Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido, dön ne olur!

SivasSpor.Com
27.03.2009, 09:42
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Değişik duygularla çok yazı yazdım ama göz yaşlarıyla ilk defa yazıyorum.
Muhsin Başkanımdan ve beraberindekilerden iki gündür haber alamanın derin üzüntüsünü yaşıyorum.
Aslında şu andaki duygularımı bütün Sivaslı’ların hatta ” Türk Milletinin” yaşadığınıda biliyorum. Cenabı-Allah Muhsin Başkanı ve beraberidekileri bizlere bağışlasın.
Muhsin Yazıcıoğlu ve Sivasspor dendiği zaman ilk aklıma gelen onun anlattığı gençlik yıllarındaki anıları oluyor. Cebinde parasının olmadığını söyleyen Sayın Başkan ”Bilet alıp içeri giremezdik,ya kuyruktaki birine ”Ağbi benide yanına al” derdik, ya da kaştan atlar öyle içeri girerdik ama sonuçta Sivasspor’u desteklerdik” diyerek Sivasspor’a olan düşkünlüğünün eskilere dayandığını anlatırdı.
De çık gel Muhsin Başkan!.. Sana Sivas’ın,Yiğidoların ve Türk Dünyasının ihtiyacı var. 12 Eylül öncesinde kurşunlara hedef oldun, yıkılmadın.
12 Eylül sonrasında Mamak zindanlarında yattın yine yıkılmadın. Çık gel ne olur sevgili başkanım, büyük Yiğido!
Biz Ankara’ya gidince kime güvenip,dik yürüyüp ”arkamız sağlam” diyeceğiz?
Sivaslı’dan söz açıldığı zaman kimin için ”Muhsin Yazıcoğlu gibi bir liderimiz var” diyeceğiz? Çık gel artık başkanım.
Bu kadar insanı üzmeye hakkın yok!
Sivas’ta yaptığın son mitingde boynuna attığın Kırmızı-beyaz Sivasspor kaşkolü nede güzel yakışmıştı sana.
O kaşkolü senden öncede parti Başkanları takmıştı senin üzerindeki gibi durmamıştı.
Dualarımız, kalbimiz seninle
Dön büyük lider, dön büyük başkan, dön Yiğido!...

Yadigar Barcin
27.03.2009, 10:04
Allahtan ümit kesilmez, Cok degerli Baskanimiz Muhsin agabey ve yanindakilere Cenabi Hak insallah güc kuvvet verir ve Sag salim Ailesine ve biz sevenlerine kavusturur..
Türkiyemizin en dürüst mert ve cok cile cekmis Politikacisi, Allahin izniyle bu cileyide atlatip bizlere kavusursun.
Dualarimiz seninle ve yanindakilerle, bu mukaddes günün yüzü suyu Hürmetine Insallah bugün Hayirli haberler alacagiz...
Allah yardimciniz olur Insallah

58_sivas_1987
27.03.2009, 10:07
Allahtan ümit kesilmez, Cok degerli Baskanimiz Muhsin agabey ve yanindakilere Cenabi Hak insallah güc kuvvet verir ve Sag salim Ailesine ve biz sevenlerine kavusturur..
dualarımız seninle muhsin başkan

merkez_emre
27.03.2009, 10:11
sen yaparsın baskan yanındakılere de yaptırırsın
hadı goster yıkılmaz gucunu herkese
pes etmedını tum dunyaya goster Sıvaslı yıgıtlıgını

GrP_GARDAŞLAR
27.03.2009, 10:25
ALLAH'ım canı veren sen sin canı alanda sen sin. tek mülk sahibide sen sin. bu büyük insanı bize bağışla.edilen duaları dergahı izzetinden geri çevirme yarabbim.sevdiğin kullarını yanına alırsın ama bu büyük insanı bize bağışla ondan öğrenecek çok şeyimiz var.
YARABİ SEN İYİSİNİ BİLİR HAYIRLISINI NASİB EDERİSİN.AMİN...
DUALARIMIZ SENİNLE.

edremitliyiğido
27.03.2009, 10:31
bütün dualarımız seninle biliyoruzki döneceksin hadi başkan gel aramıza bekletme artık bizleri

ZALIM_58
27.03.2009, 11:18
HADİ BAŞKANIM HADİ TÜM SİVAS AGLIYOR SENİN İÇİN TÜM YURT AGLIYOR SENİN İ,ÇİN HADİ YIK GEL BU ENGELİDE SEN NELERDEN KURTULDUN HADİ BAŞKANIMMM

davulcu
27.03.2009, 11:50
haydi başkanın dayan sen neleri atlatmadınki

Kral yigido
27.03.2009, 12:00
hadi dön bizi yalnız bırakma bizi sensiz bırakma

58gürünlü35
27.03.2009, 12:07
ALLAHIM MUHSİN BASKANA VE YANINDAKİLERE GÜÇ KUVVET VER... ONA YALNIZ OLMADIGINI HATIRLAT ... CANI VERENDE SENSİN ALANDA SENSİN SEN ONLARI BİZLERE BAGISLA RABBİM... Amin....

58zarali
27.03.2009, 12:11
allahın izniyle mucize yaratarak dönecek

oNuR
27.03.2009, 12:16
Allahım..Muhsin başkan ve yanındakileri bizlere bağışla..bir muciz yarat..

atababa111
27.03.2009, 12:17
içimde bir his var, çıkıp geleceksin ve başın dimdik çıkacaksın bu alemden.

hilal58*
27.03.2009, 12:39
dualarimiz seninle muhsin sen ne zorluklardan gectin umuyorumki bunuda atlatirsin allahin izniyle geleceksin aramiza sunki sen yigidosun dualarimiz senle

altuntas58
27.03.2009, 13:16
Ben umudum hiç yitirmedim muhsin başkan ve beraberindekiler cıkıp gelecekler dualarımız sizinle

emmioglu5858
27.03.2009, 13:26
TÜRKIYE SEVDALISI SIVAS SEVDALISI DÜRÜST MERT KISACASI ADAM GIBI ADAM BÜYÜK LIDERIMIZ SAYIN MUHSIN YAZICIOGLUNU KURTULACAGINA INANIYORUM RABBIM ONLARLA BERABER : GENCLIGINDE COK CILELER CEKMIS HAPISLERDE YATMIS DÜSÜNCESI UGRUNA VATAN SEVDASI UGRUNA DELI KURSUNLARIN ÖNÜNE ATLAMIS BÜYÜK LIDERIM DÖN CIK GEL NE OLUR BU YIGIDOLAR SENI COK SEVIYOR :DUALARIMIZ HEP SENINLE:::::: CANIM BASKANIM DEGERLI YIGIDOOOOOOO::::::::

Murat ARICI
27.03.2009, 13:53
geleceksin bu dualarla seni yalnız bırakmayacak YARADAN..ÜŞÜME DÖNECEKSİN BABA..

basayev58
27.03.2009, 14:33
Bir umut beklediğim,
Bir ışık gözlediğim...
Ey çilelere talip liderim...
Gel artık,gel...
Gurbetten sılaya gelenler gibi gel...
Ummadığımız anda,
Hani o gençlik yıllarında,
Mahkeme salonlarında,
meydanlarda,mamaklarda...
Onurlu,dimdik duruşun gibi
Yılmadan,yıkılmadan gel...
Sen dava adamısın,
Alperenler gibi gel...
O beyaz atınla gel,
aldırmadan soğuğa ayaza
Güleryüzünle gel...
Sevdamdır dediğin memleketin SİVAS'a
gündoğarken,
kardelenler gibi gel...

kadir984
27.03.2009, 15:16
İNŞALLAH DÖNECEKTİR MUHSİN YAZICIOĞLU

EĞER Kİ BİR YERİNDE AŞIRI DERECE KANAMA FALAN YOKSA SAYIN YAZICIOĞLU DAYANACAKTIR İNŞALLAH.

SEN NE ÇİLELER ÇEKMİŞSİN BUNADA DAYANIRSIN

YALNIZKURT
29.03.2009, 10:32
ANADOLU ÇOCUĞU

Gözlerini deryalara salarken
Sevdim seni Anadolu çocuğu.
Hak yolunda gonca gibi solarken

Mazlumun elinde sarı çiçeksin,
Zalime saplanan çatal yüreksin,
Şüheda burcunda ne mübareksin,