Orijinalini görmek için tıklayınız : LÜTFEN DİKKAT!!!
GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2005, 16:28 WWW.SİVASSPOR.COM UN DEGERLİ SAKİNLERİ...
SON ZAMANLARDA SİTEMİZİN ADMİNLERİNİN BAŞLATMIS OLDUGU CHATTE FAZLA ONLİNE OLANA YILDIZ VERİLME KAMPANYASINA YOGUN İLGİ VAR ZATEN SİTEMİZE GİRENLERİN COGU SİTEMİZLE VE FORMLARLA ALAKALARI YOK FAKAT BEN İSTİYORUMKİ CHATE GİREN ARKADASLARIN FORMLARDA BİRAZ DAHA AKTİF OLSUNLAR...
BASTA ADMİNLER OLMAK ÜZERE DEGERLİ MODARATORLERIMIZLE BİRLİKTE GELİN BU SİTEDEKİ FORMLARI MESAJ YAGMURUNA TUTALIM ENAZ YAZILAN FORM 50-60 SAYFA OLSUN YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEGERLİ OLUP SİVASSPORA KATKI SAGLAYACAGINA İNANIYORUM...
ARTIK SU CHATTE FAZLA ONLİNE OLMA İŞİNİ BİR KENARA BIRAKALIM CHATE SIRF ONLİNE OLMAK İÇİN GİRMEYELİM...
İNŞALLAH BU SÖYLEDİKLERİM BAZI MERCİLERİ KIZDIRMAZ SADECE İÇİMDEN GELENİ SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM UMARIM FORMLARIMIZA GEREKEN İLGİYİ GÖSTERİRSİNİZ... SAYGILARIMLA GeCeVeMaVi58pRf....
katılmakla beraber eklemek istediğim bişey var.........forumlarımızda en fazla yorum maç tahminlerine yapılıyor barii onu extra seviyelere taşıyalım ,,zaten taş çatlasa 200-300 oluyor orda da BU 10.000 ÜYE NEREDE?????
formlarda sansürcü zihniyet olduğu sürece formlara yeterli katılımı sağlayamazsınız.
vatandaş yazacak bri şey bulamıyor.
+
imza
formlar hep böyle .
site yöneticileri hep kendi görüşleri doğrultusunda yönlendiriyorlar.
bu yüzden gerekli katılım olacağını sanmıyorum.
formlara yazı yazarak hem kendi bilgimizi diğer üyelerle hemde diğer üyelerin bilgilerini kendimizle paylaşmış oluruz
twity_58 18.09.2005, 17:08 EVET FORMLARA DAHA FAZLA ILGI GÖSTERMELIYIZ EN AZINDAN BUNDAN SONRA BEN ELIMDEN GELENI YAPMAYA CALISACAGIM ...... HERKESIDE BU KONUDA DUYARLI OLMAYA BEKLIYORUZ .....
serhankaburcuk 18.09.2005, 17:43 Evet formlara ilgi alakamızı göstermeliyiz...Ben başından beri bunun savunucusuyum...Eğer bir insanın fikri görüşü varsa buraya yansıtmalıdır...
ErdalGüler 18.09.2005, 17:53 formlarda sansürcü zihniyet olduğu sürece formlara yeterli katılımı sağlayamazsınız.
vatandaş yazacak bri şey bulamıyor.
+
imza
formlar hep böyle .
site yöneticileri hep kendi görüşleri doğrultusunda yönlendiriyorlar.
bu yüzden gerekli katılım olacağını sanmıyorum.
Ama forumumuzu temiz ve ilkeli yapanda bu zaten. Yoksa diğer forumlardan ne farkımız olur.
Herkes birbirine çok kötü tabirler kullanıyor ve seviyesini düşürüyor.
Forumu serbest bırakırsak o zaman sitenin seviyesi düşer.
Ben site yönetimini sonuna kadar destekliyorum ve bize böyle temiz bir forum sundukları için teşekkür ediyorum.
1967_DERNEK_10UR 18.09.2005, 18:16 BU TOPİĞİ İSMAİL GARDAŞIMLAR BİRLİKTE YAZDIK..İNŞALLAH OKUNUR VE GEREKEN MESAJI HERKES ALIR..SADECE BU SİTEYE GİRİPTE CHATTE YILDIZIM ÇOĞALSIN DİE VEYA İSMİM GÖRÜNSÜN DİE GİRİLMESİN...BU SİTENİN BEL KEMİĞİ FORUMLARDIR..FORUMLARA YAZILACAK DÜŞÜNCELER ÇOK ÖNEMLİ BİR BİZİM FORMLARIMIZ ORTALAM 10 SAYFAYI GEÇMİYOR...BİRAZ DAHA İLGİ ..
sinan58_34 18.09.2005, 19:05 BU TOPİĞİ İSMAİL GARDAŞIMLAR BİRLİKTE YAZDIK..İNŞALLAH OKUNUR VE GEREKEN MESAJI HERKES ALIR..SADECE BU SİTEYE GİRİPTE CHATTE YILDIZIM ÇOĞALSIN DİE VEYA İSMİM GÖRÜNSÜN DİE GİRİLMESİN...BU SİTENİN BEL KEMİĞİ FORUMLARDIR..FORUMLARA YAZILACAK DÜŞÜNCELER ÇOK ÖNEMLİ BİR BİZİM FORMLARIMIZ ORTALAM 10 SAYFAYI GEÇMİYOR...BİRAZ DAHA İLGİ ..
EVET COK HAKLISINIZ ABI BIZDE BU KONUDA EKSIGIZ AMA DAHA AKTIF OLACAGIZ YENI GIREN ARKADASLARA FORM YAZMAYI ASILARSAK INANIYORUMKI FORMLAR DAHA AKTIF OLACAKTIR
kursad58 18.09.2005, 19:11 FORUMLARDA AKTİF OLMAK TARAFTAR ARASINDAKİ FİKİR ALIŞVERİŞİ VE ORGANİZASYONLARDA BİRLİK OLMAK AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ İNŞALLAH ZAMANLA FORUMLARIMIZ DAHADA KALABALIK AKTİF BİR HAL ALACAK
EVET COK HAKLISINIZ ABI BIZDE BU KONUDA EKSIGIZ AMA DAHA AKTIF OLACAGIZ YENI GIREN ARKADASLARA FORM YAZMAYI ASILARSAK INANIYORUMKI FORMLAR DAHA AKTIF OLACAKTIR
evet yeni üye olan arkadaşları da teşvik etmeliyiz,,,,,üye olan herkes yeni üyelerin habercisidir,,şimdi ortalama günde 30/40 üye oluyorsa tavsiye mailleri ile bu sayıyı günde 100 gibi ciddi boyutlara taşıyabilmeliyiz...bizim en büyük sorunumuz KURU KALABALIK OLMAMIZ...bu bir özeleştiridir..bana kıznlar olabilir doğaldır,,ama birbirimizi burada eleştirmezsek olduğumuz yerde sayarız...kuru kalabalık derken bu sadece ilgisizliğimiz açısından ,,bizim yarı sayımız kadar olan herhangi bir sitede bile forumlar 40 50 sayfa kadar ilgi görebiliyor...ben de boş yere yazı yazılmasına karşıyım...YAPICI ELEŞTİRİ VE DAİMA GELİŞİM İÇİN : HERŞEY SİVAS İÇİN
ASLINDA FORUMLARDA OKUMADIGIM KONU YOK FAKAT KONULAR O KADAR BIRBIRILERINE BENZIYORKI YANLIŞ ANLAŞİLMASIN KARŞI DEYILİM FAKAT DEYIŞIK VE İLGİNÇ KONU ,EYITICI ,FORUMLAR OLURSA DAHA VERİMLI OLURUZ İNANCINDAYIM.
1967_DERNEK_MUSTAFA 18.09.2005, 23:01 WWW.SİVASSPOR.COM UN DEGERLİ SAKİNLERİ...
SON ZAMANLARDA SİTEMİZİN ADMİNLERİNİN BAŞLATMIS OLDUGU CHATTE FAZLA ONLİNE OLANA YILDIZ VERİLME KAMPANYASINA YOGUN İLGİ VAR ZATEN SİTEMİZE GİRENLERİN COGU SİTEMİZLE VE FORMLARLA ALAKALARI YOK FAKAT BEN İSTİYORUMKİ CHATE GİREN ARKADASLARIN FORMLARDA BİRAZ DAHA AKTİF OLSUNLAR...
BASTA ADMİNLER OLMAK ÜZERE DEGERLİ MODARATORLERIMIZLE BİRLİKTE GELİN BU SİTEDEKİ FORMLARI MESAJ YAGMURUNA TUTALIM ENAZ YAZILAN FORM 50-60 SAYFA OLSUN YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEGERLİ OLUP SİVASSPORA KATKI SAGLAYACAGINA İNANIYORUM...
ARTIK SU CHATTE FAZLA ONLİNE OLMA İŞİNİ BİR KENARA BIRAKALIM CHATE SIRF ONLİNE OLMAK İÇİN GİRMEYELİM...
İNŞALLAH BU SÖYLEDİKLERİM BAZI MERCİLERİ KIZDIRMAZ SADECE İÇİMDEN GELENİ SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM UMARIM FORMLARIMIZA GEREKEN İLGİYİ GÖSTERİRSİNİZ... SAYGILARIMLA GeCeVeMaVi58pRf....
İSMAİL SOYLEDIKLERİNE KATILIYORUM..AMA...SUNUDA SOYLEMEK ZORUNDAYIM!..
FORMLARA YAZILSIN AMA SALLAMADAN...
SADECE O FORM U DOLDURMAK YAZMAKLA BİTMİYOR!..İCRAAT LI BI SEKILDE YAZMAK ONEMLI...
çok dogru söylüyorsun gardas!!!
+++
disikartaL_mrv 19.09.2005, 09:55 Bende sevgiLi İsmaiL'e katıLıyorum.Forumda çok güzeL konuLar mevcut,aradığımız herşeyi buLma imkanımız var sitede.Bence chatten ziyade buradaki konularda tartışıLmaLı ve fikirLer beyan ediLmeLidir.
Sonuçta bu forumun açıLma amacı burası fikir ve görüşLerin payLaşıLdığı ortak bir pLatformdur.Herşeyden önce bu kadar düzenLi ve güzeL forum için emek harcıyan insanLara saygısızLık ediLmemeLi diye düşünüyorum.
Kaptan-58 19.09.2005, 10:03 WWW.SİVASSPOR.COM UN DEGERLİ SAKİNLERİ...
ARKADAŞIM HAKLSIN... ZATEN SİTEMİZDEKİ ÜYE SAYININ ÇOK AZ BİR KISMI FORUMLARA CEVAP YAZIYOR.. AMA CHATE İS ÇOK İLGİ VAR... HELE CHATTEKİ KONULARDAN HİÇ BAHSETMİYORUM CHATTE BİRBİRİNE AŞIK OLANLAR EVLENME TEKLİFLERİ... ÇIKMA TEKLİFLERİ SANKİ SPOR SİTESİ DEĞİL ÇÖPÇATANLIK LİSTESİ... İNŞALLAH ARTK BU KONUDA TEDBİR ALINIR....
GeCeVeMaVi58pRf 19.09.2005, 16:13 Bende sevgiLi İsmaiL'e katıLıyorum.Forumda çok güzeL konuLar mevcut,aradığımız herşeyi buLma imkanımız var sitede.Bence chatten ziyade buradaki konularda tartışıLmaLı ve fikirLer beyan ediLmeLidir.
Sonuçta bu forumun açıLma amacı burası fikir ve görüşLerin payLaşıLdığı ortak bir pLatformdur.Herşeyden önce bu kadar düzenLi ve güzeL forum için emek harcıyan insanLara saygısızLık ediLmemeLi diye düşünüyorum.
teşekkür ediyorum bana katıldıgın için inşallah bazı kişiler bu topiği görür ve gerekn ilgiyi gösterirler...
CÜSSKB-Aynur 19.09.2005, 16:20 WWW.SİVASSPOR.COM UN DEGERLİ SAKİNLERİ...
Kesinlikle haklısınız. Chatte daha çok özel konulara girme eğiliminde olunuyor, Herkesin forumlara katılarak Sivasspor hakkında düşüncelerini diğer insanlarla paylaşması gerektiğine inanıyorum.
Forumlara katılım istenilen düzeyde değil, doğru. Forumlarda yazı yazan üyelerin sayısıda belli. Hemen hemen aynı kişiler.
Ama iş chat'e gelince valla millet takır takır yazı yazıyor, yorum yapıyor. Ne iş anlayamadım. :?
Ortaya çıkmaya çekiniyormuyuz ne? :D
GeCeVeMaVi58pRf 21.09.2005, 16:00 ASLINDA FORUMLARDA OKUMADIGIM KONU YOK FAKAT KONULAR O KADAR BIRBIRILERINE BENZIYORKI YANLIŞ ANLAŞİLMASIN KARŞI DEYILİM FAKAT DEYIŞIK VE İLGİNÇ KONU ,EYITICI ,FORUMLAR OLURSA DAHA VERİMLI OLURUZ İNANCINDAYIM.
kardeş sana sonuna kadar katılıyorum yöneticiler resmen uyuyor sitede hiçbir yenilik yok aylardır aynı konulara yazılar yazıyoruz bide formlara yazan kişi sayısı 15 i gecmıyor sonrada 10000 üyemiz var diye övünüyoruz...girinde trabzonluların sitesine bi bakında ibret alın chate gırıpte formlara yazılar yazanları kınıyorummm
serhankaburcuk 21.09.2005, 16:35 Her insanın bir fikri vardır...Bu siteye giren Sivassporlu arkadaşlarında illaki iyi veya kötü fikirleri olacaktır..Lütfen iyi veya kötü fikirlerinizi yazınız...Forumlarımız biraz daha aktifleşsin..
erhan5834 21.09.2005, 17:14 Her insanın bir fikri vardır...Bu siteye giren Sivassporlu arkadaşlarında illaki iyi veya kötü fikirleri olacaktır..Lütfen iyi veya kötü fikirlerinizi yazınız...Forumlarımız biraz daha aktifleşsin..
REİS HAKLISIN İYİ DİYONDA YAZAN KİTLE BELLİ 10 İLA 15 İ GEÇMEZ ADAMLAR 102 SAYFA FORUM YAPIYO BİZDE 10000 ÜYEMİZ VAR DİYE ÖVÜNÜYORUZ LÜTFEN YETER ARTIK YA BİRAZDA FORMLARA YAZIN CHATTE ÖZEL SOHBETİ BİLEN ARKADAŞLARIM ONA AYIRDIĞINIZ ZAMAN KADAR FORMLARA AYIRSANIZ EN AZ BİZİM FORMLARDA 50 SAYFAYI GEÇER ...
Her insanın bir fikri vardır...Bu siteye giren Sivassporlu arkadaşlarında illaki iyi veya kötü fikirleri olacaktır..Lütfen iyi veya kötü fikirlerinizi yazınız...Forumlarımız biraz daha aktifleşsin..
OLDU PEKİİİİİİİİİ
1967_DERNEK_10UR 21.09.2005, 21:55 TARAFTAR UYUMA SİTENE SAHİP ÇIK:(
fatih_5834 21.09.2005, 21:56 ewet gardas formlara daha cok ılgı gostermelıyız ben onceden hıc yazmazdım ama sımdı yazıyorum elımden geldıgı kadar..
sinan58_34 21.09.2005, 22:54 WWW.SİVASSPOR.COM UN DEGERLİ SAKİNLERİ...
TESEKKUR EDERIZ ISMAIL GARDASIM BIZIMLE FIKIRLERINI PAYLASTIGIN ICIN TABIKI HAKLISIN FORMLARIMIZIN DAHA AKTIF OLMASI LAZIM BELKI BU KONUDA BIZIMDE EKSIKLIGIMIZ VAR AMA INSALLAH DAHA AKTIF OLACAGIZ SAYGILARIMLA
sadece okumak yetmiyor birazda yazmak gerek....
gercek58li 22.09.2005, 02:50 sadece okumak yetmiyor birazda yazmak gerek....
Elimden geldigi kadar yazmaya calisiyorum,fakat ayni konuda birkac ayri topic acilmasi konuyu ve akiciligini kaybettiriyor.
Lütfen arkadaslar yeni topic acmadan önce göz gezdirsinler,benzer konu varmi diye...
Elimden geldigi kadar yazmaya calisiyorum,fakat ayni konuda birkac ayri topic acilmasi konuyu ve akiciligini kaybettiriyor.
Lütfen arkadaslar yeni topic acmadan önce göz gezdirsinler,benzer konu varmi diye...
bu konuda cok önemli haklısın... arkadaslardan ricamız sadece topic acmak icin topic acmayalım!!!
kursad58 22.09.2005, 10:14 aktif forum aktif taraftar demektir:):):)(oldumu yaw)
GeCeVeMaVi58pRf 22.09.2005, 17:02 aktif forum aktif taraftar demektir:):):)(oldumu yaw)
olmus tabi agzına saglık kardes benımde anlatmak istegim sey bu aktif olmalıyız mutlaka yoksa bir adım bile ilerıye gidemeyiz...
acakislalimahoni 22.09.2005, 17:36 GERCEKTEN DE ÖYLE BEN ÇALIŞIYOM AKSAMA KADAR FORUMA VAKİT AYIRIYORUM AMA CHAT UZUN ZAMAN İSTİYOR
DAHA TOPU TOPU 2 YILDIZ BENCE FORUMDA AKTİF OLANLARA YILDIZ VERİLSİN
ŞAMPİYON SİVAS
erhan5834 22.09.2005, 19:17 olmus tabi agzına saglık kardes benımde anlatmak istegim sey bu aktif olmalıyız mutlaka yoksa bir adım bile ilerıye gidemeyiz...
YENİ KONU YADA KONULAR GEREK İSMAİL GARDAŞ FORMLARA BAKIYORUM YAZACAK KONU YOK HEP AYNI YAZILMIŞ YAZMIŞIZDA CVP BİLMİYORUM İYİ OLCAK HERŞEY İNŞALLAH ZAMANLA ...
bu konuya dahi katılım az ne yapalım artık :(
bende elimden geldiğince yazıyorum forumlara..ama bazen okadar saçma topic a.ılıyorki insan okumak bile istemiyor..bunların olmaması ve daha çok yorum yazılması için ilgi çekici konular daha iyi olur diyorummmmve ekliyorum
Sivasspor Sen BiziM HerŞeyiMizSin
bu konuya dahi katılım az ne yapalım artık :(
doğru söüylüyorsun..bizim uşaklarda sadece laf icraartı var.herşey sözde..iş uygulamaya gelince kaçıyorlar...aynı olimpiyat stadındaki maçlar gibi..
tamam inen ilk ayet oku...ama yazmazsan kim neyi okuyacak? :)
kursad58 23.09.2005, 09:05 ban yazayım siz okuyun:)
|