Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıza Hocayı Anlamak ve Bülent Hoca Gerçeği

ertor58
01.03.2009, 08:59
Geçtiğimiz hafta eskişehirsporu sahamızda konuk etmiş tartışmalı bir şekilde kazanmıştık. ve eses in başında hemşehrimiz Rıza Çalımbay vardı , Çalımbay pozisyonlarda hop oturup hop kalkıyor takımı için nerdeyse sahaya giriyordu bizde bir sivaslı olan Rızaya bu tepkisinden dolayı kızmıştık, birde sivaslı olacak, ne bu agresiflik ne bu tavır diye serzenişte bulunmuştuk.

Dünkü Fenerbahçe-Sivas maçını izledikten sonra ve Bülent Uygunun maçtaki tepkisizliğini , fener trübünlerinden tepki çekmemek için kulubesinden dahi çıkmamasını gördükçe Rıza hocaya hak verdim onu anladım o ekmek yediği yer için mücadele ediyordu hayallerindeki takım için yada memleketinin takımı için değil, ekmeğini kazandığı yer için, onurluca, delikanlıca mücadele ediyordu.

Biz de aynılarını dünkü maçta ve daha önceki Fener maçlarında Bülent hocamızdan beklerdik ama olmadı yine olmadı bu hayallerle yaşarsa yine olmayacak, yine bülent hoca kazandığımız anadolu maçlarından sonra çıkacak futbolun güzellikleri sahaya yansıtmak falan filan hep aynı laflar aynı sözler, taraftar bu takımdan şampiyonluk bekliyor artık , senin geçmişinde hangi takım olursa olsun bırak artık unut artık o takımı onun hayali ile yaşama onlardan tepki alırım diye takımın adına tepkisiz kalma azcık olsun rıza hoca gibi davran. ekmek yediğin yer için klubendende çık bağırda çağırda tepkilerden korkma senin arkanda 7 milyon sivaslı var.

Bizleri şampiyonluğa inandırıp sonra bizi yarı yolda koyma, bak şimdi bütün gazeteler fener sivası dağıttı , havasını indirdi, Bülent hoca ezber bozdu takımı açık oynattı oyuncu değişiklikleri ile takımın direncini kırdı fenerin galibiyetine zemin hazırladı gibi yorumlar yazıyor yüreğimiz sızlıyor içimiz acıyor.

Bu şekilde davranma hocam ne olduda ligin en az gol yiyen takımı 4 gol birden yedi 1 maçta bunu kabullenemiyorum gözüme uyku girmiyor dün geceden beri. 3-2 yenilmeyi bile anlarım çünkü 2 li averajda 3-2 deplasman mağlubiyeti bile bize yarıyor ama 4-2 yi ne anlarım nede kabul ederim.

Senin hayallerinde başka takım oldugu müddetçe bizimde hayallerimizde Sivasspor için başka hocalar olacak ismi Abdullah Avcı olur Rıza Çalımbay olur ama takımına sahip çıkacak bir hoca olur, öyle bir hocaki sivası şampiyon yapacak kapasiteye sahip, onurlu karakterli bir hoca, hayalleri ile değil gerçeklerle yaşayan bir hoca....

Bülent hocam ya bizi şampiyon yapacaksın yada yapacaksın başka yolun yok. Sıkıldım artık fener maçlarından sonra yaşanan spekülasyonlardan , şampiyonluk yolunda alınan ağır yaralardan bu maçlardan önce kazanan tarafın önceden kuvvetle tahmin edilmesinden bu maçlardan sonra rakipler tarafından alay konusu olmaktan, bırak artık hocam şu başka takım sevdasını yoksa balık baştan kokar sen böyle yaparsan taraftarda başka takımları tutar takımından soğur, yeter artık hocam yeter titre ve kendine gel Rıza hocayı anla, onu örnek al Sivas'ın neferi Sivas'ın asker Bülenti ol artık....

Alper ERTÖR

sivaslıbaki
01.03.2009, 09:13
vallaha doğru Bülent hoca tepkilerden çok korkuyor sitede bir konu vardı bizi şampiyon yapmamak için ellererinden geleni yapıyorlar fener maçı satın aldı yoksa bülent hoca böyle değil haberlere bakarsan kaybetsekte bir şey olmaz yazıyor.
sana tavsiyem arada bir paragraftan başla kimse okumak istemez.

ertor58
01.03.2009, 09:20
değilmi bırak artık bu açıklamaları yenilsekte bişey olmaz bizim kredimiz var falan filan geçen sene şampiyonluğa oynarken en yakın 2 rakibimiz fb-gs maçı var maçtan önce çıkıyor bülent hoca gönlüm fenerden yana diyor ya hocam sanane onlar bizim rakibimiz üstelik o maçtan çıkacak bir beraberlik bizim en çok işimize yarayacak sonuç olacakken böyle açıklama yapıyorsun senin bu konuşmaların bu başka takım hayranlığın yiyip bitirecek bizi. benim artık bu maçtan sonra şayet bu şekilde oynamaya devam edersek ne şampiyonluğa nede kupaya inancım kalmadı kupadada fener var onada eleniriz fenere karşı oynadığımız bu futbolla fener sayemizde 25 senedir almadığı kupayı alır.

fatihgn
01.03.2009, 09:20
yazık gerçekten sivaslılara sivasspor taraftarına yazık oraya takıma destek vermek için giden taraftara yazık başka bişey demek istemiyrm..

etzel1967
01.03.2009, 09:29
eleştirilerinizde haklılık payı var, kabul ediyorum bazı yönlerini...ancak 2 sene önce küme düşen takımı 2 yıl üstüste şampiyonluğa oynatan da bülent hoca değil mi? 2-1 kazandığımız ilk maçta takımın başında bülent hoca yokmuydu? 2006-2007 sezonunda sivasta 0-0 ve istanbulda 2-2 biten maçlarda takımın başında başka biri mi vardı? o sezon fb şampiyon olmuştu ve fb ye yenilmeyen tek takım bizdik...şimdiki gibi şampiyonluğa da oynamıyordu, düşme derdimiz de yoktu buna rağmen fenere çelme takıp 4 puandan etmiştik...bu bir iş kazasıdır arkadaşım...12 haftadan beri ilk kez yenildi bu takım...kaldı ki ilk 30 dakika daha iyi olan taraf aslında bizdik...ancak öne geçer geçmez peşi sıra goller yememiz futbolcularımızın motivasyonunu bozdu...bir daha da toparlanamadı takım...elbette yenilginin tek sorumlusu malzemeci olmayacağına göre hocadır ama biraz insaflı yaklaşalım...ilk mağlubiyette yıkılacaksak şampiyonluktan söz etmeye hakkımız yok....bakın geçen hafta trabzon kendi sahasında denizli gibi dandik bir takıma hem de 2-0 yenildi...kimse ersun yanalın denizlideki parlak geçmişini kastederek maçı satmakla suçlamadı...daha ilerde 12 hafta var ve lideriz...bu telaş bu karamsarlı bu zayıflık niyeeee??? sabredin...takıma daha fazla sahip çıkın...eğer sizin teknik direktörlükten anladığınız deli danalar gibi kulübede tepinmekse o zaman yılmaz vuralı getirelim olsun bitsin...

az sabırlı olun...hemen yıkılmayın...dik durun...sivastan onlarca cihan pehlivanı çıktı...sivaslının sırtı kolay kolay yere gelmez...ALLAH yardımcımız olsun...

etzel1967
01.03.2009, 09:40
sevgili kardeşlerim...sivasın göz bebeği yiğidolar...sivas insanı çabuk parlar ama kızgınlığıda bir o kadar çabuk geçer...sivas insanı kin tutmaz...içi temizdir, cömerttir...gözü karadır, korkmaz...delikanlıdır yiğittir merttir ve misafirperverdir...cefakardır, vefalıdır...

gün takıma daha fazla sahip çıkma ve destek olma günüdür...ne olursa olsun sonuna kadar destek verelim...bugün dünden daha fazla destek olalım...sivassporun asıl sahibi sivaslıdır...

sabredin, sebat gösterin, vefa gösterin...inşallah bu sıkıntıyı birlikte aşacağız...

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ASLA BOZMAYALIM...

ŞAMPİYON SİVASSPOR..................... ......

anilolcay
01.03.2009, 09:48
ben hiç bir yoruma katılmıyorum bu takım buralara kadar geldiyse bu da bülent hocanın kendi kişiliği ve oyunvularımıza karşı olan davranışları sayesindedir...

ertor58
01.03.2009, 10:16
mesele o değil saha içinde bülent hoca klübesinden çıkmıyor sanki o dede olmuş dede bülent olmuş, fener trübünlerinden korkuğu için tepki çekmemek için en uufak bir hareket yapmıyor, hadi onu geçtim maçta berbat bir hakem vardı sivas bir yandanda bu kötü hakem sayesinde yenildi ama maçtan sonra çıkıp ne bülent ne yöneticiler hakeme en ufak bişey söylemiyor, fenerin golü ofsayt alexe verilmeyen kırmızı kart gole giden baliliye yapılan faul faulün fenere verilmesi ben tv başında çıldırdım . maçtan sonra çıkıp bütün suç benim dersen hakem bir tek söz söylemezsen hedef şaşırtmış olursun. belliki aziz tff ve hakemler üzerinde operasyonlara başlamış. bizde buna koyun gibi sessiz tepkisiz kalıyoruz.

KIZILCAN
01.03.2009, 10:34
Bülent Hocanın sakinliğine ve tepkisizliğine ben de anlama veremedim.Mağlubiyeti baştan kabullenmiş gibi bir havası vardı.Yaptığı bu davranış Fener seyircisinin tepkisini almamak adınaysa yanılmış çünkü Rıza Hocanın geçen haftaki hırsı yüzünden ona kızdıysak da sonradan takdir ettik.Bundan sonra futbolcularımızın işi daha zor.Her maça büyük bir baskıyla çıkacaklar.Bülent Hoca çıldırsın demiyorum ama en azından kenardan müdahele etsin,taktik versin.

Akartuna58
01.03.2009, 10:43
valla PES DIYORUM BASKKA BISEY DEMIYORUM ARKADASLAR DAHA GECEN IYKI VARSAIN BÜLENT HOCA LIDERSEK SEBEBIMIZ SENSIN ASKER BÜLENT BIR MALUBIYET ALDIK ADAMI YOLLAMAYA BILE KALMAYA HAZIRSINIZ !!!!!

DESTEK YERINE NAPIOSUNUZ HEM HAKEM HATALARINDAN BAHSEDIYORSUNUZ SYLLANIN ELLE ONYAIGI POZISYONDA PENALTI ES ES DE ALDIGIMIZ GALIBIYETDE HAKEM HATASI VAR ARTIK DESTEK VERIN YA !!!!:mad::mad::mad:

LosTie58
01.03.2009, 10:45
eleştirilerinizde haklılık payı var, kabul ediyorum bazı yönlerini...ancak 2 sene önce küme düşen takımı 2 yıl üstüste şampiyonluğa oynatan da bülent hoca değil mi?

Ne küme düşmesi ya.Sivas 4 yıldır Süper Lig'de.İlk yıl 8.,2. yıl ise 7. bitirdi ligi.Sivas Süper Lige çıktıktan sonra küme düşmemeye oynamadıki hiç.

GokhanTurna
01.03.2009, 10:45
Bi yenilgi benim için fazla kayıp değildir. Her zaman kazancağız diye bişey yok. Tabi bu maçta Bülent hoca baya bi hatalıydı hele oyuncu değişikleri. Ama ben takımıma sonuna kadar güveniyorum buraya kadar getirmeleri benim için çok önemli bişi helal olsun hepsine.

Yönetim,Teknik Heyet,Futbolcular,Taraftarlar ele ele şampiyonluğa uyanın artık kendinize gelin yakışmıyor sivas taraftarına

KIZILCAN
01.03.2009, 10:58
Yenmek de var yenilmek de...Ama bu maçlarda yenilmemeliyiz.
Gidelim Ankaraya,Antalyaya yenilelim sorun değil.Ama İstanbul takımları ligin sonunda yine ikili averajla bizi geçerlerse o zaman tepkimizi daha iyi anlarsınız.Geçen senenin acısını unutmuş değiliz.

badboysefaa
01.03.2009, 11:23
geçen senede aynı şeyleri söyleyenler vardı bir malubiyetten bişi olmaz falan diger takımları yenersek şampiyon olacağız falan filan...ne oldu gördünüz degilmi kaçıncı sırada bitirdik o önemsemediginiz 3 büyütülmüş takımın maçlarında yenilgileri nelere mal oldu....ayrıca burda tepkimiz bülent uygunun fenerbahçe maçlarının genelinde yaptıgı taraflı davranmasıdır yazık bu taraftara...ya ümitlendirme yada çık sahaya adam gibi taktigini ver eger bu ligde başka bi takıma sempatin varsa git onu çalıştır

ygd
01.03.2009, 11:28
Her maçta yedek kulübesi ile saha arasındaki çizginin sınırlarını zorlayan,hakemler ile bu konuda en çok kavga eden teknik direktörümüz bülent uygunun,nedense şükrü saraçoğlu stadında ki kulübeden dışarı adım atmayışını anlayamıyorum.Senin teknik patronunda o heyecan ve hırsı görmeyen topçu 3-2 den sonra tabiki maçı almak adına hiç bişi yapmaz.Bülent uygunun bugüne kadar yaptıklarına diyecek en ufak bi sözüzümüz yok ama,her yıl bu fener maçı sonrası camiyamıza yapılacak haksız eleştirilerin tek mesulüdür kendisii..İnşallah şu tepkimizi duyarda çarşambayaa kendini ve takımı toparlar..Fener tribününün tepkisinden değil,bizim tepkimizden çekinsinn artıkk...

memet24
01.03.2009, 11:32
arkadaşlar sivas ve sivassporu bu duruma getiren bülent uygundur ama dünkü maçta kulubeden çıkmaması benide biraz üzdü artı sezer birşeyler yapıp fener yöneticilerin gözüne girme çalıştı ama tütmadı.....

SempaticH
01.03.2009, 11:36
yav arkadaşlar ne oluyor sizlere şu bulunduğumuz yer bile bütün türkiyeyi yerinden oynattı siz halen nerelerdesiniz tamam hatalıydı veya hakem hatalıydı veya topçular iyi oynayamadı falan ama her takımın yenilmeside normal değilmi olabilir hataysa o hatanın neresinden dönersek o kardır bırakalım bu karamsarlığı yolumuza devam edelim ha.. sanmayınki benim de bu yenilgi sonucunda rahat uyuduğumu inanın sabaha kadar gözüme uyku girmedi o bu değildirki sivasspor işi bırakacak olmaz böyle şimdi takımımızı daha iyi desteklememiz ve moral vermemiz lazım hadi artık destek zamanı yılmadan usanmadan takımınıza sahip çıkalım teşekkürler yiğidolar

Kokomo
02.03.2009, 15:28
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !

myyiğido58
02.03.2009, 15:55
geçen eskişehir maçında rıza çalımbay adeta sivaslıları delirtmeye gelmişti ama biz onu delirterek gönderdik

BOUN
02.03.2009, 21:45
Geçtiğimiz hafta eskişehirsporu sahamızda konuk etmiş tartışmalı bir şekilde kazanmıştık. ve eses in başında hemşehrimiz Rıza Çalımbay vardı , Çalımbay pozisyonlarda hop oturup hop kalkıyor takımı için nerdeyse sahaya giriyordu bizde bir sivaslı olan Rızaya bu tepkisinden dolayı kızmıştık, birde sivaslı olacak, ne bu agresiflik ne bu tavır diye serzenişte bulunmuştuk.

Dünkü Fenerbahçe-Sivas maçını izledikten sonra ve Bülent Uygunun maçtaki tepkisizliğini , fener trübünlerinden tepki çekmemek için kulubesinden dahi çıkmamasını gördükçe Rıza hocaya hak verdim onu anladım o ekmek yediği yer için mücadele ediyordu hayallerindeki takım için yada memleketinin takımı için değil, ekmeğini kazandığı yer için, onurluca, delikanlıca mücadele ediyordu.

Biz de aynılarını dünkü maçta ve daha önceki Fener maçlarında Bülent hocamızdan beklerdik ama olmadı yine olmadı bu hayallerle yaşarsa yine olmayacak, yine bülent hoca kazandığımız anadolu maçlarından sonra çıkacak futbolun güzellikleri sahaya yansıtmak falan filan hep aynı laflar aynı sözler, taraftar bu takımdan şampiyonluk bekliyor artık , senin geçmişinde hangi takım olursa olsun bırak artık unut artık o takımı onun hayali ile yaşama onlardan tepki alırım diye takımın adına tepkisiz kalma azcık olsun rıza hoca gibi davran. ekmek yediğin yer için klubendende çık bağırda çağırda tepkilerden korkma senin arkanda 7 milyon sivaslı var.

Bizleri şampiyonluğa inandırıp sonra bizi yarı yolda koyma, bak şimdi bütün gazeteler fener sivası dağıttı , havasını indirdi, Bülent hoca ezber bozdu takımı açık oynattı oyuncu değişiklikleri ile takımın direncini kırdı fenerin galibiyetine zemin hazırladı gibi yorumlar yazıyor yüreğimiz sızlıyor içimiz acıyor.

Bu şekilde davranma hocam ne olduda ligin en az gol yiyen takımı 4 gol birden yedi 1 maçta bunu kabullenemiyorum gözüme uyku girmiyor dün geceden beri. 3-2 yenilmeyi bile anlarım çünkü 2 li averajda 3-2 deplasman mağlubiyeti bile bize yarıyor ama 4-2 yi ne anlarım nede kabul ederim.

Senin hayallerinde başka takım oldugu müddetçe bizimde hayallerimizde Sivasspor için başka hocalar olacak ismi Abdullah Avcı olur Rıza Çalımbay olur ama takımına sahip çıkacak bir hoca olur, öyle bir hocaki sivası şampiyon yapacak kapasiteye sahip, onurlu karakterli bir hoca, hayalleri ile değil gerçeklerle yaşayan bir hoca....

Bülent hocam ya bizi şampiyon yapacaksın yada yapacaksın başka yolun yok. Sıkıldım artık fener maçlarından sonra yaşanan spekülasyonlardan , şampiyonluk yolunda alınan ağır yaralardan bu maçlardan önce kazanan tarafın önceden kuvvetle tahmin edilmesinden bu maçlardan sonra rakipler tarafından alay konusu olmaktan, bırak artık hocam şu başka takım sevdasını yoksa balık baştan kokar sen böyle yaparsan taraftarda başka takımları tutar takımından soğur, yeter artık hocam yeter titre ve kendine gel Rıza hocayı anla, onu örnek al Sivas'ın neferi Sivas'ın asker Bülenti ol artık....

Alper ERTÖR

Buradan çok defalar, Sivasspor'a karşı oynanan maçlarda Sivaslı futbolcuları (İbrahim Toraman, Ümit Özat vs.) ve son Eskişehir maçında Rıza hocamızı, Sivasspor'a karşı hırs gösterdiği için eleştirenlerin mantıklarının yanlış olduğunu söylemiştik. Ne yani adamlar Sivaslı diye ekmek yedikleri tekneye ihanet mi edeceklerdi? Tabii ki çıkıp aslanlar gibi oynayacak ve Sivas başarılı olduğunda en az bizim kadar sevineceklerdi, ki yine öyledir, Sivasımızın başarısı rakip renkler için ter döken hemşerilerimizi gururlandırmaya devam edecektir.

Bülent Hoca'nın da kendisini Bülent Hoca yapan Sivassporumuz için, ekmek teknesi için, herhangi bir içten pazarlığa girmeden vargücüyle mücadele edeceğini düşünüyorum. Ve eminim ki en az Aragones'in Cumartesi günki maçta sahip olduğu heyecan ve enerjiye Bülent Hocamız da Çarşamba günki maçta aynı enerjik hareketlerle karşılık verecektir. :)

FurkaN
02.03.2009, 22:00
Bir mağlubiyetle hemen kıyametler koparılıyor. Daha ligin bitimine var ve biz hala en tepedeyiz. Rakiplerimizin birbiriyle oynayacağını da hesaba katarsak avantajlı durumdayız. Şu an için önemli olan oyunumuzu düzeltmemiz. Çünkü Galatasaray maçlarından sonra adeta bize bir haller oldu ve oynayamaz olduk. 4 maçtır rakiplerimiz açıkcası bizi eziyor. Acı ama gerçek bu!! Bülent Uygun kulübeden çıkmış veya çıkmamış bu bizi ilgilendiren kısım olmamalı. Eğer o maç başında ve devre arasında anlatmasına rağmen takım dediklerini yap(a)mıyorsa isterse çıksın kenarda kendini parçalasın o maç için takım bir daha düzelmezdi. Çünkü o iş bitmişti.

Ibrahim1983
02.03.2009, 22:25

Alper ERTÖR

O kadar cok iyi biliyorsan sana tavsiyem antrenörlük yap, insaf biraz bu günlere getiren bizi hocamiz bülent uygun bizim askerimiz hepde öyle kalacak. Hocamiz bir mac kaybetti diye onu silmek gercek sivasspor taraftarina yakismaz bu günde takimimiza sahip cikmaliyiz hocam sana güvenimiz sonsuz
HERKES KENDI ISINE BAKSIN SENDE KENDI ISINE BAK TAKIM BÖYLE DESTEKLENMEZ BÖYLE TARAFTARDA OLMAZ IYI GÜNDE KÖTÜ GÜNDEDE TAKIMINA SAHIP CIK SADECE YENDIGI ZAMAN DEGIL HER ZAMAN YANINDA OL BU TAKIM HERSEYE LAYIK ANADOLUNUN GURURU SIVASSPOR

SenSetik
02.03.2009, 22:33
kesinlikle katılmıyorum!!!!

sonuna kadar hocanın yanındayım ve ona inanıyorum...

onun Sivasspor'da daha yapacak çok işleri var...

şampiyon yapmasada bu sene b.uygun bizim hocamız olarak uzun yıllar kalmalı...

gül5858
02.03.2009, 22:37
[QUOTE=ertor58;484897]Geçtiğimiz hafta eskişehirsporu sahamızda konuk etmiş tartışmalı bir şekilde kazanmıştık. ve eses in başında hemşehrimiz Rıza Çalımbay vardı , Çalımbay pozisyonlarda hop oturup hop kalkıyor takımı için nerdeyse sahaya giriyordu bizde bir sivaslı olan Rızaya bu tepkisinden dolayı kızmıştık, birde sivaslı olacak, ne bu agresiflik ne bu tavır diye serzenişte bulunmuştuk.

YA TOPRAĞIM BU YORUMU KİMSE YAPMADI YAPAMADI SEN ÖYLE YAZDINKİ
ŞİMDİ 12 DEN VURDUN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK DİYECEK BİŞEY YOK BAŞKA BİZİM SESİMİZ İŞTE TARAFTARIN SESİ KULAK VERİN VE OKUYUN

gül5858
02.03.2009, 22:50
NEDEN BU BÜLET BEY FANATİKLİĞİ TAMAM SİVAS SPOR'DA KİMSE KALICI DEĞİL ZATEN HERKEZ KENDİ MEVKİSİNİ VE KOLTUĞUNU. DÜŞÜNÜYOR ALICAĞI PARAYI DÜŞÜNÜYOR TAMAM KAZANMAKTA VAR KAYBETMEKTE AMA BÖYLE SAÇMA DEĞİL NEDEN NETTE YAZI YAZANLARA KIZIYORSUNUZ ARKADAŞLAR HER KEZİN YAZMA HAKKI VAR KATILIRSIN KATILMAZSIN AMA KIRICI DEĞİL
TEK ÇIKARI OLMADAN S.SPOR'U DESTEKLEYEN VE SEVEN TARAFTARDIR BUNU KİMSE AKLINDAN ÇIKARMASIN VE KİM YANLIŞ YAPARSA KİM S.SPOR'UN GELECEĞİYLE OYNARSA TARAFTAR SALAK DEĞİL SAF HİÇ DEĞİL SUSKUN HİÇ DEĞİL DIŞARDAN SEYRETMEK HATALARI DAHA İYİ GÖRMEKTİR VARKİ BİR YANLIŞ ORTADA ELEŞTİRİYORUZ YANİ
BUGÜN BÜLENT HOCAYI ELEŞTİRİR YARINDA BAŞ TACI YAPARIZ BU YORUMDUR TEPKİDİR ETKİ TEPKİYİ BERABERİNDE GETİRİR
BİZDE TEPKİMİZİ KOYYORUZ BU KADAR

Besyo_cu
02.03.2009, 22:52
Hocamız hakkında olmadık şeyler söyleyen arkadaşlar Fenerin 4. golunden sonraki hocamızın halini gösteren bu fotografa iyi bakın...

http://resimzade.com/Show.html?i=2401 (http://resimzade.com/Show.html?i=2401)

etzel1967
02.03.2009, 22:53
Ne küme düşmesi ya.Sivas 4 yıldır Süper Lig'de.İlk yıl 8.,2. yıl ise 7. bitirdi ligi.Sivas Süper Lige çıktıktan sonra küme düşmemeye oynamadıki hiç.
güzel kardeşim, lafı neresinden anladın bilemiyorum ama ben sivasspor küme düşmeme mücadelesi yapıyor demedim...bülent hoca takımı devraldığında takım küme düşme hattındaydı diyorum...16. ya da 17 sıradaydı...daha sonra bülent hoca ile birlikte çıkışa geçti ve sezonu 7. sırada bitirdi...anlatabildim mi???

Ibrahim1983
02.03.2009, 23:05
Hocamız hakkında olmadık şeyler söyleyen arkadaşlar Fenerin 4. golunden sonraki hocamızın halini gösteren bu fotografa iyi bakın...

http://resimzade.com/Show.html?i=2401 (http://resimzade.com/Show.html?i=2401)

Gercek taraftar hocamizin o halinden anlar zaten baska söze gerek yok
Hocamiza güvenimiz sonsuz biz her zaman onun yanindayiz bu yerlere onun yüreginle cesaretiyle geldik

gül5858
02.03.2009, 23:14
YA İYİ OKUYUN KİMSENİN KAFASINI KIRMADIK Kİ OKUMADAN YORUM YAPIYORSUNUZ BUGÜN ELEŞTİRİR YARIN BAŞTACI EDERİZ DEDİK NE BU HIRS BU CELAL BU SİTEDE HERKEZ AYNI GÖRÜŞTE OLACAK DEĞİL ZATEN
İNSANLAR NASIL DÜŞÜNÜRSE ÖYLE YAŞAR BİZDE NASIL GÖRDÜYSEK ÖYLE YAZIYOZ
ÇÖPLERİ HALININ ALTINA SÜPÜRMEK İSTEMİYORUZ NEYSE SORUN ONU YAZIYORUZ
BÜLENT HOCAYI TABİKİ SEVİYORUZ İNSAN SEVDİĞİNİ ELEŞTİREMEZMİ YAAAAAAAAAA

Ibrahim1983
02.03.2009, 23:21
YA İYİ OKUYUN KİMSENİN KAFASINI KIRMADIK Kİ OKUMADAN YORUM YAPIYORSUNUZ BUGÜN ELEŞTİRİR YARIN BAŞTACI EDERİZ DEDİK NE BU HIRS BU CELAL BU SİTEDE HERKEZ AYNI GÖRÜŞTE OLACAK DEĞİL ZATEN
İNSANLAR NASIL DÜŞÜNÜRSE ÖYLE YAŞAR BİZDE NASIL GÖRDÜYSEK ÖYLE YAZIYOZ
ÇÖPLERİ HALININ ALTINA SÜPÜRMEK İSTEMİYORUZ NEYSE SORUN ONU YAZIYORUZ
BÜLENT HOCAYI TABİKİ SEVİYORUZ İNSAN SEVDİĞİNİ ELEŞTİREMEZMİ YAAAAAAAAAA

HERKES BURDA ISTEDIGINI YAZABILIR HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ YIGIDI ÖLDÜR HADDINI YEME

karahisarli
02.03.2009, 23:35
su hocayla ugrasmayi birakin artik

konartr58
02.03.2009, 23:41

Alper ERTÖR
BEN DE BU YAZIYA AYNEN KATILIYORUM.OLMUYOR OLMUYOR.OLMUYOR.SİVAS BU ŞEKİLDE GÖRÜLEYİ HAK ETMİYOR.BÜYÜK TAKIMSA GS DE BÜYÜK TAKIM DI BJK DA.FENERE GELİNCE Mİ KÜÇÜKLEŞİYORUZ.BUNUN DOĞRU BİR CEVABI OLMALI.TAKIMIN ÜZERİNDEKİ BASKI BÖYLE ALINMAZ.NERDE KALDI İKİNCİ YARIDAKİ BİLGİSAYARLI TAKIM İZLEMELER.HANGİSİ DOĞRU HANGİSİ YALAN.

pover58
03.03.2009, 00:05
her işi bitirdik şimdi hocayımı eleştiriyoruz buralara başka hoca ilemi geldik.lütfen beyler biz kimiz fb ye yenildik diye hocayı eleştiriyoruz.başkanımız var geregini yapar.kendimizi devaynasında görmüyelim lütfen.elbet çok üzüldük ama adamların olmak yada olmamak maçıydı varını yogunu ortaya koyup kazandılar.biz onlar kadar istemedik,defansımızla övünürken defansımız çok açıklar verdi haddimizi biraz aştık bu çıktı ortaya.bundan gerekli dersler alınacak kupada galibiyete biz daha yakınız.unutmayın ne kadar kötü olursa olsun sonuçta karşımızdaki takım fener bahçe.

karahisarli
03.03.2009, 00:14

bülen hoca takimin basina gecmede slovak hoca vardi ve en alt siralardaydik yanilmiyorsam 15. falandik ve ligden düsmeye oynuyorduk o hoca kovuldu ve yerine bülen hoca geldi bizde bu günlere geldik

Dark Force
03.03.2009, 02:17
Altı üstü bir yenilgi sizin lafınıza bakılırsa sivastada yenerdi fener bizi..bırakın boş konuşmayı kötü oynadık kaybettik...

blacksky
03.03.2009, 03:16
Art niyet oldugunu kimse soyleyemez.. bulent hoca' nin emeklerine cok buyuk nankorluk etmis oluruz. Ama belki saracoglundaki fb maclarinda duygusalligi profesyonelligini biraz asiyor olabilir... beni uzen fb' lilerin hala "bizim sayemizde buralara geldiniz", "baskaniniz bizden, hocaniz bizden" vs.. demeleri.. o kadar kibirliler ki, onlarin stadinda daha hirsli bir hoca ve takim gormeyi ben de isterdim.

BOUN
03.03.2009, 20:04
Sevgili Bülent Hocamızın tavırları dışarıdan nasıl gözüküyor diye merak ederseniz, aşağıya alıntıladığım yazıyı muhakkak okuyun. Bülent Hocam biz seni çok seviyoruz ancak sen bizi bazı hareketlerinle yaralamaya üzmeye devam ediyorsun. Bak el oğlu ne diyor:

BİR HESAP VE BÜLENT UYGUN!

Bülent Uygun muradına ne zaman erecek?

Bülent Uygun’un Sivasspor’daki başarısını inkar etmek mümkün değil. Yıllardır aynı telden çalan Türkcell Süperlig’ine bir renk geldiyse, bu Sivasspor’un, Başkan Mecnun Otyakmaz’ın ve Teknik Direktör Bülent Uygun’un eseridir. Sivasspor, hem sportif başarıyı yakaladı hemde Türk futbolseverlerin sempatisini kazandı. Bu sempatiyi ciddi şekilde tehlikeye sokan biri isim var, o da maalesef yine Bülent Uygun’dur. Başarışı, onun iddialı konuşması için yeterli bir sebeptir, ancak saygı sınırlarını aşmamak da Uygun’un dikkat etmesi bir konudur.

Bir röportajında aynen şu ifadeleri kullanmıştır; "Bizim ülkemizde herkes futbolu çok biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz“.

Bu cevaba yol açan soru da Sivasspor’un gelecek yıl nasıl bir kadro çalışması yapacağı yönündeydi! Ne kadar alakalı değil mi? Uygun’un, Fenerbahçe’den 6 gol yiyen Galatasaray’a ve Liverpool’dan 8 gol yiyen Beşiktaş’a laf atması, ortada. Peki bundaki amaç nedir? O da belli. Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek.

Bülent Korkmaz’in, Galatasaray’ın başına geçmesiyle, hedefine varmıştır. Bülent Uygun da bu gelişmeden sonra Fenerbahçe’ye gitmek için zemin hazırlamak için girişimde bulunmak istemiş olacak ki, böyle bir açıklama yaptı. Sivasspor’un başındayken böyle bir açıklama yapan Uygun’un, birgün gerçekten Fenerbahçe’nin başına geçtiği taktirde nasıl söylemlerde bulunacağını çok merak ediyorum açıkçası. Bülent Uygun unutmamalı ki, hal ve hareketleri ile örnek aldığı Türk futbolunun önemli isimleri, bazen hatalı çıkışlar yapsa da, rakiplerine her zaman saygılı olmuştur.

Bülent Uygun saygılı olmayı öğrenmeden, Fenerbahçe’de görev alacağını da hayal etmemelidir. Gerçek Sivasspor’lu Bülent Uygun’u özledik, haberi olsun.

Fatih Demireli/HT Spor

http://www.htspor.com/spor-yazilari/10088-yazar-BIR_HESAP_VE_BULENT_UYGUN_.asp x

BOUN
03.03.2009, 20:10
Bülent Hoca için iki seçenek vardır:

Birincisi ya bu başarıyla yetinip, fenere gidecek ve sıradanlaşacak, yani Mustafa Denizli, Ziya Doğan vs vs gibi olacak, takım takım gezecek.

İkincisi uzun vadeli planlar yapıp, uzun vadeli yatırımlar yapıp Türkiye'nin ve Sivas'ın Alex Ferguson'u olacak. Sivassporumuz yakın geçmişindeki gelişim grafiğiyle ve sevgili Başkanımızla Türkiye'nin Manchester United'ı olacağını kanıtlamıştır ve bu yolda koşar adım ilerlemektedir. Bülent Hoca ise şu an için Alex Ferguson koltuğuna en yakışan isim görünümündedir.

Seçim kendisinin, ya Mustafa Denizli olursun, ya Alex Ferguson!

effenberg
03.03.2009, 20:23

Alper ERTÖR

Alper Kardesim gercekten harika bir analiz yapmisin eklenecek ne olabilirki???

şükrü çitil
03.03.2009, 20:51
bülent hoca sizlere güveniyoruz siz bizleri buralara kadar getirdim sesimizi dünyaya duyurdum teşekür ederim durmak yok 10 milyon sivaslı seninle gurur duyuyor şanlı yigidom sen cok yaşa.........

özyiğido
03.03.2009, 21:23
O GÜN STATDAYDIM SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK AMA ŞUNU ANLADIM BİR DAHA ASLA BU YÖNETİM VE TEKNİK HEYETLE ASLA FB MAÇINA GİTMEM ADAMLAR KENDİLLERİNİN RAHATLIĞI İÇİN TARAFTARINI SATMIŞTIR RESMEN KÜFÜR EL KOL HAREKETLERİ REZİL OLDUK.BÜLENT HOCA BİR DAHAKİ MAÇA AZ GOLLÜ ANLAŞIN BARİ.

BOUN
04.03.2009, 22:29
Bugünki maçla birlikte tescillenen bazı gerçekler var. İçten pazarlık yapanları, kendi geleceğini Sivasspor'un bugününe tercih edenleri Allah'a havale ediyorum.

Civciv, kuş, börtü böcek sürüsü bu kibar, beyefendi, pozlarınızdan çok etkilendi. Artık sizi büyük bir kampanya ve karşılama töreniyle, omuzlarında kulübelerine taşıyacaklar...

kadir20
04.03.2009, 23:10
arkadalar hep galip gelcez diye bi kural yok!cimbom maclarindan sonra kabul edelimki takimimiz iyi top oynamadi ama öyle yada böyle eskisehiri yendik bursadan da puan aldik,bu yenilgiden ders alip futbolcularin ayaklarinin yere basmasi gerektigi anlasildi bülent hocada ayni sekilde!

Bülent hocayi elestirirken sunuda iyi düsünün,Bülent Uygun degilde baska bi teknik adam takimin basinda olsaydi sampiyonluga oynayan bi takimimiz olmazdi,liderlige bizi o cikardi!Fener maclarinda tepkisiz diye bilirsin elestirebilirsin ama yigidi öldür hakkini ver!yaptigi isleride görmemezlikten gelmek nankörlük olur.

fatihtuztas
04.03.2009, 23:20
hiç bir yorum doğru değil bizi buralara kadar getiren bülent hoca ve mecnun başkandır.biz onları bir maç için değil ömür boyu sevdik.başka bir hoca bize bu sevinçleri yaşatabilir miydi?ismail kartal yaşattı ama o da fener kökenliydi.bunu unutmayın fener ve sivasspor özellikle de yöneticiler dosttur.

TS58
05.03.2009, 08:24
BİRAZ DA SUÇ BİZDE

TAKIMIN ARKASINDA TARAFTAR YOK.

HERKES BİR YERLERE DAĞILMIŞ.

alperenfatih58
05.03.2009, 08:52
arkadaşım bu yazına katılıyorum.ordan o takımdan buralara gelmiş olabilir bülent hoca.ama ekmek yediği bu takıma sivas halkına ve seyircisine karşı diğer maçlarda olduğu gibi kanının hızlı akmasını beklerdim.aklıma şu geliyor herkesin bir hedefi olabilir ama bu şekilde fenere alt yapı yapması yanlıştı..

alperenfatih58
05.03.2009, 09:06
arkadaşım bu yazına katılıyorum.ordan o takımdan buralara gelmiş olabilir bülent hoca.ama ekmek yediği bu takıma sivas halkına ve seyircisine karşı diğer maçlarda olduğu gibi kanının hızlı akmasını beklerdim.aklıma şu geliyor herkesin bir hedefi olabilir ama bu şekilde fenere alt yapı yapması yanlıştı..

sivaslimete
05.03.2009, 10:19
ertor isimli kardesim ize ve ona tessekkür edenlere yaziklar olsun diyorum baska birsey demiyorum

TS58
07.03.2009, 22:14
BÜLENT UYGUN FB'Lİ
RIZA ÇALIMBAY BJK'Lİ
SAMET AYBABA BJK'Lİ
FATİH TERİM GS'Lİ
GİRAY BULAK TRABZONSPOR'LU

BU BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER

subasi29
07.03.2009, 22:17
hiic essektentenn deve olurmu rizza hocada ayni cerceve iste

effenberg
09.03.2009, 16:47
BÜLENT UYGUN FB'Lİ
RIZA ÇALIMBAY BJK'Lİ
SAMET AYBABA BJK'Lİ
FATİH TERİM GS'Lİ
GİRAY BULAK TRABZONSPOR'LU

BU BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER

Ama Ortada bir gercek var bunlar calistirdiklari takimlarda takim kimliklerini her zaman unutmus kisilerdir.
Örnegin bu hafta Giray Bulak(Konyaspor)
F.Terimde Ankaragücündeken GS yi kupadan elemisti yanilmiyorsam.
Ama bizim Bülent Uygun tek bu sezon ilk macda Feneri yendi. Zaten O zamanlar Feneri herkes yeniyordu Hacatepe dahil.:D