yigidolar06
17.02.2009, 14:58
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak sponsor olacak firma ve şahıslara duyurulur
Orijinalini görmek için tıklayınız : SPONSOR ARANIYOR yigidolar06 17.02.2009, 14:58 BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak sponsor olacak firma ve şahıslara duyurulur by_hunter 17.02.2009, 15:27 ankarada iş adamımız çok inşallah sesinizi duyara bilirsiniz peşini bırakmayın... GokhanTurna 17.02.2009, 16:24 İnşallah bulursunuz.Bu yönde benim çalışmalarım var sponsor gelmesini beklemiyorum kendim istekde bulunuyorum. Olumlu bi cevap alcağıma inanıyorum yigidolar06 17.02.2009, 16:48 İnşallah bulursunuz.Bu yönde benim çalışmalarım var sponsor gelmesini beklemiyorum kendim istekde bulunuyorum. Olumlu bi cevap alcağıma inanıyorumBu konuda bizleri aydınlatırsanız sevinirim by_hunter 17.02.2009, 21:44 arkadaşlar daha önce sponsorla çalışmadıgınız açılmış olan konudan belli bu konuda biras tecrubelı bır kardesiniz olarak bi kaç tavsıyem olacak sizden ricam yenı bir konu açarak daha kapsamlı bır yazı yazmanızdır bu yazıda hangı konularda sponsor aradıgınızı yazmanız gerekmektedir örnegin *deplasman maçlarına araç temini olabilir(mazot destegide olabilir) *kaşgol yaptıracak olursunuz *forma olabilir demek istedigim sponsordan ne istediginiz biraz belirtmelisiniz sponsor reklam ister sitesde isminiz yayınlarız resimlerimiz her hafta sitede sizinde isminiz gecer falan işin açıgı biraz pof pofluyacaksınız yigidolar06 18.02.2009, 12:23 arkadaşlar daha önce sponsorla çalışmadıgınız açılmış olan konudan belli bu konuda biras tecrubelı bır kardesiniz olarak bi kaç tavsıyem olacak sizden ricam yenı bir konu açarak daha kapsamlı bır yazı yazmanızdır bu yazıda hangı konularda sponsor aradıgınızı yazmanız gerekmektedir örnegin *deplasman maçlarına araç temini olabilir(mazot destegide olabilir) *kaşgol yaptıracak olursunuz *forma olabilir demek istedigim sponsordan ne istediginiz biraz belirtmelisiniz sponsor reklam ister sitesde isminiz yayınlarız resimlerimiz her hafta sitede sizinde isminiz gecer falan işin açıgı biraz pof pofluyacaksınızİlk etapta polar düşünüyoruz kaşkol vede formayıda daha sonra olabilir vede düşünçelerine aynen katılıyorum çoşkun vinçe teşekkürler forvet 24.02.2009, 11:04 BAŞKENTLİ YİĞİDOLARIN TOPLANMA YERİ VARMI VEYA MEKAN |