Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'a para cezası

zaralı ulkucu
10.03.2009, 23:19
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Ankaraspor Kulübü'ne 15 bin lira para cezası verirken, Sivasspor, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle Sivasspor 7 bin 500 lira para cezası aldı!

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Fortis Türkiye Kupası'nda 3 Mart'ta yapılan Ankaraspor-Beşiktaş maçında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Ankara kulübünü cezalandırdı. Bu maçta, akreditasyon denetimini sağlayamayarak talimatlara aykırı davranmaktan Beşiktaş Kulübü'ne ve akreditasyon kartını görünür biçimde takmamasından dolayı teknik direktörü Mustafa Denizli'ye de ihtar cezası verildi.

Bu arada kupada 4 Mart'taki Fenerbahçe-Sivasspor maçında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle Sivasspor 7 bin 500 lira para cezası aldı.

PFDK'nın verdiği öteki cezalar şöyle:
4 Maç:
Onur Akyüz (D.Ç. Divriğispor)
3 Maç:
Fatih Yalnız (Belediye Bingölspor)
2 Maç:
Hasan Kaplan (Ispartaspor), Harun Torun (Kastamonuspor), Duran Kaplan (Hatayspor Kaleci Antrenörü)
1 Ay Hak Mahrumiyeti:
Doğan Tufan (il gözlemcisi)
2 bin 600 lira:
D.Ç. Divriğispor
2 bin 400 lira:
Menemen Belediyespor
1000 lira:
İzmirspor, Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyitspor, Kastamonuspor

muhsin koçak
10.03.2009, 23:28
Bülent hocayla ilgili bir ceza varmı? bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

zaralı ulkucu
10.03.2009, 23:29
Bülent hocayla ilgili bir ceza varmı? bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

suanda yok abı olursa sızlerle paylasacam

oNuR
10.03.2009, 23:33
Ne yalan söyleyeyim ben daha fazla bekliyodum..

ÇAĞLAR GİYİM
10.03.2009, 23:33
ORTADA BİRŞEY OLMAYAN MAÇA
7500 VERDİLERSE ANKARA MAÇINA
HERHAL
50000 VERİRLER O............................. .............................. .............................. .............................. .Ç

oNuR
10.03.2009, 23:43
takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle Sivasspor 7 bin 500 lira dio.hangi maç ki bu :confused: eğer Ankaraspor ise iyi yine :S

Cley
11.03.2009, 00:14
takım halinde sportmenliğe aykırı davranış, bir maçta 5 ve üzeri sarı kart gördüğümüz için. Ankaraspor maçında da gördük 5 sarı kart 7500 tl ceza kesin başka ne ceza verilir perşembe açıklanır galiba.

memet24
11.03.2009, 00:17
saha kapatma cezası vermesinlerde................. ............

Cley
11.03.2009, 00:22
Bülent hocaya hak mahrumiyeti verirler. İb.e hakem tezahüratına da yine para cezası gelir. saha kapatma olmaz bu kadar küçük şeye.

kangallim58
11.03.2009, 10:31
daha bülent uygunada en az 3 hafta hak mahrumiyeti verecekler bu para cezasının dışında

effenberg
11.03.2009, 11:35
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) verdigi cezalari ben zaten hic adil görmüyorum kafalarina ve adamlarina göre ceza veriyorlar.

Ama en önemlisi saha kapazma vermesinlerde...

ssk58
11.03.2009, 12:56
bu nasıl ceza anlamadım ya fener stadında ne yaptık adamlar ayagımızı kırdı yine bir şey demedik

SS_58
11.03.2009, 13:04
Mantelite Bülente 35 gün hak mahrumiyeti....hakem aleyhınde ise tezahürattan dolayı 25 bin lira kulube ceza gelecek.kesinleşiyor.Bu sayede takımımız yıne husrana uğrayacak.Ben 40 yıllık futbol adamıyım.öz be öz bezirciliyim.bezircispor, çayspor ve yüceyurtta oynadım.şunu insanlarımızın anlaması gerekiyor bir şekilde bülen hoca kulubeyi kırana kadar zorluyor neyi isbat ediyor....4 büyüklerin en kötü sezon geçirdiği sene bu SİVASSPOR'umuzun da durumu çok güzel ama şu anda ayrıca hakem sonuca fazla etki etmedi değilmi.neyse sağlık olsun umutlarımızı yitirmeyelim.ANKARAGÜCÜ...BEŞİ KTAŞ...DENİZLİ...MAÇLARINDAN 7 puan kaparsak çok harıka olacak sanırım iddiamız devam edecek.Tabi bu arada bülent hoca takımı 35 gün tribünden yönetecek....Takım ruhumuz bozulmadan bu işi bir seri yakalayarak devam ettirmemiz lazım.sağlıcakla kalın esen kalın....

fatih_bm
12.03.2009, 01:27
Bülent Uygun kim ne derse desin cezayı hak etti.