Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek Grup!!!
tanju_58 11.02.2009, 12:51 Sivassporumuzu stadlarda daha etkili motive edebilmek için daha iyi destek çıkılabilmesi için güçlü bir taraftar grubuna ihtiyaç vardır.Taraftarlık konusunda Sivasımızın nekadar geride olduğunu herkes dile getiriyor.
Takımımızın buralara gelmesinde birlik beraberliğin payı çok büyüktür.Bu şampiyonluk yolunda zorlu 15 hafta kala trübünlerimizinde kendini derleyip toparlaması gerekiyor.Stadda tek bir vicut gibi olunması gerekiyor yeterli desteği ve ateşi takıma yansıtmak için.
Buradan tüm gruplara sesleniyorum.Gelin tek bir vicut olalım.Tek bir grup altında toplanalım.Grbumumuzun adıda Sivaslının lakabı olan YİĞİDOLAR olsun...
yusuf_yusuf 11.02.2009, 12:53 evet tek grup olsun ozman daha fazla ses çıkar
LosTie58 11.02.2009, 12:58 Bende tamı tamına aynı fikirdeyim.
GokhanTurna 11.02.2009, 13:05 Geçen senede bu sorunu yaşadık o kadar konusmalara rağmen birleşme olmadı. Hala merak ediyorum şu grup liderlerini kimler isimlerini açıklarmısınız..
bir zamanlar sivas'ın taraftarı vardı, şimdi çoğu seyirci olmayı yeğliyor
taraftarı olduğu zaman takım 3. ligde belde takımları ile mücadele veriyordu
takım süperligde, lakin taraftar yoğunluğu seyirci ablukası arasında kaldı
stad taki yoğunluk gol olunca bir kaç dakika
maç sonuna doğru bir kaç dakika taraftar,
diğer zamanlar seyirci
KayseriSivas 11.02.2009, 13:14 inşallah sivasspor sezon sonu şampiyon olur
Akartuna58 11.02.2009, 13:44 Sivassporumuzu stadlarda daha etkili motive edebilmek için daha iyi destek çıkılabilmesi için güçlü bir taraftar grubuna ihtiyaç vardır.Taraftarlık konusunda Sivasımızın nekadar geride olduğunu herkes dile getiriyor.
Takımımızın buralara gelmesinde birlik beraberliğin payı çok büyüktür.Bu şampiyonluk yolunda zorlu 15 hafta kala trübünlerimizinde kendini derleyip toparlaması gerekiyor.Stadda tek bir vicut gibi olunması gerekiyor yeterli desteği ve ateşi takıma yansıtmak için.
Buradan tüm gruplara sesleniyorum.Gelin tek bir vicut olalım.Tek bir grup altında toplanalım.Grbumumuzun adıda Sivaslının lakabı olan YİĞİDOLAR olsun...
haklisin kardes tek bir grup olmaliyiz ya arkadaslar düsman degil kardessiniz
BIRLESIN ARTIK
OLCAY_58_AKKUS 11.02.2009, 14:07 3 yıldır bir taraflarımızı yırttık birleşin diye biz birleşin dedikçe onlar kendi aralarında parçalanıyor.biraz kalabalık merkez vardı onlarıda parçalndı diye duydum yazık diyorum.amaç bir ama yinede birleşemiyorlar.
58_babacan_58 11.02.2009, 15:06 TEK GRUP - TEK TAKIM - TEK SESSSSSSSSSSSSSSSSS OLSUN ARTIK YETERYA ÇILGIN VE ATEŞLİ TARAFTAR İSTİYORUZ ARTIK.
3 yıldır bir taraflarımızı yırttık birleşin diye biz birleşin dedikçe onlar kendi aralarında parçalanıyor.biraz kalabalık merkez vardı onlarıda parçalndı diye duydum yazık diyorum.amaç bir ama yinede birleşemiyorlar.
Merkez, Yeniçerilerin devamı niteliğinde yürüttüğümüz bir oluşumdu kalabalıktık doğru diyosun ama kuru kalabalık değildik sağlam bi kalabalıktık.. Parçalanmadık bizde kol kırılır yerin içinde kalır parçalanalım ayrı ayrı grup olalım gibi birşey asla olmadı, olamaz..Sivasta tribünlerde; birçok şeyden fedakarlık edip bu takıma olan sevgisi yüzünden her taşın altına gözünü kırpmadan elini sokanlara destek olunmadığından dolayı hatta destekten çok kösteklik olduğu için yıldırdılar herkesi..
Bir diğer hususta ben sayamadım belki sayanınız vardır bu kaçıncı birleşin topici? Birleşme oldumu şimdiye kadar? Hayır olmadı.. benim şahşi görüşüm tribun guruplarında birleşme olacak gibide durmuyor.. Haa birleşme olmadan sağlam tribün olur mu derseniz bal gibi olur.. Başkanı, yöneticisi, belediyesi vs. taraftara destek versin o zaman görün sivas tribunlerini..
67nattramn58 11.02.2009, 17:16 ewet arkadaşlar böyle olmaz. yarısı kale ark sında yarısı havuz da yarısı maratonda böyle olmaz. Hepimizin bir yerde toplanıp bağırması gerekiyor. Hep beraber SİVASSPOR
mysuskunx 11.02.2009, 17:21 Doğru Söze Nedenir Tabiki EVET
ZALIM_58 11.02.2009, 17:24 ARKADAŞLAR TABİKİ BİRLEŞME ÇOK GÜZEL OLUR NE O ÖLE BİRİ SİVAS DİYOR BİRİ VAS DİYOR NE DENİLDİGİDE ANLAŞILMIYO O DİGERİNİN SESİNİ BASTIRAK İÇİN BAGIRIYO SONRA DİGERİ DE ONUN O ZAMAN STSTTA Bİ YANİ NASIL ANLATAYIM ACAYİP Bİ SES OLUYO YANİ DESTEK DEGİLDE SANKİ KÜFREDER GİBİ BİRLEŞMESİ BENCE ÇOK GÜZEL OLUR BİR DE ŞUNU MERAK EDİYORUM SİVASSPORUN GRUPLARINDAN BAŞKA DİGER TARAFTARLARDA BÖYLEMİ PARÇA PARÇAMI ZANNETMİYOM
candayanmaz58 11.02.2009, 17:32 taraftar konusunda malum hem azınlığız hemde dağınığız birleşme olması tabi ki muhteşem bir durum olur ama ismi ne çılgınlar nede yiğido olmalı çünkü çılgınlar deyince trabzon yiğido ise bu zamanda çok saf ve gariban kalıyor ama merkez tayfa yada yeniçeriler bize özel ve bize yakışan bir isim olur HAYDİ BİRLEŞMEYE...
karahisarli 11.02.2009, 18:20 tv kanallarinda hep sivaslilarin takimini desteklemedigi söyleniyor vallahi oturdugum yerde utaniyorum ne olurdu bizimde dillere destan atesli taraftarimiz olsa bazi spor stelerinde yazisiyorlar sivas a kendi evinde deplasman yasattik diye insallah yakin zamanda o atesli takimin hakkini gözeten müthis atesli takimi 90 dakika destekleyen mac sonunda sehri bayrama trafigi kabusa cevirecek taraftarimiz olur
muhsin koçak 11.02.2009, 18:46 Sivassporumuzu stadlarda daha etkili motive edebilmek için daha iyi destek çıkılabilmesi için güçlü bir taraftar grubuna ihtiyaç vardır.Taraftarlık konusunda Sivasımızın nekadar geride olduğunu herkes dile getiriyor.
Ne söylesek para etmedi bunlara,amiyane bir tabirle; ''Kargaya pokun ilaç demişler,o da gidip denizin ortasına yapmış''
sinan-58 11.02.2009, 19:08 yönetim isterse herşey olur.....................
babysever 14.02.2009, 14:28 Arkadaşlar bırakın bu birleşin olaylarını.Yönetim istemiyor anlamıyormusunuz.Yönetim istese bütün grupları birleştirir maddi ve manevi desteğini verir olay biter.Ben tribünün içinde olan bir insanım bu işin aslı böyle.Yoksa grupların içindeki insanların birbiryle kavagası falan yok.Zaten grup denilincede kale arkasında Yiğido Gençlik var Maratonda da 1967 GTD Var.Başka grupta yok...Klavye başında emirvaki konuşmalar olmasın.
yerliturkuaz 14.02.2009, 20:13 Taraftar gruplarımız birleşseler keşke o alt liglerdeki ortam geri gelse keşke...
Şu anki mevcut taraftar gruplarını unutun.
'Yiğidolar' adı altında yeni bir grup oluşturulsun. Sivas gibi şehirden en 300 sivas'lı babayiğit çıkmayacak mı yani saivasspor'u destekleyecek.
redelgae 14.02.2009, 22:18 Sivassporumuzu stadlarda daha etkili motive edebilmek için daha iyi destek çıkılabilmesi için güçlü bir taraftar grubuna ihtiyaç vardır.Taraftarlık konusunda Sivasımızın nekadar geride olduğunu herkes dile getiriyor.
BRAVO..... AYNEN BÖYLE OLMALI .... BİR TEK SİVAS BİR TEK SİVASSPOR VAR .....
ReisCafer 16.02.2009, 13:47 Gurbetten başlar büyüme.
Bu bizim için geçerlidir.
Sivas'ta stadı dolduruyorlar.
Ancak bağıranlar 500 kişi.
Gurbet ayağa kalkmalı ki, Sivas'takiler mors olsun.
Gurbetteki taraftarları biz kurtaracağız.
Biz onlara örnek olacağız.
Cafer Reis - Bursa'da Yaşayan Yiğido
tribünbrothers 19.02.2009, 01:11 Arkadaşlar ya 2 senedir aynı seylerı yazmaktan bıkmadınız mı yhaa su an kım var stadda taraftar olarak soylermısınız ...! Bi yigido genclık var bırde serhan abının tayfa bız serhan abı ıle takılıyoruz maraton kapalı yanı nereye gıdebılırsek yıgıdo genclık kale arkası gar tarafında dıger gruplar ortada yok onun ıcın kımse bu sekıld ekonu acmasın hıc gerek yok ...!
Sorun aslında nerede biliyor musunuz? Sorun bu taraftar gruplarını grup sayanlarda... Yani bizlerde... Madem bunlar sivasın geleceğini düşünmüyorlar ve adları şanları belli değil. O zaman ne yapılması gerekiyor? Herkes elini taşının altına koyacak ve bu birlikteliği neden istediğimiz düşüncesiyle bozulmayacak bir taraftar kitlesi oluşturmak lazım. Hem onlarda birbirlerini yemeye dursunlar... Koskocaman Sivassporumun yanında bu üç becereksiz taraftar grubu kendisini ne zannediyor... :@
babysever 19.02.2009, 08:41 Sorun aslında nerede biliyor musunuz? Sorun bu taraftar gruplarını grup sayanlarda... Yani bizlerde... Madem bunlar sivasın geleceğini düşünmüyorlar ve adları şanları belli değil. O zaman ne yapılması gerekiyor? Herkes elini taşının altına koyacak ve bu birlikteliği neden istediğimiz düşüncesiyle bozulmayacak bir taraftar kitlesi oluşturmak lazım. Hem onlarda birbirlerini yemeye dursunlar... Koskocaman Sivassporumun yanında bu üç becereksiz taraftar grubu kendisini ne zannediyor... :@
O zaman sen gel grupların başına geç bizde sana destek verelim.Davulun sesi uzaktan sanada hoş geliyor.İşin içerisini bilmeden konuşuyorsun.Kardeşim bilet desteği olmadan olmaz.Grupların sayısı isterlerse 500-1000 arası olabiliyor ama destek verildiği ölçüde.Öncede Kale Arkası Havuzda yönetim bilet desteği veriyordu.Tüm gruplar kale arkasında toplandı.Maçlarda sayı 600-700 arası oluyordu ve de iyi destek oluyordu.Ama şimdi kulüp destek vermeyince insanlar gönüllü hizmet veriyorlar.Öyle uzaktan konuşmakla olmuyor.Geleceksin ya destek vereceksin ya da susup oturacaksın.İnanıyorum ki sen tribüne gelip çekirdek yiyen sadece maçı izleyip evini dönen bir seyircisindir...Çünkü senin gibiler ancak ahkam keserler başka birşey yapmazlar...
O zaman sen gel grupların başına geç bizde sana destek verelim.Davulun sesi uzaktan sanada hoş geliyor.İşin içerisini bilmeden konuşuyorsun.Kardeşim bilet desteği olmadan olmaz.Grupların sayısı isterlerse 500-1000 arası olabiliyor ama destek verildiği ölçüde.Öncede Kale Arkası Havuzda yönetim bilet desteği veriyordu.Tüm gruplar kale arkasında toplandı.Maçlarda sayı 600-700 arası oluyordu ve de iyi destek oluyordu.Ama şimdi kulüp destek vermeyince insanlar gönüllü hizmet veriyorlar.Öyle uzaktan konuşmakla olmuyor.Geleceksin ya destek vereceksin ya da susup oturacaksın.İnanıyorum ki sen tribüne gelip çekirdek yiyen sadece maçı izleyip evini dönen bir seyircisindir...Çünkü senin gibiler ancak ahkam keserler başka birşey yapmazlar...
Grupların neden birleşemediği anlaşıldı...
Senin gibi böyle bazı dengesizler insanları daha tam anlamıyla tanımadan çekirdek ekibine koyabiliyorsun. Bu tarz insanların yanına kaç kişi gelir düşündürücü bir durum. İkincisi olarak durumu taraftara anlatmadığınız müddetçe bu taraftarın eleştirmesi çok doğaldır. Eğer ki yönetimle oturup konuşamıyorsanız ve herhangi bi başarılı tepki oluşturamıyorsanız bu suç benim değil. Grubun başında olup ben liderim diye takılanlarındır. Bu tip sorunları halletmek pek o kadar zor değil aslında. Bu tip görüşmelerin çok içinde olduğum için bu düşüncelerin onlara ne kadar önemli olduğunu bu gurupların onları ne kadar yücelttiğini ve bu taraftarlar olmadığı müddetçe saha çıkan 11 kişinin 5.5 kişi çıkacaklarını anlatmanız lazım. Eğerki bunlarada direniyorlarsa. Seni şuan eleştiren taraftarına bu gerçeği sen önceden ileteceksin ki bir tepki ortamı oluşturulur. Bir kaç maç ceza verilir klubumüze taraftarlarca bu tip durumlarda kaale alınması kişileri tanıtmış oluruz. Ama kalkıp bu gerçekleri bizlere paylaşmıyorsanız ve bu eleştirilerimize kalkıp ağır şekilde suçlar gibi yaklaşıyorsanız bu suç bizim değil sizindir...
babysever 23.02.2009, 09:31 Grupların neden birleşemediği anlaşıldı...
Senin gibi böyle bazı dengesizler insanları daha tam anlamıyla tanımadan çekirdek ekibine koyabiliyorsun. Bu tarz insanların yanına kaç kişi gelir düşündürücü bir durum. İkincisi olarak durumu taraftara anlatmadığınız müddetçe bu taraftarın eleştirmesi çok doğaldır. Eğer ki yönetimle oturup konuşamıyorsanız ve herhangi bi başarılı tepki oluşturamıyorsanız bu suç benim değil. Grubun başında olup ben liderim diye takılanlarındır. Bu tip sorunları halletmek pek o kadar zor değil aslında. Bu tip görüşmelerin çok içinde olduğum için bu düşüncelerin onlara ne kadar önemli olduğunu bu gurupların onları ne kadar yücelttiğini ve bu taraftarlar olmadığı müddetçe saha çıkan 11 kişinin 5.5 kişi çıkacaklarını anlatmanız lazım. Eğerki bunlarada direniyorlarsa. Seni şuan eleştiren taraftarına bu gerçeği sen önceden ileteceksin ki bir tepki ortamı oluşturulur. Bir kaç maç ceza verilir klubumüze taraftarlarca bu tip durumlarda kaale alınması kişileri tanıtmış oluruz. Ama kalkıp bu gerçekleri bizlere paylaşmıyorsanız ve bu eleştirilerimize kalkıp ağır şekilde suçlar gibi yaklaşıyorsanız bu suç bizim değil sizindir...
He gardaş haklısın sen.Ben bizim gibi tribünde takımına sahip çıkan taraftarın hepsi dengesiz siz dengelisiniz...Senin bu anlattığın olayı biz çok yaşadık..Konuşmaya gerek yok...Taraftara daha dogrusu seyirciye biz bırakın anlatmayı tribünde yalvarıyoruz bağırın diye.Dünde öyle oldu takım 1-0 galip dakika 90 adam duyarsız halen çekirdek yiyor.Anlatmayla olmuyor anlayacağın bu iş gönül işi gönülden olacak ki olsun yoksa başka türlü olmuyor.
|