Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun'un Murat İnadı Yaktı

SivasSpor.Com
01.03.2009, 02:28
http://www.sivasspor.com/images/stories/myildiz.jpg

Sivasspor yakaladığı büyük avantajını İstanbul'da Fenerbahçe karşısında yitirdi. Sivasspor camiasının umutlu olduğu bu zorlu karşılaşmada Sivasspor kendisinden bekleneni veremeyerek büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Lig lideri olan Sivasspor'un Fenerbehçe karşısındaki futbolu ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. İlk yarıyı izlediğimizde rakibiyle dişe diş mücadele veren Sivasspor ikinci yarı ise sahadan silinirken sergilenen kötü futbol Sivasspor camiasını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Diyeceksiniz ki 'Sivasspor yenilemez mi?' tabiki yenilebilir ama ikinci yarıdaki aciz tablolu bir futbolla yenilmemeli ve aciz kalmamalı.

Yenilginin nedenlerine bakacak olursak, uzun süredir başarısıyla herkesin takdirini toplayan Bülent Uygun'un Murat Sözgelmez inadıdır. Her zaman kendisini yenileyen ve futbola bakış açısıyla takımını zirveye taşıyan Bülent Uygun'un tüm eleştirilere rağmen Murat konusunda inat etmesidir. Hayrettin'in sakatlanmasının ardından sürekli olarak bu kanatta gerçek bir sol kanat oyuncusu olan Faruk'u oynatmak yerine Murat'ı oynatması yenilginin zeminini hazırladı.

Murat'ın ilk yarıda Fenerbahçe ataklarına karşı yeterli direnci gösterememesine rağmen Bülent Uygun 90 dakika Murat inadını sürdürürken ortaya kabullenmesi zor skor çıktı. Bununla birlikte Bülent Uygun devre arasındaki değişiklikleriyle de Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürdü. Büyük bir risk alan Uygun'un aklındakiler sahaya yansımazken ikinci yarıda Sivasspor'un ezilmesine neden oldu.

Çünkü yapılan Musa ve Sylla değişiklikleri Sivasspor'un orta alandaki direncinin kırılmasını ve Fenerbahçe'nin rahat bir galibiyet almasını sağladı. Umarım bu mağlubiyet birkaç gün sonra oynanacak olan rövanş niteliğindeki kupa maçında gerçeklerin görülmesi ve hatalardan dönülmesini sağlar.

Mustafa Yıldız
Sivas'ın Sesi Gazetesi

Besyo_cu
01.03.2009, 02:31
Ne murat inadı yakacak kimi oynatacak sol kanatta defansı 0 hucumu berbat faruk'umu oynatacak Gs maçlarında da Murat vardı ne oldu ?

Murat inadı değil Muratın önünde oynayan kimse yoktu 100 metrelik alanı murat tek başına nasıl kontrol etsin Dünyada böyle bir sistem yok neticede de boş alanı Fener değerlendirdi ve 3 golde ordan geldi. Bana Muratın önünde oynayan oyuncuyu söylermisin ? Kaç kere Murata yardıma geldiğinide ?

İlla kurban arıyorsan bu Murat olmamalı Mustafa YILDIZ Bey.

vedat58
01.03.2009, 02:36
Ne murat inadı yakacak kimi oynatacak sol kanatta defansı 0 hucumu berbat faruk'umu oynatacak Gs maçlarında da Murat vardı ne oldu ?

Murat inadı değil Muratın önünde oynayan kimse yoktu 100 metrelik alanı murat tek başına nasıl kontrol etsin Dünyada böyle bir sistem yok neticede de boş alanı Fener değerlendirdi ve 3 golde ordan geldi. Bana Muratın önünde oynayan oyuncuyu söylermisin ? Kaç kere Murata yardıma geldiğinide ?

sana katiliyorum reis muratla alakasi yok, sucun en büyügünü Bülent uygun yapmistir ve ne hikmetse hic müdahale etmemistir, 7 milyon sivaslinin kafasinda soru isareti birakmistir , sivas ne zaman büyük takimlara karsi hücum oynasa farkli yenilmektedir , bülent uygun bunu hatirladima göre 4 defa yapmistir ,ve halen dersini almamistir

candayanmaz58
01.03.2009, 02:46
bunlardan da ziyade benim aklımın almadığı bir olayda; maçın 90. dakikasında 4 2 yenildiğimiz halde halen defansa kapanmış kontra ataklara sadece 2 kişi çıkıyoruz?
kamanan balili ve bilica haricinde neredeyse tüm futbolcularımızda gördüğüm bir olayda; aşırı derecede basit top kayıpları yapmalarıydı yani resmen rakibe al oyna der gibi pas niteliğinde toplar vermeleriydi
psikolojimizi alt üst eden bir maç oldu türkiye şartlarında lider takımın taraftarı gibi taraftar da değiliz ki teselli olalım ve yeniden başlayalım

Shan58
01.03.2009, 02:55
Arkadaşlar Murat Sözgelmezi büyük maçlarda oynatmasını bende doğru bulmuyorum.
Galatasaray bu kadar etkili olamadığı için ordaki zaaflar ortaya çıkmadı ama Murat sol'da çok yetersiz kalıyor.
Faruk çok hırslı ve mücadeleci bir futbolcu bence onun olması daha doğru olurdu.
Murat sözgelmez'in hatası yüzünden Geçen Senede beşiktaş'tan basit goller yemiş UEFA'ya gidememiştik.

Murat'ı oynatsın ama kritik maçlarda değil. solda yetersiz kalıyor.
Bütün goller onun koruduğu kanattan geldi.

Tabi hayretin olsa böyle olmazdı. ama sakatlıkta futbolun cilvesi.

vedat58
01.03.2009, 03:11
SAAT GECE IKI OLDU UYKU UYUYAMIYORUM, KAFAMDA COK SORU ISATRETLERI OLUSUYOR ,BU MALUBIYET BENI VE TÜM SIVASLILARI COK ÜZDÜ ,NEDEN NEDEN NEDEN DIYE KENDI KENDIMI YIYIP BITIRIYORUM , NEDEN BÜLENT HOCA GALATASARAYA OYNATTIGI FUTBOLUN AYNISINI FENERE OYNATMIYOR??? , ELIMIZE GELMIS COK BÜYÜK FIRSATLARI NEDEN HARCIYORUZ ,BU SENE CIMBOM FENER BJK COK KÖTÜLER BIZ ONLARDAN COK DAHA IYI OLDUGUMUZ HALDE NEDEN KORKAK FUTBOL OYNUYORUZ, BÜLENT HOCA KIMDEN KORKUYOR ?? BUNU TÜM TÜRKIYE GÖRDÜ, BÜLENT HOCA YESEREN ÜMITLERIMIZI BIR GÜNDE MAHVETTIN SANA OLAN GÜVENCIMIZI SANA OLAN SAYGINLIGIMIZI YITIRDIN COK BÜYÜK HATA ETTIN, HOCA SENIN TAKIMIN SIVAS OLAMAZ SANA ZERRE KADAR GÜVENCIM KALMADI BU FENER VARKEN SEN BIZI SAMPIYON YAPMAZSIN, BU FENER VARKEN SEN BIZE KUPA ALDIRMAZSIN, YETER ARTIK BIZIMLE OYNAMA

candayanmaz58
01.03.2009, 03:20
ülkemizde taraftar yönetim ve futbolcular makinanın onun çalışmasını sağlayan dişlileri gibidir bunlardan herhangi birinin eksikliğinde makinanın arıza vermesi doğaldır
bizler taraftar olarak sivassporumuz bu durumdayken bize ayrılan kısmı bile dolduramıyorsak hocamıza olumsuz yönde söylemlerde bulunma hakkına sahip olamayız
yenilmekte doğaldır ama bu yenilgiyi teselli edecek ve telafisi için yeniden ateşleyebilecek taraftar gibi etkili bir merci olmalıdır
bizler teselli ve yeniden ateşleme yerine yerin dibine sokarak olan morali daha da bozuyoruz unutmayalım bu tür davranışlar takımımıza yarardan çok zarar getirir
önce bizler taraftar olalım da takımımızı her maçı alma parolasıyla motive edelim başarılar esnasında yaşanan bazı başarısızlıklarda da teselli edelim ve telafisi için yeniden ateşleyelim başarısızlık devam ederse o zaman da kimin hakkından gelinecekse hep beraber gelelim
4 martta onları dağıtacağız
ŞARTLAR FARK YAPMAZ KUPADA LİGDE... ŞAMPİYON SİVASSPOR

Mahmut5858
01.03.2009, 03:27
Caniniz sagolsun, varolun yasayin.
bize mutluluklar yasattiniz haala lideriz ve allahin izniyle liderligi birakmiyacagiz bunu herkes bilsin.
biz bir macta adam gibi adam bulent hocamizi satmayiz.
bana gore bulent hoca en iyi sivaslidan daha iyi sivaslidir vede bunu ispatlamistir. ne oluyoruz ne bu karamsarlik anlamiyorum illada bir kurbanmi bulmamiz lazim.
bunun telafisini en iyi sekilde yapacaklarina eminim vede diyorumki senden buyugu varmi su anda sivassporum herkes puani kadar konussun.
allah yar ve yardimciniz olsun buda en son yenilgimiz olur insallah.

Dark Force
01.03.2009, 03:28
Takım olarak kötüydük muratla filan alakası yok.....

FANATIK YIGIDO
01.03.2009, 03:36
Caniniz sagolsun, varolun yasayin.
bize mutluluklar yasattiniz haala lideriz ve allahin izniyle liderligi birakmiyacagiz bunu herkes bilsin.
biz bir macta adam gibi adam bulent hocamizi satmayiz.
bana gore bulent hoca en iyi sivaslidan daha iyi sivaslidir vede bunu ispatlamistir. ne oluyoruz ne bu karamsarlik anlamiyorum illada bir kurbanmi bulmamiz lazim.
bunun telafisini en iyi sekilde yapacaklarina eminim vede diyorumki senden buyugu varmi su anda sivassporum herkes puani kadar konussun.
allah yar ve yardimciniz olsun buda en son yenilgimiz olur insallah.

abi senneymisin beeeeeeee vay agzinasalik yasa be abi

tuzlugollu
01.03.2009, 04:08
kim ne derse desin futbolun z sinden anliyosam bence yazar hakli degisiklikler bizi yakti ve muratin kanadi coktu ama neyse hayirlisi olsun zaten sivasliyim amma sivassporun sampiyonluguna inanmiyorum isin acikcasi bu cunku akli fenerde olan bir hocamiz var tekrarliyom bugun aragonesle bulent uygun yer degistirdi aragones yerinde duramadi bulent hoca kulubede uyudu sirf fener aski yuzunden tepki cekmek istemedi fener camiasindan cunku fenerin isini bitirirse fenerde taslar yerinden oynayacakti fener bu sezon sifirlayacakti amma saolsun bizim hoca olmasa fener bahceyi biz ilk yariki kadroyla yenmesek dahi berabere biterdi bu mac bulent hoca iyisin hossun amma senin egolarina koca sivasi sivassporuda heba ettirmezler seni sivasspor bulent uygun yapti mactan sonra hata benim kupada yenecez feneri diye aciklama yapiyon valla istersen sivasa yuz turkiye kupasi aldir bir kere sampiyon olamaikdan sonra neyleyelim turkiye kupasini valla turkiye kupasina okadar merakliysan sana bitane ayarlariz aklin karismaz en azindan.... neyse ozetle bu yorum beni baglar
kimse yanlis anlamasin
ben sivasspora kizmiyom bulent hocayada
lakin bulent uygun kadar fenerliydim taki sivas lige cikana kadar ondan sonra sivas aski basladi zoruma gitti bugunki hezimet acikcasi ........ne bilim bi moral oluyodu sivasin kazanmasini seyretmek bu hafta benim icin bitti ot gibi bi hafta gecirecem kesin insallah ligde kaldigimiz yerden devam ederiz
artik bahane ve kredi kalmadi ya sampiyon olacaz yada artik trabzonlular gibi yillarca hayal kuracaz ben bunu istemiyom sampiyon olalimdaligden duselim sorun degil yeterki o zevki tadalim yav...............

albina58
01.03.2009, 04:27
Salı günü bu konuda editörümüz aşağıda linktede olan yorumunda bu konuda görüş beyan etmişti.:D
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24001

Rakibimizde, hal ve gidişat böyle görülürken, üçüncü sezonundaki Bülent UYGUN'un, beşinci sezonunu bitiren yönetim, birkaç yıldır birlikte oynayan futbolcularımız yanında ara transferde katılıp uyum gösteren futbolcularımızda gerçi, bir tek Murat ERDOĞAN'a pek ısınamadım, gülmesinden gol sevincine yapmacıkmış gibi olan davranışı, bana biraz takım içinde aykırı gibi geliyor, siz ne dersiniz bilmem. UYGUN'un bir bildiği var deyip geçmekten başka birşey düşünüyorum.
Yukarıdaki satırlarda Murat ERDOĞAN'a alışılamadığı belirtilmişti.

avare
01.03.2009, 04:39
BUNE YA KAZANINCA COK IYI DE KAYBEDINCEMI SORUN OLUYOR HEP DESTEK TAM DESTEK BASKANIMIZDAN TEKNIKHEYETIMIZ VE FUTBOLCULARIMIZIN HEPSINE SONUNA KADAR GUVENIYORUM BIZE BU GUNLERI YASATTIKALRI ICIN HEPSINE SONSUZ TESEKKURLER

Kibrisli
01.03.2009, 05:06
Katılıyorum avare gardaş sana....
Sol ayağı olmayan Murat Sol ayakla harika vuruyor golü atıyor....

Dikkatinizi çekmeyen bir durum var...
İlk gol ofsayt... Görmedi hakem gitti diyelim... Musa beyim sıçrayayım mı sıçramayayım mı havasında... Murat'ın suçu nedir? 1 Metre önde başlayan oyuncusunu kaçırdığı için mi????
2. Gol Bilica Murat'ın tuttuğu Gökhan'ı bırakıp Semih'i tutsa gol olmayacak.... Murat'ın burada da bir suçu yok....

3. Gol Alex'in koşuya başladığı yere dikkat edin... O'nu Kimin tutması gerektiğini ve 2 metre içerde beklediğini göreceksiniz... Bilica.... Onun dışında Bilica yine görevini yapmış her önemli pozisyonda yine önemli haleler yapmıştır.

Oyuncu değişikliklerine gelelim....

Sylla gereksiz kartını gördü yine sağolsun... Şu adamın 1 kez ya 1 kez sert müdehaleden kart gördüğünü görebileyim... Hep itiraz.... İkincisi Alex'in öyle rahat oynamasına neden nedir sayın yazar??? Sylla'nın tutamaması olmasın acaba!!! İkinci kartı görse ne diyecektiniz? Neden değişmedi Sylla'yı mı diyecektiniz??? (Ki Alex 2. yarıda o kartı gördürürdü O'na)

Musa değişikliği de çok doğru Musa maçta yoktu... Gol yedirdi, lakayit lakayit dolaştı ortalıkta, gol yollarında eskisi gibi yok haftalardır, pas dağıtamıyor, çekilmeli kenara acilen....

Değişiklikler direnç kırmadı, tam tersine savunmada direnç getirdi ama Murat Erdoğan'ın da Musa'dan bir farkı yoktu adam gibi savunma yapmasına rağmen hücumda bekleneni veremedi ve Bülent Hoca'nın ona verdiği pas dağıtma görevini beceremedi...

Bizler neden ilk golün ofsayt olduğunu, Alex'in neden kırmızı kart görmediğini, Luganu yan hakeme 3 kez o... çocuğu demesine rağmen neden atılmadığını konuşmuyoruz da Bülent Hoca'ya güvensizlik gösteriyoruz...

Maçı satan satmış... TFF baskılara yenik düşmüş... Devre arasında Aziz Yıldırım iniyor aşşağıya itiraz ediyor hakeme... bunlar nedir??? Bunlar kızacağımıza Hocamıza fatura kesiyoruz...

Cimbomu yeninde Aslan Bülent, Canım Bülent, Asker Bülent, Feneri ilk maçta yendiğimizde bir tanesin Bülent, Saraçoğlunda Fener'e 2 gol at, ofsayttan gol ye karşı takım 9 kişi kalmalıyken 11 kişi bitirsin maçı, kupaya cezasız gitsin, maç 4-2 bitsin (tekrar hatırlatayım deplasmanda) Vay Bülent ne yaptı??? Kafamızda soru işaretleri takılıyor hocam.... Bırakın Allah aşkına...
Kimse Bülent Hoca üzerinden yorumları ile tetikçilik yapıp meşhur olmaya çalışmasın....

Saygılar...

bela~~ömer
01.03.2009, 05:18
Bir can dusun bedensız.bır beden dusun kalpsız bır kalp dusun sevgısız bır de benı dusun kupasız ne kadar öfkelensekte yıpratsakta kendimizi hiç bişey elde edmeyiz önemli olan ne arkadaşlar sabırlı ve tetbirli olmak nedense kaybettiğimiz zaman sanki herseyin sonu gelmiş gibi bakıyoruz hayata ama öyle olmamalı tam aksine daha içtenlikle birbirimize kenetlenmeliyiz bişidaha önemli olan zoru başarmak kolayı herkes başarır o zaman ne duruyoruz hayde yiyidolar bu yolda ölmek var dönmek yok şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun

58_babacan_58
01.03.2009, 08:46
Sizde yazarsınız ya başka bişey demıyorum...

katılıyorum arkadaşım sana hem attığımız ikinci golü atan da MURAT SÖZGELMEZDİR .
ayrıca ben murat erdoğanı hiç güzel bulmuyorum her topla buluşmasında faul yapıp oyunu kesiyor.

cenk5821
01.03.2009, 09:49
golleri hep sol kanattan ayni sekilde yedik sol kanat sos veriyor bence haklı

ertor58
01.03.2009, 10:10
kahrolsun fb ve iş birlikçileri (dahili ve harici işbirlikçileri).

Hasim
01.03.2009, 10:12
Kendi sahamızda boş alan burıkmayıp ani çıkışlarla sonuca gidebilirdik. Sistem hatalıydı. Aleksin herhalde dokunulmazlığı var. Hakemler cesur olmalı. Ofsayıtı hakem görmeyebilir. Onların taraftarları gibi hafta boyunca ofsayıt diye yatıp kalkmıyacağız. Çarşamba günü defansı boş bırakıp Uğur Boralı yıldızlaştırmazsak sahada yürekli bir hakem olursa Kadıköyeden mutlu ayrılabiliriz. İnşallah son gülen biz olacağız.

alemin*kralı
01.03.2009, 11:00
**kimse bana masal anlatmasın**; bülent uygun,takımını dağınık oynattı,motive hele hiç değillerdi..bir de kulubesinden hiç çıkmadı!?..oysa diğer 3 büyük maçlarında hiç oturmamıştı,hep saha kenarında durmuştu.!

cem
01.03.2009, 11:04
muratın sol ayağı yok..gormedınızmı umıt özat gibi sagına alıp vuruyor topa.. farukta cok kotu.. ne yapsın hoca mecbur du muratı oynatmaya...sağlık olsun...düzelir..ayrıca musa aydın dün sahada yoktu...45 dakıka zor tahammul ettı bulent hoca...

bassguitar
01.03.2009, 11:17
MURAT SOZGELMEZ stoperde iyidir.ama bu tip maclarda sol bek oynamasina karsiyim.topu iyi kullanmak,geriye atilan toplara cabuk donmek,hucuma katki saglam bindirme yapmak gerekli,MURATsol bekle bunlari beceremez,,,ayrica bulent hocanin GALATASARAY karsinda defans yapip kontra oynamasi neden fener macinda gerceklesmedi merak!!!!!!takimin en iyileri ve sezon basindan beri orta sahayi ayakta tutan defansif anlamda denge saglayan hucuma katkisi olan MUSA AYDIN SEZER BADUR,KONFORRY SYLLA neden oyundan alinir cozemedim!!!!!

Abdullah DuMaN
01.03.2009, 11:51
Hayrettinin yokluğunda sok ayak yok ama muratın hacettepe maçında sol kanata geçtikten sonra maçı çevirdiğimizi unutmayalım

Mursallı yiğido
01.03.2009, 11:59
Bence yenilginin suçunu tek bir futbolcuya yüklemek doğru değil.Takım halinde kötü oynadık.

badboysefaa
01.03.2009, 12:13
SAAT GECE IKI OLDU UYKU UYUYAMIYORUM, KAFAMDA COK SORU ISATRETLERI OLUSUYOR ,BU MALUBIYET BENI VE TÜM SIVASLILARI COK ÜZDÜ ,NEDEN NEDEN NEDEN DIYE KENDI KENDIMI YIYIP BITIRIYORUM , NEDEN BÜLENT HOCA GALATASARAYA OYNATTIGI FUTBOLUN AYNISINI FENERE OYNATMIYOR??? , ELIMIZE GELMIS COK BÜYÜK FIRSATLARI NEDEN HARCIYORUZ ,BU SENE CIMBOM FENER BJK COK KÖTÜLER BIZ ONLARDAN COK DAHA IYI OLDUGUMUZ HALDE NEDEN KORKAK FUTBOL OYNUYORUZ, BÜLENT HOCA KIMDEN KORKUYOR ?? BUNU TÜM TÜRKIYE GÖRDÜ, BÜLENT HOCA YESEREN ÜMITLERIMIZI BIR GÜNDE MAHVETTIN SANA OLAN GÜVENCIMIZI SANA OLAN SAYGINLIGIMIZI YITIRDIN COK BÜYÜK HATA ETTIN, HOCA SENIN TAKIMIN SIVAS OLAMAZ SANA ZERRE KADAR GÜVENCIM KALMADI BU FENER VARKEN SEN BIZI SAMPIYON YAPMAZSIN, BU FENER VARKEN SEN BIZE KUPA ALDIRMAZSIN, YETER ARTIK BIZIMLE OYNAMA

takımımızın arkasında durmak isterdim oyunculara cok sesim çıkmaz ama benim bu maça tek yorumum var klasik bir fener-sivasspor maçıydı anlayan anladı

Agcalli
01.03.2009, 12:19
Haftalardır Faruk sol kanatta oynuyor ve fena da oynamıyor.. Biz bile bunu görürken Bülent Hocanının bunu görmemesi beni çok şaşırttı. İkincisi ilk yarıda yediğin goller hep sol kanattan gelmiş neden oraya önlem alınmaz anlamam.. Mehmet Yıldızı neden 90 dakika oyunda tutar anlamam.. Anlayamadım.. Bazıları sövecekler ama olsun. Bunların dile getirilmesi gerekiyor..

sivasliyceran
01.03.2009, 12:21
yaw kardeşim, sen maçı nerenle izledin, bütün golleri abdurrahmanın ordan yedik, ufacık Uğur BORAL 2 gol attı kafayla. Macta ne sedat vardı ne abdurrahman. Ayrıca bizim bel kemiğimiz musa ile sezer bile düzgün oynamadı. Murat çoğuna göre iyi oynadı!..........
Maalesef takımımızda 1 aydır bi form düşüklüğü var..

memet24
01.03.2009, 12:24
bende katılmıyorum degişikler yerinde yaptı ama ikinci yarı başladıktan 10 dakika sonra yapmalıydı..

mehmetyildiz58
01.03.2009, 12:27
Ya murat ii oynadı 1 de gol attı...Faruk u da görüyoruz...anca uzun top şişirip çalım yiyor...

COBANSARAYLI
01.03.2009, 13:39
Katılıyorum avare gardaş sana....
Sol ayağı olmayan Murat Sol ayakla harika vuruyor golü atıyor....

Dikkatinizi çekmeyen bir durum var...
İlk gol ofsayt... Görmedi hakem gitti diyelim... Musa beyim sıçrayayım mı sıçramayayım mı havasında... Murat'ın suçu nedir? 1 Metre önde başlayan oyuncusunu kaçırdığı için mi????
2. Gol Bilica Murat'ın tuttuğu Gökhan'ı bırakıp Semih'i tutsa gol olmayacak.... Murat'ın burada da bir suçu yok....

3. Gol Alex'in koşuya başladığı yere dikkat edin... O'nu Kimin tutması gerektiğini ve 2 metre içerde beklediğini göreceksiniz... Bilica.... Onun dışında Bilica yine görevini yapmış her önemli pozisyonda yine önemli haleler yapmıştır.

Oyuncu değişikliklerine gelelim....

Sylla gereksiz kartını gördü yine sağolsun... Şu adamın 1 kez ya 1 kez sert müdehaleden kart gördüğünü görebileyim... Hep itiraz.... İkincisi Alex'in öyle rahat oynamasına neden nedir sayın yazar??? Sylla'nın tutamaması olmasın acaba!!! İkinci kartı görse ne diyecektiniz? Neden değişmedi Sylla'yı mı diyecektiniz??? (Ki Alex 2. yarıda o kartı gördürürdü O'na)

Musa değişikliği de çok doğru Musa maçta yoktu... Gol yedirdi, lakayit lakayit dolaştı ortalıkta, gol yollarında eskisi gibi yok haftalardır, pas dağıtamıyor, çekilmeli kenara acilen....

Değişiklikler direnç kırmadı, tam tersine savunmada direnç getirdi ama Murat Erdoğan'ın da Musa'dan bir farkı yoktu adam gibi savunma yapmasına rağmen hücumda bekleneni veremedi ve Bülent Hoca'nın ona verdiği pas dağıtma görevini beceremedi...

Bizler neden ilk golün ofsayt olduğunu, Alex'in neden kırmızı kart görmediğini, Luganu yan hakeme 3 kez o... çocuğu demesine rağmen neden atılmadığını konuşmuyoruz da Bülent Hoca'ya güvensizlik gösteriyoruz...

Maçı satan satmış... TFF baskılara yenik düşmüş... Devre arasında Aziz Yıldırım iniyor aşşağıya itiraz ediyor hakeme... bunlar nedir??? Bunlar kızacağımıza Hocamıza fatura kesiyoruz...

Cimbomu yeninde Aslan Bülent, Canım Bülent, Asker Bülent, Feneri ilk maçta yendiğimizde bir tanesin Bülent, Saraçoğlunda Fener'e 2 gol at, ofsayttan gol ye karşı takım 9 kişi kalmalıyken 11 kişi bitirsin maçı, kupaya cezasız gitsin, maç 4-2 bitsin (tekrar hatırlatayım deplasmanda) Vay Bülent ne yaptı??? Kafamızda soru işaretleri takılıyor hocam.... Bırakın Allah aşkına...
Kimse Bülent Hoca üzerinden yorumları ile tetikçilik yapıp meşhur olmaya çalışmasın....

Saygılar...

TESPITLERIN DOGRU YIGIDOM KATILIYORUM SANA SIVAS BIR GUNDE GELMEDI BURAYA, BIR GUNDE SATMAYALIM BAZILARI BUNU HEP YAPIYOR BIR TAKIM HER MACI KAZANAMAZ.SIVAS MAC KAZANINCA SAK SAK SAK, KAYBEDINCE AGZI OLAN KONUSUYOR YANI BULENT HOCA TAMAM HATALI VE HATASINIDA KABUL ETMIS DUNYANIN SONU DEGIL DAHA O TAKIMLA KUPADA HESAPLASACAZ TAKIMA SAHIP CIKALIM GUVENELIM ONLARA

Murat ARICI
01.03.2009, 13:44
EVET KREDİMİZDEN YEDİK YENSEK ELBETTE İYİ İDİ AMA BÜLENT HOCANINDA HATA YAPMA LÜKSÜ VARDI TELAFİ EDECEĞİZ..

gül5858
01.03.2009, 13:48

BÜTÜN FATURALARI KESECEK BİRİLERİ BULUNUR VE ŞİMDİ BAŞLIYOR
MURAT ÖDEYECEK BAKALIM DAHA BAŞKA KİMLERE ÖDETECEKLER
BÜLENT HOCANIN FATURASINI ÖDEYECEK VARMI SIRADA DİER GÜNLERDE DUYARIZ :mad::mad::mad:

tuzlugollu
01.03.2009, 13:49

bu talihsiz bi yorum alt forum yoneticiymis bu arkadas
bu arkadasa oncelikle sunu soylemek istiyorum seni kac kisi taniyo elestirdiginiz sizde yaziyosunuzya dediginiz insani kac kisi taniyo bu kiyaslama olmasa bile dediginize ancabu soylenir ayip bisey insanlari elestirirken o insanin yaptigi isi degil fikirlerini elestir katilmiyosan katilma neyse sonra da kalkariz birlikten beraberlikden bahsederiz daha birbirimize katlanamiyoz yorumlari kaldiramiyoz sonradada nasil birlik olacaz acaba......

tuzlugollu
01.03.2009, 13:55
BIRISI SATMAYALIM BIRISI KIZMAYALIM BIRISI BIRGUNLUK SIVASLI OLMAYALIM CART CURT DIYE SEYLER YAZIYO KIMSE GIDIP BU YORUMLARI FENER SITESINDE YAPMIYO GALATASARAY SITESINDE YAPMIYO KENDI ICINDE YAPIYO VE BUNUDA ANLAYISLA KARSILAMAK LAZIM BIZ ELESTIRMEZSEK BIR KRITIGINI YAPMAZSAKKIM YAPACAK SIVASSPORLA ILGILI YORUMU TRABZONLUMU YAPSIN BJK LIMI YPASIN HAYIR ELBETTE NE OLURSA OLSUN EN AGIR ELESTIRIDE OLSA SIVASLININ YAPMASI DAHA DOGRU SONUCTA KOL KIRILIR YEN ICINDE KALIR AMMA BAKIYOMDA KIMSENIN KIMSEYE TAHAMMULUYOK BIZIM BU KAFA YAPIMIZ OLDUGU MUDDETCE ELIN ADAMI AYA GIDER BIZ SEYREDERIZ ELIN ADAMI DUNYA KUPASINI ALIR BIZ BAKARIZ ELIN ADAMI SAMPIYONLAR LIGINI ALIR ARKAMIZI DONERIZ KENDI TAKIMIMIZ BISEYLER YAPSIN DEDIGIMIZDEDE BIRBIRIMIZE OLMADIK HAKARETLERI EDERIZ......

Agcalli
01.03.2009, 14:05
EVET KREDİMİZDEN YEDİK YENSEK ELBETTE İYİ İDİ AMA BÜLENT HOCANINDA HATA YAPMA LÜKSÜ VARDI TELAFİ EDECEĞİZ..

Evet Bülent hocanın hata yapma lüksü vardı ama bu maçta yoktu.. bu maç 9 puanlık bir maçtı kaybettik.. İnsan hata yapar ama bu kadar önemli bir maçta bu kadar hata yapmaz.. Bu kadar pasif ve heyecansız olmaz.. Olursa da altında başka nedenler aranır..

karahisarli
01.03.2009, 14:24
ne olursa olsun bülen hocamdan baskasini tanimam bu sampiyonluk heycanini 2 yildir yasatiyor bu yeter bana ve hala lideriz allah baskanimizi ve seni basimizdan eksik etmesin

wayBE58
01.03.2009, 14:53
Kıssadan Hisse çıkaracak olursak Kıssamız Bülent Hoca Hissemiz hayel kırıklığı. Hiç görmediğimiz bir 11 ve hiç olmadığı kadar berbat bir sivasspor gördük. Benim fikrim;Amaç şampiyonluk felan değil ,Sadece lig'e üstlerde tutunmak. Desteklemek, sonuna kadar ama bu şekilde de İNSAN SÜREKLİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR. Ayrıca gurbette yaşayan br sivaslı olarak bu tür maçlardan sonra boynumuz eğik ayrılmak ağırımıza gidiyor. Sayın Bülent Uygun lütfen SivasSpor u basamak olarak görmeyiniz. Nitekim en son katıldığı bir tv programın da bu niyetini belli etmiştir vesselam.:confused::confused:: confused:

yigido_furkan
01.03.2009, 15:42
bnce sorun murattan kaynaklanmadı murata yardım kım ettı sol tarafta hıc kımse. fb sureklı ordan zorladı ama muratta tek basına okadar direnebildi bnce takım halınde savunma yapamadık sorun buydu

sivassporummm58
01.03.2009, 15:49
Ne alakası var kardeşim murat ile.Bence Murat ın oynaması doğruydu.Kim oynaycaktı ya haftalardır formsuz olan faruk mu.Yapmayın Allah aşkına.Sivasspor bu maçta takım halinde kötü oynadı.Bunu bir futbolcuya indirgeyemezsiniz.Peki kardeşim golleri kim attı onu da söyle bari.Bu yoruma katılmam mümkün değil.Sivasspor un bu maçta yenilmesinin tek nedeni klasik oyun tarzını bu maçta uygulamamasıdır, sivasın bu maçta açık futbol oynamasıdır.Açik futbol bizim neyimize.Bizim milan baroş,alex,lincoln gibi dünyaca ünlü topçularımız mı var.Biz sezon başından bu yana haddimizi bilerek oynadık.Ancak bu maçta taktik değişikliği yenilgiyi kaçınılmaz hale getirdi.
Umarım bülent hoca sivassporun bir daha böyle oynatılmayacağını öğrenmiş olur...

ilker_8787
01.03.2009, 15:54
Goller Muratın kanadından geldi ne yazıkki.Amacımız kimseyi kurban etmek değil ama gerçekleri de görmezden gelmek doğru bir iş değil.

ferhat_58_oğuz
01.03.2009, 16:09

ÇOK DOĞRU SANA HARFİYEN KATILIYORUM ELİNE SAĞLIK BENCEDE FARUK NE DEFANSI NEDE OFANSI İYİ DEĞİL BERBAT

revenge58
01.03.2009, 16:09
faruk bayar iyi sol bektir ama fizik gücü yok.ayrıca buraya yazmayı unutmuşsunuz sanırım, iki fener maçında murat 2 gol attı.biz de ortasaha yok sol kanat yok defansa kimi koysan bu sonuç olur.2 forvette ilerde yetersiz olunca ikinci yarı açıldık.Bülent hocanın yapacağı tekşey var kupa maçlarında kamanan i sol kanada çekmek.4-5-1 oynamak

Yiğiter
01.03.2009, 17:20
Murat Faruktan daha iyi oynuyor bence..Ama Musa çok kötü olunca Murat Gökhan Gönülle tek başına aş edemedi..

Ayrıca Syllayı çıkarmsaydı o ikinci kartı kesin yerdi..bence yerindeydi.

Besyo_cu
01.03.2009, 17:24
bu talihsiz bi yorum alt forum yoneticiymis bu arkadas
bu arkadasa oncelikle sunu soylemek istiyorum seni kac kisi taniyo elestirdiginiz sizde yaziyosunuzya dediginiz insani kac kisi taniyo bu kiyaslama olmasa bile dediginize ancabu soylenir ayip bisey insanlari elestirirken o insanin yaptigi isi degil fikirlerini elestir katilmiyosan katilma neyse sonra da kalkariz birlikten beraberlikden bahsederiz daha birbirimize katlanamiyoz yorumlari kaldiramiyoz sonradada nasil birlik olacaz acaba......

Ne demeye calışmısın anlamadım senınde anladıgını sanmıyorum.
YAzar olması eleştirilmeyecek anlamına mı gelıyor.

Bir insanın yaptıgı işi değil fikirlerini eleştir demişsin yazarın zaten fikrinden başka eleştirecek bişey varmı ne diyecektım kravatı kötü , Gömleği pis mi diyecektim ?

Madem öyle diyorsun ben de kendi fikrimi yazdım kendinle bu kadar çelişkiye düşme ?

myyiğido58
01.03.2009, 17:25
arkadaşlar fenerbahçe çok güçlü bir kadroya sahip sivassspor ise elinde ne varsa onları sahaya sürüyor bazen böyle şeyler olmak zorunda zaten sivasspor hep yenecek diye bir kural yok

tuzlugollu
01.03.2009, 18:23
Ne demeye calışmısın anlamadım senınde anladıgını sanmıyorum.
YAzar olması eleştirilmeyecek anlamına mı gelıyor.

Bir insanın yaptıgı işi değil fikirlerini eleştir demişsin yazarın zaten fikrinden başka eleştirecek bişey varmı ne diyecektım kravatı kötü , Gömleği pis mi diyecektim ?

Madem öyle diyorsun ben de kendi fikrimi yazdım kendinle bu kadar çelişkiye düşme ?

e normal yaptigin yoruma bakilirsa benim yazdiklarima kizman ....diyecek bisey yok kendi kendimizle ugrasmayi iyi biliyoz birde bunu normal karsilayabilsek zaten bu halde olmayiz......

sewaz58
01.03.2009, 18:32
Herkes takımın eksiği gediğini çok iyi biliyor zaten kimsenin ahkam kesmesine gerek yok ..İnşallah bu hatalardan gerekli dersler çıkarılır ..

simyacı58
01.03.2009, 18:45

kerdeş sana katılıyorum herkes artık teknik direktör olur yok onu oynat yok bunu oynat ya sonuçda yenilmekte var şimdi dün sivasspor yenseydi bunlar ne diyecekdi solda murat mı oynadı diyecekdi teknik heyetin hatası olabilir ama ben ölümüne sivas ve sivasspor diyorum

ready
01.03.2009, 19:37
sivassporun bu kadar aciz oldugunu görmedim gol atıyorsunuz 1 dakka sonra gol yiyorsunuz bu kadar kademe anlayışı olurmu hiç

skep06
02.03.2009, 08:59
Kimse kimseye kızmasın tipik bir fener-sivas maçı izledik.Bülent uygunun fenerbahçeye uygun sivasın oyun felsefesine aykırı taktiği ,futbolcuların febe li taraftarlardan ve futbolculardan pısarak korkak mücadele etmesi vs.

onur_sivas
02.03.2009, 09:20
Kimse boş konuşmasın arkadaşlar,bu takımı Bülent UYGUN yarattı ve buraya getirdi..Sınırlı oyuncusuyla ve parasıyla şu takımı hangi hocaya verseniz bu başarıyı yakalayamaz..hem hiçbirşey bitmiş değildir halen kupa ve şampiyonluk şansımız devam ediyor..Bakıyorum bi maç kaybettik diye gemiyi terkedenler var,hocayı ve futbolcuları yerden yere vuranlar var ayıp şeyler bunlar,sonuna kadar destek verenler gerçek taraftardır,gerisi de teferruat..Fener maçlarında oynatmıyor diye cahilce bir tesbitte bulunmayalım,fenerden bişey olmayacağını herkes biliyor. HEP DESTEK TAM DESTEK SONUNA KADAR..

merithan58
02.03.2009, 13:10
acaba maç 2-1 bitse ne yazacaktı bu yazar arkadaş. o zaman Murat ve Bülent hocadan iyisi olmazdı. ne bu anlamıyorum ki. eleştirmek için yer aranıyor körü körüne eleştiri yerine takıma sahip çıkmak lazım. Kupa maçında yenilsek dahi Takımı Sivasta karşılamamız lazım.

illaki kötü sonuçlar olacaktır hemen sırt dönülmez böyle. SONUNA KADAR SİVASSPOR

fatihtuztas
02.03.2009, 13:30
murat sözgelmez gerçekten iyi bir futbolcu.yenilen gollerde tüm defansın hatası vardı.

konartr58
02.03.2009, 17:37
"sana katiliyorum reis muratla alakasi yok, sucun en büyügünü Bülent uygun yapmistir ve ne hikmetse hic müdahale etmemistir, 7 milyon sivaslinin kafasinda soru isareti birakmistir , sivas ne zaman büyük takimlara karsi hücum oynasa farkli yenilmektedir , bülent uygun bunu hatirladima göre 4 defa yapmistir ,ve halen dersini almamistir"vedat58
BEN DE BU ARKADAŞA KATILIYORUM.GS DEKİ TAKTİK NEDEN UYGULANMADI.KUPA DA DA YENİLMELİ SİVAS.

Divriği58-
02.03.2009, 17:58
ya faruk benım gördüğüm Turkıye 1.ligindekı en kötü kanat oyuncusu murat sözgelmez tercihi bence doğruydu

kadir984
02.03.2009, 19:59
HELE ŞÜKÜR

SİVASSPORUN EN BÜYÜK EKSİKLERİNDEN BİRİ BU NEDEN FARUK OYNAMIYOR.?

BİR İKİNCİ SIKINTIMIZ ORTA ALANIN GÖBEĞİ

NEDEN SERGİO OLİVİERAYI KAZANAMIYORUZ. BİRAZ ÇABA HARCAYIP KAZANMAYA ÇALIŞSAK NE GÜZEL OLACAK

Turan 59
03.03.2009, 10:49
Bülent Hoca; Diallo'yu neden oynatmıyorsun.Bana biraz hissi davranıyor gibi geliyorsun.

S1vasLee
03.03.2009, 10:53
murat ı orada oynatması bence mantıklıydı oynatacak başka adam yok ne yapsın transfer döneminde orayıda düşünmemiz lazım...

hiko58
03.03.2009, 17:39
çok hatalar yapıyoruz.orta sahada top tutacak topa basacak oyuncumuz yok.oyunu yönlendirecek oyuncumuz yok.çok hata yapan bir defansa sahibiz.

muhsin koçak
03.03.2009, 17:51
Saçmalamışsın resmen Mustafa Yıldız! Galatasaray maçlarında da aynı oyuncuyla mücadele ettik,o zaman neden çıkıp bir şeyler söyleme gereği duymadında bir maç kötü olunca şark bülbülü kesildin?
Her futbolcunun zaman zaman böyle kötü maçları olmuştur,bundan sonrada olacaktır,burada önemli olan hemen mahkemeyi kurup onu asmak yerine destek olmaktır.

koyu58
03.03.2009, 23:57
sayın mustafa kardeşim ne dediğini bilmiyorsun heralde
faruğu topçu diye takımda tutmamız hata mahmut hanefiden farkı yok adamın sen gelmişsin faruk diyosun
murat sözgelmez oynayacak tabi bunun meyvesini galatasaray maçında gördük
biraz futbolcudan anlıyosan anlamlı konuşki milletin moralini bozma herkime hizmet ediyosan
murat şu anda sivassporun ilk 11'inde sahaya çıkıyorsa 1 numaradır yiğidolar için
bide futbolda takım oyunu önemlidir sivasspordada bu sistem var bir oyuncuyu ne sen nede taraftar yenilgiyi mal edebilir.
işinin ehli olmak istiyorsan en kötü durumda bile destek olacaksın köstek değil

Alişan
04.03.2009, 09:22
Bülent bey ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? Elim varmadı yazmaya bir kaç gündür. Fener-sivas maçı bizim için bir komplo gibiydi. İnanamadım sivasıma böyle bir takım böyle bir oyun oynayamaz adeta sahaya yenilmek için çıkmıştık. Bunun nedeni Bülent hoca bence belki emeği bizlere geçmiştir ama biz sivaslılar bu kadar kolay harcanmamalıydık. Adeta fenerin ekmeğine yağ sürmek için bülent bey elinden geleni yaptı. Bütün maçlarda sahaya fırlayan futbolcularına taktik veren bülent bey fener maçında ne hikmetse yerinden bile kımıldamadı. Anlamıyorum milyonlarca sivaslının kafasında büyük soru işaretleri bülent bey fenerin hocalığınamı hazırlık yapıyor. Eğer öyle bir düşüncesi varsa yazıklar olsun bülent beye. Hiçmi ekmeğimizi yemedi suyumuzu içmedi. Sivasın suyunu ekmeğini yiyen kişi merttir yüreklidir adam gibi adamdır bizans oyunları oynamaz yanındakilerini satmaz acaba birileri bülent beye(İstanbulda) yanlış sudan ekmektenmi verdi anlamıyorum. Hangi gardaşımla konuşursam konuşuyum herkes aynı düşüncede hepimiz yıkıldık ve yıkılmışız gözlerim varmıyor artık maçımızı seyretmeye. Bizler gururlu insanlarız bizler yensek yenilsekte adam gibi savaşanını severiz mertce yiğitce savaşan düşmanımız bile olsa severiz çünkü adam gibi mertçe yiğitce savaştı diye işte bizler böyle bir toprağın insanıyız. Bizim kitabımızda gardaşlarımızı arkadan vurmak yoktur gerekirse ölürüz yine arkadan vurmayız. Ama bizi arkadan vurdu birileri hemde hem can alıcı yerimizden sivasımızı yere düşürerek söylecek daha çok şeyler var ama artık yazmak istemiyorum hala üzüntülüyüm yazmıyacağım artık

TRAPER
04.03.2009, 09:27
http://www.sivasspor.com/images/stories/myildiz.jpg

Sivasspor yakaladığı büyük avantajını İstanbul'da Fenerbahçe karşısında yitirdi. Sivasspor camiasının umutlu olduğu bu zorlu karşılaşmada Sivasspor kendisinden bekleneni veremeyerek büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Lig lideri olan Sivasspor'un Fenerbehçe karşısındaki futbolu ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. İlk yarıyı izlediğimizde rakibiyle dişe diş mücadele veren Sivasspor ikinci yarı ise sahadan silinirken sergilenen kötü futbol Sivasspor camiasını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Diyeceksiniz ki 'Sivasspor yenilemez mi?' tabiki yenilebilir ama ikinci yarıdaki aciz tablolu bir futbolla yenilmemeli ve aciz kalmamalı.

Yenilginin nedenlerine bakacak olursak, uzun süredir başarısıyla herkesin takdirini toplayan Bülent Uygun'un Murat Sözgelmez inadıdır. Her zaman kendisini yenileyen ve futbola bakış açısıyla takımını zirveye taşıyan Bülent Uygun'un tüm eleştirilere rağmen Murat konusunda inat etmesidir. Hayrettin'in sakatlanmasının ardından sürekli olarak bu kanatta gerçek bir sol kanat oyuncusu olan Faruk'u oynatmak yerine Murat'ı oynatması yenilginin zeminini hazırladı.

Murat'ın ilk yarıda Fenerbahçe ataklarına karşı yeterli direnci gösterememesine rağmen Bülent Uygun 90 dakika Murat inadını sürdürürken ortaya kabullenmesi zor skor çıktı. Bununla birlikte Bülent Uygun devre arasındaki değişiklikleriyle de Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürdü. Büyük bir risk alan Uygun'un aklındakiler sahaya yansımazken ikinci yarıda Sivasspor'un ezilmesine neden oldu.

Çünkü yapılan Musa ve Sylla değişiklikleri Sivasspor'un orta alandaki direncinin kırılmasını ve Fenerbahçe'nin rahat bir galibiyet almasını sağladı. Umarım bu mağlubiyet birkaç gün sonra oynanacak olan rövanş niteliğindeki kupa maçında gerçeklerin görülmesi ve hatalardan dönülmesini sağlar.

Mustafa Yıldız
Sivas'ın Sesi Gazetesi

ya boşuna konuşmanın ne anlamı var kaç kere faruk ğu sol kanatta izledik yapamıyor faruk çok aksıyor sırıtıyor olmuyo murat sağ ayaklı olmasına rağmen bence farukdan daha iyi savunuyor