muco5806
23.02.2009, 22:51
Selam abilerim ve kardeşlerim.Ben Ankara sincan dan mücahit.Diyorum ki bu önemli maçı kızılayda bir araya gelerek izleyelim.Çekelim formaları oturalım kızılayda bi cafeye çayımızla kahvemizle izleyelim ne dersiniz mucosahin58@hotmail.com bu msn adresim burdan irtibat kurabiliriz...
burak_baykal
23.02.2009, 23:02
böyle bir organizasyonu ayarladığın için teşekkür eder bu yapmış olduğun organize artık sivaslıların bir arada sivasspor için birlik ve beraberlik olduğunu gösterir.çalışmalarınızda başarılar dilerim.inşallah iki hafta sonra ankaragücü ile oynayacağımız ankara deplasmanında görüşmek üzere
yusuf_yusuf
23.02.2009, 23:06
DA GARDAS ORDA OLAMAYANLAR VAR OKULU İŞİ GÜCÜ OLANLAR VAR NASIL OLALIM AMA BIZLERI OLMUS GIBI SAY SİVASSPOIRLU UA
babysever
24.02.2009, 07:33
Selam abilerim ve kardeşlerim.Ben Ankara sincan dan mücahit.Diyorum ki bu önemli maçı kızılayda bir araya gelerek izleyelim.Çekelim formaları oturalım kızılayda bi cafeye çayımızla kahvemizle izleyelim ne dersiniz mucosahin58@hotmail.com bu msn adresim burdan irtibat kurabiliriz...
Biz Sivastan İstanbula Gideceğiz Sizide Ankaradan alalım yoksa..
GLoBe-Y-Gençlik
24.02.2009, 08:01
Hayırlı Deplasmanlara Muco Gardaş Allah Yolunuzu Açık Etsin..!
Biz Sivastan İstanbula Gideceğiz Sizide Ankaradan alalım yoksa :) konuyu açan ark a seslenıyorum bence bu daha mantıklı ıst a git :)
muco5806
27.02.2009, 19:30
Biz Sivastan İstanbula Gideceğiz Sizide Ankaradan alalım yoksa..Abi çok teşekkür ediyorum teklifin için ama bende öğrenci olduğum için para falan bi çok sıkıntı:Dama saolasın yinede ben msn adresimi verdim tamam diyen kardeşler msn den bana ulaşsınlar buluşalım...
muco5806
27.02.2009, 19:35
Minimum 45 lira abi çok tuzlu ögrenciye göre:)dediğim gibi eğer gidemeyen arkadaşlar cafede izleme teklifimi kabul ediyolarsa bana ulaşsınlar yarın buluşalım...
sivasli215
27.02.2009, 22:13
ankarada olsaydım katılırdım bende size
kızilayda izlerdik süper olurdu
ama su an ben istanbuldayım kardeşlerim,yarın içinde bir aksilik olmazsa staddayım,size iyi eğlenceler...