Orijinalini görmek için tıklayınız : Sen niye sustun Bülent hocam?

SivasSpor.Com
03.03.2009, 08:58
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Benim bu İstanbul takımlarına neden alerji olduğumu Fener-Sivas maçından sonra yapılan yorumlar sonrasında sanırım daha iyi anlamışınızdır. Bunların yüzünden maçın teknik analizine giremiyorum.
Maçtan sonra ”Sylla’nın eline değen topa penaltı diyen çıkar mı acaba?” diye düşünürken, neredeyse bu pozisyona ”penaltı” demeyen kalmadı. Pes doğrusu.Gelişmiş ülkelerin hiç birisinde bu pozisyon tartışmaya bile açılmaz.Ama bizim Türkiye’de açılıyor,tartışılıyor,dahada ileri giderek ”Penaltı” bile deniyor.
Gelin beyin jimnastiği yapalım ve pozisyonları tersine düşünelim. Yani Mehmet Yıldız’ın Alex’e o sert haraketi yaptığını, Sedat’ın da kaleci Petkoviç’e geri pası verdiğini,Sivas’ın attığı ilk gol önceside tam 84 cm. ofsayt olduğunu ve maçıda Sivasspor’un kazandığını düşünelim. O zaman neler söylenir, neler yazılır dı? Ahmet Çakar ve Metin Tokat gibi sözüm ona eski hakemler Sylla’nın pozisyona ”penaltı” derken, Erman Toroğlu ” hayır canım ne alakası var” dedi. İyi ki,Türk futbolu bu hakemlerden kurtulmuş,yoksa halimiz perişan olurmuş.
Aslında bu pozisyona penaltı diyen adamla futbolu tartışmayacaksınız bile. Maçtan sonraki yazımdada ifade ettiğim gibi,kesinlikle bu maçı Fener’e veren birinci unsur hakemdir.
Zira, Sivasspor 1-0 öne geçti ve hemen arkasındanda gol yedi. Bu yediği gol öncesi Semih’in pozisyonu tam 84 cm. ofsayttı. Eğer gol olmasa Sivasspor’un direnci artacak, Fener taraftarı yanında getirdiği beyaz mendilleri çıkaracak ve takımının aleyhine dönecekti. Ama hakemler sayesinde hiç birisi olmadı.
Gelelim Bülent hocanın yanlışlarına.
Ben şunu oynatsaydı,b unu oynatmasaydı, neden yedek kulübesinden dışarı çıkmadı filan demeyeceğim. Benim asıl söylemek istediğim konu, Bülent hocanın bu hakem yanlışlarını maç sonunda dile getirmemesi. Oysa Bülent hoca, daha masum ve az hakem hatalarının olduğu maçların sonrasında hakemleri en ağır dille eleştirip Sivasspor’un hakkını aramıştı. Aynı Bülent hoca, bu kadar bariz hakem hatalarının olduğu maç sonrası hakemle ilgili ”çıt” çıkarmadı. Niye hocam?
Ben bu işin içinde başka hesaplar olduğunu düşünmüyorum. Hatta böyle düşünenlerinda yanlış düşündüğünü söylüyorum. Ama hangi takım alehine bu kadar çok ve bariz hakem hatası olsa, hocası mutlaka bir çift sitem ederdi.

ZALIM_58
03.03.2009, 09:10
SAYIN HOCAM ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞİN AMA BEN YİNE SÖYLÜYORUM BÜLENT HOCANIN İÇİNDEKİ FENER IŞIGI SÖNMEDİGİ SÜRECE BUNLAR BAŞIMIZA GELECEKTİR

SenSetik
03.03.2009, 09:14
hakem hataları için çıt çıkarmamasını eleştiriyorsunuz da sayın Abdullah Yiğit aynı hatalar zaman zaman lehimize de olmaktadır...bari bir spor yazarı olarak siz bunu yapmayın da şu kritik günlerde takımı ateşleyecek onlara sahip çıkacak yazılar yazın...

ayrıca Bülent hoca gereken cevapları gayet zamanında ve doğru bir üslupla vermektedir...siz başka şekilde bakıyorsunuzki olaylara demekki göremiyorsunuz...

orkun85
03.03.2009, 09:16
bulent uygun sivasin hocaligindan cok fenerin hocaligini dusundugu icin boyle sonuclar aliyoruz kaldiki feneri yonetemez zaten bu hatalarla...olan sadece sivasspora oluyor...

SenSetik
03.03.2009, 09:18
bulent uygun sivasin hocaligindan cok fenerin hocaligini dusundugu icin boyle sonuclar aliyoruz kaldiki feneri sittin sene yonetemez zaten bu hatalarla...olan sadece sivasspora oluyor...

fenerin hocası olurmu bilmem ama sizin gibilerin yüzünden o da bu memleketten kaçarsa şaşırmam...

hayalinizden göremeyeceğiniz şeyleri size yaşatan adama yaptığınız şeylere bakınca ben onun yerinde olsam sezon sonu bırakır giderdim...

Del Piero
03.03.2009, 09:21
fenerin hocası olurmu bilmem ama sizin gibilerin yüzünden o da bu memleketten kaçarsa şaşırmam...

hayalinizden göremeyeceğiniz şeyleri size yaşatan adama yaptığınız şeylere bakınca ben onun yerinde olsam sezon sonu bırakır giderdim...

aynen katılıyorum abi sana ....

+++++++++++++++++++ imzaaaa

BekirBayrak
03.03.2009, 09:38

Çok güzel ifade etmissin kardeşim teşekkür ederim

orkun85
03.03.2009, 09:46

Takimimizin basarisini sadece bulent uyguna mal etmek herhalde cok absurd birsey olsa gerek, arkasinda kapi gibi duran bir yonetim olan her istedigi oyuncuyu alan bir hocadan bahsediyoruz hangi anadolu klubu bunu yapiyor?...Ayrica bu buyuk maclardaki oyunu okuyamama durumu, sivassporu calistirirken fenere kaybetsek bisey kaybetmemis olcaz demesi sovmenlikten oteye gitmiyor bence, kaldi ki ekibinde bulunan esat hoca muthis antremanlar yaptiran bir adam sivasspora...Yani, kisacasi tum basariyi bulent uyguna mal edenleri esefle kiniyorum...ayiptir...

S1vasLee
03.03.2009, 09:50
Bülent hocamızında suçu yok şu medya yok mu her işi karıstıran medya....

yener_sahin
03.03.2009, 11:07
''Her pozisyonu faul mü değil mi diye tartışırsak futbol oynayamayız''

Bület UYGUN

Eskişehir maçında çıkacak bunu söyleyecek hocamız ve siz hakem hakkında konuşmasını isteyeceksiniz.Abdullah abi yazılarını çok yakından takib ediyorum.Bİlirsin Bülent hoca basın sözcümüzden daha çok demeç veriyor.Sanırım artık bundan da usandı o güzel takımının ütüsü bozulmasın diye klubeden dışarı çıkmadı.En güzel açıklaması bütün suç benim açıklamasıydı.Hocam bir kez daha söylüyorum.Fb senin yumuşak yanın.Tamam git fb ye paranı kariyerini düşün git.Ama ALLAH AŞKINA GİDENE KADAR SİVASSPORU TUT..

yigidolar06
03.03.2009, 11:35
SAYIN HOCAM ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞİN AMA BEN YİNE SÖYLÜYORUM BÜLENT HOCANIN İÇİNDEKİ FENER IŞIGI SÖNMEDİGİ SÜRECE BUNLAR BAŞIMIZA GELECEKTİRevet içimizdeki fener aşkı olduğu sürece bu fener maçları malesef sorun olacağa benziyor

omer58
03.03.2009, 12:54
bülent uygun'un sivasspor a emeği çoktur bunu kimse inkar edemez klubü nerelerden nerelere getirdi herkes gördü ama bu bülent hocayı eleştiremeyiz anlamına gelmez o yüzden övülecek yanlarının yanısıra eleştirilecek yanlarını söyleyim ;
.Sürekli medyada demeç veriyor bir gün beyaz şov bir gün bilmem ne şov . artık öle bi noktaya getiriyoki bülent uygun ismi sivasspor isminin önüne geçirecek nerde ise. bu taraflı tarafsız tüm sporsever lere çok antipatik geliyor
Sivasspor sempatisini tırpanlıyor özelikle verdiği demeçler en son verdiği 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz vs açıklamalr bjk gs den tepki geliyo ve bize karsı kin besliyolar.haaa bu arada sempati duyduğu fb lilerin çoğu da sevmiyor bülent hocayı
Gelellim fb sempatisine daha sezonun başı ''bu sene fb sampiyon olur diyor'' dakika 1 gol 1 sen hangi takımın başındasın allah aşkna çemişgezekspor mu.aklı sıra fb trübünlerine oynuyor
Geçen gün fb maçını izliyoruz bülent hoca öle bi sistem le çıkmış ki çizgi defans sen git eskişehir maçında çakılı defans oyna gel şaraçoğlunda çizgi defans .aklı sıra ''dede''yi bu sistemle mat edecekti ve fb yönetimine göz kırpacaktı ama tutmadı rezil olduk.(bu rezilliği yaşadığımız ilk fener maçı değil bazen bjk gs maçlarıda dahil buna)
Gelelim en ağrıma giden konuya alex sedat a öle bi daldı ki içim sızladı ama bülent uygun fb nin antipatisini kazanmayım diye yerinden oynamadı nerdeyse .normalde başka maçta olacak gerek o an gerek maç sonu hakem e demediğini bırakmaz
eleştirilerimde lütfen elma ile armutu birbirine karıstırmayın ne demek istedğim belli .Benim için en önemli faktör sivasspor dur .sizin içinde öle ise zaten bana hak vereceksiniz

YiğidoGençlik
03.03.2009, 13:41
Bülent Hocamıza sonzuz güvenimiz var ama Sivasımızın golünden sonra neden sevinmedi bi anlam vermedim

konartr58
03.03.2009, 14:39
Takimimizin basarisini sadece bulent uyguna mal etmek herhalde cok absurd birsey olsa gerek, arkasinda kapi gibi duran bir yonetim olan her istedigi oyuncuyu alan bir hocadan bahsediyoruz hangi anadolu klubu bunu yapiyor?...Ayrica bu buyuk maclardaki oyunu okuyamama durumu, sivassporu calistirirken fenere kaybetsek bisey kaybetmemis olcaz demesi sovmenlikten oteye gitmiyor bence, kaldi ki ekibinde bulunan esat hoca muthis antremanlar yaptiran bir adam sivasspora...Yani, kisacasi tum basariyi bulent uyguna mal edenleri esefle kiniyorum...ayiptir...orkun58
*Eskişehir maçında çıkacak bunu söyleyecek hocamız ve siz hakem hakkında konuşmasını isteyeceksiniz.Abdullah abi yazılarını çok yakından takib ediyorum.Bİlirsin Bülent hoca basın sözcümüzden daha çok demeç veriyor.Sanırım artık bundan da usandı o güzel takımının ütüsü bozulmasın diye klubeden dışarı çıkmadı.En güzel açıklaması bütün suç benim açıklamasıydı.Hocam bir kez daha söylüyorum.Fb senin yumuşak yanın.Tamam git fb ye paranı kariyerini düşün git.Ama ALLAH AŞKINA GİDENE KADAR SİVASSPORU TUT..
BU SÖZLERE AYNEN KATILIYORUM...
KİMSE DE SİVASSPORDAN BÜYÜK DEĞİL.BÖYLE BİLİNSİN.SİVASI BÜYÜTEN BÜYÜYOR O DA ÇOK İYİ BİLİNSİN

konartr58
03.03.2009, 14:42
bülent uygun'un sivasspor a emeği çoktur bunu kimse inkar edemez klubü nerelerden nerelere getirdi herkes gördü ama bu bülent hocayı eleştiremeyiz anlamına gelmez o yüzden övülecek yanlarının yanısıra eleştirilecek yanlarını söyleyim ;
.Sürekli medyada demeç veriyor bir gün beyaz şov bir gün bilmem ne şov . artık öle bi noktaya getiriyoki bülent uygun ismi sivasspor isminin önüne geçirecek nerde ise. bu taraflı tarafsız tüm sporsever lere çok antipatik geliyor
Sivasspor sempatisini tırpanlıyor özelikle verdiği demeçler en son verdiği 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz vs açıklamalr bjk gs den tepki geliyo ve bize karsı kin besliyolar.haaa bu arada sempati duyduğu fb lilerin çoğu da sevmiyor bülent hocayı
Gelellim fb sempatisine daha sezonun başı ''bu sene fb sampiyon olur diyor'' dakika 1 gol 1 sen hangi takımın başındasın allah aşkna çemişgezekspor mu.aklı sıra fb trübünlerine oynuyor
Geçen gün fb maçını izliyoruz bülent hoca öle bi sistem le çıkmış ki çizgi defans sen git eskişehir maçında çakılı defans oyna gel şaraçoğlunda çizgi defans .aklı sıra ''dede''yi bu sistemle mat edecekti ve fb yönetimine göz kırpacaktı ama tutmadı rezil olduk.(bu rezilliği yaşadığımız ilk fener maçı değil bazen bjk gs maçlarıda dahil buna)
Gelelim en ağrıma giden konuya alex sedat a öle bi daldı ki içim sızladı ama bülent uygun fb nin antipatisini kazanmayım diye yerinden oynamadı nerdeyse .normalde başka maçta olacak gerek o an gerek maç sonu hakem e demediğini bırakmaz
eleştirilerimde lütfen elma ile armutu birbirine karıstırmayın ne demek istedğim belli .Benim için en önemli faktör sivasspor dur .sizin içinde öle ise zaten bana hak vereceksinizCRZZZY22
BU YAZIYA DA NOKTASINA KADAR KATILIYORUM.KİMSE SİVASI BİRŞEYDEN ANLAMAZ SANMASIN.DEVMESİNİ DE BİLİR....

belalı_yiğido58
03.03.2009, 14:55
bülent hocaya suç atmamak lazım....topu oynayan futbolcular....bir çare arancaksa oda içimizdeki fenerlileri atmak olucak...........

merkez_emre
03.03.2009, 20:10

kısmen ben "orkun 85 " gorusune katılıyorum fenerı calısdırır calısdırmaz o benı alakadar etmez ama bır kac kısıden duyduguma gore macdan sonra" en buyuk hayalım fenerı calısdırmak" dıyorsa bunu da fb macından sora yapıyorsa kusra bakmasın ben sıvassporlu olmasam bulent hoca macı verdı derim...

dogruya dogru yanlısa yanlıs yerı geldıgınde bulent hocayı savunuyorsam yerı geldıgınde de elestırrım...

B.DUMANLI
03.03.2009, 21:25
Sükut altindir sözünü nedense unutuyor Bülent hocamiz.Bazen öyle demecler veriyorki basina bu demeclere inanasim gelmiyor.Bu yil sampiyonlugu kaptirirsak,kupadada saf disi kalirsak gecen yilki gibi gönüllerin sultani olarakda anilmiyacagiz.Medyada onu ciddiye almiyacak.Gelecekde FB´de teknik direktör olarak calisma arzularina gelince ;büyük kulüpler kimleri harcamadilarki bunu kendisi cok daha iyi bilir.Bizim ülkemizde yabanci teknik direktörlere gösterilen müsamaha nedense Türk teknik direktörlere gösterilmiyor.

gül5858
03.03.2009, 21:40
Ben şunu oynatsaydı,b unu oynatmasaydı, neden yedek kulübesinden dışarı çıkmadı filan demeyeceğim. Benim asıl söylemek istediğim konu, Bülent hocanın bu hakem yanlışlarını maç sonunda dile getirmemesi. Oysa Bülent hoca, daha masum ve az hakem hatalarının olduğu maçların sonrasında hakemleri en ağır dille eleştirip Sivasspor’un hakkını aramıştı. Aynı Bülent hoca, bu kadar bariz hakem hatalarının olduğu maç sonrası hakemle ilgili ”çıt” çıkarmadı. Niye hocam?
Ben bu işin içinde başka hesaplar olduğunu düşünmüyorum. Hatta böyle düşünenlerinda yanlış düşündüğünü söylüyorum. Ama hangi takım alehine bu kadar çok ve bariz hakem hatası olsa, hocası mutlaka bir çift sitem ederdi.

ŞİMDİ ELEŞTİRSEK KAFAMIZA TAŞ DEĞECEK MALUM HOCA FANATİKLERİ VAR SİTEDE BİR UCUDA FENERLİ TARAFTARLAR VAR SİTEDE BU YAZIYI GERÇEK YİĞİDO TARAFTARI OKUYUP YAZSIN CEVABINI
AYRICA BİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN :confused:

gül5858
03.03.2009, 21:42

ŞİMDİ ELEŞTİRSEK KAFAMIZA TAŞ DEĞECEK MALUM HOCA FANATİKLERİ VAR SİTEDE BİR UCUDA FENERLİ TARAFTARLAR VAR SİTEDE BU YAZIYI GERÇEK YİĞİDO TARAFTARI OKUYUP YAZSIN CEVABINI
AYRICA BİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN :confused::confused::confused: :confused:

muhsin koçak
03.03.2009, 21:44
Kimi getirirsen getir hoca olarak;mevcut sistem içerisinde en az Bülent hoca kadar başarılı olur.Ben bunu bilir buna inanırım,ayrıca hiç bir hoca bu kadar İstanbul takımının yalakalığını yapmaz ve o takım için kendi takımının başarısından vazgeçmez.

sivassporummm58
03.03.2009, 22:06
Bülent hocamız bize tüm anadolunun kulüplerinin bile hayalinde görmediği başarılar yaşattı ve sezon sonunda belki de şampiyon olacaz bu başarı kat kat artacak.
Ancak Bülent hoca bazı konularda yanlış yapıyor.
Geçen sezon son maçlarda bizim dahi şampiyonluk iddiamız sürerken "Fenerbahçenin şampiyon olmasını istiyorum" sözü hala aklımdan silinmiş değil.Tamam fenerbahçeli olabilirsin fenerin şampiyon olmasını da isteyebilirsin ancak bunu bu şekilde zaman ve şartlar gözetmeden kamuoyuna açıklarsan bu etik olarak hiç ama hiç doğru olmaz.

Bunun gibi çok örnek var karşımızda.Diyeceksiniz ki siz ne istiyorsunuz.
Biz sivassporlular olarak şunu istiyoruz kardeşim.Maç öncesinde veya sonrasında sivassporumuz dışında kendi yöentimimizden teknik heyetimizden veya futbolcumuzdan başka takım lehinde bir demeç istemiyoruz.Sivassporumuzda görev yapan kişi sadece ve sadece sivassporumuza motive olmalıdır başka şeylere değil.

Ayrıca tüm bu başarıların kazanılmasında mecnun başkan olmak üzere yönetimimizin büyük bir pay sahibi var bunu da kimse unutmasın.

Son olarak şunu söyleyeceğim.Bülent hoca bu tür davranışlar içerisinde olduğu müddetçe bu sivassporumuza çok ağır bir zarar verecektir ve vermektedir de.Başkaları sivassporu fenerin bir yaması olarak görmeye devam edecektir.Biz başkalarının pilot takımı değiliz arkadaşlar biz sivassporuz.Böyle başarı gelecekse sivasspor olarak küme düşelim ondan iyidir.Saygılarımla...

konartr58
03.03.2009, 22:08
SİVASSPOR YA BİRİNCİ OLACAK YA DA BEŞİNCİ.LİGDE İŞLER ARTIK BU ŞEKİLE GİRDİ.

ademgoze
03.03.2009, 22:10
bülent hocam yarın bir patlama yapmamız lazım ders çıkardık artık fb den avantajlı skor çıkarıp çok güzel bir konuşma yapman lazım sana susnak yakışmıyor

üçyıldız58
03.03.2009, 22:32
hocam seni seviyoruzz bize kazandırdığın büyük başarılar var ama devekuşu gibi kafamızı kuma sokarak bir yerlerimiz açıkken saklandık diyemeyizz
1) fenerbahçe senin en hassas noktan sivassporu çalıştııryorsun ama fenerbahçeyle yatıp fenerbahçeyle kalkıyorsun sanki sivassporu fenerbahçeye gitmek için bir basamak olarak kullandığın alenen gözüküyor ama bunu bir tek sen görmüyorsun eğer sivasspora kendini versen tarih yazacaksın bununda farkında değilsin
2)hocam biz seni hep kulubede oyuna an be an müdahele ederken gördük hep yaptığın uyarılarla birçok maçı çevirdiğini gördük ama ne hikmetse fenerbahçe maçında sanki sivassporun hocası değilde sıradan bir taraftar gibi maçı izledin bunun sebebi fenerbahçe taraftarının tepkisini çekmemek içinmi
3)hocam sahaya çıktığın sistem yanlıştıı her zamanki gibi geriye yaslanıp bulacağın bir iki pozisyonda hızlı adamlarınlaa işi bitirebilirdin belki yenilmezdik berabere biterdi belkide farklı değilde az farklı yenilirdik ama ne olursa olsun ben senin taktiğini şöyle gördüm açık futbol göze hoş gelen futbol saha markajı adam markajı fenerbahçenin üstüne gitmek fenerbahçeyi bitirmek aragonesi göndermek fenerbahçenin hocası bülent uygundur dedirtmek ama olmadı hocam futbolcuların futbolcuların ne alan savunması yaptı nede adam adama markaj seçtiğin açık futbol sayesinde fark yedik kendinide rezil ettin bizide ama şu anlaşıldı daha fenerbahçeye gitmen çok erken
4)hocam kayseri spor karşısında furkan onura sert girince ortalığı birbirine kattın tolunayı topa tuttunn furkan yerli oyuncu kayseri küçük kulupde diyemi yaptın yoksa alex vede fenerbahçe büyük kulup açıklama yaparsam tepki çekerim diyemi fenerbahçenin sert futboluna çirşef futbolcularına karşılık açıklama yapmadın
5)hocam seni hep hakem hatalarıyla yenildiğimiz maçlarda sözünü kimseden esirgemeyen yiğit delikanlı hocamız olarak gördük herkes öylede tanıdı peki neden fenerbahçe maçında üç puanımızı gasp eden hakem için bu çok önemli maç için bir yorum yapmadın fenerin bir golü ofsayt alex kırmızı kart kupada oynamayacaktı ben soruyorum kendi kendime hocam niye sustu ilk aklıma gelen fenerbahçe aşkın geliyorr
6)hocam iyisin hassın bize büyük başarılar yaşattın tamam bunu kabul ediyoruz artık sivassporu fener aşkın için basamak olarak kullanmakdan vazgeç
kendini sivasspora ver bizi şampiyon yap sivassporun şampiyonluğu fenerbahçenin şampiyonluğundan milyonlarca kez daha şereflidir daha kutsaldır
7) KİMSE SİVASSPORDAN ÜSTÜN DEĞİLDİR KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR

vedat58
03.03.2009, 23:13
Bülent hocamız bize tüm anadolunun kulüplerinin bile hayalinde görmediği başarılar yaşattı ve sezon sonunda belki de şampiyon olacaz bu başarı kat kat artacak.
Ancak Bülent hoca bazı konularda yanlış yapıyor.
Geçen sezon son maçlarda bizim dahi şampiyonluk iddiamız sürerken "Fenerbahçenin şampiyon olmasını istiyorum" sözü hala aklımdan silinmiş değil.Tamam fenerbahçeli olabilirsin fenerin şampiyon olmasını da isteyebilirsin ancak bunu bu şekilde zaman ve şartlar gözetmeden kamuoyuna açıklarsan bu etik olarak hiç ama hiç doğru olmaz.

Bunun gibi çok örnek var karşımızda.Diyeceksiniz ki siz ne istiyorsunuz.
Biz sivassporlular olarak şunu istiyoruz kardeşim.Maç öncesinde veya sonrasında sivassporumuz dışında kendi yöentimimizden teknik heyetimizden veya futbolcumuzdan başka takım lehinde bir demeç istemiyoruz.Sivassporumuzda görev yapan kişi sadece ve sadece sivassporumuza motive olmalıdır başka şeylere değil.

Ayrıca tüm bu başarıların kazanılmasında mecnun başkan olmak üzere yönetimimizin büyük bir pay sahibi var bunu da kimse unutmasın.

Son olarak şunu söyleyeceğim.Bülent hoca bu tür davranışlar içerisinde olduğu müddetçe bu sivassporumuza çok ağır bir zarar verecektir ve vermektedir de.Başkaları sivassporu fenerin bir yaması olarak görmeye devam edecektir.Biz başkalarının pilot takımı değiliz arkadaşlar biz sivassporuz.Böyle başarı gelecekse sivasspor olarak küme düşelim ondan iyidir.Saygılarımla...

NOKTASI VIRGÜLÜNE KADAR KATILIYORUM BÖYLE SAMPIYON OLACAKSAK HIC OLMAYALIM MILLET SIMDIDEN BIZIMLE DALGA GECMEYE BASLADI YOK FENERIN YALAKASI YOK PLOT TAKIM

bela~~ömer
03.03.2009, 23:16
:confused::confused::confused:
ewet neden sustun hocam bir acıklama yukmu :S

vedat58
03.03.2009, 23:19
hocam seni seviyoruzz bize kazandırdığın büyük başarılar var ama devekuşu gibi kafamızı kuma sokarak bir yerlerimiz açıkken saklandık diyemeyizz
1) fenerbahçe senin en hassas noktan sivassporu çalıştııryorsun ama fenerbahçeyle yatıp fenerbahçeyle kalkıyorsun sanki sivassporu fenerbahçeye gitmek için bir basamak olarak kullandığın alenen gözüküyor ama bunu bir tek sen görmüyorsun eğer sivasspora kendini versen tarih yazacaksın bununda farkında değilsin
2)hocam biz seni hep kulubede oyuna an be an müdahele ederken gördük hep yaptığın uyarılarla birçok maçı çevirdiğini gördük ama ne hikmetse fenerbahçe maçında sanki sivassporun hocası değilde sıradan bir taraftar gibi maçı izledin bunun sebebi fenerbahçe taraftarının tepkisini çekmemek içinmi
3)hocam sahaya çıktığın sistem yanlıştıı her zamanki gibi geriye yaslanıp bulacağın bir iki pozisyonda hızlı adamlarınlaa işi bitirebilirdin belki yenilmezdik berabere biterdi belkide farklı değilde az farklı yenilirdik ama ne olursa olsun ben senin taktiğini şöyle gördüm açık futbol göze hoş gelen futbol saha markajı adam markajı fenerbahçenin üstüne gitmek fenerbahçeyi bitirmek aragonesi göndermek fenerbahçenin hocası bülent uygundur dedirtmek ama olmadı hocam futbolcuların futbolcuların ne alan savunması yaptı nede adam adama markaj seçtiğin açık futbol sayesinde fark yedik kendinide rezil ettin bizide ama şu anlaşıldı daha fenerbahçeye gitmen çok erken
4)hocam kayseri spor karşısında furkan onura sert girince ortalığı birbirine kattın tolunayı topa tuttunn furkan yerli oyuncu kayseri küçük kulupde diyemi yaptın yoksa alex vede fenerbahçe büyük kulup açıklama yaparsam tepki çekerim diyemi fenerbahçenin sert futboluna çirşef futbolcularına karşılık açıklama yapmadın
5)hocam seni hep hakem hatalarıyla yenildiğimiz maçlarda sözünü kimseden esirgemeyen yiğit delikanlı hocamız olarak gördük herkes öylede tanıdı peki neden fenerbahçe maçında üç puanımızı gasp eden hakem için bu çok önemli maç için bir yorum yapmadın fenerin bir golü ofsayt alex kırmızı kart kupada oynamayacaktı ben soruyorum kendi kendime hocam niye sustu ilk aklıma gelen fenerbahçe aşkın geliyorr
6)hocam iyisin hassın bize büyük başarılar yaşattın tamam bunu kabul ediyoruz artık sivassporu fener aşkın için basamak olarak kullanmakdan vazgeç
kendini sivasspora ver bizi şampiyon yap sivassporun şampiyonluğu fenerbahçenin şampiyonluğundan milyonlarca kez daha şereflidir daha kutsaldır
7) KİMSE SİVASSPORDAN ÜSTÜN DEĞİLDİR KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR

VAY AGZINA DILINI EMEGINE DÜSÜNCELERINE SAGLIK TOPRAGIM COK GÜZEL DILE GETIRMISIN KUTLARIM SENI AYNEN VE AYNEN SÖYLEDIKLERIN DOGRUDUR BÜLENT HOCA BU YORUMU OKU OKU KI BIRDAHA BU HATALARI YAPMAYASIN

vedat58
03.03.2009, 23:21
HOCAM BU KAFA KARISTIRAN SORULARIN YANITINI YARINKI FENER MACINDAN SONRA SENDEN BEKLIYORUZ

19_19
03.03.2009, 23:29
Bülent Hocamıza karşı her zaman antipatikliğim oldu sebepleri ise;
1-Her dakka Fenerbahçe kulübüyle ilgili konuşması orya geçme çabaları
2-Diğeri işi olan menejerlikten dolayı kendine bağlı futbolcuları genelde ilk 11 de oynatması
3-Geçen sene paf şampiyonu olan genç futbolcularımızdan 1 tanesini bile takıma kazandırmamış olması kampa hatta yedek kulübesine bile almaması bunun yanında paso fenerli gençleri yükseltme çabaları...

sölediklerime bence hepiniz karılırsınız ama takım başarılı bir arkadaşın dediği gibi hayalimizde göremeyeceğimiz başarılar elde ediyoruz bu yüzden susuyorum takımımı destekliyorum ama yinede yukarda sölediğim yanlışları düzeltmeli iyiyken hata varsa bunları dile getirmeli ve düzeltilmesiniistemliyiz dahada iyi olmak için...

abdulhadiocakci
03.03.2009, 23:32
doğru bas bas bağırması lazımdı bülent uygun un.fenerbahce tribünleri satılmıs sivas diye bağırdı maçda.buda cok manidar.adamlar öne geciyor satılmıs sivas diye bağırıyor.acaba bildikleri bişey mi var.hiç kimse bir şehrin takımının haysiyetini ayaklar altına alamaz.eğer takımını koruyorsan bursa macında çık fener macından sonrada koru. çıkar ilişkisi söz konusu olmasın.sivas ın çıkarı herseyden önemli...

19_19
03.03.2009, 23:39
Hayret iki pas yapmayan sallanan yarıştan kopmak üzere olan fenere ligin lideri hayat verdi adate doping verdi yeniden canlandırdı bütün büyüklere savunma yapan Sivas kontra yapan takımımız bu maçta hurra hücüm yaptı ve yine enterasan ligin en yavaş takımından hızlı hücümlarla 4 gol yedi bir ayrıntı daha varki hemd golü attıktan sonra hıalzıhücümla defanta yerleşemeyen savunma hattıyla yedi golleri sanki 4 eylülde hacttepe ile oynuyoruz 1 yetmez 2 yide atalım diyoruz 3-5-7 hurra hücüm ÇOK İLGİNÇ ÇOK...

üçyıldız58
04.03.2009, 10:19
hocam bugünde fenerbahçe maçında haklarımız gasp edilirde sen hala susmayı yeğlersen artık bütün güvenim gider sizeee

swoden
04.03.2009, 10:30
2 sene önce Carol Pecze'nin bıraktığında takımın kaçıncı sırada olduğuna bakın ve sonra Bülent Uygun'un kaçıncı sıraya taşıdığına bakın. Sivas Bülent'e sahip çıktı Bülent'te Sivas'ı taşıdı. İlk antrenörlük deneyimi Sivas'ta elbetteki hataları olacak ama onu Fenerbahçe'li diye yargılamak insafsızlığın en daniskasıdır.

omer58
04.03.2009, 10:34
http://www.internetspor.com/bulen-uygun-sivastan-nefret-ettirdi-news2567.html
buyrun burdan yakın boşa yırtınmıyorz

swoden
04.03.2009, 10:36
http://www.internetspor.com/bulen-uygun-sivastan-nefret-ettirdi-news2567.html
buyrun burdan yakın boşa yırtınmıyorz

Bülent'in neden bu sözleri sarfettiğini araştır kardeşim ondan sonra yırtınmaya devam et