Orijinalini görmek için tıklayınız : İki kupa olurmu ?

cücü baba
20.02.2009, 22:10
Çarşamba günü eve dönerken Radyosporu açtığımda Sivassporlu bir yönetici konuşuyordu. Biz iki kupayı birden havaya kaldırmak istiyoruz hedefimiz Anadolu takımlarına yol göstermek ve onları cesaretlendirmektir,diyordu. Kendi kendime olurmu acaba diye sordum sonra soruya gene kendim cevap verdim olur olur ama nasıl olur bütün mesele Sivassporun nasıl kelimesini nasıl geçeceğindeydi. Türkiye kupasından elenmiş,ligde ümitleri pamuk ipliğine bağlı,transfer ayında milyon euroları su gibi harcayan Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaşın taraftarlarına ne söyleceği idi.Bedavaya kurulan Sivasspora bakıp adama siz bu paraları nereye harcadınız diye sormazlarmı ? Böyle bir soruyla karşılaşmak istemeyen 3 büyükler elbette masa oyunlarına başlayıp Sivasın yolunu kesmek için herşeyi yapmazlarmı? Elbette yaparlar. Sivassporun zor maçlarla dolu günleri bundan sonra kolay geçmeyecek. Unutmadan ,Sivas seyircisine çok iş düşüyor en ufak bir olayda sahanın kapatılması Sivasa vurulacak en ağır darbe olur. DİKKAT ETMELİLER.
20 Şubat Cuma 2009....İsmet TONGO...FOTOMAÇ Gazetesinden alıntıdır...

davulcu
20.02.2009, 22:12
kupa bizim lig bizim hey hey hey

paylaşım için teşekkürler

yusuf_yusuf
20.02.2009, 22:37
eğer bu kupalar alınırsa butcemız çok güzel olur

by_hunter
20.02.2009, 22:56
walla abı biraz gerçekçi olmak lazım bu havanın seneyede taşınması için en az 1 kupa ile kapatmamız lazım bu seneyı

aslanefe58
20.02.2009, 23:01
bence kupa şampiyonluktan daha zor. ancak feneri elersek bjk ile final oynayacağız ki uefa garantilenmiş oluyor. bu da kupayı kazanmak kadar sevindirir bizleri. şampiyonluğa gelince içerdeki ts ve bjk maçlarını alırsak kimse bizi tutamaz. ben çok ümitliyim umarım düşünülmeyen kayıplar olmaz çok az kaldı çoookkk....

FANATIK YIGIDO
20.02.2009, 23:15
bazi teknik hocalar uefaya gitmenin enkolay yolu fortis kupayi almakdiyo hicde kolaygozukmuyo oynanilmadan kupa kazanmak.

58zeyrek58
20.02.2009, 23:20
Allah'ın izniyle yiğitlerimiz iki kupayıda alacaktır.biz inanıyoruz,onlarda inansınlar. maddi açıdan gelirinden öte manevi açıdan büyük bir kazanç olacak.Anadolu devrimini gerçekleştireceğiz.Biz her zaman yanlarındayız.iki kupada da şampiyon SİVASSPOR

üsküdar
20.02.2009, 23:31
iki kupa birden cok gelir hem yapmazlar sampıyon bizi turkıye kupasını alcagız

by_hunter
21.02.2009, 00:04
walla arkadaşlar bu sene mutlaka bir kupa almamız lazım yoksa bu havayı seneye taşımak biraz zormuş gibime geliyor çünki başarıyı perçinlememiz taçlandırmamız lazım bu da her ıkı kupadan bırını yada her ıkısını almakla olur şu anda bana gore turkıye kupası daha yakın çunkı 4 maç var kazanırsak konsantıre olursak alırız ama lıg uzun maraton ne olacagı bellı olmaz onun ıcın kupaya çok asılmamız lazım kupayı alırsak lıg dede daha fazla guvenırız kendımıze ama gonlumuzde ıkı kupa yatıyor...