Orijinalini görmek için tıklayınız : 25. haftanın hakemleri açıklandı

58K_A_L_E_L_İ58
18.03.2009, 18:20
Turkcell Süper Lig'de 25. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görevli hakemler şunlar:

20 Mart Cuma:
20.00 Bursaspor-Fenerbahçe: Halis Özkahya
21 Mart Cumartesi:
13.30 Kocaelispor-Ankaraspor: Tolga Özkalga
13.30 Hacettepe-Antalyaspor: Koray Gençerler
13.30 Kayserispor-Ankaragücü: Hüseyin Göçek
13.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Konyaspor: Selçuk Dereli
15.15 Gaziantepspor-Trabzonspor: Cüneyt Çakır
19.00 Sivasspor-Beşiktaş: Mustafa Kamil Abitoğlu

22 Mart Pazar:
13.30 Gençlerbirliği-Denizlispor: Fırat Aydınus
19.00 Galatasaray-Eskişehirspor: Bünyamin Gezer

sivaslıbaki
18.03.2009, 18:25
İnşallah hakem iyi olurda bu maçı alırız Allah'ın izniyle.

GLoBe-Y-Gençlik
19.03.2009, 07:10
http://resimzade.com/Show.html?i=2950

Süper Lig'de 25. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklanırken zirvenin ilk iki sırasını paylaşan Sivas ile Beşiktaş arasında oynanacak maç bu sezon en fazla görev alan isme verildi.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görevli hakemler şunlar:

20 Mart Cuma:

20.00 Bursaspor-Fenerbahçe: Halis Özkahya

21 Mart Cumartesi:

13.30 Kocaelispor-Ankaraspor: Tolga Özkalga

13.30 Hacettepe-Antalyaspor: Koray Gençerler

13.30 Kayserispor-Ankaragücü: Hüseyin Göçek

13.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Konyaspor: Selçuk Dereli

15.15 Gaziantepspor-Trabzonspor: Cüneyt Çakır

19.00 Sivasspor-Beşiktaş: Mustafa Kamil Abitoğlu

22 Mart Pazar:

13.30 Gençlerbirliği-Denizlispor: Fırat Aydınus

19.00 Galatasaray-Eskişehirspor: Bünyamin Gezer

AA
Haber7.Com

mysuskunx
19.03.2009, 07:27
Hayırlısı bakalım............ inşallah yeneriz...

SivasLady
19.03.2009, 14:38
Bu Atamalar Hakemlere Net Bir Mesajdır!

Gölge Hakem: “Geçtiğimiz hafta tüm takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullanan Abitoğlu, Sivasspor - Beşiktaş maçına atanarak ödüllendiriliyor. Sizce bu ne anlama geliyor?”

25. HAFTA HAKEMLERİ

Süper Lig'de son on haftaya girerken tansiyon yükselmeye başladı...
MHK'da yapmış olduğu son derece hatalı hakem atamaları ile bu tansiyonun daha da yükselmesine sebep oluyor!
Bu haftasonu üç büyük takımın maçlarına atanan hakemler tam birer bomba!
Futbolumuzda yaşanan orta oyunu devam ediyor, bizler de izlemeye devam ediyoruz!

BURSASPOR-FENERBAHÇE (HALİS ÖZKAHYA)

Fenerbahçe için ligin tepesinden kopmama açısından çok önemli olan bu maça, sezonun formsuz hakemlerinden biri olmasına rağmen devamlı surette dört büyük takımın maçlarında görevlendirilen Halis Özkahya verilmiş.

Yönetmiş olduğu maçlarda büyük takımları pek üzmeyen bir yapıya sahip olan Halis Özkahya'nın "Büyük Patron"un takımını da pek üzeceğini sanmıyorum.
İlginç ve çok dikkatli seyredilmesi gereken bir maç olduğunu düşünüyorum!

KOCAELİSPOR-ANKARASPOR (TOLGA ÖZKALFA)

Kocaelispor ve ligin dibinde kalan takımlar açısından çok önemli olan bu maça İzmir eşrafından Tolga Özkalfa atanmış...
Hata kaldırmayacak derecede önemli olan bu maçı Tolga Özkalfa'nın nasıl yöneteceğini ben de çok merak ediyorum!

HACETTEPESPOR-ANTALYASPOR (KORAY GENÇERLER)

Haftanın önemli maçlarından birisini daha seyredeceğiz.
Bu sezonun en formda hakemi Koray Gençerler'in büyük bir aksilik yaşamazsa bu maçı da başarı ile tamamlayacağını sanıyorum.

KAYSERİSPOR-ANKARAGÜCÜ (HÜSEYİN GÖÇEK)

MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın Ankaragücü takımına olan takıntısının devam ettiğini hepimiz biliyoruz.

Hüseyin Göçek, bu sezon Süper Lig'de ki onüçüncü maçına çıkarken, bu yöneteceği beşinci Ankaragücü maçı olacak!

Böyle garip hakem tayinleri ancak bizim ülkenizde oluyor, bir hakem düşünün ki iki buçuk maçta bir kez Ankaragücü maçı yönetiyor!
Ankaragücü takımının artık hakem hatalarına tahammülü kalmadı.
Bu maçın da hakem yönetimini merakla bekliyorum!

İ.B.BELEDİYESPOR-KONYASPOR (SELÇUK DERELİ)

Kulüpler birliği başkan yardımcısı ve İ.B.Belediyespor başkanı olan Göksel Gümüşdağ'ın MHK üzerindeki etkisi herkes tarafından biliniyor.

Şu anda düşme hattının hemen üzerinde bulunan İ.B.Belediyespor'un, Konyaspor ile oynayacağı bu çok önemli maçta, Selçuk Dereli'nin İ.B.Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın etkisi altında kalmayacak kadar deneyime sahip olduğunu düşünüyorum.
Bu maçta çok dikkatle izlenilmesi gereken maçlardan birisi!

GAZİNTEPSPOR-TRABZONSPOR (CÜNEYT ÇAKIR)

Geçen hafta hakem hatası sonucunda kendi evinde Galatasaray'a karşı puan kaybeden Trabzonspor, ligin güçlü takımlarından Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacak.

Cüneyt Çakır, Trabzonspor takımının pek sıcak bakmadığı bir isim ve Trabzonlular iki yıl önce bu hakem ile Sivas'ta yaşadıklarını bir türlü unutamıyorlar.

Geçen haftadan sinirli olan Trabzonsporlu futbolcular, çok kolay bir şekilde kart gösterebilen Cüneyt Çakır ile sorun yaşayabilirler.

Trabzonspor için zor bir maç olacak!

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ (M. KAMİL ABİTOĞLU)

Geçen hafta yönetmiş olduğu Fenerbahçe-Kocaelispor maçında kötü bir yönetim gösteren ve tüm takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullan M. Kamil Abitoğlu'nun lig lideri ile lig ikincisi arasında oynanacak olan böylesine önemli bir maça verilmesi son derce hatalıdır.

Süper Lig'de havanın iyice gerginleştiği bu ortamda, kılı kırk yararak doğru atamalar yapması gereken MHK, üç büyük takımın lehine hata yapan hakemleri ertesi hafta tekrar maça verip ödüllendiriyor ve diğer hakemlere de açıkça mesaj veriyor!

Geçen hafta yönetmiş olduğu maçta gösterdiği kötü yönetiminden sonra M. Kamil Abitoğlu'nun bu maça verilmesi MHK adına ortalığı karıştırmaya çanak tutmaktır!

Bu haftanın en çok dikkatle izlenmesi gereken maçı olacak!

GENÇLERBİRLİĞİ-DENİZLİSPOR (FIRAT AYDINUS)

Geçen haftanın başarılı hakemi Fırat Aydınus'un bu maça verilmesini normal karşılıyorum.
Çok büyük bir aksilik olmazsa Fırat Aydınus bu maçı güle oynaya bitirir.

GALATASARAY-ESKİŞEHİRSPOR (BÜNYAMİN GEZER)

Gaziantepspor-Beşiktaş maçında oyun berabere devam ederken Gaziantepspor lehine açık bir penaltıyı vermeyen...

Manisaspor-Kasımpaşa maçında ihlalin olmasından yaklaşık bir dakika sonra penaltı verip ortalığı karıştıran ve Kasımpaşa takımının kural ihlali yapıldığı gerekçesi ile federasyona itirazda bulunmasına yol açan...

Kayserispor-Fenerbahçe maçında kaleci Volkan'ın, rakibi Eren'e tekme attığı pozisyonda Kayserispor lehine penaltı vermeyen ve daha sonra eli ile hakeme "Sen delisin" işareti yapan R.Carlos'a değil kırmızı kart, sarı kart dahi gösteremeyen...

Geçen hafta da Antalyaspor-B.Belediyespor maçında Antalyaspor lehine çok komik bir penaltı verip saçmalayan Bünyamin Gezer, bu kadar hatanın üzerine zaten hakemler konusunda isyan eden Galatasaray'ın böylesine önemli bir maçına veriliyor!

Böylesine formsuz ve başarısız bir hakemi zaten Hamburg maçından yorgun ve sinirli bir şekilde çıkacak olan Galatasaray maçına vermek, Galatasaray takımını, yönetimini ve taraftarını tahrik etmekten başka bir şey değildir!

Bu maça Bünyamin Gezer'in verilmiş olması da MHK Başkanının Galatasaray'a olan tavrının devam ettiğinin en önemli göstergesidir!