Orijinalini görmek için tıklayınız : A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..

existence
09.02.2009, 08:03
Sevgili Arkadaşlar,
Biriliyorum bu konu, defalarca başka konu adı altında konuşuldu.

Ama hiçbirşey değişmiyor. Diğer takımlara bakıyorsun trübünler hep dolu hep tezahurat. Bizde kahvedeki maç heyecanı stadyumdan daha fazla. Neden böyle oluyor. kahvede seyretmek kale arkasından seyretmekle aynı para. Kahvede dahamı güzel. Stadta maraton kısmında ayağa kalkamıyoruz.

Lütfen bu konularda bişeyler yapalım.

Sizde düşünceleriniz yazarsanız Şampiyonluğa giden takımımıza daha çok taraftar sağlayabiliriz. 3. ligte iken nasıl taraftarımız olurdu düşünsenize. Tv ler bizden bahsederdi. benim düşüncelerim,

1. İstasyon caddesine maç günü ve satini yazan pankart yazalım.
2. çarşı esnafı vitrinlerine maçı hatırlatan yazılar yazsın.
3. bazı esnaflar en azından alışveriş yapalara 1-2 bilet hediye etsin. ( çekiliş yapsın, belli miktarda alışveriş yapana olsun, Şöyleki biz 100 liralık bişey alsak en az 10-15 lira indirim yaptırıyoruz. 100 liralık alışveriş yapana 1 bilet verse, 85-90 liraya satacağı malı 95 liraya vermiş olur)
4. Yönetim ve Sivas'lı yetkililer bazı sanatçılarla konuşsunlar. maç öncesi birkaç şarkı söylesinler.

Benim aklıma gelenler bunlar.

Acil olarak taraftarları trübüne çekmemiz gerek.
Takımımız Şampiyonluğa ilerliyor arkadaşlar. Şaka değil bu gerçekçek.

izmirliyigido
09.02.2009, 08:18
Takım çok çok iyi, yönetim çok çok iyi, futbolcular çok çok iyi, hocalarımız çok çok iyi, futbolumuz ve istikrarımız herkesin dilinde ama gel gelelim TARAFTARIMIZ her yerde, herkesin dilinde ÇOK KÖTÜ. Ben inanamıyorum taraftara.

Ne kıymetli mabadınız varmış kardeşim. İlla ki, sıcak kahvede veya evde mi seyredince taraftarlık oluyor. İki gün sonra da ŞAMPİYON olursak (ki inşallah Allah kısmet etmiştir) herkes bu başarıya sahiplenecek.

Bursa'lısı, Ankara'lısı, G.Antep'lisi, Eskişehir'lisi, hatta İstanbul'lusu bu takıma özenirken bizde kıymetini bilmiyoruz. Sadece "Siivas, Siiiivass" demekle taraftarlık olmuyor. Orada tezahürat yapan gençleri "Oturun gardaaşş, göremiyoghh" demekle de olmaz.

Biraz silkelenip kendinize gelin yoksa bu liderliği de, Şampiyonluğu da haketmiyorsunuz bu halinizle. Bir zahmet kaldırın k..nızı da doldurun stadı, alem bir taraftar görsün, bir tezhürat görsün. "Tamam bu Sivas'lılar bu takımı hakediyor" desin. Uyumayın, UYAANIIIIIIIIIINNNNNNNNN !!!!!.... Yeter artık yav. Vallahi yeter !...

AYK

SS'li
09.02.2009, 08:21
Sivas'lıların sivasspor gibi bir takım neyine. Naklen maçlarda insan utanıyor.

existence
09.02.2009, 09:17
Evet Uyanma zamanı artık. Trübünlerin full olduğunu görecek günlerimiz gelecek :)

Abdullah DuMaN
09.02.2009, 09:20
Dakika 78 Sivasspor 2-Kocaelispor-0 sanki 2-0 yenik durumdayız taraftarda çıt yok aksine Kocaelisor taraftarı ayakta oturmuyor şampiyon değilizde sanki kümeye oynuyoruz taraftarın bu zihniyeti ne zamana değişir bilemem

rebelife58
09.02.2009, 09:47
SİVAS TARAFTARI (BİLET ALIP MAÇA GİDEN HARİÇ)KUSRA BAKMASIN BİZDEN BİR HALT OLMAZ.
TAKIMIMIZ REKORDAN REKORA KOŞUYOR BİZİM MİLLET BİR BİLET BİLE ALMIYOR LİGDEKİ EN UCUZ BİLETİ SATTIĞIMIZ HALDE KİMSE ALMIYOR KAPILARIN AÇILMASINI BEKLİYOR İNANIN BİZ BU TAKIMI HAKETMİYORUZ.
ŞİMDİ BANA KIZAN OLACAK PEKİ SİZE BİRŞEY SORACAM BU HAFTAKİ TRABZON-ANKARAGÜCÜ MAÇINI İZLEYEN VARMI, FUTBOLCULARI DEĞİL TARAFTARI İZLEYİN MEST OLURSUNUZ, KİMSE KUSRA BAKMASIN BİZİM TAKIMIMIZ ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR AMA TARAFTARIMIZ HİÇ BİŞEYİ HAK ETMİYOR.BU DURUMUN ACİLEN DÜZELMESİ LAZIM TARAFTARIN 58. DAKKADA HAVAYİ FİŞEK FİLAN ATMASI BALON FELAN NE BİLİYİM BİŞEYLER YAPMASI LAZIM, AYRICA BİZDE BU İKİ TAKIM TUTAN TARAFTAR OLDUKÇADA İLERLEYEMEYİZ ÇÜNKÜ ONLAR BİZ 1. İKEN SVASI TUTUYOR SADECE,
TARAFTAR OLUYORSANIZ ÇILGIN OLUN YADA OLMAYIN DAHA İYİ ,SİVASIN TARAFTARI BÖYLE OLAMAZ BU TAKIM BÖYLE KÖTÜ BİR TARAFTAR HAK ETMİYOR.....

izmirliyigido
09.02.2009, 09:50
Dakika 78 Sivasspor 2-Kocaelispor-0 sanki 2-0 yenik durumdayız taraftarda çıt yok aksine Kocaelisor taraftarı ayakta oturmuyor şampiyon değilizde sanki kümeye oynuyoruz taraftarın bu zihniyeti ne zamana değişir bilemem

Sivas2ta ki gruplar, dernekler ne yaparalr? Ne işe yararlar? Tamam o gruplarda ki gençlere birşey demiyorum. Onlar 10-15 kişi bir araya gelip bağırmaya çalışıyorlar. Grup liderleri, dernek başkanları ne iş yaparlar abi?

Hiç 5-6 bin kişi bir araya getiremiyorlar? Hiç mi amigoluk yapacak bir adam yok? Hayret edilecek bir durum. Elalemin madarası oluyoruz.

Çok haklısın Abdullah'cım, sessiz sakin sanki 4-5 tane gol yemişiz de yapacak birşeyimiz kalmamış gibi bön bön seyrediyoruz. Bursa seyircisinden utandıım vallahi. Takım, Fenerbahçe karşısında 3-0 mağlup, adamlar yeri göğü inletiyor. Biraz ders almamız lazım.

AYK

Dağcı
09.02.2009, 09:55
Taraftarı coşturacak bir amigo eksikliği ortada.

Ayrıca onlarca taraftar gurubuna gerek yok. Birlik olunması gerekiyor.

spidey58
09.02.2009, 10:15
Çok haklısınız gardaş.Malesef sivas gençlerinde takımı sahiplenme olayı yok. Maratona bakıyorum hep 40-50 yaşlarında adamlar geliyor, e onlardan da bağırıp tezahürat yapmasını bekleyemezsin ki.Başka bir şehir bu konumda olsun vallahi stad dolup taşar.Yazık vallahi yazık, takım şampiyonluğa hazır ama taraftarımız hala ikinci ligde...

yigido_furkan
09.02.2009, 10:18
son macta bazen oyle oldukı Bulent hocanın sesı duyuluyo staddan cıt cıkmıyo olmaz böyle bişey lutfen artık bırılerı bıseyler yapmalı takım şampiyonluga gıdıyo kendı sahamızda rakıp takım taraftarının sesı bizden cok cıkıyo

edebiyatisyen
09.02.2009, 10:18
Dün STADYUM PROGRAMI ve TELELİG PROGRAMI taraftar konusunda alay edercesine yorum yaptılar.Valla ben utandım.2 hafta boyunca 1 veya 2 paket zıkkımı az iç de zahmet edip maça gel.
Kocaelisporun sayfasına girdim adamlar seyircimizle haklı şekilde dalga geçiyor.Sadece HAKLISINIZ yazdım.

edebiyatisyen
09.02.2009, 10:24
Ayrıca mutlaka maaşlı amigomuz olması lazım.Yoksa SEBOyla olacak iş degil.

burakkova
09.02.2009, 10:34
bizim hemşehrilerin çoğu artist kabadayı :D herkes ben ne kalkacam diğerleri kalksın zihniyetinde.. ve acil amigoya ihtiyaç var.. POSTACI ve ŞEKERCİYLE olmuyor bu iş.. onlar gelince çoğu taraftarın ayağa kalkası bile gelmiyor.

izmirliyigido
09.02.2009, 10:35
Bence bu işe kulüp yönetimi el koymalı.

Türkiye'de olmayan birşeyi gerçekleştirip, bir amigo grubu kurmalı. Bu grupta hem enstrüman çalan, davul, zil, trompet, zurna çalabilen 10 kişilik bir orkestra (veya kasete doldurulmuş enstrümanla çalınan tazhüratlar) hemde stadda 4 ayrı yerde tek hareketle ortak hareket edebilecek organize olabilecek amigolar olmalı.

Bunu tribünler alışıncaya kadar 1-2 yıl tönetim desteklemeli. Hatta güçlü sanatçılardan destek bile alınmalı (Mustafa Sandal, Kıraç, Ercan Saatçi'den). Beste ve marş yapmaları istenmeli, bunlar CD yapılıp stadda çalınıp herkese öğretilmeli.

Yani Yönetim A C İ L E N el atmalı konuya !.....

AYK

kempes
09.02.2009, 10:44
kombine satışında esnafın kapısını çalan yönetim, biletleri maça giden taraftarla buluşturamadı.
yardım olsun diye kombine alan esnaflar (her esnaf değil) maça gitmeye başladı
onlarda ingilteredeki gibi maç boyunca oturuyorlar, taraftar bilinci yok
tezahürat yapanlara da etki ediyorlar, bilmem anlatabildim mi

GokhanTurna
09.02.2009, 10:44
Takım çok çok iyi, yönetim çok çok iyi, futbolcular çok çok iyi, hocalarımız çok çok iyi, futbolumuz ve istikrarımız herkesin dilinde ama gel gelelim TARAFTARIMIZ her yerde, herkesin dilinde ÇOK KÖTÜ. Ben inanamıyorum taraftara.

Ne kıymetli mabadınız varmış kardeşim. İlla ki, sıcak kahvede veya evde mi seyredince taraftarlık oluyor. İki gün sonra da ŞAMPİYON olursak (ki inşallah Allah kısmet etmiştir) herkes bu başarıya sahiplenecek.

Bursa'lısı, Ankara'lısı, G.Antep'lisi, Eskişehir'lisi, hatta İstanbul'lusu bu takıma özenirken bizde kıymetini bilmiyoruz. Sadece "Siivas, Siiiivass" demekle taraftarlık olmuyor. Orada tezahürat yapan gençleri "Oturun gardaaşş, göremiyoghh" demekle de olmaz.

Biraz silkelenip kendinize gelin yoksa bu liderliği de, Şampiyonluğu da haketmiyorsunuz bu halinizle. Bir zahmet kaldırın k..nızı da doldurun stadı, alem bir taraftar görsün, bir tezhürat görsün. "Tamam bu Sivas'lılar bu takımı hakediyor" desin. Uyumayın, UYAANIIIIIIIIIINNNNNNNNN !!!!!.... Yeter artık yav. Vallahi yeter !...

AYK

Bu konuşmayı bugün yapmayı planlıyordum sözlerine aynen katılıyorum Yalçın abi. Her yerde sivassporun taraftar rezilliğinden bahsediliyor.Millet oturmaya gidiyor.Sivas sivas,şampiyon sivas diye sezonu tamamlıcaklar olmaz böle tezahuratlar.Taraftar grup liderleri oturup düşünsün marşlar söylenmeye başlasın stadda ateşli görüntüler istiyoruz haydi yiğidolar:mad:

58K_A_L_E_L_İ58
09.02.2009, 10:46
1. İstasyon caddesine maç günü ve satini yazan pankart yazalım.
2. çarşı esnafı vitrinlerine maçı hatırlatan yazılar yazsın.
3. bazı esnaflar en azından alışveriş yapalara 1-2 bilet hediye etsin. ( çekiliş yapsın, belli miktarda alışveriş yapana olsun, Şöyleki biz 100 liralık bişey alsak en az 10-15 lira indirim yaptırıyoruz. 100 liralık alışveriş yapana 1 bilet verse, 85-90 liraya satacağı malı 95 liraya vermiş olur)
4. Yönetim ve Sivas'lı yetkililer bazı sanatçılarla konuşsunlar. maç öncesi birkaç şarkı söylesinler.

Benim aklıma gelenler bunlar.

Acil olarak taraftarları trübüne çekmemiz gerek.
Takımımız Şampiyonluğa ilerliyor arkadaşlar. Şaka değil bu gerçekçek.[/QUOTE]

GARDAŞIM SONUNA KADAR KATILIYORUM ÖZZELLİKLE SİVASTA YAŞAYAN TARAFTARLARIMIZIN BU KONU DA DAHA DUYARLI OLMALARINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM

YOK SİZ HALA ŞAMPİYONLUĞA İNANMIYORMUSUNUZ !!!!!

GokhanTurna
09.02.2009, 10:52
ya bu yiğido gençlik,merkez tayfa falan boşunamı kuruldu.

İçinizden bi lider seçin marşları gruba ezberletin.
Para Toplayıp davul falan alın
Ateşli görüntüler oluşturun
Konfeti falan bişiler yapın
Oturmayı ve çekirdeği bırakın artık offf off doldum ya

rebelife58
09.02.2009, 11:00
çoğu arkadaşa katılıyorum. ÖNETİCİLER GÖRSÜN YAZILARI ARTIK SADECESORUNU DEĞİL HERES ÇÖZÜM YOLUNUDA SÖYLÜYOR.AMİGO VE PROFÖSYONEL TARAFTARA İHTİYAÇ VAR ALT YAPISI KURULMALI
YENİ STAD YAPILIR AMA İÇİ BOŞ OLUR. ÖNCE ŞİMDİKİ STADI DOLDURUN ,BİLETİ UCUZLATMAK ÇÖZÜM DEĞİLDİR

SempaticH
09.02.2009, 11:19
ya ben bunu geçen seneden beri yazıyorum bizim millet neden stadyuma gelmemekle inat ediyor halen anlamış değilim kahvede veya başka yerde maçı bedavamı izliyor sanki yokkkk ama olmaz kardeşim şampiyonluğa oynayan taraftar gibi değilde sanki küme düşen taraftarlar gibi hem gelen yok hem de eleştiren çok vay şu olsaydıda vay bu böyle olsaydı gibi sen maça gelmiyorsun bari eleştirme ben diyorumki yeni yapılan stadın hiç gereği yok biz daha bu sdatyumu dolduramıyoruz ki o stadı dolduralım olmaz böle şey lütfen sivasımızın sevgili yiğidoları takımınıza sahip çıkın ve maçlarda yanında olun bakın bazı takımlar şampiyonluk yarışında yoklar fakat stadları ful dolu neden biz 12 bin kişi olamıyoruz neden????

a.yurdakul
09.02.2009, 11:34
bilet alıp maça gitmek yetmiyor beyler.arkadaşlardan biri çok iyi noktaya değinmiş 3. ligdeyken daha ateşli taraftarımız vardı.şimdi tribünde bakıyorum.adam bağıracak etrafında kimse bağırmayınca diyoki sadece ben bağırırsam abes bi duruma düşüyorum bende susuyum bari diyo.gerçektende kimsenin bağırmadığı bir yerde bağırmak çok tuhaf oluyo.bence bu arkadaşlar yiğido gençlik taraftar grubunun bulunduğu yere gelirse daha iyi olur.ben şahsen bir maçta sesim kısılmadan dönünce kendimi rahatsız hissediyorum,verdiğim paranın boşuna gittiğini düşünüyorum.GELİN HEP BİRLİKTE YİĞİDO GENÇLİK TARAFTAR GRUBUNUN İÇİNDE MAÇI İZLEYELİM SESİMİZ DAHA GÜR ÇIKSIN.HAYDİ YİĞİDOLAR.şampiyonluk yolunda çok kritik haftalara giriyoruz.bakın 3. takımla fark 6 aldı...

Akartuna58
09.02.2009, 11:37
ARKADASLAR TARAFTARLAR MARATONDA BIRLESMESLI !!!!
SEYIRCILER BASKA YERE OLMAZ BÖYLE SEY YA STAD DA SES YOK

BIRSEYLER YAPIN ARTIK !!!

58K_A_L_E_L_İ58
09.02.2009, 12:18
Bence bu işe kulüp yönetimi el koymalı.

Türkiye'de olmayan birşeyi gerçekleştirip, bir amigo grubu kurmalı. Bu grupta hem enstrüman çalan, davul, zil, trompet, zurna çalabilen 10 kişilik bir orkestra (veya kasete doldurulmuş enstrümanla çalınan tazhüratlar) hemde stadda 4 ayrı yerde tek hareketle ortak hareket edebilecek organize olabilecek amigolar olmalı.

Bunu tribünler alışıncaya kadar 1-2 yıl tönetim desteklemeli. Hatta güçlü sanatçılardan destek bile alınmalı (Mustafa Sandal, Kıraç, Ercan Saatçi'den). Beste ve marş yapmaları istenmeli, bunlar CD yapılıp stadda çalınıp herkese öğretilmeli.

Yani Yönetim A C İ L E N el atmalı konuya !.....

AYK

YUKARIDA YAZILANLARA LÜTFEEN SEYİRCİ VE SESSİZ KALMAYALIM !!!

izmirliyigido
09.02.2009, 12:27
Bu konuşmayı bugün yapmayı planlıyordum sözlerine aynen katılıyorum Yalçın abi. Her yerde sivassporun taraftar rezilliğinden bahsediliyor.Millet oturmaya gidiyor.Sivas sivas,şampiyon sivas diye sezonu tamamlıcaklar olmaz böle tezahuratlar.Taraftar grup liderleri oturup düşünsün marşlar söylenmeye başlasın stadda ateşli görüntüler istiyoruz haydi yiğidolar:mad:

Gökhan'cım istiyorlarsa Sivas'ta ki gruplara kendi bestelerimizi, tezahüratlarımızı da göndeririz. Bizim Denizli ve Manisa'ya giderken söylediklerimizi tüm tribünler söylese kıyamet kopar.

Anlayamıyorum bizim kendini taraftar sayan ve sanan zatları.... :mad: :mad: :mad:

AYK

izmirliyigido
09.02.2009, 12:28
ARKADASLAR TARAFTARLAR MARATONDA BIRLESMESLI !!!!
SEYIRCILER BASKA YERE OLMAZ BÖYLE SEY YA STAD DA SES YOK

BIRSEYLER YAPIN ARTIK !!!

Canım benim bunun maratonu açığı yok. Bakın Bursasporlulara stadın her tarafı yıkılıyor. YUHHH olsun bizlere, Yuh !....

AYK

GLoBe-Y-Gençlik
09.02.2009, 12:33
Lütfen bu takım gavur memleketın takımı degıl sadece senın toprağının takımı bu takımı desteklemeyıpde kımı desteklıyecen.. eller nasıl yapıyorsa sende yap

UYAN SİVASLI

Cley
09.02.2009, 12:37
Maratondakilere alkış bile yaptıramıyoruz. onlardan tezahürat beklemek biraz abes olur.

Abdullah DuMaN
09.02.2009, 12:39
Sivas2ta ki gruplar, dernekler ne yaparalr? Ne işe yararlar? Tamam o gruplarda ki gençlere birşey demiyorum. Onlar 10-15 kişi bir araya gelip bağırmaya çalışıyorlar. Grup liderleri, dernek başkanları ne iş yaparlar abi?

Hiç 5-6 bin kişi bir araya getiremiyorlar? Hiç mi amigoluk yapacak bir adam yok? Hayret edilecek bir durum. Elalemin madarası oluyoruz.

Çok haklısın Abdullah'cım, sessiz sakin sanki 4-5 tane gol yemişiz de yapacak birşeyimiz kalmamış gibi bön bön seyrediyoruz. Bursa seyircisinden utandıım vallahi. Takım, Fenerbahçe karşısında 3-0 mağlup, adamlar yeri göğü inletiyor. Biraz ders almamız lazım.

AYK

Eminim Sizler İzmirden İstanbuldan maçı izlerken utanç duymuşsunuzdur
çünki Bizler burada utanç duyduk. Bu takıma bu taraftar yakışmıyor

atsiz hoca
09.02.2009, 12:45
Şampiyonluğa giden takımımız için şampiyonluğa yakışır nitelikte bir pankart yaptıralım,herkes elinden geldiğince yardım yapsın.Artık maçlarımız Lig Tv den canlı olarak veriliyor.Tüm Türkiye'ye mesaj vereceğimiz boyutta bir pankart yaptırıp kameraların çekmek zorunda olduğu bir alana asalım...
Ben Van'da görev yaptığım için elimden para yardımı yapmak geliyor.:(
Sivas'ta bu işin organizasyonuyla ilgilenecek Yiğidolar vardır.Gurbette olanlarda onları maksimum düzeyde desteklemeli.Minimum 10 TL'den katılım olsun.Ve para yatıran herkes konu başlığına gönderdiği tarihi belirtsin ki kimler destek veriyor kimler haybeye konuşuyor anlayalım.Sonuçta 10 TL kimse için büyük bir rakam değildir.Pankart sloganına gelince.2 kelimede şampiyonluğa giden öykümüzü anlatacağız.Beyaz zeminde kırmızı harflerle...

EZBER BOZACAĞIZ!!!

58K_A_L_E_L_İ58
09.02.2009, 12:46
Eminim Sizler İzmirden İstanbuldan maçı izlerken utanç duymuşsunuzdur
çünki Bizler burada utanç duyduk. Bu takıma bu taraftar yakışmıyor

ÇOK ZORUMUZA GİDİYO ÇOKK BİZLER İSTANBULDAN ANKARALARA KOCAELİLERE DIŞARILARA DEPLASMANA GİDELİM SÖZÜM SANA DEİL SİVASTAKİ TARAFTARLARIMIZ 2 LİRALIK MAÇA BİLE GİTMİYOLAR GARDAŞIM

İzmitLi
09.02.2009, 12:49
Takım GüzeL Gidiyor Ama TaraFtarıN ßiraz Daha EtkiLi OLması Lazım..

GerçekTen AnadoLudan ßir $ampiyon Çıkması Lazım Artık Ezßerin ßozuLması Lazım..

sinan-58
09.02.2009, 12:55

AYK

abi yönetim boyle olmasını istiyor kim ne yaparsa yapsın yonetim istemediği sürece değişmez

hursit0658
09.02.2009, 12:56
Taraftarı coşturacak bir amigo eksikliği ortada.

Ayrıca onlarca taraftar gurubuna gerek yok. Birlik olunması gerekiyor.

sivas taraftarı koyun mu ki amigo ihtiyacı olsun bir araya gelip tezahurat edilmiyorsa amigo değl başka sorunlar vardır...

İzmitLi
09.02.2009, 13:00
Dikkat Çeken ßir İstatistik Var OrtaDa CoşkuLu TarafTar GrupLarının HepsinDe Amiqo Var BenCe Doqru ßir YakLaşım Yapmış Arkadaşım..

existence
09.02.2009, 13:01
arkadaşlar konuştukça güzel fikirler ortaya çıkıyor. artık olanlara değilde olacaklara bakalım. Bu türübübnleri dolduracağız Allah ın izniyle.
Yöneticilere sesimizi duyurma vakti geldi artık. Ne kadar Oda başkanı varsa hepsine fax çekelim mail atalım bi şekilde uyandıralım milleti. Gerekirse adam başı 1 bilet fazladan alıp dağıtalım.

atababa111
09.02.2009, 13:06
ARKADAŞLAR;BÖYLE BİRŞEYİ TABİKİ KİMSE İSTEMEZ AMA COŞKU VE ARZUYU TARAFTARDA GÖRME AÇISINDAN SÖYLÜYORUM.NE ZAMAN TFF DEN PFDK DAN TRİBÜN OLAYLARINDAN TARAFTAR OLAYLARINDAN CEZA YERSEK O ZAMAN SİVASTAKİ COŞKUYU HİSSETMİŞİZ DEMEKTİR.DAHA STAD TA KUZU GİBİ MAÇ İZLENİYOR.BIRAKIN CEZA YEMEYİ UYKUSU GELİYOR İZLEDİKÇE.

dossie58
09.02.2009, 13:10
Bu resimi hazirladim ve imzam olarak kullanicagim. Sizlere katiliyorum.
http://farm4.static.flickr.com/3444/3265760707_d7992beb80.jpg?v=0

atababa111
09.02.2009, 13:10
BİR DE ÖNERİM VAR.YİĞİDO GENÇLİK GRUBUMUZA;
ARKADAŞLAR KALE ARKASI YERİNE MARATON TRİBÜNÜN TAM ORTASINA KONUŞLANIRSANIZ STADIN SAHANIN TAM ORTASINDAN TÜM SAHAYA HÜKMETMEK DAHA KOLAY VE DAHA COŞKULU OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM.KALE ARKASINDA 50-100 KİŞİYLE KENDİ ARANIZDA BAĞIRMAK YERİNE TAM MARATONDA İNSANLARI BİRAZ OLSUN ZORLAYIP HEVESLENDİREBİLİRSİNİZ.

dossie58
09.02.2009, 13:11
http://www.makeagif.com/uploads/1234181312/animated.gif

ozurdilerim biraz once yanlis fororaf koydum

omer58
09.02.2009, 13:11
sivasta sivail toplum örgütleri ne is yapar hergün saçma sapan basın bildirisi yapmaktan birbirleri ile kavga etmekten baska
sivasta ta bulunduğum süreçte maçlara gittiğimde genç yastakilerin daha az olduğunu görüyorum 30 yasüstü zaten bağırmıyor
M.E.B. ile ortaklasa bütün okullarda belli kontenjanlarda çocuklar stadyum a çekilmeli böle ce dinamik bir taraftar grubu oluşturulur
bunların organizasyon pankart deplasman vs giderleri sehrin zenginleri tarafından karsılanmalı
ben bu konuda yönetimin pasif kalmasını anlamıyorm tamam yasal olarak destek veremezsiniz ama illegal olarak da olsa bi sekilde bu isi bi düzene otutturmamız lazım

dossie58
09.02.2009, 13:14
BİR DE ÖNERİM VAR.YİĞİDO GENÇLİK GRUBUMUZA;
ARKADAŞLAR KALE ARKASI YERİNE MARATON TRİBÜNÜN TAM ORTASINA KONUŞLANIRSANIZ STADIN SAHANIN TAM ORTASINDAN TÜM SAHAYA HÜKMETMEK DAHA KOLAY VE DAHA COŞKULU OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM.KALE ARKASINDA 50-100 KİŞİYLE KENDİ ARANIZDA BAĞIRMAK YERİNE TAM MARATONDA İNSANLARI BİRAZ OLSUN ZORLAYIP HEVESLENDİREBİLİRSİNİZ.

cok guzel bir fikir, evet basklarida tezahurata katilsa cok daha etkili olur.

candayanmaz58
09.02.2009, 13:24
ben bu tür konular hakkında gerçekçi yorumlar yazmıştım bir tanesini daha yazmak istiyorum; ülkemiz dünyanın merkezinde ve dünyanın geri kalan enerjisi bu topraklarda dolayısıyla (euro,abd,israil...) iştahını kabartıyoruz tr de her zaman böl,parçala,yönet taktiğini uygularlar ve bu doğrultu da sınırda yaşayan her kesimi güçlendirir(kendi takımına tutucu yaparlar) merkezde kalanları ise garibanlaştırır zayıflatırlar(toprakçı yapmazlar) sivasta alevi sünni kürt çerkes... gibi ayrımlar had safhada bu gibi nedenlerden dolayı çoğu sivaslının sivaslıyım demediğine bizzat şahit oldum Ben sivassporumuzun taraftar bazında gereken ilgiyi görememesinin sebebi olarak bu ve bunun gibi sebeplere bağlıyorum SİVASLI VE SİVASSPORLU OLMAKLA GURUR DUYUYORUM

ŞAMPİYON SİVASSPOR

candayanmaz58
09.02.2009, 13:35
maça gelenlerin yarıdan fazlası 40 yaşın üstünde
%80 inde kırmızı beyaz renginde hiçbirşey yok
toplu tezahurat etmek yerine sadece hoppalaa alaaa gibi bağrışmalar var
tv izler gibi ellerde çekirdek ayaktaki gençlere tepki vermeler
bu tür insan kılığına bürünmüş canlılar sizler maça gelmeyin bu takıma yarardan çok zararınız var sizler olmasanız SİVASSPORUMumuz rakibe daha çok gol atar

TARAFTAR GİBİ TARAFTAR İSTİYORUZ

ŞAMPİYON SİVASSPOR

LosTie58
09.02.2009, 13:46
Bu taraftar konusuna acilen çare bulmak lazım,çünkü artık maçlarımız canlı yayınlanıyor ve birşeyleri yapmanın tam vakti.Sanırım Sivas'ta maça giden taraftarlar ya 40 yaşın üstü ya da çok küçükler şöyle 20'li ve 30'lu yaş gruplarının toplanması lazım.Birde bir kesim kale arkasına gidiyor ve misafir tribünüde oraya yakın olduğu için orda cılız bir şekilde birbirlerini yiyorlar.İnsan şöyle maçı izlerken maraton karşıdan göründüğü için orda bağıran zıplayan taraftar görmek istiyor.Sanırım küçük küçük bir takım gruplar var bunların hepsi birleşse,hareketlilik olabilir belki yoksa gerçekten bu durum utanç verici,birde yeni stad deniliyor daha burayı dolduramayıp cehenneme çeviremezken 35000likte hiçbirşey olmaz.

sıvaslıgenç
09.02.2009, 13:48
Evet gerçektende Sivassporun en büyük sorunlarından bir tanesi taraftar ve taraftarın r............... Bence Türkiyedeki en kötü 3-4 taraftardan bir taneside Sivasın taraftarı.Bence ilk olarak bunlar yapılmalıdır...

1)İlk olarak bir amigo seçilmelidir ama adam akıllı birisi.
2)Sivassporu gerçekten seven çoğu maçına giden GENÇLERDEN adından söz ettirebilicek bir grup oluşturulmalıdır.(tEXSAS ,GfB Gibi)
3)Gruplar stadın belli bir yerinde toplanıp gerçekten rakibi etki altına alabilecek takımı çoşturabilecek bir atmosfer yapmalıdırlar.

Bunlar olduktan sonra gerisi zaten gelir emin olun.Çoğu taraftar gruplarındada böyle zaten.

SS'li
09.02.2009, 14:03
Sivas'tan böyle taraftar gurubu asla çıkmaz, boşuna uğraşmayın. Demek ki sivas'lı gençlerde iş yok. Onlar ancak istasyon caddesinde aval aval gezsinler.

sıvaslıgenç
09.02.2009, 14:08
Hiç bir şey yapıyorsak diğer taraftar gruplarını biraz örnek alalım.

candayanmaz58
09.02.2009, 14:10
taraftar grupları o şehirde yaşayan uyuşturucu müptelalarıyla doğru orantılıdır sivasımızda bu yönden tr nin en iyi şehirlerinden biri olduğuna göre sivasımızda maalesef büyük bir grup yok
Büyük taraftar olmak için müptela filan olalım demiyorum tabi ki ama amigo şarapçıymış diye onun tezahüratına katılmıyor kimse
Kardeşim tr de şartlar böyle yani amigo adam esrarda çeker şarapta... sen ona eşlik etemelisin yoksa taraftar sayısı(taraftar gibi taraftar) hiçbir zaman artmaz

SS'li
09.02.2009, 14:18
Hal böyleyken yeni stad neyimize. taraftarsız bir takım için 4 eylül stadyumu çok bile.

Ericcoo
09.02.2009, 14:36
Ayıp ya.. Vallahı ayıp bu maçlara gitmeyenlere..
biz Kocaeli'de oturuyoruz elimizden geldigince bu tarafta olan maçlara gidiyoruz ama ya Sivas'ta oturupda Sivasspor'un bu muhtesem top oynadıgı zamanlarda maçlarına gitmeyenleri gerçekten kınıyorum.

izmirliyigido
09.02.2009, 15:05
Arkadaşlar bu konu hep gündemde kalsın, kendini taraftar sanan ve sayan varsa okusunda biraz utansın.

AYK

nightmare58
09.02.2009, 15:09
aynen arkadaşlar SİVASSPORUMUZ şampiyon olsa bile taraftarlarımız hak etmiyor tezahürat olmadan olmaz ÜÇ BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR O DA YİĞİDOLAR

existence
09.02.2009, 15:09
evet. Konuşulacak en önemli konu bu şu an. Takım çok süper. Alkışlamak haricinde yoruma gerek yok.
Şu an en önemli eksiğimiz taraftar sayımız. Bunun için neler yapabiliriz. Bir an önce buna çözüm bulmamız gerek. Sesimizi birbirimizden hariç diğer kişilerede iletmeliyiz. Bildiğiniz sitelerle bo konuyu hep tartıştırınız. Çözüm yolları ürettieiniz.

YENİÇERİLER
09.02.2009, 15:10
YUKARDA DENİLEN BAZI CÜMLELERİ HATIRLATAYIM...

NERDE YİĞİDO GENÇLİK NERDE MERKEZ TAYFA NİYE KURULDU FELAN FİLAN.
NERDE BU DERNEKLER FELAN FİLAN.
SİVAS GENCİ İSTASYON CADDESİNDE ANCA AVAL AVAL GEZER.

10-15 KİŞİ İLE GRUP KURULUR.ANCAK BU 10-15 KİŞİ BAKIYORUZKİ 1 SENEDEN BERİ YİNE 10-15 KİŞİ İSE BU GRUBUN KURUCULARI BU İŞİ BİLMİYOR ANLAMINA GELİR.YA ABİ YA BABA YA AMCA ÖLE DEME GELMİYOR MİLLET YANIMIZA FELAN FİLAN MAZERETLERİDE İŞLEMEZ KİMSEYE.BIRAKACAKSINIZ O ZAMAN KARDEŞİM BU İŞLERİ MİLLETLE ALAY ETMİYECEKSİNİZ.

DİYECEKSİNİZKİ 10-15 KİŞİ İLE GRUP KURULDUMU.HEMEN SÖYLEYEYİM.YALOVASPOR TAKSİ GENÇLİK 10-15 KİŞİ İLE KURULDU VE ÇITIR ÇITIR TAKIMLARINI DESTEKLİYOR.ÇARŞI GRUBUNU 2 ESNAF KURDU ÇITIR ÇITIR TAKIMLARINI DESTEKLİYOR.BURSASPOR TEKSAS GRUBUNU SELİM ABİ KURDU BİR BAKTI MİLYONLAR YANINDA.ÇOK VAR BÖLE DURUMLAR.BİZDE YOG.NİYEMİ.ÇÜNKÜ TRİBÜN CAHİLİYİZ.NERDENMİ ANLADIM.MERKEZ TAYFA 60 KİŞİ 1967gençTRAFTARderneği 40 KİŞİ BİRBİRLERİNE ÜSTÜNÜZ LAFLARI SOKUYORLAR ÜSTÜNÜZ DİYORLAR.ALLAH ALLAH GÜLDÜRMEYİN YAV.SİVASTAKİ HALK OTOBÜSÜNDE YOLCULUK YAPANLAR SİZLERDEN FAZLADIR YAV İNSELER ÖNÜNÜZDE EZİLİRSİNİZ.GELELİM BİRAZ GERİYE.BÜYÜYENLER KURUCULARNI LİDER GÖRÜRSE BÜYÜR.DEDİKLERİM ÖLE BÜYÜDÜ.BİZDEN LİDER ÇIKMAZ.ÇÜNKÜ O KAPASİTEYE UYAN YOG.

GELELİM CİLALI İBOLARIN BOL OLDUĞU YİĞİDO GENÇLİK GRUBUNA.
10-15 KİŞİ TOPLAN.GEÇ ÇABRAZA.ASTIĞINIZ PANKART BİLE SİZLERDEN BÜYÜK OLSUN.SAĞINIZI SOLUNUZU FOTOLARLA ÇEKİN SONRA GELİN BURADA İŞTE RESİMLER DİYİN.KANDIRIN MİLLETİ.MİLLETTE AHA YİĞİDO GENÇLİK OLEY OLEY DESİN.ANLAYAN ANLIYOR.SİZİN HAKKINIZDA FAZLA YORUM YAPMICAM DAHA.Bİ CACIK OLMAZ SİZDEN.

GEKLELİM İSTANBULDAKİ TARAFTARA.SİZİ ELEŞTİRENLER ŞİMDİ BU KONUDA EZİLMİŞTİR.GÜLÜN BUNLARA GÜLÜN.

BANA KIZARAK CEVAP YAZACAK OLAN VARSA BU YAZIMDAN SONRA,BENDEN ÖNCE YORUM YAPANLARA BAKSINLAR.BEN ONLARDAN GAZ ALDIM.İYİ ALMIŞIM.

çılgınlar58 bana göre büyüktür.başaramadılar bıraktırlar.bunuda belirteyim...

yigidomustafa58
09.02.2009, 15:13
Sivasspor bütün bunları haketmiyor ben buna inanıyorum elimizden geldiğince Sivasspor maçlarına gidelip ve hiç susmayalım...

LosTie58
09.02.2009, 15:17
Arkadaşlar birkaç tane 10-15 kişilik grup olmaktansa 1 tane taraftar grubumuz olsun ama süper bir grup olsun.Bakınız Çarşı,bakınız Teksas.Birkaç tane grup kurmaya ne gerek var.Ben çok yerde karşılaştım gerçekten çok ilginç isminiz var diyenlerle taraftara çok yakışıyor diyenlerle.Yani Yiğidolar ismi çok güzel bir kere.Büyük bir Yiğidolar taraftar grubu olsa kötü mü olur.

sıvaslıgenç
09.02.2009, 15:17
Eee herkes yaptı yorumunu icraatler ne olacak????

existence
09.02.2009, 15:18
Arkadaşlar önemli olan çözüm bulmak.
ben eskişehir maçında 1 tane fazladan bilet alacağım ve çarşıda birine hediye edeceğim maça gitmesi için.
elimden bu geliyor. keşke imkanım olsada 1000 bilet alıp dağıtsam.
sivaslı işadamları nerelerdesiniz. Duyun artık sesimizi

sıvaslıgenç
09.02.2009, 15:22

10-15 KİŞİ İLE GRUP KURULUR.ANCAK BU 10-15 KİŞİ BAKIYORUZKİ 1 SENEDEN BERİ YİNE 10-15 KİŞİ İSE BU GRUBUN KURUCULARI BU İŞİ BİLMİYOR ANLAMINA GELİR.YA ABİ YA BABA YA AMCA ÖLE DEME GELMİYOR MİLLET YANIMIZA FELAN FİLAN MAZERETLERİDE İŞLEMEZ KİMSEYE.BIRAKACAKSINIZ O ZAMAN KARDEŞİM BU İŞLERİ MİLLETLE ALAY ETMİYECEKSİNİZ.

DİYECEKSİNİZKİ 10-15 KİŞİ İLE GRUP KURULDUMU.HEMEN SÖYLEYEYİM.YALOVASPOR TAKSİ GENÇLİK 10-15 KİŞİ İLE KURULDU VE ÇITIR ÇITIR TAKIMLARINI DESTEKLİYOR.ÇARŞI GRUBUNU 2 ESNAF KURDU ÇITIR ÇITIR TAKIMLARINI DESTEKLİYOR.BURSASPOR TEKSAS GRUBUNU SELİM ABİ KURDU BİR BAKTI MİLYONLAR YANINDA.ÇOK VAR BÖLE DURUMLAR.BİZDE YOG.NİYEMİ.ÇÜNKÜ TRİBÜN CAHİLİYİZ.NERDENMİ ANLADIM.MERKEZ TAYFA 60 KİŞİ 1967gençTRAFTARderneği 40 KİŞİ BİRBİRLERİNE ÜSTÜNÜZ LAFLARI SOKUYORLAR ÜSTÜNÜZ DİYORLAR.ALLAH ALLAH GÜLDÜRMEYİN YAV.SİVASTAKİ HALK OTOBÜSÜNDE YOLCULUK YAPANLAR SİZLERDEN FAZLADIR YAV İNSELER ÖNÜNÜZDE EZİLİRSİNİZ.GELELİM BİRAZ GERİYE.BÜYÜYENLER KURUCULARNI LİDER GÖRÜRSE BÜYÜR.DEDİKLERİM ÖLE BÜYÜDÜ.BİZDEN LİDER ÇIKMAZ.ÇÜNKÜ O KAPASİTEYE UYAN YOG.

10-15 KİŞİ TOPLAN.GEÇ ÇABRAZA.ASTIĞINIZ PANKART BİLE SİZLERDEN BÜYÜK OLSUN.SAĞINIZI SOLUNUZU FOTOLARLA ÇEKİN SONRA GELİN BURADA İŞTE RESİMLER DİYİN.KANDIRIN MİLLETİ.MİLLETTE AHA YİĞİDO GENÇLİK OLEY OLEY DESİN.ANLAYAN ANLIYOR.SİZİN HAKKINIZDA FAZLA YORUM YAPMICAM DAHA.Bİ CACIK OLMAZ SİZDEN.

GEKLELİM İSTANBULDAKİ TARAFTARA.SİZİ ELEŞTİRENLER ŞİMDİ BU KONUDA EZİLMİŞTİR.GÜLÜN BUNLARA GÜLÜN.

BANA KIZARAK CEVAP YAZACAK OLAN VARSA BU YAZIMDAN SONRA,BENDEN ÖNCE YORUM YAPANLARA BAKSINLAR.BEN ONLARDAN GAZ ALDIM.İYİ ALMIŞIM.

Aynen kardeşim İstanbuldaki Sivaslıları eleştiriyorlar ama İstanbul Sivasa göre daha iyi.Mesela 3-4 sene önce İstanbulsporla Samiyende ki maçta stad ful çekti İnönüde oynananmaçta yine öyle Olimpiyat en kötüsünden 20-25 bin çekiyor atmosferde oluyor.

LosTie58
09.02.2009, 15:24
Eee herkes yaptı yorumunu icraatler ne olacak????

Sanırım birkaç tane grup var Çılgınlar58,Yiğidogençlik ya da Yeniçeriler gibi.Öncelikle bu bütün grupları temsilen birer kişi biraraya gelip Yiğidolar adı altında bir taraftar grubu oluşturmalılar.Başta bu işi iyi idare edebilecek bir amigo mutlaka olmalı.Ve bütün gruplar tek çatı altında birleştikten sonrada bu taraftar grubunu büyütmek için çalışmalar başlatılmalı.Bu benim fikrim tabiki.

existence
09.02.2009, 15:26
güzel fikir. en azından mevcut gruplaru yiğidolar adı altında toplansalar hiç değilse 100 kişiye yaklaşırız. Onlarıda marotona yerleştirdim mi. gerisi zaten gelir. Yiğido taraftarları ayakta olunca arkasındakiler mecburen ayakta olacak. En azından türübünlerde bir canlılık olur.

sıvaslıgenç
09.02.2009, 15:27
Sanırım birkaç tane grup var Çılgınlar58,Yiğidogençlik ya da Yeniçeriler gibi.Öncelikle bu bütün grupları temsilen birer kişi biraraya gelip Yiğidolar adı altında bir taraftar grubu oluşturmalılar.Başta bu işi iyi idare edebilecek bir amigo mutlaka olmalı.Ve bütün gruplar tek çatı altında birleştikten sonrada bu taraftar grubunu büyütmek için çalışmalar başlatılmalı.Bu benim fikrim tabiki.

Aynen kardeş benim fikrimde öyle.Btün gruplar birleşmeli 100 kişiyse 100 kişi zaten adları duyulduktan sonra katılım eminim giderek artar.En önemlisi atmosferden anlayan bir Amİgo olması.

LosTie58
09.02.2009, 15:30
güzel fikir. en azından mevcut gruplaru yiğidolar adı altında toplansalar hiç değilse 100 kişiye yaklaşırız. Onlarıda marotona yerleştirdim mi. gerisi zaten gelir. Yiğido taraftarları ayakta olunca arkasındakiler mecburen ayakta olacak. En azından türübünlerde bir canlılık olur.

Evet tek çatı altında birleşip birde maratona oturursa bu grup maraton olduğu gibi bu gruba eşlik etmek zorunda kalır artık.

candayanmaz58
09.02.2009, 15:33
bir kaç tane grup var onlarda birbirine üstünlük kurmaya kalkışırsa vay bizim halimize hepimiz yiğidiz ama yiğido kelimesi şu zamanda biraz saf ve garip geliyor insanlara bence etkileyici bir isim bulunmalı ki insanlar bu grup altında toplansın fikrimi beğenen yada beğenmeyen arkadaşlar grup konusunda her hangi bir açıklamada bulunacak olan varsa lütfen yorumda bulunsun

sıvaslıgenç
09.02.2009, 15:37
bir kaç tane grup var onlarda birbirine üstünlük kurmaya kalkışırsa vay bizim halimize hepimiz yiğidiz ama yiğido kelimesi şu zamanda biraz saf ve garip geliyor insanlara bence etkileyici bir isim bulunmalı ki insanlar bu grup altında toplansın fikrimi beğenen yada beğenmeyen arkadaşlar grup konusunda her hangi bir açıklamada bulunacak olan varsa lütfen yorumda bulunsun

Abi benim fikrim açık öteki mesajlarımdada yazdım bütün gruplar birleşsin.Adam akıllı amiqo seçilsin stadda güzel bir atmosfer oluşturulsun gerisi zaten gelir.Katılım her gecen gün artar.

candayanmaz58
09.02.2009, 15:38
biz sivassporlu 7 üniversite talebesiyiz maçları maraton c de izliyoruz bence de yeniçeriler yiğido gençlik çılgınlar gibi gruplar tek çatı altında birleşmeli ve arkadaşların düşündüğü gibi maratonda olmalılar ama yiğido kelimesi bu zamanda biraz saf ve garip kalıyor arkadaşlar

LosTie58
09.02.2009, 15:38
Bu sitede bu taraftar gruplarına üye kimse yok mu bu site aracılığıyla başlanır en azından işe.

existence
09.02.2009, 15:39
bu grupların başkanları falan nerelerdedirler. ulaşabilirmiyiz onlara. birleşme hakkında onlar ne düşünür. Biz güzel şeyler düşünüyoruz. Amigo işi bu grupların içinden biride olabilir. Hem onları tanır.

LosTie58
09.02.2009, 15:40
biz sivassporlu 7 üniversite talebesiyiz maçları maraton c de izliyoruz bence de yeniçeriler yiğido gençlik çılgınlar gibi gruplar tek çatı altında birleşmeli ve arkadaşların düşündüğü gibi maratonda olmalılar ama yiğido kelimesi bu zamanda biraz saf ve garip kalıyor arkadaşlar

Aslında Yiğidolar güzel bir isim ya.Taraftar grupları artık özdeşleşmiş durumda çünkü bize Yiğidolar'dan daha güzel ismi nerden bulucaz ((: Bence çarşı,teksas,nalçacılar,gençfe be,ultraslan bunlardan çok çok daha iyi bir isim Yiğidolar ((: Öyle değil mi?

Diyarbekir21
09.02.2009, 15:40
TRT1 de özellikle Telelig de ve Telegol de bizzat dün akşam Sivasspor taraftarı elştirildi şampiyonluğa oynalınan taraftar bu olmamalıydı denilip Sivas lilari çok daha heyacanli görmek istediklerini spor yorumculari belirtti. 21 dakikada biz özellikle tempo tutar balonlar atardik tıpkı Ts gibi 58. dakika da neden sizde bir aktivitasyon uygulamıyorsunuz bence çok hoş olur

LosTie58
09.02.2009, 15:43
TRT1 de özellikle Telelig de ve Telegol de bizzat dün akşam Sivasspor taraftarı elştirildi şampiyonluğa oynalınan taraftar bu olmamalıydı denilip Sivas lilari çok daha heyacanli görmek istediklerini spor yorumculari belirtti. 21 dakikada biz özellikle tempo tutar balonlar atardik tıpkı Ts gibi 58. dakika da neden sizde bir aktivitasyon uygulamıyorsunuz bence çok hoş olur

Aslında o fikir güzel ama tsden sonra şimdi yapılmaya başlanırsa neler denir bu durum hakkında bilemiyorum.Kocaelispor maçında 2. golümüz 58. dk da atıldı mesela onda bile tık yoktu.

sıvaslıgenç
09.02.2009, 15:43
Aslında Yiğidolar güzel bir isim ya.Taraftar grupları artık özdeşleşmiş durumda çünkü bize Yiğidolar'dan daha güzel ismi nerden bulucaz ((: Bence çarşı,teksas,nalçacılar,gençfe be,ultraslan bunlardan çok çok daha iyi bir isim Yiğidolar ((: Öyle değil mi?

Yok ya harbiden çok tuhaf duruyor.Hee bizim için iyi ama bu grubu tüm Türkiye duyacak.:)Sivasla özdeşleşen başka bir şeyler olsa grubun adı?

LosTie58
09.02.2009, 15:45
Yok ya harbiden çok tuhaf duruyor.Hee bizim için iyi ama bu grubu tüm Türkiye duyacak.:)Sivasla özdeşleşen başka bir şeyler olsa grubun adı?

Ya tabiki başka birşeyde olabilir ah bi' birleşme olsa da bunlar zaten toplanılıp belirlenir (:

ZALIM_58
09.02.2009, 15:46
ARKADAŞLAR TAMAM TARAFTAR BİŞİ YAPMIYO AMA BU GRUPTAKİ ARKADAŞLARIN BİRLEŞMESİ LAZIM HER KAFADAN AYRI Bİ TEL ÇALIYO GAR BÖLÜMÜ BAŞKA MARATON BAŞKA HAVUZ BAŞKA İLK ÖNCE BU ARKADAŞLARIN BİRLEŞMESİ LAZIM İRDA SADECE KIMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVASLA OLMUYO DAHA YARATICI TEZAHURATLAR LAZIM GELİYO SİVAS GOL ATINCA SİVAS SİVAS GERİSİ YOK

izmirliyigido
09.02.2009, 15:46
bu grupların başkanları falan nerelerdedirler. ulaşabilirmiyiz onlara. birleşme hakkında onlar ne düşünür. Biz güzel şeyler düşünüyoruz. Amigo işi bu grupların içinden biride olabilir. Hem onları tanır.

Ya MSN'den, yada herhangi bir şekilde internet üzerinden bu konu hakkında toplantı düzenleyelim. Görüş alışverişi yapalım.

Ben şuna da karşıyım. Gruplar birleşsin tek grup olsun. Hayır, ben buna karşıyım. Büyük topluluğu stad haricinde bir araya toplamak zordur. Ama gruplar ayrı ayrı çalışırsa, grup başkanları toplanıp tezahüratları öğrenip gruplarına öğretirse, maçta tek bir amigo eşliğinde, grup liderlerine tek bir harekette hangi tezahüratı yapacaklarını anlatır. Böylece grupların o marşı, tezahüratı öğrenmesi daha kolay olur.

Grup çalışması böyle başarılı olur.

Her grubun mutlaka enaz 3'er tane davulu olmalı birde.

AYK

existence
09.02.2009, 15:49
Ne güzel. En azından arkadaşlardan yeni fikirler geliyor. Fikirlerimizi her yerde anlatalım arkadaşlar. Olacak bu iş. Dolduracağız bağıracağız trübünlerde.

LosTie58
09.02.2009, 15:49
Ya MSN'den, yada herhangi bir şekilde internet üzerinden bu konu hakkında toplantı düzenleyelim. Görüş alışverişi yapalım.

Ben şuna da karşıyım. Gruplar birleşsin tek grup olsun. Hayır, ben buna karşıyım. Büyük topluluğu stad haricinde bir araya toplamak zordur. Ama gruplar ayrı ayrı çalışırsa, grup başkanları toplanıp tezahüratları öğrenip gruplarına öğretirse, maçta tek bir amigo eşliğinde, grup liderlerine tek bir harekette hangi tezahüratı yapacaklarını anlatır. Böylece grupların o marşı, tezahüratı öğrenmesi daha kolay olur.

Grup çalışması böyle başarılı olur.

Her grubun mutlaka enaz 3'er tane davulu olmalı birde.

AYK

Evet haklısın ama dışarıda çalışmalar yapılacağı zaman illa 100 kişinin toplanması yine gerekmezki belli kişiler seçilir ayarlamaları bu kişiler yapar.Ayrı oluncada her kafadan bir ses çıkmıyor mu.Bir de bir amigosu bile yokken sivasın 5 gruba ayrı ayrı amigo nasıl çıkaracak bu taraftar.

gurbetciler
09.02.2009, 15:50
evet sivasspor üzerine düseni eniyi sekilde yapiyor artik sira taraftarda diye düsünüyorum........:D

KeruLLu_17
09.02.2009, 15:53
Sitede üye sayısı bile 50 bin küsürlerde .... O kadar çok sivaslı varken buda üzüntü verici..Tribünlerin dolmamasını doğal karşılıyorum.

candayanmaz58
09.02.2009, 16:04
geçen ki maçta arka tarafta oturan bizden yaşça büyük bir kaç tane adam gardaş oturunda maç izleyek la filan gibi konuşunca evinde izle amca maçı dedim biraz ileri geri yapınca az daha kavga çıkıyordu bu ve bunun gibileri dışlanmalı ki anlasın hatasını ve bir daha tribüne gelmesin
taraftar sayımız az olsun önemli değil önemli olan öz olsun

existence
09.02.2009, 16:06
evet. bu tür davranışta bulunanlar oldukça fazla. Bende birgün birinden dayak yiyeceğim bu konuda. Birde bize kızıyorlar oturun diye.

candayanmaz58
09.02.2009, 16:14
afedersiniz tribünlere bir bakıyorum allah yaratılışı tabi ki her türden mevcuttur fakat sanki seçilmiş gibi çok çok özür nerede öküz tipler varsa onlar maçta bu adamlar ne anlar maç izlemekten ne anlar bağırmaktan ne anlar taraftarlıktan... bence grup liderleri bu türden canlılara hoş görülü davranmamalı bu tür canlılar maçlara gelmesinler istemiyoruz kendi şahsıma bu konuda çok muzdaribim konu başlığı açan arkadaşın elleri dert görmesin EN ÖNEMLİ EN ACİL KONUMUZ MAALESEF TARAFTAR TARAFTAR TARAFTAR bizler şampiyonluk yolunda en hızlı ilerleyen bir kulübün sevdalısıyız bize yakışan neyse onu yapalım tek ses tek nefes SİVASSPORUMUZ

existence
09.02.2009, 16:16
forumda 50 bin üye var. 3 kişiden biri maça gelse yada 1 kişiyi maça göndermeye ikna etse 4 eylül stadyumu almaz arkadaşlar unutmayalım.
hedef 14 bin.

erhan 10
09.02.2009, 16:21
Arkadaşlar elbette hepimiz ben de dahil taraftardan şikayetçiyiz tribündeki yaşlılara lafım yoq artık bu takıma bizim gibi gençlerin sahip çıkması lazım biraz olsun takıma her yönden destek olun.Herkes biri bana bakacak ben çok bağırdığım için rezil olacağım şüphesi taşıyor lütfen özellikle isyan etmeden kendimize bakalım yeter artık!!!!!

sıvaslıgenç
09.02.2009, 17:16
Beyler belki 10 kere linkini koydum ama bu videonun taraftar böyle olur bildiğim kadarıyla bu takım 2. ligdeymiş ve taraftarlarına bakın.Stadlarıda bizim kadar İzleyin.

http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=24256

SS'li
09.02.2009, 18:17
Kırmızı beyaz Kırmızı beyaz

Bumu yani? Kafanız ancak buna mı çalışıyor?

Bırakın şu ' Kırmızı beyazı' artık insan utanıyor.

B.... konya taraftarı kadar olamadınız. Sizin yüzünüzden sivasspor'un maçlarını izlemekten somaya başladım.

Sivas'lı gençler olarak toplu halde gidip adam gibi şu efsane takımı desteklemesini dahi beceremiyorsunuz. Ne işe yararsınız çok merak ediyorum.

Sizden taraftar olmaz. Maçlara da gelmeyin.

pover58
09.02.2009, 18:25
ya arkadaşlar öyle güzel yazmışsınızki ne denebilir bu sözlerden sonra bilmiyorum.evet sivasspor tarih yazıyor seyirci yaya geziyor hadi yigido kendine gel kükre haykır bu fırsat belkide birdaha zor gelir.ne durursun genç arkadaş kahvede senin baban deden yaşındaki insanlar baksana maçtan gelir.

delifisek58
09.02.2009, 18:29
bence bunlara gerek yok dernek kurulsun istasyon caddasine acil bir dernek kurulsun

sıvaslıgenç
09.02.2009, 18:29
Eee bu işin çözümü ney ya???????

GokhanTurna
09.02.2009, 18:58
Yalçın abiyi dinleyin sorun çözülür. Taraftar grup liderleri ve yalçın abi bir araya gelmeli. Aynı marşları liderler taraftarlara ezberletmeli ve sırayla söylenmeli. Yalçın abi marşları gönder istersen sen toplantı olursa.

İzmitLi
09.02.2009, 20:29
ßiz Süper Liqe YükseLirken Türkiye' yi İnLettik Yer Gök ßizi DinLedi..HaLa Eskişehir Giresun Mardin Ve Son OLarak İzmiri İzmiT Yaptıqımız ALtay Maçının VideoLarı İzLeniyor..ŞampiyonLuqa İnandık 7 den 70 e Ve BaşardıK..SLoqanımız İLk HafTa BeLLiydi Geçen Sene.. GemiLeri YaktıK, Geri Dönüş Yok..!! Dedik Ve, TaraFTarın Ne OLdqunu Gösterdik İçerdede DışarDada.. Bakmayın Şuan SıraLamaDa Bize Yakışan YerDe DeqiLiz Ama Biz Yine Her HaFTa İçeri Dışarı Gidiyoruz Nedenmi..Çünkü KocaeLi ßize ßırakıLan MirasTır ßoyun ßorcudurr Ve Aşk'tır Tutkudur .. DoLdurun STadı Sivas ßuraLara KoLay GeLmedi Bunu BiLiyorsunuz Canı GönüLden DestekLiyorum Sizi Nedenmi Hepimiz Sadece MemLekeT SevdaLısıyızz.. BaşarıLar..

kangallı58
09.02.2009, 20:38
Ya arkadaslar zaten taraftar sayısı az (Seyirciyi kast etmiyorum) neden bu kadar fazla grup var bunlar neden birleşmiyorlar neden herkesin saygı duydu bir amigo çıkarmıyorlar yeter artık bir yapılanmaya girmek gerekk..!!!!ßu takım buralara kolay gelmedi Lütfen hakkını verelim..

LosTie58
09.02.2009, 20:44
Umarım Eskişehirspor maçına kadar birşeyler yapılır ve Kocaelispor maçındaki gibi olmaz taraftar.

cücü baba
09.02.2009, 20:47
Bu konuda bir önerim var ayıp değilya örneğin Bursanın veya başka coşkulu bir takımın ( 4 büyükler hariç ) amigosundan yada trübün liderinden rica edilir iç sahada maçları yokken gelir misafir edilir maç günü Stadyumda bir organize yapılır taraftarı organize eder İnşallah bizim amigo arkadaşda bir şeylere çaba gösterir bir şekilde bu konu çözüm bulur yoksa gerçekten bu maalesef kanayan bir yara oldu bu durum...

LosTie58
09.02.2009, 20:49
Ya birde şöyle birşey var koskoca şehirden bir amigo çıkaramıyor muyuz,bu mudur yani?

kangallı58
09.02.2009, 20:49
Bu konuda bir önerim var ayıp değilya örneğin Bursanın veya başka coşkulu bir takımın ( 4 büyükler hariç ) amigosundan yada trübün liderinden rica edilir iç sahada maçları yokken gelir misafir edilir maç günü Stadyumda bir organize yapılır taraftarı organize eder İnşallah bizim amigo arkadaşda bir şeylere çaba gösterir bir şekilde bu konu çözüm bulur yoksa gerçekten bu maalesef kanayan bir yara oldu bu durum...

Gercekten iyi fikir..Mantıklı yani..

kangallı58
09.02.2009, 20:51
ßence bunun en büyük sebebi Taraftarımızın bildigi besteler tezahüratlar yok yani Tribün kültürü yok tek bildikleri Siiiiivas Siiiiiivas yani demek istedigim önce grupların güzel besteler ile tezahürat yapması bu güzel tezahüratları işiten insanlarda eminim ki eşlik edeceklerdir...

İzmitLi
09.02.2009, 20:59
Taraftar GrupLarının AmiqoLarının ßir TayFası Vardır BunLar TribünDe Sayqı Görür Ve İçeri Dışarı Her Maça GiderLer.. BesteLer YaparLar ÇeşitLi OrqanizasyonLar DüzenLerLer BunLarıDa TaraFTar Kendi ArasınDa Seçer Yani..

gürçayırlı
09.02.2009, 21:31
kayseri maçı için mersinden gittim maça izledim ama bizim taraftarımızdan utandım inanın herke bir köşede çekirdek işliyo olmaz böyle bişey hiç bagıran yok bu takıma taraftar gerekli amigo gerekli sanki ligden düşmeye oynuyormuşuz gibi çıt yok taraftardan bilet fiyatları bedava denecek fiyata ama yine stat dolmuyo dolsada o stadı inletecek seyirci bizde yok acilen çözümler bulmamız lazım çok acilen:rolleyes:

ellisekizSVS
09.02.2009, 21:42
Kardeşim kolundan tutucan yaka paça sürüklüyücen zorla benim yaptıgım gibi hııırrrrrrrrrrrrrrr :mad: yürü laaa diyom yürüüü yaka paça

sıvaslıgenç
09.02.2009, 21:49
Ya beyler besteyle marşla alakası yok bakın dikkat edin 4 büyükler diğer taraftar grupları çoğu zaman ortak besteleri söylüyorlar.Mesela hepsi maça başlarken 5 ten geriye sayıp desteklerine başlıyorlar.Mesela Dale şov ki bu bizi aşar daha taraftar grubumuz yok.Daha bir sürü tezahirat var ortak olarak.Biz birleşelimde gerisi gelir.

kağanhan58
09.02.2009, 22:00
bizim taraftarımızın yaş ortalaması 30 ile 50 arası ağırlıklı.genç tarftara ihtiyacımız var.eski efsane taraftarlarımız yaşı ilerledi.birde bence maçların reklamı iyi yapılamıyor.mesela bayrak asma kampanyasını bu sene erken başlatalım.

sivassporummm58
09.02.2009, 22:29
Arkadaşlar sürekli bu konuları gündeme getiriyoruz.Yani sürekli taraftar bağırmıyor destek vermiyor diyoruz.Ancak biz sürekli kendimizi kendimize şikayet etmekten başka bir işe yaramıyoruz.Bir çözüm önerileri söyleyelim bunları uygulayalım ve yapalım ki çabalarımız bir sonuç versin.Bu işler eleştirmekle bir neticeye ulaşmaz.Mesela konuyu açan arkadaşımız saolsun kendi fikirlerini söylemiş.Kendimizi eleştirmekten ziyade bu konuda neler yapabilirizi düşünelim,konuşalım.

Arkadaşlar ben ise şöyle düşünüyorum.Birinci lige çıkmadan önce numaralı bilet sistemi yoktu.Yani biletini alan istediği yere oturabilirdi.Dolayısıyla bağırmak isteyenler hep bir arada toplanırlardı.Şimdi bilete göre oturduğundan bulunduğun yerde bağırmak için bir türlü organize olamıyorsun.Bağırmak isteyen bağırmak istemeyenlerle aynı ortamda bulununca ister istemez pasifize oluyorsun.Bu sadece nedenlerden biri.Bu konuda neler yapabiliriz mesela.

Ayrıca arkadaşlar şehirde bir canlılık yok.Gerçekten şaşırmamak elde değil.Bence sivasspor adı altında taraftar derneklerimiz öncülüğünde bir dizi sosyal faaliyetler yapabiliriz.Mesela maç günleri dışında da toplanıp caddelerde gövde gösterisi yapmak tezahüratlar eşliğinde.

Benim düşüncelerim bunlar arkadaşlar.Bir kez daha söylüyorum yiğidolar.Birbirimizi eleştireceğimize bir çözüm önerisi sunun ki bu konuda somut bir adım atalım...

Yiğiter
09.02.2009, 22:35
Trabzonun 61.dakika kutlamasına hayran olmamak elde değil..
Bizim neden 58. dakika kutlamamız olmasın..
Ama bu konuda yönetime iş düşüyor..

bassguitar
09.02.2009, 23:50
amigo lazim amigooooooooooooooo,,,sanirim sivasspor amigoluguda TEKEL e binmistir,,,is yapmiyosa yol vereceksin,takim kademe yukseltti, amigonunda kademe yukseltmesi lazimm,tek tribun tek sesssssssssssss

badboysefaa
10.02.2009, 00:22
bana göre önce ayaga kalkanları oturtan amcaları ve benzeri densizleri stad dışına almamız şart oturarak maçı gidip ingilterede izlesinler burda degil burda destek vardır burda çoşku vardır....bizim stada acilen stadı ateşliyecek 400-500 kişilik bi taraftar kitlesi gerekiyor yemin ederim bu kadar desteksiz bi lider görmedim ben futbolculardan utanıyorum adamları desteklemedigimiz için....

tekdoktirin
10.02.2009, 03:56
la gardaş bu türbünleriçin de kulüp pureceler yapsın maçlar naklan artıkama sıtat boş ya

existence
10.02.2009, 07:23
türübündeki belirli sıraları örneğin maraton k ve l sırasının biletlerini kongre bahçesinden değilde stad girişinden satsınlar. en azından toplu bilet almış oluruz. ve bu bu sıralarda birlik oluruz. Hem birbirimizi tanırız, hemde aramızda çekirdek çıtlayanlardan kalmaz. Toplu oluncada kimse bize yerinize oturun diyemez. Böylece sesimiz çok çıkar.

tykinik58
10.02.2009, 07:55
Ya arkadaşlar hepiniz de haklısınız ama nedendir bilinmez stada gelen taraftarın üzerinde sanki bir türlü kalkmak bilmeyen ölü toprağı var. Ölü toprağı üzerimizden kalmadıkça bu iş olmaz. Benim korkum takımımız "SİVASSPOR"umuz şahlanmış gidiyorken masa başı oyunlar başlamadan hep destek tam destekle ilerlememiz gerekirken çeşitli oyunlar dönmeye başlayınca diyecek lafımız kalmaz ama iş işten geçmiş olur o zaman stadı inletsek tezahüratlar yapsak booşşş. Gelin şimdi zamanı iken, yeri iken tezahüratlarla stadı inletelim, Sivasspor'un arkasında olduğumuzu "SİVASSPOR"umuza, diğer takımlara, basına ve herkese gösterelim. Gerçekten Şampiyonluk yolunda herkese ama herkese iş düşüyor, herkes bu taşın altına el uzatsın (maddi-manevi)esnaflarımız dükkanlarının vitrinlerine anlı-şanlı renklerimizle donatsın şenlendirsin. Büyük marketlerimiz ne bileyim bilet,forma,atkı,şapka çekilişleri ile müşterileri stada yönlendirsin.Kongre bahçesinde maçtan birgün önce, maç günü ve maç saatinden önce çeşitli etkinlikler düzenlensin seyirci stada gitmeden kurtları kaynasın stada maça gitmek için aşka gelsin.

atababa111
10.02.2009, 09:14
SENİNLE BAŞIM DERTTE NE YAPSAM BİLMİYORUM
ŞAMPİYONLUK GÖRMEDEN ÖLMEK İSTEMİYORUM
OOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ŞU DİZELERİ STADDA HİÇ SUSMADAN SENİNLE BAŞIM DERTTE ŞARKISI EZGİSİYLE BİR SÖYLESEK VARYA 4 EYLÜLDE EKOL OLUR.

edebiyatisyen
10.02.2009, 09:51

Tekrar gelemez misiniz?Gözlerimiz yollarda kaldı.Hergün video paylaşım sitelerinde izlemekten bıkmadım.Sizi çok özledik.Gelin artık.SİVASSIN,SİVASLININ size ihtiyacı var.

edebiyatisyen
10.02.2009, 10:03
Gruplar rant elde etmek için çalışırsa bu gruplardan cacık bile olmaz.

existence
10.02.2009, 10:06
Forum üyeleri eskişehir maçında stadda aynı yerde buluşalım. Yönetimle irtibata geçelim. Bize 1-2 sıra yer versinler. o biletleri forum üyeleri alsın.
Kongre bahçesinden değilde stat girişinden satsınlar. Bizde gidip oradan alalım. en azından biz birlik olalım.

izmirliyigido
10.02.2009, 10:36
Yalçın abiyi dinleyin sorun çözülür. Taraftar grup liderleri ve yalçın abi bir araya gelmeli. Aynı marşları liderler taraftarlara ezberletmeli ve sırayla söylenmeli. Yalçın abi marşları gönder istersen sen toplantı olursa.

Evet amaç biraraya gelmek ve ortak hareket etmek. Ben elimden geleni yapmaya çalışırım, tezahüratları yazılı gönderirim. Her zaman konuşuruz bu konuyu.

Beyler belki 10 kere linkini koydum ama bu videonun taraftar böyle olur bildiğim kadarıyla bu takım 2. ligdeymiş ve taraftarlarına bakın.Stadlarıda bizim kadar İzleyin.

Mesela bu DALE tezahüratı çok güzel. Bunu Sivasspor'umuza hemen uyarlayabilir böyle dakikalarca uzatabiliriz. Ama en önemlisi DAVUL-DAVUL-DAVUULLL !.... Her grubun enaz 3'er davulu olması lazım tekrar söylüyorum.

Burada "la-la-la-la-laa, lal-lal-la-la SİİVASSS"........ "O-OO-OO-OO, O-O-OO-OO YİĞİDOOO" diye uyarlanıp tüm tribünler inleyebilir. Bunun çalışmasını gruplar defalarca çalışmalı. AMA DAVUL ŞARTT !...

bana göre önce ayaga kalkanları oturtan amcaları ve benzeri densizleri stad dışına almamız şart oturarak maçı gidip ingilterede izlesinler burda degil burda destek vardır burda çoşku vardır....bizim stada acilen stadı ateşliyecek 400-500 kişilik bi taraftar kitlesi gerekiyor yemin ederim bu kadar desteksiz bi lider görmedim ben futbolculardan utanıyorum adamları desteklemedigimiz için....

Bence tribünleri de bilet satarken ayırmalı yönetim.

1- Amcalar tribünü
2- Çekirdekçiler tribünü
3- Ateşli taraftar tribünü

Yaşlıları, maratonun en üstlerine atın, çekirdekçileri kale arkası çaprazlara, ateşlileri de maratonun alt ve ortalarına

Başka ne diyeyim bilmiyorum ki kardeşim.

SON OLARAK DİYORUM Kİ, izleyin, öğreninnn....

AYK

GLoBe-Y-Gençlik
10.02.2009, 10:38
Sivassporun Seyırcı Çok Ekmek Yemesi Lazımkı Taraftar Diyelım Sımdı Hersey Boş..!

candayanmaz58
10.02.2009, 10:59

geçen gs maçında maraton c altta 10 15 tane ankaragüçlü kardeşimiz resmen amigoluğa soyundular ama inanın maç boyunca kafayı üşüttüler kendi içimizden illaki her şartı bilen tecrübeli bir amigo çıkartabiliriz bence bir arkadaşın bahsettiği gibi istasyon caddesine dernek kurmak çok daha mantıklı,her grubun en az 3 4 davulu olması,gruplar arasında kardeşliğin hakim olması,maç esnasında tüm gruplardan tek ses çıkması gibi

TARİFSİZ SEVDA, SİVASSPOR

candayanmaz58
10.02.2009, 11:11
bence eskişehir maçı öncesi taraftar gibi taraftarın tribünde bir arada bulunması için bilet konusunda bir takım çalışmalar içine girilmesi lazım şahsen biz maraton c de takıma destek veriyoruz ama böyle bir kampanyanın olduğunu bilirsek hemen gider o kısımdan biletlerimizi alırız yiğido gençlik bir tarafta çılgınlar bir tarafta farklı sesler çıkarırken her hangi birine dahil olmak akıl işi değil...

izmirliyigido
10.02.2009, 11:12
.
Size Ödev

Şimdi size ödev veriyorum. Herkes ama herkes bunu hergün izlesin ve çalışsın. Sonra gruplar bir araya gelip çalışsın ve Eskişehirspor maçında uygulasın. Bu bizim Yiğido tezahüratımız olsun...

Tıkla ve İzle....

AYK

SS'li
10.02.2009, 11:15
Belki saçma gelebilir size ama başka çare yok:

Önemli maçlarda bari ankaragücü taraftarını sivas'a davet edelim. Bu vesileyle bizimkiler de taraftarlık nasıl olurmuş görürler, belki öğrenirler.

avsarli58
10.02.2009, 11:41
Bi tane bestemiz bile yok!
Bu nsl taraftar akıl Almıyo vallahi
eskişehir-bursa-kocaeli-sakarya vs bu durumda olsa statlar inler.

Beyler bakın bi yerlerde bulusun bi beste yapmaya calısın Hiçmi şair ruhlu insan yok koca sivasta
yada ne bilim maca erken gidin orda ayarlamaya calısın sonra stada ezberletın ve inlesin.

Bide meşale vs sokamazmısın yakın dakikanin birinde 5-10 tane bırden Türkiye sizi konussun Sov yapın biraz !

Sivas universıtede okuyan görmüş geçirmiş insanları bulun ne bılım daha once istanbuldakı trıbunlere gırmıs bu işleri bilen
biraz Holiganlık ögrenin.
Ama sadece stadı yıkın sesinizle, dukkanları fln deil !

existence
10.02.2009, 12:26
Arkadaşlar sağolun. Güzel fikirler konuşuldu konuyla ilgili. İnşallah hayata geçirilmesi içinde aynı çabayı gösteririrz. Artık kalan maçlarımızın hepsi final. Bu havayı sdatda hep birlikte soluruz kalan maçlarda.

existence
10.02.2009, 13:03
Genelde Konuşulanlarla İlgili Olarak Arkaşlar Hemfikirler,
Özetleyecek olursak;

1- Güzel Bir amigo lazım (bu amigoluk işini taraftar gruplarındaki arkaşalardan yapabilecek vardır)
2- taraftar grupları ya birleşecek yada ortaklaşa hareket edecek. (taraftar grup başkanlarına bu konuda görev düşüyor arkadaşlar.)
3- Ya bilet satışında yada oturma düzeninde bir değişikliğe gidilecek. Ortak biletmi alınacak yada yönetimle konuşulup belirli yerlerdeki biletler seyircilere değil taraftarlara ayrı olarak satılacak.
4- Güzel bir kaç slogan bulunacak.
5-Oda başkanları, Yöneticiler ve esnaflar maç gününden önce taraftarları heyecanlandıracak maça hazırlayacak bişeyler yapmalı. geçen yılki galatasaray maçı öncesi yapılan kornalı yürüyüşler bayağı işe yaramıştı. maça büuük heyecanla gitmiştik. Bu tür organizasyonlar olabilir.

existence
10.02.2009, 14:03
Toparlayabildiklerim bunlar. Fikirlerini söyleyen arkadaşlar için teşekkürler.

Adalı58
10.02.2009, 14:11
evet herkes haklı yorumlarda bu nedir arkadaşlar maçta bağırmaya çalışıyoruz arkadan önden dönüp ters ters bakanlar var sanki rakip takımmışız gibi biz hala seyirciyiz taraftar olamadık kimse kusura bakmasın lütfen kendimize gelelim arkadaşlar..

amigo_58
10.02.2009, 14:34
Genellikle sivasspor'un maçına gelenler sinemaya gelmşiş gibi izliyolar.Bir kaç grupta olmasa stadda kimsenin sesi çıkmıyor.O kadar sivassporun marşları var onları çalmıyolar yabancı parçalar çalıyolar...(bunlara Hayır)

crburak58
10.02.2009, 14:58
ben gs maçında ayaga kalktım trübünü ateşlemey çalışıyom arkadan dayılar otur yegenım delımısın dıyolar bu zıhnıyetı değiştirmelıyız şampıon olmak ıstıyosak artık bundan sonrakı maçlarda 90 dakıka susmamamız lazım takımın en büyük destekçisi taraftar olarak 90 dk gırtlagımızı patlatmamız lazım

Diyarbekir21
10.02.2009, 15:25
Aslında o fikir güzel ama tsden sonra şimdi yapılmaya başlanırsa neler denir bu durum hakkında bilemiyorum.Kocaelispor maçında 2. golümüz 58. dk da atıldı mesela onda bile tık yoktu.

gerçekten çok haklısın son derece düşündürücü bir tablo ama adından söz ettiren bir takıma yakışmıyor açıkcası

Diyarbekir21
10.02.2009, 15:30
Belki saçma gelebilir size ama başka çare yok:

Önemli maçlarda bari ankaragücü taraftarını sivas'a davet edelim. Bu vesileyle bizimkiler de taraftarlık nasıl olurmuş görürler, belki öğrenirler.

gerçekten akıll dolu bir düşünce ordan bizede yollarsınız:)

67nattramn58
10.02.2009, 16:37
Adamların bi tarafları üşüyo. Biz bağıra bağıra bi tarafımız çıkıyo takımla övünmeye gelince o adamlar övünüyo. Adam 75. dk de iyi maç bitti artık gidiyim düşüncesinde. E sen böyle düşünürsen herkes böyle düşünür. Böyle şampiyon takım taraftarı olmaz. ..

sivassporummm58
10.02.2009, 16:49
Forum üyeleri eskişehir maçında stadda aynı yerde buluşalım. Yönetimle irtibata geçelim. Bize 1-2 sıra yer versinler. o biletleri forum üyeleri alsın.
Kongre bahçesinden değilde stat girişinden satsınlar. Bizde gidip oradan alalım. en azından biz birlik olalım.

Sana katılıyorum arkadaşım.Yönetimle irtibata geçelim ve burdan yani siteden haberleşelim daha sonra da bağırmak isteyenler nerden bilet alacaklar onu öğrenip biletlerimizi alalım.Hem böylece bağıranlar bir arada toplanmış olurlar.

Arkadaşlar bu arada yok bazı takımların amigolarını çağıracak mışız, yok seyircileri çağıracakmışız.Abartmayın isterseniz derim.Bu kadar kendimizi aşağılamayalım.Ayıp!!!

sivassporummm58
10.02.2009, 16:52
Adamların bi tarafları üşüyo. Biz bağıra bağıra bi tarafımız çıkıyo takımla övünmeye gelince o adamlar övünüyo. Adam 75. dk de iyi maç bitti artık gidiyim düşüncesinde. E sen böyle düşünürsen herkes böyle düşünür. Böyle şampiyon takım taraftarı olmaz. ..

Aynen öyle kardeşim.Kupa maçında dahi saolsun seyircilerimiz maç biter bitmez stadı terkettiler.Halbuki 10 dakka daha sabretseler takımımız trübünlere gelecek ve onları alkışlarla soyunma odasına uğurlayacağız.Bu herşeyden önce saygısızlık...

GokhanTurna
10.02.2009, 17:58
.
Size Ödev

Şimdi size ödev veriyorum. Herkes ama herkes bunu hergün izlesin ve çalışsın. Sonra gruplar bir araya gelip çalışsın ve Eskişehirspor maçında uygulasın. Bu bizim Yiğido tezahüratımız olsun...

Tıkla ve İzle....

AYK

Yalçın abi biz bunu yaparızda denizli maçında yeteri kadar adam yok fazla ses çıkmaz herhalde

firari-58
10.02.2009, 18:08
ZORU BASARIRIZ AMA İMKANSIZ BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR :) YILDIZLAR KADAR PARLAK YILDIZLAR KADAR GÜZELSİN TEK FARK YILDIZLAR MİLYONLARCA SEN İSE TEKSİN ------SİVASLI PUSATLAR---- HERKEZLE ARAMIZDA BİRAZ FARKVAR

LosTie58
10.02.2009, 18:10
San
Arkadaşlar bu arada yok bazı takımların amigolarını çağıracak mışız, yok seyircileri çağıracakmışız.Abartmayın isterseniz derim.Bu kadar kendimizi aşağılamayalım.Ayıp!!!

Evet bu söylediğine bende katılıyorum,koskoca şehirden bir amigo çıkaramayacak kadar aciz miyiz,ne diye başka takım taraftarı çağıralım.Burda daha düne kadar A.Demirspora yazıyoduk neler neler.Şimdi biz mi böyle bi' teklif yapıcaz öyle olmaz bence.Altı üstü bi' amigo yaa..

firari-58
10.02.2009, 18:11
Ligin Yönetmeni Biziz İstediğimize Rol Veririz İstediğimize Yol sivaslı pusatlar

firari-58
10.02.2009, 18:12
çevrımdışı yaşıyorum hayatı. beni engeellesen ne olur.! sivaslı pusatlar

SS'li
10.02.2009, 18:16
@sivassporum58
Lider takımı desteklemeyerek tüm türkiye'ye rezil zaten oluyoruz ya.

LosTie58
10.02.2009, 18:19
Lider takımı desteklemeyerek tüm türkiye'ye rezil zaten oluyoruz ya.

Rezil oluyoruz ama bu rezilliği mesela tutup ta Ankaragücü amigosunu getirip maçta bağırtarak düzeltemeyiz,Sivaslıların birşeyler yapması lazım.

existence
11.02.2009, 08:59
Yalçın abi biz bunu yaparızda denizli maçında yeteri kadar adam yok fazla ses çıkmaz herhalde

evet hiçbirşey olmasa bile denemek lazım en azından.

GokhanTurna
11.02.2009, 09:05
evet hiçbirşey olmasa bile denemek lazım en azından.

Bizde en az 100 tane bağıran adam olcak bak 100 kişiyle bile nasıl destekleriz takımımızı.

Manisa maçında yeteri kadar adam yoktu bağıran ,maçta ciddi değildi az çok destekledik takımımızı sesimizde çıktı hane 30 40 kişiyle

firari-58
11.02.2009, 18:36
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır ........herşeyden vazgeçerim sen den aslaaaaaa ÇılgınPUSATlar

firari-58
11.02.2009, 18:39
€skiden €km€k asLanın ağzındaydı...
Şimdi asLanda aç :) anladın sen onu.....

firari-58
11.02.2009, 18:47
türkiyede iki çeşit taraftar vardır SİVASLI olanlar ve SİVASLI olduklarını bilmeyenler .....ÇILGINPUSATLAR
:::::::::::)

58K_A_L_E_L_İ58
11.02.2009, 18:58
[QUOTE=izmirliyigido;475860].
Size Ödev

Tıkla ve İzle....

:D :D abi belki bana kızacaksınız belki küfür edeceksini ama bu coşkuyu

maçlara gelmeyen

çekirdek yiyip ayağa kakmayan

bağırmaktan aciz

sivas taraftarımı yapacak :D:D:D sadece gülerim abi

anti trabzon
ant istanbul
forza sivasspor

sivassporummm58
11.02.2009, 19:27
Arkadaşlar stadda iki grup olması yeterli ikiden fazlası zarar.Artık bu konuştuklarımızı eskişehir maçıyla birlikte hayata geçirelim.Arkadaşlar tüm sorunlarımızı bu site aracılığıyla çözebiliriz.Yeterki bizde böyle bir istek olsun.

Bağırmak isteyen tüm arkadaşlar gerçekten taraftar diyebileceğimiz arkadaşlar belirlediğimiz saatlerde bu site aracılığıyla toplanalım ve biletlerimizi alalım öyle maça gidelim.İllaki bir gruptan olmamız gerekmiyor sonuçta hepimiz sivasspor taraftarıyız ve herkes gelsin.Böylece bağırmak isteyenler bir arada toplanmış olurlar.Ne dersiniz???

Akartuna58
11.02.2009, 19:44
ISTERSE MERKEZ TAYFA GELSIN ISTERSE YIGIDO GENCLIK BÜYÜSÜ ISTERSE CILGINLAR DÖNSÜN KUSURA BAKMAYINDA HIC BISEYE YARAMAR BIR OLMAYINCA

YA ANLAMIORUM SIZI DERDINIZ NEY BIRLESIN DE MILLET SIVASLI GÖRSÜN TARAFTAR GÖRSÜN BIZIMLE DALGA GECMESINLER ARTIK !!!!!!

SAMPIONLUGA OYNAYAN TAKIMIN TARAFTARINA BAK BEEEEE :mad:

İnadına Texas
12.02.2009, 17:01
SENİNLE BAŞIM DERTTE NE YAPSAM BİLMİYORUM
ŞAMPİYONLUK GÖRMEDEN ÖLMEK İSTEMİYORUM
OOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ŞU DİZELERİ STADDA HİÇ SUSMADAN SENİNLE BAŞIM DERTTE ŞARKISI EZGİSİYLE BİR SÖYLESEK VARYA 4 EYLÜLDE EKOL OLUR.
arkadaşım BURSASPOR taraftarının bestesini çalmışsın söylemek istiyosun illede takımına destek olmak istiyosan yeni besteler bul büyük taraftar çalıntı yaparak olunmaz;)

YigidoGenclik38
12.02.2009, 17:39
sampıyonluk yolnuda

bu kutsal yolda

basarılar yigidomm

LosTie58
12.02.2009, 17:59
arkadaşım BURSASPOR taraftarının bestesini çalmışsın söylemek istiyosun illede takımına destek olmak istiyosan yeni besteler bul büyük taraftar çalıntı yaparak olunmaz;)

Seninle başım dertte şarkısı ne zamandan beri bursanın oldu ((:

35fulya58
12.02.2009, 18:52
.
Sivasspor tribünlerinin bunu yaptığını düşünemiyorum. Bir yapılsa varya muhteşem olur..

Tıkla ve İzle....

izmirliyigido
12.02.2009, 20:04
İnşallah birgün bizimde böyle taraftarımız olur. Şu muhteşem görüntüyü son lig maçımız olan G.Saray maçından önce Sivas'ta oynayacağımız G.Birliği maçında ŞAMPİYONLUK kutlamamız olmasını nasip et ey ALLAH'ım !...

İzleyin ve coşun, hatta ÇILDIRIN ....

AYK

kağanhan58
12.02.2009, 21:27
eskişehir maçında eskişehirli taraftarlar çok olur.o zaman bakın taraftar nasıl oluyor...grup liderleri maçtan önce toplanıp şu dakikada şu tezahuratı yapalım.şu dakikada şunu yapalım diye bir anlaşma yapsınlar.
ha birde 2010 yılına gelmişiz millet neler yapıyor biz halaa meksika dalgasıyla uğraşıyoruz.artık aşalım bunları..

LosTie58
12.02.2009, 21:49
İnşallah birgün bizimde böyle taraftarımız olur. Şu muhteşem görüntüyü son lig maçımız olan G.Saray maçından önce Sivas'ta oynayacağımız G.Birliği maçında ŞAMPİYONLUK kutlamamız olmasını nasip et ey ALLAH'ım !...

İzleyin ve coşun, hatta ÇILDIRIN ....

AYK

Birde bunlar 3. lig taraftarıymış yuhh.Bu tezahüratı çarşı da çok güzel yapmıştı.

yerliturkuaz
12.02.2009, 22:29
Aslında burda genel anlamda yük yönetim ve de teknik kadroya iş düşüyor bakın diğer takımlara taraftarı deteklemesi için bu yönde beyanat veriyorlar bizim yöneticilerimize bo konuda büyük iş düşüyor bence...

eser_58
12.02.2009, 22:41
tribün full olsa nolur abi ateşli taraftar yok bizde

cemal58yiğido
12.02.2009, 23:04
çok doğru bir konuya el basmışsın liderliğe doğru giden bir takıma böyle bir taraftar topluluğu yakışmıyor küme düşmemeye çalışan takımların taraftarları bile bizden daha iyiler bide daha büyük stad istiyoruz diyenler var kulubün bütçesi malum zaten biz 4 eylüllü dolduramıyoruz yeni stadı nası dolduracağız biletler satılsın ki kulubümüzünde bütçesine ufak bir katkı olsun bu konuya çok hassasiyet gösteremiyoruz maalesef biz istanbullular olarak Sivassporumuzun İstanbulda yapacağı maçları dört gözle bekliyoruz keşke bizde Sivasta olsak ta bu fırsatları değerlendirebilsek...

ReisCafer
16.02.2009, 12:42
Boş boş konuşmaya gerek yok.
Taraftar olarak 20 sene geriyiz.
Devrik bir lidere ihtiyacımız var.
Saddam buna örnek.
Düzen böyle kurulur ancak.
İmza : Cafer Reis
Sivas'ı bilmem ama gurbetteki taraftarları düzlüğe çıkartacağız İnşallah.

Cafer Reis - Bursa'da Yaşayan Yiğido

sivaslı_cagdas
16.02.2009, 17:54
hadi onlar neyse ya maça gidenle r gidiolar ellerinde çekirdek yada ayrı ayrı taraftar grupları bana kalırsa bütün taraftar grıpları bir ad altında birleşmeli takımımıza daha fazla destek wermiş oluruz bence...

existence
18.02.2009, 07:38
hadi arkadaşlar. o kadar konuştuk. artık kaçarı yok. eskişehir maçında trübünleri doldurma vakti geldi artık. bir kez derbi dışında trübünleri doldurursak artık her maç full çekeriz. derbi dışındada stdın full olabileceğine inandıralım arkadaşlar. 10. sıradaki bursanın taraftarına bakın arkadaşlar. düşünün adamlar lider olsa neler olur. hadi sivaslı taraftarlar hadi. artık

existence
20.02.2009, 07:34
Bu maç fener maçı öncesi çok önemli arkadaşlar. Bu maçta sivasspora fener maçları öncesi güçlü bir destek vermemiz lazım. Bilet fiyatlarıda gayet uygun. Kahvede izlemek 5 ytl gibi sdatda da 5 ytl. Bu sefer stad ı tercih ederler inşallah taraftarlarımız. Haydi yiğidolar maça. Hep testek, tam destek.

izmirliyigido
20.02.2009, 08:11
Bu maç fener maçı öncesi çok önemli arkadaşlar. Bu maçta sivasspora fener maçları öncesi güçlü bir destek vermemiz lazım. Bilet fiyatlarıda gayet uygun. Kahvede izlemek 5 ytl gibi sdatda da 5 ytl. Bu sefer stad ı tercih ederler inşallah taraftarlarımız. Haydi yiğidolar maça. Hep testek, tam destek.

Herkes çevresinde ki arkadaşını, dostunu, tanıdığını maça davet etsin, teşvik etsin. Artık finale doğru yaklaşıyoruz. Bu haftalarda daha çok taraftara ihtiyacımız var.

Herkesin SİVASSPOR'un şampiyonluğunda katkısının olduğunu savunması için herkesin maçları tribünde, coşkuyla destek vererek izlemesi lazım.

Haydi Yiğidolar takımı YALNIZ BIRAKMAYALIM !....

AYK

GokhanTurna
20.02.2009, 08:14
Hep birlikte şampiyonluga haydi yiğidolar.

korsan hüsam
20.02.2009, 08:41
bunun sorumlusu bizleriz aslında gençler maça gelmeye eriniyorlar bir iki konuda da kendi gözlerim le gördüm babası oğluna maça gitmemesi için baskı yapıyordu

existence
04.03.2009, 07:38
Konuda fikrini söyleyen herkes için teşekkürler.

reis25
04.03.2009, 13:33
arkadaşlar artık yeter ya şurada klavye şairligi yapacagınıza gelin şu takımı destekleyin orada yapın sairliginizi yazık yazık hiç birşey göremiyorsunuz gözleriniz kör olmuş OZAMAN CIKACAKSIN KARDEŞİM STAADA ORADA KONUŞACAKSIN
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kempes
04.03.2009, 14:02
takımı desteklemeyenler, kombine bilet havasıyla maça gelmesin
tezahürat yapmayanlar takıma en büyük kötülüğü yapanlardır,
tezahürat yapanlarada müdehale edenler ise kendilerine veçocuklarına da kötülük yapmaktadırlar, bu şehir hepimizin

konartr58
04.03.2009, 14:06
şimdi maça gelmenin en başta ekonomik bir değeri olduğunu bilelim.biliyorum ki çok kişi istiyor.ama çok ucuz dediğimiz ibletler bile birçok gencimize fazla geliyor.çünkü işsiz gencimiz çok.biraz da bazı şeyler ekonomi ile ilgili olduğunu unutmayalım.tirbünlerde 1960 ların gençliği şimdilerin orta yaşı sivaslıları çoksa onların ekonomilerinin gençlere göre braz daha iyi durumda olduğudur.bir evden iki kişi geldiğini düşünelim.her onbeş günde de bayağı bir külfet getiriyor aileye.
diğer bir husus taraftar gurupları her biri kendileine göre slogan ve marş söyleymeye çalışıyorlar.altındaki öykündüğü bir istanbul takımının marşı ya da sloganı.öyle olunca bütünlük bozuluyor.bir olumsuz etkende bu.
sivasspor yönetimi de takım taraftarlarını çoturacak birleştirecek şeyler yapmıyor.dahasıbaşkan istanbulda doğmuş büyümüş.teknik heyet ne kadar olsada sivasın değerleni bilecek konumda değil.sivaslı yönetiicler ise işin gösterişindeler.istanbul basınında çıkma telaşındalar.sivasın halay ve türkülerini uyarlayıp halkı çoşturacak birşey bulunmamışsa kendi kendine taraftar ne yapsın ki.
birazda işi bu yönü ile görelim.

konartr58
04.03.2009, 14:31
http://www.bestepeharmancikkoyu.com/detay.asp?haberID=347
SİVASIN SALLAH GEL HALAYININ HPLATMA BÖLÜMÜ UYARLANIP SİVASSPOR TARAFTARLARI VE FUTBOLCULARI İÇİN GÜZEL BİR COŞKU UNSURU HALİNE GETİRİLEBİLİR.ÖNCE DİNLEYİNİZ SONRA DA MÜZİKLE İLGİSİ OLANLAR BU HALAYA BİR UYARLAMA SÖZ YAZIP DENEYELİM BAKALIM KOLBASTIMI SALLAN GEL Mİ DAHA ÇOK FİAYAKA YAPIYOR TÜRKİYEDE.

falcon58
04.03.2009, 14:38
yeter artık bu taraftar uyansın bu takıma sahip çıksın yeterrrrrrrrrrrrrr

existence
07.03.2009, 10:25
Şimdi birlik zamanı. Şimdi destek zamanı. Taraftar toplamak zamanı. herkes çalışmalı pazar günü stadı dolduralım arkadaşlar. EN ÖNCELİKLİ KONUMUZ BU. ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ.

muhammed5858
07.03.2009, 10:32
EWT ABILER GENÇLERE SESLENIYORUM SEVGILINIZLE VAKIT GECIRECEGINIZE AZ TAKIMINIZA SAHIP ÇIKIN ALLAH ALLAH ADAMIN ASABINI BOZUYOLAR OGUN KOCAELİ MACINDA STADA GIDERKEN ELELE TUTUŞMUS GIDIYORLAR BU NASIL ERKEKLIK AZ TAKIMINIZA SAHIP ÇIKIN VALLAHI İÇİM PARCALANIYOR HEPINIZI ANKARA MACINA BEKLIYORUM

Akartuna58
07.03.2009, 11:00
BURSA yi örnek almaliyiz diyorum baska bisey demiyorum...
adamlar her macda stad full olmasada fb lilerden cok tezahurat yapio

konartr58
07.03.2009, 12:01
sizlerde tuturmuşsunuz taraftar.tarftarın organizesizliği eksiklik doğru.Ama bunu insanlara hakaret yaparak düzeltemezsiniz.
önce orada istanbul takımlarının marş ve sloganlarına öykünen guruplar bu alışkanlıklarını terketmediği sürece birlik sağlanmaz.ben bir fenere bir gs bir bjk ye öykünerek bağırmak yerine susmayı yeğlerim.öylede yapıyorum.bilmem anladınız mı?işte asıl sorun bu.