Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun Suçlu mu?
izmirliyigido 11.03.2009, 12:48 http://resimzade.com/Show.html?i=2716 Selçuk Yula - Fotomaç
Bülent Uygun Suçlu mu?
Bülent Uygun'un maçtan sonra hakeme yaptığı hareketler hoş karşılanmadı. Görüntüler güzel değildi, doğrudur. Ama Bülent'i günah keçisi ilan etmek ne kadar doğru, o tartışılır.
http://resimzade.com/Show.html?i=2717
Başkalarından farklı ne yapmış ki? Bu ülkede elle attıkları golleri unutup, futbolcusuna gösterilen tek bir kart için ortalığı ayağa kaldıranları ne yapacağız! Ya da devre arası barkovizyon gösterileri yapan ve taraftarlarını sokağa dökerek, hakemlerin ofsayttan attıkları golleri vererek ya da rakiplerinin penaltısını vermeyerek ikinci duruma kadar yükseldikten sonra susup köşeye çekilmelerine ne diyeceğiz! Sokağa çıkıp yürüyen her takıma eyyam yapan hakemler oldukça Bülent Uygun da çıkar, "Madem ağlamayana meme yok, benim günahım ne" demez mi? Bence der, demeli de. Çünkü düzen ne yazık ki böyle işliyor
Kaynak: Fotomaç Gazetesi (11.03.2009)
AYK
konartr58 11.03.2009, 13:02 bülen uygun suçlumu?
evet suçlu fincancının katırlarını ürküttü.yerleşik düzeni bozmaya çalışıyor.Büüyklerin bütcelerine hasar veriyor.Büyüklerin spor eşittir para anlayışını bir de spor da yürek'te vardır ekini getiriyor.
evet suçlu,fener maçındaki duruşu ve maç sonrası söyledikleri ile suçlu.gereksiz yere birçok kesimi karşısına aldı.Bizim takım olmazsa sivas olsun anlayışını geri itti.gönüllerin şampiyorunu sözünün üzerini çizdi.
evet suçlu,kendsini son zamanlarda basınla çok oynaşmaya itti.nerede ise kendisinden vazgeçtik yedi sülalaesini basın yolu ile öğrenmeye başladık.babası dahi ahkam kesmeye başladı basın önünde.basınla hep oynaşma olmayınca dalaşmaya başladı.
evet suçlu,takımı sık sık bırakıp toplantıdır,paneldir ne bileyim daha ne tür okul etkinliklerinde yer almaya başladı.Takımı açıkca ihmal etti.
evet suçlu son haftalarda takımın yorgunluğuna sığınarak az çok yerde de tek gollu maç götürmeyi alışkanlık haline getirdi.
evet suçlu,sivasla büyürüm anlayışı yerine sivası büyütürüm anlayışına kapıldı.
evet bu sözü eğer bu yazıyı okuyorsa çok iyi düşünmeli.
"SİVASLA BÜYÜRÜM ANLAYIŞINDAN SIYRILIP,SİVAS'I BÜYÜTÜRÜM "anlayışına kapılması hem kendisini hem de takımı zora sürüklemiştir.Umarım bu süürklenme kısa süreli olur.
SenSetik 11.03.2009, 13:14 Bülent Hoca SUÇLU değil ama birtakım hataları olabilir. Ama bu kişiliğine, insanlığına saldırı boyutuna gelirse ben bunu kabul edemem.
Hata yapmak ile "SUÇLU" olmak arasında dağlar kadar fark var bence...
Bir insan olarak onunda hataları olabileceğini kabullenirsek ve taraftar olarak bizimde hatalar yapabileceğimizi hatırlarsak belki biraz daha "VİCDANLI" eleştiriler yaparız.
Bakın tekrar ediyorum; bende yeri geldiği zaman hocamızın yaptığı hatalardan bahsediyor ve eleştirilerimi yazıyorum...Ama bu konuda yapıcı olmayan, hatta Sivassporumuza zarar veren yorumları okuduğumda, bu kişilerin Sivasspor taraftarı olduğuna inanmak istemiyorum.
ama ne yazık ki değerlerine sahip çıkamayan, birtakım bizi çekemeyen insanların medyasının gazına gelen taraftar bizim taraftarımız ve farkında olmadan onlarda bu oyuna çanak tutmakta...
Lütfen hocaya ve takıma sahip çıkalım...
Daha birlikte yaşayacak çok güzel ve aynı zamanda zor günlerimiz var...
Pazar gecesi spor programlarını izledim olaylara baktım sivasspordan sadece Bülent Hocanın tekmeleri konuşuldu. Bu kadar başarılı bir takımın hocasını çıldırtan nedenlerden bahsedilmedi. Sanki biz bu yarışta yokmuşuz gibi istanbul takımlarının başarıları veya başarısızlıkları konuşuldu sebepleri ele alındı. Roberto Carlos tan bahsederken bu kadar çirkin görüntüleri veren o değilmiş sanki cennetten yani gelmiş biri gibi bahsedildi. Sivasspor_Fenerbahçe maçında Sedat Bayraka akıllı oldiye saldıran Emreden bahsedilmedi aynı Emre kayserili topçulara kafanı keserim dedi kimse bunada değinmedi bunlar futbolun içinde olan şeyler dediler. Tolunay hacaya el atan roberto Carlosu medeni cesaretinden dolayı tebrik ettiler. Ama bizim Avrupanın bile saygı duyduğu başkanımızdan tek kelime etmediler. İşin acı tarafı sivaslı hemşerilerim yada şöyle daha basit Nufus cüzdanında sivas yazan hemşerilerim hala sivas şampiyon olamaz bari fener olsun diyorlar. bu kafa bizi bir yere götürmez. EN BÜYÜK SİVASSPOR EN GÜZEL RENK BAYRAĞIMIZDA RENGİNİ VEREN KIRMIZI BEYAZ
izmirliyigido 11.03.2009, 13:29 Doğru söze ne denir? Daha 2-3 hafta öncesine kadar ortalıkta fırtınalar koparanlar bugün hedef şaşırtıp, ilgiyi bizim üzerimize çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Bu anlamda Lig Tv'yi, Kanal D'yi, atv'yi, Show Tv'yi, Hürriyet gazetesini, Fanatik gazetesini kınıyorum ve protesto ediyorum. Adamlar zaten yeteli ilgiyi göstermiyorlardı şimdi bu olaydan sonra bizi düşman ilan ettiler, hiç haber göstermiyorlar.
Ama gün olur devran döner. Bir engelleme olmaz, bizimkiler de akıllarını başlarına toplar da şampiyon olursak bu medya grubu Sivas'a hiç gelmesinler.
Bu olaylardan sonra dostumuzu, düşmanımızı tanıdık. Onun için Bülent hocamızın davranışı kendisine ve bize yakışşmadı belki ama bunlar bu dilden anlıyor. O sebeble Bülent hocamızın arkasındayız, camia olarak.
AYK
SenSetik 11.03.2009, 13:32 aslında bu spor kanalların ve medya gruplarına ait mail adreslerinin olduğu bir konu açıp yayınlasak ve taraftarlar olarak organize bir şekilde Sivasspor'a yapılan bu linç girişimi ile ilgili mailler atsak güzel olur..
Sivasspor taraftarının bu şekilde sessiz kalmaması lazım...
Göz göre göre takımı yedirtiyoruz bunlara...
yapılan hareket kimseye değildi, adam kızmış evinde cam çerçeve kıran baba gibi davrandı kimseye zararı yoktu hareketinin tam tersi kendine zararı olabilirdi, hoca hiç bir seyirciyi kışkırtmadı, koca bir şehri motive etmeye çalışan adamın sırtındaki yükte ağır tabiki, belki başkalarının alması gereken sorumlulukları taşıdığı içinde yaşadığı bu öfke patlaması kendi içineydi, kendi canına kastı içeriyordu, çok doğal ve insai buluyorum yaptığını kimimiz duvara kafa atar kimimiz yumruk öfkeden hocamızda plastik kaplamaları tekmeleyip parçaladı, çünkü yedek kulubesi onun eviydi , mahremiydi, sadee onu anlamayan kameralar bbg evi gibi onu evirip çevirip verdiler ama içindeki yangından kimsenin haberi yoktur, hocam öncesinde sonrasında ve daha sonrasında gerekeni yptı, çokda mahçup etmeye suçlamaya gerek yok, biz olsak onun yerinde kimbilir neler yaparız bu haksızlıklara karşı
mehmetyildiz58 11.03.2009, 13:43 Ben Bülent UYGUN'a suçlu diyen insanları gerçekten anlamıyorum...Adam öyle yapmasa haftalar geçtikçe hakemler daha çok üstümüze geleceklerdi...Az mantıklı olun..Bülent uygun çok haklıydı o hareketi yaparken....Yaw bülent uygun haksız diyenler maçı izlemedimi yaa....Adam tam yerinde hareket yaptı..HLL olsun Bülent hocaya takımına sahip çıkıyor hiç değilse...Sade para için Sivasspor'un Başında değil..herkes tartsın düşünsüz öyle yazsın!!!
blacksky 11.03.2009, 14:02 Selcuk Yula gibi futbolculugunda "emek hirsizligi", yazarliginda "yalakalik" cizgilerinden oteye gidememis bir bunyenin yazisini ciddiye alip burada yayinlamak bile gereksiz. Bulent Uygun umrunda mi saniyorsunuz? onun uzerinden fb yalakaligi yapmis yine iste..
Bulent Uygun sucludur, karsiligini muhtemelen alacagi ceza ile odeyecektir.. ama Sivas'a kaybettirdigi sempati ve hatta kazandirdigi dusmanligin telafisi icin uzun zaman gereklidir...
Sivasspor yonetiminin ve Bulent Uygun' un ilk ve en acil isi su FEBE ile aralarina cok ciddi bir mesafe koymak olmalidir, son 3 macta hoca' nin hareketleri ve takimin oyunu yuzunden yedigimiz "fener yalakasi" damgasinin temizlenmesi lazimdir.
Ote yandan halk arasinda Yilmaz Vural gibi bir showman ile hareketlerinin karsilastirilmasi Bulent Uygun' un yaptigindan utanmasi icin yeterlidir sanirim.
falcon58 11.03.2009, 14:37 hayır değil.Tek suçlu medya ve adaletsiz düzen...Adalet birgün herkese lazım olabilir...BU ALEMDE KRAL YİĞİDOLAR...
COBANSARAYLI 11.03.2009, 15:12 KESINLIKLE SUCLU
BU KONUNUN UZERINE DAHA FAZLA GITMEYE GEREK YOK
YAPTI HAREKETINI ODER CEZASINI VE UMARIM AKLINI BASINA DEVSIRIR SUPER LIGIN ZIRVESINDE BULUNAN BIR TAKIMIN TEKNIN PATRONU NA YAKISMADI
RK sTyLa 58 11.03.2009, 15:17 Bence Bülent Uygun suclu degiiill her insan hata yapar..bizim sevinmemiz gerek en azindan buralara geldik diyee belki baskasi olsa bu basarayi elde edemicektikk ondan BÜLENT UYGUNUN hatasiii yookk
HEP DESTEK TAM DESTEK
Holigan Sivaslı 11.03.2009, 15:49 Güzel bir yazı beğendim .......................
edremitliyiğido 11.03.2009, 16:48 evet hacamız biraz agrasif davranmış olabilir hocamıza acizane bikaç önerim var sayın hocam son zmanlarda takımla fazla ilgilenmedğin söyleniyor devamlı şehir dışındasın konferanslarda ne bileyim dernek faliyetlerinde tamam onlar da olacak tabiki ama şu an da öncelik sivasporun başarısı değilmi onun için sayın hocam o faliyetleri ikinci plana atsan da takım la daha fazla ilgilensen durum daha iyi olur sanrım diyebilrisin ki yardımcılarım var ne kadar yardımcılarına güvensen de senin başında olduğun kadar disiplin olacağını sanmıyorum ne olur hocam bu yazdıklarımızı sitem değil de bir görüş olarak algılarsan gözümüzde daha da büyürsün
Ultra sivasli 11.03.2009, 17:11 TABIKI SUCLU SUCLU OLDUGUNU KENDIN DE SÖYLEDIN VE ÖZÜR DILEDIN KLÜBEYE TEKMELEYECEGINE TAKIMIN DISIPLINI SAGLAMIS OLSAN KLÜBENIN CAMLARINI KIRMAZDIN GS;BJK;TR MACLARINDAN SONRA TAKIMINA YAPILAN HAKSIZLIGI YAPTIGIN ROPARTAJLARINDA DILE GETIRIRKEN FB; MACINDAN SONRA NEDEN YAPMIYORSUN YAPMIS OLSA IDIN HAKEMLER ILK KUPA MACINDA DAHA DIKKATLI OLURLARDI AMA YAPMADIN YINE SARI KARTLARDA ZARARLI SIVASSPOR CIKTI KIM OLURSA OLSUN BUNU YAPMADIGIN MÜDDETCE SEVENIN OLDUGU GIBI SEVMEYININDE OLACAK BU SADECE SIVASSPOR TARAFTARI ICIN GECERLI DEGIL ANADOLU TAKIMLARINDAN BIZE KARSI SEMPATI ERIYIP BITIYOR...
velibircan 11.03.2009, 17:20 Bülent hocaya saygım sonsuzdur...suçlumu suzsuzmu bilmem...ama aynı tepkiyi fb maçlarındada göstermesini isterdim...vede arma'ya kimse tekme atamaz
YİNEDE SAYGIM SONSUZ SİZE HOCAM
FANATIK YIGIDO 11.03.2009, 19:13 bulent hocanin yaptigi hata bence yaptigi buyuk basarilarinin yaninda hic kalir sivassporumuzun kisitli imkanlariyla takimimizi buralara getirdi bence turkcell super ligdeki en basarili hoca kimnedersedesin ligde bazi goller tesaduf olabilir ama ligde hicbirzaman tesaduf basari olmaz hele iki sene ust ustune bulent hocayi bazi nedenlerden dolayi elestirsekte sivassporumuzun vazgecilmez hocasi seninle gurur duyuyoruz bulent hocam
Eyyy yönetici germe,
Eyyy taraftar kavga etme,
Eyyy sporcu ahlaklı ol,
Eyyy hakem adil davran,
Eyyy hoca yalan söyleme...
Gerginliği de,
Kavgayı da,
Ahlaksızlığı da,
Adaletsizliği de,
Yalancılığı da
Biz yapacağız!
Size nooluyor kardeşim, işinizi yapın siz!!!
effenberg 12.03.2009, 11:43 Selcuk Yula gibi futbolculugunda "emek hirsizligi", yazarliginda "yalakalik" cizgilerinden oteye gidememis bir bunyenin yazisini ciddiye alip burada yayinlamak bile gereksiz. Bulent Uygun umrunda mi saniyorsunuz? onun uzerinden fb yalakaligi yapmis yine iste..
Bulent Uygun sucludur, karsiligini muhtemelen alacagi ceza ile odeyecektir.. ama Sivas'a kaybettirdigi sempati ve hatta kazandirdigi dusmanligin telafisi icin uzun zaman gereklidir...
Sivasspor yonetiminin ve Bulent Uygun' un ilk ve en acil isi su FEBE ile aralarina cok ciddi bir mesafe koymak olmalidir, son 3 macta hoca' nin hareketleri ve takimin oyunu yuzunden yedigimiz "fener yalakasi" damgasinin temizlenmesi lazimdir.
Ote yandan halk arasinda Yilmaz Vural gibi bir showman ile hareketlerinin karsilastirilmasi Bulent Uygun' un yaptigindan utanmasi icin yeterlidir sanirim.
ilave edecek baska bir sey bulamiyorum görüslerime tercuman olmusun sag arkadas.
bülent hocadan beklemedimiz alışkın olmadımız bir davranıştııııı yok yaptında bişey yok normal.....
hakeme göre az bile yaptıııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııı
58_babacan_58 12.03.2009, 14:31 LİDER LİDER GİBİ TOP OYNAMALIDIR GEREKENİ SAHADA YAPMALIDIR RAKİBE TOP OYNATMAMALIDIR.
35fulya58 12.03.2009, 21:07 Bülent Uygun suçlu değil, yazar Selçuk Yula'da çok doğru söylemiş. Hocamızı suçlu bulan, Selçuk Yula'nın yazısını beğenmeyenler bana göre Beşiktaş ve G.Saray sempatizanıdır. Abilerim kusura bakmasınlar ama renklerini gizleyemiyorlar. Çok teessüf ederim.
SivasLiMuratt 12.03.2009, 21:09 bence bülent uygun yapması gerekeni yaptı sonuna kadar yanındayım ...
fatihtuztas 12.03.2009, 21:12 kesinlikle suçlu değil selçuk yula doğru söylüyor.
Dark Force 13.03.2009, 01:08 Hakem suçlu bülent hocada insan hakemin hataları yenilir yutulur gibi değildi çıldırmamak elde değil bülen hocayı eleştirenler maçı 90 dk izlesin ondan sonra yorum yazsın...
TFF İSTİFA TFF İSTİFA ALLAH BELANIZI VERSİN KIZINI DÖVDÜKLEREİNDEDE HAKSIZCA ŞİMDİDE:mad:
|