Orijinalini görmek için tıklayınız : İY Denizlispor maçına Organizasyon
izmirliyigido 16.03.2009, 23:06 04.Mayıs.2009 günü Denizlispor ile oynayacağımız maça organizasyon yapmak için İzmirli Yiğidoları bir araya getirmeyi planlıyoruz. Bildiğiniz gibi 1. toplantı pek başarılı geçmemişti. Polar konusunda halen somut bir adım atılamadı. Maç için organizasyon yapılacak ama bunun yanısıra toplantıda konuşulan konular için bir hareket olmadı.
Hareket saatini ve otobüs işini maçın günü ve saati belli olunca ben ayarlayacağım ama diğer konuları görüşmek için bir araya gelmeyi isteyen arkadaşlarımız var. Bu amaçla bu pazar günü öğleden sonra Karşıyaka sahilde TERSANE CAFE'de toplantı yapılması fikrimiz var. Kabul edenler lütfen isim yazsınlar ve toplanalım konuyu görüşelim.
Bu konuları sırasıyla yazalım. Sizlerde aklınıza gelirse ilave edin;
1- Polar
2- Konfeti (Eskiizmirliler'den Turan kardeşimiz ilgilenecekti)
3- Rafya (Gökhan Turna kardeşimiz ilgilenecek)
4- Davul (en az 2 adet)
5- Otobüs (Yalçın Kınık ve Turan Doğan)
6- Pankart
7- Sarı Kartonlara yazılacak pankartlar (herkes yazabilir)
8- Bayrak ve atkı
9- Marşlar ve tezahüratlar
10-
Başka faaliyetler olursa lütfen yazın.
Tarih : 22.03.2009 - Pazar
Saat : 15:00
Yer : Tersane Cafe (ALaybey Tersanesi yanı-Karşıyaka)
AYK
izmirliyigido 16.03.2009, 23:07 Toplantıya katılacaklar;
1- Yalçın Kınık (izmirliyigido)
2- Gökhan Turna
3- Kibrisli
4- 58gürünlü35
5- basayev58
6- chechen Mesut
7- cactuss58
8-
AYK
GokhanTurna 17.03.2009, 15:50 Tüm İzmirlileri toplantıya bekleriz. Gelmeyenler çok ayıp eder
YigidoGenclik38 17.03.2009, 15:56 evet cok güzel düsünmüssünüz bunları yaparsak
kendimizi göstermis oluruz
özellikle pankartımızın olması lazım
akıncı_58 17.03.2009, 16:09 ARKADAŞLAR TEZAHÜRATLAR İÇİN YARI Bİ BÖLÜM AÇILSA BENCE İYİ OLUR ÇOK GÜZEL BESTELER ÇIKICANDAN EMİNİM BU KONUDA KENDİ ADIMA İDDALIYIM VEDE BEN SAKARYADA OKUYORUM AMA SİVASIN HEMEN HEMEN BÜTÜN MAÇLARINA GİTMEYE ÇALIŞIYORUM BU HAFTA SİVASA GİTCEM BJK MAÇINA, İZMİRLİ YİĞODOLARINDA HERZAMAN YANINDAYIM, SİZ MAÇA GİDİN BEN PEŞİNİZDEN TEK BAŞIMA HERZAMAN GELİRİM :):) HERKESE SAYGILARR
GokhanTurna 17.03.2009, 16:11 ARKADAŞLAR TEZAHÜRATLAR İÇİN YARI Bİ BÖLÜM AÇILSA BENCE İYİ OLUR ÇOK GÜZEL BESTELER ÇIKICANDAN EMİNİM BU KONUDA KENDİ ADIMA İDDALIYIM VEDE BEN SAKARYADA OKUYORUM AMA SİVASIN HEMEN HEMEN BÜTÜN MAÇLARINA GİTMEYE ÇALIŞIYORUM BU HAFTA SİVASA GİTCEM BJK MAÇINA, İZMİRLİ YİĞODOLARINDA HERZAMAN YANINDAYIM, SİZ MAÇA GİDİN BEN PEŞİNİZDEN TEK BAŞIMA HERZAMAN GELİRİM :):) HERKESE SAYGILARR
sivas sevdası böle bişi işte kardeşim tebrik ederim seni
izmirliyiğido35 17.03.2009, 16:40 arkadaşlar denizli maçı 4 yada 5 nisan değildir inşallah :confused::confused::confused: :confused::confused:
GokhanTurna 17.03.2009, 16:42 arkadaşlar denizli maçı 4 yada 5 nisan değildir inşallah :confused::confused::confused: :confused::confused:
5 Nisan olcak hayırdır hocam gelemicen mi
58gürünlü35 17.03.2009, 16:44 Erdı Turcan ( 58gürünlü35 ) ...
izmirliyiğido35 17.03.2009, 16:49 5 Nisan olcak hayırdır hocam gelemicen mi
4 - 5 nisan aöf sınavları var ya vizeler...:mad::mad:
Hepsumer 17.03.2009, 16:51 hadi herkez tersane cafeye izmirli yiğidoların organize olması şart...
basayev58 17.03.2009, 18:39 04.Mayıs.2009 günü Denizlispor ile oynayacağımız maça organizasyon yapmak için İzmirli Yiğidoları bir araya getirmeyi planlıyoruz. Bildiğiniz gibi 1. toplantı pek başarılı geçmemişti. Polar konusunda halen somut bir adım atılamadı. Maç için organizasyon yapılacak ama bunun yanısıra toplantıda konuşulan konular için bir hareket olmadı.
Hareket saatini ve otobüs işini maçın günü ve saati belli olunca ben ayarlayacağım ama diğer konuları görüşmek için bir araya gelmeyi isteyen arkadaşlarımız var. Bu amaçla bu pazar günü öğleden sonra SİDAYDER'de veya Karşıyaka sahilde TERSANE CAFE'de toplantı yapılması fikrimiz var. Kabul edenler lütfen isim yazsınlar ve toplanalım konuyu görüşelim.
Bu konuları sırasıyla yazalım. Sizlerde aklınıza gelirse ilave edin;
1- Polar
2- Konfeti (Eskiizmirliler'den Turan kardeşimiz ilgilenecekti)
3- Rafya (Gökhan Turna kardeşimiz ilgilenecek)
4- Davul (en az 2 adet)
5- Otobüs (Yalçın Kınık ve Turan Doğan)
6- Pankart
7- Sarı Kartonlara yazılacak pankartlar (herkes yazabilir)
8- Bayrak ve atkı
9- Marşlar ve tezahüratlar
10-
Başka faaliyetler olursa lütfen yazın.
AYK
Yalçın abi,merhabalar...
Uzun süredir forumdan yazmıyordum,ama takip ediyorum.İlk toplantıya şehirdışında olduğum için katılamadım.Bu sefer Abim ve uygun olursa kuzenlerdende gelen olursa,hep beraber gelebiliriz.
Kibrisli 17.03.2009, 21:16 Ben de katılıyorum, saat 15.00'da olursa sevinirim zira Sivas'tan misafir var ogünki uçakla dönecek yolcuetmem gerekiyor...
GokhanTurna 17.03.2009, 21:33 Toplantıya katılacaklar;
2- Gökhan Turna
3- Kibrisli
4- 58gürünlü35
5- basayev58 + bi kaç kişi
6-
gelcek olanlar isimlerini ekleyerek devam etsinler
subasi29 17.03.2009, 21:36 iki aradda bir derede kalan arkadaslar olacak heralde sinavlar var oncelik okul tabiki
izmirligardaş58 17.03.2009, 21:50 bi insanda bu kadar şans olurrr ogün aöf sınavı 1. vizeler var talihsizliğin bukadarı diorum ama maç pazar günü olur benim sınavda erken biterse kalkış saatine yetişebilirim en kısa zamanda haberdar ederm yalçın abi bu arada geçen aramışsın 3 gün yattım çok hastaydım teli bile duymadım kusuruma bakma abi
bi insanda bu kadar şans olurrr ogün aöf sınavı 1. vizeler var talihsizliğin bukadarı diorum ama maç pazar günü olur benim sınavda erken biterse kalkış saatine yetişebilirim en kısa zamanda haberdar ederm yalçın abi bu arada geçen aramışsın 3 gün yattım çok hastaydım teli bile duymadım kusuruma bakma abi
gecmis olsun gardasim..............
izmirligardaş58 17.03.2009, 21:55 sağol musatafam bu ne şanstır ya milli maç dolayısıyla bir hafta sarkıo sanırım böle şans olmazki ya inşallah o gün sınav erken biterde yalçın abim ona göre organize eder zaten büyük ihtimal maçta geçen seneki gibi 8de olurrr.. inşallah tabi yaz saati uygulamasına geçilmiş olacak ya ozaman
pazar günü görüşmek üzere arkadaşlar.sivasspor nerede ben orada..
GokhanTurna 18.03.2009, 09:15 Toplantıya katılacaklar;
2- GokhanTurna
3- Kibrisli
4- 58gürünlü35
5- basayev58 + bi kaç kişi
6- cactuss58
7-
GokhanTurna 18.03.2009, 22:21 İzmirli kardeşlerimizin bu kadar duyarsız olcagını sanmıyorum işi olmayan kesin gelecektir eminim.Sitede olmayan kardeşlerimizde var
ÇAĞLAR GİYİM 18.03.2009, 23:08 İNŞALLAH SÜPER BİR ORGANİZASYON OLUR
izmirliyigido 19.03.2009, 09:38 bi insanda bu kadar şans olurrr ogün aöf sınavı 1. vizeler var talihsizliğin bukadarı diorum ama maç pazar günü olur benim sınavda erken biterse kalkış saatine yetişebilirim en kısa zamanda haberdar ederm yalçın abi bu arada geçen aramışsın 3 gün yattım çok hastaydım teli bile duymadım kusuruma bakma abi
Fatih'cim GEÇMİŞ OLSUN. Benim için ilk önce sağlık gelir. Senin sağlığın herşeyden daha önemli. Maça gelebilirsen tabi ki çok seviniriz ama dersler de çok önemli. Eğer toplantıya katılabilirsen sevinirim.
AYK
GokhanTurna 19.03.2009, 09:40 İNŞALLAH SÜPER BİR ORGANİZASYON OLUR
Beklenen kişiler gelirse süper olcak inşallah maçta
Del Piero 19.03.2009, 10:45 İzmirde ki yiğidolar takımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadılar 3. liden bu güne kadar herzaman destek oldular eminim çok güzel bir organizasyon ile bu maçada gideceklerdir... ve gereken desteği en iyi şekilde takımıza vereceklerdir.
anilolcay 19.03.2009, 10:49 yalçın abicim hafta sonları urladayım ben ve çalışıyorum bu yüzden sizlere pek katılamıyorum çok çok özür dilerim bu aksaklıklar için ben gökhan kardeşime de dedim sen neye tamam diyorsuan benim kabulümdür bana sadece anıl polar hazır ya da maça şu gün şu saatte gidiyoruz demen yeterli...denizli maçına tabi ki ben de varım Allah'tan bir mani engel çıkmazsa..Saygılarımla...
GokhanTurna 19.03.2009, 11:00 yalçın abicim hafta sonları urladayım ben ve çalışıyorum bu yüzden sizlere pek katılamıyorum çok çok özür dilerim bu aksaklıklar için ben gökhan kardeşime de dedim sen neye tamam diyorsuan benim kabulümdür bana sadece anıl polar hazır ya da maça şu gün şu saatte gidiyoruz demen yeterli...denizli maçına tabi ki ben de varım Allah'tan bir mani engel çıkmazsa..Saygılarımla...
Anıl kardeşimiz ve digerleri olmadan denizli maçı çekilmez valla. İnşallah maçta herkes orda olcak
GokhanTurna 19.03.2009, 13:10 pazar günü görüşmek üzere arkadaşlar.sivasspor nerede ben orada..
Güven abimizin aramıza katılmasına çok sevindim.
Abdullah DuMaN 19.03.2009, 13:30 Umarım istenilen düzeyde bir organize olur şimdiden emeğinize sağlık
Kibrisli 19.03.2009, 13:55 Yahu toplantı neysede maça kesin izin neyim alında gelin yani.... Maçta kalabalık olalım....
izmirliyigido 19.03.2009, 20:06 Yahu toplantı neysede maça kesin izin neyim alında gelin yani.... Maçta kalabalık olalım....
Maça yanında 1 kişi getirene promosyon mu yapsak ne yapsak Burak'cım !...
AYK
izmirliyigido 19.03.2009, 20:14 Toplantı herkesin rahat katılabilmesi için saat 15:00'a alınmıştır. Yer olarak daha geniş ve rahat bir ortamda olması için şimdilik TERSANE CAFE olarak belirlenmiştir. Katılımın çok olması dileklerimizle.
Tarih : 22.03.2009 - Pazar
Saat : 15:00
Yer : Tersane Cafe (ALaybey Tersanesi yanı-Karşıyaka)
AYK
izmirliyigido 19.03.2009, 20:29 Arkadaşlar herkes sarı kartonlara, mecazi, espritüel, güncel ve futbolla ilgili küçük dövizler (pankartlar) hazırlasınlar.
Bunlara birkaç örnek;
1- "İstanbul yanlısı spor medyası, futbolun kara belası"
2- "Bülent Uygun sen bizim herşeyimizsin"
3- "izmirliyiğidolar B. Uygun'la ve M. Odyakmaz'la gurur duyuyor"
4- "Başarımıza tesadüfi diyenler, mağlubiyetlerine ne diyecekler"
5-
Herkes en az 1'er tane sarı kartona pankart (döviz) hazırlayacak arkadaşlar. Hazırlamazsanız otobüse almam.
Aklınıza gelen olursa lütfen yazın.
AYK
Güven abimizin aramıza katılmasına çok sevindim.
kardeş bunca zaman katılmadıgımız hata oldu zaten..
GokhanTurna 20.03.2009, 07:07 Arkadaşlar herkes sarı kartonlara, mecazi, espritüel, güncel ve futbolla ilgili küçük dövizler (pankartlar) hazırlasınlar.
Bunlara birkaç örnek;
1- "İstanbul yanlısı spor medyası, futbolun kara belası"
2- "Bülent Uygun sen bizim herşeyimizsin"
3- "izmirliyiğidolar B. Uygun'la ve M. Odyakmaz'la gurur duyuyor"
4- "Başarımıza tesadüfi diyenler, mağlubiyetlerine ne diyecekler"
5-
Herkes en az 1'er tane sarı kartona pankart (döviz) hazırlayacak arkadaşlar. Hazırlamazsanız otobüse almam.
Aklınıza gelen olursa lütfen yazın.
AYK
Yalçın abi sözler güzel olmuş bunları yazsın biri ben başka bişi yazcam
bornvalı yiğido 20.03.2009, 18:44 arakadaŞLAR KESİN GELİRİM DİYEMİYECEĞİM AMA GELMEYE ÇALIŞACAĞIM
YİĞİDO GENÇLİK
GokhanTurna 20.03.2009, 19:16 arakadaŞLAR KESİN GELİRİM DİYEMİYECEĞİM AMA GELMEYE ÇALIŞACAĞIM
YİĞİDO GENÇLİK
İzmirli Yiğidolar (Eskiizmir Tayfa)
Tayfun KÖSE (ÇAMDİBİ) .............................. ..................
bahadır erdem 21.03.2009, 11:59 SEVGİLİ KARDEŞLERİM;
PAZAR GÜNÜ İŞYERİNDE OLMAM GEREKİYOR.FAKAT İŞİM O SAATE KADAR BİTMİŞ OLURSA BENDE KATILMAKTAN ONUR DUYACAĞIM.
GokhanTurna 21.03.2009, 12:09 SEVGİLİ KARDEŞLERİM;
PAZAR GÜNÜ İŞYERİNDE OLMAM GEREKİYOR.FAKAT İŞİM O SAATE KADAR BİTMİŞ OLURSA BENDE KATILMAKTAN ONUR DUYACAĞIM.
Bahadır abi,Cihan ve Fatih işleriniz olmazsa bekleriz toplantıya
izmirliyigido 21.03.2009, 12:51 SEVGİLİ KARDEŞLERİM;
Bahadır kardeşim saat 15 dedik ama 15:30 gibi falan başlarız seni bekleriz.
AYK
58gürünlü35 21.03.2009, 22:03 Yarın toplantı Var izmirli Yiğidolar İnsallah izmirde olupta bunu okuyan herkez gelir :)
izmirliyigido 25.03.2009, 13:33 Denizlispor maçı için organizasyonları görüşmek üzere davetimize uyan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki katılım çok fazla olsun ama biz inanıyoruz ki, esas katılım maç günü olacak.
Bu amaçla yapılan toplantıda konumuzun ilk yazısında da belirttiğimiz konuları görüştük ve süprizlerle dolu bir Denizlispor maçı gerçekleştirmeye karar verdik. Polar konusu en kısa sürede süratle çözülmeye çalışacak olup, konfeti, rafya, pankart ve burada açıklayamayacağımız süprizi gerçekleştrimek üzere görev bölümü yaptık.
Toplantıya katılan;
1- Yalçın Kınık
2- Burak İnan (Kibrisli)
3- Güven Sönmez (cactuss58)
4- Gökhan Turna
5- Erdi Turca (58gürünlü35)
6- Bora Korkmaz (basayev58)
7- Mesut Korkmaz (buca5835)
kardeşlerime teşekkür ediyorum.
http://resimzade.com/Show.html?i=3241
izmirliyigido, buca5835, Kibrisli, 58gürünlü35, cactuss58, Gökhan Turna, basayev58
http://resimzade.com/Show.html?i=3242
İzmirli Yiğidolar şimdiden tezahüratlara başladılar :D
http://resimzade.com/Show.html?i=3243
Şimdiden neşeli ve heyecanlıyız. Burak kardeşimin çok önemli organizasyonlarıı var.
http://resimzade.com/Show.html?i=3244
"Güzel bir toplantının ardından neşeli bir ayrılış yaşadık"
http://resimzade.com/Show.html?i=3245
"Denizli'de görüşmek üzere vedalaştık"
AYK
GokhanTurna 25.03.2009, 14:33 http://resimzade.com/Show.html?i=3242
Tribün liderimiz Kibrisli(Burak abimiz) denizlide tribünleri çoşturacak inşallah
yigido_sampiyon 25.03.2009, 14:38 denzili maçı bilidiğim kadarıyla 4 nisan cumartesi değil mi???çünkü pazar olursa katılamayacağım...
benide maç kadrosuna dahil edin:D
muhsin koçak 25.03.2009, 15:04 Ya bütün Türkiye bizlerle dalga geçiyor,bu nasıl taraftar diyorlar.Onlara taraftarlık nasıl olurmuş gösterin İzmirli Yiğidolar.
58gürünlü35 25.03.2009, 17:03 Göstereceğiz zaten insallah Sivasa Tezahüratı biz göndereceğiz... İSTDER İzmirli Yiğidolar Antalyandan manisadan ve denizlide olanlar iLe bunu Göstereceğiz insallah...
TURANDOGAN58 25.03.2009, 17:35 birkaç gündür nete giremediğimden ve sürekli şehir dışında olduğumdan dolayı toplantı konusunda haberim olmadı.maalesef gelemedik.ama maç için hazırız.konfeti konusunu araştırdım ancak denizlide polis içeri almayacak.bu sebepten dolayı konfeti işimiz yatabilir ancak meşalelerimizi bir şekilde içeri sokacağız.yani ben ve arkadaşlarım maç için hazırız ve orda olacağız.
yoksa kim kızlara askıntı olacak.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
58gürünlü35 25.03.2009, 17:57 HeHeHe :) Askıntı olmayamı gıdıyoruz :)...
GokhanTurna 25.03.2009, 19:58 birkaç gündür nete giremediğimden ve sürekli şehir dışında olduğumdan dolayı toplantı konusunda haberim olmadı.maalesef gelemedik.ama maç için hazırız.konfeti konusunu araştırdım ancak denizlide polis içeri almayacak.bu sebepten dolayı konfeti işimiz yatabilir ancak meşalelerimizi bir şekilde içeri sokacağız.yani ben ve arkadaşlarım maç için hazırız ve orda olacağız.
yoksa kim kızlara askıntı olacak.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
oo sen naptın abi 2 haftadır gözükmüon..
Bayan polisler dikkat edin hayalinizdeki İrkek geliyor:D
Del Piero 31.03.2009, 17:45 haydi denizliye....
bu pankart işini ne yaptınız... ??
|