Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon yapıyor da biz neden yapmayalım?

SivasSpor.Com
19.03.2009, 09:23
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Geçen gün Trabzonspor’la ilgili son derece ilginç bir haber okudum. Haber şöyleydi: “Trabzon yönetimi şehrin tanıtımına yardımcı olmak için karar aldı ve futbolcu, teknik adam ve yöneticilerle yapılan röportaj ve haberler tarihi mekanlarda yapılacak”
Aslında bizim buna Trabzon’dan daha fazla ihtiyacımız var. Denizi,hamsisi,fındığı ve daha bir çok özelliğiyle bilinen Trabzon’da bunlara en son “Kolbastı” eklendi. Futbolcuların galip gelinin her maç sonrası kolbastı oynaması da zaten, tanıtım için yapılanların bir parçasıymış. Nitekim bunda da başarılı oldular ve her yerde kolbastı çalıp oynanmaya başladı. Bravo Trabzonspor’a ve yönetimine.. Para pul vermeden,trilyonlarca para harcasa yapamayacağı reklamı yaptı ve amacına ulaştı.
Peki biz ne yapıyoruz,yada neler yapmalıyız? En basitten ve kolaydan başlarsak,Trabzon’un yaptığı gibi bizde röportajları tarihi yerlerde yapmalıyız. Sivasspor’un ligin zirvesinde olması nedeniyle şu günlerde en az Trabzonspor kadar haberi çıkıyor, bu da Sivas için çok büyük bir şans.
Ayrıca yayıncı kuruluş,sık sık Anadolu şehirlerine giderek buralarda halka röportaj yapıp şehrin özelliklerini yansıtan çekimler yapıyor. Geçen gün Eskişehir’de yapılan çekimleri izledim ve uzun zamandır gitmediğim bu şehrin ne kadar çok değiştiğini,hatta Avrupa şehirlerini aratmadığını gördüm.
Ben çok iyi biliyorum ki Sivasspor kulübü çok rahatlıkla lig tv.ye böyle bir proğram yaptırır.,zaten onlarda buna yok demez, çünkü 24 saat futbol yayını yapan bir televizyon bu tür tekliflere koşarak gelmeyip te ne yapacak? Kaldı ki konumu itibarıyla Sivasspor’un özelliği ve önceliği de var. Zaten bugünden itibaren de Beşiktaş maçı için Sivas’a medya akını başlar.
Dileriz cumartesi güne kadar, Türkiye Sivas’ı,cumartesi akşamı da Sivasspor’u konuşur…

GokhanTurna
19.03.2009, 09:36
Bizim daha fazla tanıtılacak yanlarımız var. Bu konuda Trabzonu tebrik ederim şampiyon takım taraftarı gibi destekliyorlar takımı

enbüyükbeşiktaş
21.03.2009, 08:11
Futbol Takımımız'ın Sivasspor ile yarın (21 Mart) saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı Turkcell Süper Ligi 25. hafta karşılaşmasını Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Erhan Sönmez ve Asım Yusuf Öz yaparken, 4. hakem ise Erbay Aldemir.

Siyah-Beyazlılarımız, bu maçta rakibiyle 8. kez karşı karşıya gelecek.

Geride kalan 7 maçta her iki takım da 3'er galibiyet alırken, bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan son randevu 1-1 sona erdi.

Taraflar, birbirlerine karşı 3'er galibiyeti de kendi sahalarında alırken, henüz ev sahibi takım sıfatıyla galibiyet elde edemedi.

Maçın oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadı'nda bugüne kadar oynanan 3 maçı da Beşiktaşımız kazandı.

Beşiktaşımız'ın geride kalan 7 maçtaki toplam 8 golüne, Sivasspor 7 golle yanıt verdi.