Orijinalini görmek için tıklayınız : hocamızın çıldırdığı an video

58_babacan_58
08.03.2009, 18:04
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=53688
BEN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM HOCAMIN HAKLI HOCAMIZ HAKEM MAÇI KATLETTİ

kangallı58
08.03.2009, 18:06
Haklı oldugunu takımın logosunu tekmeleyerek mi gösteriyor kimse sivassporun üzerinde değildir sampiyon yapsa bile yazıklar olsun Fener macında yerinden kımıldamayan hoca ne oluyorda logoyu parcalıyor yazık be yazık...

akıncı_58
08.03.2009, 18:07
ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL YAAA. BİR MİLLET BU KADARMI ANADOLU DÜŞMANI OLUR BEE.
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASS.

GurbetSokakLari
08.03.2009, 18:08
Hoca daki hirsin birazi futbolcuda olsa!:confused::mad:

anlamiyorum bu kadar hirsliysa takima niye hic yansimiyor !?

GuLo
08.03.2009, 18:09
Adam Napsın Kardesım Hakem oLacak Sahsıyet o Kadar Kolladıkı Ankarayı Bu kadar Olur Yanı

gül5858
08.03.2009, 18:12
ÇIDIRMAKTA HAKLI AZ BİLE YAPTI
HAKEMLER MEDYA HAKKIMIZI SAVUNAMIYORUZ BİLE
YA TAKIM BAKALIM BÜLENT HOCAMIZIN VERDİĞİNİ ALABİLİYORMU O DA YOK 'E' BİZ TARAFTARLARDA ONU SUÇLUYORUZ HOCAM NE YAPSIN ÇILDIRMAKTA HAKLI İYİ SABRETTİ BU GÜNE KADAR

memet24
08.03.2009, 18:13
kayseri,bursa.ankara ne resi anadolu bunlar istanbul yalakası.........

ssozan
08.03.2009, 18:14
gitti bal gibi 3 puan....:mad:

abdullah58
08.03.2009, 18:14
BU ANKARASPOR SIMDIYE KADAR NERDEYMIS DIYECEGIM-ADAMLAR OYNAMASINMI???
KONYASPOR GITTI TRABZONU;TRABZONDA YENDI HEMIDE BASLARINDAKI HOCA TRABZONLU
BENCE SUC BIZIM OYUNCULARDA 1-0 ÖNDEYKEN GOL POZISYONUMUZ YOK,ATAGIMIZ YOK ILK YARIDA RÜZGARDA ARKAMIZDA NIYE TOPA SAHIP OLAMADIKKI VE NIYE GOL BULAMADIK
GOLU YEDIKTEN SONRAMI ILLE BASTIRACAGIZ
ESKISEHIR MACINDADA;BU MACTADA OYNUYAMADIK HEP MAGLUP OYNUYORUZ
TOPA RAKIPLERIMIZ DAHA COK SAHIP OLUYOR
ORTA SAHADA PRES YAPAMIYORUZ
ANKARA BIZDEN DAHA IYIYDI
HATA OYUNCULARIMIZDA 1 GOL DAHA BUL
VEYA O GOLÜ YEME KARDESIM

yigidomustafa58
08.03.2009, 18:16
hocamızın sonuna kadar arkasındayız hakem maçı katletti teşekkürler..

GuVeN
08.03.2009, 18:16
HAKEM MAÇI KATLETTİ DİYEN ARKADAŞLARLA FARKLI Bİ MAÇ MI İZLEDIK MERAK EDIYORUM,YOKSA INSANLAR MACI IZLEMEDEN DUYDUKLARIYLA MI YORUM YAPIYO..
HAKEMIN ARKASINA KIMSE SIGINMASIN MACA ETKI EDECEK KADAR KÖTÜ DEGILDI BENCE.TEK SORUMLU KALESINDEN FORVETINE KADAR TAKIMIMIZDA..BASARISIZLIKLARDA SUCU ONA BUNA YIKMAKTANSA,HATALARIMIZIN ONUNE GECMEMIZ GEREKIYO..

GuLo
08.03.2009, 18:17
Tamm ilk Golden sonra Geri Çekilmiş oLabiliriz ama Bu Kadarda Takım KoLLanamazz:mad:

oNuR
Statda maçı izleyen varsa Ankaraspor un gölünden önce orta sahada Mehmet Yıldız'a yapılan faulu görmüştür.Faul çalınmadı ve akabinde gol geldi

yigido_sampiyon
valla arkadaşlar boşuna hakeme suç bulmayın...
yanlış karar vermiş olabilir ama sivassporun isteksiz futbolundan dolayı 2 puanı kaçırdık...

yener_sahin
08.03.2009, 18:19
Devletin hapsanelerinde yatanların hepsi zaten masum insanlar.Bunların bir çoğu işledikleri suçu bir anlık sinirlerinden yapmış kişiler.Haklısınız devlet onları serbest bırakmalı.Çünkü sinirli olarak yaptıkları bu eylem onları masum yapar.Bülent hocada az yapmış haklısınız.Adam sinirlenmiş.Orda bir fb logosu olsaydı keşke.bakalım 2 tekme atmasına rağmen kırılmayan fb logosuna kırmak için 3. yü atacak mı?

turco58
08.03.2009, 18:22
hocaaa seyirciyi kandırıp tahrik etme git sen o artisligi futbolcularına yap onlara bagır sahada ruh gibi dolaşıyolar. oyun oynasınlar bu ne yaa

GuLo
08.03.2009, 18:23
Devletin hapsanelerinde yatanların hepsi zaten masum insanlar.Bunların bir çoğu işledikleri suçu bir anlık sinirlerinden yapmış kişiler.Haklısınız devlet onları serbest bırakmalı.Çünkü sinirli olarak yaptıkları bu eylem onları masum yapar.Bülent hocada az yapmış haklısınız.Adam sinirlenmiş.Orda bir fb logosu olsaydı keşke.bakalım 2 tekme atmasına rağmen kırılmayan fb logosuna kırmak için 3. yü atacak mı?

Ne yapsın dewlet sen bılmeden bi cinayet ısLedın affettım senı dısarı cık mı desın o zmn dısarda dolasılamazdı yalnıs seylerle kıyaslama ltfn

turco58
08.03.2009, 18:24
fener maçında neredeydin haca taraftara şirin görünmeye çalışıyodun dimi.:mad::mad::mad:

Münzevi
SAÇMALAMAYIN !!!

YEDEK KULUBESİNİN KIRILMASIYLA DEĞİL HALA BÜLENT HOCAYLA İLERİ GERİ KONUŞABİLENLERİN KAFASI KIRILMADIKÇA SİVAS ŞAMPİYON OLAMAZ !

VELEVKİ ŞAMPİYON OLMAYALIM BU KADAR NANKÖR İNSANLARIN AĞZINA SÖZ HAKKI VERMESİ BİLE YETER BÜLENT BABANIN !

biyolog4

adamlar fenerbahçe formasını sırtından çıkarıp yere fırlattıklarında ne olduki (kezman)hiç bir şey ...

sivaslimete
08.03.2009, 18:25
ya hocayi elestirenleri allah bildigi yapsin SİNİR ediyorlar beni yaa ya su videoyu izleyin bi ya adam kendini yemis bitirmis adam sivas icin urasio ya sanki gidip tam armanin üstüne vordu bikere onun vurdugu yer bombostu logo oranin arka tarafindayi

turco58
08.03.2009, 18:26
ya arkadaşlar hakeme kızdıgımız kadar ruhsuz futbolculara neden kızmıyosunuz.sahada dolaşıyo adamlar ne oyun var ne mücadele.iyiye gidecek diye beklerken daha kötüye gidiyo takım.MECNUN BAŞKAN NOOLUR SOR ŞUNLARA DERTLERİ NEYMİŞTE OYNAMIYORLAR

spainloco
08.03.2009, 18:32
cezayıda yedik :( bakalım ne kadar alıcaz ceza..

ÇAĞLAR GİYİM
08.03.2009, 18:37
SUÇLU VARSA HOCAMIZ YİNE KENDİNİ SOYLEYECEK ÇIKARTTIGI TAKIMIA MAÇ BAŞLAMADAN BAKTIGIMIZDA ZATEN OYUNU TAHMİN ETMİŞTİKKKKKKKKKKKK ORTASAHADA DEFANSİF OYUNCU OYNATMAZSAN OLACAGI BU MUSA TUM MUHAMMED DE KALİTELİ AMA AYNI ANDA İNTİHAR DEFANSİF ÖZELLİKLERİ YOK
SEZER KENARDA
HARBİDEN ÇILDIRMASI LAZIM HOCANIN BU KADROYLA TOPÇULARIN HEPSİYLE OYNUYOOOOOOOOOOOOOBIRAK TOPÇULAR RAHAT OLSUN

sivasli_boy
08.03.2009, 18:39
Ya benim anlamadigim tamam bu macı hakem yedi herkez gördum gol yenincede bulent delirdi e kardesim fenerden 7 tane yedik elini kolunu baglayip gulumsedi hoca sizlere degil biz taraftara yazık oluyo yazık...

ready
08.03.2009, 18:40
ya hocayi elestirenleri allah bildigi yapsin SİNİR ediyorlar beni yaa ya su videoyu izleyin bi ya adam kendini yemis bitirmis adam sivas icin urasio ya sanki gidip tam armanin üstüne vordu bikere onun vurdugu yer bombostu logo oranin arka tarafindayi

her insanın eleştirilme hakkı oldugu gibi bülent hocanında eleştirilecek tarafları vardır kimse dört dörtlük degildir eger bi yerde hata yapılıyorsa insanların eleştirmesi normaldir tabii herşey saygı ve sevgi çerçevesinde insanlara hakaret etmeden bu arada sinirine giden ney onu anlamadık

blacksky
08.03.2009, 18:41
1 gol atip uzerine yatmaya calistik.. yatamadik macin ozeti bu. Hakem konusunda o kadar cildiracak ne vardi anlamadim.. gol attik da vermedi mi? ankara' nin golu nizami degil mi? faul kararlari, tac kararlari yuzunden bu kadar cildirmaya luzum var mi? sampiyonluk yolundaki gercek rakiplerimizden fb karsisinda kuzu gibi bir takim, kuzdan da kuzu bir Bulent hoca.. ama bu macta camlar cerceveler iniyor, hakemin uzerine yurunuyor.. Turkiye kamuoyundaki sempatimiz bu son maclarla ve bulent hocanin bu hareketleriyle bitecektir maalesef.

biyolog4
08.03.2009, 18:41
hakemin maçı etkilemesi için sonuca etki etmesi gerekmez .sezere sarı kart verilen pozisyonun benzerlerinde ankarasporlu oyunculara faul bile çalmadı, gözünün önünde yıldıza yapılan faulü görmezden geldi,ankarasporlu oyuncuların kendini yere attığı her pozisyonda faul verdi (ankaraspor golü atıncaya kadar) baktılarki ankarasporlu oyuncular her pozisyonda faul çalıyor balık gibi yere atlamaya başladı daha ne yapsın hakem...

sivasli215
08.03.2009, 18:42
hakemlik bi durum yok arkadaslar
3. dk 1-0
sen o skora yatarsan,futbol adına bişey yapmaıp rakibi oynatırsan o da gelir atar sana golü!!!

bırakın artık hakem konusunu,zaten kimselere inandırıcı gelmiyoruz artık!

ortada futbol yok,şampiyonluk yarışında 1 değil 4 rakip birden karşımızda ve sonraki haftalar belli değil bu futbolla...

hakem değil takımı tartışın artık!!!

ready
08.03.2009, 18:44
her ne kadar hakemi eleştirsek de hakemlerin kararları degişmez üstüne yürüsende ortalıgı yıksanda dagıtsanda 2 2 4 ettigi gibi kararı degişmez 1 0 ın üstüne yatmaya çalışırsan böyle olur haybiye puanlar gider

58_babacan_58
08.03.2009, 19:21
cezayıda yedik :( bakalım ne kadar alıcaz ceza..

kesin ceza alırız ama ne ceza alırız orası federasyona kalmış inşallah doğru düzgün bişey verirler mesela para cezası.

akifeker
08.03.2009, 19:22
KAFAYI GOMECEK DEDIM AMMA OLMADI :D

karahisarli
08.03.2009, 19:31
onu isteyerek yapmak var birde sinirlenip yaptigi hareketin yaptigi hareketin yanlis oldugunu bilmeden yapmak var o kadar emegi gectigi takima bu hareketi kasitli yapmadigina inaniyorum tabiki farkinda olup yinede yaptiysa kiniyorum

gangam58
08.03.2009, 19:32
Doğru diyorsun gardaşım,Fb logosu olsaydı yaparmıydı sanıyorsun,yapmış olsaydı 2 maç üstüste fb bizi perişan ettiğinde direğe yaslanıp pişkin pişkin gülümseyip artist gibi poz vermezdi,
Takımımız tel tel dökülüyor,bir tane bile pozisyonumuz yok,oyunu okuyamıyor ama gündemi başka tarafa çekmek için kulübeyi kırıp döküyor,üstelik orada benim LOGOM var,
Sen k,msin be adam,benim logomu nasıl tekmeliyebilirsin,başkanımız bunun hesabını sormalı,başkanımız sormazsa sivastaki yiğidolarım bunu gördükleri işk yerde hesabını sormalı.

fanatik_58_nl
08.03.2009, 20:02
hic bahanemiz yok bana gore eski sivas yok artik bi seyler oldu sivasin futboluna oyunda 3 kisi kosmassa 3 eksimiz var demektir eskiden 10 kisi kosardik simdi 7 kisi kosuyoz buda haliyle puan kaybi oluyo ama cok yazik buralara kadar gelipte ins artik gorurler her seyi bi seyleri deistirirler

mustafa_kavak58
08.03.2009, 20:09
Hoca cok hakli vallah aynisi bende yapardim macin sonunda hakeme cok iyi bagirdi helal olsun bülent hoca oyuncular da böyle hirsli iyi oynasa

SS'li
08.03.2009, 20:22
Bırakın şu haken öyl eböyle ayaklarını. Sen 90 dk. top oynama, öylece sallan dur sahada, ondan sonra hakeme şuç bul.

Gol attıkta vermedimi hakem?

Bırakın bu ezbere hep aynı şeyleri konuşmayı.

Münzevi
08.03.2009, 20:37
Bülent hocam için kolay değil. Çok çabalıyor. Bu tepkisini kazanma arzusuna bağlamak lazım. Bu kadar çok istiyoruz ve istediğimizi alacağız !

effenberg
08.03.2009, 20:48
Bülent hoca artik sinirlerine hakim olamiyor olmadigi icin cok büyük hatalar yapiyor yapilanlari kabulenmek imkamsiz hakem iyi olmasada.

Adam artik kendisini asmis Alex Ferguson saniyor oysaki O bile bu tür hateketler yapmaz.
2 Mac da Fener den 7 gol yenildigi zaman niye bu kadar tepkili olmadin Sayin Hoca???
Bir an önce kendisini toparlamali yoksa bu hali ile Sivasspora verecegi bir seyin oldugunu sanmiyorum.
Daha bitmis hic bir sey yok bu Lig bir cok seye gebe örnegin Trabzonsporun kendi sahasin da yenilmesi.

konartr58
08.03.2009, 21:01
takım yorgun.takım dağınık.takım dikkatsiz.takım şampiyonluktan uzaklaştığını kabullenmiş gib.
dahası takım içerisindeki paslaşmalarda guruplaşma var.artık belirgin biçimde görülüyor.
bu gurupta elebaşlarınıda söylemek lazım.Abdurranman dereli,musa aydın
Mehmet yıldız. böyle devam ederlerse umarım ne kadar hata yaptıklarını anlayacaklardır.
bülent Uygun'a gelince;Artık basınla oynaşmayı didişmeyi bırakıp biraz takıma daha çok dikkat etmesi gerektiğini anlamalıdır.Anlamazsa o sözledikleri var ya hepsi hayal olmaktan öte bir anlamı olmaz.Kapı baca kırmaklada bu iş olmaz.
Artık bilmeliyiz ki istediğimiz şampiyonluk o kadar kolay kaptırılacak birşey değil.karşımızda bizim gibi asılacak olan dört takım daha var.işin ucunda sadece itibar yok.para da var.Öyle kolay kolay Sivas istiyor diye adama vermezler.moralimizi bozacak şeyler yapacaklar.Sarı kartlarla kırmızı kartlarla takım sonlara giderken kurulamaz hale getirecekler.kısaca her oyunu oynayacaklar.Öncelikle sinirlerimize hakim olmalıyız.Ölümüne oynamanın gereklerini yerine getirmeliyiz.Tabi istiyorsak.Ama gördüğüm şu ki,takım havasını bozmuş.Umarım kendine gelecek duruma döner.
Taraftar bugün güzeldi.Taraftar yok diyenlerede güzel cevaptı.Demek ki taraftar var.Ama taraftarı getirecek de oyun.
şimdi biizm için önümüzde.Beşiktaş macı var.ya burada yeneriz.ya da beşiktaşın şampiyonluğunu ilan eder göndeririz.Öyle olursa bilelim ki sivas o saatten sonra oynayacağı yer yine dördüncülük olur.Umarım olmaz.Ama ayun düzeni ve disiplini bu şekilde gözüküyor.Sivas şampiyonluğun ağırlığını taşıyamıyacak nitelikte olduğunu söyleyenleri haklı çıkaracak işler yapıyor.
evet bülen uygun efendi.Artık şu panellerdir,konuşmalardır.proğ ramlardır o tür işleri sezon sonuna kadar bırakırsanız iyi olur.Siz havalanınca futbolcularda uçuyorlar.
Birde yapılacak ilk iş mehmet yıldız'ın kaptanlığı bırakmasıdır.Üzerindeki baskı oluşturuyor.Serbest kalması lazım.Rahatlaması lazım.Bu onun içinde Sivas içinde gerekli.Bu performansındaki düşüş için değil.psikolojik baskısını rahatlatmak için gerekli.
Umarım bu yazıları okuyan bir spro yetkilisi vardır.Öyle futboldan anlamıyanların eleştirisi gibi kabul etmeyin bu sözleri.Her eleştiride bir gerçek payı vardır.Aynalara kızmakla bu işler olmuyor.Yönetimin yapacağı ilk iş takım ama öncede Bülent Uygunu disipline etmesidir.Medyaya çıkmamalı.Tüm proğramlarını iptal etmeli.Sezon sonuna kadar takımına kafa yormalı.Yoksa kendi ellerimizle elimizden gider.Oda herkese yazık olmasına neden olur.

ready
08.03.2009, 21:21
hocam konuyu özetlemişsin sivassporun o rakibe basan top yapan futboluna hasret kaldık hadi be yigidom canlan kendine gel

yigido_sampiyon
08.03.2009, 21:26
bugün bence konuşulması gereken en son şey hakem...
futbolcuların isteksiz oyunları skoru belirleyen taraf oldu...
hakemde çok tartışılacak bir karar vermedi...ayrıca bülent uygununda maç sonunda hakemin üstüne yürümesi kendisine yakışmadı...
artık düşünülmesi gereken tek şey haftayaki ankaragücü maçı olmalı...

GAZİANTEPTEN
08.03.2009, 21:26
Hoca daki hirsin birazi futbolcuda olsa!:confused::mad:

anlamiyorum bu kadar hirsliysa takima niye hic yansimiyor !?

keşke fener maçlarındada görebilsek bu hırsın onda birini

furkan çelik
08.03.2009, 21:29
hoca hem kendıne hemde sivasa yazık edıo bazı soylemlerıyle bugunkunu saymasak da turkıyede sivas antıpatısı douyo sırf bu yusden suda bır gercekkı yakında antıfenerlılerden sonra antısıvas taraftarı olursa fazla sasırmam

omer58
08.03.2009, 21:37
HAKEMLİK NEVARKİ MAÇTA ANLAMADIM TAMAM BİRAZ FAUL POZİSYONLARINDA İNSİYATİFİNİ ANKARADAN YANA KULLANDI AMA MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEDİ.
FUTBOL OYNAMIYORZ.MÜCADELE ETMİYORZ,DİKKAT ETTİM 5 PAS ÜSTÜSTE YAPAMIYORZ,TAKIM ACAYİP BİTKİN DURUYO.FİZİKSEL OLARAK BİTMİŞLER .UYGUNUN DAVRANIŞLARI GEREKSİZDİ HAK MAHRUMİYETİ CEZASI GELEBİLİR HİÇ GEREĞİ YOKTU. ORTA SAHA DAKİ OYUNCULARIN ÇOĞU İSTEKSİZ BUDA DEFANSI ZORLUYOR. MEHMET YILDIZA DİYECEK LAFIM YOK BERBAT BİDE ÇOK BENCİL OYNUYOR.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

Agcalli
08.03.2009, 21:39
Bazıları kızsada Bülent hocayı eleştirmeden edemiyeceğim.. Birincisi Fener maçında klubeden çıkmayan kişi bugun klubeyi tekmeledi ve hakemin uzerine yurudu.. İkincisi bu hareketler Sivasa, sivasspora yakışmıyor.. Hakeme kızmak yerine sahada yürüyen, her topu harcayan Mehmet Yıldıza, orta sahada bir varlık gösteremeyen Sezere kızsın bence..

ellisekizSVS
08.03.2009, 21:41
BİRŞEYİ ATLIYORSUNUZ :) GEÇEN HAFTA HOCAMIZ FENERE OYNADI BU HAFTADA DA FUTBOLCULARIMIZ ANKARAYA HAK GEÇMESİN DİMİ.

hakandemirezen
08.03.2009, 23:34
Bülent uygun bu gün göstermiş olduğu tepkilerden ötürü sivassporumaza ne kadar zarar verdiğini anlayacaktır.Şampiyonluğa oynayan bir takımın hocası bu şekilde agresif olamaz.Yedek klübesini tekmele, Biz bunları Yılmaz Vural yaparken gülerdik şimdi kendi hocamız yapıyor.Bülent Hoca senin görevin klübeyi tekmelek hakemlerin üzerine yürümek değil senin görevin takımdaki bu düşüşü düzeltmektir.Hakemin verdiği kararları gözetliyeceğine 90 dakika hiç bir varlık gösteremeyen M.Yıldızı gözetleseydin.

yigidomurat
08.03.2009, 23:43
kardeşim muhammed ali'yi,tumu 90 dakka oyunda tut orta sahan bomboş yol geçen hanına dönsün sonrada üstünü başını parçala.biz bu maçı kazanmayı haketmedikki bülent efendi.SİVASın menfaatleri senin kaprislerinden daha önemlidir. haddini bil.senin yüzünden herkes düşman oldu bize.SİVASa sempati duyanlar şimdi senin yüzünden antipati duymaya başladı.sen bu takımı şampiyon değil dördüncü yap ben onuda başarı sayacam.arkadaşlar kusura bakmayın hala çok gerginim.saygılarımla

58zarali
09.03.2009, 00:09
artık birşeyleri tekrar düşünmemin zamanı geldi diye düşünüyorum bülü bey git fenere iki defa yenil sonra evinde anakara ya yenil adam gibi oynama sonra kulubeyi tekmele kırılmadı bida tekme et kır adama demezlermi deli soha zorun ne düzgün oynasaydın 2 gol atsaydın hakem ne yaparsa yapsın bunu konuşmayacaktın. hakem biraz haksız olabilir ama sende FATİH TERİM'leşme ya

ister kızın bu yorumuma ister takdir edin böyle kardeşim

tribünbrothers
09.03.2009, 01:01
KArdesım haken macı vermedıde senın futbolcun top mu oynadı yhaa allah askına hep kendınızı dusunmeyın yee tamam bulent hocamız neden fener maclarında bole degıldı bagırmadı cagırmadı . hakem hata yaptı ama gol attında vermedımı ofsayttan golunumu saydı penaltınımı vermedı bu kadar basıt dusuncelılık olmaz yhaaa 1 puana dua edelım bu oyunla cok puan kaybedecegız

yusuf_07
09.03.2009, 02:39
valla bülent hocaya helal olsun..bu adamın maç sattığını söyleyenler utansın..

gangam58
09.03.2009, 02:40
Bu akşamki tüm spor programlarındaki yorumları izlediğimde ; Hocamızın yaptığı hareketin Sivasımızın yıllardır tırnaklarıyla kazıdığı anadolu beyliği ve centilmenliği havasını bir anda sıfıra indirmiştir.

Bunu sivassporumuza ve şehrimize negatif etkileri bir kartopu misali büyüyerek dalga dalga yansıyacaktır.
B]

skynet
09.03.2009, 02:57
Bu akşamki tüm spor programlarındaki yorumları izlediğimde ; Hocamızın yaptığı hareketin Sivasımızın yıllardır tırnaklarıyla kazıdığı anadolu beyliği ve centilmenliği havasını bir anda sıfıra indirmiştir.

Bunu sivassporumuza ve şehrimize negatif etkileri bir kartopu misali büyüyerek dalga dalga yansıyacaktır.

B]

Unutmaki Sivassporu sivas spor yapanlar arasindadir Bulent hoca. Sen boyle dusunursen o zaman Balilide gitsin. Bize yahudi takimi diyorlar diye bunu mu yapmaliyiz. Sivs uzerinde oyunalr oynaniyor birlik beraberlik zamani birakin bu bos laflari

yusuf_07
09.03.2009, 03:00
ya kardeşler konu dışı ama yazılarınızda lütfen türkçeye biraz özen gösterin.. ''yhaa'' ''güsel'' bunlar ne demek ya. zaten forumda bol miktarda takım başarılı olunca güzel güzel yorumlar yapıp 1-2 başarısız sonucun ardından işte takım yattı hoca fenere yattı tarzı yazılar yazan utanmaz insanlar var. bunlara yeterince canımız sıkılıyor birde bu konuya canımızı sıkmayalım. insanlar nasıl bu kadar nankör olabiliyor ben anlayamıyorum takım lider şampiyonluğa gidiyor ve bunda hocanın payı %80 ken (bana göre) hala hocayı acımasızca eleştirip ipini çekmeye çalışan insanlar var. tabi yerli hocayla ve kısıtlı imkanlarla harikalar yapan sivasspor bir kısım medya tarafından çeşitli numaralarla hedefinden şaşırtılmaya çalışılıyor. bazılarımızda onlara maşa oluyor. pecze yada lorant olsaydı sivasspor düşmemeye oynasaydı sanırım birilerinin çok hoşuna gidecekti. çok şeyler yazmak geliyor içimden ama yazdıklarımıda yanlış anlayıp banada laf söylerler diye şimdilik burada noktalıyorum sözlerimi. saygılar sevgiler..

gangam58
09.03.2009, 03:33
Sacmalama ne istifasi. unutmaki Sivassporu sivas spor yapanlar arasindadir Bulent hoca. Sen boyle dusunursen o zaman Balilide gitsin. Bize yahudi takimi diyorlar diye bunu mu yapmaliyiz. Sivs uzerinde oyunalr oynaniyor birlik beraberlik zamani birakin bu bos laflari
,
Saçmalıyan biri varsa,oda sensin,önce adabınla konuşmayı öğren,ondan sonra yanıt ver !!!

Kendince baliliden örnek veriyorsunda algılama sorunun var sanırım senin,balili bu takıma Bülent hoca gibi zararmı veriyorki göndereceğiz,baliliye yahudi diyenlere inat baliliyi sahipleneceğiz,

Shan58
09.03.2009, 05:32
Bülent hoca o kadar çok konuşuyorki inanın bir taraftar olarak bende rahatsız oluyorum artık.
Sivasspor'lu bir taraftar olarak bülent hocamınızın demeçlerinden sıkılmıyorum desem yalan olur.
Arada bir konuşsa az ve öz konuşsa daha iyi olur heyacanlı olur ama her uzatılan mikrofonada konuşulmazki hocam.
Hocanın çok konuşması ve sürekli demeçler vermesi futbolcularıda etkiliyor onlarında performansını düşürüyor.
Takımdaki hava malesef bozulmuşa benziyor.
30. haftaya kadar iyi futbol beklemiyorum ben bu takımdan.
malesef son haftalarda düşüşe geçtik ve her geçen haftada düşüşümüz artıyor.
yönetimin bişeyler yapması lazım yok sivasspor'un itibarı saygınlığı sempatisi tamamen yok olacak.

Shan58
09.03.2009, 05:53

.[/B]

Bütün spor gazetelerinin altındaki yorumlarda Bülent Hoca ve sivasspor hakkında hep olumsuz şeyler yazıyor.
Malesef sivas sempati duyulan takım yerine nefret edilen takım haline gelmeye başlıyor.
Bülent hoca'nın görevini yapacak şampiyonluktan hedefinden sapmadan ileleyecek bir hoca varsa yada yardımcılar bu işi yapabilecekse istifa etmesinde bi sakınca yok.
Bülent hocanın sinirleri son zamanlarda çok bozuk.
ya bi ceza alıp bir kaç hafta dinlenmesi lazım yada görevi birkaç haftalığına esat hocaya devrederek tatile çıkması lazım.
Gittikçe takıma zarar verir hale gelmeye başladı.

atababa111
09.03.2009, 09:08
Hakemin sergilediği performans çok kötüydü fakat Sivasspor'un futbolu daha da kötüydü malesef.

ferhat_58_oğuz
09.03.2009, 09:58
hakemin maçı katlettiği gerçek ama yinede bizim futbolcularda iş yok kardeşim bırak hakemi yenecek ankarayı yenecek kalite ve futbol yoktu ortada bülent hocaya gelince hocam herşeye rağmen yanınızdayız ama yinede şu sivri dilinizide tutsanız artık herkez bizden nefret etmeye başladı artık çok antipatik gelmeye başladık millete umarım fener maçlarındada bu hırsını sürdürürsün kulübeden çıkıp arasıra dışarının havasını tenefüs edersin yinede ne olursa olsun bu takımı buralara getiren yönetimimiz başkanımız mecnun babayı ve seni bülent hocam çok seviyoruz bizim hayal edemiyeceğimiz baarılara ulaştırdınız trabzon haricinde hangi anadolu takımı bu kadar başarı grafiğine sahip

effenberg
09.03.2009, 10:14
Son iki sezondur Sivasspor Tüm Türkiye de herkesin sempatisini kazanmisti oynadigi futbol ile(Tabiki bunda Bülent hocanin payida büyük)

Ama son haftalar verdigi repotajlar ve yaptigi hareketler ile hepsini degilsede bir cogonu yok etti sanirsam.

Cem41
09.03.2009, 17:22
bülent gerçek yüzünü gösterdi ......

Dark Force
09.03.2009, 17:33
Takım çok vasattı hakem konusunda bülent hoca sonuna kadar haklı çok yanlı maç yönetti şartlı gelmiş sivasa.

YigidoGenclik38
09.03.2009, 17:47
yazıklar olsun sanaaaaaaaaaaaa

sana hoca diyenin

delirmemek elde degil

İSTİFA ET COBANNNNNNNN

emreakbulut58
09.03.2009, 18:18
bence çok haklı adam 3 dk dan beri maçı 1 -0 üstün yürüyüon son dk gol ya ee ne anladık biz bu maçtan deil mi ya bide kendi sahamız üstüne farkı kaçırdık olmaz böle bişi bide hakemin hataları ben olsam bun kalmaz sahayı yıkardım be hakle adam izleyin ve görün http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=53688

sivaslıkamber
09.03.2009, 18:54
bence biraz hoca haklı olabilir ama geçen haftaki alex in kırmızı kartlık pozisyonuna niye yorum yapmadı hala anlamadım yani maçı hakeme yıkmnak dogru degil es es maçında da biz haksız bir galibiyet almıstık

Cley
09.03.2009, 18:59
Sivasspor top mu oynadıki hakem engel olsun. Alınan 1 puan iyidir.

fatih.a
09.03.2009, 19:31
bizim futbolcularda golü yiyene kadar yattilar:confused::confused::c onfused:

azgeç
09.03.2009, 19:36
hocaya ve başkana laf edenler sivassporu buraya kimin hangi dengelerin getirdigini unutmayın --- yediginiz kaba ...mayın yada ...tıgınız kaptan yemeyin --- hayalinizde göremeyeceginiz noktadasınız ADAM GİBİ HEP DESTEK TAM DESTEK --- bu macı büyük takımlar bu şekilde kaybetmiş olsa kıyamet kopmuştu --- ama size bakıyorum zaten iyimi oynadıkki yorumlarınıza gülüyorum iyi kötü oynamak bazen önemsizdir alacagım 3 puana bakarım --- maratondaydım bu hakeme lanet olsun o kadar

mehmetyildiz58
09.03.2009, 20:10
ya kimse yapmaması gerekirdi fln demesn cook haklıydı....öle yapmasaydı hakemler haftalar geçtikçe daha çok tepemize bineceklerdi..

mehmetyildiz58
09.03.2009, 20:13
bülent gerçek yüzünü gösterdi ......

hocayla bülent falan die konuşamassın sen tamammı...cem41 misin nesin kocaeli'li olduğun belli arayı bozmaya çalışıyoesan hiç boşuna uğraşma provakatörlük yapma...senin işin yok burda....neler yazarım sana fakat bi SİVASSPOR'luya yakışmaz...

nietzche
09.03.2009, 21:35
Dehsetle izledigim goruntulerdi..
Allahtan Ankarasporlu siyahi oyuncu o son dakikada o sutu gole ceviremedi, yoksa neler olacakti dusunmesi bile insanin icini karartiyor.
Sivas halkinin, bu dehset verici goruntulere sahip cikmamasini bekliyorum.
Hakem hatalari her hafta, her takima karsi oluyor. Bir hafta evvel Musa el ile mudahale etti ancak Eskisehir penalti kazanmadi, ve 3 puan Sivasin olmustu, simdi Riza hoca cikip hakemin suratina 2 santimetre mesafeden ofke kusmali, cam cerceve assagi indirmeli midir?

Bu goruntuleri, Premier League de, Bundesliga da, Seria A da gorebilirmiyiz?
goremeyiz.
ozaman bu goruntuleri savunmayin. bu goruntulerin savunulacak bir yani yoktur. dehset verici goruntulerdir.
Fenerbahce maclarinda neden bu tepkilerin 10 da 1 i yoktu, bu da ayri bir soru tabiki.

Objektif sivassporlulara selamlar.

kahramanlar
09.03.2009, 21:46
ellbetteki yani 1-0 öndeiken daaha çok bastırmaları lazmdı bizimkilerin ve bölece bi gol daha bulup rahatmaaları sonucunda maç hem dahaa zevkli geçerdi hemde dahaa iyi olurdu ynai bizim açımzıdan ama futbol bi şans oyunudur bu hafta berabeere kalırız ama önümüzdeki hafta ankara deplasmanında ankaragücünü yeneciğime inanıyorum ve destekliyorum inşş.. sivasspor bu kötü gidişata bu maçla iyi bir skor allarak taraftarlarını sevindireek son verir umut ediyorumki sivasspor bu maçı alır

kahramanlar
09.03.2009, 21:49
elbetteki sinirlenebilir ama kendiside daha önceki zamanlardada ifade etmmişti futbol bi şans oyundur kim dahaa fazla koşrsa o kazanır demişti ama hocamzı burada böle bi harekette bulunu diyede hocamızzı terslemk olmaz yinede onun bi bildiği vardır demke lazım o buraya kadar getirdiyse zaten o bu işi biliyodur demektir..

GuVeN
09.03.2009, 21:54
BENCE HOCAMIZ HAKLI FALAN DEGILDI.MEHMETLE ILGILI POZISYODA OLE KESIN FAUL CALINMASI GEREKEN BIR POZISYON DEGIL..BULENT HOCAMIZ ORUCLUYMUS SINIRLERINE HAKIM OLAMAMIS DENIYO.. IYIDE ORUCLU OLMASI BUNLARI YAPABILME HAKKI VERIR MI? VERMEZ! AKSINE INSANLAR ORUCU BU TARZ SEYLERDEN UZAK KALMAK ICIN TUTARLAR.. ORUCUNDA ARKASINA SAKLANILMAMALI.. VALLA KABULETSEKDE ETMESEKDE HOCAMIZ HAKSIZDI..FENER MACINDA OLDUGU GIBI CIKIP HATA BENIMDIR DIYEMEDI BU KADAR TEPKI USTUNE GITTI EN OLMAYACAK BAHANENIN ARKASINA SARILDI..
BULET HOCAYA KIZARKEN HAKKINIDA COK YEMEK ISTEMIYORUM,FUTBOLCULARIMIZDA HOCAYA YARDIMCI OLMUYOLAR,TEL TEL DOKULUYOLAR,VERILEN TAKTIKLER SAHADA UYGULANMYO,AMA BUNU DA DUZELTECEK OAN YINE HOCAMIZ..ALLAH YARDIMCISI OLSUN..UMARIM BU KARA BULUTLAR DAGILIR..
BU ARADA KULUBUN ACIKLAMASINDA OLDUGU GIBI BUNDAN SONRA MEDYASIYLA ,MASABASI OYUNLARYLA TAKIMIMIZIN USTUNE GELINECEKTIR .. BUNLARI GORE GORE BOLE HATALAR YAPMAK BU INSANLARA ISTEDIKLERI FIRSATLARI VERIYOR.. IKI KERE DUSUNUP OLE HAREKET ETMEK LAZIM..
HER NE OLURSA OLSUN BU TAKIMDAN DESTEKLERIMIZI ESIRGEMEYELIM,KIRGINLIKLARI BI TARAFA BIRAK SONUNA KADAR ARKALARINDA OLALIM.. BIZLERE BU YAKISIR..

bela~~ömer
10.03.2009, 00:26
:mad:ÇIDIRMAKTA HAKLI AZ BİLE YAPTI
YA TAKIM BAKALIM BÜLENT HOCAMIZIN VERDİĞİNİ ALABİLİYORMU O DA YOK 'E' BİZ TARAFTARLARDA ONU SUÇLUYORUZ HOCAM NE YAPSIN ÇILDIRMAKTA HAKLI İYİ SABRETTİ BU GÜNE KADAR

HERZAMAN VERDİĞİNİ ALIRSIN AMA HAK EDERSEN HAK ETMEDİĞİN HİÇ BİRŞEYİ ALAMAZSIN KATILMIYORUM BU GÖRÜŞÜNÜZE :@

GuVeN
10.03.2009, 00:55
:mad:

HERZAMAN VERDİĞİNİ ALIRSIN AMA HAK EDERSEN HAK ETMEDİĞİN HİÇ BİRŞEYİ ALAMAZSIN KATILMIYORUM BU GÖRÜŞÜNÜZE :@

kesınlıkle katılmıyorum.eger takımda hocanın verdıklerını almayan anlamayan varsa, onun altarnatıfını bulacak olanda yıne bulent hoca.ayrıca az bıle yaptı demenızı hayretle okuyorum..baska neler yapsaydı sızce? bu tarz fevrı hareketler kımseye bısey katmayacagı gıbı bırcok seyıde alır goturur ınsandan..
bugune kadar bulent hocaya hep destek oldum sahsen.bu yuzden forumdan bır cok arkadaslada terslestım ama bu tarz olayların savunulacak en ufak bı yanı yok.kesınlıkle yok..

GuVeN
10.03.2009, 00:57
ÇIDIRMAKTA HAKLI AZ BİLE YAPTI

az once yalnıs mesajdan alıntı yaptım.katılmadıgım gorus budurbı usttekı degıl:)

effenberg
10.03.2009, 15:49
Uygun özür diledi!

Bülent Uygun, yedek kulübesinin camını ayağıyla kırmasıyla ilgili olarak, "Bana yakışmadı. Sevenlerimden özür diliyorum" dedi.
10 Mart 2009 Salı, 15:33

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Ankaraspor maçında yaşanan yedek kulübesinin camını kırma olayının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

''Tabii biraz da Karadeniz insanının içinde olan kanının kaynamış olması, haksızlığa karşı ve yediğimiz goldeki olaya yaptığım ufak münferit bir olaydı'' diyen Uygun, ''Yapmamam gereken bir hareketi yaptığım için de onun üzüntüsünü açıkçası yaşıyorum'' diye konuştu.

Bu konuyla ilgili hakkında yazılan bazı köşe yazılarını da Uygun, ''Ben ne futbolcuya küfür ettim, ne hakeme vurdum, ne taraftarla kavga ettim. Sinirlenmemem gereken bir pozisyonda belki sinirimle ilgili bir plastik cama tekme attım'' diye eleştirdi.

Uygun, 3 yıldır teknik direktör olduğunu, bu süre içinde neler yaptığını herkesin çok iyi bildiğini belirterek, şöyle devam etti:
''Ben bu takıma başladığımda en alt sıradaydı, beşinciliğe kadar yükseldik. Ertesi sezon Anadolu'da dört büyüklerden sonra en fazla galip gelen, 23 galibiyet alan bir teknik direktördüm. Şampiyonluk maçlarında bile taraftarlarımızın maça karanfillerle gelmelerini, rakibimizi alkışlarla uğurlamalarını sağladım. Ertesi sezon bir kez daha Anadolu takımı olarak tekrar şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak yoluna devam eden bir takımın teknik direktörüyüm.''

-''ÇIKTIĞIMIZ BU YOL ÇOK ZORLU BİR YOL''-

Yaşanmış bir olayın üzüntüsünü yaşadıklarını yineleyen Uygun, şunları kaydetti:
''Ama duayen diye tabir ettiğimiz bazı köşe yazarlarımız, 'Sivasspor'dan kovun Bülent hocayı, bundan bir şey olmaz, bunun karakteri bozuktur' diye yazan o muhterem zatlara da açıkçası kendilerine yakışıp yakışmadığını önce yazılarını okuyarak bir kez daha karar vermelerini istiyorum. Yolumuza devam ediyoruz, çıktığımız bu yol çok zorlu bir yol. Fırtınalar var. Bu fırtınalarda hep meltem rüzgarları essin diye beklemedik. 2 maç kaybettik diye de bir şey kaybetmiş de değiliz. Bu fırtınalı hayatımızın sonucunda bir geminin kaptanı olarak Sivasspor en güzel şekilde finale varacaktır. Benim futbolcu kardeşlerim onuruyla, gururuyla verdiğim her görevi en güzel şekilde yerine getiriyor. Olan bir başarısızlık varsa zaten bunun sorumlusu benim. Ben bana yakışanı her zaman yapmış bir adamım. Açıkçası adamlığımla ilgili de kimseye laf söyletmem. Söyleyenlerle ilgili de söylenecek çok şey var belki ama onlara da gerektiği zaman gerektiği cevabı veririz.''

Artık önlerine baktıklarını, Ankaragücü gibi çok güçlü bir deplasmana çıkacaklarını ifade eden Uygun, ''Buradaki alacağımız puan bizim ligdeki konumuzu avantajlı konuma getirecek. Bu zorlu deplasmanda inşallah sevenlerimizle birlikte bir kez daha bize yakışanı sahada yapmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var'' dedi.

Uygun, bir gazetecinin, bazı televizyon kanallarında Ankaraspor maçında kendisinin Mevlit Kandili nedeniyle oruçlu olduğunun gündeme getirildiğini belirtmesi üzerine, herkesin yaptığı ibadetin Allah'la kul arasında olduğunu belirterek, ''Biliyorsunuz o gün kandildi ve ondan dolayı tuttuğum bir oruçtu. O yüzden bu konunun onunla alakası yoktur, onunla bağdaştırılmamasını lütfen rica ediyorum'' diye konuştu.

-FENERBAHÇE YENİLGİLERİ-

Bir soru üzerine, Fenerbahçe ile lig ve kupada oynadıkları maçlarda aldıkları yenilgilere de değinen Uygun, şunları kaydetti:

''Orada bir maç kaybedildikten sonra yapılanlar inanılır gibi değil. Türkiye'de ilk defa ben maç kaybetmiyorum. Türkiye'de ilk defa onlar da maç kaybetmiyor. Yaşlılar sırayla ölecektir, gençler ara sıra. Büyük takımlar bizi birçok kez yenecektir, biz de onları ara sıra. Dolayısıyla bu doğalıdır, kanunudur yani. Çünkü sizin elinizde 10 milyon Avroluk takım vardır, onlarda 100 milyon Avroluk vardır. Bunu inanılmaz derecede güzel işler başaran Sivasspor camiasını oradaki insanların neredeyse maçı sattı havasına bürünen tarzları, yorumları, yapılanlar... Herkes kendinden bellidir, o yüzden ben herkesin kendisine bırakıyorum. Benim onurum da gururum da şerefim de ortadır. Kimseye de laf söyletmem.''

Sivasspor camiasının birlik içinde olduğunu, çıktığı bu yolda birlikteliğini en güzel şekilde göstereceğini vurgulayan Uygun, şu ifadeleri kullandı:
''Ama böyle bu tarz yorumlar ve yazılar yazanlara da zamanı geldiğinde aslında laf söylemek gerekiyor. Evet, büyük takımların formasını giydim. Ben Trabzonspor, Fenerbahçe formasını da giydim. Ama bunları giymiş olmamız, büyük takımların formasını herhangi bir şekilde giyememiş olanların o takımın fanatik taraftarlarına iyi ve şirin gözükmek adına bizlerin yıllarca yaptığı hizmetleri karalayıp ondan sonra köşelerine oturup gülmelerini seyredemeyiz.''

Takımı hedefe doğru götüreceklerini ifade eden Uygun, ''Biz duruşumuzdan asla sapmayız. Şampiyon olmasak da dünyanın sonu değil. Ama biz en azından şampiyon olabileceğini gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bunu da başarabilmek için var gücümüzle yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

-ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARI-

Bu arada Sivasspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.

İdmana sakatlıkları süren Hayrettin ve Faruk ile izinli olduğu öğrenilen Balili katılmadı. Sivassporlu futbolcular idmanın ilk bölümünde koşunun ardından dar alanda pas ve yan top çalışması yaptı.

Teknik direktör Uygun, daha sonra oyuncularına sahaya koydurduğu bir sehpaya topu çaptırarak dönen topa uzaktan şut çalışması yaptırdı. Uygun, topu sehpaya çarptıramayan oyuncularına 100'er TL, şutu kaleyi bulmayan futbolcularına ise 10'ar TL ceza vereceğini söyledi. Şut çalışması sırasında dünkü idmanın aksine Sivassporlu futbolcuların oldukça neşeli oldukları ve sürekli birbirleriyle şakalaştıkları görüldü. İdman, dar alanda yapılan maçla devam etti.

A.A.

xfactor58
10.03.2009, 15:59

bulent uygun sivastan buyuk degildir

bhdr5858
10.03.2009, 16:35
böle hakemler olduktan sonra bu lüg tad vermez :)