Orijinalini görmek için tıklayınız : Hüseyin: Sivas 5. büyük olamaz !!!

uhud85
03.02.2009, 02:49
Trabzonspor Takım Kaptanı Hüseyin Çimşir, bordo-mavili takımın şampiyonluk hedefine çok yakın olduğunu savundu.
Hüseyin Çimşir, Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'ndeki röportajında, yönetim kurulunun ve teknik heyetin oyuncu kadrosunu baskı altına almamak için şampiyonluk kelimesine fazla vurgu yapmamasının doğru bir strateji olduğunu belirtti.

Hüseyin, "Aslında Trabzonspor takımı her sezona şampiyonluk parolasıyla başlar. Bu sezon ise yeni kurulan bir takım oluşumuzdan ötürü bu konu fazla dillendirilmedi. Ancak geride kalan haftalarda görüldü ki Trabzonspor şampiyonluk hedefine çok yakın. İnşallah performansımızı devam ettirip uzun yıllardır özlemle beklediğimiz bu kupaya kavuşuruz" dedi. Hüseyin, sezon başındaki hazırlık kampında ilk 11'deki yerinin tehlikeye düşmesine ilişkin ise şunları kaydetti: "Sonuçta yeni oluşan bir takımımız vardı. Hocamız Ersun Yanal da oyun şablonunu oturtmak için bana bazı maçlarda görev verdi, bazılarında vermedi. O dönemde en iyi ilk 11'in arayışı içindeydi. 'İlk 11'de olamam' diye hiçbir zaman paniğe kapılmadım. Zaten benim Trabzonspor'daki mücadelem de ilk 11'de yer almak değil, takımın başarılı olması için. Hatta tek amacım bu diyebilirim."
Hüseyin, eleştirinin futbol oynayan herkes için yapıldığına değinerek, "Sahaya çıktığım zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Önemli olan vicdanımın sesi. Ortaya koyduğum performanstan çok memnunum ve mutluyum. Colman ve Selçuk konusuna gelirsek, önemli oyuncularla oynadığımın farkındayım ve benim oyunuma katkılarının büyük olduğunu kabul ediyorum" dedi. Sivasspor ve Ankaraspor gibi takımların zirve mücadelesi yapmaları konusunda da açıklamalarda bulunan Hüseyin, "Beşinci bir şampiyon çıkacağını zannetmiyorum. Sivasspor geçen sezon olduğu gibi bu sezon da lige renk katmayı
sürdürüyor. Ankaraspor ve Sivasspor saygı duyulmayı hak ediyor. Bu yarışın içinde olmaları ve yukarıyı zorlamaları Türk futbolu açısından sevindirici bir durum" değerlendirmesini yaptı.

Kariyerine nasıl bir yön vereceği konusunda şimdiden bir şey söylemenin mümkün olmadığını vurgulayan Hüseyin, "Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. Kağıt üzerinde sözleşmem bitiyor olsa da ben Trabzonspor'a gönülden imza attım. Gelecek
için şu an bir kararım yok" açıklamasını yaptı. Hüseyin, ilk 11'de direkt olarak forma giyen tek Trabzonlu oyuncu olması
konusunda ise "Önemli olan Trabzonspor'un başarısı ise kimin oynadığı pek de önemli değil" dedi.

uhud85
03.02.2009, 02:55
ya bu trabzonlular neden bizi çekemiyor anlamıyorum

GuNaY
03.02.2009, 03:09
Kimsenin birşey demesine gerek yok.

Sezonun son haftasında, yazımızın son kelime ve noktası ile zaten gerekli açıklamayı yapacağız :)

howsoonisnow3
03.02.2009, 03:12
biz sana 4 eylülde gösteririz 5. büyük müyüz yoksa değil miyiz?

uhud85
03.02.2009, 03:14
inşallah abim o son maa da kalmadan şampiyonluğumuzu garantileriz de herkes hasedinden çatlar

4 eylül deki o trabzon maçına iki elim kanda olsa gelicem..ve avazımın çıktığı kadar bağıracam..bide farklı kazanırsak o maçı var ya..yeme de yanında yat misali olur

Besyo_cu
03.02.2009, 04:09
Beşinci bir şampiyon çıkacağını zannetmiyorum. Sivasspor geçen sezon olduğu gibi bu sezon da lige renk katmayı
sürdürüyor. Ankaraspor ve Sivasspor saygı duyulmayı hak ediyor. Bu yarışın içinde olmaları ve yukarıyı zorlamaları Türk futbolu açısından sevindirici bir durum" değerlendirmesini yaptı.

Cok da ters bişey söylememiş. Kendi takımı daha şanslı görmesi gayet normal.

S1vasLee
03.02.2009, 07:51
Kimse Bizi İlgilendirmez.....ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKTIRSIN....

fm58
03.02.2009, 08:22
trabzonda kim yaa gelsinler 4 eylüle görüselim :)

etzel1967
03.02.2009, 08:26
hüseyinciğim, öyle anlaşılıyor ki saygı duymayı öğreniyorsunuz yavaş yavaş...tüm türkiye çoktan saygı duymaya başladı ama malum sizde jetonlar köşelidir...inşallah sezon sonu "şampiyon sivas" demeyi de öğreneceksiniz...

tunga
03.02.2009, 09:07
Lütfen daha duyarlı olalım bizler herhangi birisi değiliz biz YİĞİDO yuz yakışanı yapalım.

Rallim58
03.02.2009, 09:48
SEVGİLİ MODERATÖR, yazılanlara lütfen dikkat edin bazı yorumcuların yazdıkları yazılar hoş değil ,yakışmıyo bizlere ve sitemize lütfen daha duyarlı olalım bizler herhangi birisi değiliz biz YİĞİDO yuz yakışanı yapalım

Sevgili kardeşim içiniz rahat olsun; agresif ve yiğidoya yakışmayan söylemlerin bu satırlarda işi olmaz.

Görevli arkadaşlar sağolsunlar gereğini yapıyorlar. Hatta üyeyi banladıklarını da biliyorum. Çünkü sitede şartları kabul ettiği sözleşmenin içeriğinde, küçük düşürücü, argo ve gayr-i ahlaki yazı yazan üyeler banlanır ibaresi vardır.

Onun da dışında, sitemiz; Sivasspor yönetim kadrosunun ve futbolcularının yanısıra, tüm ulusal anlamda yayın yapan spor gazeteleri tarafından takip edilerek, Türkiye liglerinin en temiz taraftar sitesi olarak örnek gösteriliyor. Bunu belki bazı üyelerimiz bimiyor olabilir...

Ancak, sağolsun site yönetimindeki arkadaşların titizlikle takip ettikleri konu, Yiğidoya, Sivas'a yakışmayan yorumları silmektir. Yakışmayan yorumlarına ısrar eden üye ise banlanıyor. İçiniz rahat olsun demek istedim.

sivaslı yıldız
03.02.2009, 11:05
Bi açıdan doğru söylemiş denilebilir.. Zira amacımız 5. büyük değil, tek büyük olmak..:)

merithan58
03.02.2009, 11:14
Acaba bu açıklamayı yapan ve futbolcuyum diye geçinen kişilik. trabzanın en son şampiyonluğunu hatırlıyor mu? bi sorun bakalım kaç yaşındaymış trabzan en son şampiyon olduğunda.bunlar böyle işte geçen sezonu unutup bu sezon biraz iş yaptılar diye çıkıp röportaj verir.ama sizin röportaj verme süreniz 4 Eylül'e gelene kadar iyi değerlendirin bu süreyi.

uhud85
03.02.2009, 11:24
her zaman her yerde en büyük sivas...

oguzhan_1616
03.02.2009, 11:26
Trabzonlular kendilerini 4.büyük görebilir ama bende Trabzonspor'u 4.büyük olarak görmüyorum.En Son yanlış hatırlamıyorsam ben doğmadan 3 sene önce yani 26 sene önce sampiyon olmuslar:)biz cıktıgımız 3.senede sampiyonluk yarisinda 33 hafta yarıstık zaten ben bu Hüseyin Çimşir' i de hiç sevmiyorum anca faul yapar...

Yiğiter
03.02.2009, 11:41
Herkes birbirine saygı duymayı öğrenmeli..
Biz şampiyon olamasak bile her yönüyle 5.büyüğüz..Ki olacağımıza göre..5.büyüğüz..

yusuf_07
03.02.2009, 11:46
hüseyine bu konuda sonuna kadar katılıyorum doğru söylemiş sivasspor 5. buyuk olamaz...

çünkü sivasspor en buyuk :):):):):):):):):)

uhud85
03.02.2009, 11:56
hüseyine bu konuda sonuna kadar katılıyorum doğru söylemiş sivasspor 5. buyuk olamaz...

çünkü sivasspor en buyuk :):):):):):):):):)

:))) ya olur abi adama bu kadar yüklenmeyin.herkesin zekası bir değil ki

AyhanBayrak
03.02.2009, 12:02
Ama ne hikmetse ben bunun yazisini begendim. Cünkü sivassporun artik sayginlik duyulan bir takim oldugunu acikca ima ediyor kendiside biliyorki 5. büyük olmadigimizi sadece ve sadece tek büyük takim olarak zirvede olmamizda bunu gösteriyorki SIVASSPOR tek büyüktür bunu anlamalari gercekten cok zor oluyor ama neticede ögrenecekler anadolunun parlayan bir yildizi oldugunu

saviola
03.02.2009, 12:10
trabzon bilmem kaç asır önce şampiyon oldu diye büyük olacak hali yokya.bu seneye kadar daha ilk 10a zor giriyorlardı...

abircan
03.02.2009, 12:41
sezon sonunu bekleseydin be olgun armut niye erken düştün daldan

davulcu
03.02.2009, 12:45
hüseyin ne anlar futboldan:D dul karılar gibi milletin dedikodusunu yapıyolar:D sen git kolbastı oyna:D

orhanöksümsivas
03.02.2009, 12:54
kıskananlar çatlasın...ya bunlar hep bölemi.. yenilincemi böyle oluyorlar.. bunun Bilimsel bir araştırması varmıdır..

tanju_58
03.02.2009, 12:57
kimin ne düşündüğü umrumuzda değil.hüseyine göre olamayız ahmete göre oluruz.böyle düşüncelere fazla takılıp kalmayın.şunu türkiyenin çoğu biliyorki sivassporumuz bu performansıyla 5.büyüklüğe en yakın aday.bilenler bilmeyenlere anlatsın...

RECEP_YÜKSEL
03.02.2009, 12:59
SİVASSPOR YAZACAĞIZ
GÖKLERDEKİ KUŞAKLARA
SİVASSPOR YAZACAĞIZ
GÖKLERDEKİ KUŞAKLARA
DÖRT BÜYÜK YOK
TEK BÜYÜK VAR
SÖYLEYİN O YAV............LARA
SÖYLEYİN O YAV............LARA

TEK BÜYÜK SİVASSPOR

pover58
03.02.2009, 13:26
biz oyunumuzu oynuyalım şampiyon olalım gerisi kendiliginden gelir kardeşler kafanızı takmayın,biz büyük olmasak bu yazılar zaten yazılmaz demeçler zaten verilmezdi.biz efendiligimizi koruyarak takıma destegimizi artırarak sürdürelim herşey kendiliginden gelecek.kimseye sataşmanın bize bir getirisi olmaz.kendimize daha fazla rakip çıkarmayalım.zaten birçok istemiyenimiz var.inşallah hem kupada hem ligde hedefe ilerlemeyi sürdürecegiz.

PACHTEN_YIGIDO
03.02.2009, 13:50
arkadaslar trabzonlular bizi cekemiyor sanki biz bisey yaptik ya...gecen sezon ilk hafta tartismali oldu ama kendi suclular onlarin taraftari sapitti bizim taraftar degil...bu sene ben sivasin sampiyon olup trabzonun ikinci olmasini istiyorum...o zaman catlasinlar anti trabzon

ufuktankilinc
03.02.2009, 15:07
sayın hüseyin beye sesleniyorum....

sivassporumuzun başarını niye çekemiyor. anadoludan tek şampiyon kendileri çıkacakya bu yüzden sivassporun başarını çekemiyorlar. ve bunun için sivas spor hakkında çok değişik propaganda oyunlarına başvuruyorlar. ama sivasım bu sene şampiyon olacak ve 4 eylül yerinden oynayacak...

sivassporkadir
03.02.2009, 15:25
hepsi kıskanıyor sivassporu bızım tek amacımız şampıyon olup anadolu kuluplerine gösterıp ornek olması

kangal06
03.02.2009, 15:30
5. değil 4. büyüğüz zaten hüseyincim:D hatta şu an en büyüğüz de diğer üçünün tarihine saygı duyarak 4. diyorum ayıp olmasın diye:D

sewaz58
03.02.2009, 17:32
Önce siz 4.büyük olun da bir sonra bizim 5.büyüklüğümüz hakkında yorum yapın..İnşallah sene sonu şampiyon olduğumuzda Hüseyin'e tekrar mikrofon uzatırız:)

yerliturkuaz
03.02.2009, 22:05
Bir Trabzon'ludan böyle bir açıklama beklemek normal karşılanmalıdır...

sivassporummm58
03.02.2009, 22:26
Bırakın arkadaşlar ya.Zaten bir trabzonludan başka bir laf çıkmazdı ki.Onlar sadece bizi değil hiçbir anadolu takımının başarılı olmasını istemiyorlar.Bizim 5. büyük olmak gibi derdimiz de yok zaten.Tek büyük biziz ve bunu sene sonunda ibret-i aleme gösterecez.Kıskananlar çatlasın ne diyelim..

ellisekizSVS
03.02.2009, 22:27
KARDEŞİM TRABZON ŞAMPİYONLUGU O SENELERDE LİGTE KARADENİZ EKİBİNİN ÇOK OLUŞUNDAN DOLAYI OLMUŞTUR. (ORDU ÜNYE VS VS VAR DAHA) GELELİM BUGÜNE BİZ TRABZONU HEMEN HEMEN HER KONUDA GEÇMİŞİZ. ADAM HANGİ MEMLEKET YAŞIYOKİ FARKINDA DEGİL.. AKLI LAZ OLDUGUNDAN BAŞKA BİŞEY GÖREMEYİİ HAMSİİ BOŞVERİN. HÜSEYİNİ

TS58
03.02.2009, 22:31
Bunda bizim hatamız hiç yok mu?
1-Geçen sene kılpayı ve haybiye kaçan şampiyonluk.
2-Gurbette maça gitmeyen,arabasına kırmızı beyaz flama asmayan, Sivasspor'luyum demekten gocunan, maddi ve manevi destek vermeyen taraftarın hiç suçu yokmu?
3-Hani bayraklar,hani flamalar.
4- ÇOKMU ZOR BEYAZ PATİSKA ÜZERİNE KIRMIZI BEYAZ SİVASSPOR.COM
YAZDIRMAK,
5-ÇOKMU ZOR 4 EYLÜL'Ü DOLDURMAK.
6-TRABZONSPOR 4.BÜYÜK DEĞİLSE FENER'DE 26 SENEDİR KUPA ALAMIYOR,
BJK DESEN ÖYLE.
7-BİZANS YALAKALIĞI YAPAN TARAFTARIN HİÇMİ SUÇU YOK.

zaralım 58
03.02.2009, 22:33
SİVASSPORUM 4 EYLÜL'E GELDİĞİNİZDE SİZİ yani TS'Yİ MAĞLUP EDEREK BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERECEK İNŞALLAH

Trabzonsporum61
04.02.2009, 15:14
"Beşinci bir şampiyon çıkacağını zannetmiyorum. Sivasspor geçen sezon olduğu gibi bu sezon da lige renk katmayısürdürüyor. Ankaraspor ve Sivasspor saygı duyulmayı hak ediyor. Bu yarışın içinde olmaları ve yukarıyı zorlamaları Türk futbolu açısından sevindirici bir durum" değerlendirmesini yaptı.

Başlık içerikle tam zıt. Türkiyede çoğu insan Hüseyinle hemfikir. kendimizi kandırmayalım. Çoğu olamaz der ama inşallah sivas bu yıl şampiyon olur der. Bende olmasını isterim.

İçeriği okumadan hakaret içerikli mesajlara başlamayalım lütfen..

üçyıldız58
04.02.2009, 15:29
bize şampiyon olup 5. büyük olduğumuzu ispatlamak düşer hiçbir başarı tesadüf olmadığı gibi hedefe ulaşmayan başarıda başarı değildir.
çalışacağız başaracağızz hüseyinin düşünceleri için tşk ediyoruz

Yiğiter
04.02.2009, 15:34
Hüseyin'i yanıltmak güzel olacak..!!:)

kasko
04.02.2009, 15:49
Sivassporu gerçek anlamda takip eden bir futbolsever sivasspor için tüm bunların aslında hiç de hayal olmadığını bilir.Birinci lige çıktığımız ilk sezonda ligi 8.tamamladık, ikinci sezonda 7. tamamladık, üçüncü sezonumuzda 4. olduk ama şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar kovaladık ligi 2. olan takımla aynı puanda bitirdik ve tabir-i caizse sivasspor lige bir patlama yaparak damgasını vurdu.Tüm futbol otoriteleri şaşkınlıkla sivassporu izledi.Bu sene için de "yaw tesadüftür bu sene bişey yapamaz" diyenlere kapak oldu ki sivassporumuz yine şampiyon adaylarından biri ve şu an lider.
Bunlar da hayaldi.Kimin aklına geldi.Daha birileri çıkmış diyorki sivas şampiyon olamaz hayaldir.Bir laf vardır perşembenin gelişi çarşamba dan belli olur diye.Geçmiş gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır.Arkadaşlar bu takım şampiyon olursa kimse şaşırmasın.Hala şaşıranları da artık hayretle izliyoruz.Biz lige çıktığımızdan bu yana sadece 4 yıl oldu ve bu 4 yılda bazı takımlar için 30 yılda yapılmayanı yaptık ve inşallah bu 4 yılın sonunda şampiyon olacağız.Bunu tüm türkiye görecek.Herkes bu takıma saygı duyacak ve duymalı da.Çünkü bu başarı bağıra bağıra geliyor.Bunu görmemek için kör, duymamak için de sağır olmak lazım...

F&YİĞİDO&B
04.02.2009, 15:51
Burda konuyu açan uhud85 nickli arkadaşın yaptığı bence tamamen provakatörlükten başka bir şey değil...
Başka takımlara saldırmak yada şiddetten beslenmek ne kadar mantıklı!!!
O yazıyı bi daha adam gibi okuyun bakalım arkadaşlar adamın ağzından Sivas 5. büyük değil diye bir laf çıkmışmı..
Ama diyorum sorun o konu başlığını seçenle yazıyı tam okumayan bizlerde..
Ne diyecekti Hüseyin; evet bu sene 5. bir şampiyon çıkabilir gerçi bizde şampiyonluğa oynuyoruz ama işte ne yapalım vs...
Adam saygıyı hakediyorlar diyor..
Tekrar konuyu açan arkadaşa sesleniyorum; o yazıda bize hakaret içeren küçümseyen yazıyı çıkarsın koysun...

Ve son sözümde kendi taraftarımıza olsun büyük olmak keşke sadece şampiyon olmaya baksaydı...

akifeker
04.02.2009, 15:56
o anca elini ....... baska da bıse yaapamaz zaten ... kafa!

halil_58_yigido
04.02.2009, 15:56
4eylülparkta görüşürüz 4 büyük kim cimşir 4eylülpark size cehennem olcak

yigido_sampiyon
04.02.2009, 16:05
bilmeyende zannederki hüseyin barcelonada oynuyor...
takımınında kapasitesi belli kendininkide...yorum yapmaya bile gerek yok...

DOGU_BEY
04.02.2009, 19:55
hüseyin kendini büyük oyuncu mu zannediyor ki böyle boyundan büyük laflar etmiş hem trabzonda hem de milli takımda oynarken takımın hızını kesen düz ve takos bir oyuncu Sivassporumuzun büyüklüğünü değerlendirmek sana düşmez hüseyin!

58K_A_L_E_L_İ58
04.02.2009, 20:04
hüseyin kendini büyük oyuncu mu zannediyor ki böyle boyundan büyük laflar etmiş hem trabzonda hem de milli takımda oynarken takımın hızını kesen düz ve takos bir oyuncu Sivassporumuzun büyüklüğünü değerlendirmek sana düşmez hüseyin!

ANTİ İSTANBUL

ANTİ TRABZON

FORZA SİVASSPOR

KIZILCAN
04.02.2009, 20:24
Ts'li futbolcu Sivasspor için olumsuz birşey söylememiş.Sadece 5.büyük çıkmaz demiş.Herkesin kendi fikri.Saygı duymak lazım.Bana kalırsa da Ts bir daha şampiyonluk göremez.Sivasspor 2 yıldır süper lige renk katmış olabilir.Trabzon yıllardır şampiyon olamayarak bu lige renk katıyor zaten.

uhud85
17.02.2009, 00:06
dün fox tv de yapılan bir anketde 5 büyüklerin yılıdzları diye bahsetti bir anketde.yani sivassporu 5.büyük olarak verdi yani

onetanem58
17.02.2009, 00:12
gorusecegiz 5. buyukmu oluruz tek buyukmu oluruz :D:D

burakkova
17.02.2009, 00:38
biz sana asıl büyüğü gösterecez.. bekle sezon sonunu :D

uhud85
17.02.2009, 00:43
trabzon seni 4 eylüle gömmeyen ne olsun

ready
17.02.2009, 18:37
hüseyin gel bakalım 4 eylüle bu sözlerini sezon sonunda yiyeceksin