Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas`ın Çektikleri

SivasSpor.Com
19.02.2009, 10:28
http://www.fotomac.com.tr/i2/y/1812.jpg

Abdullah YİĞİT / FotoMaç

Sivasspor, kimseden çekmedi Anadolu takımlarından çektiğini! "Anadolu takımları ve taraftarları Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor" deniyor ama alınan sonuçlar ve hiç de öyle söylemiyor. Sivas'a en yakın illerden birisi olan komşusu Kayserispor'la iki maç oynuyor ve Sivas'ın kaybı 4 puan! Ligde şu ana kadar 2 yenilgi alıyor ve bunlar Ankaraspor ile Antalyaspor'a karşı, yani kayıp 6 puan! Eskişehir, Bursa ve Trabzon beraberlikleri de cabası! Şunu söylemek istiyorum: Futbolda duygusallığa yer yok, olmamalı da... Bizim insanımız bu durumlarda çok güzel senaryolar yazar. Ben iddia ediyorum, eğer Sivasspor, Bursa maçını kazansaydı birçok köşe yazarı maç öncesi Ertuğrul Sağlam ve Bülent Uygun'un el ele tribünleri selamlamasından mutlaka bir şeyler çıkarırdı. Aynı şekilde komşusu Kayserispor'la oynadığı maçı da kazansaydı yine homurdanmalar olurdu.

Sapla saman karışmasın
Sivasspor'un bu anlamda kimsenin desteğine ihtiyacı yok. Bu şekilde şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi! Sivasspor'un istediği, bütün maçlarda hakemlerin adaletli olması ve maçı hak edenin kazanması... Sivasspor'un son iki sezondur Süper Lig'deki müthiş başarısı ister istemez futbolseverlerin sempatisini kazanmasına neden oldu. Bu da gayet normal. Kolay değil... Süper Lig, bir futbolcuya 20 trilyon verilen oldukça zorlu bir arena. Böyle bir ligde 300-500 bin dolar maliyetle alınan futbolcuların gösterdiği başarılı tabii ki sempatizan bulur, alkışlanır! Ben diyorum ki "Dananın altına buzağı aramak" yerine Sivasspor'un buralara nasıl geldiği araştırılsa, Türk futbolu adına daha hayırlı işler yapılmış olur.

GokhanTurna
19.02.2009, 10:34

Abdullah YİĞİT / FotoMaç

Ben iddia ediyorum, eğer Sivasspor, Bursa maçını kazansaydı birçok köşe yazarı maç öncesi Ertuğrul Sağlam ve Bülent Uygun'un el ele tribünleri selamlamasından mutlaka bir şeyler çıkarırdı. Aynı şekilde komşusu Kayserispor'la oynadığı maçı da kazansaydı yine homurdanmalar olurdu.

Çok güzel vurgalamış. geçen sene kazandığımız maçlarda diğer takım taraftarları bile anadolu takımları sivasa yatıyor diyorlardı

by_hunter
19.02.2009, 11:20
Sivas'ın çektikleri

Sivasspor, kimseden çekmedi Anadolu takımlarından çektiğini! "Anadolu takımları ve taraftarları Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor" deniyor ama alınan sonuçlar ve hiç de öyle söylemiyor. Sivas'a en yakın illerden birisi olan komşusu Kayserispor'la iki maç oynuyor ve Sivas'ın kaybı 4 puan! Ligde şu ana kadar 2 yenilgi alıyor ve bunlar Ankaraspor ile Antalyaspor'a karşı, yani kayıp 6 puan! Eskişehir, Bursa ve Trabzon beraberlikleri de cabası! Şunu söylemek istiyorum: Futbolda duygusallığa yer yok, olmamalı da... Bizim insanımız bu durumlarda çok güzel senaryolar yazar. Ben iddia ediyorum, eğer Sivasspor, Bursa maçını kazansaydı birçok köşe yazarı maç öncesi Ertuğrul Sağlam ve Bülent Uygun'un el ele tribünleri selamlamasından mutlaka bir şeyler çıkarırdı. Aynı şekilde komşusu Kayserispor'la oynadığı maçı da kazansaydı yine homurdanmalar olurdu.

Sapla saman karışmasın
Sivasspor'un bu anlamda kimsenin desteğine ihtiyacı yok. Bu şekilde şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi! Sivasspor'un istediği, bütün maçlarda hakemlerin adaletli olması ve maçı hak edenin kazanması... Sivasspor'un son iki sezondur Süper Lig'deki müthiş başarısı ister istemez futbolseverlerin sempatisini kazanmasına neden oldu. Bu da gayet normal. Kolay değil... Süper Lig, bir futbolcuya 20 trilyon verilen oldukça zorlu bir arena. Böyle bir ligde 300-500 bin dolar maliyetle alınan futbolcuların gösterdiği başarılı tabii ki sempatizan bulur, alkışlanır! Ben diyorum ki "Dananın altına buzağı aramak" yerine Sivasspor'un buralara nasıl geldiği araştırılsa, Türk futbolu adına daha hayırlı işler yapılmış olur.

Abdullah Yiğit / Fotomaç

muhsin koçak
19.02.2009, 11:50

Abdullah YİĞİT / FotoMaç
"Anadolu takımları ve taraftarları Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor" deniyor ama alınan sonuçlar ve hiç de öyle söylemiyor.

Yine çok güzel yazmış Abdullah abimiz.Herkesin eteğindeki taşlar dökülmeye başladı artık.

gül5858
19.02.2009, 12:12
Evet yıllardır aynı sorunlar S.Spor'u evet kimse çekemiyor Kayseri spor Adanadai maçta gösterdi kendini Demir Spor destekli satlık taraftarlarla ve satlık insanlar S.Spor'u her zaman desteksiz bırakacak tabiki bizler Anadolunu gururu Yiğitoğlu Yiğidoların komşusunun dahi gözü batıcak bir takımdır S.Spor canla başla imkansızlıklara torpillsiz yürüyoruz bunun farkında olan diğer takımlar S.Spor' empatiyle bakamıyor kıskanıyor
Olsun'ya bu bizim için gururdur ve doğru yolda olduğumuzu ve Fortis Türkiye kupasını alma yolunda zafer!den zafere giden 11 maç yenilgisiz oynayan S.por'u çekemeyenler her daim olacaktır.
yazıklar olsun onlaraki düşman bile centilmenlik yapar ama onlarda nerde Kayseri Spor yıllardır sorunluyuz zaten buda en kötüsü onlar kendine yakışanı yapsın
Bizler yolumuza devam yılmadan hatta bu konular bizim Yiğidoları besliyor
hadi Yiğidolar gösterin Anadolu yıldızı nasıl olur sadece oyunla değil taraftarlarıyla yönetimiyle her yönüyleyıldız olmayı

tanju_58
19.02.2009, 12:29
insanlar sivassporumuzun başarısını çekemedikleri için ve küçümsemek için yolu bulmuşlar.anadolu takımları sivas maçlarında yatıyolar diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar...

tanju_58
19.02.2009, 12:32
insanlar sivassporumuzun başarısını çekemedikleri için ve küçümsemek için yolu bulmuşlar.anadolu takımları sivas maçlarında yatıyolar diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar...

o çekemeyenlere göre kazara sivassporumuz şampiyon olursa şampiyonluğuna gölge düşürebilmek için şimdiden söylemeye başladırlar...

07reis58
19.02.2009, 12:47
şampıyon olana kadar
oynayın sonuna kadar
bız varız ölene kadar
birimiz kalana kadar....

konartr58
19.02.2009, 12:47
Büyüklük Odur ki;

Şu veya bu yoldan bir takım kimselere kendinizi beğendirmek hevesine
düşmeyiniz, bunun hiçbir kıymeti ve önemi yoktur.

Şunun veya bunun sizi yüzünüze karşı gereğinden fazla çok övmesinden
kuvvet almaya tenezzül etmeyiniz.

Büyüklük odur ki; hiç kimseye eğilmeyeceksin, hiç kimseyi aldatma- yacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin.

Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, önüne sonsuz engeller yığacaklardır. Kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu güçlükleri aşacaksın.

Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin…

M.KEMAL ATATÜRK
sivasda büyük olmak istiyorsa böyle yapmaldır.