Orijinalini görmek için tıklayınız : KINIYORUZ...

GLoBe-Y-Gençlik
29.03.2009, 16:37
SİVASSPORUN VE SİVASIN ÖLÜMSÜZ AŞIKLARI OLARAK TÜRKİYE İSPANYA MAÇINDA HELIKOPTER KAZASINDA VEFAT EDENLER ICIN SAYGI DURUSU VEYA BIR ANMA İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPIMAMISTIR TURK FUTBOLUNU KINIYORUZ...

YİĞİDO GENÇLİK

YigidoGenclik38
29.03.2009, 16:45
evet kardesim

kınıyoruz..................... ....

üçyıldız58
29.03.2009, 16:49
en azından kolda siyah bir bantla çıkılabilirdi milli takımda ahlak maneviyat milli duyguyu öyle yozlaştırdıkı fatih terim benim milli takımım diyemiyorumm

esse_58
29.03.2009, 16:58
haınlıkten baska bsey degıl sacmalık vatana mahal olmus bı can ıcın yapalmayan saygısızlık cok buyuk bı utanctır baska bırılerı olse mac iptal edılırdı bu kadar kolay olmamalı

mustafa116
29.03.2009, 17:04
en azından bi siyah bant takılabilirdi yazık

GLoBe-Y-Gençlik
29.03.2009, 17:10
Senin Duruşun Yeter Başkanım....Sivasin Tek Değeriydii...

07reis58
29.03.2009, 17:11
yazıklar olsun... bir saiyah bantı takmak çok mu zor!

58_babacan_58
29.03.2009, 17:12
DEVLET TEK KELİMEYLE SINIFTA KALMIŞTIR BUNU TÜRK FUTBOLUNADA ALET ETTİLER REZİLLİK DİZ BOYUU.

GokhanTurna
29.03.2009, 17:21
benmde dikkatimi çekti babama sordum hatta saygı duruşu yapıldımı diye. çok büyük saçmalık ispanyadan bi lider ölse kesin burda yapılırsı saygı duruşu. ama eminim ki diger maçta yapılacak

GLoBe-Y-Gençlik
29.03.2009, 17:26
Maçı Onun Icın Izledım Sadece Tek Onun Icın....

Sokaklardayız Yakında Muhsın Abı Senı özlüyeceğız...

gangster
29.03.2009, 18:42
arkadaşlar bende size katılıyorum ama bu tür uluslararası turnuvalarda yönetmelikler önceden izin almayı gerektiriyor.o zamana kadar da olay netlik kazanmadığı için izin alınamamış olabilir.ama çarşamba günü olacaktır diye tahmin ediyorum.

Siiivasliii
29.03.2009, 19:17
Bende saygi durusu olur zannediyodum ama Türkiyede yaparlar

özyiğido
29.03.2009, 20:55
SİVASSPOR KENDİ DURUŞUNU GÖSTERİP TÜRKİYE MİLLİ MAÇLARINA BİR MÜDDET FUTBOLCULARIMIZI GÖNDERMESİN...

sevda58
29.03.2009, 22:27
kesinlikle kiniyorum.... hadi saygi durusundan gectim, siyah bandaj takabilirlerdi... babamla saygi durusunu beklerken, mac baslamis bile:mad:

karahisarli
29.03.2009, 23:00
aklimdan gecenleri yazmissin kardesim agol bende bekledim ama...

subasi29
29.03.2009, 23:41
bizim milli takimin basindaki dingilde beyin yok

subasi29
29.03.2009, 23:53
umarim bunun turkiyedeki rovansinda birseyler olur

Yiğiter
30.03.2009, 00:17
Kim takacak siyah bandajı..
Milli marşı bilmeyen Kazım mı,ruhunu anlamayan Aurelio mu..?

onetanem58
30.03.2009, 00:35
evet turkiye yastayken turkiyenin en sevilen adamini kaybettigimiz bir zamanda turkiye milli takiminin bole bisey yapmamasi gercekten cok uzucu

sevda58
30.03.2009, 00:37
Kim takacak siyah bandajı..
Milli marşı bilmeyen Kazım mı,ruhunu anlamayan Aurelio mu..?

evet, inan cok haklisin gercekten!!!

superglam
30.03.2009, 00:40
Yazıklar olsun 3 beş zibidi tabancayla oyun oynayıp ölüyorlar ona saygı.. Şerefiyle duruşuyla Türkiyenin gözbebeiği insanlar vefat ediyor ona bişi yok.. Ne biçim insan fatih terim anlayamadım.. Milli duruş göremedim..

street king58
30.03.2009, 01:04
Türkiyenin kaybetmissi hakk edilmis bence, nedicemi bilmiyorum yaziklar olsun ben üzüntüden türkiyenin goal yemesine bile üzülmedim, bi saygi durus cokmu gördüler sehitlerimize?!!!
Nur icinde yat baskanim hep özlicez seni...

vedat58
30.03.2009, 01:08
bir deniz baykal olsaydi yaparlardi yaziklar olsun fatih terime yaziklar olsun futbol federasyonuna yenildikleri icin üzülmedim bilee

FANATIK YIGIDO
30.03.2009, 01:30
arkadaslar buyuzden ilk defa milli takimi desteklemek istemedim cok kiniyorum turkiye askiyla yanan calisan rahmetli muhsin yazici ogluna turkiyenin fedekarligini ispanya turkiye macinda gorduk turkiyedeki macdada boyle bir durum umarim olmaz

SeDo_58
30.03.2009, 01:35
Arkadaslar çok üzücü bir durumda bunu önce uefa'ya bildirmeleri lazim onlarda bazen kabul etmiyorlar
sadece siyah band'a bile cezasi buyukmus , öyle duydumustum ben

street king58
30.03.2009, 01:39
Arkadaslar çok üzücü bir durumda bunu önce uefa'ya bildirmeleri lazim onlarda bazen kabul etmiyorlar
sadece siyah band'a bile cezasi buyukmus , öyle duydumustum ben

Cezada neki? Sehitlerimize degerdi bu, degerini bilmediler türkiye, baskanim sizin icin caba gösterdi sizin icin mücadele etti oysa sizski bilemediniz kiymetini...Kalbim kan agliyor..nedicemi bilmiyorum...cezada neki be sehitlerimiz icin hersey deger an azindan onu unutmadiklarini göstermelilerdi

gencharitacı
30.03.2009, 01:40
lanet olsun arkadaş.
bizi bunlar temsil edecekse hiç temsil etmesinler daha iyi.

myway
30.03.2009, 02:41
Muhsin Yazicioglu gibi bir Turk- Islam dunyasi liderinin ..fatih terim yada artik herkimse bu rezilligin mumessili.. boyle gereksiz insanlardan gelecek vefaya ihtiyaci yok... Onu sevenler dualariyla... oylariyla gozundeki yaslarla vefasini gosterdi zaten....

madımak58
30.03.2009, 03:03
saygı duruşunda bulunulmuyorsa ,kolda siyah bant olmalıydı

KINIYORUM.

özgühertaş
30.03.2009, 11:11
FUTBOL FEDERASYONUN GIYDIRIK BİR YÖNETİM KURULUNUN ESKİ ÜYELERİNDEN BİRİ ÖLSE SAYGI DURUŞU YAPARLARDI.AMA TÜRK DÜNYASININ LİDERİNE BUNU LAYIK GÖRMEDİLER.
ÜŞÜYORUZ BE KOCA REİS.

abdullah58
30.03.2009, 11:37
ILLADA UEFA DAN IZIN ALMAK GEREKIYORSA??
O ZAMAN SIYAH RENKLI FORMAYLA MACA CIKSALARDI???
ONADAMI IZIN ALMAK GEREKIYORDU ACABA
GÖRÜN SIZ YARIN IMRALIDAKI HAIN GEBERSIN
OZAMAN SIYAH BANT VEYA FORMAYLA CIKARLAR
AVRUPAYA SIRIN GÖRÜLELIM
ALLAH BUNLARA AKIL FIKIR VERSIN NE DIYELIM

GLoBe-Y-Gençlik
30.03.2009, 19:00
Tüm Mesaj Yazanlara Sonsuz Tesekkurler...

Del Piero
30.03.2009, 19:09
Tam bir rezalet yaa bende çok bekledim ama olmadı zaten olmasını şaşırtırdı beni.. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Sivaslikiz68
31.03.2009, 14:10
Ya tek Bi Kucuk bi bant taksalardi olmaz miydi ?! Ins'Allah bu maçta takarlar ama is isten gecti yani :confused:

Sivaslikiz68
31.03.2009, 14:19
Ya Biizi Temsil Etmesinler yaa Lanet olsun Gaybetiiler die Sevindim Yanii En az Kucuk Bi Sey biiir Bant Siyah Bi kucuk bir bant olur ler miydi?

FransaDan SevGiilErr SayGiiLààr..

davulcu
31.03.2009, 14:42
bunları yapmak için milliyet ruhu taşımak gerekir demekki bizim fedarasyonuzda bu ruh yokmuş

halis585858
31.03.2009, 15:46
BENCE BUNLARI BIRDE TFF'NİN EMAİL ADRESİNE ATALIM BU BENCE DAHA ETKİLİ OLUR.
E-Mail: tff@tff.org

street king58
31.03.2009, 16:10
Türkiye bilmedi kiymetini suan namazlar okuniyor, dualar kiniliyor, mekani cennet olsun insallah...
Türkiye bi saygi durusunu bile cok gördü, allahda cezasini verdi ..
Baskanim senin üsümeyen bir yerdesin artik, bilemediler kiymetini aff et bizi...

halis585858
31.03.2009, 16:19
BBP Genel Başkanı ve Sivas Milletvekilimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu , beraberindeki 4 arkadaşı ve pilot için İspanya - Türkiye

maçında Türkiye A Milli Takımımızın maç öncesi hiç deyilse 1 dk. saygı duruşu oda olmadıysa da bir siyah bant takılmasını

bekledik ama beklediğimiz olay gerçekleşmedi .

Bu olayı bir futbol sever ve bir Türk vatandaşı olarak kınıyorum.

İkinci ( Türkiye - İspanya ) maçta gereğinin yapılmasını TFF' den rica ediyoruz.

Ben buraya yazdığımın aynısını TFF nın email adresine gönderdim. Sizlerinde bu davranışa destek olmanızı bekliyorum.
E-Mail: tff@tff.org

ekecikli
31.03.2009, 16:29
oncelikle cok saygi duydugum kiymetli muhsin baskanima allahtan rahmet diliyorum tum sevenlerinede bassagligi diliyorum sivasimizin basi sagolsun gardasim milli macimizda boyle bir degeri kaybediyoruz bir saygi durusunu bile cok goruyorlar o TURK MILLI TAKIMININ BASINDAKI ORUSPU COCUGU OLDUGU MUTTETCE ONUNDA SIVASA VEDE SIVASLIYA KARIN AGRISI VAR GALIBA ONUN BOBASINIDA SIVASLILAR SIKMISLERDE ONDAN ONA O FATIH ISMINI KIM KOYDUYSA ONUN YETMIS BINSENE SONRA GELECEGINI ******* BIZ SIVASLILAR OLARAK HALENDE YALAKALIK YAPIYORUZ SIVASLILIK BOYLE OLMAZ SEN SIVASLIYSAN SIVASLIGIBI TAVRINI KOY BOYLE UMUMI EVLERDEN PEYDAH OLAN ORUSPU COCUKLARININ EGLENCESI OLMUYALIM HERKESIN IYI BILMESI GEREKIRKI SIVASTAN BASKA SIVAS YOK

Del Piero
31.03.2009, 16:36
Şiddetle kınıyorum :( :mad:

tff mail atalım arkadaşlar....

reis25
31.03.2009, 16:52
nekadar duyarsız ve rezil bir devlet büyüklerimiz var yazıklar olsun böyle bir rezillik dünyada görülmemiş :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:

sevda58
31.03.2009, 17:04
insallah sivas denizli macinda bu kadar duyarsiz olmaz, ve turkiye milli takima ornek olur.... ne varsa sivasta var

mysuskunx
31.03.2009, 17:07
KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... KINIYORUZ..... .............................. .............................. ....................

rsimsek
31.03.2009, 17:12
ÜŞÜYORUZ SAYIN BAŞKANIM SENİ UNUTMAYACAĞIZ

ekecikli
31.03.2009, 19:26
gardasim iki uc ******** fedaresyonu yonetirse ancak bukadar olur

ekecikli
31.03.2009, 19:28
kinama kelimesini anlamak icin serefli insanlar olmalilar onlar ********ce kulaklarini tikiyorlar

ssk58
31.03.2009, 20:21
yazıklar olsun ne diyim innşallah burdaki maçta yaparlar

Sivaslikiz68
31.03.2009, 23:18
Kendi deyiminizle "80 milyon"un bir halkin bekledigi Bir Siyah Bandi Kolunuza baglamadiniz yaaa turkiye futbol federasiyonunu 7.5 milion SIVASLILAR adina Protesto Ediyorum Ve siddetle kiniyorum... Bilal Dogan ( Yildizeli-Sivas )

Sivaslikiz68
31.03.2009, 23:18
Kendi deyiminizle "80 milyon"un bir halkin bekledigi Bir Siyah Bandi Kolunuza baglamadiniz yaaa turkiye futbol federasiyonunu 7.5 milion SIVASLILAR adina Protesto Ediyorum Ve siddetle kiniyorum...

Bilal Dogan ( Yildizeli-Sivas )

must-y
31.03.2009, 23:56
gardaslar uefa dan izin lazim boyle bir jest yapak icin (siyah bant icin) saygi durusu turkiye'de yapilir bence ama yapilmazsa o zaman kiniyalim.
biz SIVASspor olarak lig macinda siyah forma ile çikmamiz lazim.
lutfen mumkunse bunu yapsinlar

street king58
01.04.2009, 00:00
Dik durun yigidolarim baskanimiz kalbimizde yasiyor...Bi saygi durusu yapariz milli takim yapmasa, sivasim yapar milli takim yapmasada, biz bize yeteriz!
Baskanimiz bizi izliyor yukardan ve onu unutmadimiz kalbimizde yasatimiz gösterilim yigidolarim!
Sivasspor artin Sampionluk icin ölümüne savasicak, Yigit baskanimiz cok yardim etti sivasspora, ve sivasspor Cupayi alicak baskanimiz icin!
Türkiye saygi durusu yapmasada biz yapariz yigidolarim dik durun, baskanimiz bize böyle görmek istemezdi hic...Mekanin cennet olsun Baskanim:(

street king58
01.04.2009, 00:02
gardaslar uefa dan izin lazim boyle bir jest yapak icin (siyah bant icin) saygi durusu turkiye'de yapilir bence ama yapilmazsa o zaman kiniyalim.
biz SIVASspor olarak lig macinda siyah forma ile çikmamiz lazim.
lutfen mumkunse bunu yapsinlar

Yapicaklar yigidom, sivassporum yapicak! Bülent hocam yaptircak....

cywasli
01.04.2009, 00:04
burda kınamak yerine tff ye birer mail atsak nasıl olur????

must-y
01.04.2009, 00:09
burda kınamak yerine tff ye birer mail atsak nasıl olur????

onu da yapiyoruz merak etme istersen sen de mail at gardas.
tff@tff.org

street king58
01.04.2009, 21:05
Helalll aslanim Türkiyem haydi simdi yenmeyi hakk ediyoruz! Görim sizi TÜRKIYEM!!!

abdulhadiocakci
01.04.2009, 21:14
yazıklar olsun 2 maçtır bir bant takmadılar suan tepki olarak macı izlemiyorum ve ispanyanın yenmesini bekliyorum

street king58
01.04.2009, 21:25
yazıklar olsun 2 maçtır bir bant takmadılar suan tepki olarak macı izlemiyorum ve ispanyanın yenmesini bekliyorum

usta saygi durusu yaptilar ya :confused:

Berkkaya5858
01.04.2009, 22:31
beyler şunu iyi bilelim sivaslınnı sivaslıdan başka dostu yok partimize de futbol takımımzada sahip çıkalım

Yiğiter
01.04.2009, 23:15
usta saygi durusu yaptilar ya :confused:

Fildişi sahillerinde ölen 22 kişi iin duruldu..

SeDo_58
02.04.2009, 00:39
yaziklar olsun fildisi icin yapiyorlarda bu milletin insani için yapmiyorlar
KINIYORUZ !

pover58
02.04.2009, 00:51
yenildiler iyi oldu.insan olsunlar biraz,bende şiddetle kınıyorum.

57 Mehmet
02.04.2009, 01:05
saygisiz insanlar saygidan ne anlar,onlarda gurur olsa seref olsa bu bayragin degerini kiymetini bilirlerdi. KINIYORUM

GLoBe-Y-Gençlik
02.04.2009, 07:43
Burası Türkiye İnsana Verilen Değer Ortada

GumGum
05.04.2009, 12:05
Bunuda Unutmuyacagız Ne varsa sıvasta var

ICNATSOB
07.04.2009, 19:18
Saygısızlık yapıldı Başka devletlerin Liderleri öldüğünde saygı duruşu yaparlar ama Türk milli takımımız yapmadı onun kıymetini hala anlamayanlar var

YiğidoGençlik
08.04.2009, 15:09
Türkiye en büyük liderini hemde TÜRK-İSLAM liderini kaybediyor ve milli takım denen PARALI ASKERLER TOPLULUĞU hiç bir anma yapmıyor yazıklar olsun bundan sonra milli takımı tutarsam Allah Belamı versin siz para için yeşil çimlerde koşarken Koca Reis bu ülke için ömrünü işkencehanelerde geçirdi yazıklar olsun KINIYORUM....

azgeç
08.04.2009, 15:13
açıkcası bu konuda tam bilgi sahibi değilim uefada bu geçerlimi tam bilmek lazım ?

ligimizde gereken ilgi gösterildi diye düşünüyorum tekrar başımız sağolsun

KÖYLÜM_58
08.04.2009, 15:19
VARSIN BİLMESİNLER BE YİĞİDİM AMA İNŞALLAH SİVAS VE SİVASLI SENİ UNUTMAYACAK UNUTTURMAYACAK MEKANIN CENNET OLSUN...

MUTLAKA İZLEYİN. http://www.youtube.com/watch?v=ei3CZkhSgw4

aktas55
08.04.2009, 19:37
Gerekli bir kınama...Türklük için birşeyler yapmış bir kişi için bunu yapmalıydık.

ÇATAYAZBUZGIŞ
08.04.2009, 20:27
en sevdiği Türkiyesinin maçında , saygı duruşunda bulunmadılar ...bu nasıl federasyon millilik milliyetçilik böyle olmaz....çıkın dışarı , defolun .
İyi ki maçta bir sivaslı futbolcu oynamadı.
Devşirme colin, orello ile milli maç olmaz zaten...terim dışarı , defol...

Murat ARICI
08.04.2009, 21:18
BU FEDERASYON ONU DÜŞÜNECEK KADAR İNCE DÜŞÜNCEYE SAHİP DEĞİL..YAZIKLAR OLSUN..KINIYORUZ..

Kasim58
08.04.2009, 21:38
Degerli gardaslarim kinamakta yerde göve kadar haklisiniz ama saniyormusunuzki simdi yalandan yere yastutup aglayanlarin hepsi Merhum baskanimizi sevip destekliyordu?Varsayalimki öyle BBP si 16 yil önce kuruld simdiye kadar neredeydi bu sevenler helede neredeydi bu sivaslilar?Degerli gardaslarim ve hemserilerim bizim bizden baska dostumuz cok az.Enazindan bundan dersalip birlik olalim daha fazla güllerimiz solmasin?RUHUN SAHD MEKANIN CENNET OLSUN MUHSIN BASKANIM.

TayadcanHido
08.04.2009, 22:50
Toprağımın Yiğido Canları,Hakikat Erleri,Hakikat bacıları,Sizleri Bu Vatan İçin Canlarını Veren Kahraman Şehitlerimiz ve Gazilerimizin Adına-Anısına-Onuruna saygı İle Selamlıyorum.Bizler Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ve Silah Arkadaşlarının Önderliğinde YEDİ DÜVELe karşı Kurtuluş Savaşı Vermiş Asil İnsanların Torunuyuz.Bizler DİRENEN;BİAT Etmeyen Can Anadolu'mun Evlatlarıyız.Bizler Hayatın Her Alanında Her Koşulda,Büyük ATATÜRK'ümüzün "EY TÜRK GENÇLİĞİ" hitabesini kılavuz edinip;Hakkın ve Halkın yanında olup;hep iyiden doğrudan güzelden,MAZLUMdan yana olmalıyız...Bizler Siyonist/vatikanist Odakların:BÖL-Parçala-Yönet-Sömür=KATLET oyununa gelmeyip"Yarin yanağından gayrı Her Şeyde ORTAKÇA"hayatı yaşamalı ve yaştmalıyız,Centilmence,onurlu ca,namusluca,birbirimizi incitmeden,kırmadan üzmeden,Geçmişin Hatalarını aşıp daha da olumluluğa Yönelerek;Halka Umut olarak,öğretmen olarak...Kırgınlıkları,dargınl ıkları Tek Yürek ve Tek YUMRUKça Kardeşliğe dostluğa,Can Yoldaşlığına dönüştürmeliyiz.Sizleri"Zalime BİAT etmektense KILIÇ Vurmayı Yücelik Sayarım "Diyen İMAM HÜSEYİN ce ve "Gelin canlar Bir Olalım"Diyen Pirim Sultan Abdal'ın Onuruyla, Sevgiyle Selamlıyorum.Türkiye'yi Susturup,Dünyaya Meydan Okuyan Yiğido:Tayadcan Hido BİNUMUT.GMK.Bul.No:91-A .+90.535.203.31.31Maltepe/ANKARA/TÜRKİYE.Http://TayadcanHido.spaces.live.com

ssk58
08.04.2009, 22:56
--------------kı-nı-yo-ruz- t-f-f---------------