Orijinalini görmek için tıklayınız : UNUTMADIK..UNUTTURMAYACAĞIZ!!

YiğidoGençlik
16.03.2009, 14:34
Ligin ilk yarısında oynanan maçta sözde adı taraftar denen insanlar takımımıza hocamıza ve futbolcularımıza ağıza alınmayacak küfürler ettiler, bununla kalmayıp hocamıza ayakkabı fırlatma aşağılığında bile bulundular.

Ama biz yine Sivasspor taraftarına yakışır şekilde hareket edeceğiz.

Ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim ne olur bize bunları yapan bu aşağılık insanlara çiçek vermeyelim.İstanbul kulüplerinden bize dost olmaz.

Lütfen bu maçta şunların seslerini ağızlarına tıkalım, bari maçta elimizden geldiği kadar takımımıza destek verelim.Şampiyonluk için sadece 10 adım kaldı.
Bu yapılanlara tepkimizi koymak ve takımımızı desteklemek adına şu eziklere 4 Eylül'ü dar edelim.

Yapılan bu aşağılıkları UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ..

slasher//z
16.03.2009, 14:53
AYRICA
GEÇEN SEZON İSTANBULDA OYNANAN MAÇTA DA;
"SİVASLI AY.LAR İSTANBULDA NE ARAR"
DİYE BAĞIRANLAR DA YİNE BU TAKIMIN YALAKALARI İDİ.
UNUTMAYALIM, UNUTTURMAYALIM!!!

izmirliyigido
16.03.2009, 14:53
Bu a. dilere yapacağımız en güzel şey, ellerimizde çiçeklerle tribünlere kadar çağırıp çiçekleri vermeyip onlara uygun (!) hareketi yapmaktır. Ve maç esnasında (tezahürat yapmayı beceremiyoruz, bilmiyoruz) 90 dakika boyunca ıslıklarla onları boğmak olmalı. Hele de top onların ayağında iken sürekli ıslıklayalım.

Hele de, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Delgado y.vşaklarını sürekli protesto edelim. Kardeşimiz doğru söylüyor, İstanbul y.vşaklarından bize dost olmaz. Seyircilerinin geçen sene söyledikleri ("Sivas'lı ayılar, İstanbul'da ne arar") ve bu sene ki yaptıkları hareketler yenilir yutulur cinsten değil.

Onları sahaya çıkar çıkmaz, maç bitene kadar ISLIKLARLA PROTESTO edelim. Hiç Susumadan hemde!.

AYK

Ultra sivasli
16.03.2009, 15:06
Bu a. dilere yapacağımız en güzel şey, ellerimizde çiçeklerle tribünlere kadar çağırığ çiçekleri vermeyip onlara uygun (!) hareketi yapmaktır. Ve maç esnasında (tezahürat yapmayı beceremiyoruz, bilmiyoruz) 90 dakika boyunca ıslıklarla onları boğmak olmalı. Hele de top onların ayağında iken sürekli ıslıklayalım.

Hele de, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Delgado y.vşaklarını sürekli protesto edelim. Kardeşimiz doğru söylüyor, İstanbul y.vşaklarından bize dost olmaz. Seyircilerinin geçen sene söyledikleri ("Sivas'lı ayılar, İstanbul'da ne arar") ve bu sene ki yaptıkları hareketler yenilir yutulur cinsten değil.

Onları sahaya çıkar çıkmaz, maç bitene kadar ISLIKLARLA PROTESTO edelim. Hiç Susumadan hemde!.
AYK

AYNEN KATILIYORUM GARDAS BIRDE SU TEZAHÜRATI YAPSAK NASIL OLUR BESIKTASLI SUZAN KOLLARIMA UZAN KORO HALINDE OLMAZMI CILDIRSINLAR KÖPEKLER.. ONLAR BIZE YAPMADIMI

BESIKTASLI SUZAN KOLLARIMA UZAN KORO HALINDE DEFALARCE TEKRARLAYALIM

izmirliyigido
16.03.2009, 22:51
AYNEN KATILIYORUM GARDAS BIRDE SU TEZAHÜRATI YAPSAK NASIL OLUR BESIKTASLI SUZAN KOLLARIMA UZAN KORO HALINDE OLMAZMI CILDIRSINLAR KÖPEKLER.. ONLAR BIZE YAPMADIMI

BESIKTASLI SUZAN KOLLARIMA UZAN KORO HALINDE DEFALARCE TEKRARLAYALIM

Güzel olurda o koroyu kurabilecekmiyiz. Kimse bağırmak istemiyor tiyatro gibi maç syrediyor, birde koro halinde böyle bir tezahürat çok zor. En güzeli, stadı ıslıklara boğmak. Kulakları sağır edercesine.

Bu hem Beşiktaş'ı protesto olacak ama hemde onların motivasyonunu ve moralini bozacak.

AYK

YigidoGenclik38
17.03.2009, 14:56
evet abicim sözlerin cok dogru

istanbuldan dost olmaz

hedefimiz eziktası ezmek

mfegri
17.03.2009, 15:29
arkadaşlar bu maçtada bir çirkeflik düşünüyormuş bkjliler hocamız aleyhine bir pankart hazırlamışlar ne olduğunu tam öğrenemedim ama çirkefçe bir şey olduğundan eminim bizde bir şeyler hazırlamalıyız bence

mehmetyildiz58
17.03.2009, 16:19
Arkadaşlar size yemin ederim ben bu konuyu bu erşemce açacaktım..Fakat Allah rezı olsun ki arkadaş benden önce açmış...çok ama çok haklı bir konuya deinmiş hLL olsun walla....hele mehmet yıldız a yapılanlar aklıma geldikçe gözlerim doluyor yemin ederim....aşağılık 8taş taraftarına günlerini gösterelim lütfn YİĞİDOLAR

B.DUMANLI
17.03.2009, 16:20
Onlar tüm Sivaslilara küfredecek ana avrat,biz onlara bu küfürlerinden dolayi karanfil atacagiz.Biraz abartmiyoruzmu?Herkes haddini bilecek.Büyük takim olmak rakibe ana avrat küfretmeyi gerektirmiyor.Biz gecen sene Besiktasin yüzünden UEFA´dan olmakla kalmayip ,bizim kasaya girmesi gerekli olan para Besiktasin kasasina girdi.Bu alinacak parayla daha iyi transferler yapilir kadromuz daha genis olabilirdi.Inaniyorumki Sivasspor Besiktasi yenecek gücde.Genclerbirligi son vuruslarda cok etkisizdi gecen hafda onlarin futbolu Besiktasi ön plana cikardi.Ernst ve Telloyu durdurursak kiclarina bakarak dönerler inlerine.Besiktasin yüz yillik tarihi bizleri ilgilendirmiyor.Sivasda futbol oynanir tarih göz önüne alinmaz.

mehmetyildiz58
17.03.2009, 16:21
Arkadaşlar size yemin ederim ben bu konuyu bu perşembe açacaktım..Fakat Allah rezı olsun ki arkadaş benden önce açmış...çok ama çok haklı bir konuya deinmiş hLL olsun walla....hele mehmet yıldız a yapılanlar aklıma geldikçe gözlerim doluyor yemin ederim....aşağılık 8taş taraftarına günlerini gösterelim lütfn YİĞİDOLAR

arkadaşlar ilk mesajımda erşence yazmısın sinirden kusuruma bakmayın

GLoBe-Y-Gençlik
17.03.2009, 16:22
Yiğidoyuz Gençliğiz Toprağımızın Takımını Hep Beraber Desteklıyecegım Gırtlagımız Patlıyana Dek..

Cley
17.03.2009, 16:23
Bjk tarafrtarı yine tahrik edecektir. Ama tahriklere kapılıp da saha kapatma cezası almayalım lütfen. Son haftalara girilirken üzerimize çok oyunlar oynanır dikkat edelim.

mehmetyildiz58
17.03.2009, 16:26
Bu a. dilere yapacağımız en güzel şey, ellerimizde çiçeklerle tribünlere kadar çağırıp çiçekleri vermeyip onlara uygun (!) hareketi yapmaktır. Ve maç esnasında (tezahürat yapmayı beceremiyoruz, bilmiyoruz) 90 dakika boyunca ıslıklarla onları boğmak olmalı. Hele de top onların ayağında iken sürekli ıslıklayalım.

helal valla süpersin ağabeyim..bunu fatih başkana sölemek lazım....hatta daha başka şeyler yapacaksında...neyse:@ bu maç inş bizim hemde 4-1 gibi farklı bi skorla..o gerizekalılar rehavete kapıldılar

YiğidoGençlik
19.03.2009, 15:10
En iyi cevabımız Hep Destek Tam Destek olacak ve lig sonunda ŞAMPİYONLUK..

GLoBe-Y-Gençlik
19.03.2009, 15:16
En iyi cevabımız Hep Destek Tam Destek olacak ve lig sonunda ŞAMPİYONLUK..

İnş dediğin gibi reis bir haykıracagım aha ıste sıvasın taraftarı dıye ..

mysuskunx
19.03.2009, 15:24
Aynısını onlara yapacak kadar küçük değiliz biz, biz Sivassporuz....

Beşiktaş İle Aramızda Fark Var, Bizanslı Değil Anadoluluyuz....

izmirliyigido
19.03.2009, 16:19
Maçın başından, bitimine kadar ISLIKLA PROTESTO'yu sakın unutmayın. Hemde kulakları sağır edecek şekilde. Top onlardayken başka tezahürat YOK!. Sinir ve moral bozacaktır bu emin olun.

AYK

gül5858
19.03.2009, 16:43
Bülent hocamıza edilen küfürlerden sonrada kardeşimiz dostumuz dediğimiz diğer kişiler ''Ve bizler her platformda dolaşacakmıyız onlarla mecbur Biz avuç satın alınmış kendi mevkisini satsın dursur.

.''Dursunda SİVAS SPOR'DAN uzak olsun

'' Ve bizi önemsemeyecekleri kesin olan her maçtan önce'de sonrada '' TEORİLER üRETEN ( O ) DEDİĞİMİZ KESİM ??

Taraftarına'da ne demeli.
''Sonra hala federasyonarı dostumuz olarak görüyoruz .''Aksi kabul edilemez.''

Bu sene şampiyon anadoludan diye bağırdığımız zaman ıslıklyanlarla ...
Lütfen ama lütfen artık gözünüzü iyi açın.bizi kimse çekemiyor.kmse bizi istemiyor.bu yüzdendirki Sivasın Sivastan başka dostu yok.
..............VE UNUTMAKMI ASLA .....

sivaslıkamber
19.03.2009, 17:24
BESİKTASAS SAHAYI DAR EDECEGİZ HİÇ KİMSE BUNDAN SÜPHE DUYMASIN MAÇIN SONUCU NE OLURSA OLSUN TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM

aslımtoprak
19.03.2009, 17:36
olmak yada olmamak maçına doğru... bu sitede üye olan herkesin üzerine düşen görev sanırım bu maçın alınması için herkesi kelimenin tam anlamıyla galeyana getirmektir....çünkü maçın yıkıcı sonuçları olabilir...yıkılmadan biz stadımızı inletip taraftar olarak 12 adam görevini yerine getirmektir.tepkilerimiz beşiktaşlıları oyundan koparacak tarzda ve aşırı olması gerektini düşünüyorum,ne tür olursa olsun....

furkancfc
19.03.2009, 18:16
Cumartesi akşamını iple çekiyorum. Takımımıza gırtlağımız patlayana kadar destek vereceğiz bunu herkes o akşam görecek Tek Büyüğün SİVAS olduğunu herkese göstereceğiz.

Haydi Yiğidolar Takıma Destek İçin Kale Arkası Gardayız.

sevda58
19.03.2009, 18:41
oncelikle sunu soylemek isterim, benim dusuncem, onlarin seviyesine dusmeyin arkadaslar. biz onlar gibi olamayizki cunku biz SIVASLIYIZ. oyunlara gelmeyelim.

insallah cok buyuk bir destek olur. takimimizin buna ihtiyaci var. oyle bir mac olmaliki, oyle bir taraftar olmali ki, sanki sampionluk macina cikmis gibi!!

haydi hayirlisi diyelim.

35fulya58
19.03.2009, 19:15
Maçın başından, bitimine kadar ISLIKLA PROTESTO'yu sakın unutmayın. Hemde kulakları sağır edecek şekilde. Top onlardayken başka tezahürat YOK!. Sinir ve moral bozacaktır bu emin olun.

AYK

Maç boyunca top onlardayken ıslıklamak hemde hiç susmadan ilginç bir protesto ve maçtan koparma olur. Bence bunu denemeli.

58 ulan
19.03.2009, 20:08
bunların derdi olmuşuz desenize:)

"_tuqRuL"
20.03.2009, 07:27
arkadaşlar bu maçtada bir çirkeflik düşünüyormuş bkjliler hocamız aleyhine bir pankart hazırlamışlar ne olduğunu tam öğrenemedim ama çirkefçe bir şey olduğundan eminim bizde bir şeyler hazırlamalıyız bence

ARKADAŞ DOĞRU DİYOR. BEN GÖZLERİMLE GÖRDÜM PANKARTI. İSTANBULDA DEĞİL SİVAS'TAKİ TEMSİLCİLİKLERDEN Bİ GRUP YAPTIRMIŞ O PANKARTI. HİÇ HOŞ ŞEYLER YAZMAMIŞLAR.

BEN ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM. O PANKART AÇILDIĞI ZAMAN KIYAMET KOPCAK.BJK TARAFTARI HAFTALARCA MEDAYADA İLK SIRADA OLCAK......

GLoBe-Y-Gençlik
20.03.2009, 07:54
ARKADAŞ DOĞRU DİYOR. BEN GÖZLERİMLE GÖRDÜM PANKARTI. İSTANBULDA DEĞİL SİVAS'TAKİ TEMSİLCİLİKLERDEN Bİ GRUP YAPTIRMIŞ O PANKARTI. HİÇ HOŞ ŞEYLER YAZMAMIŞLAR.

BEN ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM. O PANKART AÇILDIĞI ZAMAN KIYAMET KOPCAK.BJK TARAFTARI HAFTALARCA MEDAYADA İLK SIRADA OLCAK......

onların ınsanlıgı o kadar biz sivaslıyız

Rallim58
20.03.2009, 08:16
Arkadaşlar, stadyuma giren her türlü, pankart, broşür, bildiri vs. konuların takipcisi Emniyet teşkilatıdır.

Sivas Emniyet Müdürlüğü teşkilat olarak gerekli tedbiri alarak, teyakkkuzda olacaktır. Kimsenin endişesi olmasın.

Giriş kontrolde; kalem, çakmak ve metal tüm eşyalar ile 5 kuruşa kadar içeri girmesine engel olan zihniyet, Ortamı germeye müsait yazı içeren pankartlara da asla izin vermemelidir.

Eğer izin verilir, ortam da gerilirse bunun müsebbibi, Emniyet Müdürlüğünün ilgili birimleridir.

Rahat olun herkes görevini yapar.

Yeterki biz taraftar olarak taraftarlığımızı yapalım.

GLoBe-Y-Gençlik
20.03.2009, 08:22
Arkadaşlar, stadyuma giren her türlü, pankart, broşür, bildiri vs. konuların takipcisi Emniyet teşkilatıdır.

Sivas Emniyet Müdürlüğü teşkilat olarak gerekli tedbiri alarak, teyakkkuzda olacaktır. Kimsenin endişesi olmasın.

Giriş kontrolde; kalem, çakmak ve metal tüm eşyalar ile 5 kuruşa kadar içeri girmesine engel olan zihniyet, Ortamı germeye müsait yazı içeren pankartlara da asla izin vermemelidir.

Eğer izin verilir, ortam da gerilirse bunun müsebbibi, Emniyet Müdürlüğünün ilgili birimleridir.

DEDİĞİN ÖYLEDE ABI HEP EV SAHIBINE YAPIYORLAR ASMAYIN ETMEYIN KARSIYA SERBEST NE YAPARLAR ASTIRIRLAR

Rallim58
20.03.2009, 08:28
Ahmet Turanım karşı tarafı rencide edici, tahrik unsuru taşıyan pankarta müsaade edileceğini asla düşünemiyorum.

Dediğim gibi eğer olumsuz pankart giriş yaparsa sorumluları belli konumdadır rahat olun.

Del Piero
20.03.2009, 08:47

Şahsen benim sivas emniyetine zerre kadar güvenim yok acaba o pankartta ne yazıyor :confused:

GLoBe-Y-Gençlik
20.03.2009, 08:53
Ahmet Turanım karşı tarafı rencide edici, tahrik unsuru taşıyan pankarta müsaade edileceğini asla düşünemiyorum.

Dediğim gibi eğer olumsuz pankart giriş yaparsa sorumluları belli konumdadır rahat olun.

inş Rallim abi kendı evımızde yabancıyız cok sukur...krAl sivas

ready
20.03.2009, 09:28
Sivas artık deplesman cenneti oldu her gelen rakip taraftar sanki kendi evinde gibi istedigini asıyor iş bize gelince emniyet astırmıyor Sivas emniyeti neden böyle keyfi uygulama yapıyor anlamış degiliz

azgeç
20.03.2009, 09:38
karanfil masalını herkes geçsin--- biz maratonda küfredecegiz --- emniyet dahil kralı engellesin hadi

ready
20.03.2009, 09:42
karanfil masalını herkes geçsin--- biz maratonda küfredecegiz --- emniyet dahil kralı engellesin hadi

Karanfil ney yaws dogum günü partisi mi var yoksa özel bir gün mü var da benim haberim yok karanfil falan atmam ben

YiğidoGençlik
20.03.2009, 10:12
Şu Karanfil olayını artık bırakalım ya adamlar rakibimiz ve biz Şampiyonluğa gidiyoruz..

konartr58
20.03.2009, 10:48
evet çiçeği haketmiyorlar.gerek taraftar olarak sivaslılara söyledikleri sözden dolayı.
çiçeği hak etmiyorlar geçen sezon yaptıkları numaralarla hem sıramızı hem de paramızı çaldılar.
çiçeği hak etmiyorlar basın yolu ile sivasa takımımız ve hocamıza karşı çirkefce haberler yaptırıyorlar.
onlar gibi olmayacağız.Ama onlara çiçekte vermeyeceğiz.
fair play sıralamasında beşiktaş en faullu oynayan en çok sarı kart ve en çok kırmızı kart gören takım.Böyle bir takım saygıyı haketmiyor.
bu takım sadece yenilmeyi hak ediyor.
sivaslı taraftar gs maçında ıslık olayını çok güzel kullandı.etkili de oldu.ıslıkla etkilemek daha kolay ve taraftarın tamamıda katılabiliyor.
tabi arada bir de "ANADOLU BURADA TÜRKÜYE BURADA tezahuratımız futbolcularımız üzerinde motive etkisi yüksek olacaktır.

GLoBe-Y-Gençlik
20.03.2009, 15:53
Dikkat et ezerken bişey kaçmasın kıçına ;)

Kaçmaz aslanım kaçmaz korkma

TEK DOST ANADOLU ANTI ISTANBULL...

8JK YENIP OTURMAK LAZIM
,

myyiğido58
20.03.2009, 15:56
DÖRT BÜYÜK TAKIMDAN DOST OLMAZ... BU MAÇ BİZİM

Sivaslikiz68
21.03.2009, 13:57
Bizim gibi olmadiklarii icin oyle diolar Bide Bizim Gibi Farklari olsaydi ( Sivasli olmak ) Oyle demezdiler Bizi kiskaniorlar etsinler biz 1 sey bilioruz oda Sivasspor'umuz tek LaF soKmaYa kaLKma kaPaK oLuRSuN, uĞRa$Ma eTiKet oLuRsuN, Yav$aMa Kö..k oLuR$ùN...:D

Sivaslikiz68
21.03.2009, 14:20
Ortamın bittiği Yerde biz başLarız Şeklimiz İçin Yaşar Tarzımız için Ölürüz..!

bhdr5858
21.03.2009, 14:28
hadi bakalım inş alıcaz bu maçı