yiğidolar... Golden sonra herkes bağırır, önemli olan golü atana kadar takıma sahip çıkmak, destek vermek ve tezahüratı kesmemektir.
İnşallah bundan sonra böyle olmaz...
"hep destek , tam destek " diyorum ve bütün YİĞİDOLAR'ı Sivasspor'umuzu 90 dakika boyunca desteklemeye davet ediyorum...
Daha şimdiden Sivasspor üzerinde oyunlar oynanmaya başladı (bknz. V.Manisa başkanının açıklamarı) Birlik olalım ve desteğimizi gösterelim...

KIRMIZI BEYAZ....
ŞAMPİYON SİVAS....

Saygılarımla;
Ahmet Demir
İnönü Üniversitesi / MALATYA [b]

türkçerap_yakup
29.01.2005, 15:36
lütfen böle polemik yaratacak forumlardan uzak duralım...o tribünde herkes sivas için bağırdı...

ahmetdmr
29.01.2005, 16:52
GERÇEKLER ACIDIR VE ACITIR...

NE YAPIYORSAK VE NE SÖYLÜYORSAK SİVAS'IMIZ İÇİN...

BU BAŞLIK POLEMİK YARATMAK İÇİN DEĞİL SADECE VE SADECE SİVASPOR'LU TARAFTARI 90 DAKİKA DESTEK VERMEYE DAVET ETMEK İÇİNDİR...

SAYGILARIMLA,
AHMET DEMİR

serhankaburcuk
29.01.2005, 19:47

BU BAŞLIK POLEMİK YARATMAK İÇİN DEĞİL SADECE VE SADECE SİVASPOR'LU TARAFTARI 90 DAKİKA DESTEK VERMEYE DAVET ETMEK İÇİNDİR...

SAYGILARIMLA,
AHMET DEMİR

Arkadasım doğru söylediğin noktalar var ama oradaki taraftarın çogu uzun mesafeli yollardan geldiler sivastan gelen çok var istanbuldan gelen vardı bu tür maçlarda bu normaldir.Ama taraftarımız insallah yavaş yavaş bilinçlenecek kafanı yorma saygılar ve sevgiler maçı aldık ya önemli olanda bu....

abcde
29.01.2005, 22:01

SAYGILARIMLA,
AHMET DEMİR

Arkadasım doğru söylediğin noktalar var ama oradaki taraftarın çogu uzun mesafeli yollardan geldiler sivastan gelen çok var istanbuldan gelen vardı bu tür maçlarda bu normaldir.Ama taraftarımız insallah yavaş yavaş bilinçlenecek kafanı yorma saygılar ve sevgiler maçı aldık ya önemli olanda bu....
bencede haklısın serhat reis,ama yinede taraftarın dediğin gibi biliçlenmesi lazım,içerdeki maçlarda daha çok destek lazım takıma...

alpingen
29.01.2005, 23:35
gerçekten bizim taraftar içerdeki ve dışardaki maçlarda destek vermesin ve tezahürat yapmasını bilmiyor veya çok pasif kalıyor bu ve diğer konularda iyi organize olmak gerektiğini düşünüyorum.sevgili sivaslılar.

MeD_Turc
30.01.2005, 05:25
valla hoca :) diyrsunki saman alevi gibi gol dakkasinda taraftar cosuyor bir kac dakka sonra susuyorlar valla ne diyim tezaurat bekleyen futbolcu 10 dakkada bir golunu atar tezauratini alir:) usagin sesi solugu kesiliyor yav 90 dakka bagirmak ne demek biliyonmu sen vallahi gozlerin yerinden cikacak gibi oluyor bide basinin agrisi dizlerine vuruyor dayi:) golu atarlar tezaurati alirlar :)

kakikli
30.01.2005, 12:58
arkadaşlar ben maç için sinop tan geldim şuan sesim çıkmıyor bunun 1/3 oranını taraftara bağırmakla tükettim benim gibi bir çok yiğido vardı hepsine sonsuz saygılar ama maça gelmek yetmiyor herkesin birlikte hareket etmesi gerekir... en kötüsü tribün de yine sürtüşme olmasıydı. bu beni çok yaraladı :cry: SİVASLININ SİVASLIDAN SİVASSPORLUNUN SİVASSPORLUDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR...inşallah bunlar son olurda diğer maçlar daha iyi oluruz...

yeniceri_emre
30.01.2005, 13:07
oncelıkle herkese galıbıyet hayırlı ugurlu olsun .konuya gelınce ahmet gardasın bazı acıklamlarına katılıyorum.Örneğin biz yenicerilerin ve cılgınların 90 dakka olmasada yaklasık 80 dakka hiç durmadan afedersınız bır yerlerımızı yırttık ama ankarada yasayan sivaslı gardaslar sadece alkıs yaparken ve ıslık calarken bıze katılmaları benı rencıde ettı .biz yaklasık 10 saat sonra ankaraya ulastık cok yorgunduk bu nedenle 80 dakka bagırdık ama orda yasayan sivaslıların bıze katılmamasına cok üzüldüm

cetintopaloglu
30.01.2005, 13:12
gardaşım taraftar bilinçlenecek.yavaş yavaş olacak bu işYanlız taraftarı ateşleyecek amigolar lazım.Neticede maçı aldık

ahmetdmr
30.01.2005, 13:56
Galibiyet hayırlı olsun.

Yorumlardan gördüğüm o ki bazı eksiklikler var tribünlerde. Yine sürtüşmeler olmuş kendi aramızda... Bunlar yanlış şeyler. Bir de YENİÇERİLER'in sazı ellerine almaları lazım... Gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla en etkilli gruplar... Ne yapılırsa Yeniçeriler tarafından yapılır. Onlara güveniyoruz...
Haydi Yeniçeriler, uyuyan taraftarları uyandırın...

Ya bu arada ben Beşiktaş'lı felan değilim ama dün İnönü'de Beşiktaş taraftarının destğini ve tezahüratını umarım herkes görmüştür... Gerçekten çok iyiydiler... Darısı 4 Eylül tribünlerinin başına...

Saygılarımla,
Ahmet Demir
İnönü Üniversiteli Yiğido

ergin
30.01.2005, 18:59
Bizde maçtaydık,taraftar olarak ÇILGINLAR da iyiydi YENİÇERİLERDE.Haklarını yemeyelim.Ben ist.da çok maça gittim.istanbul taraftarı farklıdır.profesyoneldir,maddi güçleri daha iyidir kulüpler arkalarındadır ve daha organizelerdir.ist.buldakiler ne demek istediğimi daha iyi anlarlar.SİVAS taraftarını kiminle kıyaslayacağımızı bilmemiz lazım.bence gerçekçi olmak gerekirse,taraftar nedir,seyirci nedir bilinci henüz yeni yeni oturmaya başlamış durumda.telekom maçında ki taraftar olarak bizlerin en büyük eksikliği seyircileri organize edemeyişimiz.bunlar zamanla giderilir,tahmin ediyorum.örneğin ÇILGINLAR ın amigosu gayet iyiydi,YENİÇERİ grubuyla iletişim de vaRdı sloganlar atılırken.taraftarın vede seyircinin aslında işini iyi,hırslı ve profesyonelce yapan bir kaç FİŞEK AMİGO ya ihtiyacı var. :!: :!: :!:
herkese saygılar.

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

3YILDIZ
31.01.2005, 21:09
kesinlikle katilmiyorum ahmet gardas
telekom macindaki atmosfer ve söylenen tezahüratlar suana kadar naklen maclarda gördügüm en iyi destekdi !

abartmiyorum cok dikkatli takip ediyorum ve naklen verilen maclarda suana dek en iyi destekdi!

gidenlerin ve bagiranlarin hakkini yemeyelim, gercekten iyi destek verdiler

ve unutmaki 5bin bile yoktu seyrici sayisi !

bence sivasdaki oynanan maclarda biraz etkisiz kaliyoruz isin gercegi bu !

abcde
01.02.2005, 01:19
hiç bir şey birden olmaz,herşey zamanla oluşacaktır bizim seyircimizde zamanla süper lige adapte olacaktır...

serhankaburcuk
01.02.2005, 08:48
Galibiyet hayırlı olsun.

Yorumlardan gördüğüm o ki bazı eksiklikler var tribünlerde. Yine sürtüşmeler olmuş kendi aramızda... Bunlar yanlış şeyler. Bir de YENİÇERİLER'in sazı ellerine almaları lazım... Gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla en etkilli gruplar... Ne yapılırsa Yeniçeriler tarafından yapılır. Onlara güveniyoruz...
Haydi Yeniçeriler, uyuyan taraftarları uyandırın...

Ya bu arada ben Beşiktaş'lı felan değilim ama dün İnönü'de Beşiktaş taraftarının destğini ve tezahüratını umarım herkes görmüştür... Gerçekten çok iyiydiler... Darısı 4 Eylül tribünlerinin başına...

Saygılarımla,
Ahmet Demir
İnönü Üniversiteli Yiğido

Abicim biz yıllardır tribünde bazı şeylerin değişmesi için çaba gösteriyoruz hatta bu uğurda çok kavgada ettik.Hatta komiğinize gidecek; birkaç yöneticiyle sivas maçında stadın önünde çekirdek satılmaması için görüşmemiz bile olmuştu.Ama nafile abicim. Saz zaten elimizde ama sivasın insanı bu konuda biraz denizlispor taraftarına benziyor.Tribünde şu felsefe çok hakim;" Ben paramı verip biletimi alıyorum ya daha neden bağırayım".Ama bu felsefe çok yanlış bunu düzelmeside herhalde zor gözüküyor...

mericcas
01.02.2005, 18:07
arkadaşın dedikleri doğru. Sivasdada bi çok maçta bunu yaşadık. Çekirdek meselesiyle anlatılmak istenen budur. Bunun sebebi Sivas'lının takımına sahip çıkmaması asla değildir. Bu sadece tribün kültüründen uzak insanlar olmasından kaynaklanıyor. Ama umdum odur ki bu yavaş yavaş değişmektedir. Daha önce hiçbir arakdaş bahsettimi hatırlamıyorum ama 4 Eylüldeki en son maçta Olgunlar 58'i grubu bu bilinçlenmenin en güzel örneklerinden biridir. Birgün gelecek ne biz bu stada sığacağız nede sesimiz.
HERŞEY SENİN İÇİN ÜÇ YILDIZINA ÜÇ HİLAL OLSUN YÜREKLERİMİZ.